Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

ΣΩΡΑΣ VS SOROS...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ...



Εκείνο τον καιρό είχε κατέβει στην Ελλάδα απο την Ρωσία ο πάμπλουτος Ψαριανός Βαρβάκης,(το πραγματικό του όνομα ήταν Ιωάννης Λεοντίδης)θαλασσινός ήρωας της επανάστασης του 1769, ογδόντα πια χρονών άνθρωπος.
Ο Βαρβάκης έπειτα απο τον αποτυχημένο ξεσηκωμό, τράβηξε όπως τόσοι άλλοι στην Ρωσία και εκεί, εκμεταλλευόμενος κι εμπορευόμενος πρώτος αυτός σε μεγάλη κλίμακα στην Κασπία Θάλασσα το μαύρο χαβιάρι, έκανε μεγάλη περιουσία.
Σαν έφτασε τον Μάη του 1824 στην Ελλάδα, όλοι τρέξανε να τον καλωσορίσουν, για τα πλούτη του που τα μοίραζε απλόχερα.
Οταν όμως ήρθε το ζήτημα του δανείου στην Αγγλία , είχε την αποκοτιά να τους πει:
"Tι θέτε να δανιστείτε απο ξένους και να τους βάλετε στο κεφάλι σας αφεντικά; Σας δίνω όσα κι αν χρειάζονται, ακόμα κι'όλο το βιός μου!"


Μεμιάς τότε τονε βγάζουνε... προδότη! Να μην δανειστούμε απο τους Εγγλέζους μην τυχόν και μπερδευτούν στον τόπο μας; Αμ'αυτό γύρευαν οι άνθρωποι...

 
 


«Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟ ΧΑΒΙΑΡΙ»,
Η επική αυτή ιστορία, βασίζεται στην πραγματική ζωή του Ιωάννη Βαρβάκη και ξεκινά από τα Ψαρά του Αιγαίου Πελάγους, φτάνει στην αυλή της Μεγάλης Αικατερίνης στην Ρωσία, απλώνεται στις ακτές της Κασπίας Θάλασσας για να καταλήξει στην διχασμένη από εμφύλιες διαμάχες Ελλάδα, κατά την Επανάσταση του 1821.



Κι ο Βαρβάκης έφυγε διωγμένος για να γυρίσει πίσω στην Ρωσία. Περνώντας όμως απο την Ζάκυνθο τον κλείσανε στο λοιμοκαθαρτήριο οι Εγγλέζοι κι εκεί...αρρώστησε.
Καταλαβαίνοντας πως έφτασε το τέλος του, φώναξε κι έκανε την διαθήκη του.
Άφησε ένα μεγάλο μέρος της περιουσίας του στο έθνος και το υπόλοιπο τόδινε για να λευτερωθούν απο τα χέρια των Τούρκων αιχμάλωτες οικογένειες. ΄Επειτα απο δύο μέρες, στις 10 Γενάρη 1825, πέθανε.

Τρία ήταν τα μέλη της επιτροπής για το δάνειο που πρόκριναν να στείλουν στο Λονδίνο:
O Ι. Ορλάνδος, γαμπρός των Κουντουριωταίων, ο Ανδρέας Λουριώτης τσιράκι του Μαυροκορδάτου, κι ο Γιαννάκης Ζαίμης. Ο τελευταίος όμως είχε ολότελα καθαρά τα χέρια του απο την ρεμούλα που ακολούθησε.
Εκτός που πήγε αργά στο Λονδίνο, όταν πια είχε γίνει το πρώτο δάνειο και διαπραγματευόταν το δεύτερο, αντιστάθηκε όσο μπορούσε στις παλιανθρωπιές των δύο άλλων και των Εγγλέζων δανειστών, αρνήθηκε να υπογράψει τις μετοχές και σηκώθηκε κι έφυγε.
Το πρώτο δάνειο του 1824, το πραγματεύθηκε ο οίκος LOUGHAM.
΄Ηταν ονομαστικής αξίας 800.000 λιρών Αγγλίας και δόθηκε στα 59% με τόκο 5%.
Όποιος δηλαδή πλήρωνε 59 λίρες, έπαιρνε μετοχές για 100 λίρες. Ετσι το δάνειο ξεκαθάρισε γύρω απο τις 472.000 λίρες αν και το Ελληνικό κράτος χρεώθηκε για 800.000 λίρες.
Απο το καθαρό αυτό ποσό 298.726 λίρες στάλθηκαν στην Ελλάδα σε χρήμα και 10.063 σε εφόδια.
Τ'άλλα πού πήγαν; Κρατήθηκαν προκαταβολικά 80.000 λίρες για τους τόκους δύο χρόνων και 16.000 λίρες για χρεωλύσια. Σε μεσιτείες πήγαν 25.746 λίρες.
5.900 λίρες πήρε ο Ορλάνδος με την δικαιολογία πως το ποσό αυτό το χρώσταγε η Ελληνική Κυβέρνηση στην γυναίκα του!
Ενα άλλο ποσό ύψους 5.045 λιρών δόθηκε για τις ατομικές ανάγκες των Πληρεξουσίων(Ορλάνδου και Λουριώτη).
Οι κύριοι αυτοί έπρεπε να ζουν σα Μεγάλοι Άρχοντες στην BOND-Street όταν χιλιάδες συμπατριώτες τους πέθαιναν απο την πείνα πάνω στα βουνά. Πέντε χιλιάδες χρυσές λίρες εκείνης της εποχής πήραν οι αθεόφοβοι για έξοδά τους για λίγους μήνες! Ούτε βασιλιάδες νάταν με την ακολουθία τους δεν θα ξόδευαν τόσα!
Τι σημασία όμως είχαν όλ'αυτά; Η φατρία του Μαυροκορδάτου, έχοντας στην διαχείρισή τους τα χρήματα του δανείου τα σκορπά και οδηγεί την Ελλάδα σε εμφύλιο πόλεμο που θα διαρκέσει ένα χρόνο φέροντας την πατρίδα στο άκρο του βαράθρου.

Μεγαλύτερη ακόμα ρεμούλα έγινε στο δεύτερο δάνειο του 1825, ονομαστικής αξίας δύο εκατομμυρίων λιρών, που το διαπραγματεύθηκε ο τραπεζοεμπορικός οίκος Ρικάρδο και Ράλλης.
Το δάνειο αυτό δόθηκε με χειρότερους ακόμα όρους απο το προηγούμενο .

Στην Ελλάδα, απο τις 1.110.000 λίρες που ξεκαθάρισε, κατόρθωσαν να φτάσουν, όλα κι'όλα 33.713 σε χρήμα και 65.986 σ'εφόδια.
Επειδή όμως απο το πρώτο δάνειο είχαν περισσέψει 24.501 λίρες ούτε αυτά τα ποσά στην πραγματικότητα ήρθαν απο το δεύτερο. ΄Ολα τ'άλλα φαγώθηκαν στο εξωτερικό!
"Περισσότερα απο δώδεκα εκατομμύρια δολλάρια, ζητήθηκαν κι η Ελλάδα επιβαρύνθηκε με το τρομερό αυτό χρέος , που το ένα πέμπτο απ'αυτό καλά χρησιμοποιημένο, θάφτανε για να την κάνει ανεξάρτητη. Η κυβέρνηση δεν είχε πάρει απ'αυτά ούτε καν δύο εκατομμύρια δολλάρια, όταν έλαβε την καταπληκτική είδηση πως το κεφάλαιο απο τα δάνεια εξαντλήθηκε! Πού πήγαν τ'άλλα;

Oι κ.κ. Ρικάρδο και Ράλλης πήραν για να την ενόχληση να διαπραγματευθούν το δάνειο 64.000 λίρες....

22 σχόλια:

PISTOS788 είπε...

Συγκλονιστική δήλωση του Προέδρου της Οργάνωσης!!!



του Μάκη Βραχιολίδη

vrachiolidis@yahoo.gr

Ο κ. Λαμπράκης, Πρόεδρος της οργάνωσης E.N.D. που διατείνεται ότι μπορεί να εξαγοράσει άμεσα όλο το δημόσιο χρέος της χώρας, δήλωσε σε συνέντευξή του στο «Αποκαλυπτικό Δελτίο» του EXTRA 3 ότι ο Πρωθυπουργός της χώρας έχει ήδη παραλάβει το σχετικό πακέτο με όλα τα ντοκουμέντα και τα CDR , που δείχνουν την κατάθεση του ποσού των 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων υπέρ της Ελληνικής Δημοκρατίας! Επίσης, ο κ. Λαμπράκης υπογράμμισε ότι από την περασμένη Παρασκευή εστάλησαν τα σχετικά πιστοποιητικά και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στον υπουργό Οικονομικών, σε όλους τους βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου, στον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Προβόπουλο, αλλά και στην κ. Λαγκάρντ και στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα!



Η δήλωση του κ. Λαμπράκη δημιουργεί νέα δεδομένα στην όλη υπόθεση. Ένα τόσο σοβαρό θέμα που αφορά στην άμεση εξαγορά του ελληνικού δημόσιου χρέους, και ο κ. Σαμαράς το αποσιωπά, αν μη τι άλλο, συνιστά εγκληματική αμέλεια από μέρους του, εάν και εφόσον επαναλαμβάνουμε έχει παραλάβει το πακέτο με τα έγγραφα που επιβεβαιώνουν την κατάθεση των 600 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σε κονσόρτσιουμ τραπεζών του Καναδά! Είναι δυνατόν ο Έλληνας Πρωθυπουργός να γνωρίζει τις λεπτομέρειες της υπόθεσης, τις οποίες πληροφορήθηκαν ακροθιγώς τηλεθεατές από τις οθόνες ιδιωτικού καναλιού και να ποιεί την νύσσα; Αντί να πράξει τα δέοντα, αντί να ζητήσει να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της οργάνωσης E.N.D. ή με τον δικηγόρο αυτής, σιωπά; Αυτός είναι ο ρόλος του Έλληνα Πρωθυπουργού; Να πετά στον κάλαθο των αχρήστων ή να κλείνει στο συρτάρι του μία τέτοια υπόθεση, η εξέλιξη της οποίας θα έσωζε την Ελλάδα από τον όλεθρο, στα πρόθυρα του οποίου ήδη βρίσκεται; Ο κ. Σαμαράς, ο οποίος συνεχίζει να συνομιλεί με τους διεθνείς τοκογλύφους, αδιαφορεί να μάθει τις λεπτομέρειες της προσφοράς της E.N.D. για την εξαγορά του δημόσιου χρέους που αυτή ευαγγελίζεται; Διαπράττει μέγα πολιτικό ατόπημα. Εάν πάλι έχει στοιχεία ότι η όλη ιστορία είναι μια φάρσα ή απάτη, οφείλει να μιλήσει ενώπιον του λαού. Όχι να κάνει τον... Κινέζο. Προφανώς, το ίδιο ισχύει για το σύνολο του κοινοβουλίου.

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ E.N.D. : «ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΚΩΦΕΥΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ»

PISTOS788 είπε...

Δικαιώνει απόλυτα το ρεπορτάζ μας με το οποίο ζητούσαμε την παρέμβαση Εισαγγελέα, ο δικηγόρος της οργάνωσης E.N.D. κ. Γιώργος Παπαδάκης. Επιθυμία και της ίδιας της οργάνωσης είναι να παρέμβουν άμεσα τα αρμόδια θεσμικά όργανα και να εξετάσουν την υπόθεση. Χαρακτηριστική είναι η δήλωσή του: « Ως δικηγόρος της E.N.D. και του δωρητή, που δεν είναι δωρητής, επενδυτής είναι, σας δηλώνω το εξής: έχει η ελληνική κυβέρνηση και αν ισχυρίζεται ότι δεν τα έχει, αύριο το πρωί να επικοινωνήσει όποιος θέλει με το γραφείο μου ως δικηγόρος των εντολέων μου, να παραλάβει τον πλήρη φάκελο, να τον ελέγξει και αν οι πελάτες μου έχουν διαπράξει το μέγιστο αδίκημα να εξαπατούν τον ελληνικό λαό, να αναλάβει η ελληνική Δικαιοσύνη τον λόγο. Αν όμως στην αντίθετη περίπτωση, δεν προβούν τα αρμόδια θεσμικά όργανα, τα οποία σεβόμαστε απόλυτα, σε αυτό που όφειλαν μέχρι σήμερα να έχουν ήδη πράξει, όταν ειδικά έχει ανακοινωθεί από την Κυριακή αυτή η πρωτοβουλία, και όταν μάλιστα είναι στα χέρια των αρμοδίων παραγόντων και κωφεύουν και δεν έχουν πράξει τα δέοντα, μήπως έχουν διαπράξει αυτοί αδικήματα; Όταν ο ελληνικός λαός δεν έχει να φάει και αυτοκτονούν χιλιάδες άνθρωποι, αυτοί όλοι πού είναι; Εάν οι πελάτες μου είναι απατεώνες , τότε ελέγξτε τους. Εμείς σας δηλώνουμε ότι βρίσκονται εκεί και ο μόνος που είναι αρμόδιος να το ελέγξει, δεν είναι ο κάθε δημοσιογράφος, του οποίου τον ρόλο τιμούμε, αλλά λόγω της ιδιαιτερότητας του θέματος είναι η αρμόδια κυβέρνηση. Οφείλει λοιπόν η ελληνική κυβέρνηση να προβεί σε συγκεκριμένες κινήσεις. Εάν δεν το κάνει η κυβέρνηση, υπάρχουν αρμόδια όργανα. Υπάρχει ο κοινοβουλευτικός έλεγχος και υπάρχει και η ελληνική Δικαιοσύνη. Ας προβούν επιτέλους όλοι στις δέουσες ενέργειες».

Ο δικηγόρος της οργάνωσης όχι μόνο ζητεί από την κυβέρνηση να πάψει να κάνει τον... Κινέζο αλλά και ρίχνει έμμεση μομφή στην Δικαιοσύνη, η οποία μέχρι σήμερα δεν έχει πράξει το παραμικρό, αφήνοντας τον ρόλο αυτός στους δημοσιογράφους, κάτι που βεβαίως, δεν είναι δικό τους καθήκον!!!

PISTOS788 είπε...

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΠΕΔΕΙΞΕ ΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Ο κ. Μανώλης Λαμπράκης , Πρόεδρος της E.N.D. κατά την παρουσία του στο πάνελ του «Αποκαλυπτικού Δελτίου» επέδειξε τα ντοκουμέντα, αυτά τα οποία, όπως είπε, έχουν ήδη σταλεί στον Έλληνα Πρωθυπουργό. Συκεκριμένα ο κ. Λαμπράκης είπε: Αυτά τα χαρτιά δεν μπορούν να δοθούν στη δημοσιότητα γιατί, α) αυτό το έγγραφο γράφει custodial deposit receipt, δηλαδή είναι ένας δεσμευμένος λογαριασμός και τα χρήματα αυτού θα απελευθερωθούν όταν οι υποχρεώσεις οι συναπτόμενες στο λογαριασμό, θα τηρηθούν. Αυτό έχει αξία 100 δισεκατομμυρίων δολαρίων και αντιστοιχεί σε αυτό το αμερικανικό ομόλογο, υποχρέωση του υπουργείου οικονομικών της Αμερικής και εδώ είναι μεταφορά: federal stoke reassert. Έχουμε έξι τέτοια ομόλογα, δηλαδή 600 δισεκατομμύρια δολάρια. Επαναλαμβάνω, αυτά τα ομόλογα δεν μπορούν να δοθούν στη δημοσιότητα διότι είναι πάρα πολύ ευαίσθητα. Εδώ αναγράφεται ένας κωδικός του αμερικανικού χρέους που δίνεται μόνον στον δικαιούχο. Αυτό το έγγραφο είναι από το Προξενείο του Καναδά όπου ο διοικητικός γραμματέας κ. Ρεμούνδος παρέλαβε την Παρασκευή, παρέλαβε όλο το πακέτο όπου είναι συνδεδεμένο με όλα τα χρεόγραφα κα πρωτοκολλημένο και του εδόθη η εντολή να το μεταφέρει αμέσως στο υπουργείο Εξωτερικών!!!

Όλα τα πιστοποιητικά και τα χρεόγραφα είναι έγκυρα και γνήσια. Η Custodial Bank, για να φτάσουν στο Προξενείο και στην πρεσβεία και να αποδώσει όλο αυτό ως πραγματικά ρευστό για το ελληνικό δημόσιο, πρέπει πρώτα να ελέγξει τη γνησιότητα.

PISTOS788 είπε...

ΠΟΙΟΝ ΒΑΣΙΚΟ ΟΡΟ ΘΕΤΕΙ Η E.N.D.

Προκειμένου τα 600 δισεκατομμύρια ευρώ να εκταμιευθούν και να δοθούν στο ελληνικό δημόσιο για την εξόφληση του ελληνικού χρέους, η οργάνωση των Ελλήνων, ζητεί να εκπληρωθεί ένας συγκεκριμένος όρος που συμπυκνώνεται σε μία λέξη: «Διαφάνεια». Συγκεκριμένα ο κ. Λαμπράκης, είπε: «Να συσταθεί τριμερής Επιτροπή από τρεις δικαστές του Αρείου Πάγου, οι οποίοι θα πιστοποιούν το χρέος της Ελλάδος. Η νομιμότητα του χρέους θα αποφασιστεί από μία ομάδα διεθνών οικονομοτεχνικών , διότι είναι γνωστό ότι το πραγματικό ελληνικό χρέος δεν υπερβαίνει τα 87 δις ευρώ, τα υπόλοιπα είναι πανωτόκια».
ΠΗΓΗ-http://www.triklopodia.com/2012/10/600_3143.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+triklopodia%2Foxhy+%28%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CE%AC%29

PISTOS788 είπε...

Με ανακοίνωσή του στο twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης λέει ότι παρέλαβε από την E.N.D.(End National Debt) τον φάκελο με τα στοιχεία που επιβεβαιώνουν την κατάθεση των 600 δις δολαρίων στον Καναδά για την εξαγορά του ελληνικού χρέους. Όπως σημείωσε τον μελετάει. Αναμένουμε. Η ιστορία θα έχει εξέλιξη και μάλλον δεν είναι τόσο απλή ώστε να χαρακτηρισθούν εύκολα απατεώνες οι της E.N.D.!

PISTOS788 είπε...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΩΡΡΑ-ΛΑΜΠΡΑΚΗ

του Μάκη Βραχιολίδη

vrachiolidis@yahoo.gr

Από ακριβείς πληροφορίες που έχουμε στην διάθεσή μας, ο δικηγόρος της E.N.D. και του κ. Σώρρα έχει λάβει εντολή και αύριο το πρωί καταθέτει μήνυση και αγωγή σε βάρος του Άδωνι Γεωργιάδη. Αιτία, η ανακοίνωση του κ. Γεωργιάδη ότι τα στοιχεία που του δόθηκαν «είναι πλαστά».

Ο κ. Σώρρας σε αποκλειστικές του δηλώσεις, ανέφερε για τον κ. Γεωργιάδη: «Απαράδεκτος ο κ. Γεωργιάδης ο οποίος χωρίς να έχει κανένα στοιχείο να το ελέγξει, έβγαλε ανακοίνωση ότι τα έγγραφα που του δώσαμε είναι πλαστά. Εφόσον ο κ. Γεωργιάδης έχει όλες τις πραγματογνωμοσύνες ότι τα έγγραφα είναι πλαστά να τα προσκομίσει και να τα δημοσιεύσει».

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι με την αγωγή, ο κ. Σώρρας θα ζητεί το ποσό των 100 εκατομμυρίων ευρώ, τα δε χρήματα που επιδικασθούν, θα προσφερθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα για ανάπηρα παιδιά, σε άπορους και σε οικογένειες των οπίων μέλη έχουν αυτοκτονήσει.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες αξιόπιστες πληροφορίες, ο δικηγόρος του κ. Σώρρα και της E.N.D. εφόσον ο υπουργός Οικονομικών κ. Στουρνάρας δεν απαντήσει επίσημα μέχρι και τη Δευτέρα, θα κατατεθεί μήνυση και αγωγή κατά της κυβέρνησης και του υπουργού Οικονομικών για την ζημία που έχει υποστεί ο κ. Σώρρας, από την δέσμευση των κεφαλαίων, ενώ το όποιο ποσό επιδικασθεί θα δοθεί υπέρ των απόρων της χώρας. Οι «ομογενείς» της E.N.D. καλούν την κυβέρνηση «να δώσει επίσημη απάντηση επί των στοιχείων που έχει λάβει και να αφήσει τις βλακείες και τα ψεύδη ότι δεν έχει λάβει ενημέρωση», αναφέρει ο κ. Σώρρας.

Εν τω μεταξύ από χθες έχει ξεκινήσει ένα μπαράζ επίθεσης σε βάρος της οργάνωσης E.N.D. και από το διαδίκτυο, με σωρεία δημοσιευμάτων τα οποία φτάνουν μέχρι του σημείου να διαδώσουν ότι οι εκπρόσωποι της E.N.D. καταζητούνται ως απατεώνες! Προφανώς, η ολομέτωπη επίθεση σε βάρος της E.N.D, εκπορεύεται από κρατικούς ίσως και παρακρατικούς κύκλους, στην προσπάθειά τους να διατηρήσουν τη χώρα μας εντός Μνημονίων.

PISTOS788 είπε...

Αόριστη οδηγία των ΗΠΑ εκδοθείσα από το Ομοσπονδιακό υπουργείο Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία προειδοποιεί για την ύπαρξη απατεώνων οι οποίοι διακινούν πληροφορίες πως διαθέτουν κρατικά αμερικανικά ομόλογα πολλών δισεκατομμυρίων, συνδέθηκε άμεσα από τα τοπικά Μ.Μ.Ε με τους «ομογενείς» της E.N.D. Ο τίτλος που συνοδεύει την είδηση από την iefimerida.gr και αναπαράχθηκε από δεκάδες άλλες ιστοσελίδες, λέγει ότι «το FBI αναζητάει τους «ομογενείς» με τα 600 δις δολάρια»! Ουδόλως όμως ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και αυτό διότι το FBI και το Ομοσπονδιακό υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ δεν εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης ούτε συγκεκριμένη οδηγία για τους «ομογενείς» και πολύ περισσότερο δεν προκύπτει από την ανακοίνωση ότι αναζητεί τον Σώρρα ή τον Λαμπράκη!!!

Αντιθέτως, αναφέρεται γενικώς σε άτομα που διακινούν πληροφορίες ότι διαθέτουν αμερικανικά κρατικά ομόλογα. Για το θέμα, έχει ειδοποιηθεί το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών -το περίφημο FBI- το οποίο έχει αναλάβει τις έρευνες για τον εντοπισμό των ατόμων. Ποια είναι αυτά τα άτομα όμως, ποιας υπηκοότητας είναι; Παρά το ότι δεν αναφέρεται τίποτε στην ανακοίνωση του Ομοσπονδιακού υπουργείου Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών μία από τις δεκάδες άλλωστε που βγαίνουν καθημερινά στις αχανείς ΗΠΑ ιστοσελίδα αναφέρει ότι «η κινητοποίηση των αμερικανικών αρχών σχετίζεται άμεσα με την εμφάνιση στη χώρα μας των Αρτέμη Σώρρα και Γιώργο Παπαδάκη»!!!

Απίστευτο και όμως αληθινό! Από πού κι ως πού συνδέεται ή «σχετίζεται» αυτή η οδηγία των ΗΠΑ με τους «ομογενείς» της E.N.D. οι οποίοι στις τηλεοπτικές εμφανίσεις τους δεν διακινούν πληροφορίες αλλά επιδεικνύουν έγγραφα και ντοκουμέντα; Η ιστοσελίδα δεν εξηγεί πώς και γιατί υπάρχει ο συσχετισμός!

Όπως φαίνεται, πρόκειται για είδηση-μαϊμού μια και με ένα απλό «σχετίζεται» επιχειρείται να δοθούν χαρακτηριστικά απατεώνων στους ομογενείς της E.N.D.

PISTOS788 είπε...

Για την περίπτωση αυτή είχαμε αποκλειστικές δηλώσεις τόσο από τον κ. Λαμπράξη (Πρόεδρο της E.N.D.) όσο και από τον επενδυτή κ. Σώρρα.

Λαμπράκης (Πρόεδρος E.N.D.): «Αυτή η οδηγία του Ομοσπονδιακού υπουργείο Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών δεν αφορά εμάς Κατά καιρούς εκδίδονται στις ΗΠΑ δεκάδες τέτοιες ανακοινώσεις. Είδατε καμία ανακοίνωση που να αφορά εμάς; Το υπουργείο Οικονομικών της Ελλάδος εξέδωσε καμία ανακοίνωση γι' αυτή την οδηγία του Ομοσπονδιακού υπουργείο Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών; Ο καθένας εδώ, μπορεί να γράφει ό,τι θέλει»

Σώρρας: «Το ίδιο site το πρωί είχε δημοσιεύσει ότι μας έχει κάνει μήνυση η Τράπεζα του Τορόντο! Ας τους να λένε. Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό. Η Αμερική είναι συντεταγμένη χώρα με πολύ σεβασμό σε μας. Κι εδώ λοιπόν που έχουμε συντεταγμένη χώρα, με τον Πρόεδρο Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό, το Υπουργείο Οικονομικών. Το υπουργείο Οικονομικών λέει ότι δεν έχει λάβει κανένα φάκελο από μας, την ώρα που το πρωί στον κ. Παπαδάκη (ΑΝΤΕΝΝΑ) δώσαμε όλο τον φάκελο, τον έχουμε ήδη δώσει και στο υπουργείο οικονομικών. Κύριε Βραχιολίδη, επειδή τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά, τη Δευτέρα θα δώσουμε γνήσιο αντίγραφο του πρωτοτύπου σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες. Έτσι, αυτή η πλάκα θα σταματήσει.
πηγη-http://www.triklopodia.com/2012/10/600_4092.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+triklopodia%2Foxhy+%28%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CE%AC%29

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Αυτή είναι μια ανακοίνωση απο την επίσημη σελίδα της END.......περίεργα πράγματα.
http://ellasneverdie.org/anakoinosi25.html
Θέλει υπομονή μέχρι να φανεί η αλήθεια!

PISTOS788 είπε...

BornGR!

ΚΑΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΑΛΗΘΕΙΑ...

ΜΕ ΛΙΓΑ ΑΡΓΥΡΙΑ...ΣΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΑΤΟΜΑ...

ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ...ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΥΙΟΙ ΚΑΙ ΘΥΓΑΤΕΡΕΣ ΕΚΕΙΝΟΥ...

ΤΟΓΙΟ;

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΠΡΟ ΜΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

πετρος

Για να νικησεις το κακο πρεπει να κανεις μια σημαντικη προοδο προς το καλο. Εγω στην θεση των πλουσιων θα εφτιαχνα ενα ντοκιμαντερ να εβλεπαν μια αληθεια αλλα απο τεχνολογικη και επιστημονικη πλευρα οτι προσευχομενοι ολοι μαζι μπορουμε να αλλαξουμε τα παντα οπως εγραψα και στην προηγουμενη αναρτηση μια αληθεια που την βλεπουμε και στο χωρο της ψηφιακης διασκεδασεις οπως στο anime dragonball οταν υπηρχε ενας ανικητος εχθρος ζητουσε ενας πολεμιστης τηλεπαθητικα απο ολο τον πλανητη να προσευχηθουν και να του δωσουν ο καθενας την δυναμη του, ακομα και σε ενα παλιο gmae στο abe's odyssey oλοι οι εξωγιηνοι σκλαβοι για να σωθουν απο το κακο επρεπε να προσευχηθουν ολοι μαζι η οι περισσοτεροι και για αυτο ειχες αποστολες να τους σωζεις εναν εναν. Και αυτη η αληθεια ειναι κατι που θα επρεπε να λενε ολοι οι ιερεις σε καθε τελος της λειτουργιας και οχι μονο τις κυριακες να σκεπαζουμε τον τοπο μας με την προσευχη και να λενε και παραδειγματα, πραγμα που πολλοι δεν κανουν δεν λενε στο κοσμο.
,Εφοσον κατι τετοιο δεν γινεται και δεν το εφαρμοζουν. Παμε στο βιαιο κομματι, δεν γινεται δεν παει αλλο σε καθε μερος της ιστοριας να νταντευουμε τους προδοτες και το κακο. Εγω στην θεση των δυνατων Ε.Ν.D. θα εβγαζα και καλα ενα βιντεο με θωλα τα κεφαλια στο βιντεο, οσοι προδοτες ξενοι και μη, εαν δεν αφησουν υσηχη την ελλαδα θα πεθαινουν απο εμας. Και αφου ειμαι δισεκατομυριουχος θα πηγαινουν τα λεφτα καπου που θα ποιανουν τοπο σε εγκληματιες
εκτελεστες θανατος σε πολιτικους θανατος θανατος σε τροηκανους θανατος σε δημοσιογραφους και θανατος σε οποιο καθικι επισκεπτεται την ελλαδα γενικα ενα παραζ εκτελεσεων και μαλιστα σε μια μερα κιολας αν γινεται, θα επικρατηση πανικος υστερα ενα πραξικοπημα με εναν καλο στρατηγο π,χ, γραψα μια ωραια
χουντιτσα και μερικες υπογραφες με ρωσια. Ειναι δυνατον να υπαρχει ειρηνη στο βοσκοτοπο οταν υπαρχουν λυκοι και ολα τα λεφτα του κοσμου να δοθουν με προδοτες στην βουλη δεν παμε μπροστα.

Και μην μου πει κανεις δεν ειναι δημοκρατικο γιατι δεν ειναι αλλα η δημοκρατια ειναι ενα ωραιο ονειρο στο πλανητη φυλακη-Γη προς το παρον. Το ειδαμε και στην ταινια με τους 300 δημοκρατικα ψηφησαν επηρεασμενοι απο το προδοτη κατι επιβλαβες για την πολη τους και η γυναικα του λεωνιδα τον μαχαιρωσε και εληξε το πανυγηρι. Δηλαδη στους 5 κυβερνοντες αμα οι 3 αποφασισουν μια μαλακια πρεπει να την κανουμε? Καλα δεν πηγε ο παπαδοπουλος την ελλαδα η ο μεταξας? η την λιβυη ο κανταφη? δεν λεω οτι δεν εγιναν εγκληματα αλλα καλητερα τοτε παρα τωρα και ας μην εχω ζησει χουντα κτλ μου αρκει που ζω αυτο εδω,βλεπω πως αντι να αυτοκτονουν τοτε το κανουν τωρα.

Ελεγε ενας καγκελαριος τον 17?-18? αιωνα δεν θυμαμαι το ονομα του, αν η ελλαδα δνε ηταν σε ενα συνεχες πολεμο σε ολη της την ιστορια, τοτε θα ειχε κατακτηση ολη τη Γη.

Ο μοναδικος ανικητος εχθρος της ελλαδας ειναι οι ιδιοι οι ελληνες.

Η ελλαδα ειναι ελκυστικη για ολους ας φυλαξουμε και μια πισηνη για την Ε.Ν.D. Ο λογος, βρισκω μια παρατραπεζα της πλακας και κανω καταθεσεις τιτλους μουφα ετσι βρισκεται στα χερια ενα DR (Deposit Receipt–Αποδεικτικο Καταθεσης.Και υστερα πηγαινω στην πρωτογονη ελλαδα και τους πουλαω καθρεπτακια(οτι εκαναν οι πορτογαλοι και επερναν τον χρυσο απο τους ιθαγενης) θα εχω και καποιο ποσο μερικα δις 2?10? καπου εκει βοηθαω την ελλαδα και φερνω πελατες δικους μου που θελουν πετραιλεο και οχι μονο και ετσι μπορω να βγαζω χρηματα,την βρισκουμε την ακρη.Δεν ειναι μονο μια σκοτεινη πλευρα που θελει την ελλαδα.... Κατι αναλογο ειχε κανει και ο νικολασ σκεητ σε μια ταινια που ηταν εμπορος οπλων απο οσο θυμαμαι κατεθετε ψευτικα εγραφα? δεν το θυμαμαι καλα. και ειχε δικο του καραβι.


Ελπιζω σε παγκοσμια αλλαγη που δεν χρειαζονται καν αυτα και ειναι σαν ανεκδοτο,αλλα αν δεν γινει τιποτα! τοτε.... ισως βρεθει καποιος να τα εφαρμοσει.

Ανώνυμος είπε...

πετρος

μια νεα ενοτητα αποσαφινιζω και διαφωτιζω καποια πραγματα που εχουν παρερμηνευθει στο site μου http://informal.ucoz.com/index/cheiromante_a/0-106

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Αν καταφέρουμε να βγούμε έστω και στιγμιαία απο τις ανάγκες της ύλης, ίσως μπορέσουμε να εστιάσουμε σε 2-3 πράγματα που είναι ουσιαστικά. Αυτά που μας δείχνουν σε ποια παγίδα έχουμε πέσει ώστε να έχουμε γίνει διαχειρίσιμοι απο κατώτερους ανθρώπους. Αστείο, μα και συγχρόνως τραγικό. Τα θέλουν όλα και ίσως επιτραπεί να τα πάρουν όλα. Ίσως να είναι ο "Καιρός" και τα γεγονότα που ζούμε καθημερινά να είναι οι οιωνοί αυτού. Ο καλύτερος πόλεμος είναι ο τρόπος που επιλέγουμε να ζούμε. Ελεύθερος δεν είναι αυτός που κρατά τα όπλα ούτε και αυτός που έχει υλικό πλούτο. Ελεύθερος είναι αυτός που έχει τις λιγότερες ανάγκες - τα λιγότερα πάθη!

«Ε κακομοίρη άνθρωπε», είπε δυνατά, «μπορείς να μετακινήσεις βουνά, να κάμεις θάματα, κι εσύ να βουλιάζεις στην κοπριά, στην τεμπελιά και στην απιστία! Θεό έχεις μέσα σου, Θεό κουβαλάς και δεν το ξέρεις - το μαθαίνεις μονάχα την ώρα που πεθαίνεις, μα 'ναι πολύ αργά. Ας ανασκουμπωθούμε εμείς που το ξέρουμε, ας σύρουμε μπορεί να μας ακούσουν!»

Κέλευσον Δέσποτα Άγιε...

Αέρας Όρους Αγίου μπράδερ!
Καλό βράδυ

George Mantjoros είπε...

μπραδερ
ειναι απατεωνες οι τυποι.

PISTOS788 είπε...

ΠΕΤΡΟΣ!

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ...

ΣΥΝΕΧΙΣΕ...

PISTOS788 είπε...

BornGR!

ΘΑΡΘΕΙ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΛΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ...

ΛΑΧΤΑΡΑΜΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ...ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ...

ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΑΕΡΑΚΙ ΣΟΥ ΠΑΛΙ...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΠΡΟ!

PISTOS788 είπε...

sagini!

ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΠΡΑΔΕΡ...ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΑΠΕΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ...

ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ...ΠΡΟΣΕΥΧΗ,ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ...ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ...

kiriakid είπε...

Καλησπέρα σε όλους και καλό χειμώνα.


"ΣΩΡΑΣ VS SOROS...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ..."

Μακάρι να είναι αλήθεια το παρακάτω...

http://www.apocalypsejohn.com/2012/10/26-9-2012-video.html

Περιμένω την γνώμη σας..

Ανώνυμος είπε...

petros

http://on-news.gr/2012/10/05/telesigrafo-rosias-pros-nato-stamatiste-tin-tourkiki-isvoli-allios/

συνδιαστε το με http://troktiko.eu/2012/10/archhgoi-kraton-akuronoun-mazika-ta-taxidia-tous-ton-oktobrio/

----------
και κατι αλλο αναλογο http://troktiko.eu/2012/10/h-profhtikh-omilia-tou-kantafi-gia-to-telos-tou-h-opoia-diagrafhke-apo-thn-istoselida-tou-o-h-e-kai-logokrithhke-schedon-apo-ola-ta-dutika-m-m-e/

-----------

αυτο για του δηθεν σωστες μας http://on-news.gr/2012/10/06/plasto-to-omologo-ton-500-ekat-dolarion-ton-omogenon/

PISTOS788 είπε...

kiriakid!

ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΗ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ!!!

ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ...ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ...ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ...

ΖΚΕ...

ΥΓ-Ο ΦΟΥΤΖΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΑΦΛΟΓΙΣΤΙΑ...ΦΙΛΙΑ ΜΠΡΑΔΕΡ!

PISTOS788 είπε...

petros

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΠΕΤΡΟ,ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ...

PISTOS788 είπε...

http://logioshermes.blogspot.com/2012/10/nd-5.html

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες