Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

ΚΩΔΙΚΟΣ-ΕΞΟΝΤΩΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.


Λοιπόν τι λέτε; Τέλειωσαν οι μέρες των αγίων; Πού είναι οι γλυκές μορφές που γέμιζαν τα παιδικά όνειρα; Κάποτε κατέβαιναν από το τέμπλο και μοιραζόντουσαν τα παιδικά παιχνίδια. Τώρα ξαναγύρισαν στη θέση τους και με βλέμμα ακίνητο περιμένουν; Σίγησαν αυτοί ή εμείς λιποτακτήσαμε "εις χώραν μακράν"; Στέλνει ακόμη ο Θεός τους φίλους του να ζήσουν ανάμεσά μας; Πού είναι; Τι λένε; Μας ακούν; Μας στέλνουν μηνύματα ή σιωπούν;


ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΛΗ ΑΥΤΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΘΗΡΙΩΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…



Η ΑΓΑΠΗ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟ- ΔΙΑΜΑΝΤΙ.
Η ΑΓΑΠΗ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΟΥ ΧΑΡΗ,ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΥΓΕΝΕΙΑ,ΣΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΟΥ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥ.
ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΠΛΑΤΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ,ΚΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ,ΣΑΝ ΑΨΟΓΗ ΣΥΓΧΟΡΔΙΑ ΚΑΛΟΚΟΥΡΔΙΣΜΕΝΟΥ ΝΥΚΤΟΥ ΕΓΧΟΡΔΟΥ,ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΑΡΣΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΑΧΕΣ.


ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΝ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΓΥΡΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΓΩΝΙΕΣ,ΦΟΒΙΕΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΙ ΑΚΟΥΣΟΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ
-ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ,ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΣΗΚΩ.
ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΟΥ ΔΟΘΗΚΕ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΕΣ.


ΗΞΕΡΕΣ,ΑΛΛΑ Η ΓΝΩΣΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΕΙΩΣΕ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΑΜΑΘΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟ.ΕΙΧΕΣ ΔΙΚΙΟ,ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΣ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΕΤΟΙΜΟ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...


ΣΤΗΡΙΞΕΣ,ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ.ΕΔΙΚΑΙΟΥΣΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΣ,ΣΟΥ ΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΕΣ.
ΣΕ ΕΙΔΑ ΔΥΝΑΤΟ ΑΛΛΑ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΑΔΥΝΑΜΟ.

ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΒΡΕΘΗΚΕΣ ΑΔΥΝΑΜΟΣ,ΔΕΝ ΑΦΗΣΕΣ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ.
ΚΙ ΑΣ ΗΞΕΡΕΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΑΡΑ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ.


ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ ΣΟΥ ΕΣΦΙΞΕΣ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΛΥΠΗΣ ΣΟΥ,ΒΡΗΚΕΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ.
ΣΥΝΕΧΙΣΕΣ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ,ΤΙ ΚΑΛΟ,ΤΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΚΑΛΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ…
ΗΛΙΑ ΛΙΑΜΗ.



ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΑΝΤΙ-ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ...ΘΑ ΦΑΝΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ...ΖΚΕ...

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ιππο
Ωρες ωρες νομιζω πως παρακολουθεις τις ζωες μας...!!!

Δυναμις !!!

PISTOS788 είπε...

Ιππο!

ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ...ΚΑΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ...

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

zkcome είπε...

ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΕΥΣΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΗΜΩΝ ΚΑΙ Ο ΒΡΑΧΙΩΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΙΣ ΤΙΝΑ ΑΠΕΚΑΛΥΦΘΗ.
ΔΙΟΤΙ ΑΝΕΒΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΑΥΤΟΥ ΩΣ ΤΡΥΦΕΡΟΝ ΦΥΤΟΝ ΚΑΙ ΩΣ ΡΙΖΑ ΑΠΟ ΞΗΡΑΣ ΓΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΙΔΟΣ ΟΥΔΕ ΚΑΛΛΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΟΜΕΝ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕΝ ΩΡΑΙΟΤΗΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΘΥΜΩΜΕΝ ΑΥΤΟΝ.
ΚΑΤΑΠΕΦΡΟΝΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΡΡΙΜΜΕΝΟΣ ΥΠΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΛΙΨΕΩΝ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΟΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΑΠΟΣΤΡΕΦΕΙ ΤΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟΝ ΚΑΤΕΦΡΟΝΗΘΗ ΚΑΙ ΩΣ ΟΥΔΕΝ ΕΛΟΓΙΣΘΗΜΕΝ ΑΥΤΟΝ.
ΑΥΤΟΣ ΤΩΟΝΤΙ ΤΑΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΗΜΩΝ ΕΒΑΣΤΑΣΕ ΚΑΙ ΤΑΣ ΘΛΙΨΕΙΣ ΗΜΩΝ ΕΠΕΦΟΡΤΙΣΘΗ ΗΜΕΙΣ ΔΕ ΕΝΟΜΙΣΑΜΕΝ ΑΥΤΟΝ ΤΕΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΟΝ ΠΕΠΛΗΓΩΜΕΝΟΝ ΥΠΟ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΕΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΝ.
ΑΛΛ ΑΥΤΟΣ ΕΤΡΑΥΜΑΤΙΣΘΗ ΔΙΑ ΤΑΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΗΜΩΝ ΕΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗ ΔΙΑ ΤΑΣ ΑΝΟΜΙΑΣ ΗΜΩΝ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΗΤΙΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗΝ ΗΜΩΝ ΗΤΟ ΕΠ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΩΝ ΠΛΗΓΩΝ ΑΥΤΟΥ ΗΜΕΙΣ ΙΑΘΗΜΕΝ.
ΠΑΝΤΕΣ ΗΜΕΙΣ ΕΠΛΑΝΗΘΗΜΕΝ ΩΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΣΤΡΑΦΗΜΕΝ ΕΚΑΣΤΟΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΔΟΝ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΘΕΣΕΝ ΕΠ ΑΥΤΟΝ ΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑΝ ΠΑΝΤΩΝ ΗΜΩΝ.
ΑΥΤΟΣ ΗΤΟ ΚΑΤΑΤΕΘΛΙΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΕΦΕΡΘΗ ΩΣ ΑΡΝΙΟΝ ΕΠΙ ΣΦΑΓΗΝ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΒΑΤΟΝ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΤΟΥ ΚΕΙΡΟΝΤΟΣ ΑΥΤΟ ΑΦΩΝΟΝ ΟΥΤΩ ΔΕΝ ΗΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΥΤΟΥ.
ΑΠΟ ΚΑΤΑΘΛΙΨΕΩΣ ΚΑΙ ΚΡΙΣΕΩΣ ΑΝΗΡΠΑΧΘΗ ΤΗΝ ΔΕ ΓΕΝΕΑΝ ΑΥΤΟΥ ΤΙΣ ΘΕΛΕΙ ΔΙΗΓΗΘΗ ΔΙΟΤΙ ΕΣΗΚΩΘΗ ΑΠΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΩΝ ΖΩΝΤΩΝ ΔΙΑ ΤΑΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΟΥ ΕΤΡΑΥΜΑΤΙΣΘΗ.
ΚΑΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΑΥΤΟΥ ΔΙΩΡΙΣΘΗ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΚΑΚΟΥΡΓΩΝ ΠΛΗΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟΥ ΕΣΤΑΘΗ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΣΙΟΥ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΜΕΝ ΑΝΟΜΙΑΝ ΟΥΔΕ ΕΥΡΕΘΗ ΔΟΛΟΣ ΕΝ ΤΩ ΣΤΟΜΑΤΙ ΑΥΤΟΥ.
ΑΛΛ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΗΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΣΗ ΑΥΤΟΝ ΕΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕΝ ΑΥΤΟΝ ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΔΩΣΗΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗΝ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑΝ ΠΕΡΙ ΑΜΑΡΤΙΑΣ ΘΕΛΕΙ ΙΔΕΙ ΕΚΓΟΝΑ ΘΕΛΕΙ ΜΑΚΡΥΝΕΙ ΤΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΥΟΔΩΘΗ ΕΝ ΤΗ ΧΕΙΡΙ ΑΥΤΟΥ.
ΘΕΛΕΙ ΙΔΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΧΟΡΤΑΣΘΗ Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΔΟΥΛΟΣ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΓΝΩΣΕΩΣ ΑΥΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΒΑΣΤΑΣΕΙ ΤΑΣ ΑΝΟΜΙΑΣ ΑΥΤΩΝ.
ΔΙΑ ΤΟΥΤΟ ΘΕΛΩ ΔΩΣΕΙ ΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΜΕΡΙΔΑ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΘΕΛΕΙ ΜΟΙΡΑΣΘΗ ΛΑΦΥΡΟΝ ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΕΔΩΚΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗΝ ΑΥΤΟΥ ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΟΜΩΝ ΕΛΟΓΙΣΘΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΒΑΣΤΑΣΕ ΤΑΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΜΕΣΙΤΕΥΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΑΝΟΜΩΝ.

PISTOS788 είπε...

zkcome!

ΣΩΣΤΟΣ ΦΟΥΤΖΙ...

ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΝΟΗΤΑ ΑΥΤΑ...

ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ...ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΟΥΤΖΙ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

Ένα νεαρό κορίτσι επιβιβάζεται στην πτήση ΒΑ3345 από Λονδίνο για Νέα Υόρκη και κάθεται στην Α θέση του αεροπλάνου. Όταν η αεροσυνοδός της ζητά το εισιτήριο συνειδητοποιεί ότι η κοπέλα είχε εισιτήριο για την τουριστική θέση. Με πολύ ευγενικό τρόπο της λέει: «Λυπάμαι, κάθεστε σε λάθος θέση». «Είμαι νέα, ξανθιά, ωραία και πάω στην Νέα Υόρκη να γίνω τοπ μόντελ και να παντρευτώ εκατομμυριούχο!», απαντάει η κοπέλα. Η αεροσυνοδός ξαφνιάστηκε από την απάντηση και αποφάσισε να φωνάξει τον προϊστάμενό της. Αυτός, σκεπτόμενος ότι κανείς δεν επρόκειτο να ταξιδέψει τζάμπα στην Α θέση, πλησίασε με πυγμή τη νεαρή κοπέλα και τη συμβούλεψε να μεταφερθεί στην οικονομική θέση για την οποία είχε πληρώσει. «Είμαι νέα, ξανθιά, ωραία και πάω στην Νέα Υόρκη να γίνω τοπ μόντελ και να παντρευτώ εκατομμυριούχο!», απαντάει η κοπέλα. Απογοητευμένος ανάθεσε το δύσκολο έργο της μεταφοράς της κοπέλας στον συγκυβερνήτη. Όμως κι αυτός έλαβε την ίδια απάντηση από το νεαρό κορίτσι… Έξαλλος ο συγκυβερνήτης αποφάσισε να συμβουλευτεί τον κυβερνήτη. «Μην ανησυχείς, θα το τακτοποιήσω εγώ» είπε, πλησίασε την κοπέλα και της ψιθύρισε κάτι στο αυτί. Καθώς ο κυβερνήτης επέστρεφε στο πιλοτήριο, το νεαρό κορίτσι σηκώθηκε από την καρέκλα του και κατευθύνθηκε προς την οικονομική θέση. «Μα τι της είπες;» ρώτησε έκπληκτος ο συγκυβερνήτης. «Της είπα ότι η Α θέση δεν πηγαίνει Νέα Υόρκη…»!

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

πετρος

Για να καταλαβουμε πληρως το τι συμβαινει και γιατι συμβαινουν τοσσα πραγματα πρεπει να τα βλεπουμε απο πολλες πλευρες,γιατι καθε οπτικη γωνια μας διαφωτιζει σε ορισμενες πλευρες αλλα διαστρεβλωνει την αντιληψη μας πανω σε καποιες αλλες. Ετσι αν ειχαμε καποια συζητηση με τον Θεο θα τα κατανοουσαμε(τα τοσσα πολλα γιατι?),πιστευω.

Το παρελθον μας ασκει μεγαλη επιρροη και διαμορφωνει τον τροπο που βλεπουμε τα πραγματα,οποτε ειναι πολυ σημαντικο να εξεταζουμε το παρελθον και παρον ζητωντας παντα καθοδηγηση και απαντησεις απο το Θεο μεσα απο την προσπαθεια μας για να μαθουμε τα γιατι και πως που μας απασχολουν. Γιατι αλλιως, καθε τι που κανουμε θα ειναι μονο μεσα απο το περιορισμενο αντιληπτικο πρισμα το δικο μας η των αλλων που αντιγραφουμε.

Παντως για να υπαρχει ακομα ο ανθρωπος, και για να θελουν να τον εξαφανισουν μαλλον ειναι σημαντικος ή αγαπητος ή και τα 2.

Γέμισε η αγορά Χριστιανούς...
Στέκονται ΟΛΟΙ μπροστά στις βιτρίνες κοιτάζουν τις τιμές και...κάνουν το σταυρό τους...

-Τι κανείς εκεί μικρέ.??
-Προσπαθώ πάτερ μου να χτυπήσω το κουδούνι, αλλά δεν φτάνω :(
-Ελα να σε βοηθήσω..Οριστε..Και τώρα.?
-χαχα Τώρα τρεχουμεεεεε..!!
--------------------
http://vitality.ucoz.com/

PISTOS788 είπε...

ΠΕΤΡΟΣ!

Γέμισε η αγορά Χριστιανούς...
Στέκονται ΟΛΟΙ μπροστά στις βιτρίνες κοιτάζουν τις τιμές και...κάνουν το σταυρό τους...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΟ,ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΕΤΡΟ...

ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ,ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ Α.Π.Θ...

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

«Κατά τα 1820, ένας βοσκός της Ελλάδος έβοσκε το κοπάδι του εις τα πράσινα χορτάρια. καθήμενος εις το πεζούλι μικρής εκκλησίας, πότε έπαιζε τη φλογέρα του, πότε εσφύριζε εις τα αρνιά του.

Κατά τύχην, περιδιαβάζοντας, επέρασεν εκείθεν φιλέρημος Άγγλος περιηγητής, είδε το βοσκό, τον πλησίασε, εχαιρετήθησαν. έπειτα του λέγει, ο περιηγητής, τι πιστεύεις; Ο βοσκός, υψώνοντας την μαγκούρα του και κτυπώντας τον τοίχο της εκκλησίας αποκρίνεται: – «Ό,τι πιστεύει ετούτη». – «Και τί πιστεύει ετούτη;» του λέγει με χαμόγελο ο περιηγητής. – «Ό,τι πιστεύω εγώ» (απάντησε ο βοσκός) .

Κωδικός ΖΚΕ
Καλημέρα!

Ανώνυμος είπε...

Μαριάννα

Πολύ όμορφη ανάρτηση, τα λόγια αυτά με άγγιξαν. Σας παρακολουθώ καιρό τώρα, μπράβο σας.

Πέτρο
Το έχω δει το site σου. Νομίζω πως άπλα προωθείς με πολύ έξυπνο τρόπο την τρομολαγνεία προς όφελος σου.

PISTOS788 είπε...

BornGR!

ΚΑΛΟΟΟ!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΔΕΡ ΜΟΥ ,ΩΡΑΙΟ...

ΤΙ ΣΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΩ...ΖΚΕ...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!

PISTOS788 είπε...

Μαριάννα!

ΚΑΛΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ!

ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΑΓΓΙΞΑΝ...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Ανώνυμος είπε...

Πετρος

Μαριανα.
Οπως πολυ σωστα ειπες (Νομιζω),νομιζεις γιατι ετσι το καταλαβενεις.
Θα σου δωσω λιγη γευση τρομολαγνειας,για να καταλαβεις την διαφορα τρομολαγνειας και του site μου.Οι αγελαδες παλιοτερα(100 χρονια πριν+) ηταν περιπου 300κιλα πλεον ειναι 700 με 900κιλα, αρμεγοντε με μηχανημα 3 φορες την μερα και οταν παψουν να παραγουν γαλα μετα απο 7 χρονια
συνηθως τις σκωτωνουν. Ο καθημερινος απογαλακτισμος που υφιστανται οι αγελαδες δημιουργει πληγες και στην παραγωγη πιον.Το πιον πεφτει στο γαλα για αυτο κυριως το παστεριωνουν,για να μην παθαινουμε ζημιες απο το πιον.Αυτα ισχυουν για τις περισσοτερες μεγαλο-εταιριες,μια μικρη η τοπικη δεν θα ισχυει(συνηθως). Πιες απο αγελαδα και πιες ενα γνωστο εμπορικο θα δεις τεραστια διαφορα στην υφη την γευση και το αρωμα,εμπειρηκα στο λεω. Κερδος θα ειχα αν ειχα μια δικη μου εταιρια και σου πουλαγα το προϊον(π,χ, γαλα) μου.

ΟΤΑΝ σου λεω για τις ζημιες του χλωριου, δεν εχω κερδος παρε φιλτρο νερου.
ΟΤΑΝ σου λεω για την ασπαρταμη δεν εχω οφελως μην αγοραζεις προιοντα που την εχουν.
ΟΤΑΝ σου λεω για τα εμβολια,δεν εχω κερδος,μην εμβολιζεις-ζεσαι,και αν εχω κερδος θα ηθελα
να ακουσω ενα σεναριο επωφελησης.
ΟΤΑΝ σου λεω για το φθοριο,μην παιρνεις οδοντοκρεμες με φθοριο,πλυνετα με σοδα η με καποια βιολογικη οδοντοκρεμα.

Ετσι οπως εχουμε τα αντιμυκιτηκα, αντιικα, αντιβακτηριδιακα, αντιφλεγμωνωδη, αντιπυρετικα
κ.α. η λιστα ειναι τεραστια. Ετσι εχουμε ολα αυτα ετσι εχουμε και τα προσαρμογονα απλα προσαρμοζονται στις ανισοροπιες του σωματος και φερνουν ισσοροπια. Δεν ειναι φαρμακα ειναι βοτανα και στην πραγματικοτητα ειναι τροφη ειναι φαγητο,που το τρωνε στην Ασια ειναι για αυτους οπως σε εμας το θυμαρι ο διοσμος κτλ. Παθαινουν εγκαυμα βαζουν υγρο απο το φυλο της αλοης βερα, εμεις μας
μαθανε αλλιως στις αληφες και στα φαρμακα(τα οποια σχεδον παντα ειναι απο πρωτες υλες της φυσης). Σε αυτες τις χωρες που λες ε ε πολλοι απο αυτους ζουνε σε αθλιες συνθηκες και
ειναι πιο υγιεις απο εμας τουλαχιστον στους γηραιους ανθρωπους. Επειδη ολα αυτα ειναι ξενα και παραξενα μαλλον το σκεφτηκες ετσι.

Ανώνυμος είπε...

πετρος

Γενικα τρομολαγνεια θα ηταν αν εγραφα και ελεγα συνεχεια τετοια πραγματα(κινδυνους) ετσι χωρις λογο ετσι για να φτιαχνομαι επειδη γουσταρω να φρικαρω κοσμο. Γενικως και ειδικα για την υγεια ποτε δεν λεω πραγματα που να μην δινω λυση-εις. Εκει ειναι η διαφορα το οτι δινω-προτεινω λυση αν δεν εδινα τοτε ναι εχεις δικιο. Και να ξερεις αν εσυ εχεις αληθινο κερδος τι σε νοιαζει αν καποιος αλλος βγαζει.Με καλη εννοια στο ειπα :) γιατι παρερμηνευεται μερικες φορες ο γραπτος λογος.

Ανώνυμος είπε...

Μαριάννα

Εντάξει όλα αυτά και όταν λες προσαρμογόνα τι ακριβώς εννοείς; Δεν το έχω καταλάβει.

Ανώνυμος είπε...

πετρος

Προσαρμογονα δηλαδη προσαρμοζονται η δουλεια τους ειναι να φερνουν ισσοροπια. Το ανθρωπινο σωμα εχει πανω απο 49 τρις κυτταρα γνωριζουμε καλα περιπου το 10% του DNA καθε μερα ειμαστε ολο και σε μια πιο σπουδαια ανακαληψη. Σκεψου οτι το μεγαλητερο εργαστηριο βιολογιας στην αμερικη εχει πανω απο 10 TB(10.000 GB) πληροφοριες και κειμενα απο ερευνες που τα περισσοτερα δεν ειναι πραγματα που ανακοινωνουν. Το διαβασα στο περιοδικο sciense.Aυτα στα ειπα για να δεις τι απειροσυνη υπαρχει ακομα να μαθουμε. Ειναι δυσκολο ακομα να ξερουμε τι μαγικο εχει και κανει κατι τετοιο να προσαρμοζει να βελτιωνει να φτιαχνει οποιδιποτε προβλημα. Ειναι σαν να μου λες εισαι τρελος υπαρχει κατι που ειναι ολα σε 1? ναι και για αυτο το λεγανε οι αρχαιοι ελληνες και οι κινεζοι το μανιταρι των θεων,ηταν κατι θεϊκο. Οπως λεμε και την λεξη μαγικο, για να δωσουμε εμφαση σε κατι απιστευτο για εμας.

Δεν υπαρχει μονο ενα μανιταρι προσαρμογονο ειναι καπου στα 200 και υπαρχουν και αλλα βοτανα. Απλα το πιο δυνατο ολων ειναι το ganoderma lusicum και τo lion mane. Πληροφοριακα στο ειπα γιατι πολλες πατατες κυκλοφορουν.
Αν εχεις χαμηλη πιεση σου την ανεβαζει αν εχεις υψηλη σου την κατεβαζει μεχρι να σε παει σε καποια νορμαλ επιπεδα. Για παραδειγμα το οργανικο γερμανιο εξισοροπει την πιεση και η αδενοσινη την ρυθμιζει ετσι αυτες οι 2 ουσιες εχουν αυτη την μαγικη δραση υπαρχουν 400 ουσιες μεσα φαντασου οτι αυτες συνεργαζονται οπως το οργανικο γερμανιο με την αδενοσινη.

Π,χ, πηρα γανοδερμα πριν βγω για ποτα και το αλκοολ που θα με επιανε-χτυπαγε 100 με χτυπησε 30-40 και με καθυστερηση, και το ξαναδοκιμασα και αλλες φορες. Τωρα τι ακριβως γινεται με τις ουσιες δεν το ξερω.Απλα ειναι ενα μειγμα φυσικων ουσιων σχεδιασμενο να προσφερει υγεια και προστασια.Το δινουν γιατροι(εναλακτικοι)για να μην υποφερουν και κυνδινεουν οι ασθενεις απο τις παρενεργειες φαρμακων που δεν πρεπει να κοψουν τα φαρμακα,αλλα και γενικα, οποτε βλεπεις οτι προσφερει σε ολα μια ισσοροπια. Δεν χρειαζεται να εχεις κατι για να το παρεις(φαγητο ειναι) υγεια ειναι νιωθεις μια παραπανω υγεια ευεξια. ΣΤα ειπα για μην νομιζεις οτι οταν κατι ειναι προσαρμογονο ειναι και φαρμακο. Δηλαδη δεν ειναι απαραιτητο οτι πρεπει να εχεις κατι για να το παρεις.

Αλλωστε ολοι θα εχουμε και απο κατι νεκρες και δηλητηριασμενες και εκυλισμενες τροφες εχουμε κυριως πλεον στην ζωη μας.

Ανώνυμος είπε...

πετροσ

http://www.katanixis.blogspot.gr/2012/08/blog-post_1899.html

Ανώνυμος είπε...

πετρος

Μαριανα κατι που ξεχασα, γενικα οι συνδιασμοι πολλαπλασιαζουν τις δυνατοτητες η δημιουργουν νεες, ενα πολυ καλο παραδειγμα

http://www.awakengr.com/2013/03/blog-post_602.html?fb_action_ids=501707313225537%2C501628573233411&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=%7B%22501707313225537%22%3A544897148884178%2C%22501628573233411%22%3A376538065794964%7D&action_type_map=%7B%22501707313225537%22%3A%22og.likes%22%2C%22501628573233411%22%3A%22og.likes%22%7D&action_ref_map=%5B%5D

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες