Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ,ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΕ ΤΗ ΓΗ...
































ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΓΑΠΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΙΨΟΥΝ...
ΟΛΟΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ ΠΟΣΟ ΑΓΑΠΗΣΑΝ,ΟΛΟΙ ΘΑ ΑΠΟΡΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ,ΤΙ ΦΟΒΟΙ ΚΑΙ ΕΝΟΧΕΣ ΕΜΠΟΔΙΣΑΝ ΤΙΣ ΑΓΑΠΕΣ ΤΟΥΣ Ν'ΑΝΘΙΣΟΥΝ,ΟΛΟΙ ΘΑ ΔΟΞΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ,ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΤΙΣ ΑΠΟΘΕΣΕΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ,ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ...ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΘΡΕΨΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ...



ΕΙΧΕ ΠΕΙΣΤΕΙ ΠΩΣ Ο ΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΥΡΕΥΕ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΧΙΛΙΕΣ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΧΙΛΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.
ΚΑΙ ΕΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ,
ΕΝΙΩΘΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΤΟΝ ΕΝΙΩΘΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΑΚΡΙΝΟ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ.
ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΝΑΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ
-ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΕ,ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΕ;



ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ Ν'ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΦΥΣΗΣ,ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΨΕΓΑΔΙΑ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ...
ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ,ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΕ ΤΗ ΓΗ...
ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΥΠΕΡΟΧΟΙ ΠΛΑΣΤΗΚΑΜΕ...ΖΚΕ...
ΗΛΙΑΣ ΛΙΑΜΗΣ.

13 σχόλια:

zkcome είπε...

«Ας μην ταράζεται η καρδιά σας. να πιστεύετε στο Θεό, και σ' εμένα να πιστεύετε. Στην οικία του Πατέρα μου υπάρχουν πολλά μέρη διαμονής. Ειδεμή θα σας έλεγα ότι πορεύομαι να σας ετοιμάσω τόπο; Και αν πορευτώ και σας ετοιμάσω τόπο, πάλι θα έρθω και θα σας παραλάβω κοντά μου, για να είστε και εσείς όπου είμαι εγώ. Και όπου εγώ πηγαίνω ξέρετε την οδό». Του λέει ο Θωμάς: «Κύριε, δεν ξέρουμε πού πηγαίνεις. Πώς μπορούμε να ξέρουμε την οδό;» Του απαντά ο Ιησούς: «Εγώ είμαι η οδός και η αλήθεια και η ζωή. Κανείς δεν έρχεται προς τον Πατέρα παρά μόνο διαμέσου εμένα. Αν με έχετε γνωρίσει, θα γνωρίσετε και τον Πατέρα μου. Αλλά από τώρα τον γνωρίζετε και τον έχετε δει». Του λέει ο Φίλιππος: «Κύριε, δείξε μας τον Πατέρα και μας αρκεί». Του απαντά ο Ιησούς: «Τόσο χρόνο είμαι μαζί σας και δε με έχεις γνωρίσει, Φίλιππε; Όποιος έχει δει εμένα έχει δει τον Πατέρα. Πώς εσύ λες: “Δείξε μας τον Πατέρα”; Δεν πιστεύεις ότι εγώ είμαι μέσα στον Πατέρα και ο Πατέρας είναι μέσα σ' εμένα; Τα λόγια που εγώ σας λέω δε τα μιλώ από τον εαυτό μου, μάλιστα ο Πατέρας που μένει μέσα μου κάνει τα έργα του. Πιστεύετέ με ότι εγώ είμαι μέσα στον Πατέρα και ο Πατέρας είναι μέσα σ' εμένα. Ειδεμή, εξαιτίας αυτών των έργων ας πιστεύετε. Αλήθεια, αλήθεια σας λέω, όποιος πιστεύει σ' εμένα τα έργα που εγώ κάνω κι εκείνος θα κάνει. Και μεγαλύτερα από αυτά θα κάνει, γιατί εγώ πορεύομαι προς τον Πατέρα. Και ό,τι ζητήσετε στο όνομά μου αυτό θα το κάνω, για να δοξαστεί ο Πατέρας μέσω του Υιού. Αν κάτι μου ζητήσετε στο όνομά μου, εγώ θα το κάνω».

PISTOS788 είπε...

zkcome!

ΦΟΥΤΖΙ-ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ...

“Ωραίο αμάξι!”,είπα στο αφεντικό μου για την καινούργια του BMW.

Απάντησε “δούλεψε σκληρά”,ξέχνα τις απεργίες και θα πάρω ακόμα καλύτερο του χρόνου.

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Ο κόσμος και η ανθρωπότητα, μετά την πτώση των Πρωτοπλάστων βρίσκεται σε «πεπτωκυία κατάσταση». Αυτή η κατάσταση, που αποκαλείται «αμαρτία» είναι ζυμωμένη πλέον με τον άνθρωπο και αποτελεί το στοιχείο φθοράς του παλαιού κόσμου. «Αμαρτία» στα αρχαία Ελληνικά σημαίνει «αστοχία». Είναι ακριβώς, η αστοχία του ανθρώπου να επιτύχει το σκοπό που ο Θεός έθεσε κατά τη Δημιουργία του. Ο Θεός δίνοντας πνευματικά χαρίσματα στον άνθρωπο με το «κατ’ εικόνα»[1] του έθεσε σαν σκοπό να επιτύχει το «καθ’ ομοίωσιν», πάντοτε κάνοντας υπακοή στο θείο θέλημα και αξιοποιώντας συγχρόνως τα χαρίσματά του. Ο άνθρωπος δυστυχώς απέτυχε να επιτύχει αυτό τον σκοπό διότι αμάρτησε (δηλαδή αστόχησε κατά την επιλογή του). Αντί να συνεχίσει τη ζωή του έχοντας ως κέντρο τον Θεό, κάνοντας συνεχώς το θέλημά του, έβαλε ως κέντρο της ζωής του τον εαυτό του. Αυτονομήθηκε από τον Θεό. Έτσι, η αμαρτία δεν είναι πλέον μια στιγμιαία παράβαση (μιας η περισσοτέρων εντολών), αλλά η κατάσταση ζωής και δράσεως μακράν του Θεού, ερήμην του Θεού. Ζωή χωρίς αναφορά στον Θεό.

Χρυσός κανόνας "Φ", αλλά ο άνθρωπος έκανε..."Φ"άουλ! ...Μέχρις ότου ΖΚΕ

PISTOS788 είπε...

BornGR!

ΘΑΥΜΑΣΙΟΣ...ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ ΚΡΑΣΙ...

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΟ Ω,Η ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.
ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΔΩΣΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΨΩΝΤΑ ΕΚ ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΤΟΥ ΥΔΑΤΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΔΩΡΕΑΝ...

ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΙΨΑ...

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΜΠΡΟ ΜΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

Με απλά ΄γατίσια΄ λόγια ... το σκεπτικό μου για τον Θεό..

Εγώ είμαι ο Θεός των γατιών. Εχω απέραντη αγάπη για όλα τα γατάκια. Να τα ταίσω, να τα προσέξω.. Ομως μέσα στην ελευθερία τους και παρότι ζουν στο ίδιο μέρος, αυτά έχουν διαφορετική μεταξύ τους συμπεριφορά. Ας πούμε ο Αλ ειναι πολύ παράξενος.. κακός... κοιτάει μόνο την κοιλιά του, αλλά ο Φοίβος πρώτα έρχεται να γουργουρισει για ευχαριστώ , και μετά τρώει. Πρώτα μου δείχνει την αγάπη του και μετά βάζει τον εαυτό του. Επειδή και εγώ είμαι ζηλότυπος , όπως και ο Θεός, θέλω να βλέπω αυτην την αγάπη καθημερινά. Και με τον τρόπο μου προστατεύω τον Φοιβο πιο πολύ από όλους. Ομως αν ξαφνικά ο Αλ αλλάξει χαρακτήρα, και γίνει Νεος Φοίβος θα χαρώ πιο πολύ.

Επίσης έχω πάντα στην σκέψη μου τον Διακο. Που με υπομονή με περιμένει... Και επειδή με περιμένει εγώ έρχομαι.Και χαίρεται πολύ όταν με βλέπει!

Ο Θεός είναι πολύ απλός . Και το μόνο που θέλει από εμάς ειναι να του δείχνουμε την αγάπη μας όλο και περισσότερο, για να πάρει την μεγάλη απόφαση ΝΑ ΕΡΘΕΙ

Και πιστεύω ότι πολλοί θα γουργουρισουμε τότε!

Trinity

Ανώνυμος είπε...

Πετρος

Μου αρεσει πολυ ο Θεος να ειναι απλος,ασχετα αν πολλα θεματα και ζητηματα ειναι σε βαθμο χαωδες περιπλοκα, παρ'ολα αυτα τα περισσοτερα εχουν απλη λυση.

Οποιο σεναριο ταινιας η παραμυθιου και αν ακουσουμε η δουμε δεν συγκρηνεται με τιποτα με την πολυπλοκοτητα και τον πλουτο ιστοριας και φαντασιας των πραγματων με αυτο της πραγματικοτητας,απλα εμεις ζουμε και ξερουμε μονο ενα μικροσκοπικο ποσοστο της αληθειας και βαση αυτου εχουμε τις δικες μας κοσμοθεωριες.

Mε οσους καλητεχνες εχω μηλησει αγγειοπλαστες ζωγραφους και σκιτσογραφους ειδα οτι ολοι αγαπουσαν τα δημιουργηματα τους που ειναι και αψυχα και οι δημιουργοι(εχουν μικρη καρδια-ανθρωποι).
Ο Θεος,πηγη αγαπης που δεν μπορουμε να αντιληφθουμε δικα του δημιουργηματα τα οποια εχουν ψυχη, ψυχη κομματι απο τον εαυτο του,σιγουρα μας αγαπαει σε τετοιο βαθμο που δεν το καταλαβαινουμε,οπως ενα παιδακι δεν καταλαβαινει ποσο το αγαπαει η μανα του. Ομως τιθεται και ενα ερωτημα βασικης κριτικης σκεψης. Γιατι επιτρεπονται τοσα βασανηστηρια; τοσος πονος; Πιστευω πως αυτη η ιστορια και οι απαντησεις της δεν ειναι τοσο απλη καθως και η ιστορια καθε ψυχης απο την χρονικη στιγμη που δημιουργηθηκε. Αυτες οι απαντησεις ερχονται σιγα σιγα οταν τις ζητας πολυ.
Η βασικη μου αρχη στις αναζητησεις μου ειναι ο Θεος δεν φταιει.

Trinity είπε...

Πετρο καλησπέρα

Προσπαθώντας να συνεχισω την 'γατισια' συλλογιστική μου θα σου πω πως σίγουρα , όταν λείπω από το κτήμα, Ο Αλ επιτίθεται στον Φοιβο και πολλές φορές από τις μάχες λείπουν κομμάτια ολόκληρα.

Το κτήμα, δηλ αυτή η διάσταση που ζούμε εμείς είναι μακριά από τον Θεό, Και σου θυμίζω το πάτερ ημών , την προσευχή του Χριστού, που παρακαλαει να Ερθει η βασιλεια Του ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ(???)Επίσης μας παρακινεί ζητήστε και θα σας δώσω, χτυπήστε και εγω θα απαντήσω.

Περπατώντας πολλές φορές στο κτήμα πατάω αγκάθια, βλέπω φίδια, ετσι και στην Γη ζεί κάθε λογής κουμάσι (δαίμονας κλπ) που εργάζεται για το κακό. Μην περιμένουμε εδώ να γίνει το τέλειο! Θα τα ξαναφτιάξει όλα!
Εμείς θα πρεπει απλά να γίνουμε ικανοι για το επόμενο επίπεδο και να θεωρουμε τον εαυτό μας τυχερο που διαλέξαμε την σωστή πλευρά...
Trinity


PISTOS788 είπε...

Trinity!

ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ,ΓΑΤΙΣΙΕΣ...

ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ Ο ΘΕΟΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ...

Ο ΔΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ...ΚΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΙ...

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΤΡΙΝΙΤΑΚΙ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

Πετρος!

ΣΚΕΨΟΥ...

ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ...ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ...

ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ...

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΠΕΤΡΟ!

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΓΑΠΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΡΙΟΥΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΙΨΟΥΝ...

Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασεν η ώρα.
Δώδεκα και μισή. Πώς πέρασαν τα χρόνια.
Καβάφης

Όμορφο βράδυ!!!
Κατερίνα

Ανώνυμος είπε...

πετρος

Μην περιμένουμε εδώ να γίνει το τέλειο! Θα τα ξαναφτιάξει όλα!
Εμείς θα πρεπει απλά να γίνουμε ικανοι για το επόμενο επίπεδο και να θεωρουμε τον εαυτό μας τυχερο που διαλέξαμε την σωστή πλευρά... Trinity! Ευχαριστω με διαφωτισε,

http://web.amna.gr/newpage/laxanokipos/2012_03_21_12_13_31/document.pdf ενα πολυ χρησιμο βιβλιο

PISTOS788 είπε...

Κατερίνα!

Χειμώνα, καλοκαίρι κάθονταν στην στέγη
των Aτρειδών κ’ έβλεπ’ ο Φύλαξ. Τώρα λέγει
ευχάριστα. Μακριά είδε φωτιά ν’ ανάβει.
Και χαίρεται· κι ο κόπος του επίσης παύει...

Όταν ο Φύλαξ Eίδε το Φως ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

ΠΕΤΡΟΣ!

Liebes Kind GOTTES...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΠΕΤΡΟ!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες