Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Τις χειροπέδες που μου βάλατε, θα Σπάσω...και έναν Καινούργιο Κόσμο, σας το Ορκίζομαι, θα φτιάξω



Θέλω να φύγω από εδώ, να δραπετεύσω
σ’ ένα κλουβί με έχουν βάλει για να ζήσω
μα δεν με ρώτησαν αν το σκοτάδι εγώ το αντέχω
ούτε αν τη ζωή που μου έδωσαν θέλω εγώ να ζήσω...


Θέλω να φύγω από εδώ, να δραπετεύσω
μην με κρατάτε άλλο πια, δεν το αντέχω
τις χειροπέδες που μου βάλατε, θα σπάσω
και έναν καινούργιο κόσμο, σας το ορκίζομαι, θα φτιάξω...


Θέλω να σβήσω από γύρω μου το μαύρο
και όλα τα φώτα του ουρανού να τα ανάψω
θέλω το άπιαστο στα χέρια να κρατήσω
και σε θάλασσα βαθιά, δίχως φόβο, να κολυμπήσω



Θέλω να φύγω από εδώ, να δραπετεύσω
μην με κρατάτε άλλο πια, δεν το αντέχω
τις χειροπέδες που μου βάλατε, θα σπάσω
και έναν καινούργιο κόσμο, σας το ορκίζομαι, θα φτιάξω
Καρδαρά Αγγελική



Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ,ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΡΙΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ...
ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ,
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,Ή ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΝΙΚΗΣΕΙ...ΖΚΕ...

6 σχόλια:

zkcome είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΑΒΗ ΑΠ ΟΥΡΑΝΟΥ ΜΕ ΚΕΛΕΥΣΜΑ ΜΕ ΦΩΝΗΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΣΑΛΠΙΓΓΑ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΘΑΝΟΝΤΕΣ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΘΕΛΟΥΣΙΝ ΑΝΑΣΤΗΘΗ ΠΡΩΤΟΝ.
ΕΠΕΙΤΑ ΗΜΕΙΣ ΟΙ ΖΩΝΤΕΣ ΟΣΟΙ ΑΠΟΜΕΝΟΜΕΝ ΘΕΛΟΜΕΝ ΑΡΠΑΧΘΗ ΜΕΤ ΑΥΤΩΝ ΕΝ ΝΕΦΕΛΑΙΣ ΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΙΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΘΕΛΟΜΕΝ ΕΙΣΘΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ.

PISTOS788 είπε...

zkcome!

ΣΗΜΕΙΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ...ΑΕΡΑΣ...

ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ....ΑΓΝΩΣΤΟΣ....

ΕΝΔΥΜΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ...ΛΕΥΚΟ...

ΣΗΜΕΙΑ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ...ΠΟΛΛΑ...

ΤΟΓΙΟ;;;

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΒΟΛΕΣ ΦΟΥΤΖΙ...ΚΑΙΡΙΕΣ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΟΥΤΖΙΤΣΟΥ...

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

«καλοί με έναν μόνο τρόπο, κακοί
με χίλιους τόσους τρόπους».

Η Αρετή λοιπόν είναι μια έξη, που επιλέγεται ελεύθερα από το άτομο...

Αν ο σύγχρονος άνθρωπος με απλό και ειλικρινή τρόπο μπορέσει να πιστέψει με βεβαιότητα στη θεανθρώπινη παρουσία του Χριστού και τον συναντήσει, θα ζήσει την αποκάλυψη της ζωής του. Χωρίς υλικά έξοδα, χωρίς ψυχικό άγχος, χωρίς γνωστικές απαιτήσεις θα αγγίξει τη ζωντανή αλήθεια της ζωής και θα του αναπαύσει όλο τον ψυχικό του κόσμο. Θα του δώσει τη βεβαιότητα εκείνη που του έχει στερήσει ο κόσμος των συνεχών αλλοιώσεων και απογοητεύσεων. Θα τον εμπνεύσει να αντιληφθεί την πνευματική αξία που έχει ο άνθρωπος πάνω στη γη. Όχι σαν μια νομική, ατομική και οικονομική μονάδα που, αν δεν παράγει οδηγείται στο περιθώριο, αλλά μια ευλογημένη παρουσία της αγάπης του Θεού Εκείνου που την παρέχει σε εκείνους που τον προσκυνούν και σε εκείνους που τον αποστρέφονται. Ενός ανθρώπου που βρήκε την πίστη στον θεό και τον εαυτό του και δεν εξαρτάται πια απο την αξιολόγηση των άλλων ανθρώπων, αλλά απο την εκτίμηση και πατρική στοργή του αληθινού Θεού, που ζει και διοχετεύει πλούσια τη χάρη Του μέσα στην θεία λατρεία,..... "εν ειρήνη και μετανοία"!
Αρχιμ. Χ.Ν.


Yio bro "στοχευμένη ανάρτηση" !
Καλό βράδυ

Ανώνυμος είπε...

πετρος

Η ζωη της κινεζουλας μου θυμιζει λιγο την δικη μου, μετα τα 21 μου μαζευτηκαν πολλα πραγματα που ειχα να κανω και η δουλεια και οι ευθυνες με κυνηγουσαν ακομα και οταν σχολαγα + πολλα προβληματα και πραγματα της καθημερινοτητας καποτε σκας δεν αντεχεις γονατιζεις και λες ρε δεν γ..ουνται τα παραταω ολα και δεν με νοιαζει τιποτα επειδη συνηθως δεν μπορεις λογο ευθυνων και συνηδησεως κυριως γινεσαι ρακος που απλα πηγαινοερχεσαι και υποδυεσαι οτι εισαι καλα. Διασκεδαση χαλαρωση αλκοολ διακοπουλες δεν ελυναν το προβλημα απλα το αποδυναμωναν η το κατεστελαν. Πιστευα στην προσευχη αλλα δεν εδινα σημασια επρεπε να περασουν καποια χρονια οριμανσης για να καταλαβω αυτα που δεν μπορουσα να καταλαβω με λογια. Προσευχομαι και ζηταω δυναμη,αντοχη,λογο,χαρα και αλλα πραγματα και ευχαριστω το Θεο ακομα και οταν δνε μου τα δινει. Πολλοι λενε θετικη σκεψη μονο θετικα οχι αρνητικες σκεψεις, οι ανθρωποι ειναι σαν μπαταριες οσο και να σκεφτεσαι θετικα καποτε οι δυναμεις χανονται λογο φθορας και στεναχωριεσαι ευκολα, απελπηζεσαι ευκολα. Μεμψημειρεις, η γκρινια προσκαλει την αποτυχια, χρειαζεσαι δυναμη και ενεργεια γιατι σε απομυζει αυτη η ζωη την ενεργεια που χρειαζομαι την αντλω απο την προσευχη. Οποτε σπας εστω μικροψηλοασπογοητευεσε μη το κρατας διωρθωνε το προσευχομενος αυτο ειναι μια ασκηση που μετα απο ενα διαστημα υπερανταμειβεσε,οχι οτι ολα θα ειναι ροδινα αλλα σε συγκρηση με παλιοτερα θα ειναι παραδεισενια τα πραγματα.

Ολα θα ειναι ομορφα και ωραια μονο οταν μια απο τις 2 πλευρες νικησει, μονο τοτε. Και οχι αυτες οι νεοεποχητικες μπουρδες που ακουω συνεχεια, το κακο και το καλο πρεπει να συνηπαρχουν σωστα για να υπαρχει ισοροπια και αλλα διαφορα.

PISTOS788 είπε...

BornGR!

...Όχι σαν μια νομική, ατομική και οικονομική μονάδα που, αν δεν παράγει οδηγείται στο περιθώριο, αλλά μια ευλογημένη παρουσία της αγάπης του Θεού ...

ΤΙ ΔΥΝΑΤΟ...ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΟΟ ΜΟΥ!!!

ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟ...

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΓΙΟΣ ΤΟ ΕΛΕΓΕ-ΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΦΕΡΕΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΣΑΝ ΑΔΕΡΦΙΑ...ΤΟΣΟ ΕΚΕΙΝΟΣ ΣΑΣ ΦΕΡΕΤΕ ΣΑΝ ΠΑΤΕΡΑΣ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΜΠΟΡΝΑΚΟ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

ΠΕΤΡΟΣ!

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΠΕΤΡΟ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...Η ΚΙΝΗΤΗΡΙΟΣ ΔΥΝΑΜΙΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ...ΕΤΣΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ...

ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕΡΕΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ,ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ...

ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες