Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ...ΘΑ ΔΕΙΣ...ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ...

Γιατί πατέρα πάλεψες για να φύγει η επάρατη δεξιά από τον τόπο και οι άλλοι που ήρθαν τα έκαναν χειρότερα; Γιατί πατέρα έφεραν τους λαθρομετανάστες εδώ που μας σκοτώνουν και μας βιάζουν; Γιατί πατέρα δεν τους δέχεται καμία άλλη ξένη χώρα; Γιατί έφεραν τους ξένους μουσουλμάνους στην Ελλάδα πατέρα; Ξέρεις πως μας κοιτάνε στον δρόμο όταν φεύγουμε από το σχολείο πατέρα; Χειρότερα από πουτ@νες και βαλε! Σκύβουν κιόλας και κοιτάνε τους πισινούς μας τα καθάρματα, αυτό το ξέρεις πατέρα; Ξέρεις πόσες φορές μας πλησιάσανε για να μας βάλουνε χέρι στους πισινούς μας πατέρα και εμείς αντισταθήκαμε;

Γράφει ο "Μικρός Ήρωας", Δικαίος Γεώργιος.

Γράφω κατά καιρούς κείμενα αλλά λίγα μπλοκ τα δημοσιεύουν, γιατί είναι μεγάλα, η βασική μου ασχολία είναι οι σχεδιάσεις όπλων. Σήμερα θα μιλήσουμε λέγοντας πάντα αρκετές αλήθειες, για τα χάλια που επικρατούν στην χώρα μας. Ο πανικός της εξουσίας συνεχίστηκε, τα άσχημα μαντάτα ήρθαν από την Γερμανία. Όπου τα ειδικά δικαστήρια εκεί, καταδίκασαν τους υπεύθυνους δωροδοκίας για τα υποβρύχια 214 και τους επέβαλαν..
να επιστρέψουν τα χρήματα για τις μίζες 140 εκατομμύρια ευρώ! Η Γερμανία είναι εκεί, όχι η Ελλάδα όπου δεν λογοδοτεί κανένας! Η υπόθεση συνεχίστηκε με την Ζήμενς και εκεί τα ζήτησαν πίσω τα λεφτά, στα 200 εκατομμύρια ευρώ οι μίζες και τα δυο ποσά είχαν έρθει στην Ελλάδα στο μεγαλύτερο ποσοστό. Ο πανικός της εξουσίας ήταν μεγάλος, έπρεπε με ένα γεγονός να αποπροσανατολίσουν τις μάζες, άλλα τους βγήκαν δυο.
Για να δείξουν πως είναι οι καλοί πολιτικοί αλλά και πως χτυπάνε την ορθοδοξία. Κυνήγησαν τον ηγούμενο Εφραίμ με το σκάνδαλο Βατοπεδίου, ανήμερα τα Χριστούγεννα! Οι αμερικανοί είχαν σκυλιάσει μαζί του, μα να ζήτηση την βοήθεια του Πούτιν για να σωθεί η Ελλάδα; Αυτός ήταν ο βασικός λόγος, πως τόλμησε ο έλληνας μοναχός να ζητήσει την βοήθεια των ρώσων; Με ποιο δικαίωμα; Αν μπορούν ας πάνε και τα δικά μας πολιτικά κεφάλια στην Ρωσία να μιλήσουν έτσι, με τον ρώσο πρόεδρο και τον ρώσο πρωθυπουργό. Αλλά ούτε τα κότσια έχουν, ούτε θα τους δεχτούν εγκάρδια. Έτσι βγήκε η διαταγή να κυνηγήσουν τον ηγούμενο Εφραίμ, χειρότερα από τον μεγαλύτερο εγκληματία. Και ενώ είπε πως θα παραδοθεί και ήξεραν πως δεν μπορεί να φύγει από εκεί. Έστησαν ολόκληρη επιχείρηση για να διαπιστώσουν αν αρρώστησε, αν τους λέει ψέματα, αν είναι κλινήρης στο κρεβάτι. Όσο για τα κανάλια της συμφοράς έχυσαν τόνους λάσπης, κακίας και μίσους. Που είναι οι βουλευτές και οι υπουργοί που υπόγραψαν για το δήθεν σκάνδαλο; Γιατί αυτούς δεν τους κυνηγάει κανείς; Που είναι η αθάνατη ελληνική δικαιοσύνη να τρέξει και για αυτούς; Που είναι οι εισαγγελείς και η αστυνομία να τους συλλάβει; Εκμεταλλεύτηκαν τα χάλια της ελληνικής εκκλησίας που τώρα που χρειάζεται έναν ηγέτη δεν τον έχει. Ο Ιερώνυμος ψέλλισε μόνο κάτι, αντί να έχει παραιτηθεί και να αναλάβει την θέση του ένας νέος θρησκευτικός ηγέτης.
Αν ζούσε ο Χριστόδουλος θα είχε ξεσηκώσει το σύμπαν, αλλά τον έφαγαν και αυτόν! Μόνο ένας αρχιεπίσκοπος τύπου Παύλου της Σερβίας, θα έφερνε τα πάνω κάτω στην Ελλάδα. Ακτήμων, χωρίς αυτοκίνητο, χωρίς παρατρεχάμενους. Άξιοι ηγέτες υπάρχουν πάντα και παντού αλλά όλοι φροντίζουν να τους βάζουν στο περιθώριο, επίσκοπος Σιατίστης. Ή να τους στέλνουν σε μέρη δυσπρόσιτα, επίσκοπος Μεγαλουπόλεως για να δώσουμε ένα παράδειγμα. Φυσικά το ίδιο κάνουν και τα ελληνικά κόμματα που κόβουν τον δρόμο σε ανθρώπους που έχουν τα προσόντα. Γιατί υπάρχει ο φόβος πως θα μας αρπάξουν την εξουσία αργότερα, αφού αυτοί αξίζουν και όχι εμείς! Το ίδιο γίνεται και στο ελληνικό δημόσιο, στις ΔΕΚΟ. Ακόμα και στης μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις. Και μετά αναρωτιόμαστε: μα γιατί δεν πάει η Ελλάδα μπροστά;
Άρχισαν τα όργανα από την Τουρκία και για την Τουρκία. Πρώτα έγινε η καταδίκη στην Γαλλία για την γενοκτονία των αρμένιων και οι τούρκοι ξεκίνησαν τις απειλές κατά πάντων. Μετά έβγαλαν στην φορά τα άπλυτα τους, στα ίσα και χωρίς να κωλώνουν! Μας το είπαν δημόσια και κατάμουτρα, ότι εμείς βάζαμε τις φωτιές στα ελληνικά δάση και δεν κουνήθηκε φύλο εδώ στην Ελλάδα. Όλοι οι πολιτικοί μας, έκαναν την πάπια, να μην μιλήσουν στο ΝΑΤΟ, στην ΕΟΚ, στον ΟΗΕ, τίποτα τσιμουδιά! Αλλά γιατί ήθελαν να κλείσουν τον Μοναχό Εφραίμ στην φυλακή; Γιατί το έκαναν αυτήν την χρονική συγκυρία; Γιατί ήρθαν εδώ οι ρώσοι με τους ισραηλινούς και είπαν να κάνουν γεωτρήσεις κάτω από την Κρήτη. Προσοχή όχι δοκιμαστικές αλλά κανονικές και ότι θα μας δώσουν το ποσοστό που μας αναλογεί! Μας το είπαν δημόσια οι άνθρωποι: εμείς ξέρουμε που έχει πετρέλαιο και θα το βγάλουμε, την άδεια σας θέλουμε μόνο! Αν ανησυχείτε τι θα γίνει αν αποτύχουμε και δεν έχει πετρέλαιο, εσάς τι σας πειράζει; Εμείς θα τα πληρώσουμε όλα!Καλά μωρέ ποιος μας στηρίζει με τους τούρκους στην περιοχή; Μα οι ισραηλινοί που έκαναν τις συμφωνίες με τους ρώσους, για να βγάλουν το φυσικό αέριο με την βοήθεια της Ρωσίας και στηρίζουν την Κύπρο. Θεωρείτε βλάκες εσείς τους εβραίους που είναι κώλος και βρακί με τους αμερικανούς, να κλείσουν τις συμφωνίες με τους ρώσους; Έτσι για να καταλάβετε, ότι και οι ίδιοι δεν εμπιστεύονται τους αμερικάνους με τις αλλοπρόσαλλες πολιτικές τους κατά καιρούς. Όσο για εδώ στην Ελλάδα τρέμουν με την ασθένεια Ερντογάν! Μην πάθει τίποτα ο Ερντογάν και τότε πάει, θα ανέβουν επάνω οι στρατιωτικοί στην εξουσία και θα αρχίσει ο πόλεμος. Ενώ ο Ερντογάν είναι γάτα, θέλει να πάρει ότι μπορεί χωρίς μάχες και εμείς τρέμουμε τον πόλεμο. Ε να δώσουμε ένα δυο νησάκια για να έχουμε ειρήνη, αν το θέλει η μαμά Αμερική! Αμ το άλλο: δυο εισαγγελείς σχεδόν παραιτήθηκαν γιατί δεν τους άφηναν να κάνουν την δουλειά τους και είχαν αναλάβει μεγάλα θέματα αλλά τους φάγανε και πότε έγινε αυτό; Όταν ξεσηκώθηκαν όλοι με την υπόθεση Εφραίμ! Μα να βγει η αλήθεια στον λαό, να έχουν αυτό πρώτο θέμα τα κανάλια; Δεν μας συμφέρει, τσιμουδιά να μην μας καταλάβουν. Α ρε βλάκα λαέ πως σε αποκοιμίζουν. Μετά τα κατάφεραν, τα μπάλωσαν με διάφορες μαλαγανιές και έκρυψαν πάλι την αλήθεια από τον λαό. Ναι μωρέ σιγά, έτσι μίλησαν οι άνθρωποι αόριστα και ούτε γάτα ούτε ζημιά! Δηλαδή; Τα γνωστά! Δεν θα πάει κανένας στην φυλακή, εκτός από κανέναν φουκαρά μεροκαματιάρη που έκλεψε ένα καρβέλι για να ταΐσει τα παιδιά του που πεινάγανε!
Αναρωτιέστε τι θα γίνει στην περιοχή μας; Μα πόλεμος.

Ακόμα και οι ισραηλινοί δεν τον θέλουν, γιατί με την ισλαμική άνοιξη τα πράγματα έγιναν χειρότερα από πριν. Οι ισλαμιστές είναι η μεγαλύτερη απειλεί ακόμα και για την δύση και όποιος επενδύει εκεί θα χάση πολλά. Άλλα θέλουν οι αμερικανοί άλλα οι εβραίοι! Κυβερνήσεις να τις ελέγχουν οι αμερικάνοι, ειρήνη στην περιοχή για να βγει το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο οι εβραίοι. Τα είδατε κώλος και βρακί με τους ρώσους οι ισραηλινοί. Αυτοί επιμένουν να μας δώσουν όπλα οι αμερικάνοι, γιατί κατάλαβαν ότι η μεγαλύτερη απειλή στην περιοχή είναι μελλοντικά οι τούρκοι και μεγάλη χώρα είναι και πολεμική βιομηχανία έχει και μουσουλμάνοι είναι. Όσο για την Αμερική με τα δυο πόδια είναι: το ένα στηρίζει την Τουρκία για να χτυπήσουν την Συρία, το άλλο χτυπάει την Τουρκία. Μέχρι στιγμής κανένας δεν είναι ο νικητής, γιατί όπως έχουμε πει στην Αμερική υπάρχουν δυο κέντρα αποφάσεων, με διαφορετικούς σκοπούς το ένα από το άλλο. Δηλαδή οι τριμερής επιτροπή και η λέσχη μπίλντεμπερκ! Το ένα θέλει να στηρίξει την Ελλάδα γιατί μας έχουν ανάγκη οι εβραίοι. Το άλλο θέλει να χτυπήσει την Ελλάδα και να μας πάρουν δυο μικρά νησιά οι τούρκοι! Τι καταλάβατε; Μα τίποτα όπως συνήθως! Ο ένας πόλος στηρίζει τον Ερντογάν που μας πάει λάου, λάου για να μας αρπάξει αυτά που θέλει. Τόσα χρόνια υπομονή κάνουν οι τούρκοι, μας απειλούν και περιμένουν να πέσουμε σαν ώριμο φρούτο, με την οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα, δηλαδή Παπανδρέου. Ο άλλος με τους κεμαλιστές στρατηγούς που θέλουν να φάνε τον Ερντογάν και να χτυπήσουν την Ελλάδα. Στην μέση είναι και οι εβραίοι που θέλουν να μας στηρίξουν για τα δικά τους συμφέροντα! Ένας αχταρμάς και βάλε και ξέρουμε τι θα βγει από τώρα. Αν φάνε τον Άσαντ στην Συρία και υποχωρήσουν οι πέρσες, δηλαδή το Ιράν, δεχτούν μια μερική αλλαγή του καθεστώτος και δεν γίνει πόλεμος, πάει η Τουρκία την φάγανε λάχανο. Πάει ο Ερντογάν θα τον φάνε με πραξικόπημα και τότε θα χτυπήσουν εμάς, για να έχουν μαζί τους την λαϊκή βάση. Θα μας αρπάξουν δυο μικρά νησιά, ξαφνικά και απότομα χωρίς πόλεμο. Θα έχουν γίνει οι εκλογές στην Ελλάδα και δεν θα έχει βγει κανείς, θα έχουμε ακυβερνησία. Θα αναλάβουν την εξουσία οι στρατιωτικοί και θα προσφύγουμε στον ΟΗΕ που θα καταδικάσει τους επιτιθέμενους τούρκους και τότε θα επέμβει η Ρωσία. Φυσικά σταλμένη από το Ισραήλ και τους εβραίους, με σκοπό να διαλύσουν την Τουρκία, με αντάλλαγμα μεγάλα μερίδια από πετρέλαιο και φυσικό αέριο στη Ελλάδα! Θα πείσουν και τον ένα πόλο των κέντρων αποφάσεων, να βρεθεί με το μέρος τους και να δώσει ένα καλό μερίδιο στους ρώσους που θα κάνουν την δύσκολη δουλειά!

Θα νικήσουν τους τούρκους οι ρώσοι και θα τους επιτεθούν όλοι από παντού,

για να αρπάξουν ένα κομμάτι από την Τουρκία. Οι Αρμένιοι τα εδάφη τους, Συρία, Ιράκ και Ιράν για να τα δώσουν στους κούρδους και να μην έχουν μετά προβλήματα μαζί τους! Θα κράτηση 3 ημέρες ο πόλεμος για την Ελλάδα, αλλά θα παραμείνουμε σε εμπόλεμη κατάσταση για 6 μήνες. Δεν θα τελεσφορήσουν οι συνομιλίες για την αποχώρηση των ρώσων από τα στενά και την Κωνσταντινούπολη και όλοι οι άλλοι θα κινηθούν ενάντιων της. Φυσικά με σκοπό τα μερίδια πετρελαίου, αλλά και τα εκάστοτε συμφέροντα.
Θα γίνουν μάχες δυστυχώς και ευτυχώς για εμάς, θα είμαστε εμείς απέξω.
Τα πράγματα θα εκτραχυνθούν πολύ, θα πέσουν και τακτικά πυρηνικά όπλα μικρής ισχύος! Αλλά την τελευταία στιγμή θα κάνουν πίσω οι ρώσοι και θα πουν: φεύγουμε από την περιοχή, με τον όρο να πάρουν τα εδάφη της Τουρκίας οι έλληνες! Θα φύγουν για να μην χάσουν τα ποσοστά του πετρελαίου που τους αναλογούν. Όσο για εμάς δεν μας αγαπήσανε οι ρώσοι και θα μας τα δώσουν, αλλά δεν έχουν άλλη επιλογή. Δηλαδή καλύτερα να τα πάρουν οι έλληνες τα στενά παρά κάποιοι άλλοι. Θα μεταφερθούν οι κρυπτό χριστιανοί από την μικρά Ασία στην Κωνσταντινούπολη και επιτέλους θα μεγαλώσει και η μικρή μας Ελλάδα! Μετά από μια μεγάλη περίοδο πείνας η Ελλάδα θα μεγαλουργήσει, γιατί αυτοί που θα αναλάβουν επάνω θα είναι άνθρωποι του θεού και θα μας δώσει ο θεός 30+ καλά χρόνια. Όσα θα έχουμε από την εξόρυξη του πετρελαίου, του φυσικού αερίου και των μετάλλων και του χρυσού. Θα μας χαρίσουν και ένα μεγάλο ποσοστό του χρέους μας, το 75-80%! Θα μας δώσουν επιπλέον λεφτά και θα δούμε επιτέλους ανάπτυξη! Ο Θεός είναι μεγάλος και θα μας βοηθήσει, εσείς όμως πιστεύετε όπως εγώ; προσεύχεστε όπως εγώ; Το θέμα είναι ένα και μόνο ένα: ότι όλα αυτά θα γίνουν και θα τα ζήσουμε εμείς και όχι οι μελλοντικές γενιές!
Κατά καιρούς σας αποκαλύπτω πράγματα και θάματα, ειδήσεις που δεν σας τις λέει κανένας. Αλλά σήμερα επενέβη το παιδί μου σε αυτά που γράφω. Διαβάζει τα κείμενα μου και έτσι θα σας πω τι πήγα να γράψω και τι μου είπε. Ρεζίλι με έκανε, με κόλλησε στον τοίχο και δεν ήξερα τι να του απαντήσω; Τι να του πω; Πώς να δικαιολογηθώ; Μακάρι να το έκανε και το δικό σας παιδί αυτό, για να αλλάζατε μυαλά και να σωνότανε η Ελλάδα.
Μικρό παιδί ήμουν στην χούντα, δεν πάμε καλά η οικονομία στον γύψο. Ήρθε ο Καραμανλής παραλάβαμε χάος, ήρθε ο Παπανδρέου παραλάβαμε καμένη γη! Ήρθε ο Μητσοτάκης παραλάβαμε κλεμμένη γη! Να συνεχίσω, δεν χρειάζεται τα ξέρετε; Ναι τα ξέρουμε! Την τύφλα στα μάτια σας, δεν ξέρεται τίποτα απολύτως που σας τα κρύβουν όλα τα κανάλια και οι εφημερίδες ανελλιπώς. Ας πούμε κάτι που δεν ξέρετε σήμερα. Η χούντα, προσοχή δεν την επαινώ αλλά έκανε και καλά και κακά και τα καλά ήταν πολύ περισσότερα δυστυχώς. Και είναι ντροπή για μένα, χίλιες φορές ντροπή και βάλε. Να βρίσκω πολύ περισσότερα καλά από κακά στην χούντα, εν σχέση με τις επόμενες κυβερνήσεις. Όταν με ρωτάει το παιδί μου, τι να του πω εγώ; Εσύ πατέρα ένας αριστερών πεποιθήσεων άνθρωπος, να μας τα λες αυτά; Ντροπή, χίλιες φορές ντροπή. Τέτοια ξεφτίλα από της δημοκρατικές κυβερνήσεις που τα έκαναν σκατά και κατέστρεψαν τον τόπο. Πριν πέσει η χούντα είχαν έρθει εδώ εταιρείες και ελληνο αμερικάνοι, για να βγει το πετρέλαιο από το Ιόνιο! Δηλαδή από την Ζάκυνθο, από το Κατάκολο και από κάπου αλλού στην Θεσπρωτία. Μόλις έπεσε η χούντα οι συμφωνίες ακυρώθηκαν και έτσι έμεινε μόνο ο πρίνος που είχε προχωρήσει η γεώτρηση! Πολλά ακυρώθηκαν με το που έπεσε η χούντα: όπως οι νέοι δρόμοι, η διπλή γραμμή του σιδηρόδρομου και πολλές ξένες και ντόπιες επενδύσεις. Ακόμα και το πετροχημικό εργοστάσιο δεν το παραλάβαμε που θα έβγαζε πλαστικά και λοιπά υποπροϊόντα του πετρελαίου. Το είχε παραγγείλει η χούντα από την Ρωσία, δεν το παράλαβε ο Καραμανλής και πουλήθηκε για παλιό σίδερα από το Ανδρέα Παπανδρέου!
Την ίδια περίοδο ή λίγο αργότερα, δηλαδή επί κυβερνήσεως Καραμανλή. Δεν προχώρησαν στην ήπειρο η εξόρυξη των φωσφορικών κοιτασμάτων, στα 40 μόνο μέτρα βάθος παρακαλώ. Διαπιστώθηκε η ύπαρξη ουράνιου, πάλι στην Ήπειρο αναφερόμαστε και η ύπαρξη πετρελαίου! Το αστείο της υπόθεσης, είναι χαρακτηριστικό της γελοιότητας των υπεύθυνων. Να φαίνεται η πετρελαιοπηγή με ισχυρά κιάλια, από την απέναντι μεριά της Αλβανίας και να μας λένε πως στα ελληνικά σύνορα της Ηπείρου δεν υπάρχει πετρέλαιο! Επί χούντας, επί κυβερνήσεως Καραμανλή και επί κυβερνήσεως Ανδρέα Παπανδρέου. Διαπιστώθηκε ότι θα μπορούσαν να γίνουν στην Ελλάδα τουλάχιστον 2, μπορεί και 3 εργοστάσια επεξεργασίας των θειούχων μεταλλευμάτων. Με τεράστια κέρδη για την Ελλάδα που τα έπαιρναν οι ξένοι, αφού στέλναμε τα κοιτάσματα στο εξωτερικό! Δηλαδή και οι δυο μαζί έχουν την δυνατότητα να παράγουν ετησίως από την επεξεργασία: 6 τόνους χρυσού, 300 τόνους ασημιού, 80.000 τόνους μόλυβδου, 80.000 τόνους ψευδάργυρου, 320.000 τόνους αρσενικού 720.000 τόνους θειικού οξέος και 180.000 τόνους φωσφορικού οξέως, αλλά δεν έκανε κανένας τίποτα για να γίνουν τα εργοστάσια! Ήρθαν πολλοί και είχαμε πολλές ευκαιρίες για επενδύσεις, μα δεν έγινε καμία! Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι το διαλυτήριο πλοίων στην Πύλο που θα διέλυε τα παλιά πλοία. Αυτή η μεγάλη μονάδα, θα απασχολούσε παραπάνω από 2,500 εργάτες από την γύρω περιοχή και θα υπήρχε ανάπτυξη για άλλες 500 θέσεις. Δήθεν ότι ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι λόγο του τουρισμού δεν έγινε η επένδυση, ενώ η αλήθεια είναι άλλη. Δεν μας είπαν ότι η θέση ήταν η πιο κατάλληλη για να γίνει εκεί το διαλυτήριο πλοίων και όχι αλλού. Θα είχε πολύ μέταλλο σε φτηνή τιμή που θα πήγαινε στην χαλυβουργική για λιώσιμο και με αυτό θα βγάζαμε σε φτηνές τιμές εμπορικά πλοία και όχι μόνο. Αν γινόταν η επένδυση θα είχε πολύ δουλειά στα ελληνικά ναυπηγεία και αυτό κάποιοι δεν το ήθελαν, ενώ τώρα πάνε για να τα κλείσουν! Τώρα την δουλειά την έχουν πάρει οι τούρκοι και τα κονομάνε! Υπάρχει ακόμα κάτι τελευταίο που θα σας γράψω: Το 1977-8 ήρθαν εδώ οι ρώσοι και μας είπαν να μας κάνουν επενδύσεις. Να φτιάξουν την διπλή γραμμή του σιδηρόδρομου, δυο γραμμές μέτρο, τον δρόμο Θεσσαλονίκης Αθήνας. Να φτιάξουμε εμπορικά πλοία για αυτούς και να συντηρούμε τα δικά τους πλοία στα ναυπηγεία μας, με αντάλλαγμα πορτοκάλια και λεμόνια και λοιπά αγροτικά προϊόντα. Μα οι αμερικανοί τσίνησαν, φοβήθηκαν την παρουσία τόσων πολλών ρώσων συμβούλων στην Ελλάδα και είπαν όχι.
Γιατί πατέρα είπαν όχι και τι έκανε η ελληνική κυβέρνηση; Γιατί δεν είπε ωραία δεν θέλετε να μας κάνουν τα έργα οι ρώσοι, να τα κάνετε εσείς αμερικάνοι;

Γιατί πατέρα δεν έγιναν τα εργοστάσια επεξεργασίας των θειούχων μεταλλευμάτων; Γιατί πατέρα δεν έγινε το πετροχημικό; Με αυτά τα εργοστάσια θα είχαμε κέρδη πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια κάθε χρόνο! Αυτά τα λεφτά τα δανειστήκαμε πατέρα γιατί δεν τα είχαμε και επιβαρυνθήκαμε με πάνω από130 δισεκατομμύρια ευρώ τόκους. Γιατί πατέρα δεν έγιναν οι γεωτρήσεις και δεν βγήκε το πετρέλαιο; Αφού ξέραμε όλοι τότε ότι είχαμε πρόβλημα με το συνάλλαγμα της χώρας και μας το έδιναν οι άδηλοι πόροι. Δηλαδή ο τουρισμός, οι έλληνες μετανάστες και οι ναυτικοί μας. Θα γλιτώναμε πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε συνάλλαγμα ετησίως, δηλαδή άλλα 130 δισεκατομμύρια ευρώ με τους τόκους. Γιατί πατέρα δεν έγιναν τα έργα και περιμέναμε να μας δώσουν λεφτά από την ΕΟΚ για τα συνεχίσουμε; Γιατί πατέρα δεν έγιναν οι επενδύσεις από το εξωτερικό και ποιός έδιωξε τους ξένους επενδυτές αλλά και τους ντόπιους; Γιατί πατέρα μόνο ο Καποδίστριας, ο Μεταξάς, ο Παπάγος, ο Πλαστήρας πέθαναν πάμφτωχοι; Ενώ οι άλλοι που ασχολήθηκαν με την πολιτική έκαναν περιουσίες; Γιατί πατέρα πάλεψες για να φύγει η επάρατη δεξιά από τον τόπο και οι άλλοι που ήρθαν τα έκαναν χειρότερα; Γιατί πατέρα έφεραν τους λαθρομετανάστες εδώ που μας σκοτώνουν και μας βιάζουν; Γιατί πατέρα δεν τους δέχεται καμία άλλη ξένη χώρα; Γιατί έφεραν τους ξένους μουσουλμάνους στην Ελλάδα πατέρα; Ξέρεις πως μας κοιτάνε στον δρόμο όταν φεύγουμε από το σχολείο πατέρα; Χειρότερα από πουτάνες και βαλε! Σκύβουν κιόλας και κοιτάνε τους πισινούς μας τα καθάρματα, αυτό το ξέρεις πατέρα; Ξέρεις πόσες φορές μας πλησιάσανε για να μας βάλουνε χέρι στους πισινούς μας πατέρα και εμείς αντισταθήκαμε; Βάλαμε τις φωνές και είπαμε για πιες μας περάσατε για τις πουτάνες της χώρας σας; Και ξέρετε τι μας απάντησαν πατέρα, ξέρεις; Θα γίνετε σαν και αυτές και χειρότερα κωλοχριστιανές! Σε όλα θα λέτε ναι, θα σας πηδάμε και θα λέτε και μπράβο και δεν θα σας βοηθάει κανείς! Φύγετε θα φωνάξουμε την αστυνομία να σας κλείσει μέσα και γελάγανε πατέρα. Και δεν τους φωνάζετε, θα μας βάλουμε μέσα για λίγες μέρες στην φυλακή να φάμε καλά και μετά θα μας αφήσουν πάλι έξω! Το άκουσες πατέρα; Γιατί πατέρα τους βγάζουν έξω όλους τους βιαστές και τους δολοφόνους; Γιατί πατέρα η ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη, δεν έχει κλήση κανέναν μεγάλο κλεφτή στην φυλακή όλα αυτά τα χρόνια; Γιατί πατέρα όλο για σκάνδαλα ακούμε και όλοι αθωώνονται; Ποίος έφαγε τα λεφτά και τις μίζες πατέρα; Ποίος γέμισε την τσέπη του με λεφτά και είναι έξω; Ποιοί έχουν τα λεφτά στην Ελβετία και γιατί δεν ανοίγουν οι λογαριασμοί; Γιατί δεν εφαρμόζεται το πόθεν έσχες πατέρα στην Ελλάδα; Για να μάθουμε και εμείς τα παιδιά που τα βρήκαν τα λεφτά τόσοι επιτήδειοι εδώ στην Ελλάδα; Γιατί πατέρα αντιδρούν στην ίδρυση πολεμικής βιομηχανίας, ενώ οι τούρκοι έφτιαξαν; Γιατί πατέρα απαξιώνουν συνεχώς τις ένοπλες μας δυνάμεις; Γιατί πατέρα δεν βγάζουμε το πετρέλαιο, ενώ μας παρακαλάνε οι ρώσοι και οι ισραηλινοί; Γιατί πατέρα δεν έχει δουλειά και πεινάει ο κόσμος στην Ελλάδα; Γιατί πατέρα καταστράφηκε η αγροτική μας παραγωγή και ματαιώθηκαν όλες οι επενδύσεις στην περιφέρεια; Γιατί πατέρα να κάτσω στην Ελλάδα και να μην ρίξω μαύρη πέτρα πίσω μου και να πάω στο εξωτερικό;
Όχι παιδί μου δεν είναι σωστό! Θα παλέψουμε, θα δεις θα αλλάξουν όλα! Όχι πατέρα! Ξέρω ότι από το 1993 παλεύεις με τα όπλα που έχεις σχεδιάσει και δεν σε δέχεται κανείς εδώ στην Ελλάδα, έλα μαζί μου στο εξωτερικό. Μα παιδί μου δεν είναι σωστό. Οχ πατέρα σωστό είναι, αν είχες φύγει θα είχες πολλά εκατομμύρια ευρώ στην τσέπη σου. Αφού σε παρακαλάνε οι ξένοι τι κάθεσαι και δεν τους ρίχνεις μια μούντζα και να φύγεις και εσύ; Μα παιδί μου ξέρεις; Αυτό που ξέρω πατέρα είναι, ότι θα είχα ότι ήθελα αν είχες φύγει στο εξωτερικό. Πότε θα βάλεις επιτέλους μυαλό και θα φύγεις; Σταμάτα πια να αγωνίζεσαι, δεν βαρέθηκες; Σταμάτα πια να παλεύεις να ξυπνήσεις τους έλληνες, αφού το βλέπεις και εσύ δεν ξυπνάνε με τίποτα, δεν το καταλαβαίνεις; Τόσα τους κάνουνε και αυτοί τσιμουδιά! Όχι παιδί μου θα παλέψουμε με την βοήθεια του θεού θα τους ξυπνήσουμε! Καλά πατέρα αφού δεν θέλουνε να ξυπνήσουνε δεν τους βλέπεις; Τι σχέση έχουν οι σημερινοί έλληνες με τους αρχαίους έλληνες! Έχουν παιδί μου πως δεν έχουν, το D N Α ίδιο είναι.

13 σχόλια:

PISTOS788 είπε...

Την αποκάλυψη ότι βαφτίστηκε κρυφά την σοβιετική εποχή έκανε εχθές ο Ρώσος πρωθυπουργός, Βλαντιμίρ Πούτιν, στη λειτουργία για τον εορτασμό των Χριστουγέννων σε εκκλησία στη γενέτειρά του, την Αγία Πετρούπολη.

Τόσο ο Πούτιν όσο και ο πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ παρακολούθησαν την λειτουργία των Χριστουγέννων, που, σύμφωνα με το παλαιό, Ιουλιανό ημερολόγιο που ακολουθεί η Ρωσία, τελείται τη νύχτα της 6ης Ιανουαρίου και στις 7 Ιανουαρίου που είναι αργία.

Ο Πούτιν, κατά την έξοδό του από την εκκλησία, είπε στους δημοσιογράφους: «Αυτός ο ναός είναι ιδιαίτερα σημαντικός για εμένα. Εδώ βαπτίστηκα». Όπως είπε ο ίδιος, η μητέρα του και ένας γείτονας τον πήγαν στα κρυφά να τον βαπτίσουν, από φόβο ότι δεν θα το εγκρίνει ο πατέρας του, ο οποίος ήταν μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος, που προωθούσε τον αθεϊσμό ως επίσημη ιδεολογία του κράτους.

Ο Πούτιν γεννήθηκε το 1952, έναν χρόνο πριν από τον θάνατο του Στάλιν.

πηγη-http://www.liako.gr/news/home/36750-2012-01-08-10-03-34.html

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Θα παλέψουμε.....θα δεις!
http://www.youtube.com/watch?v=Z3OmBSzekMQ&feature=related

Τα παιδιά μας δείχνουν τον δρόμο....την οδό των ονείρων....των μόνων αληθινών ονείρων!
Ας τον διαβούμε

Υ.Γ και να μην ξεχνάμε ότι ο καθένας θα πάρει την αμοιβή απο τον "εργοδότη του-αφεντικό του"... ουέ
Καλό βράδυ αδερφέ μου

zkcome είπε...

Κι ευθύς το τόξον θα στραφή προς νότον στην Ελλάδα /



που απ’ το φώς το ουράνιον θα φέγγη σαν λαμπάδα.
Τότε θα καταφθάνουνε οι Πρέσβεις στην Ελλάδα /
ολόχαρη δε η Ελλάς με βία και γρηγοράδα.
Τότε η Ελλάς θα σηκωθή πρώτη με το στρατό της /
να εκπληρώσει ολόχαρη τον Ιερόν σκοπόν της.

Να καταλάβη αμαχητί, τα ιερά της μέρη /
που της τα πήραν οι εχθροί, που όλος ο κόσμος ξέρει.
Τότε οι πρόσφυγες ομού από χαρά σκιρτώντες /
θα τρέξουνε στα μέρη τους σαν αετοί πετώντες.

Τότε ο Έλλην Βασιλεύς, ο εκλεκτός Κυρίου /
εις πάντα θα’ναι άριστος και επί της υφηλίου /
θα άρχη και θα διοική μετά δικαιοσύνης /
και η γη θα χαίρεται εκ διαρκούς ειρήνης.

Τα όπλα τα πολεμικά θα γίνουν εργαλεία /
και άροτρα γεωργικά /
κι ειρήνη και ευτυχία.
Θα Βασιλεύση πανταχού /
κι ως αδελφοί να ζώσι /
οι άνθρωποι επί της γης και δεν θα ερωτώσι ο εις τον άλλον άνθρωπον μήπως και είναι ξένος /
αλλά θα λέγεται αδελφός και εκ του Αδάμ το γένος.

Ανώνυμος είπε...

πετρος

Θα συμφωνησω με τον πατερα δεν ειναι και πολυ σωστο να φευγουμε απο την Ελλαδα εκτος αν ειναι για σπουδες.Πολλοι θα λενε μα πως να πολεμησουμε?και με τι να πολεμησουμε?σε υλικο και φυσικο επιπεδο περα απο την πληροφορηση αφυπνιση ενημερωση ισως και την παρακινηση,πορειες διμαρτηριας και αρνηση των ηληθιων νομων δεν μπορουμε να κανουμε κατι αλλο που θα αλλαζε την κατασταση.Αυτα δεν ειναι λιγα.Ομως δεν τελειωνει εδω το πραγμα. Οι ανθρωποι που μετανοιωνουν για τα λαθοι τους που προσευχονται η παρακληση τους εχει δυναμη και ακομα πολυ μεγαλητερη δυναμη αμα ειναι ολο και ποιο πολλοι οι ανθρωποι,και αυτοι οι ανθρωποι αυξανονται.Βλεπω οτι οι ανθρωποι που πηγαινουν στις εκκλησιες ειναι ολο και πιο πολλοι και αυτοι που βλαστημανε ολο και πιο λιγοι,κοντευουν να σταματησουν ολοι αν συνεχισουν ετσι και ενα απο αυτα τα αποτελεσματα ειναι η φοροκαρτα.Εχω φιλη στο υπουργιο οικονομικων που μου ελεγε οτι η φοροκαρτα οντως θα εφαρμοστει το 2011 και βλεπω οτι δεν θα εφαρμοστει τελικα.Θα ητανε υποχρεωτικη απο το 2012 και τελικα ανακοινωσαν οτι θα εφαρμοστει το 2013.Προσωπικα εχω την δυνατοτητα να παω εξωτερικο και να ειμαι κομπλε αλλα προτιμω να μεινω Ελλαδα σαν κακομοιρογλου δεν θα κρατησει πολυ το βλεπω.

Μερικοι ισως να μην εχουν κουραγιο ουτε υπομονη ουτε επιμονη ουτε πιστη ουτε ελπιδα. Θα τους προτεινα καινη διαθηκη σελ631 κεφ ή το 18 Δεν ειναι τιποτα τα οσα υποφερουμε τωρα σε συγκριση με την δοξα που μας περιμενει.

zkcome είπε...

ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΕΤΡΟΣ.

Ζ.Κ + Ε

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΜΕΝΕΙ...ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΟΣ,ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ....

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΜΠΡΟΟ!!!

PISTOS788 είπε...

zkcome

ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...ΚΑΙ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΑΝ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ...ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ...

ΕΛΗΛΥΘΕΝ Η ΩΡΑ...ΖΚΕ....

ΤΟΓΙΟΤΟΜΙ...

PISTOS788 είπε...

πετρος

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ,ΚΑΙ ΜΕ ΣΕΝΑ...

ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ...ΠΟΥ ΑΙΩΝΕΣ ΕΧΕΙ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ...

ΑΛΛΑ ΖΚΕ...ΠΛΗΣΙΟΝ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΠΕΤΡΕ!!!

PISTOS788 είπε...

zkcome

ΦΟΥΚΟΥΣΙΜΑ...ΚΑΙ ΦΟΥ ΤΖΙΤΣΟΥ...

PISTOS788 είπε...

Κλείνουν σχολείο για να φιλοξενήσουν λαθρομετανάστες!


Η κυβέρνηση δρομολογεί την μετατροπή σχολείου σε κέντρο «φιλοξενίας» λαθρομεταναστών στο κέντρο της Αθήνας.

Την ώρα που οι τελευταίοι Έλληνες του κέντρου δολοφονούνται για μια βιντεοκάμερα η κυβέρνηση, αντί να δώσει λύση στο επιτακτικό πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, δρομολογεί την μετατροπή σχολείου σε κέντρο «φιλοξενίας» λαθρομεταναστών!

Σε αυτή την απίστευτη καταγγελία προχώρησαν κάτοικοι του κέντρου της Αθήνας οι οποίοι αν και περιμένουν από την πολιτεία να λύσει τα προβλήματα επιβίωσης που έχουν βλέπουν να δρομολογούνται ενέργειες που απειλούν να υποβαθμίσουν ακόμα περισσότερο την καθημερινότητά τους.

Στην ουσία, η κυβέρνηση αντί να ξαναδώσει στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας την χαμένη του αίγλη και να εξαγγείλει τα κίνητρα ώστε οι Έλληνες να ξαναγυρίζουν στις συγκεκριμένες περιοχές φαίνεται να επιθυμεί την δημιουργία της «γης των κολασμένων».

Ακόμα χειρότερα, οι αρμόδιοι καταγγέλλεται πως αντί να διώξουν όσους παράνομα βρίσκονται στην χώρα και την έχουν μετατρέψει σε «παράδεισο» ανομίας, εγκληματικότητας και πορνείας, «εξορίζουν» τα ελληνόπουλα από τα ίδια τους τα σχολεία.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με καταγγελίες κατοίκων το ιστορικό 2ο λύκειο της Αθήνας επί των οδών Αχαρνών και Σουρμελή οδηγείται σε κλείσιμο ενώ μεθοδεύεται η μετατροπή του σε χώρο «φιλοξενίας» λαθρομεταναστών.

Το θέμα μάλιστα έφτασε στην Βουλή μετά από σχετική ερώτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ Θανάση Πλεύρη και με ενδιαφέρον αναμένεται η απάντηση της κυβέρνησης.

Ανώνυμος είπε...

πετρος

Ενταξη το ακουσαμε και αυτο απο σχολειο να γινει πακιστανειο.Κατι τετοιες στιγμες σου ερχεται να αμεταναοητα χωρις ελεος εκτελεσεις με βαναυσο τροπο τους πολιτικους και τους παρακινητες καθως και αυτους που δινουν τις εντολες πισω απο τις κουρτινες.Αλλα εκει εκει εκει πρεπει να μην το σκεφτεσε αυτο αλλα να προσευχεσε να ενημερωνεις και να κανεις οτι ειναι νομιμο για να μην γινει το σχολειο στεγη γιαχαμπιμπιδων.Πραγμα δυσκολο,να εισαι ηρεμος.

PISTOS788 είπε...

Του Βασίλειου Μαρκεζίνη* - Ο Αρμαγεδδών θα είναι φρικτός όχι μόνο για τους Έλληνες, αλλά και για τα συμφέροντα που εκπροσωπεί ο κ. Τόμσεν… Τα γεγονότα που ζούμε σήμερα αποδεικνύουν πόσο δίκιο είχε ο κ. Βασίλης Μαρκεζίνης όταν πριν από τέσσερα χρόνια υποστήριζε την ανάγκη ανακήρυξης ΑΟΖ. Τώρα ανακαλύφθηκε ότι η δεύτερη μεγαλύτερη πηγή φυσικού αερίου, μετά τα αποθέματα που έχει η Ρωσία στον Βόρειο Πόλο, βρίσκεται μεταξύ Ισραήλ, νοτίως της Κύπρου και νοτίως της Κρήτης.


Και ορθώς ο κ. Μαρκεζίνης, με την παραμονή της παράδοσης της δικαιοδοσίας στην αγγλική Δικαιοσύνη των νέων ομολόγων που θα προέλθουν από το κούρεμα, λέει: Προσέξτε μη χάσετε από την πίσω πόρτα αυτά που θα κερδίσετε από τις γεωτρήσεις. Ο κ. Μαρκεζίνης στο άρθρο του, που δημοσιεύουμε στη συνέχεια, υποδεικνύει τι πρέπει να κάνουμε για να διασφαλίσει η χώρα μας τα συμφέροντα της.

Καθώς η βιοτική κατάσταση του μέσου Έλληνα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, ακόμη και…
η περίοδος των εορτών (για όσους έχουν ακόμη την οικονομική δυνατότητα να τις εορτάζουν) δεν μπορεί μας κάνει να παραβλέψουμε ότι οι εξελίξεις προχωρούν αλματωδώς – σε μια στιγμή μάλιστα που, ενώ η Ελλάδα καίγεται, οι έλληνες πολιτικοί συνεχίζουν να παίζουν το βιολί τους…
Εντούτοις παρά τη διάχυτη μελαγχολική εσωστρέφεια, οι συμπατριώτες μου πρέπει να συνειδητοποιήσουν πλήρως τις πρόσφατες ειδήσεις για τον υποθαλάσσιο πλούτο μας. Εκείνοι οι Έλληνες, λοιπόν, που μέχρι τώρα δεν πίστευαν ούτε εμένα ούτε τους άλλους σχολιαστές που, εδώ και τουλάχιστον τρία χρόνια, τονίζουμε τη σπουδαιότητα της ΑΟΖ και την ανάγκη αναπροσαρμογής της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής, οφείλουν σήμερα να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους.
Οι τότε προειδοποιήσεις μου είχαν λάβει ως απάντηση μόνο χωλές δικαιολογίες και επικρίσεις, προερχόμενες από πολιτικά νεκρούς και οριστικά ξεχασμένους υπουργούς Εξωτερικών.

Ως πού όμως μπορεί να φτάσει η πνευματική και πολιτική ανεπάρκεια ενός επικριτή; θα αρκεστώ απλώς να θυμίσω ότι στα κοντόφθαλμα άρθρα τους ορισμένοι «πανεπιστημιακοί», αρωγοί του υπουργείου Εξωτερικών, αμφισβητούσαν ακόμη και τον ισχυρισμό μου ότι υπήρχε όντως φυσικό αέριο, στη συγκεκριμένη περιοχή! Όλοι όμως γνωρίζουν σήμερα όχι μόνο ότι υπάρχει αέριο αλλά και πόσο ακριβώς υπάρχει. Και είμαστε ακόμη στην αρχή!
Τι οφείλουμε όμως να κάνουμε τώρα;

Πρώτον, να συνειδητοποιήσουμε ότι τα κοιτάσματα αερίου στα ισραηλινοκυπριακά σύνορα είναι τεράστια.
Δεύτερον, να αντιληφθούμε πόσο αναγκαίο είναι να αξιολογήσουμε τάχιστα την πρόταση Ρώσων και Ισραηλινών για διεξαγωγή γεωτρήσεων νοτίως της Ιεράπετρας με δικά τους έξοδα – μια και, εξ όσων γνωρίζω, οι Τούρκοι δεν μας έχουν… ακόμη αμφισβητήσει την Κρήτη!

PISTOS788 είπε...

Τρίτον, και σπουδαιότατον, πρέπει να αποφευχθεί πάση θυσία η επικείμενη μετατροπή σε αγγλικό δίκαιο των νέων δανειακών συμβάσεων. Μιας και η πτώχευση μας δεν πρέπει να αποκλείεται, όπως άλλωστε και η επάνοδός μας στην δραχμή, κάτι τέτοιο θα σήμαινε ότι οι πιστωτές μας θα γίνονταν νόμιμοι ιδιοκτήτες των κοιτασμάτων μας! θα χάναμε έτσι τη μόνη σίγουρη προίκα που μας απομένει! θα δεχθεί κάτι τέτοιο η πρόσκαιρη κυβέρνησή μας, η οποία κυριαρχεί μεν στη Βουλή, αλλά ίσως όχι και στον λαό;

Τέταρτον, καιρός είναι να επανεξετάσουμε, στο πλαίσιο ενός ευρύτερου σχεδιασμού την εξωτερική μας πολιτική , τις αυξανόμενες ενδείξεις αστάθειας - οικονομίας και πολιτικής - στο εσωτερικό της Τουρκίας.
Θα πρέπει, έτσι, να υπενθυμίσουμε στον ελληνικό λαό όχι μόνο πόσο ΑΔΙΚΟ είχαν εξαρχής οι άνθρωποι που αρνήθηκαν να διακηρύξουν τα σχετικά με την ΑΟΖ δικαιώματα μας, αλλά και ότι εκείνοι οι δημόσιοι υπάλληλοι που εφάρμοσαν με ενθουσιασμό τη συγκεκριμένη «πολιτική απραξίας» δεν είναι δυνατόν να παραμένουν ακόμη στα καλοπληρωμένα πόστα τους στο υπουργείο Εξωτερικών, μόνο και μόνο γιατί έχουν από κάπου… πλάτες. Ενώ τα πολιτικά αφεντικά τους τα έχει ήδη καταπιεί η ανελέητη Ιστορία, γιατί πρέπει οι ίδιοι να συνεχίζουν να διαμορφώνουν την εξωτερική πολιτική μας;
Όσο κι αν κάποια κατεστημένα συμφέροντα -μικροσκοπικά κόμματα, μη επανεκλεγόμενοι (λόγω της γενικής αγανάκτησης) υπουργοί, πολιτικά συνωμοτούσες εφημερίδες - απεχθάνονται την ιδέα των εκλογών, οι εκλογές θα γίνουν, αργά ή γρήγορα! Και τότε το εκλογικό σώμα θα σαρώσει όλα εκείνα τα πολιτικά ζιζάνια που έχουν ριζώσει στη χώρα μας εδώ και δέκα τουλάχιστον χρόνια και παριστάνουν σήμερα τα μεταμορφωμένα και όμορφα λουλούδια…
Μπορεί κάποιοι να νομίζουν ότι οι Έλληνες ξεχνούν γρήγορα ή ότι τους κοροϊδεύεις εύκολα προσωπικά, αρνούμαι να πιστέψω κάτι τέτοιο.

Όλα τα προαναφερθέντα κατεστημένα πρέπει να ξεριζωθούν, να σαρωθούν και να πεταχτούν στον κάλαθο των αχρήστων της Ιστορίας! Θα πρόσθετα όμως ότι εκεί πρέπει να καταλήξουν και όλα τα αραχνιασμένα μυαλά της Βασιλίσσης Σοφίας, τα οποία μας εμποδίζουν να δούμε καθαρά (τα προβλήματα εξωτερικής πολιτικής).
Την πρόσφατη, κατά τα φαινόμενα ελκυστική, προσφορά των Ρώσων δεν πρέπει απλά να σπεύσουμε να τη μελετήσουμε με θετική διάθεση: πρέπει επίσης να την επεκτείνουμε και σε άλλες γειτονεύουσες υποθαλάσσιες περιοχές, προσεγγίζοντας και άλλες εταιρείες - π.χ. αμερικανικές, βρετανικές, γαλλικές -, ώστε να βοηθήσουμε τη χώρα μας να βρει ασφάλεια στο πλαίσιο μιας πολύπλευρης ξένης συμμετοχής στην ενεργειακή μας πολιτική.

Λίγο προτού κάποιοι παραχωρήσουν, κατά τον πλέον ασυγχώρητο τρόπο, σημαντικά νομικά δικαιώματα στους ξένους δανειστές μας, δεν μπορούμε παρά να αντιμετωπίσουμε ως «μάννα εξ ουρανού» τα κοιτάσματα φυσικού αερίου στις νότιες θάλασσές μας και να λάβουμε τα αναγκαία πολιτικά και νομικά μέτρα που θα τα κρατήσουν μακριά από τα χέρια των πιστωτών μας, οι οποίοι παριστάνουν τους «φίλους» μας.
Όταν σήμερα στο δικαστήριο οδηγούνται εκπρόσωποι της Εκκλησίας, κατηγορούμενοι για αδικήματα που διαπράχθηκαν, σύμφωνα με την κοινή πεποίθηση, με τη συνεργεία πολιτικών οι οποίοι, τεχνηέντως, έχουν αυτοαθωωθεί, δεν θα έπρεπε ο ελληνικός λαός να αρχίσει να σκέφτεται ότι οφείλει να καταλογίσει πολιτικές ή – ίσως - και ποινικές ευθύνες τόσο σε πολιτικούς όσο και σε άλλους αξιωματούχους για ζημίες που προκάλεσαν στη χώρα με διάφορους τρόπους;
Μια τέτοια δραστική κίνηση θα κέρδιζε ευρεία επιδοκιμασία. Οι δε βουλιμικοί τραπεζίτες - που είναι συνεχώς οι κύριοι ευεργετούμενοι από τις δόσεις που δήθεν πάνε σε συντάξεις και μισθούς - καθώς και η πανταχού παρούσα «τρόικα», πρέπει να το καταλάβουν: τα έγγραφα που υπογράφονται από φοβισμένους πολιτικούς υπό ασφυκτικές πιέσεις δεν θα μπορούν να προστατεύουν για πάντα τα αφεντικά τους.
Ο κ. Τόμσεν, λοιπόν, καλά θα κάνει να φρεσκάρει τις θρησκευτικές του γνώσεις και να καταλάβει ότι ο επαπειλούμενος από τους φίλους του Αρμαγεδδών θα είναι φρικτός: όχι όμως μόνο για τους Έλληνες, αλλά και για τα συμφέροντα που ο ίδιος εκπροσωπεί.

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες