Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

ΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΠΡΟΣ ΒΡΩΣΙΝ,ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΠΡΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΝ…



ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΘΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ,ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΕΠΙΒΙΒΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟ ΓΙΟΧΑΝΕΜΠΟΥΡΓΚ,ΟΠΟΥ ΔΙΕΜΕΝΕ.
ΕΙΧΕ ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΒΙΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΕ 5.000 ΠΡΑΚΤΙΚΟΥΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΠΟΥ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΝ ΓΝΩΣΕΙΣ…ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ.


-ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ;
-ΕΞΗΝΤΑ,ΕΞΗΝΤΑ ΔΥΟ ΕΙΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ…ΒΛΕΠΑΜΕ ΕΝΑΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΛΟΔΙΑΤΗΡΗΜΕΝΟ ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΙΑ,ΟΞΥ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΠΙΝΘΗΡΟΒΟΛΟ ΒΛΕΜΜΑ.

-ΟΓΔΟΝΤΑ ΠΕΝΤΕ, ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ,ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΑΣ.


ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ.
Ο ΘΕΙΟΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΖΑ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΕΜΑΘΕ ΠΟΛΛΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ,ΚΑΙ ΜΥΗΘΗΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ…

-ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΡΩΣΤΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥΣ…ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΕΡΑΠΕΥΟΝΤΑΙ…


ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ,ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΙΤΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥΣ.
ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕ ΚΑΠΟΙΑ ΒΟΤΑΝΑ.

ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΜΟΥ,ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ ΠΡΗΣΜΕΝΟ-ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.

-ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ;

-ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΚΑΙ ΛΑΔΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ.

-ΔΗΛΑΔΗ ,ΤΟΝ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΑ ΕΓΩ.

-ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ,ΠΡΩΙ,ΜΕΣΗΜΕΡΙ,ΒΡΑΔΥ, ΕΝΤΡΙΒΗ ΜΑΛΑΚΑ,ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ,ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ,ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ.


ΘΕΛΗΣΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ,
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ; ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ

-ΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΖΕΣΤΑΙΝΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ,ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΠΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΙΣΧΩΡΕΙ ΤΟ ΛΑΔΙ ΜΕΣΑ.

ΤΟ ΛΑΔΙ ΕΧΕΙ ΦΟΒΕΡΕΣ ΙΑΜΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΤΗΝ ΙΑΣΗ ΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ…

ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΑΠΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ,ΠΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΕΛΑΙΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ ΠΟΥ ΤΡΙΖΟΒΟΛΑΕΙ…ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ,ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ…

ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΙ ΑΡΧΙΣΑ,ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΛΑΔΙ…ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΥΤΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΛΘΕΙ…

Ο Όμηρος αποκαλούσε το ελαιόλαδο “Χρυσό Υγρό” και ο Ιπποκράτης “μεγάλο θεραπευτή”.

Στα ομηρικά χρόνια ήταν απαραίτητο να αλείφονται με ελαιόλαδο επειδή η ελιά έχει θαυματουργικές ιδιότητες στις ασθένειες. Οι ιατροί της αρχαιότητας έδιναν συνταγές με βασικό συστατικό τους το ελαιόλαδο.


ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΟΒΩ ΦΥΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΩ ΣΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΜΕ ΝΕΡΟ...ΜΕΝΤΑ,ΔΥΟΣΜΟ,ΛΟΥΙΖΑ,ΟΤΙ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ...


ΦΥΛΛΑ ΕΛΙΑΣ...


ΑΓΙΟΚΛΗΜΑ...ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ...ΑΠΛΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!


ΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΠΡΟΣ ΒΡΩΣΙΝ,ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΠΡΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΝ…
ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ...ΖΚΕ...



ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟ ΠΟΣΤΟ…


10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θα με ενδιέφερε πολύ η γνώμη σας για τα εμβόλια, ευχάριστω εκ τον προτερων !!

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Με μια μικρή έρευνα που έκανα τελευταία, σε συνδιασμό με τις παθήσεις που είχα τα τελευατία 10 χρόνια, με οδήγησαν στον δρόμο του εντέρου και φυσικά της ψυχολογίας ή καλύτερα του σύγχρωνου ανθρώπου με "στρές".
παραθέτω:
1.Η καντιντίαση στην κλασσική ιατρική
Το πρόβλημα της καντιντίασης είναι μια σύγχρονη πάθηση που αφορά το 1/3 του πληθυσμού των βιομηχανοποιημένων χωρών της δύσης. Το συνεχές στρες σε συνδυασμό με την κακή διατροφή, η υπέρμετρη χρήση αντιβιοτικών φαρμάκων, κορτιζονούχων σκευασμάτων και ορμονών έχουν οδηγήσει στην εμφάνιση της. Η ιατρική δεν έχει ακόμα αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης και δεν την έχει αναγνωρίσει ως πάθηση. Ως εκ τούτου, δεν διερευνά την ύπαρξή της παρά μόνο σε περιπτώσεις τοπικού χαρακτήρα (π.χ. κολπίτιδα, μυκητίαση νυχιών με εξέταση επιχρίσματος). Άλλωστε, η παρασιτολογική εξέταση κοπράνων θα είναι θετική για μύκητες Candida μόνο όταν αυτοί έχουν κατακλύσει το έντερο. Το ερώτημα που γεννιέται λοιπόν είναι πώς μπορεί να καταπολεμηθεί η πάθηση αυτή;

2. http://www.pentapostagma.gr/2013/03/oles-oi-astheneies-proerxontai-apo-to-entero.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+pentapostagma+%28%CE%A0%CE%95%CE%9D%CE%A4%CE%91%CE%A0%CE%9F%CE%A3%CE%A4%CE%91%CE%93%CE%9C%CE%91%29&utm_content=FaceBook

Πολύ σωστός ο Αδερφός!
....
Στη βιτρίνα ενός μπαρ, υπάρχει η επιγραφή: Σάντουιτς με ο,τι γέμιση θέλετε. Μπαίνει ένας τύπος που του αρέσουν οι φάρσες και ζητάει με σοβαρό ύφος από τον ιδιοκτήτη:
- Θα ήθελα ένα σάντουιτς με δεινόσαυρο!
Εκείνος, ατάραχος, πηγαίνει στην κουζίνα, γυρίζει μετά από λίγο με απογοητευμένο ύφος και λεει:
- Λυπάμαι κύριε, αλλά μες τελείωσε το ψωμί!

Trinity είπε...

Λοιπόν να αρχίσουμε σιγά σιγά να μασάμε φυλλα γενικώς

Δοκιμάσα ήδη τον δυόσμο, και εχει γίνει το αγαπημένο μου, αλλά και την Λουίζα!

Διαβάζοντας πρόσφατα στην Παλαια Διαθήκη τις οδηγίες σχετικά με την διατροφή των Εβραίων, μου έκανε εξαιρετική εντύπωση η επιμονή για την μη κατανάλωση αίματος απο αυτούς. Μάλιστα έλεγε ότι το αίμα είναι ο φορέας της ψυχής(!??!)

PISTOS788 είπε...

Ανώνυμος!

ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΣ...ΜΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΣ...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

BornGR!

ΠΟΝΗΡΟΥΛΗ ΤΑ ΨΑΧΝΕΙΣ...

ΚΑΛΟΟ!!!

Της είπα, αν θες να δουλεύεις εδώ θα κάνεις τα φαγητά που μου αρέσουν, αλλιώς δρόμο…
και άρχισε τις δικαιολογίες, οτι είναι μάνα μου και κάτι τέτοια…

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΠΡΑΔΕΡ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

Trinity!

ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΙΝΑΝΕ ΑΙΜΑ;

ΓΙΑΤΙ;;;

ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΙΝΑΝ;;;ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;;;

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΡΙΝΙΤΑΚΙ ΜΟΥ!

zkcome είπε...

ΚΑΙ ΜΟΙ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΘΑΡΟΝ ΠΟΤΑΜΟΝ ΥΔΑΤΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΛΑΜΠΡΟΝ ΩΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΝ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΟΝ ΕΚ ΤΟΥ ΘΡΟΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΝΙΟΥ.
ΕΝ ΤΩ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΕΝΤΕΥΘΕΝ ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ ΗΤΟ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΦΕΡΟΝ ΚΑΡΠΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑ ΚΑΘ ΕΚΑΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΜΝΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟΝ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΤΟΥ ΔΕΝΔΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ.

PISTOS788 είπε...

zkcome!

ΑΨΟΓΟΣ!!!

Αυτο που στον μυστικο δειπνο καθησαν ολοι απο τη μια πλευρα για να βγει καλη η φωτογραφια… Ποσο μπροστα!!!

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΦΟΥΤΖΙ ΜΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

πετρος

Πιστευω και το βλεπω οσο μαθαινω και αλλα οτι ο Θεος δεν επιτρεπει ασθενεια να υπαρχει αν δεν υπαρχει και η θεραπεια. Ετσι κατι να προσθεσω και εγω,εχω μια παλια γειτονησα 98 χρονων ειναι πολυ γρια αλλα η ομηλια της ειναι σαν μια 40αρα δασκαλα δεν χανει τον ηρμο τα εχει 400 η ομηλια της ειναι τοσο καθαρη και κατανοητη σαν μια νεα γυναικα, την ρωτησα τι κανει? Μου λεει οτι εδω και 50 χρονια σαν συνηθεια πινει καθε μερα τσαι του βουνου. Εγω πινω την μερα 2-3 λιτρα νερο επειδη επιβαλεται σε εναν αθλουμενο ανθρωπο αλλα και για γενικη υγεια και οτι ειναι συνηθεια πλεον. Αντι να πινω νερο φιλτρου βραζω το νερο και φτιαχνω τσαγια. Φτιαχνω μια μεγαλη ποσοτητα το πρωι και εχω σε γυαλινα μπουκαλια δικα μου να πινω ολη την μερα οποτε θελω.

Δεν μπορω να πω οτι εχω δει κατι μαγικο απλα ειμαι φανερα πιο ζωντανος πιο ζωηρος ως προς την ευεξια , οταν ετρωγα τροφες που με βαρεναν η κουραζαν τωρα δεν γινεται. Αυτο με το λαδι το εχω κανει δεν μου δουλεψε μονο σε μια περιπτωση για αλλους λογους ψυχολογικους. Oταν θα εχω χρονο θα φτιαξω ενα site οπου θα λεω πολλα και διαφορα τετοια μυστηκα για υγεια ευχομε να μην μου το σβησουν οπως και αυτο http://vitality.ucoz.com/ Δεν μου στελνουν e-mail ακομα και οταν τους στελνω και δεν ειναι μεσα στην πολιτικη τους αυτη η κινηση τους.

Γενικα ειναι καλη ιδεα καποιος να εχει καποιες γλαστρες η ενα κηπο και φυτευει τα δικα του, αν καποιος δεν εχει χρονο μπορει παει σε ενα γεοπονο και με 12 ευρο να αγορασει ενα κουτι που καθε πρωι το ψεξαζει με νερο και βγαζει μεγαλα μανιταρια, μπορει να αποδοσει σε μανιταρι(αξια ποσοτητας) 30-50 ευρο+οτι ειναι υγειηνα.
-------------
Aνωνυμε
διαβασε αν σε ενδιαφερει για τα εμβολια http://informal.ucoz.com/index/emb_lia_kai_aids/0-19 πολυ πιο κατατοπιστικο ειναι ενα πολυ δυνατο και σοβαρο ντοκιμαντερ In Lies We Trust ψαξου και στο youtube.
-------------------
- Ρε γυναίκα, άμα βγω γυμνός στο μπαλκόνι, λες να πουν τίποτα οι γείτονες;;
- Ναι. Θα πουν ότι σε παντρεύτηκα για τα λεφτά σου...


-Μωρό μου με αγαπάς.......;
-Ναι... Ναι.. Ναι..
-Αλήθεια...;
-ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛ


PISTOS788 είπε...

ΠΕΤΡΟΣ!

ΚΑΛΑ...

ΔΙΚΟ ΣΟΥ...

Η γιαγιά μου,μου δίνει λεφτά για την γιορτή μου τόσο κρυφά λες και της πουλάω ναρκωτικά.

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΠΕΤΡΟ,ΣΥΝΕΧΙΣΕ...ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ...ΕΧΕΙΣ ΑΝΩΘΕΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ...ΖΚΕ...

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες