Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΑΙ Ή ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ!


ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ,ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΑΜΕ ΛΑΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ,ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ.
ΚΗΡΥΞΑΜΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΜΕ ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ,ΣΤΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΜΑΣ ΚΑΤΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΚΡΥΦΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ,ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΖΟΥΜΕ,ΤΟΥΣ ΜΟΛΥΝΟΥΜΕ,ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΠΕΙΡΟΥΜΕ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΧΟΝΟΙΑ...ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ...ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΝΑΙ...


Che fece .... il gran rifiuto
Σε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα
που πρέπει το μεγάλο Ναι ή το μεγάλο το Οχι
να πούνε. Φανερώνεται αμέσως όποιος τόχει
έτοιμο μέσα του το Ναι, και λέγοντάς το πέρα

πηγαίνει στην τιμή και στην πεποίθησί του.
Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Αν ρωτιούνταν πάλι,
όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει
εκείνο το όχι -- το σωστό -- εις όλην την ζωή του.

Κωνσταντίνος Π. Καβάφης (1901)

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟΥ?

ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ! ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΑΤΡΟΜΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ!

ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ!
ΓΙΝΕ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ!Η ΔΟΞΑ ΣΟΥ ΠΑΛΙ ΝΑ ΦΑΝΕΙ!ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ!

ΕΙΣΑΙ Ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΛΑΟΣ!ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΘΑ ΔΟΞΑΣΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΜΟΝΟΓΕΝΗΣ ΥΙΟΣ!

http://www.youtube.com/watch?v=cxIywbh6Cjk


http://www.youtube.com/watch?v=KMlXA0uyzT4

PISTOS788 είπε...

telitsa-paylitsa

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ...

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

του αειμνήστου Φωτίου Κόντογλου

Για του Χριστού την πίστιν την αγίαν, για της πατρίδος την ελευθερίαν, γι’ αυτά τα δύο πολεμώ, γι’ αυτά να ζήσω επιθυμώ, κι αν δεν τα αποκτήσω τι μ’ ωφελεί να ζήσω;
...
Και το έθνος μας που στάθηκε κακότυχο και βασανισμένο, από την άλλη μεριά στάθηκε ευλογημένο, κατά τον λόγο που λέγει ο Σολομών για όσους μαρτυρούνε για την αλήθεια: «και γαρ εν όψει ανθρώπων εάν κολασθώσιν, η ελπίς αυτών αθανασίας πλήρης· και ολίγα παιδευθέντες, μεγάλα ευεργετηθήσονται».
Ναι στο ΟΧΙ
Χρόνια καλά και ευλογημένα

zkcome είπε...

«ΝΑΙ, Κύριε. Εγώ έχω πιστέψει ότι εσύ είσαι ο Χριστός, ο Υιός του Θεού, ο ερχόμενος στον κόσμο».

Ανώνυμος είπε...

πετρος

Παντα μας χαντακωναν πολεμουσαν εμποδιζαν ποτε δεν μας αφησαν στην υσηχια μας να προχωρησουμε. Ειμαι σιγουρος πως ολα αυτα γινονται και για αλλους λογους που δεν γνωριζουμε. Ισως ολοι αυτοι οι αγωνες να ειναι ενα ειδος θεραπειας για τις ψυχες μεσω του αγωνα που δινουν.

Η κοινωνια πρεπει να φτιαξει μια οικονομια ωστε να μην εχουμε αναγκη να δουλευουμε για να ζησουμε, να εχουμε λυμενα και εξασφαλησμενα τα εθνικα μας θεμετα, και ο κοσμος να γνωριζει αληθειες να ξερει... ετσι ωστε να εχει ελευεθερο τον δρομο για να εξυψωθει και να ασχοληθει με την αυτογνωσια, να κυνηγα αρετες, να δημιουργει και να προστατευει τον κοσμο του. Αυτο θα ειναι μια αφετηρια για το πραγματικο μελλον του ανθρωπου και οχι το μελλον με εντυπωσιακες μητροπολεις σε αλλους πλανητες, το προβλημα δεν ειναι οι πλανητες η τεχνολογια, για να φτασουμε σε αυτην την αφετηρια το χρωσταμε στους προγονους αγωνιστες μας η οπιοι μας εδωσαν την σκυταλη και δυνουμε τωρα εμεις τον αγωνα για αυτην την αφετηρια.

ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ...ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΝΑΙ... αυτοι οι καπιοι που αντιστεκονται κανουν για 1000αδες καπιους οι οπιοι αυξανονται και παντα θα αυξανονται.

Φιλε μην βαζεις την camera σε path constraint γιατι σου rendaρει σπαστα το βιντεο, κανε το animation της καμερας με key frames τρωει λιγο χρονο αλλα αξιζει.

PISTOS788 είπε...

BornGR!

Για του Χριστού την πίστιν την αγίαν, για της πατρίδος την ελευθερίαν, γι’ αυτά τα δύο πολεμώ, γι’ αυτά να ζήσω επιθυμώ, κι αν δεν τα αποκτήσω τι μ’ ωφελεί να ζήσω;

!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΔΕΡ ΜΟΥ,ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ...ΖΚΕ...

PISTOS788 είπε...

zkcome!

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ...

ΤΟΓΙΟ...ΣΥΤΟΜΩΣ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

PISTOS788 είπε...

ΠΕΤΡΟΣ!

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΚ-ΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΘΑ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ...ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΕΚ-ΠΑΙΔΕΥΣΗΣ...ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΙΟΙ ΚΑΙ ΘΥΓΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΟΥ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΠΕΤΡΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ!

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=gggug2kFrpc&feature=g-all-f&context=G2e1d871FAAAAAAAAPAA

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2012
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ - ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ: Η "απόρρητη" πυρκαγιά της 11ης Μαρτίου στο υπ. Οικονομικών έχει σχέση με τα έγγραφα - ντοκουμέντα;
Κυριακή 11 Μαρτίου 2012
Στο υπόγειο του υπ. Οικονομικών-εκεί όπου έχει βγει η βρώμα ότι υπάρχει κλοφέν-ξεσπάει φωτιά. Κάποιος σπεύδει να ειδοποιήσει την Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία καταφθάνει στο σημείο. Οι άνδρες κατεβαίνουν στο υπόγειο του π. Οικονομικών και επιχειρούν να κατασβήσουν την μικρής έκτασης φωτιά η οποία έκαιγε σωρούς εγγράφων! Εκείνη τη στιγμή ακούγεται η εντολή του επικεφαλής ο οποίος θα διατάξει:

-Ρίξτε νερό, πολύ νερό. Να μην μείνει τίποτε!..

Οι πυροσβέστες απόρησαν γιατί ήξεραν πως με το νερό θα καταστραφούν τα πολύτιμα έγγραφα του Αρχείου ανάμεσα στα οποία και αυτά που είχαν απομείνει και αφορούσαν τις περίφημες γερμανικές αποζημιώσεις.
Κάποιος από τους ήρωες της Πυροσβεστικής σοκάρεται και αντιδρά, ενώ ένας άλλος μαζεύει και διασώζει κάποια έγγραφα - φωτιά τα οποία αποδεικνύουν το μεγάλο εθνικό έγκλημα.

Το συμβάν θα χαρακτηριστεί «απόρρητο» από τη Πυροσβεστική!
Μόνο που - σύμφωνα με το ρεπορτάζ - τα ντοκουμέντα υπάρχουν όπως επίσης και οι μαρτυρίες - σοκ των ανδρών της Πυροσβεστικής!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες