Κυριακή 21 Απριλίου 2013

-ΚΩΔΙΚΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ...Ο ΕΣΧΑΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ...Α-ΘΑΝΑΤΟΣ...



ΤΟ ΕΦΗΜΕΡΟ ΖΕΙ ΕΙΚΟΣΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΩΡΕΣ,
Ο ΣΚΥΛΟΣ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ,
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΓΔΟΝΤΑ,
Η ΧΕΛΩΝΑ ΔΙΑΚΟΣΙΑ
ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ ΣΕΚΟΓΙΑ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.


ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ…
ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ…ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΓΑΛΗΝΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ…
ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΨΑΝΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΗΛΙΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ…ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΓΝΟΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ.


ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ,ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ…ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΝΔΑΡΙΝΟΥΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΠΟΤΕ…ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ …ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ…ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΛΛΩΝ…
ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΣΑΠΟΔΟΝΤΑ.


ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΑΡΑΙΝΕΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΡΝΑΕΙ,ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;
-ΟΧΙ. Η ΑΠΟΨΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ.
-ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟ ΥΛΙΚΟ,ΣΤΕΡΕΟ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ.

ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ.ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ –ΠΡΟΣΦΑΤΟ- ΔΕΡΜΑ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.
ΟΙ ΡΥΤΙΔΕΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ,ΕΠΙΦΟΡΤΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΑΝΑΝΕΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΑ.

ΑΝ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΟΓΔΟΝΤΑ ΕΤΩΝ ΠΑΡΗΓΑΝ ΕΛΑΣΤΙΝΗ ΚΑΙ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ ΟΠΩΣ ΜΙΑΣ ΝΕΑΡΗΣ ΚΟΠΕΛΛΑΣ ΕΙΚΟΣΙ ΕΤΩΝ,ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ..



ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΜΑΣ,ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΚΑΛΑ Ή ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΝΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.

ΈΤΣΙ,ΟΙ ΡΥΤΙΔΕΣ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ,Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ,ΟΙ ΝΟΣΟΙ ΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΙΑΙΑΣ,ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΥΣ,ΟΙ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΟΗ,ΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ,ΣΧΕΔΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ,ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ.

ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΟΤΙ Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΚΗΣ ΜΙΤΩΣΗΣ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΥΧΑΙΑ.
ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΥΤΤΑΡΟ.
Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΥΤΗ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ DNA ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΤΕΛΟΜΕΡΙΔΙΟ.
ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΕΛΟΜΕΡΙΔΙΑ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ…


Ο ΒΕΡΟΣΟΣ ΕΝΑΣ ΒΑΒΥΛΩΝΙΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΤΟΥ 300 Π.Χ, ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΜΑΡΔΟΥΚ ΠΟΥ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗ,
ΚΑΤΩΝΟΜΑΣΕ 10 ΜΑΚΡΟΒΙΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΠΟΥ ΕΒΑΣΙΛΕΥΣΑΝ ΠΡΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΒΑΣΙΛΕΥΣΕ ΑΠΟ 10.000 ΧΡΟΝΙΑ…ΕΩΣ 60.000 ΧΡΟΝΙΑ…

ΑΛΟΡΟΣ,ΑΛΑΠΑΡΟΣ,ΑΜΕΛΩΝ,ΑΜΜΕΝΩΝ,ΜΕΓΑΛΑΡΟΣ,ΔΑΚΝΟΣ,
ΕΥΔΟΡΑΧΟΣ,ΑΜΕΝΨΙΝΟΣ,ΟΡΤΙΑΡΤΗΣ,ΞΙΣΟΥΘΡΟΣ.


Ο ΛΑΖΑΡΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ
Έξη ημέρες πριν από το Πάσχα, ο Ιησούς κάθισε σε δείπνο το οποίο δόθηκε γι Αυτόν.
Μαζί Του ήταν και ο Λάζαρος, ενώ πλήθος κόσμου είχαν πάει για να δουν όχι μόνο τον Ιησού, αλλά και τον αναστημένο Λάζαρο.
Η ανάσταση του Λαζάρου και η συγκέντρωση του πλήθους θορύβησε τους αρχιερείς και τους Φαρισαίους, οι οποίοι αποφάσισαν να σκοτώσουν τον Ιησού, αλλά και το Λάζαρο.


῎Εγνω οὖν ὄχλος πολὺς ἐκ τῶν ᾿Ιουδαίων ὅτι ἐκεῖ ἐστι, καὶ ἦλθον οὐ διὰ τὸν ᾿Ιησοῦν μόνον, ἀλλ' ἵνα καὶ τὸν Λάζαρον ἴδωσιν ὃν ἤγειρεν ἐκ νεκρῶν
ἐβουλεύσαντο δὲ οἱ ἀρχιερεῖς ἵνα καὶ τὸν Λάζαρον ἀποκτείνωσιν,
ὅτι πολλοὶ δι' αὐτὸν ὑπῆγον τῶν ᾿Ιουδαίων καὶ ἐπίστευον εἰς τὸν ᾿Ιησοῦν.


Ο Λάζαρος μετά την ανάστασή του θέλοντας να αποφύγει το μίσος των αρχιερέων κατέφυγε στο Κίτιο της Κύπρου γύρω στο 33 μ.Χ..

Οι παραδόσεις τον θέλουν σκυθρωπό και αγέλαστο κατά την παρούσα ζωή, και αυτό οφειλόταν στα όσα είχε δει κατά την τετραήμερη παραμονή του στον Άδη.

Οι ίδιες παραδόσεις αναφέρουν ότι δε γέλασε ποτέ στη ζωή του παρά μία φορά, όταν είδε κάποιον να κλέβει ένα πήλινο αγγείο και σχολίασε αποφθεγματικά: «το ένα χώμα κλέβει το άλλο».


ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΔΕΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ;
ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ...ΕΡΕΥΝΑΤΕ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΕΚΕΙΝΟΣ...ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΑΥΤΟΙ...ΑΛΛΑ ΖΚΕ...



Καὶ ἐποίησε Κύριος ὁ Θεὸς τῷ ᾿Αδὰμ καὶ τῇ γυναικὶ αὐτοῦ χιτῶνας δερματίνους καὶ ἐνέδυσεν αὐτούς.
καὶ εἶπεν ὁ Θεός· ἰδοὺ ᾿Αδὰμ γέγονεν ὡς εἷς ἐξ ἡμῶν, τοῦ γινώσκειν καλὸν καὶ πονηρόν· καὶ νῦν μή ποτε ἐκτείνῃ τὴν χεῖρα αὐτοῦ καὶ λάβῃ ἀπὸ τοῦ ξύλου τῆς ζωῆς καὶ φάγῃ καὶ ζήσεται εἰς τὸν αἰῶνα.
καὶ ἐξαπέστειλεν αὐτὸν Κύριος ὁ Θεὸς ἐκ τοῦ παραδείσου τῆς τρυφῆς ἐργάζεσθαι τὴν γῆν, ἐξ ἧς ἐλήφθη.
καὶ ἐξέβαλε τὸν ᾿Αδὰμ καὶ κατῴκισεν αὐτὸν ἀπέναντι τοῦ παραδείσου τῆς τρυφῆς καὶ ἔταξε τὰ Χερουβὶμ καὶ τὴν φλογίνην ρομφαίαν τὴν στρεφομένην φυλάσσειν τὴν ὁδὸν τοῦ ξύλου τῆς ζωῆς.
ΓΕΝΕΣΙΣ.

7 σχόλια:

zkcome είπε...

ΙΔΟΥ ΜΥΣΤΗΡΙΟΝ ΛΕΓΩ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΠΑΝΤΕΣ ΜΕΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΜΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗ ΠΑΝΤΕΣ ΟΜΩΣ ΘΕΛΟΜΕΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΗ.
ΕΝ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝ ΡΙΠΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΕΝ ΤΗ ΕΣΧΑΤΗ ΣΑΛΠΙΓΓΙ ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΣΑΛΠΙΣΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΘΕΛΟΥΣΙΝ ΑΝΑΣΤΗΘΗ ΑΦΘΑΡΤΟΙ ΚΑΙ ΗΜΕΙΣ ΘΕΛΟΜΕΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΗ.
ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΦΘΑΡΤΟΝ ΤΟΥΤΟ ΝΑ ΕΝΔΥΘΗ ΑΦΘΑΡΣΙΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΝΗΤΟΝ ΤΟΥΤΟ ΝΑ ΕΝΔΥΘΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑΝ.
ΟΤΑΝ ΔΕ ΤΟ ΦΘΑΡΤΟΝ ΤΟΥΤΟ ΕΝΔΥΘΗ ΑΦΘΑΡΣΙΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΝΗΤΟΝ ΤΟΥΤΟ ΕΝΔΥΘΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑΝ ΤΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΓΕΙΝΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ Ο ΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΤΕΠΟΘΗ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΝ ΝΙΚΗ.
ΠΟΥ ΘΑΝΑΤΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟΝ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΔΗ Η ΝΙΚΗ ΣΟΥ;
ΤΟ ΔΕ ΚΕΝΤΡΟΝ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΙΣ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ Ο ΝΟΜΟΣ.

PISTOS788 είπε...

zkcome!

ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΒΟΛΕΣ...

Χτυπάει θυροτηλέφωνο. Σε ρωτάει “Είσαι σπίτι;”

Δεν νευριάζεις.
Απαντάς ήρεμα “Ναι,εσύ που είσαι;”

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΟΥΤΖΙ ΜΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

Πετρος

ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ.Γιατι να σημαινει πιστευε και μην ερευνας, και να μην σημαινει πιστευεις η δεν πιστευεις ΕΡΕΥΝΑ...

Αθανασια ωραιο πραμα, αυτο ειναι το πρωτο σταδιο της αθανασιας δεν πεθαινεις ποτε εκτος αν σε πυροβολησουν στον εγκεφαλο το
δευτερο σταδιο αθανασιας θα ειναι οταν θα ειναι καποιος αθανατος αφθαρτος(σχεδον η 100%) οπως οι θεοι Διας κτλ
Οι ανθρωποι εχουν 2 ενεργειες η μια ειναι η σωματικη η οποια χανεται πολυ ευκολα ελλειψη ασκησης,αρρωστιες,γεραματα και υπαρχει και μια αλλη που της δινουν διαφορα ονοματα τσι,πρανα,σεξουαλικη ενεργεια, αλλοι βιοενεργεια.

Η σωματικη ενεργεια αυξανεται γρηγορα αλλα η βιονεργεια αυξανεται(με προσευχη,εγκρατεια,οσο εισαι νεος,και ισως καποιο ειδος ασκησεων) δυσκολα&αργα και σταματα καπου στα 30 καθως ξεκινα η γυρανση σε κυτταρικο επιπεδο τουλαχιστον, και χανεται ευκολα με τις ασκοπες σεξουαλικες ολοκληρωσεις. Ολα αυτα φαινεται πως εχουν αμεση σχεση με την τελομεραση http://news.in.gr/science-
technology/article/?aid=1231183806 Τελομεραση το κλειδι για το πρωτο ειδος αθανασιας.
Ισως η περιορισμενη ποσοτητα βιοενεργειας στον καθε ανθρωπο ειναι για να βρει την ποιοτητα στην ζωη για να μην παραμενει-προσκολαει στην ποσοτητα. Ισως η αθανασια δοθει οταν απο μονοι μας θα ψαχνουμε την ποιοτητα.

Θα ηθελα να δω τον κοσμο τι θα λεει για σχεσεις ανθρωπων 18-30 χρονων με 200-1000 χρονους και βαλε τι στιγμη που εμφανησιακα
θα ειναι ειδιοι.

Παντως με τον λαζαρο μου φαινεται πολυ παραξενο, εδω μεσω ονειρων εχουμε δει η ζησει πολλα πραγματα μια μεταθανατια εμπειρια δεν θυματε να μας πει. ΛΟγικα δεν ηθελε να πει τιποτα που και παλι για εμενα ειναι λαθος ειτε ειδε καλα ειτε ειδε κακα πραγματα.Ο κοσμος πρεπει να μιλαει.

-------
Λατρεύω τους γάμους!
Η νυφη το παίζει αθώα, ο γαμπρος ότι θα μείνει πιστός,
τα πεθερικά ότι αγαπιούνται πολύ...
Μόνο οι καλεσμένοι είναι ειλικρινείς...
Ήρθαν για το φαϊ και πέφτουν με τα μούτρα...





Ανώνυμος είπε...

πετρος
καντε copy paste την πρωτη σειρα μονο τα γραμματα οχι το κενο και μετα copy paste μονο τα γραμματα τις 2 σειρας για το λινκ που εγραψα αλλιως λεει οτι το site δεν υπαρχει

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Η καταστροφικότητα, όπως άλλωστε και η δημιουργία, αποτελούν αναπόσπαστα στοιχεία του ψυχικού δυναμικού όλων των ανθρώπων ανεξαιρέτως. Κάθε άτομο έχει βαθιά μέσα του μια θετική, ψυχική ενέργεια για αγάπη και δημιουργία, αλλά ταυτόγχρονα, αυτή η θετική ενέργεια έχει και έναν αντίθετο, αρνητικό πόλο που αντιπροσωπεύει το μίσος και την καταστροφή. Ωστόσο, ο άνθρωπος δεν καταστρέφει νιώθοντας ηδονή. Η επίγνωση του πόνου, από την μανία της ίδιας της καταστροφικότητας του και η υπενθύμιση του φόβου του δικού του θανάτου, είναι οι αμετάκλητες συνέπειες που αντιμετωπίζει κάθε ανθρώπινο ον απέναντι στην απώλεια της χαράς και της αγάπης για δημιουργία.
Ο άνθρωπος νιώθει ένοχος για τις καταστρεπτικές πράξεις του, διότι κατά βάθος γνωρίζει ότι η ετερο-καταστροφικότητα (είτε προς τους άλλους ανθρώπους, είτε προς την ίδια την Φύση) είναι τελικά αυτό-καταστροφικότητα. Αυτή η επώδυνη συνειδητοποίηση, ότι μπορεί να στραφεί τελικά εναντίον του ίδιου του εαυτού του (όπως συμβαίνει άλλωστε), κάνει τον άνθρωπο να αναζητά απεγνωσμένα την εξιλέωση μέσα από μια επανορθωτική δημιουργία.

Προεκτείνοντας τις παραπάνω απόψεις μέσα από μια πιο φιλοσοφική και κοινωνιολογική οπτική, ο σημαντικός κοινωνιολόγος-ψυχαναλυτής Erich Fromm, τόνιζε πως ο άνθρωπος ενεργεί τόσο μηχανικά, που γίνεται ανήμπορος να ζήσει πραγματικά καί να χαρεί τη ζωή. Η μηχανική ζωή του χαρακτηρίζεται από άψυχες, επιφανειακές και νεκρές σχέσεις, καθώς και από σχέσεις προσκόλλησης και εξάρτησης με άψυχα αντικείμενα ή παθολογικές καταστάσεις. Μία τέτοια ζωή κάνει τους ανθρώπους ανίκανους να ζήσουν. Και αυτή ακριβώς η ανικανότητα τους να χαρούν τη ζωή, τούς κάνει καταστροφικούς απέναντι στη δημιουργία της Ζωής.

Ο άνθρωπος τότε καταστρέφει σχέσεις, οικογένειες, φιλίες, ακόμα και αντικείμενα με τα οποία είναι στενά συνδεδεμένος. Όμως, όπως προείπαμε, αυτό δεν γίνεται χωρίς πόνο και χωρίς ενοχή. Άλλωστε, δεν πρέπει να μας διαφεύγει το ότι ο άνθρωπος είναι τελικά ένα κορυφαίο φαινόμενο δημιουργίας, καί είναι επομένως μια γνήσια έκφραση των Δημιουργικών δυνάμεων της Φύσης αφού προέρχεται από αυτές. Κατά συνέπεια, ο βαθύτερος προορισμός του ανθρώπου δεν μπορεί παρά να είναι η συμπόρευση του με αυτές τις δυνάμεις, που είναι οι γεννήτορες του. Η Φύση δεν γνωρίζει καταστροφή-ότι καταστρέφεται το αναπαράγει. Ακόμα και τα συστατικά στοιχεία από τα καμμένα δέντρα συνεχίζουν να υπάρχουν είτε μέσα στην στάχτη, είτε μέσα στον καπνό, διαποτίζοντας την ατμόσφαιρα και το έδαφος. Τέτοια είναι η δύναμη της δημιουργίας, η δύναμη της Φύσης να συνεχίζει το έργο της και να διαιωνίζεται.
..........
Όπως το σιτάρι που πρέπει να θαφτεί στη γη για να αποδώσει καρπό, έτσι και ο Ιησούς πρέπει να πεθάνει για να αναστηθεί. «Όταν υψωθώ, λέγει, από τη γη (προαναγγέλλοντας με τι θάνατο θα πέθαινε), όλους τους ανθρώπους θα τραβήξω κοντά μου» (Ιω. 12,32).
(‘Λάζαρε δεύρο έξω’)!

Καλημέρα Αδερφέ μου

PISTOS788 είπε...

ΠΕΤΡΟΣ!

ΚΑΛΟΟ!!!

ΠΑΡΕ ΕΝΑ...

Μα καλά, πόσο ωραίος είμαι ρε.. μέχρι και η κόκα κόλα όταν την ανοίγω κάνει πςςςςςςς..

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΠΕΤΡΟ!

PISTOS788 είπε...

BornGR!

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΦΟΡΜΑ...

Σου αρέσω?
-Όχι
-Με θες?
-Όχι
(φεύγει κλαίγοντας)
-Στάσου δεν με ρώτησες αν σ αγαπάω;)
-Μ αγαπάς?
-Όχι

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΜΠΡΑΔΕΡΑΚΟ ΜΟΥ!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες