Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΕΡΧΕΤΑΙ...

ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΣΠΕΡΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ΚΑΤΑΓΕΣΑΙ;ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ.ΕΙΜΑΙ ΕΡΠΕΤΟ,ΟΔΥΝΗΡΟΣ ΥΙΟΣ ΕΝΟΣ ΟΔΥΝΗΡΟΥ ΠΑΤΕΡΑ.ΕΙΜΑΙ ΥΙΟΣ ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ.
ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΣΤΗΝ ΕΥΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΣ ΠΩ,ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΦΛΟΓΙΣΕ ΤΟΝ ΚΑΙΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΜΟΥ ΦΥΤΡΩΣΑΝ ΑΓΚΑΘΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ.
ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΣΚΛΗΡΥΝΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΤΑΞΕΙ ΣΕ ΣΚΛΗΡΟ ΖΥΓΟ. ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠ’ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΑ ΠΛΗΘΗ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ,ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΤΟΝ ΜΟΣΧΟ,ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΤΟΝ ΗΡΩΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΪΑΦΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΨΕΥΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΙΛΑΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑ ΕΓΩ.
ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΨΕ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ ΚΑΙ ΔΩΡΟΔΟΚΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ.ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ ΤΟΥ ΤΑΡΤΑΡΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΒΛΑΨΕ ΔΙΑΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.ΕΙΜΑΙ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΥ ΘΑ’ΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ,ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ.

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΘΩΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΙ.
ΑΠΟΚΡΥΦΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ-ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΘΩΜΑ.
ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΕΧΙΔΝΩΝ,ΠΩΣ ΔΥΝΑΣΘΕ ΑΓΑΘΑ ΛΑΛΕΙΝ ΠΟΝΗΡΟΙ ΟΝΤΕΣ;
ΕΚ ΓΑΡ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΛΑΛΕΙ.
ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ,ΙΒ,34.
ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗ ΓΗ,ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ.
ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ, ΤΟ ΜΙΣΟΣ, ΟΙ ΑΡΡΩΣΤΕΙΕΣ,Η ΠΕΙΝΑ,ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΩΝ ΔΟΝΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.
ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΠΟΥ ΕΞΑΠΟΛΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ,ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΘΗΛΩΜΕΝΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ,ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΙΣΤΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!



Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ,ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΥΙΩΝ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ...ΑΛΛΑ Ο ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ...ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΩΝ ΥΙΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ...



ΖΚΕ...

20 σχόλια:

PISTOS788 είπε...

Ο Πούτιν εξέδωσε διεθνές ένταλμα σύλληψης του Σόρος!

Πόλεμο κατά του μεγαλοεπενδυτή Τζορτζ Σόρος ξεκίνησε ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, ο ρώσος πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν εξέδωσε διεθνές ένταλμα σύλληψης εναντίον του «τρομοκράτη Χρηματιστή Τζορτζ Σόρος».

Ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία μεταδίδουν ότι ο Σόρος διώκεται για απάτη, καθώς ενεπλάκη σε μη εξουσιοδοτημένη χρήση παραγώγων με ξένα νομίσματα, με σκοπό να επιτεθεί στη ρωσική χρηματιστηριακή αγορά.

PISTOS788 είπε...

Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2012
Βάλτε στη φυλακή τους πρέσβεις και τους υπηρεσιακούς παράγοντες του ΥΠΕΞ, για να μην εκτελούν ξανά παράνομες εντολές πολιτικών

του Σάββα Καλεντερίδη
Η ιλαροτραγωδία της διασπάθισης των μυστικών κονδυλίων από τους πολιτικούς, σε μάνες, αδέλφια και φίλους, γίνεται πάντα με τη συμμετοχή πρέσβεων, διπλωματών και υπηρεσιακών παραγόντων, οι οποίοι υπογράφοντας, συμμετέχουν στο έγκλημα.
Τώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η διερεύνηση του θέματος από τον εισαγγελέα του οικονομικού εγκλήματος κ. Πεπόνη, θα κληθούν να καταθέσουν πρέσβεις και διπλωμάτες που υπέγραφαν για τα μυστικά κονδύλια. Μάλιστα σήμερα, Τετάρτη, θα καταθέσει ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εξωτερικών, πρέσβης κ. Ιωάννης - Αλέξιος Ζέπος.
Από την πλευρά μας να σημειώσουμε ότι οι υπηρεσιακοί παράγοντες είναι αυτοί που εξασφαλίζουν τη συνέχεια του κράτους, αν και οι γνωστές οικογένειες, με την κληρονομική δημοκρατία που επέβαλαν στη χώρα μας, είναι οι μόνιμοι επιβήτορες της εξουσίας. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, οι υπηρεσιακοί παράγοντες, χωρίς τους οποίους δεν μπορεί να υπάρξει κράτος και άρα διάθεση των μυστικών κονδυλίων, σε πολλές περιπτώσεις γίνονται φυσικοί αυτουργοί στο έγκλημα των πολιτικών, αφού υπογράφουν την διάθεση των κονδυλίων σε μητέρες, αδέλφια και φίλους, γνωρίζοντας ότι επί της ουσίας, πέρα από τη νομότυπη διαδικασία που ακολουθείται, διαπράττουν έγκλημα. Επειδή οι πολιτικοί ως συμμορία κατάφεραν να εξασφαλίσουν το ακαταδίωκτο και το ατιμώρητο των εγκλημάτων τους με άθλιες μεθοδεύσεις και νομικά εξαμβλώματα, στη συγκεκριμένη περίπτωση καλό είναι να τιμωρηθούν με σκληρές και παραδειγματικές τιμωρίες οι υπηρεσιακοί παράγοντες, αν μη τι άλλο για να μην υπογράφουν από τούδε και στο εξής αβρόχοις ποσί οι επόμενοι συνάδελφοί τους τέτοιες αθλιότητες. Αφού δεν έχουν το θάρρος να είναι συνειδητά οι θεματοφύλακες της νομιμότητας, να γίνουν υπό το φόβο της ποινής και της φυλάκισης.
Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να σταματήσει η εγκληματική δράση των πολιτικών. Υπηρεσιακοί παράγοντες που θα είναι πραγματικοί θεματοφύλακες της νομιμότητας και των συμφερόντων των πολιτών - που τους πληρώνουν - και όχι άβουλα όργανα άθλιων πολιτικών, που τους χρησιμοποιούν για τα άνομα συμφέροντά τους.
Ελπίζουμε ο κ. Πεπόνης να μη λυγίσει στο κλίμα τρομοκρατίας που έχουν στήσει τα όργανα της συμμορίας!
Υστερόγραφο: Τώρα ελπίζω να κατανοούμε όλοι μας καλύτερα το λόγο που κάποιοι πολιτικοί ζητούν μετ’ επιτάσεως την αντικατάσταση των εισαγγελέων οικονομικού εγκλήματος.

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Το ζήτημα δεν είναι μόνο η εμπλοκή των κυβερνητικών αξιωματούχων σε αυτές τις συναλλαγές και η ηθική και πραγματική νομιμότητα των πράξεων τους. Το ζήτημα είναι ότι ποτέ ξανά τόσο λίγοι άνθρωποι δεν έβγαλαν τόσα πολλά χρήματα σε τόσο ελάχιστο χρονικό διάστημα, χωρίς μάλιστα να έχουν παράξει τίποτα, χωρίς να έχουν προσφέρει πραγματικές υπηρεσίες στην κοινωνία και χωρίς να έχουν ενδιαφερθεί για τις συνέπειες των πράξεων τους.
Έφριξεν η γη.......

Να ελπίζουμε στον Κύριο και όχι στο πορτοφόλι μας. Στη θεία πρόνοια και όχι στις καταθέσεις μας. Να λέμε «την πάσα ελπίδα μου εις σε ανατίθημι» και όχι στον μαμωνά.
Να επιζητούμε τον ουράνιο πλούτο και όχι τον υλικό. Διότι «όπου εστίν ο θησαυρός υμών, εκεί και η καρδία υμών έσται» (Λκ. 12,34).

Γιο Μπράδερ εν αναμονή!

zkcome είπε...

ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ.......ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΘΑ ΦΑΩ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΟΥ.

ΚΑΙ ΕΙΔΟΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΝ ΑΝΕΩΓΜΕΝΟΝ ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΙΠΠΟΣ ΛΕΥΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΗΜΕΝΟΣ ΕΠ ΑΥΤΟΝ ΕΚΑΛΕΙΤΟ ΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΕΙ ΕΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
ΚΑΙ ΗΤΟ ΕΝΔΕΔΥΜΕΝΟΣ ΙΜΑΤΙΟΝ ΒΕΒΑΜΜΕΝΟΝ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΤΑ ΕΝ ΤΩ ΟΥΡΑΝΩ ΗΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΕΦ ΙΠΠΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΕΝΔΕΔΥΜΕΝΟΙ ΒΥΣΣΙΝΟΝ ΛΕΥΚΟΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΝ.
ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΞΕΡΧΕΤΑΙ ΡΟΜΦΑΙΑ ΚΟΠΤΕΡΑ ΔΙΑ ΝΑ ΚΤΥΠΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΟΙΜΑΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΕΝ ΡΑΒΔΩ ΣΙΔΗΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΤΕΙ ΤΟΝ ΛΗΝΟΝ ΤΟΥ ΟΙΝΟΥ ΤΟΥ ΘΥΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ.
ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΟ ΙΜΑΤΙΟΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΟΝ ΜΗΡΟΝ ΑΥΤΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΚΥΡΙΩΝ.
ΚΑΙ ΕΙΔΟΝ ΤΟ ΘΗΡΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΣΥΝΗΓΜΕΝΑ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΜΩΣΙ ΠΟΛΕΜΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΜΕΝΟΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΙΠΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΑΥΤΟΥ.
ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΘΗ ΤΟ ΘΗΡΙΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΤΟΥ Ο ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗΣ ΟΣΤΙΣ ΕΚΑΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΑΥΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΛΑΝΗΣΕ ΤΟΥΣ ΛΑΒΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΑΥΤΟΥ, ΖΩΝΤΕΣ ΕΡΡΙΦΘΗΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΣ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗΝ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗΝ ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΟΝ.
ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΕΦΟΝΕΥΘΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΜΦΑΙΑΝ ΤΟΥ ΚΑΘΗΜΕΝΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΙΠΠΟΥ ΤΗΝ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΗΝ ΕΚ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ.

PISTOS788 είπε...

BornGR

Έφριξεν η γη.......Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ...

ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ Ο ΕΝ ΤΟΙΣ ΟΥΡΑΝΟΙΣ=ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ...ΓΙΟΟ ΓΙΟΟ!!! ΤΟΓΙΟΟΟ;;;

PISTOS788 είπε...

zkcome

ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ.......ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΘΑ ΦΑΩ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΟΥ.

ΚΑΛΟΟΟ!!! ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΕΜΙΛΗΣΕΣ....

ΦΟΥΤΖΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΥΤΖΙ...

PISTOS788 είπε...

Χρειαζόμαστε επειγόντως έναν Πούτιν.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Ελλάδα διανύει τις μαύρες ημέρες της Ρωσίας του Γιέλτσιν. Σε όλα τα επίπεδα με ταυτόσημα, γεωμετρικώς αυξανόμενα συμπτώματα. Πολλοί εδώ στο “Ολυμπία” έχουν μιλήσει για Αργεντινοποίηση της Ελλάδας. Αυτό ισχύει όσον αφορά την πολιτική συμπεριφορά στο εσωτερικό, τους μηχανισμούς προπαγάνδας και την δράση του παρακράτους.

Η κυβερνητική λειτουργία όμως, οι εξελίξεις και τα αποτελέσματα παραπέμπουν ακριβώς στο δράμα της Ρωσίας πριν και μετά την έλευση του ΔΝΤ με τις ευλογίες του Γιέλτσιν.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ιδιαίτερα, σε καμμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί με τον παμπόνηρο Μένεμ της Αργεντινής. Η δράση και η συμπεριφορά του είναι ταυτόσημες με τον αχυράνθρωπο Γιέλτσιν που λειτουργούσε απλώς ως μαριονέτα σε καταστολή, έχοντας ως μοναδική μέριμνα κάποιες δημόσιες εμφανίσεις όπου αποστήθιζε (όταν ήταν σε θέση) κείμενα επιπέδου δημοτικού που βεβαια δεν είχαν ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα. Κάτι σαν μονόπρακτα, διαφορετικά ανάλογα την περίσταση. Ένα εκνευριστικό θέατρο. Ήταν εμφανές πως δεν μπορούσε να αντιληφθεί τον απίστευτο εξευτελισμό του.

Ίδιος είναι δυστυχώς ο ρόλος που διαδραματίζει ο Έλληνας πρωθυπουργός. Εβρισκόμενος σε συνεχείς διακοπές και απουσία από το φυσικό πεδίο δράσης, εμφανίζεται ως frontman σε θεατρικές παραστάσεις με industrial φόντο, σύντομες χαιρετούρες σε καφετέριες ή μονολόγους για την κατάσταση της χώρας τις οποίες διαβάζει αράδα – αράδα σε πλήθος καρτελων με γραμματοσειρά μεγάλου μεγέθους τις οποίες εναλλάσσει με αγχωτική ταχύτητα.

Καμμία, μα καμμία από τις ανακοινώσεις του εως σήμερα δεν έχει πραγματοποιηθεί. Αντίθετα όλον αυτόν τον καιρό, χωρίς να συμπεριλαμβάνουμε το “λεφτά υπάρχουν” και τις προεκλογικές εξαγγελίες, οι περιγραφές του διαψεύδουν τις προγενέστερες και όλες μαζί διαψεύδονται από τις εξελίξεις.



Είναι φανερό ότι ο άνθρωπος δεν έχει συναίσθηση της ευθύνης και του εξευτελισμού που υποβάλλεται όπως ακριβώς και ο Γιέλτσιν. Όμως και οι δύο ηγέτες είχαν δίπλα τους δαιμόνιους ανθρώπους που στην ουσία κινούσαν τα νήματα προκαλώντας μήνι στην μειοψηφία των καλοπροαίρετων μελών των αντίστοιχων κυβερνήσεων.

PISTOS788 είπε...

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Γιώργου Παπακωνσταντίνου και οι απίστευτες ομοιότητες με τον ομόλογο του Ανατόλι Τσουμπάις. Και οι δύο είχαν συντάξει τα αντίστοιχα “μνημόνια” συνεργασίας με το ΔΝΤ, που προέβλεπαν το ξεπούλημα δημοσίων πόρων, την εξαθλίωση της κοινωνίας με όλες τις παρενέργειες που η Ελλάδα μόλις αρχίζει να γεύεται.

Εκτός όμως από τα αγαπημένα παιδιά του ΔΝΤ, οι δύο άνδρες είχαν και αντίστοιχο παρελθόν. Ο κύριος Παπακωνσταντίνου είχε ενεργή συμμετοχή στις σκοτεινές πτυχές της πρόσφατης ιστορίας. Την περιβόητη συμφωνία με την Goldman Sachs ως σύμβουλος του τότε πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, υπόθεση που ερευνά η κομισιόν αλλά το Ελληνικό ΥΠΟΙΚ ακόμα δεν έχει δώσει την πληροφόρηση που έχει ζητηθεί, εξοργίζοντας τους Ευρωπαίους. Επίσης όπως αποκαλύφθηκε πρόσφατα, είχε συνάντηση με τον αρχιερέα της διαφθοράς, τον κύριο Χριστοφοράκο της Siemens, ενώ λίγες ημέρες μετά κατέλαβε και θέση στο ΔΣ του ΟΤΕ, την εποχή δηλαδή του μεγάλου σκανδάλου.



Αντίστοιχα και ο Ρώσος εκλεκτός του ΔΝΤ κύριος Ανατόλι Τσουμπάις, κατηγορήθηκε για τεράστιο σκάνδαλο ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, εκβιασμούς κλπ που ήρθε στην επιφάνεια όταν αυτός ήταν ήδη υπουργός οικονομικών. Φυσικά διατηρήθηκε στην θέση του. Μετά την κατάρρευση έγινε απόπειρα δολοφονίας εναντίον του από την οποία γλίτωσε και κατήγγειλε τους δράστες ως “Εθνικιστές” που ήθελαν να τον εκδικηθούν επειδή ξεπούλησε την Ρωσία! (δικά του λόγια).

Για όσους απορούν πως είναι δυνατόν ένας υπουργός όπως ο Παπακωνσταντίνου να δέχεται τιμητικά σχόλια από το ΔΝΤ παρότι δεν έχει πιάσει ούτε έναν από τους στόχους του προϋπολογισμού, την εξήγηση θα την βρούμε πάλι στην Ρωσία: Ο Ανατόλι Τσουμπάις τιμήθηκε από το ΔΝΤ για τα επιτεύγματα του, ΔΥΟ ΜΟΛΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ!

Επιπλέον, δείτε μία σύντομη αποτίμηση της παρουσίας του ΔΝΤ στην Ρωσία για να δείτε και μόνοι σας τις εκπληκτικές ομοιότητες:

Ο Γέλτσιν και οι εγκέφαλοι του οικονομικού προγράμματος της κυβέρνησής του (Τσουμπάις, Γκαϊντάρ) αποδεικνύονται πρόθυμοι μαθητές του ΔΝΤ. Από το 1991 εφαρμόζεται μια «θεραπεία σοκ» στη χώρα, όπως ακριβώς συνιστούσαν οι «μάγοι» του Ταμείου. Είχε ως αιχμή του δόρατος της πολιτικής τις ιδιωτικοποιήσεις, όπως ευφημιστικά ονομάστηκε το ξεπούλημα κρατικού πλούτου σε εξευτελιστικές τιμές σε μέλη της πάλαι ποτέ νομενκλατούρας, τα οποία έμελλε να γίνουν οι διαβόητοι Ρώσοι ολιγάρχες.

Μέχρι το 1998, οπότε και ήρθε η χρεοκοπία της χώρας, το ΔΝΤ είχε διοχετεύσει στη χώρα πολλά κεφάλαια, τα οποία ήξερε πως θα χάνονταν κάπου μέσα στο σάπιο καθεστώς Γέλτσιν, καθώς ήδη από το 1996 Ρώσοι οικονομολόγοι είχαν μιλήσει ανοικτά για το επερχόμενο αδιέξοδο. Τη στιγμή μάλιστα που οι επί μήνες απλήρωτοι μισθοί και συντάξεις έφταναν τα 12,5 δισεκατομμύρια δολάρια, το καλοκαίρι του 1998 εξασφαλιζόταν δάνειο του Ταμείου ύψους 22,5 δισ. για να πληρωθούν οι ξένοι δανειστές!!



Οι συνέπειες βέβαια ήταν πραγματικά οδυνηρές μόνο για τον ρωσικό λαό που πέρασε αρκετά χρόνια εξαθλίωσης μέχρι να αρχίσει η οικονομία να ανακάμπτει με τις ενέργειες του Πούτιν.

Ενδεικτική ήταν η πρώτη δήλωση του Πούτιν προς το ΔΝΤ, όταν οι “μάγοι” του πήγαν να τον εγκλωβίσουν στην συνέχιση της πολιτικής Γιέλτσιν: “Τους τελευταίους μήνες οι σχέσεις μας πήραν χαρακτήρα μακροχρόνιου καθεστώτος συζήτησης των προβλημάτων, τα οποία εμείς θεωρούμε λυμένα, αλλά εσείς υποστηρίζετε άλλη γνώμη“

Το αποτέλεσμα; Το ΔΝΤ δεν αποδεσμεύει τα δάνεια που έχει υποσχεθεί στη Ρωσία επί Γιέλτσιν ύψους 4,5 δισ. δολαρίων, εφόσον εκκρεμούν «οι διαρθρωτικές αλλαγές» που συμφωνήθηκαν από τις δύο πλευρές.

PISTOS788 είπε...

Την συνέχεια την γνωρίζουμε. Ο Πούτιν χρησιμοποιώντας κάθε μέσο, κατάφερε να αναστήσει την διαλυμένη Ρωσία. Επανακρατικοποίησε τις πλουτοπαραγωγικές πηγές με λοκομοτίβα την Gazprom χωρίς όμως να αναφέρει ποτέ αυτή την λέξη. Οι βαρώνοι – συνεργάτες του ΔΝΤ, η Ελίτ που συντήρησε τον Γιέλτσιν, τον Ανατόλι και τα άλλα παιδιά, “πείστηκαν” να εκχωρήσουν τα δικαιώματα τους στην υπηρεσία της μητέρας πατρίδας, με αντάλλαγμα ίσως το πολυτιμότερο όλων…

Ο “μηχανισμός” απάντησε σύντομα με την γνωστή κατάληψη του θεάτρου της Μόσχας όπου ήταν και το πρώτο crash test για τον “ανεπιθύμητο” ηγέτη. Χρησιμοποιήθηκαν οι εκεί “κόνδορες” που δεν ήταν άλλοι από τους Ισλαμοφασίστες που είχαν απ’ ευθείας συνεργασία με την Αλ Κάιντα (σας θυμίζει μήπως τα Ελληνικά τεκταινόμενα που ως φαίνεται επωάζονται;). Εκεί ο Πούτιν έδειξε ότι κρατά τις υποσχέσεις του: “Εάν δεν πειράξετε τους ομήρους, έχετε την ευκαιρία να φύγετε ζωντανοί”. Η συνέχεια, γνωστή.

Είναι λοιπόν δεδομένο ότι ο Έλληνας ηγέτης που θα επιχειρήσει να απελευθερώσει την χώρα από τα δεσμά του ΔΝΤ, θα πρέπει να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει παρόμοιες καταστάσεις ίσως και χειρότερες αφού οι αντίστοιχοι κόνδορες είναι πλέον σε ετοιμότητα (πρόβες τα σκισμένα κοράνια).

PISTOS788 είπε...

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΚΑΪ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ! ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ!!

Για «ανεξαρτησία» της Κρήτης έκανε λόγο η παρουσιάστρια της εκπομπής του ΣΚΑΙ «chef στον αέρα», με καλεσμένο τον γνωστό Κρητικό ηθοποιό Γιώργο Παρτσαλάκη, ο οποίος – μετά από την...
αρχική αμηχανία που κράτησε λίγα δευτερόλεπτα – της απάντησε καταλλήλως. Η εκπομπή ήταν αφιερωμένη στην Κρητική κουζίνα και ο Γιώργος Παρτσαλάκης έδειχνε την «τέχνη» του παρασκευάζοντας Χανιώτικους λουκουμάδες. Ενώ λοιπόν, της εξηγούσε πως οι παραδοσιακοί Χανιώτικοι λουκουμάδες δεν έχουν μέλι, η παρουσιάστρια αρχικά προσπάθησε να βρεί υποτιθέμενες διαφορές με τους Ηρακλειώτικους λουκουμάδες και καθώς είδε πως ο καταγόμενος από τα Χανιά ηθοποιός δεν «τσίμπησε», στο τελείως άσχετο του είπε: «Θα γίνετε και ανεξάρτητο κράτος τώρα. Αν γίνετε ανεξάρτητοι τι θα κάνεις θα φύγεις να πας κάτω;» Και ο Γιώργος Παρτσαλάκης απάντησε: «Δεν συνεχίζω τέτοια συζήτηση, σας παρακαλώ πολύ. Εγώ θα φύγω από εδώ για άλλους λόγους. Επειδή δεν θα μπορώ να επιβιώσω όπως το πάνε. Θα πάω στην Κρήτη να φυτεύω ντομάτες ή κάτι τέτοια για να την βγάλουμε».
flashnews.gr
elnewsgr.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΠΡΟΣ!ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΤΕ ΕΙΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΕΙΠΝΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΔΙΑ ΝΑ ΦΑΤΕ ΣΑΡΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ
ΚΑΙ ΣΑΡΚΑΣ ΙΠΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΒΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΑΡΚΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΚΑΙ ΔΟΥΛΩΝ, ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝ.

ΥΣΤΕΡΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΘΗΡΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΑΒΑΤΟΥ ΤΟΥ ΙΠΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ.


ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΤΟΥ ΙΩΗΛ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΕΔΕΩΝ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ Η ΚΑΤΑΡΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!
Η ΑΓΑΠΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΒΓΑΛΜΕΝΑ!

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=_9vRG6_EzN0&feature=email

PISTOS788 είπε...

telitsa-παυλίτσα

ΟΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ,ΕΙΤΕ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ...ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

PISTOS788 είπε...

Η ρατσιστική συμπεριφορά του ελληνικού κράτους απέναντι στους Έλληνες

Τα τελευταία χρόνια οι Έλληνες πολίτες έχουν γίνει μάρτυρες μίας απίστευτης μετεξέλιξης του πολιτικού συστήματος των ΜΜΕ και των διαφόρων προοδευτικών ακαδημαϊκών, οι οποίοι εν χορό επιτίθενται σε οτιδήποτε ελληνικό, σε οτιδήποτε θυμίζει την ελληνική ταυτότητα την παράδοση και τις αξίες μας.

Οι προοδευτική αυτή ομάδα της ελληνικής ελίτ έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια μία εκστρατεία «μαστιγώματος» του κάθε Έλληνα που τολμά να εκφραστεί με υπερηφάνεια για την ταυτότητα του, για το παρελθόν του.

Από την άλλη πλευρά μία μαζική εκστρατεία "ενημέρωσης" προσπαθεί να πείσει τους Έλληνες ότι οι μετανάστες είναι οι νέες «ιερές αγελάδες» της νέας τάξης πραγμάτων, ότι είναι μία ομάδα που έχει μόνο δικαιώματα και όχι υποχρεώσεις που μπορεί να ξεζουμίζει τον ελληνικό κράτος με τις διάφορες αθώες ΜΚΟ που έχουν στηθεί για να τους προστατεύουν.

Όταν, πριν από περίπου ένα χρόνο, 300 παράνομοι μετανάστες είχαν καταλάβει την νομική Σχολή της Αθήνας ένα δημόσιο κτήριο, η κυβέρνηση Παπανδρέου και η δημοτική αρχή της Αθήνας αμέσως έτρεξαν να βρουν λύση για την στέγαση των 300 μεταναστών - καταληψιών της Νομικής. Στην περίπτωση αυτή ο κρατικός μηχανισμός δεν λειτούργησε με τους γνωστούς του χρόνους και η λύση δόθηκε μέσα σε μόλις τρεις ημέρες.

Ως εκ θαύματος, το μέγαρο «Υπατία», στη συμβολή της Πατησίων με την οδό Ηπείρου 2, άνοιξε τις πύλες του, για να φιλοξενήσει στα πολυτελή του σαλόνια τους απεργούς πείνας, που διεκδικούσαν άδεια εργασίας και παραμονής στη χώρα.

Ως ένδειξη ευγνωμοσύνη ο εκπρόσωπος των μεταναστών προειδοποίησε τις αρχές να μην προσπαθήσουν να τους απομακρύνουν από το μέγαρο μετά από μερικές ημέρες διότι, «Αν κάνετε το λάθος και μπείτε μέσα, να φέρετε μαζί σας και φέρετρα. Δεν θα φύγουμε ζωντανοί από εδώ!».

Επιπλέον άτομα τα οποία «συμπαθούσαν» τον αγώνα των μεταναστών και στο παρελθόν είχαν εργαστεί ως σύμβουλοι υπουργών της κυβέρνησης, προειδοποιούσαν μέσω ιστοσελίδων την ελληνική κοινή γνώμη ότι αν ανοίξει το ρουθούνι κάποιου από τους μετανάστες του μεγάρου θα καιγόταν η Αθήνα ….

Σχεδόν ένα χρόνο αργότερα και συνεπεία της οικονομικής κρίσης, ένας μεγάλος αριθμός συνανθρώπων μας αναζητά καθημερινά καταφύγιο σε διάφορα ανά την Αθήνα εγκαταλελειμμένα κτίρια, ενώ στους 1.250 ανέρχονται εκείνοι που κοιμούνται σε πεζοδρόμια, παγκάκια και πλατείες.

Τι κάνουν γι' αυτούς τους συμπολίτες μας οι αρμόδιες αρχές; Λίγα και περιορισμένης διάρκειας λύσεις που δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα αποτελεσματικά.

Μετά από όλα αυτά διερωτάται κανείς, γιατί ήταν άλλα τα αντανακλαστικά της πολιτείας στην περίπτωση των μεταναστών - καταληψιών και άλλα στην περίπτωση των ανήμπορων βασανισμένων συμπολιτών μας που η οικονομική κρίση τους έφερε σε μία αληθινά τραγική κατάσταση με αποτέλεσμα να χάσουν το βιός, την αξιοπρέπεια και τα σπίτια τους ;

Γιατί δεν βρέθηκε μια «Υπατία» να προσφέρει τη φιλόξενη αγκάλη της στους άστεγους της Αθήνας; Εκείνοι εξάλλου δεν κατέλαβαν κανένα δημόσιο κτίριο ή πανεπιστημιακό ίδρυμα, απειλώντας ότι θα το εγκαταλείψουν μόνο μέσα σε φέρετρα...

Όπως φαίνεται σε αυτή την χώρα δικαίωμα στην ζωή και στην συμπαράσταση έχουν μόνο οι μετανάστες και όχι οι βασανισμένοι Έλληνες αφού για αυτούς δεν υπάρχουν ΜΚΟ με διεθνή χρηματοδότηση. Από την άλλη πλευρά, η πολιτική ελίτ της χώρας έχει δείξει πόσο "νοιάζεται" για αυτούς.

Δυστυχώς ο μέσος Έλληνας δεν έχει καταλάβει ότι την χώρα την κυβερνά μία ελίτ που έχει σπουδάσει στο εξωτερικό, η οποία τον βλέπει με υπεροψία ως πολίτη β’ κατηγορίας ενός κατώτερου Θεού, μία ελίτ που ακολουθεί «πιθηκίζοντας» τα αρρωστημένα πρότυπα των ξένων πολιτικών ελίτ.

Για άλλη μία φορά το κράτος αδιαφορεί για τον Έλληνα πολίτη δίνοντας όμως προκλητικά προτεραιότητα στις ανάγκες των πολιτών άλλων κρατών, γιατί πολύ απλά είναι μέρος μίας συγκεκριμένης πολιτικής πολτοποίησης της κοινωνίας και γιατί πως να το κάνουμε θεωρείται "politically correct".

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ

PISTOS788 είπε...

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου
Η κυβέρνηση Παπαδήμου συμμετέχει στη διαπραγμάτευση που γίνεται, βοηθώντας τις θέσεις των τραπεζών εναντίον των ελληνικών συμφερόντων. Η κυβέρνηση Παπαδήμου, προφανώς ελεγχόμενη από τις τράπεζες, τον Σόρος, τον Ρόντος κλπ., αλλά και γιατί η ελληνική πολιτική τάξη έχει παραδοθεί ψυχολογικά, είναι έτοιμη να υπογράψει ότι χαρτί της βάλουνε μπροστά της. Υπερασπίζεται τις θέσεις του Νταλάρα εναντίον της Ελλάδας, και γι’ αυτό βγήκε αυτός και είπε στους ”Φαϊνάνσιαλ Τάιμς” και αλλού ότι δεν έχει κανένα παράπονο με την Αθήνα.

Έχει όμως με τη Γερμανία και το ΔΝΤ που, για δικούς τους λόγους, μπλόκαραν μέχρι στιγμής τη συμφωνία, απαιτώντας καλύτερα επιτόκια για την Ελλάδα! Ζητάνε χαμηλότερο επιτόκιο για τα ομόλογα από αυτό που ζητάει η Αθήνα! Το αγγλικό δίκαιο μάλιστα, που είναι το ατομικό όπλο της Αθήνας στον πόλεμο χρέους, που μπορεί να κάνει τη διαφορά ανάμεσα στο θάνατο και τη σωτηρία της Ελλάδας, βγήκαν οι ίδιοι οι Γερμανοί και είπαν στο ”Βήμα”, την Κυριακή, ότι δεν το θέλουν, αλλά δεν επιμένουν αφού το δίνουν οι ’Eλληνες.
Τα ελληνικά ΜΜΕ, που κυρίως έχουν μείνει πια στα χέρια της τρόικας, τα εμφανίζουν αυτά φυσιολογική εξέλιξη. Είναι τμήμα του ψυχολογικού πολέμου που δέχεται ο ελληνικός λαός από την αρχή της κρίσης.
Κατά τη γνώμη μου, στην Ελλάδα, σήμερα, εφαρμόζεται το πιο επεξεργασμένο πρόγραμμα ψυχολογικού πολέμου και χειραγώγησης της σκέψης ελίτ και κοινωνίας στην παγκόσμια ιστορία. Eίναι απίστευτα αυτά που κάνουν, δεν μπορεί να τους παρακολουθήσει κανείς. Να βγάζουν π.χ., την υπαρκτή τερατωδία του νέου μνημονίου μπροστά, και φροντίζουν να καλύψουν έτσι το πολύ χειρότερο έγκλημα των ομολόγων. Ο κόσμος τώρα δεν ξέρει ότι και το χειρότερο μνημόνιο μπορεί να ανατραπεί από τη Βουλή, όχι όμως να ξαναγυρίσουν τα ομόλογα στο ελληνικό δίκαιο ή να μην ισχύσουν οι όροι μιας διεθνούς συνθήκης όπως η δανειακή, αν ψηφιστεί από ενισχυμένη πλειοψηφία στη Βουλή. Για να αρνηθείς αύριο τέτοιες συνθήκες, πρέπει να κάνεις επανάσταση, να έρθεις σε πλήρη ρήξη με το διεθνές σύστημα.
Με τον τρόπο που τα μέσα παρουσιάζουν το PSI, κάνουν να φαίνεται φυσιολογική η προδοσία και η συνθηκολόγηση της χώρας για να μη ξεσηκωθούν οι ‘Ελληνες. Είναι μια διαδικασία εξοικείωσης, την ίδια που περνάει φερ’ ειπείν ένας νεκροθάφτης, κάποιος που δουλεύει με τα σκουπίδια ή σε ένα σφαγείο. Του φαίνεται φυσιολογική η μυρωδιά και καταλήγει να την αποδέχεται. Αλλοιώς δεν μπορείς να δουλέψεις.

PISTOS788 είπε...

Aυτό συνέβη στον ελληνικό λαό, με κολοσσιαίες πολιτικές συνέπειες. Βέβαια υπάρχει και πιο σπουδαίο σκέλος στην καμπάνια. Να δοθεί η εντύπωση και δυστυχώς έχει δοθεί, ότι δεν γίνεται τίποτα. ‘Aμα το πιστέψεις αυτό τέλειωσες. Ο λαός θα ξυπνήσει, γιατί η πραγματικότητα είναι ισχυρότερη από την καλύτερη πλύση εγκεφάλου, όταν όμως ξυπνήσει θα είναι σε πολύ δυσκολότερη κατάσταση.

Γι’ αυτό και προσωπικά, ως δημοσιογράφος, πιστεύω ότι θα ήταν σοβαρό σφάλμα και δεν θα είχε κανένα νόημα να πάμε τώρα, που επιχειρούν τη μεγάλη εγχείρηση του ελληνικού λαού, που θέλουν να αφανίσουν αυτό τον λαό και το κράτος του, σε απεργία διαρκείας των δημοσιογράφων, να θέσουμε δηλαδή τον ελληνικό λαό σε κατάσταση καταστολής, να αποκοιμιέται με σήριαλ την ώρα που του κατακρεουργούν τη χώρα. Εκτός αν πιστεύουμε κι εμείς ότι δεν γίνεται τίποτα με τα γενικά και περιοριστούμε σε κλαδικές κινητοποιήσεις. Το πρόβλημά μας όμως είναι γενικό, ελληνικό, ευρωπαϊκό και παγκόσμιο.
Αν μας δίνανε ένα κούρεμα ικανοποιητικό, ας πούμε 80%, που θα μπορούσαμε άνετα να διεκδικήσουμε με τους παρόντες συσχετισμούς, αλλά δεν το κάνει η κυβέρνηση, γιατί δεν είναι ελληνική κυβέρνηση, το ζήτημα του δικαίου και των δικαστηρίων δεν θα ήταν σοβαρό. Αν η συμφωνία της 26.10, που οδηγεί στο “πακέτο PSI, νέο μνημόνιο, νέα δανειακή”, οδηγούσε σε βιώσιμο χρέος, δεν θα ήταν σπουδαία η διαφορά. Αλλά δεν οδηγούν. Οι ίδιοι το παραδέχονται, που τις έφτιαξαν. Λένε ότι θα πάνε το ελληνικό χρέος σε 120% το 2020. Φυσικά δεν θα γίνει αυτό, βασίζονται σε εξωφρενικές υποθέσεις και έπεσαν πάντα πολύ έξω μέχρι τώρα. Και μέχρι το 2020, με αυτές τις πολιτικές και τη διεθνή κατάσταση, δεν θα υπάρχει Ελλάδα. Αλλά ας πούμε προς στιγμήν ότι έχουν δίκηο. Πάλι 120% δεν είναι βιώσιμο. Με 120% μπήκαμε στο Μνημόνιο!
Μένοντας με μη βιώσιμο χρέος τι σημαίνει; ‘Oτι πάμε είτε σε χρεωκοπία είτε σε καινούρια αναδιάρθρωση.
Αλλά ενώ τώρα έχουμε στην αρμοδιότητα της Βουλής να αποφασίζει τους όρους αποπληρωμής του δικαίου και των δικαστηρίων να εκδικάζουν τις διαφορές. Αύριο, το αγγλικό δίκαιο, το πιο φιλικό για τον πιστωτή, θα διέπει τα ομόλογα. Και ξένα δικαστήρια θα εκδικάζουν τις διαφορές τους.

PISTOS788 είπε...

Τώρα βέβαια επειδή στη χώρα μας οργιάζει η απάτη, θα φέρει ο Παπαδήμος μια σαχλαμάρα, ότι τις δημευτικές αποφάσεις θα τις εκτελούν ελληνικά δικαστήρια, και θα πανηγυρίσουν οι καραγκιόζηδες. Θα μας κλείσουν το μάτι και θα μας πουν ότι αυτό που η κυβέρνηση δεν κάνει τώρα, που μπορεί από πλευράς διεθνούς νομιμότητας και πολιτικής ακόμα να το κάνει, θα το κάνει αύριο ο Ειρηνοδίκης της Κοζάνης, αμφισβητώντας όλη τη διεθνή νομιμότητα και τις συνθήκες που θα επικυρώσουν δια της υπογραφής τους οι εκπρόσωποι της Ελλάδας. Αρνήθηκαν να πληρώσουν τα χρέη οι Αμερικανοί όταν επαναστάτησαν κατά των ‘Aγλλων, οι Μπολσεβίκοι, ο Κάστρο. Αλλά δεν είναι βέβαια το απλούστερο πράγμα. Οι τίτλοι έχουν σημασία.

Ο Εφραίμ χρησιμοποιεί πεντακόσια χρόνια μετά τα χρυσόβουλα Βυζαντινών Αυτοκρατόρων. Λέτε οι μεγάλες τράπεζες του κόσμου και τα ευρωπαϊκά κράτη να μας αφήσουν εύκολα να κάνουμε ότι θέλουμε, να μη χρησιμοποιήσουν τους τίτλους ιδιοκτησίας της χώρας, που ετοιμάζεται να τους δώσει αυτές τις μέρες, κατά τρόπο εγκληματικό και προδοτικό, η κυβέρνηση;

Υπάρχει όμως και κάτι ακόμα, πολύ σημαντικό. Σήμερα, νόμισμα της χώρας είναι το ευρώ. Δεν γνωρίζουμε όμως αν θα υπάρχει ευρώ αύριο, αν εμείς δεν θα θελήσουμε ή αυτοί δεν θα μας υποχρεώσουν να φύγουμε. Τι γίνεται με το χρέος σε αυτή την περίπτωση. Αν είμαστε σε ελληνικό δίκαιο και ελληνικά δικαστήρια το κάνουμε δραχμές και το αφήνουμε να παρακολουθεί την εξέλιξη του ΑΕΠ. Κατά πάσα πιθανότητα θα πληθωρισθεί. Αν τόχουμε δέσει τώρα σε ευρώ, με το αγγλικό δίκαιο, κινδυνεύει να διπλασιασθεί ή να τριπλασιασθεί.
Το χρέος υπό ελληνικό δίκαιο είναι όπλο της χώρας και για να αποφύγει την άτακτη χρεωκοπία και τη δήμευση της περιουσίας της και για να εμποδίσει τυχόν εξαναγκασμό σε αποχώρηση υπό δυσμενείς όρους από το ευρώ και για να επιχειρήσει μονομερή ήπια αναδιάρθρωση σε περίπτωση αποχώρησης. Χρέος στο αγγλικό δίκαιο, σε συνδυασμό μάλιστα με EFSF, μνημόνια, μεσοπρόθεσμα και νέα δανειακή, σημαίνει ότι οι πιστωτές γίνονται νόμιμοι ιδιοκτήτες της χώρας, με εξευτελιστικό αντίτιμο. Αφοπλίζουν νομικά και πολιτικά την Ελλάδα, προτού της επιτεθούν οικονομικά και με άλλα ίσως μέσα, αυτό που κάνανε δηλαδή που πήγαν να κάνουν με το σχέδιο Ανάν στην Κύπρο. Διατήρησαν την επιγραφή Κυπριακή Δημοκρατία και πήγαν να πάρουν όλο το περιεχόμενο του κράτους, τα μέσα να ασκεί την κυριαρχία και ανεξαρτησία του.

PISTOS788 είπε...

Αν διαλυθεί η Ευρωζώνη, τότε είναι πιο περίπλοκο το ζήτημα, γιατί δεν ξέρω με ποιο νόμισμα θα αντικαταστήσουν το ευρώ, ποιους όρους κ.λπ. Το σίγουρο είναι ότι η χώρα είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης, η Ε.Ε. περνάει μια πολύ μεγάλη κρίση, πιθανώς να γίνει ένας πολύ μεγάλος πόλεμος δίπλα μας, στη Μέση Ανατολή, και δεν ξέρω εάν υπάρχει σχέδιο εμπλοκής Ελλάδας και Κύπρου. Η παγκόσμια οικονομία βρίσκεται στην χειρότερη κρίση από το 1929. Είναι κυριολεκτικά τρέλα υπό αυτές τις συνθήκες η Ελλάδα να κατοχυρώσει νομικά αξιώσεις των πιστωτών.

Προτού όμως διαλυθεί η ευρωζώνη, εμείς πρέπει να αντιμετωπίσουμε το δικό μας πρόβλημα. Να παραμείνουμε στο ελληνικό δίκαιο. ‘Oπως και η συμμετοχή στην ευρωζώνη και την ΕΕ συνεπάγεται όχι μόνο προβλήματα και υποχρεώσεις, εμπεριέχει και τεράστιες δυνατότητες, πολύ μεγάλα θεσμικά και πολιτικά όπλα για μια χώρα μέλος, που φυσικά, αυτή η κυβέρνηση και η προηγούμενη, όχι μόνο δεν χρησιμοποίησαν, έκαναν ότι μπορούσαν για να τα αχρηστέψουν.

Η συζήτηση για ευρώ ή δραχμή είναι, στην καλύτερη περίπτωση, ανόητη με τον τρόπο που διεξάγεται. Δεν μας επιτίθεται άλλωστε η ΕΕ, ούτε το ευρώ είναι το μεγαλύτερο από τα προβλήματά μας. Μας επιτίθεται το χρηματιστικό κεφάλαιο, η Αυτοκρατορία του Χρήματος, πανταχού παρούσα στις οικονομικές και πολιτικές δομές της Ευρώπης και των κρατών της.
Την Ευρώπη πρέπει να την αντιληφθούμε ως το αντικειμενικό πεδίο μάχης στο οποίο βρισκόμαστε. Κι αν φύγουμε, πρέπει να το κάνουμε γιατί εξυπηρετεί τον αγώνα μας.

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΤΟ ΙΕΡΟ ΙΧΩΡ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΔΩΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΙΡΙΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΟΙ ΚΡΟΝΙΟΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΒΕΡΙΚΟΚΟ

PISTOS788 είπε...

Ο/Η Ανώνυμος

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΦΙΛΕ-Η ΜΟΥ.

ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ...ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες