Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΣΟΥΝ…ΖΚΕ...



ΕΙΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠ’ΟΣΑ ΕΠΡΕΠΕ, ΕΙΠΕ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ...


-ΣΤΕΚΟΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΧΘΗ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ,ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.

ΕΝΑΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΠΝΙΓΟΤΑΝ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ.

ΤΟΤΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΝΑΣ ΤΡΙΤΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΑΣΤΡΑΠΤΟΝΤΑ ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΙΤΩΝΑ,ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.


ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤ’ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΑ…

ΟΤΑΝ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΝΤΥΜΕΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΑΝΑΔΥΘΗΚΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ,ΕΙΧΕ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΣΕ ΚΟΥΤΣΟΥΡΟ.
ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ ΝΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΥΡΟ,ΝΑ ΕΠΙΠΛΕΥΣΟΥΝ ΩΣ ΤΗΝ ΟΧΘΗ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΕΞΩ ΣΩΟΙ ΚΑΙ ΑΒΛΑΒΕΙΣ.

ΟΜΩΣ Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΥΡΟ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΑΘΩΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ.


ΕΝΤΕΛΕΙ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΥΡΟ ΠΡΟΣΕΚΡΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΟΧΘΗ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ.
Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΘΑΜΝΟ,ΤΟ ΕΙΔΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΟΣ ΝΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟΝΤΥΜΕΝΟ ΑΝΤΡΑ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΡΘΗΚΕ ΕΞΩ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΣ,
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣΤΙΓΜΕΙ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ ΣΤΕΓΝΟΣ.


ΤΟΤΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΒΑΛΕ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΜΝΟ ΚΑΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΕΠΕΣΕ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΗ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΜΟΡΦΗ.


-ΑΞΙΩΣΕ ΜΕ ΝΑ ΔΕΧΤΩ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΣΟΥ…

Ο ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΦΟΒΟΤΑΝ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΟ ΧΙΤΩΝΑ,ΔΙΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ,ΕΒΛΕΠΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΠΡΑΣΙΝΗ ΦΛΟΓΑ…


-ΕΙΔΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠ’ΟΣΑ ΕΠΡΕΠΕ, ΕΙΠΕ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ.

-ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ…

-ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΣΟΥΝ….

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΗΚΩΣΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ,ΟΜΩΣ Ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ…

Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ-JONATHAN BLACK.




ΗΠΑ: Μυστηριώδης ιερέας εμφανίζεται ξαφνικά στον τόπο τροχαίου ατυχήματος και αφού βοηθάει το θύμα εξαφανίζεται


Το κανάλι KHQA-TV αναφέρει μια ιστορία που φαίνεται σχεδόν απίστευτη. Όταν ο 26χρονος Aaron Smith, χτύπησε με την 19χρονη Katie Lentz, σε μια μετωπική σύγκρουση αυτοκινήτων το πρωί της Κυριακής, οι αρχές ισχυρίζονται ότι άρχισε μια μακρά διαδικασία διάσωσης. Μετά από 60 λεπτά προσπάθειας να βγάλουν την Lentz έξω από το όχημα (η οποία είχε σφηνώσει μεταξύ του τιμονιού και του καθίσματος), τα συνεργεία διάσωσης, κατόπιν αιτήματος της Lentz, άρχισαν να προσεύχονται δυνατά για την παγιδευμένη γυναίκα.


Και τότε είναι, που ένας ιερέας μυστήριο φέρεται να εμφανίστηκε. Σύμφωνα με μαρτυρίες, ήρθε από το πουθενά και έφερε μια έντονη ηρεμία στην όλη κατάσταση.

"Ήρθε και πλησίασε την ασθενή, και έφερε μια προσευχή", δήλωσε στο KHQA-TV ο αρχηγός της πυροσβεστικής υπηρεσίας του New London, Raymond Reed. «Ήταν ένας καθολικός ιερέας που είχε λάδι χρίσματος μαζί του. Μια αίσθηση ηρεμίας ήρθε από πάνω της, και σε εμάς επίσης. "
Λαμβάνοντας υπόψη πόσο πολλοί άνθρωποι ήταν στη σκηνή και συμμετείχαν ιδίοις όμμασι στην εμφάνιση του μυστηριώδη ιερέα, η ιστορία γίνεται συναρπαστική.


«Δεν μπορώ να είμαι σίγουρος πώς ειπώθηκε, αλλά εγώ και ένας άλλος πυροσβέστης, απλά ακούσαμε καλά ότι θα πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι, ότι τα εργαλεία μας τώρα θα λειτουργήσουν και ότι θα την βγάλουμε από το όχημα," πρόσθεσε ο πυροσβέστης.

Τώρα εδώ είναι όπου τα πράγματα γίνονται περίεργα. Μόλις εμφανίστηκε μια άλλη πυροσβεστική, η διάσωση προχώρησε εύκολα και τα εργαλεία δούλεψαν, όπως είχε υποσχεθεί. Αλλά όταν σχεδόν μια ντουζίνα πυροσβέστες γύρισαν να ευχαριστήσουν τον ιερέα, αυτός είχε φύγει. Ο δρόμος ήταν άδειος. Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο δρόμος είχε αποκλειστεί από το ένα τέταρτο του μιλίου κατά τη διάρκεια της διάσωσης και ότι δεν υπήρχε αυτοκίνητο γύρω από την σκηνή που έλαβε χώρα το ατύχημα, το σενάριο φαίνεται λίγο παράξενο.

Οι φίλοι και η οικογένειά της Lentz θέλουν να ευχαριστήσουν τον ιερέα, αλλά, μέχρι στιγμής, δεν έχει βρεθεί πουθενά.
"Από πού ήρθε αυτός ο τύπος;" ρωτάει ο Travis Wiseman. "Ψάχνουμε για τον ιερέα και μέχρι σήμερα, κανείς δεν τον έχει δει. Είτε ήταν ένας ιερέας σαν άγγελος είτε ένας πραγματικός άγγελος, ήταν ένας άγγελος για όλους εκείνους και την Katie. "
Ο Smith θεωρήθηκε από τις αρχές ο υπαίτιος του τροχαίου ατυχήματος. Και η αναζήτηση για τον ιερέα συνεχίζεται.


ΣΚΙΤΣΟ ΤΟΥ ΙΕΡΕΑ-ΜΥΣΤΗΡΙΟ.
ΠΗΓΗ-http://redskywarning.blogspot.gr/2013/08/blog-post_1377.html



ΕΛΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΕ ΛΑΒΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ,ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ,ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.

ΚΙ ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑΠΕΙΝΟΦΡΟΣΥΝΗ Ή ΑΠΟ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑ ΔΙΣΤΑΖΕ,Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΝΕΧΕΙΡΗΣΕ Η ΙΔΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ!

ΜΕ ΓΛΥΚΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΞΩΜΟΛΟΓΕΙΤΟ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΧΑΡΗΚΕ ΤΟΣΟ ΕΝΑΝ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟ,ΩΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ…ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΕΣΒΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΗΣΕ ΜΙΑ ΓΛΥΚΥΤΑΤΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ…

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ-ΑΣΚΗΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.


ΤΟ ΕΙΧΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ,ΟΤΙ ΕΝΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Η ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΛΟΥΣΜΕΝΗ ΣΕ ΦΩΣ.

ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΟ ΒΡΕΦΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ.


ΚΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΡΑ,ΚΑΙ ΒΟΗΘΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΕΤΑ...



ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΟΧΕΥΩΝ ΦΟΒΟΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΝΩΣΤΑ,ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...ΚΑΡΛ ΣΑΓΚΑΝ.

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

-ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΝΑ ΕΠΙΤΕΛΕΣΟΥΝ….

Αμήν!
Γένοιτο!

Μην αργείς...

ταξιδιώτισσα

PISTOS788 είπε...

ταξιδιώτισσα!

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΣΣΑ!

Panos είπε...

"Προστατεύω εν αγνοία τους όσους έχουν ένα έργο να επιτελέσουν".

Εγώ ο ελάχιστος μπορώ να το επιβεβαιώσω. Είναι απόλυτα σωστό.Τώρα όσον αφορά το έργο και τον σκοπό του καθενός, αυτά τα γνωρίζει Άλλος.Και θα τα φανερώσει σε όσους πρέπει, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.

Καλό αγώνα αδέρφια μου.

PISTOS788 είπε...

Panos!

ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ,ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ...

Τώρα όσον αφορά το έργο και τον σκοπό του καθενός, αυτά τα γνωρίζει Άλλος.Και θα τα φανερώσει σε όσους πρέπει, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.

ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ...

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ,
ΚΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ,
ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ιππο

ΚΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΡΑ,ΚΑΙ ΒΟΗΘΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΕΤΑ...

Τα αδυνατα παρα τοις ανθρωποις δυνατα παρα τω Θεω....

Αν δε λαβουμε επειγοντως "βοηθεια"... Δε μας βλεπω καλα !!!
Παρατηρω δυνατα χτυπηματα σε πολλους δικους μας κι αναρωτιεμαι.... αν συνεχισει λιγο ακομα.....
Θα βγουν πολλοι εκτος....

Δυο διαφορετικοι κοσμοι σε μια πραγματικοτητα με τοσο εντονα τα συνορα.....
Ποσες αντοχες εχουμε;
Ποση βοηθεια αξιζουμε;

Δυναμις απο οπου μπορειτε φορτιστε!!!!

Panos είπε...

Σε ευχαριστώ πολύ αδερφέ μου, να είσαι πάντα καλά.
Καλή Παναγιά!

Panos είπε...

Ιππο,

συμφωνώ. Η κατάσταση περιπλέκεται επικίνδυνα.Η ατμόσφαιρα μοιάζει ασφυκτική.Το μαύρο μας έχει κυκλώσει.
Δύναμη και αντοχή, όλα στην ώρα τους.

Να είστε όλοι σας καλά.

Ανώνυμος είπε...

Ιππο

Oι χριστιανοί των εσχάτων χρόνων δεν θα έχουν τη δύναμη να εγκαρτερούν σε ασκητικά παλαίσματα ούτε την ικανότητα να επιτελούν τα θεϊκά έργα των
παλαιών Πατέρων. Συγχρόνως όμως πρόσθεταν ότι όσοι χριστιανοί
κατορθώσουν απλώς και μόνο να διαφυλάξουν την πίστη, θα δοξασθούν στον ουρανό πολύ περισσότερο από τους παλαιούς Πατέρες που έκαναν θαύματα
ή ανέστησαν ακόμη και νεκρούς. Αυτό σημαίνει ότι είναι προνόμιο της εποχής μας να περιφρουρήσουμε το πλήρωμα της πίστεως μας, κάτι που απαιτεί μεγαλύτερο μέτρο χάριτος από εκείνο, με το οποίο οι Πατέρες μας ανιστούσαν νεκρούς.
Ο Ίδιος ο Κύριος έθεσε το ερώτημα: «Ο Υιός του ανθρώπου ελθών άρα
ευρήσει την πίστιν επί της γης;» (Λουκ. 18,8). Οι λόγοι Του απηχούν το ίδιο: Θα
είναι πράγματι πολύ σπουδαίο, αν διατηρηθεί η πίστη στους ανθρώπους ως τη
Δευτέρα Παρουσία Του. Ο Θεός μας κρίνει σε σχέση με τη γενεά στην οποία ζούμε. Ο Γέροντας Σωφρόνιος έλεγε ότι είμαστε όλοι φύλλα του ίδιου δένδρου της ανθρωπότητας και τίποτα δεν μπορεί να μας αποκόψει από τη ζωή του δένδρου αυτού.
Έτσι, αν η εποχή μας χαρακτηρίζεται από γενική αποστασιοποίηση από την πίστη των Πατέρων μας, τότε η επιτυχία να την διαφυλάξουμε θα είναι μεγαλειώδης, εξαιτίας ακριβώς της αποστασίας που μας περιβάλλει.

"Τα τρία στάδια της πνευματικής ζωής
στη θεολογία του Γέροντος Σωφρονίου "

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Για την καθυστέρηση.
Μιλάς για ένα παράξενο γεγονός στη ζωή σου, που σε συγκράτησε να μην πνιγείς στο ποτάμι. Ταξίδευες με άμαξα με δύο συγγενείς σου, πηγαίνοντας σε ένα πανηγύρι των ζώων. Βιαζόσασταν να μην χάσετε την σχεδία που θα σας περνούσε απέναντι κάποια συγκεκριμένη ώρα. Όμως ξαφνικά συναντήσατε ένα αυτοκίνητο, που έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα. Γρήγορα τραβήξατε το χαλινάρι και τα άλογα προς τα δεξιά, αλλά το αυτοκίνητο χτύπησε σε έναν τροχό της άμαξας σας και τον έσπασε. Θυμωμένα φωνάζατε στον οδηγό με ύβρεις και κατάρες. Απελπισμένοι επειδή θα χάνατε την σχεδία τη συγκεκριμένη ώρα ξεκινήσατε να φτιάξετε τον τροχό. Ταλαιπωρηθήκατε πολλή ώρα μέχρι να δέσετε τον σπασμένο τροχό κάπως και να τον κάνετε να γυρίζει. Όμως όταν φτάσατε στο ποτάμι τι να δείτε; Δυστυχία! Η σχεδία, παραγεμισμένη με ανθρώπους και ζώα, είχε βυθιστεί. Μόνο λίγα ζώα και μερικοί άνθρωποι κολύμπησαν στην ακτή. Όλα τα’ άλλα χάθηκαν κάτω από το νερό. Τότε εσείς ευχαριστήσατε τον Θεό και αρχίσατε από την καρδιά σας να ευλογείτε εκείνο τον οδηγό που έσπασε τον τροχό και μ’ αυτό έγινε αιτία να αργήσετε.
Έτσι συμβαίνει καθημερινά με τους ανθρώπους. Θυμώνουν για τα συμβάντα που τους καθυστερούν από τα σχέδια τους, αλλά λίγο αργότερα κατανοούν, ότι αυτή η καθυστέρηση ήταν μέρος της μυστηριώδους πρόνοιας του Θεού για δικό τους όφελος.

Όλα στην ώρα τους για τον Σκοπό του!
Ο Αρειανός βασιλιάς Βαλέντιος τρείς φορές πήρα καλαμάρι να υπογράψει την απόφαση δίωξης κατά του Μεγάλου Βασιλείου και τις τρείς φορές του έσπασε. Έκπληκτος ο βασιλιάς σκίζει την απόφαση του και αφήνει τον άγιο στην ησυχία του.
Εκεί ερμηνεύεται και η δική σας περίπτωση. Κάποτε κακεντρεχείς Εβραίοι ήθελαν να συλλάβουν και σκοτώσουν τον Κύριο Χριστό. Αλλά δεν τους επετράπη. Γιατί;… «αὶ οὐδεὶς ἐπίασεν αὐτὸν, ὅτι οὔπω ἐληλύθει ἡ ὥρα αὐτοῦ» (Ιωαν. 8,20). Τι μπορεί να κάνει ο άνθρωπος σε άνθρωπο αν ο τα πάντα ορών Κύριος δεν επιτρέψει ή δεν αφήσει; Τίποτα. Γι αυτό οι δεσμοφύλακες σας και δήμιοι σας, τρείς φορές προσπάθησαν και τις τρείς απέτυχαν, αν και τίποτα στον κόσμο δεν φάνηκε να εναντιώνεται στην εξουσία που είχαν πάνω σας. Αλλά εναντιώθηκε Εκείνος που είχε την εξουσία πάνω στον κόσμο και τους ανθρώπους.
Μιλάμε για "Security" τώρα!!!...
Καλή Παναγία Μπράδερς!

Ανώνυμος είπε...

Ιππο

Βρισκομαι στην εξοδο του σταδιου, "Θεε μου τ΄αφηνω πανω σου, να γινει το θελημα σου" και νομιζω πως εισερχομαι στο σταδιο "Τι θα μπορουσα Θεε μου να κανω για να βοηθησω στην εκπληρωση του θεληματος Σου;"

Καπου εχασα το manual....

Ανώνυμος είπε...

Πετρος

Οταν καποιος αγαπα καποιους θελει μαζι με αυτους να μοιραζεται μαζι τους καθε στιγμη. Ετσι και ο Θεος βλεποντας οτι καποιος κινδυνευει αντι να παρεμβει ο ιδιος αναθετει μια αποστολη σε καποιον που αγαπα, μια αποστολη που θα την διεπρατε αυτος ο καποιος με χαρα και οχι απο καταναγκασμο.
Αλλα αυτο που μου την δινει με τους σουπερ ουαου τυπους που σωζουν,ειναι οτι αν καποιος τον ειδε η τον καταλαβε αν τον ρωτησει για τον κοσμο του η γενικα για αυτον τους ομοιους του κτλ δεν μιλανε,εστω μια πληροφορια! λες και αν μας πουνε θα κινδυνευσουν,θα διασυρθουν. Ειχε συμβει κατι παρομοιο σε εναν δικο μου ανθρωπο ρωταγε ξαναρωταγε δεν επερνε απαντησεις. ΑΝ μου τυχει εμενα κατι τετοιο καλητερα να εξαφανιστει αλλιως δεν θα βρισκει ησυχια αν δεν μου απαντα!

PISTOS788 είπε...

Ιππο!


ὅτι ἐτήρησας τὸν λόγον τῆς ὑπομονῆς μου, κἀγώ σε τηρήσω ἐκ τῆς ὥρας τοῦ πειρασμοῦ τῆς μελλούσης ἔρχεσθαι ἐπὶ τῆς οἰκουμένης ὅλης, πειράσαι τοὺς κατοικοῦντας ἐπὶ τῆς γῆς.

ἔρχομαι ταχύ· κράτει ὃ ἔχεις, ἵνα μηδεὶς λάβῃ τὸν στέφανόν σου.

῾Ο νικῶν, ποιήσω αὐτὸν στῦλον ἐν τῷ ναῷ τοῦ Θεοῦ μου, καὶ ἔξω οὐ μὴ ἐξέλθῃ ἔτι, καὶ γράψω ἐπ᾿ αὐτὸν τὸ ὄνομα τοῦ Θεοῦ μου καὶ τὸ ὄνομα τῆς πόλεως τοῦ Θεοῦ μου, τῆς καινῆς ῾Ιερουσαλήμ, ἣ καταβαίνει ἐκ τοῦ οὐρανοῦ ἀπὸ τοῦ Θεοῦ μου, καὶ τὸ ὄνομά μου τὸ καινόν.

῾Ο ἔχων οὖς ἀκουσάτω τί τὸ Πνεῦμα λέγει ταῖς ἐκκλησίαις.

ΚΑΙ...

καὶ εἶδον ἄλλον ἄγγελον ἀναβαίνοντα ἀπὸ ἀνατολῆς ἡλίου, ἔχοντα σφραγῖδα Θεοῦ ζῶντος, καὶ ἔκραξε φωνῇ μεγάλῃ τοῖς τέσσαρσιν ἀγγέλοις, οἷς ἐδόθη αὐτοῖς ἀδικῆσαι τὴν γῆν καὶ τὴν θάλασσαν,

λέγων· μὴ ἀδικήσητε τὴν γῆν μήτε τὴν θάλασσαν μήτε τὰ δένδρα, ἄχρις οὗ σφραγίσωμεν τοὺς δούλους τοῦ Θεοῦ ἡμῶν ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν...

ΚΑΙ...

ἡμέρα σκότους καὶ γνόφου, ἡμέρα νεφέλης καὶ ὁμίχλης.
ὡς ὄρθρος χυθήσεται ἐπὶ τὰ ὄρη λαὸς πολὺς καὶ ἰσχυρός·
ὅμοιος αὐτῷ οὐ γέγονεν ἀπὸ τοῦ αἰῶνος καὶ μετ᾿ αὐτὸν οὐ προστεθήσεται ἕως ἐτῶν εἰς γενεὰς γενεῶν.

τὰ ἔμπροσθεν αὐτοῦ πῦρ ἀναλίσκον, καὶ τὰ ὀπίσω αὐτοῦ ἀναπτομένη φλόξ· ὡς παράδεισος τρυφῆς ἡ γῆ πρὸ προσώπου αὐτοῦ, καὶ τὰ ὄπισθεν αὐτοῦ πεδίον ἀφανισμοῦ, καὶ ἀνασῳζόμενος οὐκ ἔσται αὐτῷ.

ὡς ὅρασις ἵππων ἡ ὄψις αὐτῶν, καὶ ὡς ἱππεῖς οὕτως καταδιώξονται·

ὡς φωνὴ ἁρμάτων ἐπὶ τὰς κορυφὰς τῶν ὀρέων ἐξαλοῦνται καὶ ὡς φωνὴ φλογὸς πυρὸς κατεσθιούσης καλάμην καὶ ὡς λαὸς πολὺς καὶ ἰσχυρὸς παρατασσόμενος εἰς πόλεμον.

ἀπὸ προσώπου αὐτοῦ συντριβήσονται λαοί, πᾶν πρόσωπον ὡς πρόσκαυμα χύτρας.

ὡς μαχηταὶ δραμοῦνται καὶ ὡς ἄνδρες πολεμισταί ἀναβήσονται ἐπὶ τὰ τείχη, καὶ ἕκαστος ἐν τῇ ὁδῷ αὐτοῦ πορεύσεται, καὶ οὐ μὴ ἐκκλίνουσι τὰς τρίβους αὐτῶν,

καὶ ἕκαστος ἀπὸ τοῦ ἀδελφοῦ αὐτοῦ οὐκ ἀφέξεται, καταβαρυνόμενοι ἐν τοῖς ὅπλοις αὐτῶν πορεύσονται καὶ ἐν τοῖς βέλεσιν αὐτῶν πεσοῦνται καὶ οὐ μὴ συντελεσθῶσι.

Έτσι, αν η εποχή μας χαρακτηρίζεται από γενική αποστασιοποίηση από την πίστη των Πατέρων μας, τότε η επιτυχία να την διαφυλάξουμε θα είναι μεγαλειώδης, εξαιτίας ακριβώς της αποστασίας που μας περιβάλλει...

ΥΠΟΜΟΝΗ,ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...

ΚΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΙΠΠΟ ΜΑΣ!

PISTOS788 είπε...

Panos!

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΛΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

PISTOS788 είπε...

BornGR!

Έτσι συμβαίνει καθημερινά με τους ανθρώπους. Θυμώνουν για τα συμβάντα που τους καθυστερούν από τα σχέδια τους, αλλά λίγο αργότερα κατανοούν, ότι αυτή η καθυστέρηση ήταν μέρος της μυστηριώδους πρόνοιας του Θεού για δικό τους όφελος.

Όλα στην ώρα τους για τον Σκοπό του!

ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟΣ...ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ...

Ένα παιδικό μου παράπονο είναι πως η μάνα μου ποτέ δεν μου είπε: “έλα ένα ακόμα σουβλάκι, η δύναμή σου”.. Όλο για φακές και για σπανακόρυζα μου έλεγε…

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΠΡΟ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ!

PISTOS788 είπε...

Πετρος!


ΑΝ μου τυχει εμενα κατι τετοιο καλυτερα να εξαφανιστει...

ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΥΚΟΛΟ...ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ...

ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ...ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΕΤΡΟ ,ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ!

zkcome είπε...

Και θα γίνει στις έσχατες ημέρες, λέει ο Θεός,
θα εκχύσω από το Πνεύμα μου πάνω σε κάθε σάρκα,
και θα προφητέψουν οι γιοι σας
και οι θυγατέρες σας
και οι νεαροί σας θα δουν οράματα
και οι πρεσβύτεροί σας στην ηλικία θα δουν όνειρα.
Και βέβαια πάνω στους δούλους μου
και στις δούλες μου
τις ημέρες εκείνες θα εκχύσω από το Πνεύμα μου,
και θα προφητέψουν.
Και θα δώσω τέρατα στον ουρανό πάνω,
και σημεία στη γη κάτω,
αίμα και φωτιά και στήλη καπνού.
Ο ήλιος θα μεταβληθεί σε σκοτάδι
και η σελήνη σε αίμα,
πριν έρθει η ημέρα του Κυρίου
η μεγάλη και επιφανής.
Και θα συμβεί καθένας που επικαλεστεί
το όνομα του Κυρίου να σωθεί.

PISTOS788 είπε...

zkcome!

Και θα συμβεί καθένας που επικαλεστεί
το όνομα του Κυρίου να σωθεί...

ΔΙΟΤΙ ΕΞΕΥΡΩ ΕΙΣ ΤΙΝΑ ΕΠΙΣΤΕΥΣΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΝΑ ΦΥΛΑΞΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗΝ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...

ΤΟΓΙΟ;

ΚΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ...

Ανώνυμος είπε...

Ιππο

Ανασυντασσομαι Πιστε, Ο "μαυρος", ειναι αιωνιος πυγμαχος, οπως ελεγε και ο Χαριτωνας, και με εχει πιασει στις "γρηγορες".... αλλα παλευω με ολους. Δε θα του περασει οσο με βλεπει ο Θεος.

Δυναμις!

Ανώνυμος είπε...

Ιππο

Ελα πιαστο !!

http://www.youtube.com/watch?v=V3DQGOwtckI

PISTOS788 είπε...

Ιππο!

ΟΛΟΙ ΜΑΣ...

ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ...

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ...

ΤΩΡΑ Ο ΜΑΥΡΟΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...

ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ...ΕΓΩ ΕΙΜΙ Η ΟΔΟΣ...

ΣΕ ΛΙΓΟ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ...ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΗΡΘΑΝ...

ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ...ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ...ΚΑΙ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΦΟΔΡΗ...ΖΚΕ...

Ανώνυμος είπε...

Ιππο

Λαθος κομματι σου εδωσα ωρε...

http://www.youtube.com/watch?v=He08ghLwMS4

PISTOS788 είπε...

Ιππο!

ΟΚ!

ΚΑΛΟ!!!

ΟΜΟΡΦΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΙΠΠΟ ΜΑΣ!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες