Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

ΜΕ ΑΠΑΤΗ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ…



Και στους έσχατους καιρούς τής βασιλείας τους, όταν οι ανομίες θα φτάσουν στο πλήρες, θα σηκωθεί ένας σκληροπρόσωπος βασιλιάς, και συνετός σε πανουργίες.

Και η δύναμή του θα είναι ισχυρή, όχι όμως από δική του δύναμη και κατορθώνει, και θέλει αφανίζει τούς ισχυρούς, και τον λαόν τον άγιο

Και δια της πανουργίας αυτού θέλει κάμει να ευοδούτε η απάτη εν τη χειρί αυτού και θέλει μεγαλυνθεί στην καρδιά του, και εν ειρήνη θέλει αφανίσει πολλούς… ΔΑΝΙΗΛ.

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ-ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΑΤΗ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ…







ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ.
ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩΜΕΝ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑΝ ΑΥΤΗΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΙΑΣΩΜΕΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΩΜΕΝ ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟΝ ΔΙΔΑΚΤΟΙ ΘΕΟΥ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΚΙΝΔΥΝΟΝ.



ΚΑΙ ΟΥ ΘΑΥΜΑΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΓΑΡ…ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΕΙΣ ΑΓΓΕΛΟΝ ΦΩΤΟΣ…

8 σχόλια:

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Η επερχόμενη παγκόσμια (δια)κυβέρνηση που προωθείται ως ανάγκη για να ξεπεραστεί η διεθνής οικονομική κρίση ή να επιβληθούν διεθνείς δεσμεύσεις για την κλιματική αλλαγή ή την τρομοκρατία, αποκτά απεριόριστες εξουσίες ελέγχου, αστυνόμευσης και επιβολής σε αντικατάσταση των εθνικών κυβερνήσεων και δεν απέχει καθόλου από μια πρωτοφανή δικτατορία μιας ευφυούς ελίτ, στην οποία όποιος αντιστέκεται θα είναι καταδικασμένος.

Διάλυση του εθνικού κράτους – η εξουσία στις πολυεθνικές

Οι τράπεζες ισχυρότερες από τις χώρες!

Από το βιβλίο ‘Κόκκινο Χαλί για τον Αντίχριστο’ του Αρχιμ. Δαβίδ Τσέλικα
......
Μια καφεκοκκινη σκονη ειχε απλωθει σε ολα τα αμαξια σημερα το πρωι...εγω σας ειπα μας θαβουν εσεις επιμενεται μας ψεκαζουν...!!!!
Όμορφη Μέρα Αδερφέ!!!

PISTOS788 είπε...

BornGR!

ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΗΓΟΡΟ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΦΥΠΝΙΖΟΝΤΑΙ...

ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΕΞΩ...ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑΚΙ ΚΑΝΟΥΝΕ...
ΘΑ ΔΩ ΑΥΡΙΟ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΝΑ ΜΑΘΩ...

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΜΠΡΟ ΜΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ...ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ...ΖΚΕ!

Αν περιμένεις τηλέφωνο και δεν χτυπάει…πήγαινε τουαλέτα. Πιάνει εννιά στις δέκα.

zkcome είπε...

ΚΑΙ ΕΝ ΤΩ ΚΑΙΡΩ ΕΚΕΙΝΩ ΘΕΛΕΙ ΕΓΕΡΘΗ ΜΙΧΑΗΛ Ο ΑΡΧΩΝ Ο ΜΕΓΑΣ Ο ΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΥΙΩΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΕΙΣΘΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΘΛΙΨΕΩΣ ΟΠΟΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΕΙΝΕΝ ΑΦΟΥ ΥΠΗΡΞΕΝ ΕΘΝΟΣ ΜΕΧΡΙΣ ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΕΝ ΤΩ ΚΑΙΡΩ ΕΚΕΙΝΩ ΘΕΛΕΙ ΔΙΑΣΩΘΗ Ο ΛΑΟΣ ΣΟΥ ΠΑΣ ΟΣΤΙΣ ΕΥΡΕΘΗ ΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΕΝ ΤΩ ΒΙΒΛΙΩ.
ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΚΟΙΜΩΜΕΝΩΝ ΕΝ ΤΩ ΧΩΜΑΤΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΘΕΛΟΥΣΙΝ ΕΓΕΡΘΗ ΟΙ ΜΕΝ ΕΙΣ ΑΙΩΝΙΟΝ ΖΩΗΝ ΟΙ ΔΕ ΕΙΣ ΟΝΕΙΔΙΣΜΟΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΗΝ ΑΙΩΝΙΟΝ.
ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΤΟΙ ΘΕΛΟΥΣΙΝ ΕΚΛΑΜΨΕΙ ΩΣ Η ΛΑΜΠΡΟΤΗΣ ΤΟΥ ΣΤΕΡΕΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΕΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΝ ΩΣ ΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ.
ΚΑΙ ΣΥ ΔΑΝΙΗΛ ΕΓΚΛΕΙΣΟΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΣΟΝ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΝ ΕΩΣ ΤΟΥ ΕΣΧΑΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΤΟΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΘΕΛΟΥΣΙ ΠΕΡΙΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΓΝΩΣΙΣ ΘΕΛΕΙ ΠΛΗΘΥΝΘΗ.
ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΔΑΝΙΗΛ ΕΘΕΩΡΗΣΑ ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΙΣΤΑΝΤΟ ΔΥΟ ΑΛΛΟΙ ΕΙΣ ΕΝΤΕΥΘΕΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΧΕΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣ ΕΚΕΙΘΕΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΧΕΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ.
ΚΑΙ ΕΙΠΕΝ Ο ΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΤΟΝ ΕΝΔΕΔΥΜΕΝΟΝ ΛΙΝΑ ΟΣΤΙΣ ΗΤΟ ΕΠΑΝΩΘΕΝ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΕΩΣ ΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΕΙΣΘΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΣΙΩΝ ΤΟΥΤΩΝ.
ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΤΟΝ ΕΝΔΕΔΥΜΕΝΟΝ ΛΙΝΑ ΟΣΤΙΣ ΗΤΟ ΕΠΑΝΩΘΕΝ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΟΤΕ ΥΨΩΣΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑΝ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΝ ΚΑΙ ΩΜΟΣΕΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΖΩΝΤΑ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΙΣΘΑΙ ΕΙΣ ΚΑΙΡΟΝ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΗΜΙΣΥ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΘΗ Ο ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΛΑΟΥ ΠΑΝΤΑ ΤΑΥΤΑ ΘΕΛΟΥΣΙΝ ΕΚΠΛΗΡΩΘΗ.
ΚΑΙ ΕΓΩ ΗΚΟΥΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΝΟΗΣΑ ΤΟΤΕ ΕΙΠΟΝ ΚΥΡΙΕ ΜΟΥ ΠΟΙΟΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΤΩΝ;
ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΥΠΑΓΕ ΔΑΝΙΗΛ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟΙ ΕΩΣ ΤΟΥ ΕΣΧΑΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ.
ΠΟΛΛΟΙ ΘΕΛΟΥΣΙ ΚΑΘΑΡΙΣΘΗ ΚΑΙ ΛΕΥΚΑΝΘΗ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΘΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΕΒΕΙΣ ΘΕΛΟΥΣΙΝ ΑΣΕΒΕΙ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΑΣΕΒΩΝ ΘΕΛΕΙ ΝΟΗΣΕΙ ΑΛΛ ΟΙ ΣΥΝΕΤΟΙ ΘΕΛΟΥΣΙ ΝΟΗΣΕΙ.
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΘ ΟΝ Η ΠΑΝΤΟΤΕΙΝΗ ΘΥΣΙΑ ΑΦΑΙΡΕΘΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΕΩΣ ΣΤΗΘΗ ΘΕΛΟΥΣΙΝ ΕΙΣΘΑΙ ΗΜΕΡΑΙ ΧΙΛΙΑΙ ΔΙΑΚΟΣΙΑΙ ΚΑΙ ΕΝΕΝΗΚΟΝΤΑ.
ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΟΣΤΙΣ ΥΠΟΜΕΙΝΗ ΚΑΙ ΦΘΑΣΗ ΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ ΧΙΛΙΑΣ ΤΡΙΑΚΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΠΕΝΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Πετρος

Το ευρος και η ανεκτικοτητα για εμπλουτισμο και αποδοχης νεων κοσμοθεωριων ποικιλει απο ανθρωπο σε ανθρωπο. Η πραγματικοτητα ειναι πολυ πιο μπροστα και πολυ πλουσια απο την φαντασια, αυτο λεω μερικες φορες οταν λεω ε ε ποσο αλλο να παει;ποσσα αλλα πραγματα να υπαρχουν;και καθε φορα μαθαινω και αλλα και λεω time out ενα διαλειμα να τα χωνεψω. Γιατι κοσμοθεωρια και λογικη(δικη μας) συνηθως πρεπει να συμβαδιζουν ειναι δεν ειναι κατανοητη απο τους αλλους. Παλιοτερα δεν πιστευα για υπαρξη εξωγιηνων και λιγο πιο μετα ειχα αμφιβολιες.
. Πριν 2 χρονια περιπου ημουν για μια περιοδο πολυ κουρασμενος κοιμομουν 3-4 φορες την βδομαδα ξεχναγα να τρωω, και μια φορα ημουν εξω απο ενα μαγαζι το καλοκαιρι και επρεπε να περιμενω για λιγο εξω. Και βλεπω ξαφνηκα ενα ζευγαρι-ανδρογυνο μου φανηκαν πολυ κουρασμενοι απο την ζωη ηταν καπου 30 και τους λυπηθηκα καθως με πλησιαζανβλεπω τον αντρα να χειλοι του να εχουν λεπια και η γλωσσα του να ειναι σαν φιδιου και να μπαινοβγαινει απο το στομα του σαν φιδιου και τα ματια της γυναικας ηταν κιτρινοπα και η περιοχη τους ματιου με μια υφη λεπιου.Και με κοιταγαν σε style εμπεγμος;σε ξερουμε; επιδηξη; κατι απο αυτα. Ολα αυτα για καποια δευτερολεπτα εμενα μου φανηκαν ατελειωτα και ημουν αναυδος. Πιστευα οτι ηταν παραισθηση απο την εξαντληση μου ομως εχω ακουσει γενικως οτι και αλλοι ειδαν παρομοια πραγματα.
. Ενα αλλο πριν 2 μηνες ημουν στο σπιτι ενος φιλου και κοιταζα χωρις λογο το βραδυ ενα χωραφι που ειναι εξω απο το παραθυρο του δωματιου του. Και ειδα ενα ανθρωπακι μια παραξενη παραλαγη των γκριζων. Ηταν ψηλος τρομερα αδυνατος και ειχε μπεζ χρωμα μεγαλα μαυρα ματια αλλα ηταν λιγο προς πλαγια η θεση τους οπως ενως βατραχου, και το κεφαλι ηταν καπως τριγωνικο προς τα πανω. Οταν το ειδα λεω απο μεσα οχ παλι μ@λ@κιες θα δουμε;; Θεωρησα πως ειναι παραισθησεις. Ομως τον κοιταζα και με κοιταζε ηθελα να τον πλησιασω αλλα ενιωθα πως ουτε καν να το τολμησω. Ελεγα να τον πιασω να τον βαλω κατω με το καλο η με το ΚΑΚΟ και να τον τραβηξω βιντεο. Ολο αυτο διαρκησε 5 λεπτα ηταν πολυ ωρα,μετα χαθηκε-εφυγε σαν αστραπη.

Εχω ακουσει πολλα περιστατικα με ανθρωπους που εχουν δει ειμαι πλεον πεποισμενος οτι υπαρχουν,οποτε για να υπαρχουν αυτοι θα υπαρχουν και οι καλοι. H http://www.youtube.com/watch?v=EQPMhwuYMy4 η δονηση δινει μορφη. Αν εγω αλλαξω τον ρυθμο των δονησεων της αυρας μου μεσω του εγκεφαλου μου θα μεταμορφωνομαι σε οτι θελω. Οι εξωγιηνοι που παιρνουν μορφες και οι αγγελοι και αλλα πλασματα οπως οι αρχαιοι θεοι αυτο κανουν. Αν εγω δονησω την συχνοτητα της υποστασης μου στον ρυθμο μιας γυναικας τοτε μεταμορφωνομαι σε γυναικα. Κατι τετοιο εκανε και ο ορφεας στην μυθολογια αλλαζε μορφες.
------
ενα καλο βιντεο για την υγεια http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tro1dUELpsU
----------
-Σε γουσταρω γιατι εισαι ομορφη θεα κ ευχαριστη...
-Γιώργο αυτα τα λες για να με πηδηξεις.....
-Και εξυπνη...

PISTOS788 είπε...

zkcome!

ΑΠΑΙΚΤΟΣ...

-Μ’αγαπάς;
-Σιδερώνω τώρα,πόσα να κάνω ταυτόχρονα;!

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΦΟΥΤΖΙ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

Πετρος!

ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ...

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ...ΣΣΣΣΣ...

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ...ΣΣΣΣ

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΕΤΡΟ!


- Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι σε γυμναστήριο, πείτε μου, τι πρέπει να κάνω?

- Καταρχήν, καταπιείτε και αφήστε κάτω το πιτόγυρο!

Ανώνυμος είπε...

Είσαι ΧΟΕτζής μήπως 'ΠΙΣΤΕ'?

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητηρια παιδια για το blog,ειναι μια φωνη ελπιδας και "παρεας" στους δυσκολους καιρους που περναμε.Διαβαζοντας πολλα απο τα κειμενα σας με εβαλε σε πολλες σκεψεις στη προσπαθεια συναρμολογησης του "παζλ"...

Bring us love
Let us see
SET US FREE.....
http://www.youtube.com/watch?v=jMG3I3JudcE

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες