Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ...ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΙΔΙΟΣ...



ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ,ΗΤΑΝ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ,
ΗΤΑΝ Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ,ΗΤΑΝ Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΟΗΣΙΑΣ,
ΗΤΑΝ Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗΣ,ΗΤΑΝ Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΔΥΣΠΙΣΤΙΑΣ,


ΗΤΑΝ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ,ΗΤΑΝ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ,
ΗΤΑΝ Η ΑΝΟΙΞΗ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ,ΗΤΑΝ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΤΗΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ
ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ,


ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ,ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ....
CHARLES DICKENS-ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΥΟ ΠΟΛΕΩΝ



«Θα βλέπουμε να γίνονται τα πιο απίθανα πράγματα».
«Αν τα πράγματα δεν μοιράζονται με το Ευαγγέλιο θα μοιρασθούν με το μαχαίρι».
«Οι άνθρωποι θα φύγουν από τις πόλεις εξαιτίας του πολιτισμού. Τώρα ο πολιτισμός φέρνει αρρώστιες».


«Ο Θεός επιτρέπει να γίνει ένα τράνταγμα γερό. Έρχονται δύσκολα χρόνια. Να ζήσουμε πνευματικά. Είναι καθαρό το μέτωπο, ή με τον Χριστό ή τον διάβολο. Μια μπόρα είναι και ο αγώνας έχει αξία».
Γέροντας Παΐσιος.



Η σημερινή κατάσταση μόνο πνευματικά μπορεί να αντιμετωπισθεί, όχι κοσμικά.
Στους δύσκολους καιρούς μας χρειάζεται επανασύνδεση με το Θείο.

7 σχόλια:

zkcome είπε...

ΚΥΡΙΕ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΠΩΜΕΝ ΝΑ ΚΑΤΑΒΗ ΠΥΡ ΑΠΟ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΗ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο ΗΛΙΑΣ ΕΚΑΜΕ;
ΣΤΡΑΦΕΙΣ ΔΕ ΕΠΕΠΛΗΞΕΝ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΕΞΕΥΡΕΤΕ ΠΟΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΕΙΣΘΕ ΣΕΙΣ.
ΔΙΟΤΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΕΝ ΗΛΘΕ ΝΑ ΑΠΟΛΕΣΗ ΨΥΧΑΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΩΣΗ.

PISTOS788 είπε...

zkcome!

ΣΩΣΤΟΣ Ο ΦΟΥΤΖΙ...

ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΥΡ...ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ...ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΡΥΟ...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ...ΧΙΟΝΙΣΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΟΥΤΖΙ ΜΟΥ!

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Για να χαριτολογήσουμε το μακάβριο: Mήπως θα νοσταλγήσει κανείς την αρχιτεκτονική νεωτερική μας καλαισθησία, τις τριτοκοσμικές μας πολυκατοικίες που ασέλγησαν βανδαλικά στο κάλλος της γης μας και στην ποιότητα της ζωής μας; Mήπως τους κοινοβουλευτικούς μας θεσμούς που γέννησαν το πελατειακό κράτος, τη διαφθορά, τη διαπλοκή, την απάνθρωπη αδικία, το ρεζιλίκι της αναξιοκρατίας; Θα υπάρξει κανείς που να αναπολήσει με συγκίνηση τον παραλυμένο, ατελέσφορο, τυραννικό για τον πολίτη κρατικό μας μηχανισμό; Mήπως τον συνδικαλισμό μας, βασανιστή ασύδοτο των αδύναμων και της φτωχολογιάς;

Tι κομίζουμε στον ιστορικό βίο οι Eλληνώνυμοι σήμερα που να μην είναι ντροπή και άγος; Kαταστρέψαμε την Aττική («γαίας ατίμωσις»), Aττική δεν υπάρχει πια στην Iστορία και στην ιερή γεωγραφία. Tο απαρόμοιαστο κάλλος της, το φως, η αλαφράδα της ανάσας στα χώματά της, όλα τα εξαφάνισε το εργολαβικό κιτσαριό – σιχαμερή λέπρα στην πολυτραγουδισμένη γη της. H εκτρωματική (απολύτως τριτοκοσμική και αυτή) πρωτεύουσά μας, βλασφημία καθεαυτήν, έγκλημα κατά της ανθρωπότητας από τα πιο ειδεχθή. Tο αυτοκίνητο αποκλείει προγραμματικά τον άνθρωπο, δρόμοι και πεζοδρόμια προϋποθέτουν μόνο στάθμευση ή κίνηση αυτοκινήτων, όχι διαβάτες, όχι να παίζουν παιδιά, όχι ανθρώπινη αναστροφή και σχέση. H άλλοτε «πόλις» της Παλλάδος, σήμερα κρανίου τόπος, σκηνικό λατρείας της μηχανής και του σκουπιδοντενεκέ.
Χ.Γιανναράς
Πυρ λοιπόν και στάχτη σε ότι μας φυλάκισε σε μια επίγεια κόλαση!
Καλημέρα Αδερφέ μου

PISTOS788 είπε...

BornGR!

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ...Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ...

PISTOS788 είπε...

Τρόμος για το αποτέλεσμα της κάλπης! Η πρόταση των Ανεξαρτητων Ελλήνων γκρεμίζει την προστασία του Παπανδρέου!

Τουλάχιστον 10 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και αδιευκρίνιστος αριθμός από τη ΝΔ αλλά και το …ΠΑΣΟΚ, φλερτάρουν με την υπερψήφιση της πρότασης Καμμένου.

Τρόμος για το αποτέλεσμα της κάλπης κατά τη συζήτηση και ψήφιση των προτάσεων για τη σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής έχει ήδη κυριεύσει, για διαφορετικούς λόγους το καθένα, τα κόμματα. Μετά τη χθεσινή πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, οι κάλπες που θα στηθούν την επόμενη εβδομάδα στην Ολομέλεια θα είναι τέσσερις, καθώς στα γνωστά ονόματα των Γ. Παπακωνσταντίνου και Ευ. Βενιζέλου προστέθηκαν και αυτά των Γ. Παπανδρέου και Λ. Παπαδήμου.

Αυτό που προκαλεί αναταραχή στα κόμματα, όχι μόνο στα κυβερνητικά αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ, είναι το μυστικόν της ψηφοφορίας. Κι αυτό γιατί επιτρέπει στους βουλευτές να ψηφίσουν ό,τι θέλουν χωρίς να φοβούνται τη διαγραφή. Ετσι, ο μεγάλος πονοκέφαλος δεν είναι άλλος από τις πιθανές διαρροές. Κι αν η παραπομπή σε προανακριτική του κ. Παπακωνσταντίνου θεωρείται δεδομένη, σε θρίλερ φαίνεται ότι θα εξελιχθεί η παραπομπή των κ. Παπανδρέου – Παπαδήμου, αλλά πρωτίστως του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλου. Σενάριο που αντιμετωπίζεται ως εφιάλτης από την κυβέρνηση, καθώς θα προκαλούσε απρόβλεπτες εξελίξεις και κατά πολλούς θα μπορούσε να οδηγήσει ακόμα και σε πτώση της. Ετσι όπως έχουν διαμορφωθεί άλλωστε οι κοινοβουλευτικοί συσχετισμοί, δεν χρειάζονται και πάρα πολλές διαρροές από κυβερνητικούς βουλευτές.

Οσον αφορά το πρόσωπο του κ. Βενιζέλου, υπέρ της παραπομπής του φαίνεται ότι θα ψηφίσουν οι 119 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, των Ανεξάρτητων Ελλήνων, της Χρυσής Αυγής και του ΚΚΕ. Από εκεί και πέρα, σίγουρες θεωρούνται οι θετικές ψήφοι από 6 -7 ανεξάρτητους βουλευτές (Νικολόπουλος, Βουδούρης, Μουτσινάς κ.ά.), ενώ άγνωστη παραμένει η στάση των βουλευτών που διαγράφηκαν από τον κ. Βενιζέλο (Σκανδαλίδης, Κασσής, Γκερέκου, Κουτσούκος κ.ά.). Πρακτικά αυτό δείχνει ότι 20-25 διαρροές από βουλευτές του κυβερνητικού συνασπισμού αρκούν για να παραπέμψουν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Αρκετά πιο δύσκολες για παραπομπή είναι οι περιπτώσεις των Γ. Παπανδρέου και Λ. Παπαδήμου μετά την πρόταση του Πάνου Καμμένου με τις υπογραφές και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, καθώς προς το παρόν φαίνεται ότι μόνο αυτά τα δύο κόμματα θα ψηφίσουν «ναι». (σσΟ: πριν από λίγο ήλθε και το ΚΚΕ)

Για τους δύο πρώην πρωθυπουργούς, ωστόσο, αυτός που έχει στριμωχτεί είναι ο Αλέξης Τσίπρας. Κι αυτό γιατί η απόφασή του να «αθωώσει» προκαταβολικά τον Γιώργο Παπανδρέου έχει εξοργίσει πολλούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (γίνεται ήδη λόγος για περίπου 10), οι οποίοι ίσως παρακούσουν την εντολή Τσίπρα και ψηφίσουν υπέρ της παραπομπής των πρώην πρωθυπουργών, ιδιαίτερα του κ. Παπανδρέου. Σε μια τέτοια περίπτωση οι σκηνές που θα εκτυλιχθούν θα είναι απείρου κάλλους, καθώς η υπερασπιστική γραμμή της Κουμουνδούρου θα φορτώσει τις διαρροές στο κυβερνητικό στρατόπεδο. Είτε σε βουλευτές της Ν.Δ. είτε σε βενιζελικούς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

Οσον αφορά τα διαδικαστικά, η διεξαγωγή της συζήτησης και της ψηφοφορίας φαίνεται ότι θα καθυστερήσει δυο τρεις ημέρες μετά την πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, καθώς απαιτείται κενό διάστημα επτά ημερών από την τελευταία πρόταση.

Οπως όλα δείχνουν, στη συνεδρίαση θα παραστούν και θα μιλήσουν τόσο ο κ. Παπακωνσταντίνου όσο και ο κ. Βενιζέλος, ενώ άγνωστο παραμένει αν θα μιλήσουν Γ. Παπανδρέου και Λ. Παπαδήμος.

Γιώργος Λυκουρέντζος – Δημοκρατία

Ανώνυμος είπε...

πετρος

Δεν ξερω ποσο σκατοψυχος ειμαι για να γενηθηκα εδω σε αυτο τον κοσμο αλλα δεν ξερω και ποσο πολυ τυχερος ειμαι που δεν γενηθηκα σε χωρες των ορκς(ιρακ,τουρκια,ινδονησια κτλ) και ζω καλητερα και πιο πολιτισμενα σε συγκρηση με αρκετα δις αλλων ανθρωπων.Επισης δεν ξερω και δεν θα μαθω ποτε μου ποσο περιπλοκα και ασχημα πραγματα παιζονται για να ειναι ετσι ο κοσμος.Συνηδειτοποιω οτι σχεδον δεν ξερω για ποιο λογο γινονται ολα αυτα. Η αληθεια ειναι τεραστια και δεν μπορουμε να την κατανοησουμε ετσι την παραμορφωνουμε για να την χωρεσουμε στην μικροσκοπικη αντιληψη μας,οσο ψαχνω οσα μαθαινω ακομα και πραγματα που δεν λεγονται ξαφνηκα ερχονται και αλλα και σταματημος δεν υπαρχει. Δεν εχω παραπονο που ο κοσμος ειναι ετσι εχω παραπονο για τις ψυχες που δεν τα αξιζουν ολα αυτα ψυχες που μπορουν να μαθουν και να εξυψωθουν μεσα απο την χαρα και οχι απο τον πονο και την αδικια. Ομως καθυσηχαζομαι διοτι κατανοησα υστερα απο χρονια οτι τα πραγματα ειναι αρκετα περιπλοκα για να κρινω και πως ο Θεος ξερει τι κανει και οτι κανει γινεται υπερ αλλα ειμαστε ταυτοχρονα και συνηπευθυνοι,ανθρωπος και Θεος συνηδοιποροι προς την θεωση του ανθρωπου.

Υπάρχη παράνοια στο χρήμα και στην εξουσία, όταν καταργήθη το χρήμα και ο χρυσός σαν τεχνητή αξία, και μετριέται ο πλούτος με την καλοσύνη του ενός προς τον άλλον, θα ζούμε μια ζωή άξια, ισάξια θεών.
Ευξεινιος Αυτο χρειαζομαστε να αποδηξουμε ποσο υπεροχο πλασμα μπορει να γινει ο ανθρωπος.

Σε οτι μα οτι υπολογισμους και αν εκανα για τα σημερινα ερχομενα γεγονοντα επεφτα ολο ΕΞΩ πλεον μονο τα γεγονοντα θα με πειθουν για εμενα τελος οι ερμηνειες και εικασιες.

PISTOS788 είπε...

ΠΕΤΡΟΣ!

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ...

ΣΚΟΤΟΣ VS ΦΩΣ...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΕΕΙ...ΚΑΙ ΝΑ ΙΔΡΥΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ...ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΑΙΩΝΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ...ΥΠΟΜΟΝΗ ,ΕΠΙΜΟΝΗ,
ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΓΑΠΗΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΣΚ@ΤΟΨΥΧΟΥΣ...ΕΑΝ ΕΝΑΣ ΜΕΤΑΝΟΗΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ...

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες