Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΝΑΝΗΨΑΤΕ...ΟΤΑΝ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...ΕΓΓΥΣ Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΛΥΤΡΩΜΟΥ ΣΑΣ...


















ΕΞΕΛΘΕ Ο ΛΑΟΣ ΜΟΥ ΕΚ ΤΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΟΣ...ΙΝΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΛΗΓΩΝ ΑΥΤΗΣ ...ΜΗ ΛΑΒΟΙΤΕ...



ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΝΑ ΚΤΗΜΑΤΑΚΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΤΕ...

Ποια είναι η θέση του γνήσιου ανθρώπου στη σημερινή εποχή; Θέση, νομίζουμε, μάρτυρα και ήρωα. Στους ώμους του ακουμπά ολόκληρη η καθημαγμένη ανθρωπότητα, ζητώντας από αυτόν να σώσει την τιμή της και να φροντίσει να μεταδώσει τα φώτα της εντιμότητάς του προς εκείνους που έρχονται. Προβάλλει και υπογραμμίζει με ειλικρίνεια τη θέση του, ζητεί το σεβασμό της προσωπικότητάς του με σεμνότητα και ευγένεια, αλλά και αμετάπειστη επιμονή και σταθερότητα. Νιώθει πως ζει, κινείται και εξελίσσεται μέσα στον κόσμο.

Χωρίς αυτούς τους λίγους, γνήσιους, εσωτερικά άγρυπνους ανθρώπους η ζωή δε θα είχε νόημα, ούτε ο κόσμος αξία. Οι περισσότεροι λιποτακτούν από το υπαρξιακό τους χρέος, αρνούνται η φοβούνται να προσπαθήσουν να γνωρίσουν τον εαυτό τους. Προτιμούν να χαθούν μέσα στον πηλό, να εξαφανιστούν στην υπνηλία της ανωνυμίας, εκεί στα χαμηλά, που η ιστορία ποτέ δεν πατεί το πόδι της.
Αλλά ο γνήσιος άνθρωπος περπατάει στις κορυφογραμμές, είναι σύντροφός και ο συνεργάτης της Ιστορίας. Ό,τι μπορέσει να σωθεί σ' αυτήν την κοσμοχαλασιά, που περνάμε, θα σωθεί χάρη σ' αυτόν.
Κ. Τσιρόπουλος

15 σχόλια:

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Κόσμε,...με όλα τα θέλγητρα και τα φόβητρα που διαθέτεις, ως προς εμένα "είσαι νεκρός". Καμμία επίδρασι δεν έχεις πάνω μου. Τι μπορεί να μου κάνει ένας νεκρός;
Αλλά και εγώ-το αμαρτωλό εγώ, ο "παλαιός άνθρωπος" που φέρουμε μέσα μας-ως προς τον κόσμο είμαι νεκρός.
....χωρισμός απο τον κόσμο, νέκρωσις μελών, σταύρωσις παθών, άθλησις υπέρ αληθείας και δικαιοσύνης, ζωή θυσίας και αυταπαρνήσεως.
"εγνώρισάς μοι οδούς ζωής" ...είσαι Bro
Καλημέρα

PISTOS788 είπε...

BornGR!

ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΟΡΟΣ...

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ,ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΜΠΡΟ ΜΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

πετρος

Στην αρχαιοτητα εκαναν θησιες η σφαγες για θεους η εβρισκαν αλλες δικαιολογιες οτι πρεπει να θυσιασουν για τον θεο ηλιο, αργοτερα βρηκαν αλλες δικαιολογιες εκαιγαν στο ονομα του Χριστου της μαγειας βλασφημιας, μολις ξεπεραστηκαν και αυτες οι δικαιολογιες βρηκαν αλλες τωρα σκωτωνουν πιο πολλους στο ονομα της δημοκρατιας, τρομοκρατιας, δικαιωσυνης πολλες φορες βορμβαρδιζοντας 1000αδες αθωους. Αυτοι οι φονοι φροντιζαν να γινονται συγκεκρημενες ημερομηνιες η στιγμες γιατι δουλευαν και σαν να ηταν τελετες ειναι διαφορετικη μορφη θησειας για να επικρατησει η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ του κακου αλλα και για να υπερυσχυουν οι σατανικες συγκηριακες εξελιξεις στη παροδο και προοδο του χρονου ωστε να εκτελεσθουν σωστα τα σατανικα σχεδια. Σε αυτο το σχεδιο βοηθαει επισης και η μεθοδευμενη διαστροφη των ανθρωπων προς το κακο. O Maharishi Maheesh Yogi ειχε αποδειξει οτι το 1% του συνολου των ανθρωπων σε ενα συνολο εαν προσευχεται μπορει να αλλαξει ολη την ροη της μελουμενης ιστοριας αλλα και των γεγονοντων.
Αν προσπαθουσαμε να το δουμε καπως επιστημονικα θα λεγαμε για τα μορφογεννητικα πεδια π,χ, ο Dr. Sheldrake ειχε μαθει μια ρατσα ποντικιων να κολυμπαει σε λαβυρινθους αυτο το εκανε για 10 γενιες ποντικιων. Ξαφνικα στην αλλη ακρη του ατλαντικου η συγκεκριμενη ρατσα ποντικιων ηξερε να κολυμπα σε λαβυρινθους, υπαρχει και ενα αλλο αναλογο πειραμα σε νησί στην koshima-Ιαπωνία το 1952 με τους πυθικους Mακακαφουσκάτη υπαρχει στο νετ. Αν προσευχομαστε κανουμε και τους αλλους να το κανουν αυθορμητα εστω να τους ερχεται σαν σκεψη. Θα λεγαμε οτι γινεται μια διαμαχη και στα μορφογεννητικα πεδια αφου αυτα ειναι μερος της συμπαντικης μηχανικης που ειναι υπευθυνα για το πως θα ρεει το συμπαν στον τομεα των γεγονοντων.
Αμα νιωθουμε μισος αγανακτηση πονο κτλ ας εκτονωνουμε αυτα τα συναισθηματα με νοερα προσευχη αυτη η δυναμη μας συμβαλει σε αυτο το επιπεδο. Τι και αν σκωτωσουμε πολιτικους κανουμε πορειες κτλ στην πραγματικοτητα δεν θα αλλαξουμε κατι,αυτα εχουν ξαναγινει. Αυτο ειναι δυσκολο να το κανουμε να προσευχομαστε ομως ειναι καπως ετσι: ενα αεροπλανο ζοριζεται και ταρακουνιετε για να σηκωθει μολις φτασει στα συννεφα πεταει ψηλα και ειναι ηρεμο ετσι ειναι και η καθε αρχη ειναι και δυσκολη, το παραδειγμα με το αεροπλανο λεει και εκει που θα γονατιζαμε εκει να επιμενουμε ετσι ανεβαινουμε πανω απο τα συννεφα αλλιως ξαναπροσγειωνομαστε.
Ενα απο τα σκοτεινα πραγματα που κανει η σκοτεινη πλευρα ειναι να κανει ολο και μεγαλητερο κακο και να αποστρεφει τον ανθρωπο απο το καλο. Ειναι ενας απο τους λογους που γινονται τοσσα πολλα κακα τωρα και η σκοτεινη πλευρα τα δινει ολα για ολα.

--------------
Αν πεθανεις επειδη πεθανες και πριν δεν ειχες πεθανει οταν επρεπε να πεθανεις τοτε εισαι πραγματικα πεθαμενος. Ομως σκεφτηκα κατι χμμμ αν εγω βγω απο ενα βοθρο θα ειμαι γεματος σκατα και θα μυριζω φρικαλεα οποτε δεν θα μπορω να μπω στο παρτι που θα με εχουν καλεσει και ενας απο τους λογους θα ειναι και γιατι εγω δεν θα θελω! Αυτοι στο παρτι θα περνανε τελεια καποια πολυ μακρινη στιγμη ισως βρεθει καποιος τροπος να καθαριστω. Ειναι λιγο παραξενο ο Θεος να δεχοταν την μετανοια ενως δαιμονα(τουλαχιστον ετσι ξερω) και να μην δεχοταν ενως ανθρωπου ισως ο ανθρωπος να την αρνιουνταν ισως να ηθελε ο ιδιος να μεινει εξω απο το παρτι σαν να ηθελε αυτο που του αξιζε, ομως καποια στιγμη ολο και κατι δεν αλλαζε?

PISTOS788 είπε...

ΠΕΤΡΟΣ!

ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΑΨΟΓΟ...

ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ...

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑΧΕΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΕΤΡΟ!

zkcome είπε...

Και πιάστηκε το θηρίο και μαζί του ο ψευδοπροφήτης που έκανε τα θαυματουργικά σημεία μπροστά του, με τα οποία πλάνησε εκείνους που έλαβαν το χάραγμα του θηρίου και εκείνους που προσκυνούν την εικόνα του. ζωντανοί ρίχτηκαν οι δύο στη λίμνη της φωτιάς που καίγεται με θειάφι.

Ανώνυμος είπε...

πετρος

βασικα για το πρωτο μερος θα ελεγα και κατι αλλο που ξεχασα, το ματριξ μια τρομερη αλληγορικη ταινια για τον κοσμο μας δειχνει οτι το ματριξ ζει και στηριζεται αποκλειστηκα στην ενεργεια που παραγουν τα ανθρωπινα σωματα, ετσι ειναι και η πραγματηκοτητα. Το ματριξ που ζουμε στηριζεται στην ενεργεια που εκλυει η ψυχη αλλα και ο εγκεφαλος μας, το ματριξ θελει τον ανθρωπο να ειναι στραμενος προς τον υλισμο και το κακο, αν στραφει προς τον ουρανο το ματριξ δεν μπορει να υπαρχει αρα θα πεθανει. Για το 2 μερος γραψε ακυρο δεν ειμαι καλος στον γραπτο λογο.


Aυτο ειναι το site http://enallaktikesdxn.dxnnet.com μιας φιλης μου που ειναι εναλακτικη θεραπευτρια και εξηγει πως θεραπευεται το AIDS και αλλα πολλα ακομα και ολα τα προιοντα ειναι με γανοδερμα αξιζει να δειτε το blog της αν καποιος θα ηθελε οτιδηποτε η να παραγγειλει ας επικοινωνησει μεσω e-mail στην ενοτητα, επικοινωνια.

ταξιδιώτισσα είπε...

ο γνήσιος άνθρωπος περπατάει στις κορυφογραμμές... Ό,τι μπορέσει να σωθεί σ' αυτήν την κοσμοχαλασιά, θα σωθεί χάρη σ' αυτόν...

υπάρχουν αρκετοί,

ας πέσει κι η Ουράνια Βροχή...

καλησπέρα Πιστέ

PISTOS788 είπε...

zkcome!

ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΗΡΗΣΕΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΜΟΥ...
ΘΕΛΩ ΣΕ ΤΗΡΗΣΕΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΜΕΛΛΕΙΝ ΠΕΙΡΑΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΝ ΟΛΗΝ...

ΤΟΓΙΟ;

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΦΟΥΤΖΙ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

ΠΕΤΡΟΣ !

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ...
ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΡΑΠΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΠΕΤΡΟ,ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΠΙΑ...ΠΡΟΣΕΥΧΗ,ΥΠΟΜΟΝΗ,ΕΠΙΜΟΝΗ...

PISTOS788 είπε...

ταξιδιώτισσα!

ΠΩΣ ΛΑΧΤΑΡΑΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΣΣΑ!

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=mrBP36BDrdM


Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=nK2iRAEQx4A


Gualadahara--xa!xa!δηλαδη εχω πολυ μεγαλη χαρα που σας βλεπω εδω παλι φιλοι μου!

Σε χαιρετω καλε μου φιλε πιστε!

PISTOS788 είπε...

telitsa-paylitsa

ΚΑΛΩΣΤΗΝΑ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΑΣ...

ΚΑΙΡΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ...ΜΑΥΡΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ...

ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΠΟΡΑ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ,ΦΙΛΙΑ ΣΤΟΝ ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΗ ΣΟΥ...

ΖΚΕ...

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΑΙΔΙΑ!ΗΡΘΑΝ ΙΣΣΟΠΑΛΙΑ!ΧΑ!ΧΑ!


ΓΚΟΛ!!!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑΑΑΑ!!!

ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ!?

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!ΜΕ ΕΝΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ!

ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ!Ζ.Κ


http://www.youtube.com/watch?v=Mi45zr5Hp30


http://www.youtube.com/watch?v=QBcezggHTI4


ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ?

ΦΙΛΑΚΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!


Ανώνυμος είπε...

http://www.tsantiri.gr/apokalypseis/vinteo-o-max-kaizer-mila-ston-alex-tzoouns-gia-to-xepoulima-tis-elladas.html

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες