Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

ΖΚΕ...Ο Κόσμος είναι Γεμάτος από Μαγικά Πράγματα που Περιμένουν υπομονετικά το Πνεύμα μας να γίνει πιο Οξυδερκές.



ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΩΝ ΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΟΥ ΣΟΥ-ΤΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ ΣΟΥ,ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ,ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΣΟΥ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΠΟΣΟ ΣΥΧΝΑ Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ή ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.
ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΑΛΥΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣ.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗ ΣΚΕΨΗ,ΝΙΩΣΕ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ,ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.
ΤΟΤΕ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣ...
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΗΡΕΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΝΟΥ ΣΟΥ,
ΤΟΝ ΣΙΩΠΗΛΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ...


ΣΠΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΑΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ Σ'ΑΥΤΗΝ.
ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ,ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ...

ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ Ή ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.
ΑΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ,ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΛΠΙΔΑ Ή ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΠΡΟΣΜΟΝΗ.
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ,ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΓΧΟΣ.ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ...
ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΩΝ,ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΩΝ.
ECKHART TOLLE.


Ένας καθηγητής πανεπιστήμιου πήγε στο Θιβέτ θέλοντας να μάθει τα μυστικά τον μονάχων .
Έκει συνάντησε τον Μέγα Δάσκαλο και του είπε ο καθηγητής για τον λόγο που ήρθε .


Ο Μέγας Δάσκαλος του πρόσφερε ένα τσάι σε μια κούπα .Παρότι όμως η κούπα του επισκέπτη είχε γεμίσει μέχρι επάνω,ο δάσκαλος συνέχισε να βάζει τσάι.
Τότε ο καθηγητής έκπληκτος να κοιτάει το τσάι να χύνεται έξω από την κούπα,φώναξε-Μα η κούπα έχει γεμίσει! Δεν μπορεί να χωρέσει άλλο τσάι!


-Πράγματι,του απάντησε ήρεμα ο δασκαλος.
-Όπως αυτή η κούπα,έτσι κι εσύ είσαι γεμάτος από τις δικές σου γνώμες και εικασίες.


Πώς μπορώ να σου δείξω τα Μυστικά… Αν δεν αδειάσεις πρώτα τη δική σου κούπα;



"…τάχθηκαν από το Δία και βρίσκονται στη γη 3.000.000 Αθάνατοι Φύλακες των θνητών ανθρώπων..."
ΗΣΙΟΔΟΣ-ΘΕΟΓΟΝΙΑ.



Λέγεται ότι κάποιες φορές Άγιοι ως Άγγελοι εμφανίζονται στους ανθρώπους για να τους ενισχύσουν στον αγώνα τους...ΖΚΕ...


15 σχόλια:

Panos είπε...

Είμαι καινούργιος αναγνώστης του ιστολογίου σας και πρέπει να πώ πως τα κείμενα σας είναι εκπληκτικά! Συνεχίστε να ανάβετε σπίθες στο μυαλό και την καρδιά του κόσμου!

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Τα προφυλακτικά δεν είναι απολύτως ασφαλή. Ένας φίλος μου φορούσε ένα και τον χτύπησε λεωφορείο.!

Μέσα στην προπαγάνδρα της ιδιοτέλειας, ασφαλιστήκαμε σε έναν κόσμο που μας οδηγεί στην απόλυτη εξάρτηση, αφού δεν έχει "κοινωνία". Τόση Ανασφάλεια δεν υπήρξε στην ανθρωπότητα! Κι όμως υπάρχουν κολοσσοί ασφαλειών επίγειας εξυπηρέτησης, αν όχι υπόγειας, που πάντα πτωχεύουν λίγο πριν γίνουμε θηράματα, εξαφανίζοντας με έναν μαγικό τρόπο τους κόπους μας! ...

Μαγικός τρόπος= Το Θάουμ.... είναι η βασική μονάδα μέτρησης της μαγικής δύναμης. Έχει καθιερωθεί διεθνώς σαν η ποσότητα της μαγείας που απαιτείται για να δημιουργήσεις ένα μικρό άσπρο περιστέρι ή τρεις μπάλες μπιλιάρδου κανονικού μεγέθους.(χαριτολογώ)

Oh can't you see
You belong to me
How my poor heart aches
With every step you take
Καιρός του Οξυπνάμε Μπράδερ! Καλημέρα


Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

για να το κάνω και λίγο ποιο λαϊκό και κατανοητό...προλαβαίνουμε και στις καθυστερήσεις, αλλά Ελληνικά!

http://www.youtube.com/watch?v=hZKQPpAs8Y8

Η καλύτερη Άμυνα είναι η Επίθεση!

PISTOS788 είπε...

Panos!

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΜΕ ΦΩΤΑ...ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

BornGR!

Ήρθε το χαράτσι στην ανιψιά μου για το σπίτι της Barbie…

ΘΑΟΥΜ...ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ...

Τόση Ανασφάλεια δεν υπήρξε στην ανθρωπότητα!

ΖΚΕ...ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ...

ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΜΑΓΕΙΑ...ΘΑΟΥΜ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΜΠΡΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΕ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ....ΝΤΡΟΠΗ!

ΠΟΥ ΠΛΑΝΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΦΑΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟΤΟΜΑ...

...ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΙΡΜΟ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ

TRINITY

PISTOS788 είπε...

TRINITY!

19 fringe...!!!

xaxa...

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΤΡΙΝΙΤΑΚΙ ΜΟΥ!

zkcome είπε...

«Ειρήνη σ' εσάς. καθώς με έχει αποστείλει ο Πατέρας κι εγώ στέλνω εσάς». Και όταν είπε αυτό, φύσηξε πάνω τους και τους λέει: «Λάβετε Πνεύμα Άγιο.

PISTOS788 είπε...

zkcome!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΟΥΤΖΙ ΜΟΥ,ΤΗΣ ΦΟΥΚΟΥΣΙΜΑΣ...

ΠΛΗΣΙΟΝ...

Ανώνυμος είπε...

πετρος

Πολυ εξυπνο και σοφο αυτο το με την κουπα με το τσαϊ, και ειναι αληθεια. Βασηκα ολοι εχουνε μια φιλοσοφια για την ζωη,αλλα λιγοι ειναι αυτοι που θα προσπαθησουν να ξεδιαλυνουν τις λεπτομεριες και να ψαξουν αλλα και να αποδεχτουν αληθειες περα απο αυτα που πιστευουν και εχουν ως ορια. Κατι σαν εξερευνητες, θεωρουνται απο πολλους δυσνοητοι η τρελοι αλλα δεν ειναι.

Ο Κόσμος είναι Γεμάτος από Μαγικά Πράγματα που Περιμένουν υπομονετικά το Πνεύμα μας να γίνει πιο Οξυδερκές. ναι αλλα θελει και κατι υπερ-σημαντικο, ζητα καθοδηγηση,ζητα να οδηγηθεις στις απαντησεις που θες οσο απιθανες και αν ειναι αυτες η ακομα και δυνατοτητες που θα ηθελες να αποχτησεις, θα περασεις απο πολλα μονοπατια ειναι ενα ομορφο ταξιδι(θελει υπομονη επιμονη και να αγαπησεις το ταξιδι αλλιως μην ασχοληθεις καν),οπου γενικα δεν υπαρχει τελειωμος παντα υπαρχουν και αλλα πραγματα...

ΛΕΝΕ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ! η ΠΡΑΓΜΑΤΗΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ. Οταν καποιος το ζησει και το πιστεψει τοτε αρχιζουν να ανοιγουν λιγο τα ματακια και ο εγκεφαλος.

Σφαιρικα σφαιρικα.
Οι πυραμιδες ειναι κατι σαν μεγενθυτικοι φακοι. Συσωρευουν ενεργεια, δυο πειραματα.
1)Μια ισοσκελες τετραεδρεη πυραμιδα αν βαζεις μεσα τα ξυαραφακια θα δεις με το καιρο οτι δεν στομονουν η κοπη τους ειναι σαν καινουργια,γιατι κατα καποιο μυστηριο τροπο διατηρειται η κρυσταλικη δομη του μεταλου.
2)Στις πυραμιδες αν πεθανει ενα ζωο,ανθρωπος δεν αποσυντιθεται τελειως απλα μουμιωποιηται γιατι αποξυρενεται η υλη.

Οι ιπταμενοι δισκοι δεν ειναι τιποτα αλλο απο αεροπλανα που μπορουν να κανουν οσπισθεν και να αιωρουνται με μηδενικη ενεργεια.

Ανώνυμος είπε...

Μαριάννα

Πέτρο αυτό με τις πυραμίδες που λες δεν ισχύει,γιατί αν ήταν αλήθεια δεν θα βαλσάμοναν τους βασιλείς, απλά θα τους άφηναν μέσα στις πυραμίδες.

PISTOS788 είπε...

ΠΕΤΡΟΣ!

Η ΓΕΝΙΑ ΑΥΤΗ ΠΕΤΡΟ ΘΑ ΔΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ! ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΑΝΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

πετρος

Μαριαννα
Ποτε μα ποτε δεν λεω κατι αν δεν εχω τουλαχιστον 1 στοιχειο η αποδειξη. Παμε λοιπον .Το σωμα μας εχει μεταλλα σε ιχνοι(ιχνοστοιχεια που λεμε) οι δομες τους κρατιουνται.

Το 1930 ο Αντουαν μποβις μεγαλος γκαλεριστας γαλλος τις τοτε εποχης πηγε στις πυραμιδες της γκιζας στην αιγυπτο,οταν πηγε στην αιθουσα του βασιλεα ειδε ενα μεγαλο καδο με νεκρα ζωα, και του ειπαν πως μπαινουν μεσα και χανονται και πεθαινουν απο την πεινα. Ολα ηταν μουμιοποιημενα. Ετσι πηγε στην Γαλλια και αφησε μια νεκρη γατα μεσα σε μια τετραεδρη πυραμιδα να δει αν θα πιασει και εγινε.
Tα διαβασε αυτα ενας τσεχοσλαβακος ραδιοτεχνικος ο καρελ Ντρμπαλ και παρατηρησε οτι πολλες κεραιες μικροκυματος ειχαν σχημα πυραμιδας και εκανε πειρματα. Ενα απο τα πειραματα ηταν το ξυραφακι που εμενε ολοκαινουργιο μεσα στις πυραμιδες. τοαπεδειξε και πηρε διπλωμα ευρεσιτεχνιας με τιτλο φαραωνικη ξυριστικη συσκευη στις 4 νοεμβριου 1949 και το εφαρμοζε ο ρωσικος στρατος το 1959. Φυσικα αυτο δεν συμφερε τις εταιριες με ξυραφια και νυστερια, οποτε το αφησαν στην ακρη να ξεχαστει. Μπορεις να πειραμτιστης, αν θες παραπανω πληροφοριες και θες να ασχοληθεις μου λες.

Για Τους αιγυπτιους η μουμιοποιηση των βασιλεων τους ηταν κατι ιερο ηταν μια ιεροτελεστια, οπως εμεις κανουμε μια κηδεια. Οποτε το γνωριζαν η δεν το γνωριζαν παλι θα εκαναν την ταριχευση οπως την εκαναν.

Ανώνυμος είπε...

Αποτραβήξου μέσα σου και κοίταξε. Ακόμα κι αν δεν βρίσκεις όμορφο τον εαυτό σου, κάνε ό,τι και ο δημιουργός ενός ωραίου αγάλματος: κόβει εδώ, λειαίνει εκί, αλαφρώνει πιο πέρα τις γραμμές, βαθαίνει αλλού, μέχρι που απ' τα χέρια του αναδύεται ένα πρόσωπο γεμάτο κάλλος. Έτσι κι εσύ: κόψε τα περιττά, ίσιωσε τα στραβά, φώτισε τα σκοτεινά, κάντο να λάμψει από ομορφιά και ποτέ μη σταματάς να το σμιλεύεις, μέχρι να αντανακλάς τη θεόμορφη αρετή, μέχρι η καλοσύνη τον κόσμο σαν θεός να διαφεντεύει Πλωτίνος

Καλημέρα!!!
Κατερίνα

PISTOS788 είπε...

Κατερίνα!

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ!!!

ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΜΟΡΦΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες