Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Είδα τον Νέο Άνθρωπο. Ο Νέος Άνθρωπος ζει ανάµεσά µας, τώρα! Είναι εδώ! Είναι ατρόµητος και ανελέητος.Τον φοβήθηκα.

Σας διδάσκω τον Υπεράνθρωπο. Ο άνθρωπος είναι κάτι που πρέπει να ξεπεραστεί. Εσείς τι έχετε κάνει για να τον ξεπεράσετε;
Τι είναι ο πίθηκος για τον άνθρωπο; Ένα αντικείμενο για περίγελο ή μια επώδυνη ντροπή. Και ακριβώς το ίδιο πρέπει να είναι ο άνθρωπος για τον Υπεράνθρωπο: ένα αντικείμενο για περίγελο ή μια επώδυνη ντροπή.
ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΖΑΡΑΤΟΥΣΤΡΑ




-Θα σας φανερώσω ένα µυστικό. Είδα τον Νέο Άνθρωπο. Ο Νέος Άνθρωπος ζει ανάµεσά µας, τώρα! Είναι εδώ! Είναι ατρόµητος και ανελέητος.Τον φοβήθηκα.
Έλεγε ο Χίτλερ, εκστατικός
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΡΟΟΥΣΝΙΝΓΚ,ΤΟΝ ΝΑΖΙ Gauleiter
O Gauleiter ΗΤΑΝ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.ΤΟ 1945 ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΡΑΙΧ ΔΙΕΘΕΤΕ 42 Gauleiter. H ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ…

Τα βασικά θέµατα της δηµιουργίας του χιλιετούς νέου κόσµου και της ανώτερης φυλής των θεανθρώπων, βασισµένα στην αποκρυφιστική φιλοσοφία, και έχοντας σαν προαπαιτούµενο την "κάθαρση της κατώτερης φυλετικής µάζας", αποτέλεσαν τα βασικά σηµεία του Ναζιστικού συστήµατος. Αυτή η προσπάθεια απέτυχε. Οι δαιµονικές δυνάµεις, όµως, που κρύβονταν πίσω από αυτή την προσπάθεια, εξακολουθούν να υπάρχουν. Ο Ναζισµός του Χίτλερ δεν ήταν παρά µια πρωτόγονη πρόβα για να επιτευχθούν τα επιτήδεια, και καλοστηµένα σχέδια ΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ…



ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ 731 ΤΩΝ ΙΑΠΩΝΩΝ,ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ


8 Πάλιν παραλαμβάνει αὐτὸν ὁ διάβολος εἰς ὄρος ὑψηλὸν λίαν καὶ δείκνυσιν αὐτῷ πάσας τὰς βασιλείας τοῦ κόσμου καὶ τὴν δόξαν αὐτῶν 9 καὶ λέγει αὐτῷ· ταῦτα πάντα σοι δώσω, ἐὰν πεσὼν προσκυνήσῃς μοι. 10 τότε λέγει αὐτῷ ὁ ᾿Ιησοῦς· ὕπαγε ὀπίσω μου, σατανᾶ· γέγραπται γάρ, Κύριον τὸν Θεόν σου προσκυνήσεις καὶ αὐτῷ μόνῳ λατρεύσεις.
ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟ 4,8-11

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ...

Ο ΟΡΚΟΣ ΤΟΥ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.
« Σας εύχομαι τώρα που θα τελειώσουν οι πόλεμοι να είστε ευτυχισμένοι μέσα σε ειρήνη.
΄0λοι οι θνητοί από εδώ και πέρα να ζήσουν σαν ένας λαός μονιασμένος για την κοινή προκοπή, να έχετε την οικουμένη για πατρίδα σας, με νόμους κοινούς, όταν θα κυβερνούν οι άριστοι ανεξάρτητα απ΄ τη φυλή.
Δε χωρίζω τους ανθρώπους, όπως κάνουν οι στενόμυαλοι, Έλληνες και βάρβαρους.
Δεν μ΄ ενδιαφέρει η καταγωγή των πολιτών ούτε η ράτσα που γεννήθηκαν, τους καταμερίζω με μοναδικό κριτήριο την αρετή, για μένα κάθε καλός ξένος είναι Έλληνας και κάθε κακός Έλληνας είναι χειρότερος από βάρβαρο.
Αν ποτέ σας παρουσιαστούν διαφορές, δεν θα καταφύγετε στα όπλα, Παρά θα τις λύσετε ειρηνικά. Στην ανάγκη θα σταθώ διαιτητής σας.

Το θεό δεν πρέπει να τον έχετε σαν αυταρχικό κυβερνήτη, αλλά Σαν κοινό πατέρα όλων, ώστε η διαγωγή σας να μοιάζει με τη ζωή που κάνουν τ΄ αδέλφια μέσα στην οικογένεια.
Απ΄ τη μεριά μου όλους σας Θεωρώ ίσους, λευκούς και μελαψούς και θα΄ θελα να μην αισθάνεστε μόνο σαν υπήκοοι της κοινοπολιτείας μου, αλλά να νοιώθετε όλοι σαν μέτοχοι και συνέταιροι.
΄0σο περνά απ΄ το χέρι μου, θα προσπαθήσω να γίνουν πραγματικότητα αυτά που υπόσχομαι. Αυτό τον όρκο που δώσαμε απόψε με σπονδές κρατήστε τον σαν σύμβολο αγάπης»
ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΛΑΣΤΟ...ΔΕΝ ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΟΙΑ...ΟΠΟΤΕ ...

ΘΑ ΑΤΕΝΙΣΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΕΚΕΝΤΗΣΑΝ...

13 σχόλια:

PISTOS788 είπε...

Ατάκες για την κρίση

-Έχω αρκετά χρήματα για να περάσω μέχρι το τέλος του μήνα. Του προηγούμενου...

-Τις προάλλες ένα αυτοκίνητο στούκαρε στη βιτρίνα ενός καταστήματος και φώναξε ο καταστηματάρχης: -Επιτέλους, μπήκε ένας άνθρωπος στο μαγαζί.

-Κάθε φορά που μιλάει ο Βενιζέλος κρύβεται το πορτοφόλι μου από μόνο του...

-Μη κλέβετε, μη λέτε ψέματα, μη πουλάτε ναρκωτικά, η κυβέρνηση δε γουστάρει ανταγωνιστές!

PISTOS788 είπε...

Β. Μαρκεζίνης: Μανιφέστο «Κοινωνικό Συμβόλαιο»

Ο γνωστός ακαδημαϊκός Βασίλειος Μαρκεζίνης παρεμβαίνει στα ελληνικά πολιτικά πράγματα με ένα άρθρο-μανιφέστο, που...


περιγράφει την ένδεια του ελληνικού πολιτικού προσωπικού και προτείνει λύσεις για την έξοδο από το πολιτικό και οικονομικό αδιέξοδο.




Ο κ. Μαρκεζίνης θεωρεί ως πρώτο μέλημα την προκήρυξη εκλογών αναφέροντας: «Το πρώτο πράγμα που οφείλουμε να πράξουμε είναι να προκηρύξουμε εκλογές και να ζητήσουμε από τον λαό να αναδείξει μια νέα, πλήρως νομιμοποιημένη Βουλή. Όπως είναι φυσικό, όλοι εκείνοι οι πολιτικοί που δεν έχουν την παραμικρή πιθανότητα επανεκλογής αντιτίθενται σφόδρα σε αυτή την προοπτική. Επειδή όμως είναι έξυπνοι, ή μάλλον πονηροί, φροντίζουν να συγκαλύπτουν τους πραγματικούς λόγους της αντίθεσής τους και να επικαλούνται διάφορες υψηλές αρχές συνδεόμενες με το συμφέρον του κράτους».


Όσον αφορά την παρακμή της ελληνικής πολιτικής ζωής και τον πολιτικό κόσμο ο Βασίλειος Μαρκεζίνης μιλάει για την αλλαγή που πρέπει να συντελεστεί σε επίπεδο πολιτικού προσωπικού: «Πρέπει να αλλάξουμε οπωσδήποτε τους Έλληνες πολιτικούς δρώντες, ακριβώς επειδή πρέπει να αλλάξουμε τις ισχύουσες πολιτικές: χρειαζόμαστε νέες πολιτικές σε εσωτερικό, ήτοι κοινωνικό, επίπεδο· νέες πολιτικές στις εξωτερικές μας σχέσεις και στην εθνική μας άμυνα· νέες πολιτικές στους τομείς των δημόσιων οικονομικών και, εν γένει, της οικονομίας. Αυτή η καινοτομία όμως μπορεί να προέλθει μόνον από νέα πρόσωπα, που δεν θα ελέγχονται από ξένους παράγοντες αλλά απλώς θα ξέρουν να συνεργάζονται μαζί τους· δεν θα σαστίζουν από φοβερό αίσθημα τιμής (και κατωτερότητας) αν ο Σαρκοζί, η Μέρκελ ή ο Μπαρόσο τούς τηλεφωνούν για να τους πουν τι πρέπει να κάνουν· δεν θα είναι εξαρτημένα από τα οικονομικά μας κατεστημένα και άρα δεν θα νιώθουν υποχρεωμένα να υποκύπτουν στα αιτήματά τους για κάθε λογής «διευκολύνσεις». Υπάρχουν τέτοια πρόσωπα;»


Και προθέτει, «ο νέος ηγέτης μας, όμως, πρέπει να μπορεί να ονειρευτεί και, όπως ο Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, να έχει το θάρρος, τη φαντασία και τη ρητορική δεινότητα να μεταδώσει αυτό το όνειρο και στον λαό του.


Να κάνει τους συμπατριώτες του περήφανους που είναι Έλληνες.

Να αναζωπυρώσει την πίστη τους στον Θεό τους, αλλά, συγχρόνως, να τους διδάξει και εκείνο το είδος ανεκτικότητας που δίνει δύναμη σε ένα ενωμένο έθνος και συνάδει με τη νομική μας αντίληψη περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων, όπως αυτή εκφράζεται και εφαρμόζεται από το δίκαιό μας.


Η ισοκατανομή θυσιών θα σηματοδοτήσει σύμφωνα με τον κ. Μαρκεζίνη την αλλαγή πλεύσης για τη αποκατάσταση της κοινωνική αδικίας που έχει συντελεστεί λόγω των μέτρων που έχει επιβάλει η τρόικα.


«Η συντριπτική αδικία των μέτρων που ελήφθησαν κατά τα τελευταία δύο χρόνια επιδεινώθηκε από το γεγονός ότι τα μέτρα αυτά εφαρμόστηκαν οριζόντια, δηλαδή τυφλά. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να γίνει άμεση αποκατάσταση των μεγαλύτερων αδικιών που διαπράχθηκαν με αυτόν τον τρόπο».

Τέλος, αναφέρεται στα θεμέλια που θα χτιστεί το νέο κοινωνικό συμβόλαιο σημειώνοντας χαρακτηριστικά: "Εν ολίγοις, απαιτείται ισορροπία· ισορροπία μέσω της κοινής προσπάθειας. Ισορροπία που θα στηρίζεται στο κοινωνικό συμβόλαιο, το οποίο όλα τα μέλη της κοινωνίας θα αναλάβουν να τηρήσουν μέχρις ότου, έπειτα από μια περίοδο κακουχίας δύο ή και τριών ετών, ξαναβγούμε από το σκοτάδι".

PISTOS788 είπε...

Δύο Ιταλοί δήμαρχοι προσφέρουν τους μισθούς τους για τη στήριξη του ελληνικού λαού

Συγκινητική και συνάμα αξιέπαινη κίνηση από δύο Δημάρχους της Ιταλίας οι οποίοι αποφάσισαν να προσφέρουν τους μισθούς τους για τη στήριξη του ελληνικού λαού. Πρόκειται για το Μάρκο Γκάλντι, δήμαρχο της κωμόπολης Κάβα Ντέι Τιρένι και τον Τζοβάνι Μοσκατιέλο δήμαρχος της κωμόπολης Μπαρονίσι.

Οι δύο δήμαρχοι ευαισθητοποιημένοι από την τραγική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας από την οικονομική κρίση και την καταστροφική φορομπηχτική πολιτική της κυβέρνησης και της ΤΡΟΙΚΑ αποφάσισαν με αυτή τους της κίνηση να αποδείξουν ότι ακόμα υπάρχουν φίλοι της Ελλάδα και του ελληνικού λαού στην Ευρώπη.

Μάλιστα στην επιστολή που έστειλε ο δήμαρχος Γκάλντι στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, στον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, στον Ιταλό πρωθυπουργό, Μάριο Μόντι και τον Έλληνα πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο αναφέρει τα ακόλουθα:

«Στην Ευρώπη, υπάρχει ένας λαός που λέει ότι δεν έχει αδέλφια. Και σε αυτή την ιστορική στιγμή, έχει δίκιο. Κανένας στον κόσμο δεν φέρεται με αδελφοσύνη προς τον ελληνικό λαό. Έστω και αν η Ελλάδα μάς έδωσε τη φιλοσοφία και την επιστήμη, την ποίηση και τη λογοτεχνία, το θέατρο και τη μουσική. Η Ελλάδα μάς έδωσε τον πολιτισμό και η Ιταλία και η Ευρώπη δεν είναι αδέλφια της, αλλά παιδιά της. Η Ευρώπη, σήμερα κρίνεται. Αν εγκαταλείψει την Ελλάδα, θα απορρίψει οριστικά μια συγκεκριμένη ιδέα της Ευρώπης, εκείνη την ιδέα της Ευρώπης, που θέλουμε και αγαπάμε. Από το μήνα αυτό θα καταβάλλω το μισθό μου υπέρ του ελληνικού λαού. Και όσοι κρατούν στα χέρια τους το μέλλον της Ευρώπης και της Ιταλίας, ας μην ξεχάσουν το χρέος τους, ένα χρέος αλληλεγγύης και αδελφοσύνης».

Σε ανάλογο πνεύμα είναι και οι δηλώσεις του δεύτερου δημάρχου του Τζοβάνι Μοσκατιέλο ο οποίος αναφέρει ότι, «Όσοι κυβέρνησαν τα χρόνια αυτά στην Ελλάδα, οπωσδήποτε διέπραξαν σοβαρότατα λάθη, αλλά θα ήμασταν και εμείς, τώρα, άλλο τόσο ανεύθυνοι, αν δεν στηρίζαμε - με κάθε δυνατό μέσο - αυτή τη χώρα, που είναι η κοιτίδα τού πολιτισμού μας».

Ανώνυμος είπε...

πετρος

Εχουνε κανει πολυ πιο φριχτα εγκληματα για να φτιαξουν εναν ανθρωπο μεταλαγμενο η εξελιγμενο με υπρφυσικες δυναμεις η ταινια V for vedenta η παιχνιδια οπως το F.E.A.R. και οχι μονο το δειχνουν οτι εχουν γινει πολλα φρικαλεα πειραματα. Πιστευαν πως αν βασανισεις εναν ανθρωπο η τον φτασεις στα ορια τοτε αυτος σαν αμυνα θα εκδυλωσει καποιες υπερδυναμεις για αμυνα η για εκδικηση .Φυσικα ηταν δηλητηριασμενοι-εγκεφαλικα και υποκινουμενοι απο δαιμονες για να κανουν τετοια πραγματα.Πολλες φορες δινουμε δικαιολογια στον εαυτο μας για να κανουμε κατι φρικτο,αυτοι μαλλον εδιναν οτι πρεπει να γινονται αυτα τα πραγματα για το καλο του κρατους η της ανθρωποτητας. Σε πολλα μοναστηρια στον κοσμο υπαρχουν ανθρωποι που εχουν δυναμεις θα μπορουσαν εκει να εψαχναν πληροφοριες και οχι να βασανιζαν αθωους. Αυτος ο υπερανθρωπος πως να ειναι αραγε?Θα ηθελα να τον δω.

Ακουσα οτι στις αρχες ιουλιου μπαινουμε στην δραχμη οποτε σκεφτκαν απο τον ιουλιο ως τον δεκεμβριο 21/12/2012 ειναι 6 μηνες μηπως αυτοι ειναι οι 6 μηνες ΠΕΙΝΑΣ που θα πεσουν.Οχι οτι τωρα δεν υπαρχει πεινα.



Ειναι 2 μαυρες πορνες απο την νταγκανικα και βλεπουνε ολο τον ελληνικο λαο εξω απο την βουλη.Και λεει η μια στην αλλη γιατι λενε την βουλη μπ@@ρδελο? και λεει η αλλη καλα δεν βλεπεις ποσσοι θελουν να μπουν!

ΤΑΞΙΔΙΏΤΙΣΣΑ είπε...

1. Η Ελλάδα σήμερα βρίσκεται στο στόχαστρο πολιτικών της παγκόσμιας διακυβέρνησης και αποτελεί γεωπολιτικό και οικονομικό πείραμα εφαρμογής νέων πολιτικών, λίγο πριν επιχειρηθεί η πλανητική γενίκευσή τους, και αυτό η διεθνής κοινότητα των ανθρώπων το αντιλαμβάνεται και αντιδρά...


2. Ο Φιλελληνισμός γι ακόμη μια φορά θριαμβεύει. Και το υλικό που τον τροφοδοτεί δεν είναι ούτε ο ξεπεσμός του ντόπιου πολιτικού συστήματος του γενιτσαρισμού που ελάχιστα έως καθόλου νοιάστηκε για το μέλλον αυτής της πατρίδας, αλλά ούτε και η ατολμία του ίδιου του Ελληνισμού ( με ευθύνη και πάλι του πολιτικού συστήματος) που ακόμη δεν τόλμησε να εξεγερθεί και να ανατρέψει παραδειγματικά τους δυνάστες του.
του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Οὐκ ἀφήσω ὑμᾶς ὀρφανούς· ἔρχομαι πρὸς ὑμᾶς. 19 ἔτι μικρὸν καὶ ὁ κόσμος με οὐκέτι θεωρεῖ, ὑμεῖς δὲ θεωρεῖτέ με, ὅτι ἐγὼ ζῶ καὶ ὑμεῖς ζήσεσθε.

Η Φρίκη έχει κατοικίσει με τους ανθρώπους πολλές φορές μέσα στους αιώνες. Ο ίδιος ο Κύριος υπέστει την βαναυσότητα όσων αρνούνταν και συνεχίζουν να αρνούνται την Αλήθεια! Η βαρβαρότητα δεν είναι χαρακτηριστικό των Μη Ελλήνων, αλλά όσων έχουν χάσει την οντολογική του ταυτότητα και προσπαθούν να επιβιώσουν μέσα απο την πτώση του πατέρα του ψεύδους, του Εωσφόρου. Η Ιστορία διδάσκει.....όσο περισσότερο αμαρτάνουμε "ζούμε παρα- φύση" τόσο περισσότερο είναι το αίμα που ξεπληρώνει την αποκατάσταση, όχι ως τιμωρία, αλλά ως φυσική συνέπεια. Ίσως το Έλεος και η θυσία του μονογενούς κρατά την παράταση για να σωθεί έστω κια ΜΙΑ ΨΥΧΗ.

Είναι μια ομιλία του γνωστού, τον τελευταίο καιρό, Δ. Καζάκη. Η αναφορά του στην πραγματικότητα που ζει η ανθρωπότητα σοκάρει και συνδέεται άμεσα με το σκληρό βίντεο των απάνθρωπων πειραμάτων.
http://www.youtube.com/watch?v=Hol9PsIueDQ&feature=related&fb_source=message

Ζούμε τα έσχατα χρόνια.....Μόνον η μεταξύ μας αγάπη μπορεί να μας κρατήσει όρθιους μέχρι ο κύριος να ξυπνήσει Τον ή Τους ανθρώπους Του.

PISTOS788 είπε...

ΠΕΤΡΟΣ!

ΑΣ ΟΠΛΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΠΕΤΡΟ,ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ...

PISTOS788 είπε...

ΤΑΞΙΔΙΏΤΙΣΣΑ!

ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

7-3...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΣΣΑ!

PISTOS788 είπε...

BornGR!

Οὐκ ἀφήσω ὑμᾶς ὀρφανούς· ἔρχομαι πρὸς ὑμᾶς...

ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ,ΠΩΣ ΘΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ-ΜΑΣ...

ΜΠΑΜΠΑΑΑ...ΖΚΕ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΔΕΡΦΕ ΜΠΟΡΝΑΚΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

Κατά Ιωάννην Ευαγγέλιο

Ιω. 14,12 ἀμὴν ἀμὴν λέγω ὑμῖν, ὁ πιστεύων εἰς ἐμέ, τὰ ἔργα ἃ ἐγὼ ποιῶ κἀκεῖνος ποιήσει, καὶ μείζονα τούτων ποιήσει, ὅτι ἐγὼ πρὸς τὸν πατέρα μου πορεύομαι,

Ιω. 14,12 Σας διαβεβαιώνω ότι εκείνος που πιστεύει εις εμέ θα κάμη, χάρις εις αυτήν την πίστιν του, τα μεγάλα και θαυμαστά έργα, τα οποία εγώ κάνω και ακόμη μεγαλύτερα από αυτά, (όπως είναι η θεραπεία της ψυχής από την νόσον της αμαρτίας και η ανάστασίς της εις ζωήν αιώνιον). Ολα δε αυτά με την χάριν που θα πηγάζη από την σταυρικήν μου θυσίαν, διότι εγώ πηγαίνω τώρα προς τον Πατέρα μου, αφού ετελείωσα το έργον μου επί της γης.

Ιω. 14,13 καὶ ὅ,τι ἂν αἰτήσητε ἐν τῷ ὀνόματί μου, τοῦτο ποιήσω, ἵνα δοξασθῇ ὁ πατὴρ ἐν τῷ υἱῷ.

Ιω. 14,13 Και κάθε τι που με πίστιν θα ζητήσετε εν τω ονόματί μου, θα το κάμω, δια να δοξασθή έτσι ο Πατήρ δια του Υιού.

Ιω. 14,14 ἐάν τι αἰτήσητε ἐν τῷ ὀνόματί μου, ἐγὼ ποιήσω.

Ιω. 14,14 Εάν, λοιπόν, ζητήσετε κάτι, επικαλούμενοι με πίστιν φωτισμένην και ζωντανήν το όνομά μου, εγώ θα το κάμω.

Για την αντιγραφή

ΙΩΑΝΝΗΣ

PISTOS788 είπε...

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ...

ΕΝΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΤΗΣ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ,ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ...ΖΚΕ!!!

zkcome είπε...

Αν όμως κάνω τούτο, αυτό που εγώ δεν θέλω, εγώ πια δεν το κατεργάζομαι, αλλά η αμαρτία που κατοικεί μέσα μου. Άρα βρίσκω αυτόν το νόμο, ότι ενώ εγώ θέλω να κάνω το καλό, σ' εμένα το κακό παρευρίσκεται. Γιατί ευχαριστιέμαι στο νόμο του Θεού κατά τον εσωτερικό μου άνθρωπο, αλλά βλέπω άλλο νόμο στα μέλη μου, που αντιστρατεύεται στο νόμο του νου μου και με αιχμαλωτίζει στο νόμο της αμαρτίας που είναι στα μέλη μου. Ταλαίπωρος εγώ ο άνθρωπος! Ποιος θα με σώσει από τούτο το σώμα του θανάτου; Ευχαριστώ όμως το Θεό: αυτός θα με σώσει μέσω του Ιησού Χριστού του Κυρίου μας. Άρα, λοιπόν, αφενός εγώ ο ίδιος με το νου μου είμαι δούλος στο νόμο του Θεού, αφετέρου με τη σάρκα μου στο νόμο της αμαρτίας.

PISTOS788 είπε...

zkcome

Οι Δέκα Εντολές γράφτηκαν από τον Σινά και παραδόθηκαν στον Μωυσή στην Πλάκα. Ήταν όλες πέτρινες, αλλά σαφέστατες. (Γραπτό υποψηφίου για τη Σχολή Αστυνομίας)

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες