Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ-Εκείνον τον καιρό έψαχνα να βρω κάτι που είχα χάσει (αν το βρω, ίσως σωθώ — ίσως σωθεί κι η ανθρωπότητα)Τ.ΛΕΙΒΑΔΙΤΗΣ.

Νομίζουν πως δε ξέρουμε κι όμως ξέρουμε...
Νομίζουν πως δε θα 'ρθει κι όμως, θα το φέρουμε...
Καθήσατε καιρό ψηλά, καιρός να πέσετε
Εμένα μου έλαχε ν' αγαπήσω τον τόπο μου όπως τον αγαπάτε κι εσείς. Να τι είναι που μας ενώνει απόψε όλους εδώ πέρα. Η αγάπη μας για την Ελλάδα. Βέβαια, υπάρχουν πολλοί τρόποι ν' αγαπά ένας λαός τη χώρα του. Αλλά για τον ποιητή, πιστεύω, υπάρχει μόνον ένας: ν' ανήκει σ' ολόκληρο το λαό του. Πάνω από τις διαιρέσεις και τις διχόνοιες, ο ποιητής να στέκει και ν' αγαπά όλον τον λαό του, ν' ανήκει, το ξαναλέω, σ' όλο τον λαό του. Δεν γίνεται αλλιώς. Η πατρίδα είναι μία.
Είμαστε οι μόνοι σ' ολόκληρη την Ευρώπη που έχουμε το προνόμιο να λέμε τον ουρανό "ουρανό" και τη θάλασσα "θάλασσα" όπως την έλεγαν ο Όμηρος και ο Πλάτωνας πριν δυόμισι χιλιάδες χρόνια. Δεν είναι λίγο αυτό. Η γλώσσα δεν είναι μόνον ένα μέσον επικοινωνίας. Κουβαλάει την ψυχή του λαού μας κι όλη του την ιστορία και όλη του την ευγένεια.
Οδυσσέας Ελύτης.
Επισήμανση του Ελύτη -ότι η γλώσσα είναι ένας φορέας ήθους που, αν δεν τον υπακούσεις, θα τιμωρηθείς...
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΗΣ ΞΥΛΙΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.
Αρχίζετε από οποιοδήποτε σημείο της πρώτης στήλης και συνεχίζετε προχωρώντας σε οποιαδήποτε φράση της δεύτερης, έπειτα της τρίτης και τέλος της τέταρτης. Θα έχετε έτσι μυριάδες συνδυασμούς.

Η ξύλινη γλώσσα έχει δύο χαρίσματα: αφενός επιτρέπει στον ομιλητή να μιλήσει χωρίς την παραμικρή προετοιμασία, αρκεί να ξέρει καμιά σαρανταριά κλισέ, και αφετέρου δεν επιτρέπει αντιρρήσεις, αφού κανείς δεν καταλαβαίνει τι λέει ή τι σκέφτεται ο ομιλών.


ΛΟΓΟΣ ΑΛΟΓΟΣ...ΑΛΛΑ ΒΑΘΥΣ...

Το κίνημα των πολιτών γεννήθηκε.
Η Παναγιά να είναι βοηθός και προστάτης.
Πάνος Καμμένος


ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ! ΚΑΙ ΟΧΙ ΞΥΛΙΝΗ...

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΥΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ

6 σχόλια:

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Πολιτικάντηδες λέγονται εκείνοι οι πολιτικοί οι οποίοι έχουν αρμοδίως γραμμένες τις επόμενες γενιές.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vHeCIC7SZLI


Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ' ελεύθερον το εύψυχον. Θουκυδίδης, 460-394 π.Χ., Αθηναίος ιστορικός μτφρ: ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίο

Ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Αγγελάκας έγραψε ένα κείμενο-απάντηση στην "απολογία" του Πέτρου Κωστόπουλου για το κλείσιμο της IMAKO
"Διαβάζοντας την επιστολή απάντηση απολογία του κυρίου Πέτρου Κωστόπουλου για το κλείσιμο της ΙΜΑΚΟ έκανα μερικες σκέψεις ψύχραιμες χωρίς ίχνος χαιρεκακίας , μερικες στιγμες μάλιστα ένοιωσα μια βαθειά θλίψη για τις στενοχώριες τις έννοιες και τα δυσβάσταχτα βάσανα που περνά κάποιος άνθρωπος που υπήρξε μέχρι πρότινος ο γκουρού της ανεμελιάς και της ελαφράδας για ένα μεγάλο κομμάτι της νεοελληνικής μας κοινωνίας.
Ωστόσο η έκπληξη ή η αποκορύφωση αν θέλετε της κατάθλιψης που τραγικά διαπερνά όλο το κείμενο έρχεται τη τελευταία στιγμή στο τελευταίο υστερόγραφο:
''ΥΓ.4: Πάτησα σχεδόν τα 60 αλλά επιμένω: Η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή. Θα τα ξαναπούμε…"

Δεν λέω , μπορεί και να'ναι ηρωικό να βλέπεις τον καπετάνιο να βουλιάζει με το πλοίο του, μέσα στα τοξικά απόβλητα που ο ίδιος δημιουργούσε όλα αυτά τα χρόνια, φωνασκώντας 'δεν μετανοιώνω', αλλά πείτε μου αν υπάρχει ένας στοιχειωδώς σκεπτόμενος και ευαίσθητος Έλληνας που να μη γνωρίζει έστω και εκ τω υστέρων ότι το εν λόγω απόφθεγμα υπήρξε ένα απο τα βασικά συνθήματα με τα οποία η πασοκική πανούκλα έπεσε πάνω στη παραζαλισμένη μεταπολιτευτική ελληνική κοινωνία τότε στα μέσα της δεκαετίας 80 για να αποπλανήσει και να μυήσει σχεδόν τους πάντες δεξιούς αριστερούς στις ιερές αξίες του σταρχιδισμού, του κωλαρπαξισμού, του τομαρισμού, της απ ενοχοποίησης, του κυνηγιού του κέρδους και της εφήμερης δόξας και να μας βάλει όλους να τρέχουμε κακόγουστοι, χωρίς μνήμη, λαχανιασμένοι και χαζοχαρούμενοι προς τον όλεθρο. Κρίμα που 60 χρόνια ζωής δεν άφησαν ούτε ένα τόσο δα ίχνος γνώσης μέσα στην ύπαρξη του κυρίου Κωστόπουλου.
Του αφιερώνω ένα τετράστιχο που σε κάποιους θα θυμίσει κάτι:

Η ζωή είναι μεγάλη
κι αν την κάνεις καρναβάλι
Θα'ρθει η ώρα να χτυπήσεις
το ξερό σου (τ'αδειανό σου;) το κεφάλι"

Πάμε Πάνο Καμμένο?!!!!!!Φύγαμεεε!!!
Yio Αδερφέ μου Η Παναγία μαζί του και μαζί μας.

ταξιδιώτισσα είπε...

αν και επιφυλακτικοί με το συνάφι των πολιτικών τούτος μας εμπνέει για πολλούς λόγους...

Καμ(μ)ένος λοιπόν κι ο Θεός βοηθός...

PISTOS788 είπε...

BornGR!

ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ...ΘΑ ΑΝΑΨΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΤΙΑ Ο ΘΕΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ...ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΤΕΘΕΙ ΑΝΩΘΕΝ...

ΟΠΟΥ ΕΠΕΡΙΣΕΨΕ Η ΑΜΑΡΤΙΑ,Η ΧΑΡΙΣ ΥΠΕΡ-ΕΠΕΡΙΣΕΨΕ...

ΣΚΕΨΟΥ ΤΟΝ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ... ΜΕΤΑ-ΝΟΗΜΕΝΟ...ΤΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΜΠΡΟΟ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

ταξιδιώτισσα

Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΑΣ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΣΣΑ!

Ανώνυμος είπε...

πετρος


Πραγματα που δεν θελουν συζητηση(για αυτο και μερικοι με λενε φασιστα) και θα πρεπει να γινουν ταχυστα την ιδια ακριβως μερα που βγει μια νεα κυβερνηση (1)Εξω οι πακιστανοι και ολοι οι αλοδαποι!!! (2) εξοριξη πλουτου μονοι μας και αν δεν γινετε με τις πλατες της Ρωσιας,μονο. (3)αναθεωρηση και αναμορφωση παιδειας και ιατρικης περιθαλψης διδασκαλια πραγματικης παιδειας και πνευματικοτητας και οποιδιποτε πολιτικο κομμα κτλ εξω απο τα πανεπηστημια και να μπουν στα νοσοκομεια οι εναλακτικες θεραπειες (4)Οσοι πολιτες χρωστανε δεν μπαινουνε φυλακη θα δουλεουν για το κρατος μεχρι να ξεχρεωσουν. Αυτα ειναι απο τα πιο αυτονοητα!
Εκτος απο τις εναλακτικες θεραπειες μονο την χρυση αυγη εχω ακουσει να το λεει να το θελει και να μην σηκωνει δευτερη κουβεντα σε αυτα που ειπα πιο πανω τους ειδα στο καναλι κοντρα και τους κατεκριναν. Εμενα ο καμενος μου φαινετε μεχρι τωρα μια βελτιωμενη εκδοση style καρατζαφερης,μπορει να κανω και λαθος.Δεν εχω ακουσει τον καμενο αυτα που ειπα πιο πανω να τα απαιτει αυτα εδω και τωρα εκτος απο την εξορυξη πλουτου που αυτο το λεει και το λαος μεχρι και η κανελη το ειχε αναφερει.

Θετω και ενα ερωτημα γιατι τοσα dislike? http://www.youtube.com/watch?v=1rOF0WazAEU

PISTOS788 είπε...

ΠΕΤΡΟΣ

ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ,ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ...

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΛΕΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΑΛΛΑ ΣΩΣΤΑ...ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ...ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΗΘΟΣ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΑΝΔΡΕΙΑ ...ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΟΥΜΕ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΠΕΤΡΟ!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες