Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ…


Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΞΕΝΥΧΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ ΔΙΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ ΣΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ,ΑΛΛΙΩΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΑ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΣΑΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟ.
Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΚΛΑΙΕΙ ΠΝΙΧΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ ΦΟΡΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ.


ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ.ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ,ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ…



ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΟΔΕΥΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ,ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΛΗ,ΜΙΑ ΥΛΗ ΠΟΥ ΣΕ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ,ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ…
ΠΑΟΥΛΟ ΚΟΕΛΟ!



Μπορεί να εξαναγκαστώ να ζω χωρίς ευτυχία, ποτέ όμως δεν θα συγκατατεθώ να ζω χωρίς τιμή.
Pierre Corneille

15 σχόλια:

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Μάθαμε τὴ συγκρότηση τοῦ πυρήνα τῶν ἀτόμων, τὴ δομὴ τοῦ DΝΑ, τὴ σύνθεση τοῦ φωτός, τὰ στοιχεῖα τῆς ὕλης τῶν ἀπώτατων γαλαξιῶν. Καὶ δὲν ξέρουμε νὰ ὁρίσουμε οὔτε τὴν ἔναρξη οὔτε τὸ πέρας τοῦ ἀνθρώπινου ὑποκειμένου, τοῦ ἴδιου τοῦ ἑαυτοῦ μας.

Ψάχνουμε τὸ αἴνιγμα τῆς ὕπαρξής μας, τὸ μυστήριο τῆς ζωῆς καὶ τοῦ θανάτου, ὅπως βλέπουμε τὰ σκουλίκια στὸ ἀπόβροχο νὰ ψάχνουν τὴ λάσπη. Τυφλά, μέσα σὲ προκαθορισμένα, ἀξεπέραστα ὅρια. Ἡ σκέψη καὶ ὁ λόγος δὲν μᾶς ἐξασφαλίζουν παρὰ μόνο ψευδαισθήσεις γνώσης, μόνο παραβολές, ἀλληγορίες, εἰκόνες μέσα ἀπὸ ἔσοπτρα καὶ αἰνίγματα. Γαντζωνόμαστε σὲ ἐμπειρίες ἄλλων, ἐμπειρίες ἀνθρώπων ποὺ μαρτυροῦν πὼς εἶδαν τὸν Θεό, πὼς μίλησαν μαζί Του. Καὶ ἀντικειμενοποιοῦμε αὐτὲς τὶς ἄρρητες ἐμπειρίες σὲ τετράγωνες ἔννοιες ποὺ στηρίζουν τὴ λογική μας. Γιὰ νὰ χτίσουμε πάνω στὴ λογικὴ τὴν ψυχολογική μας αὐτάρκεια, τὴ θωράκιση ποὺ ἀποτρέπει τὸ φόβο καὶ τὸν πανικό.

Ποῦ ἐστιν ἡ τοῦ κόσμου προσπάθεια; Ποῦ ἐστιν ἡ τῶν προσκαίρων φαντασία; Πάντα κόνις, πάντα τέφρα, πάντα σκιά.
http://www.youtube.com/watch?v=l-638kSepmw&feature=share

Το Σύστημα καταρρέει (έχει αποτύχει ως προς τον άνθρωπο) και προσπαθεί να πάρει μαζί του ότι προλάβει, γαντζωμένο απο τις κακές μας συνήθειες. "Μόνο έτσι μπορεί!!!! Σωστός Μπράδερ

Υ.Γ Ο γέροντας παϊσιος είχε γράψει κάποτε ένα ταμπελάκι έξω απο το κελί του, προ-γνωρίζοντας την επίσκεψης αφελών νέων, "Το τσίρκο έκλεισε, η Μαϊμού απουσιάζει"!
Καλημέρα

zkcome είπε...

Μακάριοι οι δούλοι εκείνοι, τους οποίους, όταν έρθει ο κύριος, θα τους βρει να αγρυπνούν. Αλήθεια σας λέω ότι θα περιζωστεί την ποδιά του και θα τους καθίσει στο τραπέζι και, αφού έρθει κοντά τους, θα τους διακονήσει.

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Για κάποιο λόγο, εξαφανίστηκε ή δεν βγήκε το σχόλιό μου??....θα επανέρθω!

PISTOS788 είπε...

zkcome!

ΘΕΛΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΕ ΕΛΕΗΣΕΙ ΕΝ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΚΡΑΥΓΗΣ ΣΟΥ,ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΗ ΑΥΤΗΝ,ΘΕΛΕΙ ΣΕ ΑΠΟΚΡΙΘΗ...
ΗΣΑΙΑΣ!

ΠΛΗΣΙΟΝ...

PISTOS788 είπε...

BornGR!

ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΜΠΡΑΔΕΡ ΜΟΥ;

ΑΝΑΜΕΝΩ...

Ανώνυμος είπε...

πετρος

Σχετικα με το βιντεο με την κοπελα.
Εχω περασει απο αυτη την φαση να τρως τοση μα τοση μεγαλη πιεση και συνεχομενη που λες ας πεθανω δεν παει αλλο τελος, δεν με νοιαζει ειδηκα αμα εχεις και πιεσεις απο ηληθιες ερωτικες-συναισθηματικες σχεσεις τελος απλα σερνεσαι,εισαι ενα ζομπι ειναι πολυ πιο βασανιστηκο και απο το να σε στειλουν στο νοσοκμειο απο ξυλοδαρμο. Ειχα φτασει σε ενα τετοιο σημειο που τα παρατησα ολα στα τετοια μου λεω γεια σας! τελικα με κρατησαν-με επεισαν τελειωσα την δουλεια που επρεπε να κανω και τα παρατησα εμεινα ανεργος απο επιλογη μου, τα ζυγησα και ξανασυνεχισα σε αλλη δουλεια αλλα ειχα καλητερες επιλογες και τροπους να αντιμετοπιζω εξυπνα ψυχοφθορες καταστασεις.
Οσο για τις επιχειρησεις: Δεν εχω κανει διοικηση επιχειρησεων η μαρκετινγκ αλλα το εβλεπα και ειχα ασχοληθει απο μονος μου για λιγο,βλεπω οτι ολοι κανουν λαθοι. Μια επιχειρηση δεν χρειαζεται ανθρωπους ρομποτ η ανθρωπους εγκεικλοπαιδιες.Μια επιχειρηση θελει χαρουμενους ανθρωπους οποτε δωστους παρα πολυ καλους μισθους, θελει να τους επνεες σεβασμο! για να εχουν και αυτοι σεβασμο απεναντι στην εταιρια, οι επιχειρησεις πρεπει να αλλαξουν τα κρητιρια επιλογης υπαλληλων πρεπει να επιλεγουν ανθρωπους που εχουν πολλα ονειρα και να ειναι ικανοι πνευματικα να τα στηριξουν και να ειναι ακεραιοι!!! οσο πιο πολυ ειναι ακεραιοι τοσο το καλυτερο και ας μην εχουν ενα σωρο μεταπτυχιακα κτλ Ετσι οπως εχουν συνεδριο οι μετοχοι ετσι να εχουν συνεδριο και οι υπαλιλοι ακομα και την γραμματεα να φωναζουν για να συζητησουν τα ονειρα για την εταιρια, εδω θελει και λιγη προσοχη για τα μυστηκα της εταιριας. Αλλο πολυ σημαντικο ειναι να ζητησεις την ευλογια του κυριου για την επιχειρηση σου και να κανεις και ευχελαια ακουγετε χαζο για την σημερινη εποχη αλλα δεν ειναι. Ενα αλλο επισης σημαντικο και ειναι γενικος κανονας ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΧΕΙΝ αν ο αλλος πτοητε απο τις δυσκολιες και ειναι ηγετικο στελεχος συνηθως ειναι θεμα χρονου να κλειση η επιχειρηση, οσο ακεραιος εισαι σαν πνευμα αλλο τοσο θα ειναι και η επιχειρηση σου!!!!!

---------------------
Σχετικα με το θεμα τις αναρτησης.

Τελειωσα το λυκειο θα εμενα αθηνα οποτε λεω τελεια φοιτιτικη ζωη και δεν σημαζευται.... και οντως εγινε ετσι εφυγα απο την χαζο ψηλο-επαρχια, γεα γουσταρω. Μετα απο κανα χρονο και βαλε αναγκαζομαι να κανω μεγαλο δρομολογιο καθε μερα για να σπουδασω και εμενα στην ψηλο-επαρχια(δεν ειναι ακριβως επαρχια) ποοο τι κριμα για εμενα δεν μου αρεσε. Ομως αυτο το εμποδιο που μου εκοψε την ας πουμε ασωτη ζωη ειχε το σκοπο τις που θα το καταλαβαινα πολυ αργοτερα. Τελικα ειναι ωραια να μενεις επαρχια-Σαλαμινα γενικα μακρυα απο αθηνα, εχω φιλους που κανουμε εξορμυσεις ειμαι πιο ηρεμος λιγοτερο ανχωμενος περισσοτερο ξενοιαστος, δεν χρειαζεται να μενεις αθηνα για γινεις καποιος η κατι η να ζεις στην γκλαμουρια κτλ τελικα δεν ειναι κατι που θα πρεπει να το εχεις στα ονειρα σου. Εχε αλλα ονειρα, αν ζεις σε απομερος μερος εχε ονειρο να το κανεις να μην ειναι(καντο τουριστικο ζητα βοηθεια) η αν δεν γινεται με τιποτα πηγαινε κοντα σε πολη. Σε αυτον τον κοσμο ειναι πολυ δυσκολο να εισαι με ανθρωπους που ταιριαζεις πραγματικα, οποτε φροντισε να αποκτησεις σαν ονειρο αυτο το σκοπο και οχι να μοιασεις σε καποιος η να γινεις καποιος. Κυνηγα αυτο που θα σε κανει πραγματικα ευτιχισμενο

PISTOS788 είπε...

ΠΕΤΡΟΣ!

Σε αυτον τον κοσμο ειναι πολυ δυσκολο να εισαι με ανθρωπους που ταιριαζεις πραγματικα, οποτε φροντισε να αποκτησεις σαν ονειρο αυτο το σκοπο και οχι να μοιασεις σε καποιος η να γινεις καποιος. Κυνηγα αυτο που θα σε κανει πραγματικα ευτιχισμενο

ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ...ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ,ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ... ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΠΕΤΡΟ!

ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΟΛΥ...

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Μια σοφή γιαγιά έλεγε, "παιδί μου να πηγαίνεις εκεί που σε θέλουν και όχι εκεί που θέλεις", θέλοντας να πει προφανώς ότι καλά περνάμε στην ζωή μας εκεί που μας θέλουν και όχι εκεί, που πολλές φορές απο εγωισμό, εμείς επιλέγουμε!

Ο Γέροντας Παΐσιος κάποτε, με το προορατικό του χάρισμα, αλλά και με το ιδιαίτερα καυστικό χιούμορ του, είχε δει ότι θα τον επισκέπτονταν κάποιοι νέοι για να δουν απο περιέργεια τα θαύματα που κάνει και να διασκεδάσουν την ώρα τους. Έτσι έγραψε ένα ταμπελάκι και το κρέμασε στην είσοδο του κελιού του. Το ταμπελάκι έγραφε "Το τσίρκο έκλεισε, η μαϊμού απουσιάζει!

Επάνω στον τίτλο της ανάρτησή σου, νομίζω ότι το παρακάτω βίντεο δίνει την καλύτερη απάντηση.....
http://www.youtube.com/watch?v=l-638kSepmw&feature=share

Μάθαμε τὴ συγκρότηση τοῦ πυρήνα τῶν ἀτόμων, τὴ δομὴ τοῦ DΝΑ, τὴ σύνθεση τοῦ φωτός, τὰ στοιχεῖα τῆς ὕλης τῶν ἀπώτατων γαλαξιῶν. Καὶ δὲν ξέρουμε νὰ ὁρίσουμε οὔτε τὴν ἔναρξη οὔτε τὸ πέρας τοῦ ἀνθρώπινου ὑποκειμένου, τοῦ ἴδιου τοῦ ἑαυτοῦ μας.
Αυτή είναι και η σύγχρονη Κόλαση ....... η μηχανική ζωή δίνει αξία στο τσίρκο της ύλης και κάνει τον άνθρωπο άξιο Θρήνου και δούλο της.
Μέσα απο αυτή την ματαιοδοξία, κάποιος θα κάνει την αρχή και το μεγάλο μπαμ θα σαρώσει ως άλλος κατακλυσμός (με βόμβες πλέον και όχι με νεροποντή) την νέα Βαβυλώνα! κοντός ψαλμός Αλληλούια!
Καλό βράδυ αδερφέ μου

PISTOS788 είπε...

BornGR!

ΤΕΛΕΙΑ Η ΓΙΑΓΙΑ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

-Ξύπνα, αγόρι μου. Είναι ώρα να πας σχολείο
-Ωχ... Δε θέλω να πάω.
-Πες μου δυο λόγους γιατί δε θέλεις να πας
-Τα παιδιά με κοροϊδεύουν και οι δάσκαλοι με μισούν. Να γιατί!
-Αυτός δεν είναι λόγος να μη θες να πας σχολείο. Έλα, σήκω να ετοιμαστείς
-Πες μου δυο λόγους γιατί πρέπει να πάω στο σχολείο
-Λοιπόν... Ένας λόγος: Είσαι 52 ετών. Κι ένας δεύτερος; Είσαι ο Διευθυντής!
ΧΑΧΑ!!!

PISTOS788 είπε...

Ο δάσκαλος μπαίνει μέσα στη τάξη και λέει στα παίδιά:
- Σήμερα στο μάθημα της ζωολογίας θα μιλήσουμε για τον χιμπατζή.
Βλέπει τον Τοτό να κοιτάει από το παράθυρο.
- Που χαζεύεις, παιδί μου;! Εμένα να κοιτάς!

PISTOS788 είπε...

Eπίθεση Π.Καμμένου κατά πρακτόρων τουρκικού προξενείου

Η πρώτη σφοδρή επίθεση στο τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής και τον υπονομευτικό ως προς την εθνική ασφάλεια ρόλο που παίζει, έγινε πραγματικότητα από τον Π.Καμμένο πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων που ξεκίνησε από τον ακριτικό Έβρο τις προεκλογικές του περιοδείες.
Μάλιστα επιτέθηκε και κατά των ελληνικών κομμάτων που επιλέγουν υποψηφίους από τη μειονότητα και αποδεικνύονται στην πραγματικότητα πράκτορες της Τουρκίας, με μοναδικό σκοπό να κερδίσουν ψήφους.
Ο Π.Καμμένος επισκέφθηκε το Διδυμότειχο, τα φυλάκια σε Σουφλί, Τυχερό και Φέρες, ενώ το μεσημέρι θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο παιδικό χωριό SOS.
Την Κυριακή θα περιοδεύσει σε στρατόπεδα στην Πλάτη, στις Καστανιές και στο Λαγό, ενώ θα επισκεφθεί και το σημείο που θα αναγερθεί ο φράχτης στη Βύσσα.
Αναφερόμενος στην υποψηφιότητά του, ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου του κόμματός του στον Έβρο, σημείωσε ότι αυτή γίνεται για την προάσπιση της εθνικής μας κυριαρχίας και την προστασία των πολιτών της Θράκης, από την επίθεση που, σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, δέχονται από τα οργανωμένα συμφέροντα του τουρκικού Προξενείου στην Κομοτηνή.
Τόνισε ότι στόχος Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι να εκλεγεί πρώτη δύναμη στον ακριτικό νομό Έβρου, ενώ επισήμανε πως η επιλογή των υποψήφιων βουλευτών σε όλη τη Θράκη έγινε ύστερα από διαβούλευση και σύγκλιση ιδεολογικών αρχών.
Στις πρώτες του δηλώσεις στο αεροδρόμιο «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης, χαρακτήρισε την Θράκη ως μια πολύ ευαίσθητη περιοχή που δέχεται πόλεμο και αποτελεί στόχο, αφού, όπως είπε, οι προηγούμενες κυβερνήσεις με τις πολιτικές τους την έχουν θέσει σε κίνδυνο.
Τάχθηκε κατά των κέντρων κράτησης παράνομων μεταναστών τονίζοντας ότι "η χώρα δεν μπορεί να είναι αποθήκη ανθρώπων".
Κατηγόρησε τις μέχρι σήμερα κυβερνήσεις ότι αδυνατούν να πείσουν την Τουρκία να τηρήσει τις συμφωνίες επαναπροώθησης, που έχει υπογράψει με την Ευρώπη, ενώ συμπλήρωσε ότι "για να δοθεί λύση στο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, θα πρέπει να καταργηθούν οι συνθήκες Σένγκεν και Δουβλίνο 2" (κάτι που στην πράξη παραδέχθηκαν Γερμανία και Γαλλία και Ισπανία με την επαναφορά ελέγχων στα σύνορά τους).

http://www.defencenet.gr

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΧΑΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΗΘΙΚΟ ΝΟΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΟΡΝΗ!

ΑΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΗΤΑΝ ΑΝΔΡΙΣ--ΔΥΝΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΗΘΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΝ!

ΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΗΘΙΚΟ ΝΟΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ!ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ

ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΗΘΙΚΗ ΘΑ ΣΩΖΟΜΑΣΤΑΝ!ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΣΤΑ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΣΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ!ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ?

ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΤΕ!

ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΤΕ!

ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΡΝΕΙΟ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΤΕ!

ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΒΑΘΕΙΕΣ ΑΝΑΠΝΟΕΣ ΑΛΛΑ Η ΑΝΑΣΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ!

ΟΙ ΒΑΘΕΙΕΣ ΑΝΑΠΝΟΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΗΘΙΚΗΣ!Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΟΜΟΥ ΕΡΩΤΙΚΟΥ--ΣΑΡΚΙΚΟΥ ΠΑΘΟΥΣ!

Η ΑΝΑΣΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ
--ΤΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΡΙΟ!
ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΠΟΝΟΣ!

ΑΝ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΖΗΛΕΙΑ--ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ.ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ


ΠΙΣΤΕ, ΜΙΚΡΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΠΕ Ο ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ!
ΣΤΟΥΣ 144.000 ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΑΓΓΙΞΑΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!ΑΥΤΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΛΑΟΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΗΘΙΚΟ ΝΟΜΟ!ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ!

ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΗΣ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑΣ!ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΗΣ ΑΘΕΙΑΣ!ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ!
ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΥ!
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΝΙΚΗΘΗΚΑΝ!ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΗΘΙΚΟ ΝΟΜΟ!

ΟΥΤΕ ΠΟΡΝΟΙ,ΟΥΤΕ ΜΟΙΧΟΙ ,ΟΥΤΕ ΒΛΑΣΘΗΜΟΙ ΘΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ!

ΧΑΙΡΕΤΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ !

Ανώνυμος είπε...

πετροσ

Τελιτσα μου συμπληρωσες ενα κομματακι απο ενα παζλ που φτιαχνω για ενα αρθρο. ευχαριστω.

1 Ο πιο αποτελεσματικος τροπος για να θυμάσαι τα γενεθλια
της γυναικας σου, ειναι να τα ξεχασεις μία φορα

2 Πως λεγεται η γυναικα που ανα πασα στιγμη γνωριζει που βρισκεται ο ανδρας της;
- Χηρα!

3 Ενας ζητιανος πλησιασε μια καλοντυμενη κυρια που εκανε τα ψωνια της στο Κολωνακι και της είπε:
- Δεν εχω φαει τιποτα εδω και τεσσερις ημερες!!!
Και εκεινη απαντησε:
- ΧΡΙΣΤΕ μου μακαρι να ειχα τη δυναμη να το κανω και εγω.

4 Ειναι 2 ξανθιες...
-Εχω ακουσει οτι αν παιξεις αναποδα το CD των Windows ακουγονται σατανιστικα μηνυματα…
- Αυτο δεν ειναι τιποτα… Αν το παιξεις κανονικα, κανει εγκατασταση…!!!

5 Σε ποσα κομματια χωρισε ο Βush το Ιρακ? Σε τρια: Diesel - Αμόλυβδη - Super

6Μια ξανθιά μπαίνει σε ένα ξενοδοχείο:
- Το όνομα σας παρακαλώ;
- Παπαδοπούλου.
- Το μικρό;
- Στο σπίτι. Κοιμάται.

7 Πως να γίνω σωστoς άνθρωπος ρε μάνα όταν από μικρή ηλικία έβλεπα:
-Τον Ταρζάν να τριγυρνάει γυμνός.
-Την σταχτοπούτα να γυρνάει μεσάνυχτα.
-Τον Πινόκιο να λέει ψέματα.
-Τον Αλαντίν να είναι κλέφτης.
-Τον Μπάτμαν να οδήγα με 320km/h
-Η Χιονάτη να μένει σε ένα σπίτι με 7 άντρες.
-Τον Ποπάϋ να καπνίζει κ να έχει τατουάζ.
-Και το Πακμαν να τρέχει σε ένα σκοτεινό δωμάτιο με ηλεκτρονική μουσική, τρώγοντας χαπάκια που τον έκαναν να σπιντάρει....
Πες μου ΠΩΣ...???

PISTOS788 είπε...

telitsa-paylitsa

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΑΥΛΙΤΣΑ...

Η ΑΝΑΣΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ
--ΤΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΡΙΟ!
ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΛΛΑ Ο ΠΟΝΟΣ!

!!!!

PISTOS788 είπε...

ΠΕΤΡΟΣ!

ΧΑΧΑ...!!!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες