Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2012

ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΛΟΣ... ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ,ΜΗΠΩΣ ΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ Σ’ΑΥΤΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.


ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ,ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΒΑΘΥ ΣΟΥ ΕΑΥΤΟ.
ΕΚΕΙ,ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟ «ΕΙΝΑΙ»,ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟ ΘΕΑΜΑ,ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ.ΑΥΤΗ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΓΝΩΣΕΙΣ,ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΩΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ…

ΕΚΕΙ,ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ,ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ,ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΣΥΝΤΕΤΡΙΜΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ…ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ,ΚΡΥΦΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠ’ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΜΑ,ΘΑ ΚΑΡΦΩΘΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ Σ’ΑΥΤΟ…ΘΑ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΦΘΑΡΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΣΥΜΠΑΘΟΥΣΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ…
ΟΣΙΟΣ ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΜΠΡΙΑΝΤΣΑΝΙΝΟΦ.


ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!
ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΗΝ ΤΡΟΦΗ ΤΟΥ,ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,
ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΜΑΤΑΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ Ή ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΕΜΠΑΘΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ,ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ…


ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ,ΜΗΠΩΣ ΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ Σ’ΑΥΤΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.
ΝΑΙ,ΥΠΟΜΟΝΕΤΙΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.ΔΙΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.
π.ΤΥΧΩΝ ΣΕΒΚΟΥΝΩΦ.

15 σχόλια:

zkcome είπε...

ΕΑΝ ΤΙΣ ΜΕ ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟΝ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΦΥΛΑΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΗΡ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΘΕΛΟΜΕΝ ΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΕΝ ΑΥΤΩ ΘΕΛΟΜΕΝ ΚΑΤΟΙΚΗΣΕΙ.

BornGR είπε...

Πολλές φορές ζήτησα με την προσευχή από το Θεό, να μου γίνει κάτι πού το νόμιζα καλό, και επέμενα παράλογα να το ζητώ βιάζοντας το θέλημα του Θεού, και δεν Τον άφηνα να οικονομήσει Εκείνος ότι γνωρίζει ως συμφέρον δικό μου. Και λοιπόν αφού έλαβα ότι ζήτησα, στενοχωρήθηκα ύστερα πολύ πού δεν είχα ζητήσει μάλλον να γίνει το θέλημα του Θεού. Γιατί δεν μου ήρθε το πράγμα έτσι όπως το νόμιζα.

..και για να μην ξεφύγουμε απο την Θεολογία,

Λογος διαζυγίου?
- Για θρησκευτικούς λογούς...
- Δηλαδη?
- Δεν παραδεχόταν πως ειμαι Θεος!!!

Είναι παντού μπράδερ, Σου Λέω!!! κ ο κόσμος θα αλλάζει για να του μοιάζει,

Ανώνυμος είπε...

Κατά
Λουκά Ευαγγέλιο 10:25 -- 29

Καὶ ἰδοὺ νομικός τις ἀνέστη ἐκπειράζων αὐτὸν καὶ λέγων• διδάσκαλε, τί ποιήσας ζωὴν αἰώνιον κληρονομήσω;
ὁ δὲ εἶπε πρὸς αὐτόν•
ἐν τῷ νόμῳ τί γέγραπται;
πῶς ἀναγινώσκεις;
ὁ δὲ ἀποκριθεὶς εἶπεν•
ἀγαπήσεις Κύριον τὸν Θεόν σου ἐξ ὅλης τῆς καρδίας σου καὶ ἐξ ὅλης τῇς ψυχῇς σου καὶ ἐξ ὅλης τῆς ἰσχύος σου καὶ ἐξ ὅλης τῆς διανοίας σου, καὶ τὸν πλησίον σου ὡς σεαυτόν.
εἶπε δὲ αὐτῷ•
ὀρθῶς ἀπεκρίθης• τοῦτο ποίει καὶ ζήσῃ.

Για η μεταφορά ΙΩΑΝΝΗΣ

PISTOS 788 είπε...

zkcome!

ΒΟΛΗ ΦΟΥΤΖΙ...

Ένας δημοσιογράφος παίρνει συνέντευξη από έναν αρχίατρο ενός τρελοκομείου.

- Δηλαδή, ποιο τεστάκι κάνετε για να βγει ο ασθενής από την κλινική σας;

- Γεμίζουμε μία μπανιέρα με νερό, βάζουμε δίπλα ένα κουταλάκι τσαγιού και μια μεγάλη κούπα. Μετά ζητάμε από τον ασθενή να την αδειάσει.

- Ο καθένας που σκέπτεται υγιώς θα διαλέξει την κούπα, λέει ο δημοσιογράφος χαμογελώντας.

- Όχι, λέει ο αρχίατρος. Ο υγιής θα βγάλει την τάπα!

ΧΑΧΑ!!! ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΦΟΥΤΖΙ ΜΟΥ!

PISTOS 788 είπε...

BornGR!

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΠΡΟΟ ΜΟΥ!

Ο ιερέας ανακοινώνει στο ποίμνιό του:

- Την επόμενη Κυριακή θα μιλήσω για την αμαρτία του ψέματος. Για να καταλάβετε τη λειτουργία μου καλύτερα, θα ήθελα να διαβάσετε το "Κατά Μάρκον, κεφάλαιο 17".

Την επόμενη Κυριακή, πριν ξεκινήσει τη λειτουργία του, ο ιερέας ρωτάει ποιός είχε διαβάσει το Κατά Μάρκον κεφάλαιο 17 και όλα τα χέρια στην εκκλησία σηκώθηκαν.

Ο ιερέας χαμογελάει και λέει:

- Το Κατά Μάρκον έχει μόνο 16 κεφάλαια. Τώρα θα αρχίσω να σας λέω για την αμαρτία του ψεύδους ...

ΧΑΧΑ!!ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΠΡΑΔΕΡ ΜΟΥ!

PISTOS 788 είπε...

ΙΩΑΝΝΗΣ!

ΩΡΑΙΟΣ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ!!!

ΔΕΝ ΣΟΙ ΕΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΥΣΗΣ ΘΕΛΕΙΣ ΙΔΕΙ ΤΗΝ ΔΟΞΑΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ;

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!

TELITSA---PAYLITSA είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=f5_wt8KueLQ&feature=player_embeddedΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟ ΘΕΙΟ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΚΤΙΣΤΟΥ ΦΩΤΟΣ!

ΤΟ ΕΔΑΦΙΟ ΤΟΥ ΖΚCOME ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

Εχω την εντυπωση οτι αλλους εχει ονομασει η εκκλησία αγιους και άλλοι θα ειναι τελικά.. θελει ψαξιμο και από βιβλία (τυχων ) να βρεισ παραδείγματα και εμπνευση

Γιοντα Τρινιτυ

PISTOS 788 είπε...

TELITSA---PAYLITSA!

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΜΟΡΦΗ...

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΖΚΕ...

PISTOS 788 είπε...

Γιοντα Τρινιτυ!

ΘΑ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΓΙΟΝΤΑ...ΑΝ ΤΑ 24...ΙΠΤΑΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ...

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΡΙΝΙΤΑΚΙ ΜΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

Είναι Παντού!!!.....σε όλες τις αναζητήσεις μας, σε όλα τα θέλω μας, σε όλα τα ερωτηματικά μας. Σε κάθε παρέκκλιση της οδού, σε κάθε δύσβατο μονοπάτι μας. Είναι Παντού και μας οδηγεί μέσα από τις δοκιμασίες.
Ευλογημένη Νύχτα!!!
Χρόνια Πολλά!!! Καλά Χριστούγεννα!!!
Κατερίνα

kiriakid είπε...

Αυτός ο άλλος ήρθε και έδωσε μια επίκαιρη συνέντευξη....Δημοσιογράφος: Ιησού, Σε ευχαριστώ που ήρθες στην εκπομπή «Εσπερινός στις 10». Ξέρω ότι Είσαι πολυάσχολος και για αυτό δε θα σπαταλήσω τον χρόνο. Θα Ξέρεις πιθανώς για την έλλειψη εισοδήματος στους ανθρώπους του κόσμου στις μέρες μας. Τι θα Έλεγες σε όσους αυτοαποκαλούνται «Χριστιανοί» να πράξουν για αυτό;

Ιησούς: Πηγαίνε και πούλησε τα υπάρχοντά σου και δώσε τα χρήματα στους φτωχούς, και θα έχεις θησαυρό κοντά στον Θεό (κατά Ματθαίον 19:21)

Δημ: Πραγματικά δεν έχω ακούσει εκπρόσωπο της Εκκλησίας να το λέει αυτό. Είναι δύσκολο να το πραγματοποιήσεις, να δώσεις όλα σου τα χρήματα στους φτωχούς. Χωρίς αμφιβολία δεν υπάρχουν τόσοι αληθινοί Χριστιανοί.

Ιησούς : Πολλοί όσοι εκλήθησαν αλλά λίγοι είναι οι εκλεκτοί (22:14). Ο θερισμός είναι πολύς, οι εργάτες, όμως, λίγοι. (9:37).

Δημ: Μα Λες ακριβώς το αντίθετο από όσα επιτάσσει η καταναλωτική μας κουλτούρα, βάσει της οποίας πρέπει να κυνηγήσουμε τον πλούτο όσο περισσότερο μπορούμε.

Ιησούς: Δεν μπορείτε να είστε δούλοι και στον Θεό και στο χρήμα (6:24). Μόνον τον Κύριο τον Θεό σου θα προσκυνάς και μόνον αυτόν θα λατρεύεις (4:10).

Δημ: Άρα Λες ότι δεν πρέπει να θέλουμε να είμαστε πλούσιοι, ε;

Ιησούς: Σας βεβαιώνω ότι δύσκολα θα περάσει πλούσιος στην βασιλεία του Θεού (19:23). Είναι στενή η πύλη και γεμάτη δυσκολίες η οδός που οδηγεί στην ζωή και λίγοι είναι εκείνοι που την βρίσκουν (7:14). Πολλοί θα βρεθούν από πρώτοι τελευταίοι και άλλοι από τελευταίοι πρώτοι (19:30).

Δημ: Αηδία. Ακούγεται σαν να υπάρχουν πολλοί πλούσιοι και διάσημοι που δεν θα δουν τα μετέπειτα. Τι Λες για τους Αγανακτισμένους, και όσους διαδηλώνουν ενάντια στις αδικίες του οικονομικού και πολιτικού συστήματος;

Ιησούς: Μακάριοι όσοι πεινούν και διψούν για δικαιοσύνη (5:6).

Δημ: Αλλά τους χτυπάει η Αστυνομία!

Ιησούς: Μακάριοι όσοι διώκονται γιατί επιθυμούν το δίκαιο (5:10). Μην φοβηθείτε αυτούς που μπορούν να σκοτώσουν το σώμα αλλά δεν μπορούν να σκοτώσουν την ψυχή (10:28).

Δημ: Μα θα τους συλλάβουν και θα τους οδηγήσουν στο δικαστήριο για να αντιμετωπίσουν τον δικαστή. Τότε τι γίνεται;

Ιησούς: Μην αγωνιάτε για το τι θα πείτε ή πως θα το πείτε. Γιατί δεν είστε εσείς αυτοί που θα μιλήσετε. Το Πνεύμα του Πατέρα σας θα μιλάει μέσα από εσάς (10:19, 10:20).

Δημ: Ναι, μα αντιμετωπίζεις το δικαστήριο. Τον Νόμο.

Ιησούς: Οι σημαντικότερες αρετές για τον Νόμο είναι η δικαιοσύνη, το έλεος και η πίστη (23:23)

Δημ: Μμμ, δεν είμαι σίγουρος ότι τα διδάσκουν αυτά ακόμη και στις νομικές σχολές! Πρέπει να Σου πω ότι με το αστυνομικό κράτος και όλα αυτά, κάποιες φορές φοβάμαι, όχι για μένα αλλά για τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου.

Ιησούς: Μην αγωνιάτε για το αύριο, γιατί η αυριανή ημέρα θα έχει τις δικές της φροντίδες (6:34).

Δημ: Ναι, αλλά εξακολουθεί να είναι λίγο ανησυχητικό.

Ιησούς: Γιατί είσαι δειλός, ολιγόπιστε; (8:26).

Δημ: Εντάξει. Το παραδέχομαι. Δεν πιστεύω και πολύ.

Ιησούς: Μην φοβάσαι. (17:7). Εάν η πίστη σου είναι όσο ένας κόκκος σιναπιού, τίποτα δεν θα είναι αδύνατο (17:20).

Δημ: Θεωρείς ότι πρέπει να πηγαίνουμε στην Εκκλησία συχνότερα;

Ιησούς: Όταν προσεύχεσαι, πήγαινε σε ένα απόμερο δωμάτιο μόνος και προσευχήσου εκεί κρυφά στον Πατέρα σου, που βλέπει τις κρυφές πράξεις (6:6).

kiriakid είπε...

Δημ: Οι ιερείς λένε στο ποίμνιο να είναι σκεπτικό απέναντι στην άμβλωση, στους γκέι και σε όλα αυτά. Τι τους απαντάς;

Ιησούς: Μην κρίνετε τους συνανθρώπους σας γιατί θα κριθείτε από τον Θεό. Γιατί όπως κρίνετε θα κριθείτε, όπως μετράτε θα μετρηθείτε. (7:1, 7:2). Έτσι θα κάνει και σε σάς ο ουράνιος Πατέρας μου εάν δεν συγχωρείτε τα ο καθένας σας τα παραπτώματα του αδερφού του με όλη του την καρδιά (18:35).

Δημ: Υπάρχουν πολλοί που κάνουν θυσίες για τον διπλανό τους. Τι Θέλεις από αυτούς;

Ιησούς: Θέλω έλεος, όχι θυσίες (9:13).

Δημ: Ναι. Αλλά οι ιερείς και οι ιεραπόστολοι ζητούν θυσίες!

Ιησούς: Φυλαχθείτε τους ψευδοπροφήτες! (7:15). Από τον καρπό αναγνωρίζεται το δέντρο (12:33). Στην βασιλεία του Θεού δεν θα μπουν αυτοί που μου λένε «Κύριε, Κύριε», αλλά εκείνοι που κάνουν πράξη την θέληση του ουράνιου Πατέρα μου (7:21).

Δημ: Θα έχεις ακούσει για τις πράξεις βίας απέναντι σε μετανάστες, εβραίους και άλλους. Τι Λες για αυτό;

Ιησούς: Με ρώτησαν οι μαθητές κάποτε “ποιος είναι ανώτερος στην βασιλεία του Θεού”. Φώναξα ένα παιδάκι και το έβαλα ανάμεσά τους και τους είπα “Σας βεβαιώνω ότι εάν δεν αλλάξετε και δεν γίνετε σαν τα παιδιά δε θα μπείτε ποτέ στην βασιλεία του Θεού. Όποιος λοιπόν ταπεινώσει τον εαυτό του σαν αυτό το παιδί, αυτός είναι ανώτερος στην βασιλεία του Θεού. (18:1,2,3,4)

Δημ: Τι Πιστεύεις για την ελευθερία του λόγου;

Ιησούς: Τα λόγια σου θα σε δικαιώσουν, αλλά και τα λόγια σου θα σε καταδικάσουν (12:37). Αυτά που βγαίνουν από το στόμα, προέρχονται από την καρδιά, και αυτά είναι που κάνουν τον άνθρωπο ακάθαρτο (15:18).

Δημ: Βλέπεις, προφανώς, ότι κάποιες κοινωνίες είναι θύματα ενός οικονομικού πολέμου στις μέρες μας. Τι σοφά λόγια Έχεις να πεις σε αυτούς που έχουν συμφέροντα στον πόλεμο αυτό;

Ιησούς: Πάντα να συμπεριφέρεσαι στους άλλους όπως θες να σου συμπεριφέρονται εκείνοι (7:12). Μην φοβάστε (14:28).

Δημ: Ακούγεται δίκαιο. Αλλά τι θα πούμε σε αυτούς που μας εμπλέκουν σε αυτόν τον πόλεμο εξαθλίωσης;

Ιησούς: Υποκριτές! Εσάς εννοούσε ο Ησαΐας όταν σωστά προφήτεψε: Οι άνθρωποι θα Τον λατρεύουν επιφανειακά. Η καρδιά τους θα είναι μακριά Του (15:7, 15:8)

Δημ: Θα Ήθελες να πεις κάτι για να κλείσουμε;

Ιησούς: Ω, γενιά άπιστη και διεφθαρμένη (17:17). Τι ωφελείται ένας άνθρωπος αν κερδίσει όλον τον κόσμο αλλά χάσει την ψυχή του; Ή τι μπορεί να δώσει ο άνθρωπος αντάλλαγμα για την ζωή του; (16:26). Είστε όλοι αδέρφια (23:8).

Δημ: Αχ, γιατί οι άνθρωποι ποτέ δεν μπορούν να τα βρουν;

Ιησούς: Η μέριμνα για τα εγκόσμια και η απάτη του πλούτου καταπνίγουν τον λόγο και τον κάνουν άκαρπο (13:22).

Δημ: Ε, πρέπει να Σου πω ότι ήταν φανταστική η κουβέντα μας και πιθανώς εξαιρετική για τα νούμερα της εκπομπής. Σε ευχαριστώ πολύ!

Ιησούς: Εκεί που είναι ο θησαυρός σου, εκεί θα είναι και η καρδιά σου (6:21).*Βασισμένο στην έμπνευση του Αμερικανού συνταξιούχου εκπαιδευτικού, φιλοσόφου και συγγραφέα Tσάρλς Ρέινερ Κέλι


Καλά Χριστούγεννα σε όλους με αγάπη και πνευματικούς καρπούς.

PISTOS 788 είπε...

Κατερίνα!

Ένα άλλο βράδυ τον άκουσα να κλαίει δίπλα. Χτύπησα την πόρτα και μπήκα. Μου ‘δειξε πάνω στο κομοδίνο ένα μικρό ξύλινο σταυρό.

“Είδες – μου λέει – γεννήθηκε η ευσπλαχνία”. Έσκυψα τότε το κεφάλι κι έκλαψα κι εγώ. Γιατί θα περνούσαν αιώνες και αιώνες και δε θα ‘χαμε να πούμε τίποτα ωραιότερο απ’ αυτό.
Τάσος Λειβαδίτης- Ο αδελφός Ιησούς!

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ!

PISTOS 788 είπε...

kiriakid!

Ένα άλλο βράδυ τον άκουσα να κλαίει δίπλα. Χτύπησα την πόρτα και μπήκα. Μου ‘δειξε πάνω στο κομοδίνο ένα μικρό ξύλινο σταυρό.

“Είδες – μου λέει – γεννήθηκε η ευσπλαχνία”. Έσκυψα τότε το κεφάλι κι έκλαψα κι εγώ. Γιατί θα περνούσαν αιώνες και αιώνες και δε θα ‘χαμε να πούμε τίποτα ωραιότερο απ’ αυτό.
Τάσος Λειβαδίτης- Ο αδελφός Ιησούς!

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ,ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΛΑΟΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΣΦΙΧΤΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΩΘΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΔΕΡΦΟ...

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (4) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (53) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (1) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (28) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΥΑΙ (2) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (56) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (1) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (51) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (4) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (1) ΤΟΓΙΟ; (17) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (4) UFOs (8)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.