Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΑΚΑ...




-ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΟΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ.

-ΕΠΙΤΕΘΗΚΑ ΣΕ ΦΛΕΓΟΜΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΣΤΟ ΤΟΞΟ ΤΟΥ ΩΡΙΩΝΑ.

-ΕΙΔΑ ΑΚΤΙΝΕΣ C ΝΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΩΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ Τannhauser.

-ΟΛΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ,ΟΠΩΣ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ.

-ΩΡΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ.

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ,ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΤΗΝ Valve Software ΤΩΝ ΗΠΑ,ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΒΙΝΤΕΟΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΣΤΗΛΗ ΤΟΥ Terra Nullius,ΣΤΗ Lifo-ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΤΗ ΣΥΝΔΕΕΙ ΜΕ ΤΗ Valve ΚΑΙ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ,ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ,ΤΟΝ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΕΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ.

ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΜΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΦΑΚΟΥΣ ΕΠΑΦΗΣ.

ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΗΘΙΣΕ,Η ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕ ΤΙ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΑΥΡΟ ΚΟΥΤΙ ΜΕ ΕΝΑ ΑΣΗΜΕΝΙ ΚΟΥΜΠΙ.

ΑΦΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΝΣΟΛΑ ΤΗΣ,ΜΕΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΤΟ ΦΩΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΥΠΟΓΕΙΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΚΟΥΜΠΙ ΚΑΙ ΕΞΑΦΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΕΝΑΣ…ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ!
ΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑ ΜΕ ΛΕΠΙΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΑΤΙΑ,ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΘΟΥΝΙΑ ΤΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΤΜΟΣ..


ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ,ΑΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟ…ΟΙ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ…

Ο ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΚΙΝΟΥΝΤΑΝ,ΕΣΕΡΝΕ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΑΛΛΑΖΕ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ,ΑΝΕΠΝΕΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ,ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕ,

-ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΟΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ.

-ΕΠΙΤΕΘΗΚΑ ΣΕ ΦΛΕΓΟΜΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΣΤΟ ΤΟΞΟ ΤΟΥ ΩΡΙΩΝΑ.

-ΕΙΔΑ ΑΚΤΙΝΕΣ C ΝΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΩΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ Τannhauser.

-ΟΛΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ,ΟΠΩΣ ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ.

-ΩΡΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ-ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ-ΑΒΑΤΟΝ.


ΠΡΟΣΕΧΕ...ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΥΡΙ...



ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΑΚΑ...




ΕΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΑΨΕΤΕ...


16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πετρος

Valve φοβερη εταιρια ειχα παιξει το half-life 2, παλιο παιχνιδι αλλα σου αφηνε ενα συναισθημα τι επαιξα τωρα;; τι εζησα;; Με εισβολη εξωγηνων ηταν. Ειναι ισως το μονο παιχνιδι στον κοσμο οπου εφτιαξαν αλλες 3 συνεχειες-expansions του επειδη το ζητουσαν τοσο πολυ οι fans και εγω μαζι.

H ταινια matrix ειναι αρκετα προχω και ο περισσοτερος κοσμος δεν εχει ακομα καταλαβει-αντιληφθει(γιατι προφανως του λειπουν καποιες γνωσεις) την ενημερωτικοτητα και προετοιμασια που δινει. Πατηστε στο google CIA lsd πειραμα Γαλλια η κατι παρομοιο υπαρχουν links που λενε για ενα πειραμα οπου σε ενα χωριο εβαζαν στο αλευρι lsd-μυκητα,ολοι ειχα παρευσθησεις αλλα με το lsd δεν της βλεπεις μονο αλλα της ζεις πιστευεις οτι ειναι αληθεια οσο απιθανες και αν ειναι πολλοι αυτοκτονησαν. Αυτο τους βοηθησε να μελετησουν τον ανθρωπο υστερα δειτε.Οσοι ενδιαφερεστε δειτε αυτο http://thecuriosityofcat.blogspot.gr/2013/05/darpa-50.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook θελουν να μπουν σε πιο βαθια νερα οι επιστημονες.
Κατα την γνωμη μου
προσπαθουν να δουν πως ειναι δυνατον να εφαρμοσουν στην 3 διασταση τις λειτουργιες και τις αιθερικες του δρασεις του εγκεφαλου που εχει οταν ειναι σε διαυγες και συνηδειτο ονειρεμα. Επειδη πολλες φορες η ζωη ειναι στερεοποιημενη υποσυνηδειτη ψυχολογια & συνειδητη θελουν να επωφεληθουν-εκμεταλευτουν αυτο το αδυτο και τις κρυφες δυναμεις και να τα βαζουν σε εφαρμογη με τεχνολογικο τροπο προς οφελως τους. Θελουν να φτιαξουν ενα ΜΑΤRIX,βασηκα ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΑΤΡΙΧ ειδη, μας το ειπε ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ.
Θεωρω και το inception ταινια που θελουν να μας δειξουν πραγματα στο hollywood σκανε εκατομμυρια δεν παιζουν δεν φτιαχνουν τυχαια ταινιες.

Οι επομενοι πολεμοι θα ειναι με ψευτικες πραγματικοτητες, σε υλικη και αιθερικη διασταση η και εναλαξ δεν ακουγεται και πολυ normal ομως ετσι πιστευω με βαση ολων οσων βλεπω και τα ενονω.
Σε τετοιου ειδους μαχες χωρις προσευχομενο μυαλο εισαι χαμενος.


Ξέρετε τι μου έχει λείψει περισσότερο; οι τσακωμοί που κάναμε στις ταβέρνες για το ποιός θα πληρώσει (όχι εγώ, όχι εγώ,και πετάγαμε τα λεφτά)

zkcome είπε...

ΣΥ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣΑΙ ΕΙΣΕΛΘΕ ΕΙΣ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΑΣ ΤΗΝ ΘΥΡΑΝ ΣΟΥ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΤΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΝ ΤΩ ΚΡΥΠΤΩ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΗΡ ΣΟΥ Ο ΒΛΕΠΩΝ ΕΝ ΤΩ ΚΡΥΠΤΩ ΘΕΛΕΙ ΣΟΙ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΙ ΕΝ ΤΩ ΦΑΝΕΡΩ.


ΕΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΠΩΣΙ ΠΡΟΣ ΥΜΑΣ ΙΔΟΥ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΕΞΕΛΘΗΤΕ ΙΔΟΥ ΕΝ ΤΟΙΣ ΤΑΜΕΙΟΙΣ ΜΗ ΠΙΣΤΕΥΣΗΤΕ.
ΔΙΟΤΙ ΚΑΘΩΣ Η ΑΣΤΡΑΠΗ ΕΞΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΩΣ ΔΥΣΜΩΝ ΟΥΤΩ ΘΕΛΕΙ ΕΙΣΘΑΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

PISTOS788 είπε...

Πετρος!

Μια επαφή με την τεχνολογία του μέλλοντος προκαλεί ερωτήματα και για το μέλλον της ανθρώπινης ύπαρξης

Τον είδα, αφού πρώτα είχα υπογράψει συµφωνητικό που µου απαγόρευε να σας πω πού τον είδα καθώς και να αποκαλύψω τεχνικής φύσης λεπτοµέρειες που αφορούσαν το πώς ακριβώς εµφανίστηκε µπροστά µου (τις οποίες, όµως, έτσι κι αλλιώς, δεν θα µπορούσα να σας µεταφέρω, καθώς είμαι άσχετος περί αυτά). Αρκεί να σας πω ότι, για να φτάσω στο σηµείο να τον δω, έπρεπε να κατέβω σε ηµισκοτεινό υπόγειο του κτιρίου όπου στεγαζόταν το εργαστήριο στο οποίο εξελίσσονταν οι απαιτούµενες για την «εµφάνισή» του τεχνολογίες, αφού είχα ελεγχθεί ενδελεχώς για οποιαδήποτε συσκευή µπορούσε να καταγράψει τη «συνάντηση».


Η τεχνικός µε κάθισε σε µια καρέκλα, που παραθύµιζε καρέκλα οδοντογιατρού, και µε ρώτησε αν έχω φορέσει ποτέ φακούς επαφής. Δεν είχα. «Δεν πειράζει», µου είπε, «απλώς θα σου πάρει µερικά λεπτά για να συνηθίσεις». Πράγµατι, µετά από µερικές σταγόνες κολλύριο στο κάθε µάτι, δεν πήρε πολλή ώρα στα µάτια µου να συνηθίσουν τους διάφανους φακούς επαφής και σχεδόν να ξεχάσω την ύπαρξή τους. Στο µεταξύ, η τεχνικός µου εξήγησε τι να περιµένω και κατόπιν µου έβαλε στο χέρι ένα µικρό, µαύρο κουτί µε ένα ασηµένιο κουµπί, λέγοντάς µου ότι δεν επρόκειτο να δω τίποτα, παρά µόνο αν άρχιζα να περιστρέφω αργά το κουµπί, κανονικά: από αριστερά προς τα δεξιά. Με ρώτησε αν είµαι έτοιµος, της έγνεψα καταφατικά και τότε πάτησε κάποια κουµπιά στην κονσόλα της, που κάτι πρέπει να ενεργοποίησαν, το οποίο ποτέ δεν κατάλαβα τι ήταν και πώς δούλευε.

PISTOS788 είπε...

Αυτό που κατάλαβα ήταν ότι οι ενέργειές της άλλαξαν λίγο τον φωτισµό του δωµατίου, κάνοντάς το φωτεινότερο, πιο φωσφοριζέ για την ακρίβεια. Με ένα νεύµα της τεχνικού άρχισα να περιστρέφω το ασηµένιο κουµπί. Ξάφνου, τον είδα! Ήταν δυόµισι µέτρα ψηλός και εµφανίστηκε πίσω από την τεχνικό. Το πρώτο πράγµα που πρόσεξα ήταν τα εκφραστικά, κόκκινα µάτια και τα λέπια µε τα οποία ήταν καλυµµένο το δέρµα του. Από τη µύτη του διέκρινα να βγαίνει ανάλαφρος ατµός. Με αργά αλλά σταθερά βήµατα κινήθηκε προς τα δεξιά (αριστερά σε σχέση µε µένα), αποκαλυπτόµενος ολόκληρος πίσω από την τεχνικό, η οποία εµφανώς διασκέδαζε µε την έκφρασή µου. Όσο και να ήµουν προετοιµασµένος, το θέαµα του εξωγήινου µού είχε κόψει την ανάσα. Όσο και να ήξερα ότι επρόκειτο για µια απλή προβολή από τους φακούς επαφής στο οπτικό µου νεύρο, η λογική µου δυσκολευόταν να υπερκεράσει το ένστικτο που µε έκανε να θέλω να τρέξω προς την κοντινότερη έξοδο.


Είναι ίσως δύσκολο να το πιστέψετε, αλλά ο εξωγήινος επισκέπτης φάνταζε τόσο πραγµατικός, τόσο τρισδιάστατος, όσο και η τεχνικός της οποίας τα µηχανήµατα τού έδιναν «µορφή» και «υπόσταση». Για τουλάχιστον ένα λεπτό περιδιάβαινε στο δωµάτιο, κάποιες φορές αποµακρυνόµενος από την καρέκλα µου, άλλες προσεγγίζοντάς την. Παρά το γεγονός ότι έβλεπα την τεχνικό να τον κατευθύνει µε µικρές παρεµβάσεις στην κονσόλα της, για µένα η παρουσία του ήταν πέρα για πέρα αληθινή. Το κάθε του βήµα όχι µόνο φαινόταν αλλά και ακουγόταν αληθινό (µέσα, προφανώς, από ηχεία καλού στερεοσκοπικού συστήµατος που προσέδιδαν το απαραίτητο «βάθος» στους ήχους που δηµιουργούσε), η ανάσα του το ίδιο, ακόµα και οι ήχοι που έκανε όταν έσερνε επιδεικτικά το όλο νύχια και λέπια χέρι του στον τοίχο, κάνοντάς µε να ανατριχιάσω.


Όταν τελείωσε το ατέλειωτο εκείνο λεπτό, µε περίµενε η επόµενη έκπληξη. Ήταν η στιγµή που µου µίλησε. Αµέσως αναγνώρισα τα λόγια που µου είπε: ήταν ο προθανάτιος µονόλογος του άντροϊντ Roy (που ο έπαιζε ο Ρούτγκερ Χάουερ απέναντι στον Χάρισον Φορντ), της σειράς «Nexus», στο τέλος της ταινίας Blade Runner του Ρίντλεϊ Σκοτ – θα θυµάστε εκείνο το καταπληκτικό: «Έχω δει κόσµους που εσείς δεν έχετε καν φανταστεί. Επιτέθηκα σε φλεγόµενα διαστηµόπλοια στο τόξο του Ωρίωνα. Είδα ακτίνες C να αντανακλώνται στην Πύλη του Tannhäuser. Όλες εκείνες οι στιγµές θα χαθούν στον χρόνο, όπως τα δάκρυα στη βροχή. Ώρα να πεθάνω».


Την ώρα που µιλούσε, πειραµατίστηκα µε το ασηµένιο κουµπί. Καθώς το έστρεφα προς τα αριστερά, ο εξωγήινος γινόταν πιο αχνός, διάφανος, ενώ η φωνή του αποµακρυνόταν, σαν να πέρναγε σε άλλη διάσταση, πιο µακρινή. Με µια µικρή περιστροφή του ασηµένιου κουµπιού προς τα δεξιά ερχόταν ξανά στο προσκήνιο και η φωνή του γινόταν πάλι στεντόρεια.

PISTOS788 είπε...

«Θέλεις να τον δεις θυµωµένο;» µε ρώτησε η τεχνικός, αφού τελείωσε ο µονόλογος. «Όχι, να µου λείπει» της απάντησα και καλού-κακού τον «έσβησα», γυρνώντας το ασηµένιο κουµπί φουλ αριστερά. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, σαν να µου είχε λείψει η «παρουσία» του, του ξαναέδωσα µια ευκαιρία να συνυπάρξουµε στον χώρο. Εµφανίστηκε µπροστά µου µε µια έκφραση που θύµιζε χαµόγελο. Όταν πλέον είχα κατέβει από την καρέκλα και οι φακοί επαφής είχαν επιστρέψει στο κουτάκι τους, η τεχνικός µου είπε ότι θα πάρει πολλά χρόνια µέχρι να εξασφαλίσουν την άδεια της Αρχής Τροφίµων και Φαρµάκων (FDA) των ΗΠΑ για να κυκλοφορήσει αυτή η τεχνολογία ευρέως. Ο λόγος; Επειδή κανείς δεν ξέρει ακόµα τον αντίκτυπο στον ψυχισµό του ανθρώπου τόσο ρεαλιστικών παρουσιών, ιδίως σε ανθρώπους επιρρεπείς στη σχιζοφρένεια. Άλλο το να βλέπεις µια οθόνη, ή ακόµα και µια τρισδιάστατη ταινία, και άλλο το να είναι αδύνατον να διακρίνεις µεταξύ ενός πραγµατικού όντος και µιας προβολής στο οπτικό σου νεύρο – ιδίως όταν η τεχνολογία δίνει τη δυνατότητα στο «φάντασµα» να αντιδρά στις δικές σου κινήσεις, να απαντά στα λόγια σου, να επικοινωνεί (ή να προσποιείται ότι επικοινωνεί) µαζί σου.


Φεύγοντας από το εργαστήριο, τα συναισθήµατα ήταν ανάµεικτα. Πιο πολύ µε ανησύχησε το ότι δεν είχα ιδέα τι θα σηµάνει µακροπρόθεσµα αυτή η τεχνολογία για την ανθρωπότητα. Προφανώς, θα αλλάξει τον κόσµο των βιντεο-παιχνιδιών, του κινηµατογράφου, της ψυχαγωγίας γενικότερα, η οποία θα πάψει να έχει ανάγκη από οθόνες και σκηνές. Όλο το τοπίο, ο κόσµος ολάκερος, θα είναι µια σκηνή, µια οθόνη, ένα τεράστιο σανίδι. Όµως, αυτό που κανείς δεν µπορεί ακόµα να φανταστεί είναι πώς θα αλλάξει, πέραν της ψυχαγωγίας, η αίσθησή µας για τον «άλλον», για το ποιοι είµαστε «εµείς» οι ίδιοι.

http://www.lifo.gr/mag/columns/5496

PISTOS788 είπε...

ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΕΤΡΟ...ΠΡΟΣΕΥΧΗ...ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΠΛΟ...

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ!

ΚΑΛΟΟ!!!

PISTOS788 είπε...

zkcome!

ΕΤΟΙΜΟΣ ΦΟΥΤΖΙ ΜΟΥ...

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ!

Ανώνυμος είπε...

Ιππο

Καποιοι λενε πως οταν το προσωπο του Θηριου παψει να σε τρομαζει, αρχιζεις να του μοιαζεις... Πιατευω ομως, πως για να μελετησεις τον εχθρο πρεπει να παψεις να τρομαζεις στην θεα του, να τον απομυθοποιησεις.... Δεν ειναι απαραιτητο να τον υποτιμησεις.
Ενας Αδελφος καποτε μου ειπε πως ο φοβος σκοτωνει ολα τα υπολοιπα συναισθηματα!!
Ειαι χρησιμες οι φακες για οποιον τις παρατηρει, αρκει να μη τον στοιχειωσουν !!!

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Πολλές οι "Φάκες".....και το "Τυρί", νόστιμοοοο!!!!
Για σκέψου.....Να έφερες κάποτε το Φως και τώρα να έχει μεν το βασίλειό σου στην Γη, αλλά να ζει υποχρεωτικά αιώνες εκεί! Να μην έχει ανάγκη απο φαγητό, ύπνο, και όποια άλλη βιοτική ανάγκη,,να κατέχεις όλα τα μυστικά της ύλης και να παρακολουθείς μέρα νύχτα κάποιους να εργάζονται για να πάρουν την θέση, που εσύ είχες πριν πέσεις στα τάρταρα της κόλασης!!!!!...Ε ! δεν θα βάλεις και καμία φάκα να τους δυσκολέψεις? οεο?!!

Αυτό κι είναι "Μάτι" 1.8 gigapixel ARGUS-IS
Χαμογελάστε!
http://www.youtube.com/watch?v=RNr8awAxCbw&feature=player_embedded

Κάνω έρευνες Αδερφέ μου σε υψόμετρα και την φυσική βλάστηση ....δίνει ο Κύριος επιλογές! ...Πλούτος, που οι άνθρωποι εγκαταλείψαμε και αυτό Εσύ το γνωρίζει πολύ καλά!
ΥΙο

Ανώνυμος είπε...

Πετρος

Ξεχασα να πω καποια επιπελον. Αυτος ο εξωγιηνος που ειδε ειναι απο το half-life 2 απο το παιχνιδι, δηλαδη ειδε κατι εξωπραγματικο το οποιο το εχει δει τοσσες 1000αδες συν οτι το εχει σχεδιασει(λογικα αυτος) πατηστε στο google half life 2 allien αυτος με τα κοκκινα ματια ειναι.

Αρχικα θα φανω τρελος:Προσωπικος ειμαι υπερ των πυρινκων και των οπλων και των ναρκωτικων και των στεροειδων ουσιων και ειδηκα αυτης της τεχνολογιας. Σημασια εχει το κατα ποσο μπορει να βοηθησει την ανθρωποτητα στις ποικιλες δραστηριοτητες. Π,χ, τα πυρινικα μπορουν να μας σωσουν απο μετερωητες αλλα δεν πρεπει να τα εχουν σε μεγαλες ποσοτητες και σε στρατιωτικες βασεις. Τα οπλα ενα μεσον προστασιας για ενδεχομενες εξωγιηνες μαχες αλλα και για προστασια οταν εξευρενουμε νεα μεροι π,χ, Αμαζονιος. Τα ναρκωτικα(οι φυσικες ουσιες) για να καταστηλουν τον πονο σε μια μαχη,μερικοι που κανουν πρωταθλητισμο οταν πονανε εντονα καποιες φορες περνουν λιγο κοκα. Οι αναβολικες ουσιες ειναι φαρμακα που φτιαχτηκαν για να θεραπευουν και να δυναμωνουν οργανισμους αλλα και να προστατευουν π,χ, αρθρωσεις. Αλλα η αλογιστη χρηση προκαλει μυηκη αναπτυξη στειροτητα κτλ. Θελω να πω πως δεν ειναι κακο το μεσον αλλα η χρηση του, και η κατοχη τους σε λαθος χερια(μυαλα θα ελεγα).

Αυτη η τεχνολογια ειναι θαυμαστη και πρεπει να δοθει! Αν δοθει στον κοσμο θα εχουμε επιπλεον κοινωνικα θεματα στην ειδη βεβαρημενη κοινωνια μας. Θα εχουμε αποξενωσεις θα προτημουν την φανταστικη ζωη. Θα εχουμε σχιζοφρενειες σε ευπαθεις ομαδες,σχιζο-φρενεια,σχιζονται τα φρενα τις λογικης και θα βιωνεις αλλες καταστασεις. Πρεπει να δοθει μονο σε ισσοροπημενους ανθρωπους και σε ατομα που εχουν σπουδαιους στοχους μονο εκει θα κανει καλο.

Ομως αυτη η τεχνολογια ειναι ενα καλο μεσον για να αποχτησει το θαρρος ενας στρατιωτης που θα αποχτουσε σε 10 χρονια. Το ιδιο αλλα και δεξιοτχνια ενας πιλοτος ενας χειρογους. Θα μπορει να ειναι μεσον δημιουργικοτητας για καλιτεχνες. Θα μπορει να ειναι μεσον κουραγιου και συμπαραστασεις για τους αστροναυτες. Κατι παρομοιο αλλα σε πιο προχω εκδοση ειδαμε στο ματριξ οπου η τρινιτι οταν ηθελε να μαθει να οδηγει ελικοπτερο μηχανη κτλ το ζηταγε και το ειχε, της το περνουσαν το μυαλο σαν εμπειρια,μια προσωμοιωση ειναι, ειναι ενα connection εγκεφαλου και τεχνολογιας. Ετσι και αυτη η τεχνολογια ειναι ενα ειδος προσωμοιωσεις ενα connection

PISTOS788 είπε...

Ιππο!

να τον απομυθοποιησεις.... Δεν ειναι απαραιτητο να τον υποτιμησεις...

ΣΩΣΤΟ...

ΓΙΝΕΣΘΑΙ ΦΡΟΝΙΜΟΙ ΩΣ ΟΙ ΟΦΕΙΣ...ΑΚΕΡΑΙΟΙ ΔΕ ΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΙ...

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΙΠΠΟ ΜΑΣ!

PISTOS788 είπε...

BornGR!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΕΣ...ΝΑ ΣΕ ΦΩΤΙΖΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΟΥ...

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΜΠΡΟ ΜΟΥ,ΖΚΕ...ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ...

PISTOS788 είπε...

Πετρος!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΧΩ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ...ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝ ΦΑΚΟΥΣ ΕΠΑΦΗΣ...
ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ...ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ...

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ...ΘΑ ΔΟΥΜΕ...ΕΣΩ ΕΤΟΙΜΟΣ...

ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΤΟΥ ΣΑΡΩΦ...ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ...ΧΙΛΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΤΑΝΕ...ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΧΟ...ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ΚΑΡΦΩΝΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ...ΤΑ ΜΟΥΓΚΡΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΗΧΟΥΣΑΝ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ...ΤΟ ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΕ ΜΕ...ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΜΑΧΗΤΗ...ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΑΦΦ...ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΤΑΝΕ Η ΑΡΚΟΥΔΑ...

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΠΕΤΡΟ,ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ...

PISTOS788 είπε...

Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Το ελληνικό έθνος βάλλεται από παντού και οι Έλληνες προσπαθούν να αντέξουν αξιοπρεπώς τα συνεχή χτυπήματα.



Οι μισθοί τους έχουν περικοπεί εξευτελιστικά, οι σκληροί φόροι τούς κατακλύζουν, η δαμόκλειος σπάθη της απώλειας της ιδιοκτησίας τους βρίσκεται πάνω από το κεφάλι τους.

Οι αγώνες και οι προσπάθειες τόσων χρόνων καταστράφηκαν μέσα σε τρία χρόνια.

Ναι, κάποιοι έφταιξαν, ναι, κάποιοι ξεπέρασαν το μέτρο και δεν σεβάστηκαν το κράτος και τους συμπολίτες τους.

Ναι, κάποιοι είναι κλέφτες, τεμπέληδες, επίορκοι.

Αλλά δεν είναι όλοι οι Έλληνες.

Οι Έλληνες είναι ένας περήφανος λαός, ένας λαός που διαχρονικά υπερασπίσθηκε τη δημοκρατία, την ελευθερία, ένας λαός που θυσιάστηκε για την πατρίδα του αλλά και για τη σωτηρία άλλων λαών.

Αυτή τη στιγμή, η δοκιμασία που υφίστανται οι Έλληνες μπορεί να συγκριθεί μόνο με την δοκιμασία που υπέστησαν … οι Εβραίοι.

Κι αυτοί τόσο άδικα κυνηγήθηκαν, πολεμήθηκαν, υπέστησαν απίστευτα μαρτύρια, τραγικές διώξεις.

Κι όμως επέζησαν χάρη στην αξιοζήλευτη προσήλωσή τους στα ιδεώδη τους, στην ιστορία τους, χάρη στην πειθαρχία τους, στην αλληλεγγύη τους, στη πίστη και την αγάπη τους στην πατρίδας τους.

Αυτό το παράδειγμα των Εβραίων ακολουθούμε και θα συνεχίσουμε να ακολουθούμε ως λαός για να επιβιώσουμε.



Γι’ αυτό οι Έλληνες δεν επαναστατούν όπως θα ήθελαν οι καταστροφολόγοι και όλοι αυτοί που μας σπρώχνουν καθημερινά στο χάος.

Οι Έλληνες δεν επαναστατούν γιατί κάνουν υπομονή και κρατούν δυνατές μέσα στην καρδιά τους την αξία του έθνους τους, της πατρίδας τους, της θρησκείας τους, της ιστορίας τους, της γλώσσας τους.

Και θα επιβιώσουμε όπως επιβίωσαν και οι Εβραίοι, που μετά από τις ανελέητες διώξεις τους, μεγαλούργησαν.

Ανώνυμος είπε...

Πετρος

Για τον ρατσισμο των ελληνων ποτε θα μιλησουμε; Στην ολλανδια προσφατα ειχε βγει ενας νομος οπου ηταν πολυ πιο αυστηρα τα κρητηρια για τους μεταναστες,με αποτελεσμα να φυγουν πολλοι. Αυτο ηταν μια παρα πολυ καλη εξωτερικης πολιτικης και οικονομικης κινησης υπερ της ολλανδιας. Στην ελλαδα αν κανουμε κατι τετοιο θα μας πουν ρατσιστες!
Και ειναι γελειο γιατι σχεδον για εμενα 99% οσων τους υπερασπιζονται δεν εχουν δωσει ουτε ενα ευρο για τους λαθρομεταναστες που υπερασπιζονται και γενικα πως να το πω χεστηκαν.

Πρεπει η βλεψη των ανθρωπων να κοιτουν ποιος ειναι ο απωτερος σκοπος των οσων συμβαινουν η που των απασχολουν.

PISTOS788 είπε...

Πετρος!

Η ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ...
ΟΡΓΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΖΕΙ...ΠΛΗΘΟΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ...

ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΨΗΛΑ ΕΚΕΙ...ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ...

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΠΕΤΡΟ!

ΤΟ ΜΟΤΙΒΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ...

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες