Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

ΜΑΘΕ ,ΨΥΧΗ ΠΩΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΘΕΟΣ,ΛΕΠΡΩΘΕΝΤΑ ΒΙΟΝ ΛΕΥΚΑΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑΙ.

Όπως τα μάτια που είναι εξασθενημένα και θολά από τα δάκρυα, πονούν όταν το διαυγές φως πέσει πάνω τους, έτσι και η ψυχή, επειδή είναι ακάθαρτη, υποφέρει εξαιρετικά όταν το Θείο Φως λάμπει πραγματικά πάνω της. Κι όταν οι αχτίδες αυτού του καθαρού φωτός λάμπουν πάνω στην ψυχή, για να εξαλείψουν τα μιάσματα, η ψυχή νιώθει πως είναι τόσο ακάθαρτη και άθλια ώστε μοιάζει σαν να έχει ταχθεί ο Ίδιος ο Θεός ενάντιά της, κι αυτή ενάντια στο Θεό… θαυμάσια αλλά και θλιβερή εικόνα!
Τόσο μεγάλη είναι η αδυναμία και η ρυπαρότητα της ψυχής, ώστε το χέρι του Θεού, που είναι τόσο απαλό και ευγενικό, το νιώθει σαν βαρύ και καταθλιπτικό, μολονότι δεν την πιέζει, ούτε πέφτει πάνω της, αλλά απλώς την αγγίζει, και αγγίζει την ψυχή ευσπλαχνικά
Άγιος Ιωάννης του Σταυρού



ΜΑΘΕ ,ΨΥΧΗ ΠΩΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΘΕΟΣ,ΛΕΠΡΩΘΕΝΤΑ ΒΙΟΝ ΛΕΥΚΑΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑΙ,
ΚΑΙ ΜΗ ΑΠΟΓΝΩΣ ΣΕΑΥΤΗΝ, ΚΑΝ ΕΛΕΠΡΩΘΗΣ.
ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΡΗΤΗΣ.
Ο κύριος σκοπός της θρησκείας δεν είναι να πάει τον άνθρωπο στον ουρανό, αλλά να φέρει τον ουρανό μέσα του.
Thomas Hardy

20 σχόλια:

zkcome είπε...

Οι γραμματείς και οι Φαρισαίοι φέρνουν τότε μια γυναίκα που είχαν συλλάβει για μοιχεία και, αφού την έστησαν στο μέσο, του λένε: «Δάσκαλε, αυτή η γυναίκα έχει συλληφθεί επ' αυτοφώρω να μοιχεύεται. Και στο νόμο ο Μωυσής μάς έδωσε εντολή τέτοιες να τις λιθοβολούμε. Εσύ λοιπόν τι λες;» Και αυτό το έλεγαν για να τον πειράξουν, για να έχουν να τον κατηγορούν. Αλλά ο Ιησούς, αφού έσκυψε κάτω, έγραφε με το δάχτυλο κάτω στη γη. Επειδή όμως επέμεναν να τον ρωτούν, σήκωσε πάνω το κεφάλι, και τους είπε: «Ο αναμάρτητος από εσάς, πρώτος ας ρίξει λίθο πάνω της» Και πάλι, αφού έσκυψε κάτω, έγραφε στη γη. Εκείνοι, όταν το άκουσαν, εξέρχονταν ένας ένας, αφού άρχισαν από τους πρεσβύτερους στην ηλικία, και εγκαταλείφτηκε μόνος ο Ιησούς και η γυναίκα που ήταν στο μέσο. Τότε ο Ιησούς σηκώθηκε και της είπε: «Γυναίκα, πού είναι; Κανείς δε σε κατέκρινε;» Εκείνη απάντησε: «Κανείς, Κύριε». Είπε τότε ο Ιησούς: «Ούτε εγώ σε κατακρίνω. Πήγαινε, και από τώρα μην αμαρτάνεις πλέον».]

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Από την Ειδική πτέρυγα των Φυλακών Κορυδαλλού, με ελεύθερη παρέμβαση στην εκπομπή «Ανοιχτή Γραμμή» (Life 92.,1 fm) και στον Πάνο Παπαδόπουλο, ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΤΑΡΔΑΣ που έχει προβληθεί «μαχητής και ήρωας» σε γνωστό site του αντιεξουσιαστικού χώρου, ξέσπασε στη κυριολεξία κατά των πρώην «συντρόφων» του, αποκαλύπτοντας ότι «προδόθηκε από τον περιβόητο αντιεξουσιαστικό χώρο».
«Για τις αλήθειες που θα πω σήμερα σε σένα, δύσκολα θα πειστούν κάποιοι, και επέλεξα ραδιόφωνο της Ξάνθης από κάτι άλλα ΛΑΜΟΓΙΑ, ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ . Έχω να πω ότι ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΟΥ δεν θα ήταν κι ούτε πρόκειται να υπάρξει η ζωή κάποιων άλλων ψευτομαφιόζων , ψευτοαναρχικών και ψευτοτρομοκρατών. Όλοι αυτοί είναι ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΞΕΝΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΩΝ», τόνισε ο ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΝΤΑΡΔΑΣ και συνέχισε καταπέλτης:
«Ένα έχω να πω χωρίς υπεκφυγές, ότι μάγισσες , νεράιδες , ξωτικά και χίλια δυο άλλα πλασματάκια, βρυκόλακες του δημιουργού μπορεί να κρύβουνε μυστήρια αλλά ωχριούν απέναντι στην μπόχα, την προδοσία και το δηλητήριο που στάζει ο αντιεξουσιαστικός χώρος!!!»
Στην ερώτηση του Πάνου Παπαδόπουλου, πως βλέπουν πλέον από δω και πέρα, «τα νέα του μάτια, τα νέα του ταξίδια και τι μήνυμα θέλει να δώσει στη νεολαία…», ο Νίκος Κουνταρδάς απάντησε με νόημα:
-«Εγώ αποχώρησα από τη ζωή , το ψέμα και συγκεντρώνομαι στον εαυτό μου. Θα προχωρήσω με το Θεό, παίρνοντας την ελευθερία της ψυχής μου μαζί και κλειδώνοντας όλους τους άλλους έξω».

Εἰ ὁ Θεὸς πατὴρ ὑμῶν ἦν, ἠγαπᾶτε ἂν ἐμέ, ἐγὼ γὰρ ἐκ τοῦ Θεοῦ ἐξῆλθον καὶ ἥκω· οὐδὲ γὰρ ἀπ' ἐμαυτοῦ ἐλήλυθα, ἀλλ' ἐκεῖνός με ἀπέστειλε. 43 διατί τὴν λαλιὰν τὴν ἐμὴν οὐ γινώσκετε; ὅτι οὐ δύνασθε ἀκούειν τὸν λόγον τὸν ἐμόν. 44 ὑμεῖς ἐκ τοῦ πατρὸς τοῦ διαβόλου ἐστὲ, καὶ τὰς ἐπιθυμίας τοῦ πατρὸς ὑμῶν θέλετε ποιεῖν. ἐκεῖνος ἀνθρωποκτόνος ἦν ἀπ' ἀρχῆς, καὶ ἐν τῇ ἀληθείᾳ οὐκ ἔστηκεν, ὅτι οὐκ ἔστιν ἀλήθεια ἐν αὐτῷ· ὅταν λαλῇ τὸ ψεῦδος ἐκ τῶν ἰδίων λαλεῖ, ὅτι ψεύστης ἐστὶ καὶ ὁ πατὴρ αὐτοῦ. 45 ἐγὼ δὲ ὅτι τὴν ἀλήθειαν λέγω, οὐ πιστεύετέ μοι. 46 τίς ἐξ ὑμῶν ἐλέγχει με περὶ ἁμαρτίας; εἰ δὲ ἀλήθειαν λέγω, διατί ὑμεῖς οὐ πιστεύετέ μοι; 47 ὁ ὢν ἐκ τοῦ Θεοῦ τὰ ῥήματα τοῦ Θεοῦ ἀκούει· διὰ τοῦτο ὑμεῖς οὐκ ἀκούετε, ὅτι ἐκ τοῦ Θεοῦ οὐκ ἐστέ
Yio brother
Καλημέρα

PISTOS788 είπε...

zkcome

ΔΥΝΑΤΟ ΦΟΥΤΖΙ...

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ,ΔΕΞΙΟΙ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ,ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...

ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ...

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ...ΓΙΟ ΜΠΡΟΟ!!!

PISTOS788 είπε...

Ετοιμότητα πνεύματος...

Ένας νεαρός δούλευε στο τμήμα φρούτων και λαχανικών μιάς υπεραγοράς. Έρχεται ένας καλοντυμένος κύριος και του ζητάει μισό μαρούλι. Ο νεαρός του ζητάει να περιμένει λίγο για να πάει να συμβουλευθεί τον διευθυντή. Φτάνοντας στο γραφείο, λέει :

- Αφεντικό, είναι ένας μ@λ@κ@ς που μου ζητάει μισό μαρούλι...
Αλλά δεν είχε καλά-καλά τελειώσει την κουβέντα όταν αντιλαμβάνεται πως ο τύπος τον είχε ακολουθήσει και ήταν πίσω του, οπότε συνεχίζει: :
-...κι' αυτός ο κύριος εδώ, προσφέρεται να αγοράσει το άλλο μισό.
Το πρόβλημα λύθηκε και αργότερα ο διευθυντής καλεί τον νεαρό στο γραφείο.
- Βλέπω πως μολονότι πήγες να τα σκατώσεις, σκέφτηκες γρήγορα και αντέδρασες πολύ έξυπνα, κι' αυτό είναι κάτι που το εκτιμούμε

εδώ... Από που είσαι ;
- Απ' τη Βραζιλία.
- Aα, και γιατί ήρθες εδώ, σ' αυτή τη χώρα ;
- Δεν περνούσα καλά εκεί... Στη Βραζιλία υπάρχουν μόνο π@τ@νες και ποδοσφαιριστές.
- Πρόσεχε ρε πως μιλάς!... Η γυναίκα μου είναι Βραζιλιάνα!
- Μη μου πεις!... Και σε ποιά ομάδα έπαιζε ;;...

Ανώνυμος είπε...

«Εἰ γάρ μή οὔτω γένηται παρ' αὐτοῦ καί οὕτω τά τῶν ἀγώνων ἕξει καλῶς ἐν αὐτῷ, οὐδέν ἔσται ὄφελος αὐτῷ ἐκ μόνης τῆς τῶν παθῶν ἀλλοτριώσεως∙ οὐ γάρ ὁ μη πλεονεκτῶν ἀλλ ' ὁ ἐλεῶν ἐπαινεῖται, οὐδέ ὁ τό δοθέν τάλαντον σῶον φυλάξας ἀλλ ' ὁ διπλασιάσας ἐσώθη, οὐδέ ὁ ἐκκλίνας ἀπό κακοῦ ἀλλ ' ὁ ποιήσας τόν ἀγαθόν μακαρίζεται»



Καλησπέρα!!!
Κατερίνα

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=bbzZ2yRKfs0


Η ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ!ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ Η ΝΑ ΣΚΥΨΕΙΣ Η ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΔΙ!
ΧΡΥΣΗ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΜΟΡΦΗ ΝΕΡΑΙΔΟΝΟΝΑ!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=z7l49tQcH0c

Ανώνυμος είπε...

πετρος

χαχα καλο το ανεκδοτο.
Αμα καποιος πουλησει την ψυχη του,μπορει να την ξαναπαρει πισω?ακομα και αν μετανιωνε τοσο πικρα οσο κανενας αλλος ανθρωπος θα μπορουσε να σωθει?

Κατι που μου δινει κουραγιο οταν βλεπω πολυ σαπιλα και σκοταδι απο τα πολιτικα και τις μυστικες υπηρεσιες(3 λογαριασμους youtube και 2 e-mail μου καταργησαν σε 1 ενα χρονο)μεχρι τους ανθρωπους.
ολοι μπορουμε να εχουμε αυτα τα 3 αν οχι ας τα ζηταμε.

Τα απαραίτητα σ’ αυτή τη ζωή είναι να έχεις κάτι να κάνεις, κάτι να αγαπάς και κάτι να ελπίζεις. Addison

PISTOS788 είπε...

Κατερίνα

Απ’ όλα τα πράματα του κόσμου το πιο αλλόκοτο πράμα είναι ο άνθρωπος. Κανένας δεν ξέρει, πόσες δυνάμεις και πόσους κόσμους, πόσον ουρανό και πόση κόλαση κρύβει μέσα του. Αρκεί ναρθεί η περίσταση. Και τότε ξεγιεννέται από το ληστή ο άγιος κι από τον μωρό ο σοφός.

Ι. Μ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ,ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ...Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

PISTOS788 είπε...

telitsa-paylitsa

ΧΡΥΣΕΣ ΘΥΓΑΤΕΡΕΣ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΤΕΛΙΝΙ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ ΣΤΟΝ ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΗ ΜΑΣ!

PISTOS788 είπε...

ΠΕΤΡΟΣ


ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ...ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ...ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΝ,Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΣΤΗ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΨΥΧΗ.

ΖΟΥΣΑΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ,ΜΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΤΟΝ ΕΚΑΙΓΕ Η ΚΡΥΦΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ...

ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΙΕΡΕΑ ΤΟΤΕ-ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟ-
ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ...
ΕΙΧΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ...

Ο ΑΓΙΟΣ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΣΕ ΑΓΡΥΠΝΙΑ,ΚΑΙ ΥΨΩΣΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΑΙΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΘΕΟ ΒΟΗΘΕΙΑ...

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ...ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΠΕΦΤΕ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΠΡΟΣ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ...ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟ...ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΜΕΓΑΣ...

Τα απαραίτητα σ’ αυτή τη ζωή είναι να έχεις κάτι να κάνεις, κάτι να αγαπάς και κάτι να ελπίζεις. Addison

ΟΜΟΡΦΟ...ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΓΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!

PISTOS788 είπε...

Τα ελεύθερα έθνη δεν καταλαμβάνονται με τα δάνεια, τα ομόλογα και τα ψεύτικα χρέη. Και στον πόλεμο για την επικράτηση ενός κράτους δεν επιστρατεύονται τραπεζίτες με αδηφάγα θησαυροφυλάκια και φαρδιές τσέπες αλλά στρατιώτες με ατσάλινο ηθικό και πύρινη θέληση για τη Νίκη του βαλλόμενου Έθνους. Όμως αυτή η αδιάψευστη ιστορική νομοτέλεια δεν ισχύει στη σημερινή Ελλάδα του ψευτορωμέϊκου που διαχειρίζεται το νεοταξικό συμβόλαιο εξοντώσεως της πατρίδος μας δίχως να ασκεί ελληνική πολιτική διοίκηση.Είδαμε τον υπουργό οικονομίας να μας λέει με άνεση και θράσος ότι παραχωρήθηκε το αγγλικό δίκαιο στους δανειστές μας.. για να μην τους περάσει από το μυαλό ότι θα ζητήσουμε αργότερα νέα μείωση του χρέους μας. Για να εξασφαλιστούν δηλαδή οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι, προτιμά η κατοχική κυβέρνηση να εξαλείψει πάσα διαπραγματευτική δυνατότητα. Εισάγει μάλιστα την πιο στυγνή μορφή «δικαίου» που ευνοεί περισσότερο από κάθε άλλο τον δανειστή και ξεζουμίζει τον δανειολήπτη, αφού το αγγλικό δίκαιο κουβαλάει μαζί του αναγκαστικές κατασχέσεις εθνικής γης. Μας φέρνουν ξένους νόμους, ξένους συμβούλους, ξένους επιτρόπους στην Πατρίδα του Φωτός που έχει δώσει ατελείωτο φόρο αίματος για να εξουσιάζεται μονάχα από κυρίαρχους Έλληνες.

PISTOS788 είπε...

Δεν μας έχουν πει ακόμη την αλήθεια ούτε για την προέλευση του χρέους ούτε για την κατάληξη των χρημάτων που εισρέουν στη χώρα. Δεν το κάνουν διότι σ’ αυτήν την περίπτωση θα αποκαλυφτεί το ψεύδος για την «αδυναμία» καλύψεως των εσωτερικών μας αναγκών που θα μας φέρει τάχα η χρεοκοπία. Η αλήθεια είναι ότι οι μισθοί και οι συντάξεις του ελληνικού λαού πληρώνονται από τον ίδιο το λαό μέσω της αποπληρωμής φόρων. Ούτε ένα ευρώ δανεικό δεν έχει έρθει σ’ εμάς. Όλο το δάνειο ξοδεύεται υπέρ των δανειστών μας και των σαρκοβόρων τόκων. Ο Βρετανός ευρωβουλευτής των συντηρητικών Χάναν δήλωσε επ’ αυτού στη βρετανική εφημερίδα Telegraph ότι για κάθε ευρώ τα 81 λεπτά απορροφούνται για τη διάσωση τραπεζιτών και ομολογιούχων και μόλις 19 λεπτά καταλήγουν στην ελληνική κυβέρνηση για τους τόκους.


Επαναλαμβάνεται λοιπόν η φαρσοκωμωδία των απελευθερωτικών συμμαχικών δανείων του Εικοσιένα. Τότε που τα εκατομμύρια των δανείων με πανομοιότυπους τρόπους φτάνανε ως την Ελλάδα μετατρεπόμενα σε λίγες χιλιάδες. Στις προϋποθέσεις της σημερινής δανειοδότησης προσφέρονται ως όρος δεσμευτικός της αποπληρωμής οι υπογραφές των μνημονιακών πολιτικών αρχηγών δεδομένου του ρευστού πολιτικού περιβάλλοντος που έχει δημιουργηθεί από την επιθυμία του λαού μας να αναθέσει την διοίκηση του Έθνους σε ελληνικά χέρια. Τις υπογραφές ακολουθεί η πρόστυχη «συμμαχική» αναγγελία πτώχευσης της Ελλάδος τον Απρίλιο εξαιτίας του αναγκαστικού κουρέματος που θα αφήσει πίσω του το PSI. Ο λόγος είναι φυσικά η αρπαγή της δημόσιας περιουσίας μας.

PISTOS788 είπε...

Στο μεταξύ δυναμικά έρχεται στο προσκήνιο η γαλλική πρόταση για τη δέσμευση των χρημάτων του ελληνικού δανείου σ’ έναν ειδικό λογαριασμό. Οι δε τοκογλύφοι θα έχουν την απόλυτη διαχείριση στα χέρια τους και θα αποφασίζουν αν διατεθούν στη χώρα τα λεφτά και για ποιο σκοπό με γνώμονα την συμμόρφωση των γραικύλων στις νεοταξικές εντολές και επιθυμίες. Στο μεταξύ το μνημόνιο έχει λάβει ήδη παράταση έως το 2015 και περιλαμβάνει πρόσθετα μέτρα ύψους 3,2 δις ευρώ και συνολικά μέτρα ύψους 14,2 έως 14,5 δις ευρώ για το διάστημα 2012 – 2014. Περιλαμβάνει ακόμη αυξήσεις σε ρεύμα και μέσα μαζικής μεταφοράς και μια σειρά από μειώσεις σε μισθούς κατά 22%, συντάξεις του δημοσίου, επικουρικές συντάξεις. Αντιθέτως αυξάνονται απολύσεις και φόροι με τις καταργήσεις των φοροαπαλλαγών.


Όμως από τον Ιούνιο έρχεται μια πονηρή αύξηση στις αντικειμενικές αξίες των ακινήτων. Η κατοχική «κυβέρνηση» υπό την κάλυψη δήθεν προβλέψεων για τις ανάγκες του υπουργείου εθνικής αμύνης βάζει στο πακέτο των παραχωρήσεων στην τρόικα και την ιδιωτική περιουσία. Έτσι το σύνολο της ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων, κινητής και ακίνητης, επιτάσσεται, δηλαδή τίθεται σε αναγκαστική απαλλοτρίωση με κάποια αποζημίωση! Αποφασίστηκε μάλιστα η σύσταση ειδικής επιτροπής που θα κάνει τους ελέγχους.


Κατά τα άλλα έχουμε τον πρόεδρο του αυστριακού επιμελητηρίου να μας ζητάει να πουλήσουμε ακατοίκητα νησιά και τους πλουτοπαραγωγικούς τους προφανώς πόρους. Έχουμε τα κρούσματα υποσιτισμού των μαθητών να επεκτείνονται με το σύλλογο των δασκάλων στο Κιάτο να προσπαθούν να ανταποκριθούν με ανακοινώσεις τους στις πρόσθετες ανάγκες επισιτισμού. Και την Ελλάδα ολόκληρη ανοχύρωτη Πολιτεία να σκυλεύεται όπως συνέβη με την κλοπή πολυάριθμων αρχαιοτήτων από το αρχαιολογικό μουσείο της Ολυμπίας

PISTOS788 είπε...

Όμως τοκογλύφοι και ψευτοσύμμαχοι δεν θέλουν να πάμε σε εκλογές για να εκφραστεί ο ελληνικός λαός. Γιατί φοβούνται τον Πατριωτισμό των Ελλήνων και την πολύ μεγάλη άνοδο της εκλογικής δύναμης του Ελληνικού Εθνικισμού. Σύμφωνα δε με κάποιες άλλες σκέψεις θέλουν να δώσουν το νέο εθνοκτόνο δάνειο μετά τις εκλογές για να μοιράσουν περισσότερους εκβιασμούς και να πάρουν περισσότερες κομματικές δεσμεύσεις.


Ο Ελληνισμός μας όμως θα δώσει την πρέπουσα εθνική απάντηση στην επέλαση του μισελληνισμού. Θα οδηγήσει στη χρεοκοπία το κατοχικό καθεστώς και τα ψευτοχρέη. Και θα προχωρήσει στην εσωτερική ανασυγκρότηση του Ελληνικού Έθνους από μια Εθνικοκοινωνική Διακυβέρνηση που θα στηριχθεί στα ελληνικά χέρια, την ελληνική γη, τον ελληνικό πλούτο.

Ανώνυμος είπε...

πτερος

Δεν θελουνε να εκφραστει ο λαος και να κυριαρχησει ο πατριωτισμος φοβουνται την πολύ μεγάλη άνοδο της εκλογικής δύναμης του Ελληνικού Εθνικισμού. ,κατι πρεπει να σκεφτουμε... Ενα απο τα διαφορα μεσα ειναι και οι anonymous .Aν εχεις εναν συμμαχο μαχεσαι η ενεργοποιησε πιο ηπια πιο αργα πιο ηρεμα η και καθολου σε σχεση με το να ησουν μονος,με το να χακαραν μερικες σελιδες κτλ χεστηκαμε δεν εγινε κατι το οπιο να ειναι υπερ του Ελληνα.

Ανώνυμος είπε...

petros

σχετικα με τους anonymous



Y.Γ ο πολεμος μπορει να ειναι διαφορετικος μα το dna ειναι ιδιο.

Ανώνυμος είπε...

πετρος

Οτι να ειναι αλλα γραφω αλλα βγαζει η δεν βγαζει

σχετικα με τους anonymous http://www.youtube.com/watch?v=9-USyTJmpmM&feature=player_embedded#!
ειναι μερους του παιχνιδιου-μιας ρομαντικης υποκινουμενης επαναστασης ειναι μερος των καρτων evolution και hacker απο το καρτοπαιχνιδο illuminati

PISTOS788 είπε...

Πετρος

ΓΡΑΦΕΙΣ...ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ...

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ...

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες