Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

ΕΜΕΙΣ-ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΛΕΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΜΕΙΣ,ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΤΡΑΤΙΑ...

«Πρόσεχε γιατί τώρα δεν πυροβολούν πια στα πόδια αλλά στο μυαλό»! Στα πόδια πυροβολούν ακόμα μόνο σε υπανάπτυκτες δικτατορίες.
Κατερίνα Γώγου


ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ,ΠΑΝΤΟΥ,ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ,ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΤΗΤΕΣ…
ΘΑ ΕΞΑΠΟΛΥΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…
ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΣΗ,ΩΣΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ.
ΘΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ.
ΜΕ ΤΟ ΦΘΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ,ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ,ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΙΜΟΥΣ,ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΣΤΙΓΕΣ,ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,ΩΣΤΕ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΑΣ.
ΘΑ ΑΧΡΗΣΤΕΥΣΟΥΜΕ,ΘΑ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΟΥΜΕ,ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ.
ΔΕ ΘΑ ΔΙΣΤΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ,ΤΗ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΣΟ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΜΑΣ.
ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ,ΒΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΔΙΑΛΕΧΤΟΙ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.
Η ΔΙΑΝΟΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΗΣ ΚΑΙ ΖΩΩΔΗΣ.
ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΟΥΝ.
ΟΙ ΕΠΙΝΟΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΥΛΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ.
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΣΚΙΕ.-ΜΟΡΙΣ ΖΟΛΙ.
Τα τρομερά SS (Schwarzer orden) ήταν η υλοποίηση των αποκρυφιστικών και εσωτερικών πεποιθήσεων της οργάνωσης Θούλη. Μέσα στα SS τώρα, υπήρχε μία άλλη εσωτερική οργάνωση, η οποία ονομαζόταν επίσης SS αλλά σήμαινε Schwarze Sonne (ο Μαύρος Ήλιος).
Τα μέλη της οργάνωσης Θούλη είχαν στενές επαφές με ανθρώπους από τη θιβετιανή κοινότητα στο Βερολίνο και επίσης συνεργασία με μέλη της θρησκείας των Μπον από το Θιβέτ, που φημίζονται για τις γνώσεις μαγείας που κατέχουν. Ο ίδιος ο Χίτλερ είχε στενή σχέση με έναν μοναχό από το Θιβέτ ο οποίος περιγραφόταν ως -ο φύλακας του κλειδιού- και φορούσε πάντα πράσινα παπούτσια!
Απόρρητο έγγραφο της Αμερικανικής Υπηρεσίας OSS παρατηρεί: Υπάρχουν διάφορες φήμες ότι κάποιος ηλικιωμένος ανατολίτης μοναχός με ένα πράσινο καπέλο θεάται συχνά στους κύκλους τον ναζιστικού κόμματος... Αυτός είναι βασικά ένας σκουρόχρωμος θιβετιανός που φαίνεται απίστευτα ηλικιωμένος. Αναφέρεται ότι τα μάτια του εκπέμπουν μια αμυδρή γκριζωπή λάμψη. Είναι ένας ηλικιωμένος ,κοντός άνθρωπος, με μαύρο μάλλινο μανδύα και πράσινη ζώνη και σκούφο. Άλλοι αναφέρουν αυτό τον ηλικιωμένο θιβετιανό σαν τον άνθρωπο με τα πράσινα γάντια, ο οποίος δεχόταν τις συχνές επισκέψεις του Χίτλερ και είχε μαντέψει τρεις φορές σε δηλώσεις του στις εφημερίδες τον ακριβή αριθμό των χιτλερικών υποψηφίων που θα εκλέγονταν στις βουλευτικές εκλογές. Άλλοι πάλι τον αναφέρουν σαν «ο Μάγος με τον πράσινο χιτώνα».
Οι προπαγανδιστικές εφημερίδες των Ναζί ανέφεραν ότι
ο μοναχός γνώριζε το μυστικό των εισόδων στην Αγκάρθα ή ότι κρατούσε τα κλειδιά του βασιλείου της Αγκάρθα. Όταν οι Ρώσοι μπήκαν στο Βερολίνο στις 25 Απριλίου 1945, βρήκαν σε ένα κελλάρι έξι νεκρούς θιβετιανούς σε κύκλο, ένας εκ των οποίων φορούσε πράσινα παπούτσια και ήταν στη μέση του κύκλου.




Ιδρύω ένα τάγμα,εκμυστηρεύτηκε ο Αδόλφος Χίτλερ στον Ράουσνιγκ.
Εκεί θα επιτευχθεί το τελικό στάδιο της ανθρώπινης μετάλλαξης-ο Άνθρωπος Θεός!

13 σχόλια:

PISTOS788 είπε...

Xένρυ Κίσσινγκερ- Ακούω τα τύμπανα του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου!

Η εμπειρία του στις διπλωματικές σχέσεις είναι τεράστια και η άποψη του για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις ιδιαίτερα βαρύνουσα. Ο Χένρυ Κίσινγκερ, πρώην ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, σε προχωρημένη πλέον ηλικία, κατέθεσε την δική του άποψη για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.
"Οι Ηνωμένες Πολιτείες χτυπούν την Κίνα και την Ρωσία, και το τελευταίο καρφί στο φέρετρο θα είναι το Ιράν, το οποίο είναι, φυσικά, ο κύριος στόχος του Ισραήλ. Έχουμε επιτρέψει στην Κίνα να αυξήσει τη στρατιωτική της δύναμη και στη Ρωσία να ανακτήσει τις δυνάμεις της από το Sovietization, να τους δώσουμε μια ψευδή αίσθηση από νταηλίκι. Είμαστε σαν τον ακροβολιστή ο οποίος προκαλεί το υποχείριο να πάρει το όπλο του και όταν αυτό προσπαθήσει να πάρει το όπλο του το πυροβολεί αμέσως. Αυτό, θα δημιουργήσει ένα κοινό και γρήγορο αφανισμό τους" είπε ο έμπειρος διπλωμάτης για να συνεχίσει, εμφανιζόμενος βέβαιος για πόλεμο
"Ο επικείμενος πόλεμος θα είναι τόσο σκληρός που μόνο μία υπερδύναμη μπορεί να κερδίσει, και αυτή θα είμαστε εμείς. Για το λόγο αυτό η ΕΕ βιάζεται να σχηματίσει ένα ολοκληρωμένο υπέρ-κράτος, γιατί ξέρουν τι έρχεται, και για να επιβιώσει, η Ευρώπη, θα πρέπει να είναι ένα συνολικά συνεκτικό κράτος. Η βιασύνη τους μου λέει ότι ξέρουν πολύ καλά ότι η μεγάλη αναμέτρηση είναι προ των πυλών. Ω, πόσο έχω ονειρευτεί αυτή την ευχάριστη στιγμή.Ελέγξτε το πετρέλαιο και θα ελέγχετε τα έθνη. Ελέγξτε το φαγητό και θα ελέγχετε τους ανθρώπους."
Ο κ. Κίσινγκερ, στη συνέχεια, πρόσθεσε: "Αν είστε ένα συνηθισμένο άτομο, τότε μπορείτε να προετοιμαστείτε για πόλεμο μετακινούμενος προς την ύπαιθρο και κτίζοντας μια φάρμα, αλλά πρέπει να πάρετε μαζί σας όπλα, αφού οι ορδές των πεινασμένων θα περιφέρονται. Επίσης, αν και η ελίτ θα έχει ασφαλή σημεία φύλαξης και ειδικά καταφύγια, πρέπει κατά τη διάρκεια του πολέμου, να είναι εξίσου προσεκτικοί με τους απλούς πολίτες, διότι τα καταφύγιά τους μπορεί να τεθούν σε κίνδυνο. "
Μετά από λίγα λεπτά διακοπή ώστε ο ο κ. Κίσινγκερ να συγκεντρώσει τις σκέψεις του,συνέχισε:
"Είπαμε στον στρατό ότι θα έπρεπε να καταλάβουμε πάνω από επτά χώρες της Μέσης Ανατολής για τους πόρους τους και έχουν σχεδόν ολοκληρώσει τη δουλειά τους. Όλοι γνωρίζουμε τι πιστεύω για τον στρατό, αλλά πρέπει να πω ότι αυτή την φορά υπάκουσαν τις διαταγές με το παραπάνω. Είναι ακριβώς αυτό το τελευταίο στάδιο, δηλαδή το Ιράν, το οποίο θα αλλάξει την ισορροπία. Πόσο καιρό μπορεί η Κίνα και η Ρωσία να κάθεται και να βλέπει την Αμερική να καθαρίζει; Η μεγάλη ρωσική αρκούδα και το κινέζικο δρεπάνι θα ξυπνήσουν από τον ύπνο τους, και αυτό θα γίνει όταν το Ισραήλ θα πρέπει να πολεμήσει με όλες του τις δυνάμεις και οπλισμό για να σκοτώσει όσους περισσότερους Άραβες μπορεί. Ας ελπίσουμε ότι αν όλα πάνε καλά, η μισή Μέση Ανατολή θα είναι Ισραηλινή. Οι νέοι μας έχουν εκπαιδευτεί καλά, την τελευταία δεκαετία περίπου, στα παιχνίδια κονσόλας πολεμικών τεχνών.ήταν ενδιαφέρον να δούμε το νέο Call of Duty Modern Warfare 3, το οποίο αντανακλά ακριβώς αυτό που πρόκειται να έρθει στο εγγύς μέλλον με τον έξυπνο προγραμματισμό του. Οι νέοι μας στις ΗΠΑ και τη Δύση, είναι προετοιμασμένοι, διότι έχουν προγραμματιστεί να είναι καλοί στρατιώτες , βορά των κανονιών, και όταν θα διαταχθούν να βγουν στους δρόμους και να πολεμήσουν τους τρελούς Κινέζους και Ρώσους, θα υπακούσουν στις εντολές τους. Από τις στάχτες θα οικοδομήσουμε μια νέα κοινωνία, θα μείνε μόνο μία υπερδύναμη, και αυτή η μια θα είναι η παγκόσμια κυβέρνηση που θα κερδίσει. Μην ξεχνάτε, οι Ηνωμένες Πολιτείες, έχουν τα καλύτερα όπλα, έχουμε πράγματα που κανένα άλλο έθνος δεν έχει, και θα παρουσιάσει τα όπλα αυτά στον κόσμο, όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή. "

white είπε...

Τι να πουν καλέ οι υπηρέτες... ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ? Αυτός είναι και ο σκοπός του Ανθρώπου η Εξατομίκευσις, ο Άνθρωπος που βγαίνει από τον σωρό και στέκεται όρθιος μέσα στο Σύμπαν. Το εμείς υπό την δική τους έννοια δείχνει την έλλειψη ισχύος.
Μια πολύ ζεστή Καλημέρα!

Ανώνυμος είπε...

Πετρος

Xένρυ Κίσσινγκερ εκτος απο κατακαθι εισαι και βλακας!

1 και η μεγαλητερη βλακεια που λες,λες οι νέοι μας έχουν εκπαιδευτεί καλά με τα η/λ παιχνιδια και ειναι προετοιμασμενοι.Κοιτα το παιχνιδι http://www.youtube.com/watch?v=coiTJbr9m04 και κοιτα οι περισσοτεροι νεοι πως το βλεπουν αν το ζησουν http://www.youtube.com/watch?v=zuzaxlddWbk εχω δει πολλους να ειναι αστερια σε αυτα τα games και μολις πηγανε στρατο σαν κοτουλες κανανε και παρακαλαγανε για μια εξοδο φαντασου αυτους να τους στειλεις σε πολεμο.Ειχα δει ενα ντοκιμαντερ πως οι αμερικανοι στρατιωτες καπνιζαν χορτο νομιζω ισως κανω λαθος αν ηταν χορτο η κατι αλλο... και ακουγαν μεταλ και ροκ για να την παλεψουν στις περιπολιες και οχι μονο.Επισης σκεψου οτι οι Ρωσοι και αυτοι που ειναι στην μεση ανατολη ειναι πιο πολλοι πιο σκληραγογημενοικαι πιο καλα εκπαιδευμενοι.Οποτε δεν εχουν εκπαιδευτει με τα games απλα ειναι φαντασιοπληκτοι.

2 Αφου εχετε επιτρεψει Ρωσια και Κινα να ανακτησουνε τις δυναμεις τοτε γιατι τρεμετε εναν πουτιν και πες οτι δεν ειναι ετσι.Πως ειναι δυνατον η ρωσια να σας χαλαει σχεδια?Δηλαδη πως γινετε ενας ακροβολιστης να μην μπορει να ελενχει ενα υποχειρο?

3Πως ειναι δυνατον να ξερετε οτι εχετε πραγματα που κανενα αλλο εθνος δεν εχει την στιγμη που δεν εχετε την δυναμη να ελενχετε και να επιβλεπετε τα παντα?

4Αν ειστε ενα συνηθισμενο ατομο καλητερα σε νησι και οχι σε επαρχια (α) θα μπορει να ψαρευει κτλ (β)λογο θαλασσας θα εχει μικροτερες επιδρομες πεινασμενων.

5 σε καθε τι και κυριως μεγαλο πραγμα που παμε να κανουμε βαζουμε και τον παραγοντα Θεος.Δεν θα σου εκανε κακο να μελετουσες και τα πνευματικα πραγματα ετσι θα ειχες μια ολοκληρωμενη εικονα,εδω δεν ειναι μια αρενα με θυραματα,αθωους και στρατιωτακια,αυτα μονο στα η/λ games

zkcome είπε...

Και έγινε πόλεμος στον ουρανό, ο Μιχαήλ και οι άγγελοί του ήρθαν να πολεμήσουν με το δράκο. Και ο δράκος πολέμησε και οι άγγελοί του, αλλά δεν υπερίσχυσε ούτε τόπος βρέθηκε γι' αυτούς πια στον ουρανό. Και ρίχτηκε ο δράκος ο μεγάλος, ο όφης ο αρχαίος, που καλείται Διάβολος και ο Σατανάς, αυτός που πλανά την οικουμένη όλη, ρίχτηκε στη γη και οι άγγελοί του ρίχτηκαν μαζί του. Και άκουσα φωνή μεγάλη στον ουρανό να λέει:
«Τώρα έγινε η σωτηρία και η δύναμη
και η βασιλεία του Θεού μας
και η εξουσία του Χριστού του,
γιατί ρίχτηκε ο κατήγορος των αδελφών μας,
που τους κατηγορεί μπροστά στο Θεό μας
ημέρα και νύχτα.
Και αυτοί τον νίκησαν
χάρη στο αίμα του Αρνίου
και χάρη στο λόγο της μαρτυρίας τους,
και δεν αγάπησαν την ψυχή τους μέχρι το θάνατο.
Γι' αυτό ας ευφραίνεστε ουρανοί
και όσοι σ' αυτούς κατασκηνώνετε.
Αλίμονο στη γη και στη θάλασσα,
γιατί κατέβηκε ο Διάβολος προς εσάς
έχοντας θυμό μεγάλο,
επειδή ξέρει ότι λίγο καιρό έχει».

PISTOS788 είπε...

white

ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ...

ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ...ΟΡΓΑΝΩΣΗ...ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ...

ΦΡΟΝΙΜΟΤΕΡΟΙ ΟΙ ΥΙΟΙ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ...ΜΑΣ ΛΕΕΙ...

ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ...ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΚΑΛΟ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ,ΚΑΙ ΖΕΣΤΟ...

PISTOS788 είπε...

Πετρος

ΛΕΕΙ...ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ...ΕΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ...

ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ...ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΠΕΤΡΟ...

PISTOS788 είπε...

zkcome



Γι' αυτό ας ευφραίνεστε ουρανοί
και όσοι σ' αυτούς κατασκηνώνετε.
Αλίμονο στη γη και στη θάλασσα,
γιατί κατέβηκε ο Διάβολος προς εσάς
έχοντας θυμό μεγάλο,
επειδή ξέρει ότι λίγο καιρό έχει».

ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ,ΑΚΟΜΑ...

ΜΕΤΑ...ΦΟΥΟΥ-ΤΖΙΤΣΟΥ...

ΖΚΕ...ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΦΟΥΤΖΙ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

«ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ»

Δριμύτατο κατηγορώ ενάντια σε όλους τους Ευρωπαίους ηγέτες και των διεθνών οργανισμών, οι οποίοι αντιμετωπίζουν την Ελλάδα ως πεδίο πειραματισμού, εξαπολύει μέσα από τις σελίδες του, το αυστριακό περιοδικό "Profil".

Το περιοδικό επισημαίνει με γλώσσα που σπάει κόκαλα, πως "αν στην Αυστρία εφαρμοζόταν ένα πακέτο λιτότητας ελληνικών διαστάσεων, αυτό θα ήταν και το τέλος της Αυστριακής Δημοκρατίας, όπως τη γνωρίζουμε" χαρακτηρίζοντας "πολιτικο - οικονομικό βουντού" το πρόγραμμα που επιβάλλεται στην χώρα μας.

Οι συντάκτες του άρθρου, Γκιούντερ Μιούλερ και Ρόμπερτ Τράχλερ, θέτουν το ερώτημα αν οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις θα υποστήριζαν τη σκοπιμότητα όλων αυτών που υφίσταται η Ελλάδα, σε περίπτωση που αυτά αφορούσαν τη δική τους χώρα.

Όπως υπογραμμίζουν οι δυο συντάκτες, με μπόλικη δόση ειρωνείας, η Ευρώπη έχει υποσχεθεί να δώσει ένα μάθημα στους Έλληνες, καθώς, όπως σημειώνουν, στο πνεύμα της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης κρίνεται ιδιαίτερα σκόπιμη η εξαθλίωση του ελληνικού πληθυσμού, καθώς πρέπει να πειστεί ο Ευρωπαίος φορολογούμενος, ότι υποστηρίζεται ένας λαός, "ο οποίος ζούσε πέρα από τις δυνατότητές του".

PISTOS788 είπε...

ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ... ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ


Είναι απερίγραπτος ο Ανθελληνισμός των Αριστερών, που βρίσκονται σε όλα τα πόστα: Ενώ η Ελλάς διαλύεται και οι εισβολείς Λαθρομετανάστες μάς δολοφονούν και μάς ληστεύουν καθημερινά, στο Εθνικό Θέατρο παίζονται αυτήν την στιγμή δύο μονόπρακτα («Αόρατη Όλγα» του Γιάννη Τσίρου και «Άουστρας» της Λένας Κιτσοπούλου) που καταγγέλλουν τον Ρατσισμό των Ελλήνων προς τους Ξένους Μετανάστες!.. Το φοβερό είναι ότι τα δύο έργα τα παρήγγειλε το ίδιο το Εθνικό Θέατρο στους δύο αναρχοαριστερούς συγγραφείς, προκειμένου να ενσωματωθούν στην Ελληνική Κοινωνία οι Αλλοδαποί!.. Κι όπως γράφει το ίδιο το Εθνικό Θέατρο στην ιστοσελίδα του… «τα δύο μονόπρακτα θέλουν να δείξουν την στρέβλωση και τις παθογένειες της ελληνικής κοινωνίας εξαιτίας του προβλήματος της μετανάστευσης»!.
Έχετε ξαναδεί μεγαλύτερο Μαζοχισμό; Οι Αλλοδαποί Εισβολείς να μάς δολοφονούν μέσα στα σπίτια μας, να θησαυρίζουν πουλώντας ναρκωτικά στα παιδιά μας και το Εθνικό μας Θέατρο να προσπαθεί να τους αγκαλιάσει. Πώς; Καταγγέλλοντας τους Ρατσιστές Έλληνες ότι εκμεταλλεύονται τους Ξένους Μετανάστες, γι’ αυτό αντιδρούν έτσι αυτές οι ψυχούλες που διψούν για Αγάπη!.. Και η πλάκα είναι πως ουδείς εχέφρων Έλλην μπορεί να επισκεφθεί την ανακαινισμένη (με πολλά εκατομμύρια) Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, διότι απέξω οι Λάθρο κατουράνε, χέζουν και ληστεύουν. Γι’ αυτό τα δύο αντιρατστιστικά μονόπρακτα παίζονται σε έναν χώρο στην Πλάκα, μπάς και ξεγελαστεί κανένας χριστιανός και μπεί μέσα να τα δεί και να αισθανθή ένοχος, επειδή δεν φέρεται αρκετά καλά στους αυριανούς φονιάδες του…

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Αδόλφος: γερμανικής προέλευσης όνομα, σημαίνει «θεϊκή βοήθεια» και στα γοτθικά «πατέρας λύκος». Βέβαια κάθε Αδόλφος δεν είναι. Χίτλερ! Θεωρείται, ωστόσο, άνθρωπος μοναχικός, μυστικιστής, που έχει ανάγκη από ένα όραμα για να ζει. Έχει μια τάση να θέλει να επιβληθεί και να γίνει γνωστός.

Μπερδεύουν την μαγεία με το θαύμα. Δεν μπορούν αν ξεχωρίσουν τον χρυσό από τον μπρούτζο.
Ο σημερινός κόσμος στα παράξενα αναπαύεται, όχι στα σωστά.
Εμείς Yio!

PISTOS788 είπε...

BornGR!

Πάει ένας μπρατσαράς στο μπαρ και λέει άγρια του μπάρμαν:
- Πιάσε ένα ουίσκι, αλλιώς...
- Εντάξει, εντάξει ρε φίλε! Θα στο δώσω. Μην αρπάζεσαι!


Ξαναπάει ο ίδιος την επόμενη μέρα.
- Πιάσε ένα ουίσκι, αλλιώς...
- Εντάξει, εντάξει ρε φίλε! Θα στο δώσω. Μην αρπάζεσαι!
Ξαναπάει και πάλι την επόμενη μέρα.
- Πιάσε ένα ουίσκι, αλλιώς...
- Θα στο δώσω, χαλάρωσε!
Την τέταρτη μέρα ξαναπάει ο ίδιος:
- Πιάσε ένα ουίσκι, αλλιώς...
- Ε, και αλλιώς τί; λέει αγανακτισμένος ο μπάρμαν.
- Αλλιώς δως μου μία τεκίλα!

ΓΙΟ ΜΕΝ!!!

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

http://diolkos.blogspot.com/2012/02/blog-post_7217.html

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΣΕ ΛΙΓΟ...ΣΥΓΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες