Τρίτη 15 Μαΐου 2012

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ,ΕΚΕΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ.

Προβοκάτσια χαρακτηρίζεται οποιαδήποτε δόλια ενέργεια που διεγείρει ή αποσκοπεί είτε σε πράξεις βίας και εκδίκησης, είτε σε δημιουργία γενικότερης σύγχυσης σε πρόσωπα, ή ομάδες ατόμων, ή και σε συγκεκριμένο κοινωνικό σύνολο.
Η προβοκάτσια επιχειρείται πάντοτε κατά στόχου με δόλια διείσδυση είτε απ΄ ευθείας στο χώρο της εκδήλωσής της, είτε δια μέσου ομάδας ατόμων που θα είναι ο στόχος.



Απώτερος σκοπός αυτών που διενεργούν προβοκάτσια, είναι είτε η γενικότερη υιοθέτηση κάποιων ψευδών απόψεων που μπορεί να βλάψουν κάποιον ή κάποιους μέχρι και παρότρυνση ή υποκίνηση σε ενέργειες εκδίκησης. Εκδηλώνεται με απλή συνθηματολογία μέχρι και καταστροφή, εμπρησμό ή τραυματισμό και θάνατο προσώπων. Η προβοκάτσια θεωρείται ένα από τα ισχυρότερα όπλα της μαχητικής προπαγάνδας στη ψυχολογία της μάζας που μπορεί να καταστεί πολύ επικίνδυνη σε περιόδους κρίσεων, π.χ. πολιτικών, οικονομικών κ.λπ.


Στη σύγχρονη ιστορία έχει αποδειχτεί ότι αποτελεί τον προσφιλέστερο τρόπο δράσης των μυστικών υπηρεσιών, - στο χώρο των οποίων καλείται συνηθέστερα Overkill = βίαιη δράση


ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΕΝΑ ΝΟΜΙΣΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΘΡΥΛΟΥΣ,ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΗΡΟΙ ΣΕ ΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ,ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ ΖΩΗΣ;

ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ Η ΜΗΤΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ,ΤΟ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΥΛΟΓΗΣΑΝ
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΑΣ,ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΞΙΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΤΥΠΩΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ;

Ή ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΠΙΣΤΩΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ,ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΜΕΓΑΛΟΘΥΜΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΤΕ;


ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΕΝΝΗΣΕ ΜΑΝΑ,ΕΝΑΣ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΛΗΣΜΟΝΗΜΕΝΟΣ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΓΗ,ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΙΑ,Η ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΔΙ ΤΟΥ ΓΟΝΙΟΥ,ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΟΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΝΕΚΕΔΕΝΙΟ ΚΕΡΜΑ...
ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΠΟΥΛΚΟΥΡΑΣ.

12 σχόλια:

PISTOS788 είπε...

Είναι πολύ σημαντικό, αυτές τις κρίσιμες ώρες, να ρίξουμε μια ματιά στην βίβλο των Ελλήνων, δηλαδή στα ΟΜΗΡΙΚΑ ΕΠΗ και να διδαχτούμε, έστω
και την τελευταία στιγμή, από το πνεύμα του Οδυσσέα.

ΔΗΛΑΔΗ: Να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας, να ελέγξουμε την παρόρμηση να έχουμε τις
αισθήσεις μας και τις αντένες μας ΑΝΟΙΧΤΕΣ και να μην παρασυρθούμε από την οργή και το μένος που μας διακατέχει, ώστε να γίνουμε βορρά, στους σύγχρονους “μνηστήρες”.

Όταν ο Οδυσσέας φτάνει στην Ιθάκη, η μεγίστη επιθυμία του είναι ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ, τον κόσμο που του έκλεψαν.

Παρά την μεγάλη του λαχτάρα, διατηρεί την ανωνυμία του και μεταμορφωμένος σε ζητιάνο από την ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ, πηγαίνει στο παλάτι ώστε να ελέγξει την κατάσταση και να πάρει τις πληροφορίες που θέλει, υπομένοντας καρτερικά τις προσβολές και την χλεύη των μνηστήρων.

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΣΤΕΙΡΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ.
Γι αυτό τον λόγο και είναι ο αγαπημένος της Θεάς ΑΘΗΝΑΣ, της Θεάς που αντιπροσωπεύει την ΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, την ΣΟΦΙΑ, την ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.
Της Θεάς που μελετά τον εχθρό και τον πολεμά με τα ίδια του τα όπλα.

Όταν όμως έρχεται η ώρα, όταν τους έχει στριμώξει όλους άοπλους σε ένα δωμάτιο, όταν φανερώνεται πάνοπλος, ΤΟΤΕ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΙΚΤΟ, ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΟΥ, που δημιούργησε με τον δικό του ιδρώτα, ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ που οι μνηστήρες καταχράστηκαν και καπηλεύτηκαν μαζί με την φιλοξενία του οίκου του που τιμησε τον ΞΕΝΙΟ ΔΙΑ.

Ο ισχυρότερος αντίπαλός του είναι ο ΑΝΤΙΝΟΟΣ.
Η λέξη μιλά απο μόνη της.
Είναι η ΑΝΤΙ-ΝΟΗΣΗ, είναι αυτό που μας κάνουν ΤΩΡΑ, είναι ο τρόπος με τον οποίο θολώνουν τις καταστάσεις και την πραγματικότητα ώστε ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ.

Είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την καθυπόταξη και δουλεία του ανθρώπου.
Ο επόμενος είναι ο ΕΥΡΥ-ΜΑΧΟΣ.
Αυτός που μάχεται με κάθε τρόπο, με εύρος, ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ, ο δεινός και αδίστακτος μαχητής.

Ο ΑΜΦΙ-ΝΟΜΟΣ! Αυτός που διαστρεβλώνει τον ΝΟΜΟ και την τάξη των πραγμάτων, ο επικίνδυνος γιατί είναι ΕΤΣΙ και ΑΛΛΙΩΣ!

Ο ΑΓΕ-ΛΑΟΣ! Αυτός που άγει τον λαό, που τον παρασύρει με την βοήθεια του ΑΝΤΙ-ΝΟΟΥ.
Που τον μετατρέπει σε ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΑΓΕΛΗ!

Κανένα όνομα στα Ομηρικά έπη δεν είναι δοσμένο στην τύχη!
Κρύβουν βαθύτατα νοήματα και στο χέρι μας είναι να τα αποκρυπτογραφήσουμε και να διδαχτούμε, ή καλύτερα να συνετιστούμε.

Οι πρόγονοί μας μιλούν, ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, μας λένε ΠΩΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ, μας λένε πως να τινάξουμε τον ζυγό.
ΑΡΚΕΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ!

Και ο Αντίνοος, ο στόχος της πρώτης φονικής βολής του Οδυσσέα. Είναι αυτός ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ να πεθάνει πρώτος.
Γι’ αυτό, μακριά από την προπαγάνδα των ΜΜΕ.

Αν υπήρχαν αυτά το 1821,είναι αμφίβολο αν θα γίνονταν η επανάσταση των Ελλήνων, θα κινδύνευαν να μείνουν καθ’ υποταγμένοι στην πλάνη και την θολούρα της καθαρής κρίσης, εξ αιτίας της προπαγάνδας.

Και τον σκοτώνει ρίχνοντας του το βέλος στον ΛΑΙΜΟ, το ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ δηλαδή της επικοινωνίας που την χρησιμοποιεί ενάντια στην νόηση των ανθρώπων!

PISTOS788 είπε...

- Χρυσή Αυγή εκεί ?
- Παρακαλώ ...
- Έχω πάρει ένα cd από έναν Πακιστανό και δεν παίζει... μπορούμε να κάνουμε κάτι ?

PISTOS788 είπε...

Τον Γράψα πρότεινε ο Καμμένος για ΥΠΕΘΑ! ...

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Διαφωτιστικό το σχόλιο στα Ομηρικά Έπη.....για να διδαχτούμε!!!......Πολύ καλό!

Ο "Καμένος" προτείνει "Πικραμένο" ......!!!

Σήμερα δεν μπορούσα να ξυπνήσω......με καμιά κυβέρνηση...!!!!!

Καλό βράδυ Αδερφέ μου, Να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας.

PISTOS788 είπε...

BornGR!

Ισραηλινό μαχητικό F-15 ενεπλάκη σε αερομαχία με τουρκικά F-16 επάνω από τα Κατεχόμενα!

Τουρκικά μαχητικά F-16 ενεπλάκησαν σε αερομαχία με ένα ισραηλινό F-15 το οποίο πέρασε την "Πράσινη Γραμμή" στην Κύπρο και πέταξε πάνω από τα Κατεχόμενα σε μία πρωτοφανή επίδειξη ισχύος του Ισραήλ, απέναντι στην Τουρκία.
Το σημαντικότερο είναι ότι η τουρκική Αεροπορία εμφανίστηκε εντελώς απροετοίμαστη για το επεισόδιο, καθώς όπως γράφει και στην ιστοσελίδα του το τουρκικό Γενικό Επιτελείο Ενόπλων Δυνάμεων, το ισραηλινό μαχητικό μπαινόβγαινε επί μία ώρα από την ελεύθερη ζώνη προς τα Κατεχόμενα, εισερχόμενη πέντε φορές στον εναέριο χώρο τους εντελώς ανενόχλητο από την τουρκική Αεροπορία. Συνολικά πέταξε οκτώ λεπτά επάνω από την Βόρεια Κύπρο.

Το επεισόδιο συνέβη στις 14 Μαΐου και φαίνεται ότι πλέον το Ισραήλ εφαρμόζει άκρως επιθετική τακτική έναντι της Τουρκίας, με προβολή αεροπορικής ισχύος στο "μαλακό υπογάστριο" της Άγκυρας, εκεί που δεν έχει καμία διεθνή νομιμοποίηση.

Το Γενικό Επιτελείο των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων αναφέρει ότι «δόθηκε σήμα συναγερμού (scramble)» σε δύο τουρκικά F-16 που σταθμεύουν στην αεροπορική βάση του Ιντζιρλίκ, τα οποία απογειώθηκαν για να κάνουν για πρώτη φορά από το 1974 αναχαίτιση σε εχθρικό ίχνος επάνω από τα Κατεχόμενα. Και η ανακοίνωση αναφέρει ότι «εμπόδισαν το ισραηλινό αεροσκάφος να συνεχίζει να παραβιάζει το συγκεκριμένο εναέριο χώρο».
Παρά το γεγονός ότι πλησίασαν τα τουρκικά μαχητικά εν τούτοις το ισραηλινό δεν απομακρύνθηκε και παρέμεινε στην περιοχή, προκαλώντας τα με αποτέλεσμα να υπάρξει εμπλοκή σε αερομαχία με στοχοποίηση εκατέρωθεν.

Ο Ισραηλινός πιλότος μάλιστα, απάντησε ότι "δεν έχουν κανένα δικαίωμα να απαιτούν να αποχωρήσει γιατί πετούσε μέσα στον εναέριο χώρο της Κυπριακής Δημοκρατίας και είχε λάβει άδεια από την Κύπρο, ενώ αντίθετα αυτοί ήταν παράνομοι και έπρεπε να αποχωρήσουν άμεσα".
Που σημαίνει ότι για πρώτη φορά άρχισαν να τίθενται σε εφαρμογή οι συνθήκες μεταξύ των δύο χωρών και μάλιστα με τον τρόπου που ξέρει το Ισραήλ να εφαρμόζει τέτοιες συνθήκες...

ΤΟΓΙΟ; ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΡΟΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

πετρος

Οιμυθοι δοθηκαν για να μελετιουνται. Γενικα αρκετοι μυθοι δεν υπηρξαν ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ! απλα ειναι προσωποποιησεις και διδαχες αρετων ηθικων στρατιγικων και πνευματικων αρετων. Σε μπεμπε εκδοσεις εβγαλε μερικες ο Αισωπος. Μακαρι να ειχα χρονο και να μην ειχα βιοποριστικες εννοιες, ολο και καποια τετοια αποκρυπτογραφηση ΙΣΩΣ να εβγαζα. Τετοια πραγματα και διδαγματα επρεπε να διδασκονται στα σχολεια και οχι ολα αυτα τα σκατα που μας γεμιζουνε, δεν στεναχωριεμε τελικα που δεν ημουν καλος μαθητης.

Εγω ξερω πως σε ακραιες καταστασεις χρειαζονται ακραιες αντιμετοπισεις. Χρειαζομαστε κατι μπομπατ. Αυτη η η λερα ο καμμενος δνε ξερω τι μπορει να κανει ολα ειναι πιθανα με ολους, ομως ο Γραψας δεν εχει πει ακομα καποια λεξη η να εχει κανει τιποτα οποτε ολα ειναι αερολογιες. Φημες λενε οτι κολητος μου ειναι ο terminator θα ερθει ελλαδα εχουν διαρευσει κατι φωτογραφιες αλλα ευτυχως σβηστικαν.

PISTOS788 είπε...

ΠΕΤΡΟΣ!

ΣΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ,ΘΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ Η ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,Η ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ,Η ΑΥΤΟΠΕΙΘΑΡΧΙΑ,Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ...ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ...ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΙΣΤΟΣ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΠΕΤΡΟ,ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

PISTOS788 είπε...

ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ!

Για ποια εθνική κυριαρχία μιλά ο κ. Τσίπρας;
Γράφει ο Κωνσταντίνος Χολέβας, Πολιτικός Επιστήμων
Ακούω τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα να διακηρύσσει ότι θα καταγγείλει το Μνημόνιο για να ξαναβρούμε την Εθνική Κυριαρχία μας. Φυσικά τα λόγια είναι ωραία, αλλά στην πράξη προκύπτουν σοβαρά ερωτήματα. Για τις οικονομικές συνέπειες της καταγγελίας των 2 Μνημονίων άλλοι είναι αρμοδιότεροι εμού, αν και ο ίδιος ο κ. Τσίπρας χρησιμοποιεί μετριοπαθέστερη γλώσσα μιλώντας στις επιστολές του απλώς για επανεξέταση..
Προσωπικά έχω μία μεγάλη απορία: Τί ακριβώς εννοεί ο κ. Τσίπρας και οι ομοϊδεάτες του όταν μιλούν για Εθνική Κυριαρχία; Και η απορία μου αναλύεται στα εξής επιμέρους ερωτήματα:


Για να μιλάς για Εθνική Κυριαρχία πρέπει να δέχεσαι την έννοια του Έθνους. Όμως ο ΣΥΡΙΖΑ περιλαμβάνει πολλά στελέχη και ρεύματα που ομνύουν στο όνομα του διεθνισμού και ανατριχιάζουν στο άκουσμα της λέξης «έθνος». Δέχονται, κ. Τσίπρα, την αξία του έθνους, του εθνικού κράτους και της εθνικής συνείδησης όλες οι συνιστώσες του κόμματός σας; Επί παραδείγματι η «Διεθνιστική Εργατική Αριστερά» ποια άποψη έχει περί αυτού; Καλό θα ήταν να αποκαλυφθεί η πραγματική ιδεολογία όλων των επισήμων συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ για να κατανοήσουμε πώς εννοούν τις έννοιες και τις αξίες.
Την κυριαρχία ποιού έθνους θα εξασφαλίσει ο κ. Τσίπρας όταν προτείνει και προβάλλει ως βουλευτές ανθρώπους που πολεμούν την ιστορική συνέχεια του Ελληνισμού; Ο νεοεκλεγείς κ. Πέτρος Τατσόπουλος, συγγραφέας στο επάγγελμα, έβγαινε πριν από ένα χρόνο στο γυαλί της τηλεοράσεως και παρουσίαζε μία σειρά ατεκμηρίωτων ντοκυμαντέρ που τόνιζαν ότι πριν από το 1780 δεν υπήρχε Ελληνικό Έθνος. Δεν υπάρχει συνέχεια του Ελληνισμού, αλλά την εθνική μας συνείδηση την κατασκεύασαν οι Γάλλοι Διαφωτιστές ήταν το συμπέρασμα των 8 αυτών ντοκυμαντέρ. Πώς θα κατοχυρώσετε Εθνική Κυριαρχία κ. Τσίπρα, όταν τα στελέχη σας διαστρεβλώνουν την ιστορία αυτού του Έθνους;

PISTOS788 είπε...

Ποια Εθνική Κυριαρχία θα υπερασπίσει ο ΣΥΡΙΖΑ όταν επιτρέπει με πράξεις και με λόγια την εθνολογική μας αλλοίωση και την κατάληψη της χώρας από ανεξέλεγκτο αριθμό λαθρομεταναστών; Ο ακραίος ρατσισμός τρέφεται από τις πολυπολιτισμικές αυταπάτες του ΣΥΡΙΖΑ και των ομοίων του και από την ανοχή που επέδειξε μέχρι τώρα η Πολιτεία στους λαθραίους υπό την πίεση του κόμματος του κ. Τσίπρα. Στο επίσημο πρόγραμμά τους ζητούν τη νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών, αρνούνται το μέτρο των απελάσεων, δεν γράφουν τίποτε για το τείχος του Έβρου, προτείνουν ανοικτά κέντρα φύλαξης, δηλαδή αυξημένη εγκληματικότητα, και ουσιαστικά ζητούν την διάλυση του Λιμενικού - την ονομάζουν αποστρατιωτικοποίηση - το οποίο φυλάσσει τα θαλάσσια σύνορά μας από τους λαθραίους.
Αν η Εθνική Κυριαρχία μειώνεται μία φορά με τα Μνημόνια, απειλείται πολύ περισσότερο και σε μεγαλύτερο χρονικό βάθος από την είσοδο των αλλοδαπών εισβολέων που υπονομεύουν ανοικτά την εθνική μας ταυτότητα, την πολιτιστική μας ιδιοπροσωπεία, τη δημόσια τάξη και την εδαφική μας ακεραιότητα.

PISTOS788 είπε...

Μιλά ο ΣΥΡΙΖΑ για την ανάγκη πάταξης της φοροδιαφυγής και όλοι συμφωνούμε. Δεν λέει όμως ότι η μεγαλύτερη φοροδιαφυγή γίνεται από τους λαθρομετανάστες και από το παραεμπόριο. Δεν είδα ποτέ τον ΣΥΡΙΖΑ να στηρίζει τον μέσο Έλληνα καταστηματάρχη που υφίσταται ζημία από το παραεμπόριο των αλλοδαπών ούτε άκουσα κάποιο συγκεκριμένο μέτρο για τους πάσης φύσεως αλλοδαπούς «εμπόρους» που ουδέποτε κόβουν αποδείξεις ή τιμολόγια. Πώς θα νιώσει «εθνικά κυρίαρχος» ο Έλληνας όταν με ανοχή του ΣΥΡΙΖΑ κλείνουν τα καταστήματα των Ελλήνων και ανθεί η παρανομία των αλλοδαπών;
Η Ιστορία διδάσκει ότι οι μεγάλες επιτυχίες του Ελληνισμού στον Μακεδονικό Αγώνα και στους Βαλκανικούς Πολέμους έγινε την περίοδο 1893-1912 μετά την πτώχευση του Χαρ. Τρικούπη και με την Εθνική μας Κυριαρχία μειωμένη λόγω Διεθνούς Οικονομικού Ελέγχου ( η τρόϊκα της εποχής). Η εθνική ανάταση καλλιεργήθηκε από την ελληνορθόδοξη παιδεία και από ελληνοκεντρικούς διανοουμένους. Για να ξεπεράσουμε τη σημερινή κρίση χρειαζόμαστε αυτοπεποίθηση με πίστη στη διαχρονική πορεία του Ελληνισμού και την ελπίδα που καλλιεργεί η Ορθοδοξία. Δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμάχεται αυτές τις πνευματικές αξίες.
Με εθνομηδενιστές δεν έρχεται η Εθνική Αναγέννηση.

Ανώνυμος είπε...

http://www.orthodoxia-ellhnismos.gr/2012/05/25-2200.html

PISTOS788 είπε...

Ο/Η Ανώνυμος

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ...ΜΕ ΧΑΡΑ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ...ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες