Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Οι σιωπηλές μάχες είναι οι πιο δύσκολες. Βρισκόμαστε εδώ από το πρωί μέχρι το βράδυ αντιμέτωποι με τους εαυτούς μας... Μέσα από τον πόνο γεννιέται ο καινούριος άνθρωπος.


Οι πρώην συνδικαλιστές είχαν όλοι μεγάλα αξιώματα στην κυβέρνηση της Νέας Πορείας. Όποιος τόλμησε να τους κατηγορήσει δημόσια για ανάμειξη στις ταραχές, το πλήρωσε ακριβά και περιθωριοποιήθηκε. Βαριές ποινές εισέπραξαν και όσοι δημοσιογράφοι τόλμησαν αργότερα να εκφράσουν έστω και κεκαλυμμένα τη συμπάθεια τους στους «μαύρους» και τη «Μάχη». Η νέα «αντιτρομοκρατική» και «αντιφασιστική» νομοθεσία, δεν αστειευόταν. Δεν σήκωνε το σύστημα συκοφαντίες και αποκλίσεις από την επίσημη γραμμή ούτε επέτρεπε σε κανέναν να το διαβάλλει.

Με διάφορα προσχήματα και δύο δολοφονίες εκδοτών, που φυσικά δεν εξιχνιάστηκαν, όλα τα έντυπα που δεν στήριζαν τη Νέα Πορεία έκλεισαν. Όσοι πνευματικοί άνθρωποι ύψωσαν φωνή διαμαρτυρίας αντιδρώντας στα τεκταινόμενα και τη δημιουργία ολοκληρωτικού κράτους, χαρακτηρίστηκαν «νέοι αντιδραστικοί», «νεοσυντηρητικοί» και «νεοφασίστες», ενώ δέχθηκαν επιθέσεις από ομάδες «αγανακτισμένων πολιτών» και περιθωριοποιήθηκαν από τους μεγάλους εκδοτικούς οίκους και τα μέσα επικοινωνίας. Το σύστημα φρόντιζε την εικόνα του ως κόρη οφθαλμού και χρησιμοποιούσε όλα τα μέσα για να την προστατεύσει. Την ίδια ώρα, ήλεγχε ολοκληρωτικά το λόγο και την παραγωγή σκέψης. Εκείνος, λόγιος, θυμόταν από τα γραπτά του Φώτη Κόντογλου:

«Η ψευτιά και ο πνευματικός εκφυλισμός απλώνεται μέρα με την ημέρα απάνω στους Έλληνες και τους παραμορφώνει. .. Θέλετε να επιβάλετε στον κόσμο ένα πνευματικό εσπεράντο, που να καταργήσει κάθε ζωντανή ουσία και έκφραση...»


Οι πρώην συνδικαλιστές μιλούσαν συνεχώς για δημοκρατία, όταν όμως ήρθαν στην εξουσία, απέδειξαν πόσο εχθρικοί ήταν στην έννοια της λαϊκής ετυμηγορίας και κυριαρχίας. Δεν προσέφυγαν ούτε μια φορά, έστω συμβουλευτικά, στις κάλπες, ακόμα και όταν οι αποφάσεις τους δίχασαν την κοινωνία, προκαλώντας αναταράξεις. Η λέξη δημοψήφισμα ήταν απαγορευμένη στις συνάξεις της Νέας Πορείας.

«Η κυρα-Μαρία δεν μπορεί να αποφασίζει για ζητήματα μείζονος σημασίας», έλεγαν τα στελέχη της Νέας Πορείας. Ένας κακώς εννοούμενος ελιτισμός αλλά και η αλαζονεία είχαν εμπεδωθεί για τα καλά! Τα στελέχη της κυβέρνησης, ως νέοι αυτόκλητοι φωταδιστές, τόνιζαν δημοσίως ότι «η κοινωνική ανάπλαση δεν επιτυγχάνεται μόνο με συναίνεση». Ο ολοκληρωτισμός, έστω και κεκαλυμμένος, ήταν εδώ, με «προοδευτικό» προσωπείο και επικαλούμενος συνεχώς τη δημοκρατία, την οποία συστηματικά όμως υπονόμευε και κακοποιούσε. Εκείνος θυμόταν έναν στίχο του Οδυσσέα Ελύτη:

«Κι ούτε μια μέρα, μια στιγμή στον τόπο αυτόν που να μη γίνεται άδικο και φονικό κανένα...»


Εκείνος, τα θυμόταν όλα αυτά με πόνο. Δεν πίστευε πως είχε καταντήσει έτσι η πατρίδα του, σε τι ατραπούς την είχαν οδηγήσει τα επιχειρηματικά συμφέροντα. Πώς όμως εκείνος είχε οδηγηθεί σε τέτοιο ψυχολογικό αδιέξοδο; Τα βράδια, λίγο πριν πλαγιάσει στο υπήνεμο σημείο που είχε καταλάβει κάτω από τη γέφυρα, το μυαλό του γύριζε άτακτα από δω κι από κει και τότε πλημμύριζε από μια απογοήτευση. Όλοι και όλα γύρω του τον είχαν οδηγήσει στην απόσυρση από την κοινωνία, σε μια φυγή από την πραγματικότητα και τον πόνο.

Ευτυχώς, εκεί που ήταν, είχε εν μέρει χάσει την επαφή με την κοινωνική πραγματικότητα αλλά και την επικαιρότητα, που τον μάτωνε όλο και περισσότερο, λίγο καιρό πριν εγκαταλείψει τη Νέα Πόλη. Όμως, βαθιά μέσα του φώλιαζε η ελπίδα. Οι στίχοι του Βρετανού φιλέλληνα ποιητή Πέρσι Σέλεϊ, έρχονταν συχνά στο μυαλό του:

«Αν γίνει ερείπια η Ελλάς
ξανά θα μαζευτούν μαζί
όλα τα μέλη απ' την αρχή και
θ' απαρτίσουνε τρανή
χώρα πιο θεία και ιερή
με ήχο Αμφιωνικό σε κάποια
ράχη υψηλή
πάνω απ' του Χρόνου την
κενή, ξεθυμασμένη απειλή...

Οι νεκροί μας θα γίνουνε της
φθοράς τους η σπορά,
όσοι γλύτωσαν δικοί μας της
περφάνειας τους στοιχειά,
όνειρο τα βάσανα μας κι η
παλιά τουςσυμφορά-
μα η δική τους ατιμία μένει
δίχως λησμονιά!...

Μέσ'από τοίχους και τα δεσμά
της φυλακής που μας κρατεί
κι η νεκρωμένη πριν Ελλάς
έχει κι αυτή αναστηθεί!»



«Οι σιωπηλές μάχες είναι οι πιο δύσκολες. Βρισκόμαστε εδώ από το πρωί μέχρι το βράδυ αντιμέτωποι με τους εαυτούς μας... Μέσα από τον πόνο γεννιέται ο καινούριος άνθρωπος. Αποδέξου τη δοκιμασία. Αυτός ο οποίος δέχεται από το Θεό ένα ρόλο δέχεται επίσης το θάρρος για να τον πραγματοποιήσει. Χάρη σε Αυτόν η ζωή σου θα σου εμφανιστεί ξαφνικά σε όλη της την καθαρότητα»

Ήλπιζε. Δεν ενέδιδε όμως στον πειρασμό της επιστροφής. «Αποφάσισα να κρατηθώ μακριά και αυτό κάνω τώρα, τίποτα παραπάνω», σκεπτόταν, όσο κι αν αντιλαμβανόταν βαθιά μέσα του ότι η ζωή που είχε επιλέξει τα τελευταία χρόνια, δεν είχε την παραμικρή λογική. Δεν αντιλαμβανόταν πάνω στο θυμό του ότι του είχε ανατεθεί αποστολή, ότι η απόσυρση του δεν γινόταν ανεκτή από τον Θεό και από τη φυσική τάξη των πραγμάτων. Αισθανόταν όμως παρόλα αυτά ώρες ώρες περίεργα. Στο μυαλό του ο Κάλβος έστρωνε με τους στίχους του το χαλί για αυτό που θα ακολουθούσε:

«... όσον είναι
τυφλή και σκληρότερα
η τυραννίς, τοσούτον
ταχυτέρως ανοίγονται
σωτήριοι θύραι»


Η ώρα της αλήθειας, της έγερσης, του αγώνα, της χαράς και της δημιουργίας, ήταν κοντά, πολύ κοντά.

Αποσπάσματα από το βιβλίο του Νίκου Χιδίρογλου
Όχι Στην Παλιά Πόλη

13 σχόλια:

zkcome είπε...

«Ξέρετε ότι οι άρχοντες των εθνών κατακυριαρχούν σ' αυτά και οι μεγάλοι τα κατεξουσιάζουν. Δεν θα είναι έτσι μεταξύ σας, αλλά όποιος θέλει μεταξύ σας να γίνει μεγάλος θα είναι διάκονός σας, και όποιος θέλει μεταξύ σας να είναι πρώτος θα είναι δούλος σας. Όπως ακριβώς ο Υιός του ανθρώπου δεν ήρθε για να διακονηθεί, αλλά για να διακονήσει και να δώσει τη ζωή του λύτρο στη θέση πολλών».

PISTOS788 είπε...

zkcome!

ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΩΣΤΟΣ Ο ΜΠΡΑΔΕΡ ΜΟΥ...




Πάνε ο Τσίπρας και ο Στρατούλης στην Αγγλία για μία συνάντηση με τον Κάμερον.


Πηγαίνουν στο ξενοδοχείο και ανοίγουν την ντουλάπα να βάλουν μέσα τα ρούχα τους και βλέπουν ένα ποντικό.

"Ρε συ", λέει ο Τσίπρας, "ξέρεις πως είναι ο ποντικός στα αγγλικά για να πάρουμε τηλέφωνο στην Reception να τους πούμε ότι βρήκαμε ένα;".

"Όχι", λέει ο Στρατούλης, "εσύ";

"Ούτε εγώ" λέει ο Τσίπρας, "αλλά άσε, θα πάρω εγώ... Εγώ θα εξηγηθώ!".

Και καλεί.

"Yes, Reception?"

"Yes, how can I help you?"

"Do you know Tom and Jerry?"

"Yes, of course".

"Jerry is here!".

ΧΑΧΑ!!!ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΦΟΥΤΖΙ ΜΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

πετρος
Οι ανθρωποι εχουν τις δικες τους ιδεες που μεσω της συνηθειας γινονται σκληρες σαν πετρα, λες κατι και αυτα που λες εχουν να ανταγωνιστουν 1000αδες προκαταληψεις δυσαιδαιμονιες μεσα στο μυαλο,απο το ενα μπαινει απο το αλλο βγαινει. Μαλιστα αρκετοι απεχθανονται ακομα και την προσπαθεια σου να τους πεισεις η να τους δειξεις κατι καινουργιο κατι διαφορετκο.
Πρεπει κατι να γινει για να δει ο κοσμος μια αλλαγη ολα ειναι λαθος. Εχει γινει ο κοσμος οπως ενας ετοιμοθανατος αρρωστος που τον κρατανε επητηδες οι γιατροι στην ζωη για να του περνουν οι γιατροι τα χρηματα του απο την ασφαλεια ζωης.

Στην αρχαια ελλαδα οι πολιτικοι ηταν στην εξουσια για 2 εβδομαδες μετα αλλαζαν πολιτικους ετσι δεν ειχαν χρονο για διαφθορα,αυτο ειναι το σωστο κατι αναλογο να γινει.Ειναι αληθεια οτι οι πολιτικοι εχουν πιασει κοροιδο τον κοσμο πολλες φορες,μαλιστα αρκετοι απογοητευονται και μενουν αδιαφοροι και ουδετεροι, ενω το σωστο ειναι να προσγειωνοντε στην πραγματικοτητα και να επιλεγουν το πιο σωστο βαση κρισης.

Οι περισσοτεροι περιμεναμε ενα γεγονος που θα αλλαζε το κοσμο με διαφορους και θαυμαστους τροπους.Καπου διαβασα οτι η Γη εχει επιβραδυνει την ταχυτητα της τοσο που δεν εχουμε 12 μηνες αλλα 10 μηνες ανα ετος και πως αυτη η αλλαγη θα γινει αλλα με καθυστερηση κατα κατι μηνες για αυτο λενε διαφοροι για αρχες του 2013 http://on-news.gr/2012/12/28/o-ilios-tha-paralisi-ti-gi-to-2013-proidopii-i-nasa/

Ποια ηταν τα τελευταια λογια που ακουστηκαν στην Ινδονησια πριν το τσουναμι?
Ωραιες παραλιες εχουν εδω, Μαρικα...
--------------

Ο Μπους επισκεπτεται ενα νηπιαγωγειο και αρχιζει να λεει στα παιδάκια για το ποσο μεγαλη ειναι η Αμερικη, πόσο δημοκρατικη και σπουδαια χωρα ειναι κτλ. Αφου τελειωνει την ομιλια, λεει στα παιδακια να κανουν οτι ερωτηση θελουν.Σηκωνει το χερι του ο μικρος Jack.
- Έχω 3 ερωτήσεις κ. πρόεδρε:
1Πως ειναι δυνατον να ειστε προεδρος αφου πηρατε λιγοτερες ψηφους απο τον αντπαλό σας στις εκλογες?
2Η Χιροσίμα ήταν η μεγαλύτερη τρομοκρατική πράξη της ιστορίας;
3Αληθεια ισχυει οτι βομβαρδισετε το Ιρακ χωρις καμια αποδειξη μονο και μονο για τα πετρελαια?
Ο μπους χλωμιαζει, κομπιαζει και πανω στην ωρα χτυπαει το κουδουνι και βγαινουν τα παιδια διαλειμμα. οταν επιστρεφουν λοιπον, ο προεδρος ξαναλεει στα παιδια να κανουν οτι ερωτηση θελουν. Σηκωνει το χερι του ο μικρος Danny, ο προεδρος του χαμογελαει και ο Danny αρχίζει:
- Κ. προεδρε εχω κάποιες ερωτησεις:
1Γιατι σημερα το κουδουνι χτυπησε 20 λεπτα νωριτερα?
2 Που ειναι ο Jack?

PISTOS788 είπε...

ΠΕΤΡΟΣ!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΖΑΚ...

ΚΑΛΟ ΠΕΤΡΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΓΟΝΙΜΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ...

PISTOS788 είπε...

ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΜΟΣΧΑΣ Κ. ΑΛΕΞΙΟΣ

"Πνευματική ένωση Ρωσίας και Ελλάδος "

«Ο κάθε χριστιανός ορθόδοξος της Ρωσίας αγαπάει την Ελλάδα σαν πνευματική μητέρα του ρωσικού λαού, σαν χώρα από την οποία πήραμε τον Χριστιανισμό και τη χώρα που ακολουθεί την ορθόδοξη διαδρομή και παράδοση .

Η Ένωση Ελλάδας και Ρωσίας πρέπει να είναι πραγματική και πνευματική»,εξηγεί σε συνέντευξή του στο «Αγιορείτικο Βήμα» ο πατριαρχικός επίτροπος της Ιεράς Μονής Αγίου Δανιήλ Μόσχας κ. Αλέξιος.

Τον συνάντησα στο γραφείο, στην Ιστορική Μονή που συνδέει τις δυο χώρες μέσω του Κερκυραίου Νικοφόρου Θεοτόκη που υπήρξε καθηγούμενος στο μοναστήρι στο οποίο είναι και ο τάφος του.

«Δίνουμε ευλογία στους μοναχούς να μένουν στο Άγιο Όρος για να μας μεταφέρουν την Ορθόδοξη παράδοση»

Η συμπάθεια και η αγάπη του για την Ελλάδα ήταν έκδηλη. Κάνοντας συνεχώς αναφορές ότι μας συνδέουν πολλά, ιστορικά πρόσωπα και καταστάσεις. Μια πνευματική φυσιογνωμία με κύρος και πολύτιμο έργο στο ξακουστό μοναστήρι που μέσα σε αυτό στεγάζεται το Πατριαρχείο Μόσχας και πασών των Ρωσιών.

«Πρέπει να τιμήσουμε τους κοινούς μας αγίους και να προσευχηθούμε και εμείς οι Ρώσοι για τα δικά μας προβλήματα», συνέχισε και συμπλήρωσε:

«Η Ελλάδα είναι μία χώρα που υπάρχουν μεγάλα προσκυνήματα της Ορθοδοξίας, το Άγιο Όρος όπου και σήμερα υπάρχει πνευματική ζωή και προσευχή και είναι ένα μέρος που συμβιώνουν Έλληνες, Σλάβοι, Βούλγαροι, , Σέρβοι, Ρουμάνοι. Όλοι είναι ενωμένοι. Στο Άγιο Όρος ο χριστιανός μπορεί να βρει ένα λόγο παρηγοριάς και να ωφεληθεί πνευματικά.»

Συνεχίζοντας για το Άγιο Όρος ο γέροντας Αλέξιος, υπογράμμισε, «Οι δικοί μας πατέρες της Μονής επισκέπτονται συχνά το Άγιο Όρος. Πηγαίνουν στο λεγόμενο Ρωσικό αλλά και σε αλλά μοναστήρια. Εμείς προσπαθούμε να τους δίνουμε ευλογία για να μείνουμε ένα διάστημα στο Άγιο Όρος για να ζήσουνε και να μάθουνε μία ζωντανή μοναχική παράδοση και να την μεταφέρουν εδώ.»

ΠΗΓΗ-agioritikovima.gr

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

«Όλα τα πράγματα εδώ σ’ αυτό τον κόσμο, κάθε καλό και κάθε κακό, προέρχονται απ’ τους λογισμούς μας. Οι λογισμοί καθορίζουν τη ζωή μας. Εάν είναι ήσυχοι, πράοι και απλοί, η ζωή μας θα είναι ίδια, και θα έχουμε ειρήνη μέσα μας˙ ειρήνη που θα εκπέμπεται έσωθεν και θα επηρεάζει τα πάντα γύρω μας — τους ανθρώπους, τα ζώα, ακόμα και τα φυτά. Τέτοιος είναι ο «μηχανισμός των λογισμών», που παράγει λογισμούς δια των οποίων επηρεάζουμε όλους τους άλλους ανθρώπους. Και όλοι περιμένουν από εμάς ειρήνη, παρηγοριά, αγάπη και σεβασμό.
Συχνά μάς βρίσκουν πολλές συμφορές˙ και όλες οφείλονται στο γεγονός ότι δεν έχουμε ακόμα ταπεινώσει τον εαυτό μας. Όταν η ψυχή μας ταπεινωθεί και υποκλιθεί ενώπιον του θελήματος του Θεού, τα βάσανα και οι συμφορές μας θα πάψουν. Διότι τότε, οι συμφορές και τα βάσανα θα μας γίνουν κατά κάποιο τρόπο προσφιλή. Θα φτάσουμε να έχουμε μια ολότελα διαφορετική αντίληψη της ζωής. Δεν θα σκεφτόμαστε πια με βάση τους νόμους αυτού του κόσμου. Θα βλέπουμε τα πάντα μέσα από διαφορετικό φως. Ό,τι κι αν κοιτάζουμε, θα μας φαίνεται κατά κάποιο τρόπο λαμπρότερο, γεμάτο αγάπη. Τα πάντα θα είναι καλά, επειδή είναι ευάρεστα στον Θεό...»γέροντας Θαδδαίος (Στρμπούλοβιτς) (1914-2003), ένας από τους μεγαλύτερους Σέρβους ασκητές του 20ού αιώνα.
==============================
Όταν ο "βιασμός" καθίσταται αναπόφευκτος, τότε ξαπλώστε χάμω και κοιτάχτε να μορφωθείτε.
Κομφούκιος, 551-479 π.X., Κινέζος φιλόσοφος

Χρόνια πολλά και ευλογημένα στην Θεία Γέννηση

Ανώνυμος είπε...

Ή πίστη ζωοποιεί, φωτίζει, χαροποιεί, ανατάσσει, θαυματουργεί.
Μέσα από την πίστη οδηγείται ό άνθρωπος στην ταπεινοφροσύνη.
Θα είμαστε μακάριοι, όταν συνειδητοποιήσουμε την αλήθεια της ταπεινοφροσύνης και προσπαθήσουμε να ζήσουμε με αυτή την αρετή.
Η πίστη και η ταπεινοφροσύνη γεννούν την ελπίδα.
Ή υπομονή αποτελεί υπόβαθρο της επιτυχίας σε όλα τα επίπεδα.
Γι' αυτό ό ιερός Χρυσόστομος αναφέρει ότι δεν είναι φοβερό το να πέφτεις, αλλά το να παραμένεις στην πτώση. Θα πρέπει να σηκώνεσαι και να προχωράς, όσες φορές και να πέσεις.
ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΙΩΣΗΦ ΔΙΟΝΥΣΙΑΤΟΥ(ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ)απόσπασμα


Χρόνια Πολλά!!!
Κατερίνα

PISTOS788 είπε...

BornGR!

Αυτός που ήρθε στη ζωή της ησυχίας και επιδιώκει τη μόνωση, αποδέχθηκε καλή αρχή. Αλλά, όπως απομακρύνθηκε από τις ταραχές του ορατού πλήθους, ας σκύψει στην ψυχή του να δει, αν έχει απαλλαχθεί και από τους εσωτερικούς θορύβους, και αν έχει ελευθερωθεί από το πλήθος των δαιμόνων. Διότι υπάρχουν και στην ψυχή ταραχές και θόρυβοι των πονηρών λογισμών και της πολλής κακίας των εχθρικών δυνάμεων, για τις οποίες ο Απόστολος λέει: "Η πάλη μας δεν είναι με ανθρώπους που έχουν αίμα και σάρκα, αλλά με τις αρχές, με τις εξουσίες, με τους κοσμοκράτορες του σκότους του κόσμου αυτού, με τα πονηρά πνεύματα"(Εφ. 6, 12). Και επίσης λέει: "Τα όπλα μας δεν είναι σωματικά, αλλά έχουν από τον Κύριο τη δύναμη να γκρεμίζουν οχυρά. με το να γκρεμίζουμε τους λογισμούς και κάθε τι που ορθώνεται με υπερηφάνεια εναντίον της γνώσεως του Θεού"(Β΄ Κορ. 10, 4-5), ώστε όλος ο αγώνας μας να γίνει για να ησυχάσουμε από τους εσωτερικούς θορύβους, και να απαρνηθούμε τις αληθινές ταραχές και το πλήθος των λογισμών των εχθρικών δυνάμεων.
Οσίου Εφραίμ του Σύρου!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!

PISTOS788 είπε...

Κατερίνα!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ

ότι δεν είναι φοβερό το να πέφτεις, αλλά το να παραμένεις στην πτώση...

ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ!

zkcome είπε...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.

PISTOS788 είπε...

zkcome!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

ΥΓ-ΑΥΤΗ Η ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΥΤΖΙ...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ BLOG
ΠΙΣΤΕ ΚΑΛΗ ΦΩΤΙΣΗ ΓΙΑ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
TRINITY

PISTOS788 είπε...

TRINITY!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΟΥΜΕ!!!

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΤΡΙΝΙΤΑΚΙ ΜΟΥ!

ΕΛΙΞΙΡΙΟ...ΤΙ ΦΤΙΑΧΝΩ...

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες