Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ-ΑΡΝΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ!


Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Σωκράτης.



Όλοι μας έχουμε δει πάρα πολλές φορές τις άσπρες γραμμές που τα αεροπλάνα αφήνουν πίσω τους καθώς πετούν. Κανονικά αυτό οφείλεται στο ότι καυσαέρια των κινητήρων παγώνουν ακαριαία αν βγούν σε περιβάλλον πολύ χαμηλών θερμοκρασιών (π.χ. Κάτω από -50 °C έως -60 °C). Καταλαβαίνουμε δηλαδή ότι το φαινόμενο αυτό δε συμβαίνει πάντα διότι λαμβάνει χώρα σε πολύ μεγάλα ύψη. Ένα αεροπλάνο που ταξιδεύει μεταξύ Αθήνας – Θεσσαλονίκης για παράδειγμα συναντά συνήθως θερμοκρασίες γύρο στους -30 °C έως -40 °C. Όταν λοιπόν οι συνθήκες είναι κατάλληλες εμφανίζονται οι λευκές γραμμές πίσω από τα αεροπλάνα, αλλά σε μισό περίπου λεπτό χάνονται και δεν βλέπουμε τίποτε.

Η γραμμή επομένως πίσω από τα αεροπλάνο μπορεί να έχει ένα μικρό σχετικά μήκος ανάλογα με την ταχύτητα του αεροπλάνου. Αυτές είναι οι κανονικές γραμμές που τυχόν αφήνουν τα αεροπλάνα στον ουρανό (Contrails). Σε τι διαφέρουν όμως οι χημικές γραμμες (Chemtrails);
Οι γραμμές αυτές δεν εξαφανίζονται και το μήκος τους είναι τόσο όσο και το μήκος «ψεκασμού» από το αεροπλάνο.





Τι μας ψεκάζουν;

Ψεκάζουν οξείδια και ενώσεις του αλουμινίου και του βαρίου σε μικρές ίνες καθως και άλλων μετάλλων αλλάζοντας το πάνω μέρος της τροπόσφαιρας και κάνοντάς το κατάλληλο για ευκολότερη ηλέκτριση και ιονισμό, κατάλληλο δηλαδή να δεχθεί την ενέργεια που μπορεί να στείλει το δίκτυο HAARP, ώστε να εκπέμψει τα μικροκύματα διαμορφωμένα με εξαιρετικά χαμηλή συχνότητα (ELF) προς το έδαφος.
ΚΑΙ
Σύμφωνα με καταγγελίες που έχουν γίνει και στην Αμερική, ψεκάζουν συστηματικά κάποια είδη ψυχοφαρμάκων ώστε όλοι οι κάτοικοι να μην αντιδρούν στις εξωφρενικές ενέργειες των «κρατούντων» τα ηνία των κρατών. Οι καταγγελίες έχουν γίνει στο διαδίκτυο. Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές οι κυβερνήσεις διαφόρων κρατών προβαίνουν σε εξωφρενικές ενέργειες και οι λαοί παθητικά δέχονται χωρίς καν να ερωτηθούν και βεβαίως χωρίς να διαμαρτυρηθούν. Επίσημη παραδοχή ή καταγγελία δεν έχει γίνει. Καταγγέλθηκε επίσης ότι ψεκάζονται ιοί για να κρατούν τους πληθυσμούς σε διαρκή καταστολή, καθώς και εμβόλια για να δουν το χρόνο αντίδρασης του ανθρώπινου οργανισμού σε περίπτωση τρομοκρατικής ενέργειας με βιολογικά όπλα ή στην περίπτωση βιολογικού πολέμου. Τίποτε από τα παραπάνω δεν έχει γίνει επισήμως αποδεκτό.

ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΑΚΙΑ-ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΑΚΙΑ-ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΑΚΙΑ...



Την αλήθεια την «φτιάχνει» κανείς ακριβώς όπως φτιάχνει και το ψέμα
Οδυσσέας Ελύτης.

20 σχόλια:

PISTOS788 είπε...

ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΑΣΟΣ ΑΡΝΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΘΗΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ...ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ...

ΥΓ.ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...ΤΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ...ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

«Τα πάντα γύρω μας συνδέονται και τίποτα δεν είναι σύμπτωση. Υπάρχουν κάποιοι που έχουν υπολογίσει τα πάντα..........άνωθεν και κάτωθεν!
Απορώ όμως, ένας ευλογημένος απο αυτό το κράτος δεν μπορεί να πατήσει ένα κουμπί ενός πυραύλου, να πέσει ένα απο αυτά τα ψεκαστικά "teza" μπας και φανερωθούν τα λαμόγια! Θεωρώ απίθανο να μην γνωρίζει ο στρατός "πολεμική αεροπορία" για το τι συμβαίνει!
Καλημέρα μπράδερ

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΤΟ ΠΟΥΝ ΣΤΟ ΧΑΖΟΚΟΥΤΙ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ

ΑΣΧΕΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ
ΑΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΔΕΙΤΕ ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΔΗΜ ΑΡ ΚΑΙ ΝΤΟΡΑ ΣΥΝΟΛΟ 40% ... ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΝΜΙΝΙΟ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ
TRINITY

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

ΣΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ !

ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΥΣΗΣΥΧΕΙ ΑΥΤΟ!

ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΑΘΕΛΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΘΩΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΥΒΡΙΖΕΤΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΟΛΙΓΟΠΙΣΤΗΣΟΥΝ!

ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΣΑ ΛΕΕΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ!ΟΥΤΕ ΔΕΙΝΑ!ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΕΙΡΑΧΘΕΙ Η ΤΡΙΧΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ!

Η ΡΟΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΜΕ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΗ!

Ο ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ 100% ΣΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΠΟΡΙΠΤΩ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΜΑΣ!

ΕΛΕΓΧΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

PISTOS788 είπε...

BornGR!

ΞΕΡΟΥΝ...ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ...ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΠΟΥ ΑΓΝΟΥΝ ...ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ... ΝΑ ΤΑ ΑΓΝΟΟΥΝ...

ΤΟΓΙΟ ΜΠΡΟ;

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!!!

PISTOS788 είπε...

TRINITY!

ΣΩΣΤΗ Η ΤΡΙΝΙΤΥ...

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ,ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ...

Ο ΔΙΑΚΟΣ ΞΕΡΕΙ....

PISTOS788 είπε...

telitsa-paylitsa

ΥΙΕ ΜΟΥ ΔΟΣ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑΝ ΣΟΥ ΕΙΣ ΕΜΕ,ΚΑΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΩΣΙΝ ΟΙ ΟΦΘΑΛΜΟΙ ΣΟΥ ΕΙΣ ΤΑΣ ΟΔΟΥΣ ΜΟΥ...
ΠΑΡΟΙΜΙΑΙ

ΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΔΕΙΝΑ...ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΛΙ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙ ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟΣ...ΞΕΡΕΙ...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ...

PISTOS788 είπε...

Καμμένος στους παπαγάλους του ΣΚΑΙ: "Βγάλτε τα ακουστικά απο τα αυτιά"

Απολαυστικός και καυστικός ο Π.Καμμένος στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ.Όποιος είδε την ''συνέντευξη''που παίρναν οι δυο παπαγάλοι,θα κατάλαβε οτι βρίσκονταν σε διετεταγμένη υπηρεσία,και έκαναν ερωτήσεις με σκοπό να ''αποδομήσουν'' το προφίλ...
Καμμένου,και να κόψουν ποσοστό απο το κίνημα του.Κάποια στιγμη ο Καμμένος τους είπε να βγάλουν τα ακουστικά απο τα αυτιά.
Μπράβο ρε Πάνο.Αποδόμησε τα παπαγαλάκια της αλαφουζέικης διαπλοκής.Άν αυτοί είναι δημοσιογράφοι,τότε θα πρέπει η δημοσιογραφία σε αυτόν τον τόπο να ξαναχτιστεί απο την αρχή
Ιωάννης

http://www.youtube.com/watch?v=u5VYy3ZCYI4&feature=player_embedded

ΠΗΓΗ-http://anti-ntp.blogspot.com

PISTOS788 είπε...

Γιάννης Κωνσταντακόπουλος

Με ρωτάτε τι να ψηφίσουμε?

Καθημερινά πολλοί φίλοι ρωτούν τι να ψηφίσουν!

Έχοντας προ πολλού ξεφύγει από την παγίδα του δικομματισμού ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, η επιλογή μας ΣΗΜΕΡΑ είναι δυστυχώς μία: Μνημόνιο ή αντιμνημονιακή πολιτική!



Τι σημαίνουν αυτά τα δύο:

Μνημόνιο σημαίνει αργός, βασανιστικός και βέβαιος οικονομικός θάνατος. Οικονομική εξαθλίωση της αστικής-μικρομεσαίας τάξης. Θα εξαφανιστούν ακόμα χιλιάδες καταστήματα και μικρές επιχειρήσεις, οι άνεργοι θα διπλασιαστούν και ο κόσμος θα υποφέρει πολύ περισσότερο.Όλα αυτά για να πληρωθούν τόκοι και συμφέροντα κάποιων ισχυρών κέντρων!



Αντιμνημονιακή πολιτική δεν σημαίνει έξοδο από το ευρώ, δραχμές και άλλες τέτοιες φανταστικές ιστορίες! Εκτός από 1 ακραίο κόμμα, κανείς άλλος δεν υποστηρίζει κάτι τέτοιο! Απλά σημαίνει ότι καθόμαστε στο τραπέζι με τους δανειστές μας, και με σοβαρότητα και πολιτική πυγμή, επαναδιαπραγματευόμαστε το δανεισμό της χώρας. Όπως δηλαδή έχουμε ήδη κάνει οι περισσότεροι εξ υμών που αδυνατούμε να πληρώσουμε τα δεκάδες δάνεια-κάρτες κλπ που έχουμε! Τα έσοδα της χώρας είναι διπλάσια των εξόδων της (ακόμα και με τις αλόγιστες σπατάλες που ισχύον σήμερα και που προφανώς θα πρέπει να εξαφανιστούν το συντομότερο) αν δεν υπήρχαν οι τόκοι και τα κεφάλαια των δανείων! Οι τράπεζες μας ακούνε, γιατί δεν θέλουν να χάσουν τα χρήματά τους. Ετσι θα ακουστεί και ένας σοβαρός ηγέτης από τους ξένους δανειστές μας. Άρα αντιμνημονιακή πολιτική σημαίνει σοβαρότητα, θέληση, πυγμή, επαναδιαπραγμάτευση, αξιοπιστία και βιώσιμο σχέδιο! Κυρίως όμως σημαίνει πολιτικό με στόχο την εξυγίανση, που να μην είναι πουλημένος και πιόνι!



Με αυτά σαν οδηγό, τα 10 κόμματα που πιθανότατα θα μπουν στη βουλή, είναι χωρισμένα σε δύο κατηγορίες:

Μνημονιακά: ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, Δημοκρατική Αριστερά (δήλωσε ότι θα σεβαστεί τις υπογραφές του μνημονίου), Μπακογιάννη, Οικολόγοι πράσινοι (=δική μου εκτίμηση)



Αντι-μνημονιακά: ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, Ανεξάρτητοι Έλληνες (Καμμένος) και Χρυσή Αυγή.



Η αποχή, τα λευκά, τα άκυρα και οι ψήφοι σε κόμματα που δεν θα μπουν στη βουλή, δεν προσμετρούνται στο εκλογικό αποτέλεσμα και είναι σαν να μην υπάρχουν, άρα όσο κι αν είναι ένα ηχηρό μήνυμα, δεν εξυπηρετούν ΣΗΜΕΡΑ κανέναν σκοπό. Το πρώτο κόμμα (ακόμα κι αν έχει διαφορά μίας ψήφου από το δεύτερο...) παίρνει σαν μπόνους 50(!!!) βουλευτές! Άρα είναι σημαντικό πλέον να προσέξουμε πιο κόμμα θα βγει πρώτο.

PISTOS788 είπε...

Προσωπικά επιλέγω αντιμνημονιακή πολιτική, άρα έχω 4 επιλογές για να ψηφίσω. Επειδή στις 4 αυτές επιλογές, δύο τις θεωρώ πολύ ακραίες, θα περιοριστώ σε δύο, που κατά τα φαινόμενα θα συνεργαστούν κιόλας την επόμενη ημέρα αν και δεν θα μου φανεί καθόλου περίεργο να συνεργαστούν και τα 4 κόμματα αυτά!

Το ένα από τα δύο κόμματα είναι το ΜΟΝΟ που έχει υποβάλλει προτάσεις με ΑΡΙΘΜΟΥΣ και όχι με ευχολόγια όπως όλα τα άλλα. Δεν λέει "¨θα επαναφέρω τις συντάξεις και τους μισθούς" αλλά λέει ότι αυτό έχει κόστος τοσα δις τα οποία μπορώ να βρω από εκεί και από εκεί. Επίσης δεν λέει "δεν θα πληρώσω τίποτα και θα βγω από το ευρώ" κλπ κλπ αλλά λέει ότι θα πιέσω να πληρωθούν τόσα τα οποία μπορούν να βρεθούν από συγκεκριμένες πηγές με συγκεκριμένους τρόπους. Γενικά έχει καταθέσει ένα οικονομικό πρόγραμμα ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΟ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ και όχι θεωρητικό και ουτοπικό. Αξίζει λίγο να ασχοληθούμε και να το διαβάσουμε.



Προσωπικά είμαι πολύ πικραμένος από τις προηγούμενες επιλογές μου και προδώθηκα στο μέγιστο βαθμό. Όμως τώρα ξαφνικά βλέπω μία μεγάλη ελπίδα, έναν άνθρωπο που έχει όραμα, που έχει μία και μοναδική ευκαιρία ή να κάνει ότι και οι προηγούμενοι και απλά να ξεχαστεί σε 2-3 χρόνια ή να είναι αυτός που θα γράψει η ιστορία ως αναμορφωτής της πολύπαθης πατρίδας μας. Στο δικό μου μυαλό, δεν πρέπει να ισοπεδώνουμε τους πάντες και τα πάντα και πρέπει εδώ που έχουμε φτάσει να δώσουμε μία ευκαιρία σε κάποιον που τουλάχιστον μέχρι αυτή τη στιγμή δείχνει και κάποια σημάδια συνέπειας!



Οι εκλογές αυτές είναι ΠΟΛΥ σημαντικές για το μέλλον μας σαν οικονομικές μονάδες και σαν χώρα. Οι αλλαγές προς το χειρότερο που μπορούν να έρθουν από τους πουλημένους πολιτικούς, είναι τρομακτικές. Τώρα θέλουμε έναν ΠΟΛΙΤΙΚΟ(και δυστυχώς όχι ένα απλό επιχειρηματία με όρεξη για δουλειά ή κάποιο "πειρατή" με ωραίες ιδέες) που θα χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι και θα αλλάξει την πορεία μας προς την καταστροφή.
Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας,

Ανώνυμος είπε...

http://aletheianews.blog.com/%CE%9A%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%AE-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CE%B9/


ΕΡΩΤΗΣΗ. ΤΟΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ? Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ? ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ!


ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΜΑΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ! ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!

ΑΝ ΚΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΤΕ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ!


ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ!ΧΑ!ΧΑ!

Η ΜΑΛΛΟΝ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ! ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ--ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΟΠΛΑ!

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΡΙ!

Ανώνυμος είπε...

πετρος

Ρε παπαδακι δεν παει να εισαι ο καλητερος δημοσιογραφος στον κοσμο? αμα στην τηλεοραση εισαι παπαρας, αχρηστος εισαι,γιατι αυτο που κανεις δεν δινει οφελως μονο κουκουλωμα. Βεβαια δεν θα πρεπει καποιος να δει αληθειες απο την τηλεοραση. Φτασαμε στο σημειο που τα χαζοσηριαλ να ειναι πιο οφελημα απο τις ειδησεις και τι εκμπομπες γιατι και σε αυτες κρυβετε πολλα.


Οι ψεκασμοι σε συνδιασμο με τους εμβολιασμους κιντα και τα συντηριτηκα των τροφων αλλα ακομα και τα καυσαερια ειναι ενα χυμικο κοκτεηλ για τον ανθρωπο,για εναν ανθρωπο ζομπιε για εναν ανθρωπο που σαν μαζα δεν θα φτασει σε αυτο το σημειο http://2.bp.blogspot.com/-Y8b8KAaN3ZY/TvkE7AwLE3I/AAAAAAAAAIg/yT4sCXyr-4w/s1600/enough+is+enough.png ειναι μερος του illuminaty card game οταν φτασει στα ορια του ο ανθρωπος αναιρουνται πολλα σατανικα σχεδια. Εναν λαο μπορεις να τον σκλαβωσεις η με βια η με χρεος και ενας λαος θα μπορουσε να σωθει με βια(βιαιη επανασταση οπως εκαναν στην αργεντινη) αλλα δεν ειναι και το καλητερο. Για αυτο το κοκτειλ δουλευουν πανω απο 150 χρονια δυστηχως εχουν σβησει τα βιντεο με τις αποδηξεις. Αν καποιου το διατροφλογιο στηριζεται αποκλειστηκα σε αντιξιδιωτικες αντικαρκινικες και γενικα υγειηνες βασεις αθλητε και προσευχεται για προστασια και οχι μονο δεν εχει να ανυσηχει για τιποτα για την ψυχωσοματικη του κατασταση, το λεω και απο προσωπικη πειρα αυτο οταν
γιατι ειχα δει μεγαλες εμφανης αλλαγες.

Και εμενα με παραξενευει που αυτη η προφητεια δεν εχει ονομα γεροντα. Οπως λεει και η αναρτηση Την αλήθεια την «φτιάχνει» κανείς ακριβώς όπως φτιάχνει και το ψέμα Οδυσσέας Ελύτης. Την πιστευω 50%, μου φαινεται λιγο απιθανο να γινουνε χιλαιδες σφαγες στην αθηνα.


Αμα μου εκαναν τετοια πλακα θα ανοιγα πορτοφολια να δεις για ποτε θα σηκωνοντουσαν χαχαχα

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Σήμερα είχα μια συνάντηση σε ένα τραπέζι φίλων με έναν πρώην Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, σημερινό υποψήφιο κόμματος και έναν Υπολοχαγό της πολεμικής αεροπορίας. Τους έθεσα το θέμα των αεροψεκασμών!!!!
Έχουν πλήρη άγνοια! ...το χειρότερο είναι ότι δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον και το ακόμη χειρότερο ότι πήρα την απάντηση: "Αφού πετάνε πάνω απο τα όρια που εμείς έχουμε αρμοδιότητα.... δεν μας ενδιαφέρει"!
Επιμένω και ελπίζω ότι θα αλλάξουμε! Θα γίνουμε υπεύθυνοι οι Έλληνες και θα χτίσουμε μια κοινωνία που θα έχει όραμα και παιδεία!
Καλημέρα

PISTOS788 είπε...

telitsa-paylitsa

ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ...ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ...ΕΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΕΚΕΙΝΟΝ...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

ΠΕΤΡΟΣ!

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ...ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΓΕΡΟ ΠΙΑΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΙΝΑ...ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΕΠΟΧΗ....

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΕΤΡΟ!

PISTOS788 είπε...

BornGR!

ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ...ΑΛΛΑ ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ...ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΠΡΑΔΕΡ ΜΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

πετρος
3 φοβερα βιντεο χαχαχαχα εχει πολυ γελιο


1 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9LFXrjLPKhE

2 http://www.youtube.com/watch?v=4_wxuA8e_hA&feature=relmfu

3 http://www.youtube.com/watch?v=yT3dGlcnQc8&feature=relmfu

PISTOS788 είπε...

ΠΕΤΡΟΣ!

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ,ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ...

Ανώνυμος είπε...

πετροσ

Υπαρχει νοθεια στις εκλογες, σε πολλα εκλογικα κεντρα δεν θα υπαρχει εφορευτικη επιτροπη αλλα δικαστικοι εκπροσωποι κομματων που σημαινει οτι μπορουν να κανουν οτι θελουν με τα αποτελεσμα. Αν θελετε και μπορειτε και γινεται ζητηστε να ειστε μεσα στην επιτροπη.
Στην γερμανια λενε(στο καναλι 4 απο οσο μου ειπε φιλος γερμανος) οτι υπολογιζουν οτι η χρυση αυγη δεν θα ξεπερασει το 5% μηπως ειναι στημενο?

PISTOS788 είπε...

ΠΕΤΡΟΣ!

ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΠΕΤΡΟ!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες