Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

TERMINATOR-ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ 83-ΗΡΩΔΗΣ-ΜΑΓΟΙ-KAI O 888...







ΕΠΟΧΗ ΗΡΩΔΗ-ΑΣΤΡΟ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ-ΤΡΕΙΣ ΜΑΓΟΙ...
ΜΑΓΟΣ=ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ,ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ.
ΜΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΟΦΩΝ-ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ-ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΜΥΣΤΙΚΗ ΓΝΩΣΗ…ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΑΖΕΣ.
ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΑΣΤΡΟ…ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ…ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΕΦΟΔΙΑ...
ΟΙ ΜΑΓΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΩΔΗ,ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΕΦΟΣ...Ο ΗΡΩΔΗΣ ΤΑΡΑΖΕΤΑΙ,ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ ΡΗΤΕΣ...ΤΟ ΝΗΠΙΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ...ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΕΙ ΝΑ ΣΦΑΞΕΙ 14.000 ΝΗΠΙΑ...
ΙΗΣΟΥΣ=ΣΩΤΗΡΑΣ=888-ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ,ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΡΟΗ...
ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 666 ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ-
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ-ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΕΝΟΙ-ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΡΟΜΠΟΤ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ,ΤΡΟΜΟΣ…
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΩΝ Η-ΡΩΩΝ...ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ...
Ο 888 ΣΤΗΝ ΦΑΤΝΗ…Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΙΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ…
Ι=10
Η=8
Σ=200
0=70
Υ=400
Σ=200
_____
=888Vs666 ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ-ΣΚΛΑΒΙΑ.ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΑΛΙΑ ΤΟ 6=ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ.
ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΣΗΜΑ... ΕΣ-ΕΣ
ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ;

ΣΕ ΟΝΕΙΡΟ ΟΙ ΜΑΓΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΟΝ ΗΡΩΔΗ.
ΣΕ ΟΝΕΙΡΟ Ο ΙΩΣΗΦ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΑΓΓΕΛΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ.
ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ Ο ΗΡΩΔΗΣ,ΠΑΛΙ ΣΕ ΟΝΕΙΡΟ Ο ΙΩΣΗΦ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΑΓΓΕΛΟ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ.
ΤΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ;ΣΕ ΤΙ ΕΠΙΠΕΔΑ;

ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ...

ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ...

ΖΚΕ...ΤΟΓΙΟ;

42 σχόλια:

zkcome είπε...

Και όχι μόνο η Σάρρα, αλλά και η Ρεβέκκα συνέλαβε από έναν άντρα έχοντας κοινό κρεβάτι, τον Ισαάκ τον πατέρα μας. Γιατί ενώ ακόμα τα παιδιά δεν είχαν γεννηθεί μήτε είχαν πράξει κάτι καλό ή κακό, για να μένει κατ' εκλογή η πρόθεση του Θεού όχι από έργα, αλλά από αυτόν που καλεί, της ειπώθηκε ότι ο μεγαλύτερος θα υπηρετήσει ως δούλος στο μικρότερο.

PISTOS788 είπε...

zkcome

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΦΟΥΤΖΙ...

Γράφει ο Γ. Δικαίος.





Μάλιστα! Ώστε θέλετε γεωπολιτική ανάλυση πουλάκια μου; Λάθος ξύλο θέλετε και παρά πολύ μάλιστα. Ξύλο πρωί, μεσημέρι και βράδυ και ακόμα περισσότερο! Να δω πότε θα βάλετε μυαλό και θα γίνεται άνθρωποι;

Να δω πότε θα ξυπνήσετε; Βαρέθηκα να τα λέω μάλλιασε η γλώσσα μου και εσείς τίποτα, χαμπάρι δεν παίρνεται στον κόσμο σας είσαστε. Μόνο με μετάνοια και συγχώρεση, πίστη και ελπίδα στον Θεό, στον Χριστό, στην Παναγία και στους Αγίους μας θα ...την γλιτώσουμε. Να δω ποτέ θα μπει μέσα στο μυαλό σας αυτό το πράγμα; Εμένα με ξέρεται ασχολούμαι και σχεδιάζω όπλα και οπλικά συστήματα και όχι μόνο, έχω 280 μελέτες και 20 μελέτες που αφορούν άλλα θέματα.

Κάπου, κάπου ασχολούμαι και με θέματα που ενδιαφέρουν τον κόσμο, κάνω και γεωπολιτικές αναλύσεις! Έχω γράψει και για τα κακώς κείμενα της ελληνικής μας οικονομίας μελέτες και αναλύσεις! Για τα πετρέλαια στον ελλαδικό χώρο αλλά και ότι αρχίζουν και τελειώνουν, δηλαδή ότι εξαντλούνται τα κοιτάσματα.

Δεν είμαι μελλοντολόγος, ούτε προφήτης, ένας χριστιανός είμαι με ακράδαντη πίστη στον Θεό. Απλώς τα καταφέρνω και συνδυάζω απίστευτα πράγματα μεταξύ τους όπως ειδήσεις από τα BLOG γιατί δεν βλέπω τηλεόραση. Γιατί επηρεάζει τον εγκέφαλο και χαμηλώνει τον δείκτη νοημοσύνης και όχι μόνο, κάνει πολύ κακό. Συνδυάζω και ειδήσεις που μαθαίνω στα μοναστήρια που πάω κάθε Κυριακή και που συζητάω με τους γέροντες, τα άλλα τα βρίσκει το μυαλό μου! Ένα ανθρωπάκι είμαι και εγώ αλλά με νηστεία και προσευχή και καθαρότητα ψυχής, χωρίς ίχνος κακίας για τον συνάνθρωπο και με συχνή κοινωνία τα καταφέρνω. Τα καταφέρνω με την συχνή προσευχή που κάνω, να βρίσκω αυτά που μας λείπουν για να συμπληρωθεί το πάζλ και να μάθουμε τα τεκταινόμενα που θα μας συμβούν.

PISTOS788 είπε...

Πολλοί λένε πως με βοηθάει ο υψηλός δείκτης νοημοσύνης που έχω. Τρίχες κατσαρές θα τους απαντήσω. Ναι με βοηθάει να βρω κάτι γρηγορότερα από έναν με συνηθισμένο μυαλό αλλά γιατί δεν με βοήθαγε τόσα χρόνια; Γιατί έβλεπα τηλεόραση που με είχε καταστρέψει άσχετα αν δεν το ήθελα! Για ιατρικούς λόγους μου το επέβαλαν! Μετά συνήθισα και έβλεπα και δεν έφτανε αυτό, δεν ήμουν κοντά στην εκκλησία όπως είμαι τώρα. Να πιστεύω ακράδαντα και να ελπίζω μόνο στον Θεό και το ίδιο συνιστώ και σε σας, αλλά ας ξεκινήσουμε.

Μια μικρή ανάδρομη.

Το ότι θα πτωχεύσει η χώρα το λέω και το υποστηρίζω για πολλά χρόνια, είναι καταγραμμένο στο ιντερνέτ από το 2008! Όπως είναι καταγεγραμμένο ότι η Ελλάδα είναι γεμάτη από πετρέλαια, φυσικό αέριο και από πολύτιμα μέταλλα, αυτά τα ξέρω από το 1993! Όπως έχω αναφέρει ότι το peek του πετρελαίου, δηλαδή η μέγιστη παραγωγή του θα είναι το 2025 από μελέτη της SELL και μετά θα αρχίσει να πέφτει.

Τότε θα βγάλουν τα δικά μας πετρέλαια για να αντισταθμίσουν την ζήτηση. Ας μην ξεχνάμε ότι τα μόνα ανεκμετάλλευτα κοιτάσματα είναι στους παγωμένους πόλους, στα Φώκλαντ και στην νοτιανατολική μεσόγειο και κάπου αλλού, δεν θυμάμαι τώρα. Έκαναν την δοκιμή για να βγάλουν πετρέλαιο από τα μεγάλα βάθη στην θάλασσα και απέτυχαν, αυτό έγινε στον κόλπο του Μεξικού. Έτσι δεν έχουν άλλη επιλογή από το να ξεκινήσουν να βγάλουν σιγά και αργά πετρέλαιο και φυσικό αέριο από την νοτιανατολική μεσόγειο. Για αυτό και φροντίζουν να έχουν κυβερνήσεις που θα είναι υποχείριο τους, για να μην τους βάζουν εμπόδια και για να τα πάρουν πιο φτηνά.

PISTOS788 είπε...

Όσο για εμάς έχουμε πετρέλαιο 3 φορές όσο έχει η Σαουδική Αραβία! Έμαθα για τις 5 πετρελαιοφόρες ζώνες για πρώτη φορά το 1993, από ένα περιοδικό που είχαν εκδώσει οι έλληνες μεταλλειολόγοι. Φυσικά εκεί μέσα δεν υπήρχαν οι ζώνες στο Καστελόριζο κλπ, οπότε έχουμε ακόμα περισσότερο. Αλλά ανέφερε και τα κοιτάσματα χρυσού, ουράνιου και όλων των μέταλλων στον ελλαδικό χώρο. Μια ανεκμετάλλευτη πηγή πλούτου που θέλουν να τα δώσουν τσάμπα στους ξένους! Κανένας πολιτικός δεν έκανε κάτι για να τα βγάλουμε τόσα χρόνια, χάσαμε μεγάλες ευκαιρίες που πέρασαν ανεκμετάλλευτες. Αλλά όλοι λένε πως μας πίεζαν οι ξένοι και εμείς φοβόμαστε να αντιδράσουμε, είναι αλήθεια αυτό; Εν μέρη ναι αλλά είναι και λάθος.

Δηλαδή δεν θα μπορούσαμε την περίοδο 1974-1978, τότε που η Τουρκία είχε διαλυθεί στρατιωτικά και δεν μπορούσε να επέμβει. Λόγο του εμπάργκο όπλων που της είχαν κάνει οι αμερικάνοι, γιατί παρέβηκε τα εσκαμμένα και κατέλαβε μεγαλύτερο ποσοστό κυπριακού εδάφους από ότι της είχαν πει! Τότε που το πετρέλαιο είχε υψηλή τιμή εξαιτίας των αράβων και του χαμηλού αριθμού παραγωγής, για να πιέσουν την δύση για το Ισραήλ. Δεν θα μπορούσαμε να παλέψουμε και να βγάλουμε ένα μικρό ποσοστό ακόμα, όπως δηλαδή έκανε η χούντα στον πρίνο;

Θα μπορούσαμε να βγάζαμε πετρέλαιο από την Ζάκυνθο, από το Κατάκολο, από την Ήπειρο κλπ αλλά δεν το κάναμε. Πάντα στην ιστορία αυτού του τόπου υπήρξαν ευκαιρίες αλλά όχι πολιτικοί να τις εκμεταλλευτούν, όπως δηλαδή έκανε ο ελευθέριος Βενιζέλος. Ακόμα και στην μικρή Κύπρο βρέθηκε ένας Τάσος Παπαδόπουλος, να σήκωση το ανάστημα του και να την σώσει από το σχέδιο Ανάν.

PISTOS788 είπε...

Όσο για τους πολιτικούς μας τι να πει κανείς; Μετά το 1974 τα έκαναν θάλασσα και δεν ενδιαφέρθηκαν καθόλου για τον τόπο. Και επειδή λένε πολλοί πως δεν υπήρχαν λύσεις και πως δεν μπορούσε να γίνει κάτι καλύτερο, θα σας μεταφέρω μερικές στα γρήγορα. Οι πολιτικοί μας σταμάτησαν όλα τα έργα που είχε ξεκινήσει η χούντα: όπως την διπλή γραμμή του σιδηρόδρομου και τους νέους δρόμους.

Όπως τον δρόμο Κορίνθου Τριπόλεως, είχε ξεκινήσει η σήραγγα Αρτεμισίου και είχαν τρυπήσει 350 μέτρα μέσα στο βουνό! Έπρεπε να μας δώσει χρήματα η ΕΟΚ για να τα προχωρήσουμε αυτά τα έργα, γιατί εν τω μεταξύ τα τρώγαμε τα λεφτά σε παροχές! Δεν παραλάβαμε το πετροχημικό εργοστάσιο που θα μας επέτρεπε να επεξεργαζόμαστε τα προϊόντα που έμεναν από την επεξεργασία του πετρελαίου και θα παράγαμε κυρίως πλαστικό. Δεν το παραλάβαμε γιατί το είχε παραγγείλει η χούντα από την Ρωσία! Δεν κάναμε το 1978–80-82, τα δυο εργοστάσια επεξεργασίας των θειούχων μεταλλευμάτων που θα έβγαζαν χρυσό, ασήμι, νικέλιο κλπ. Αντίθετα προτιμάμε να στέλνουμε τα μεταλλεύματα ανεκμετάλλευτα στο εξωτερικό για να τα καρπώνονται οι ξένοι.

Αυτά τα τρία εργοστάσια θα μας έδιναν έσοδα περισσότερο από 1 δισεκατομμύριο ευρώ κάθε χρόνο. Δηλαδή 40 δισεκατομμύρια ευρώ σε καθαρά ποσά και επειδή αυτά τα λεφτά τα δανειστήκαμε, θα είχαμε παραπάνω από 130 δισεκατομμύρια ευρώ λιγότερο χρέος! 45 δισεκατομμύρια ευρώ μας στοίχισε η ολυμπιάδα, με τους τόκους πάνω από 70 δισεκατομμύρια ευρώ. Αν εδώ συνυπολογίσουμε το προηγούμενο ποσόν, έχουμε 200 δισεκατομμύρια ευρώ λιγότερο χρέος!

PISTOS788 είπε...

Και δεν μας έφταναν αυτά, δεν ενδιαφερόμαστε και δεν κάναμε της μελέτες για να πάρουμε τα λεφτά από τα πακέτα Ντελόρ και ΕΣΠΑ! Χάσαμε παραπάνω από 20 δις ευρώ και άλλα τόσα που δεν τα διεκδικήσαμε. Δηλαδή αναφερόμαστε για απλά πράγματα που δεν έγιναν ποτέ από αυτούς που κυβέρνησαν αυτή την χώρα. Λύσεις υπήρχαν αλλά δεν ήθελαν να τις εφαρμόσουν. Τα έχω ξανά πει αυτά ακόμα και οι τούρκοι να ήταν στην θέση μας, δεν θα είχαν αφήσει ούτε ένα ευρώ που να μην το αρπάξουν!

Αλλά ας σοβαρευτούμε ακόμα περισσότερο: γιατί δεν ανοίγουν και δεν έρχονται στο φως, ποίοι έχουν πάει τα λεφτά τους στην Ελβετία; Η κυρά Κατίνα από απέναντι και ο κυρ Τάκης ο γείτονας; Τα έχουν πάει αυτοί που τα έφαγαν από την Ελλάδα και μέσα σε αυτούς είναι και 70 βουλευτές! Ναι δεν διαβάσατε λάθος 70 βουλευτές που ρίχνουν όποια κυβέρνηση τολμήσει να ανοίξει τους λογαριασμούς ή να ζητήσει στοιχεία.

Εξάλλου το είπαν οι άνθρωποι, άσχετα αν εγώ το ξέρω από παλιά, από άνθρωπο έλληνα που δουλεύει σε ελβετική τράπεζα σε μεγάλο πόστο. Αν αποσύρουν τα χρήματα τους οι έλληνες από τις τράπεζες της Ελβετίας θα έρθει η κατάρρευση! Τόσα πολλά είναι, περισσότερα από κάθε άλλη χώρα! Από παλιά από το σχέδιο Μάρσαλ τους πάνε λεφτά οι έλληνες και τα ακουμπάνε, γιατί εκεί υπάρχει η ανωνυμία και η ασφάλεια

PISTOS788 είπε...

Εξάλλου και με τους γερμανούς αυτό συμφώνησαν! Να δώσουν ένα ποσό κάθε χρόνο από αυτά που έχουν οι δικοί τους εκεί και να συνεχίσει να υπάρχει η ανωνυμία και να μην δώσουν στοιχεία. Ναι όλοι τρώνε λεφτά από παντού αλλά όχι και το χάλι που υπάρχει στην Ελλάδα. Ναι και εκεί τρώνε για την Γερμανία αναφέρομαι, αλλά είναι πρώτα από όλα γερμανοί και κοιτάνε την χώρα τους. Σε καμία χώρα δεν μπορείς να κλέψεις γιατί θα πας φυλακή, εκτός από την Ελλάδα. Εδώ υπάρχει η διαφθορά από τα ανώτερα μέχρι τα κατώτερα κλιμάκια και ατιμωρησία!


Όσο για την πολεμική μας βιομηχανία, τα λέω από το 1993 που ξεκίνησα να χτυπάω τις πόρτες τους και καμία δεν άνοιξε! Ούτε ενδιαφέρθηκαν από το υπουργείο εθνικής άμυνας, όχι μόνο για μένα αλλά για κανένα έλληνα που θα βοηθούσε την χώρα και την πολεμική βιομηχανία γενικότερα. Όσο για την καραμέλα ότι δεν υπάρχουν λεφτά και ότι δήθεν δεν μας αφήνουν οι ξένοι. Αν συμβαίνει αυτό, γιατί άφησαν και έφτιαξαν πολεμική βιομηχανία οι τούρκοι που ξεκίνησαν 10 χρόνια μετά από εμάς;

Όσο για την κοροϊδία ότι δεν υπάρχουν λεφτά; Ξέρετε πόσα λεφτά πόσα χρήματα δίνει το ΝΑΤΟ κάθε χρόνο αλλά και η ΕΟΚ σε ερευνητικά προγράμματα; Αρκεί να τους πας μελέτες με νέα προϊόντα ή κάτι διαφορετικό από αυτά που υπάρχουν. Φυσικά σε συνεργασία με ΑΕΙ και με της πολεμικές βιομηχανίες και όχι μόνος σου. Έχουμε χάσει παραπάνω από 5 δισεκατομμύρια ευρώ για να κάναμε έρευνα στην χώρα μας! Τους λες εγώ έχω τις μελέτες, μια μικρή βοήθεια θέλω να τις παρουσιάσουμε με την βοήθεια ειδικών προγραμμάτων υπολογιστών που μόνο εσείς έχετε και θα πάρουμε τα λεφτά για να αναπτύξουμε το προϊόν.

Ή τους λες το άλλο: αφού οι σχεδιαστές σας κάθονται και δεν έχουν δουλειά να κάνουν, γιατί να μην συνεργαστούν μαζί μου; Ότι απάντηση δώσανε σε εσάς δώσανε και σε μένα τόσα χρόνια! Για αυτό δεν πάει η Ελλάδα μπροστά, γιατί δεν θέλουνε να δουλέψουνε. Αρπάξανε την θέση στο δημόσιο και τώρα πρέπει να κάθονται και να τους ταΐζει δυστυχώς και έτσι την πληρώνουν αυτοί που δουλεύουν και αγωνίζονται και θέλουν να πάει αυτή η χώρα μπροστά!

PISTOS788 είπε...

Αλλά πως αναπτύξανε πολεμική βιομηχανία οι τούρκοι; Με έναν απλό τρόπο: έκαναν αλλεπάλληλους διαγωνισμούς για το ίδιο προϊόν και όχι απευθείας αναθέσεις, όπως έκαναν οι ξύπνιοι δικοί μας. Έτσι έκαναν 3 έως 5 διαγωνισμούς για το ίδιο προϊόν και σε κάθε νέο διαγωνισμό ανέβαιναν τα ανταλλάγματα.

Δηλαδή ανέβαινε το πόσον της μίζας, αλλά ανέβαινε και το ποσοστό κατασκευής του προϊόντος στην χώρα τους. Έτσι και πιο πολλές μίζες πήραν από τους δικούς ξύπνιους και προχώρησαν την πολεμική τους βιομηχανία και δεν την κατέστρεψαν, όπως εδώ στην Ελλάδα! Δηλαδή και πιο πολλά έβαλαν στης τσέπες τους και βοήθησαν και την χώρα τους! Είναι πραγματικά να τραβάς τα μαλλιά σου, με αυτά που συμβαίνουν σε αυτή την χώρα. Η χώρα της ουτοπίας, του ποτού, του φραπέ και του καθισιού!

Ας δούμε τώρα τα τεκταινόμενα.

Τα χαλιά μας τα μαύρα τα ξέρεται αλλά δεν πιάσαμε πάτο ακόμα. Στην Αθήνα που ευτυχώς δεν ζω, τα κατάφερα και έφυγα από το 1993 για την επαρχία. Στην Αθήνα η πείνα μεγαλώνει ώρα με την ώρα και η κατάσταση εκτραχύνεται συνεχώς. Δυστυχώς τα ξένα καθάρματα που μας έφεραν εδώ με το σχέδιο καταστροφής της Ελλάδας, συμβάλουν στην καταστροφή μας.

Γιατί σχέδιο είναι και δεν χρειάζεται να είσαι ιδιοφυΐα για να το καταλάβεις. Θέλουνε να μας αρπάξουν το ορυκτό μας πλούτο τσάμπα, να μας έχουν να δουλεύουμε με 300-500 ευρώ! Να βγάζουμε τον σκασμό και αυτοί που αντιδρούν να φύγουν από την χώρα! Εγώ όμως δεν φεύγω, εδώ θα κάτσω να πολεμήσω μαζί σας για να νικήσουμε! Να έχουν τα παιδιά μας λεία στις ορέξεις κάθε ενός ανώμαλου και παιδόφιλου και η αστυνομία να κάνει τα στραβά μάτια στην βία και στης πωλήσεις ναρκωτικών! Να μην έχουμε ελπίδα πουθενά, να μην υπάρχουν εκκλησίες, σταυροί και να μην χτυπάνε οι καμπάνες ακόμα γιατί ενοχλούν τους λαθρομετανάστες.

Να διώξουμε τους παπάδες και τους καλογέρους και να δημέψουμε τις περιουσίες που έχουν, γιατί αυτοί έχουν και δεν σας δίνουν! Και δεν σας λένε την αλήθεια πως έγιναν 4, ναι 4 αναγκαστικές απαλλοτριώσεις της περιουσίας της εκκλησίας από το κράτος και της πήραν το 96%! Ναι το 96% της περιουσίας και της άφησαν μόνο το 4%, με την υποχρέωση να δίνουν μισθό στους κληρικούς! Αλλά δεν σας τα λένε αυτά οι τηλεοράσεις, χτυπήστε την εκκλησία με κάθε μέσον είναι ο εχθρός μας!

PISTOS788 είπε...

Η πείνα θα συνεχιστή και η καταστροφή της χώρας θα μεγαλώσει. Αφού δεν μετανοούμε, δεν γυρίζουμε στην πίστη των πατέρων μας και επιμένουμε στις αμαρτίες μας. Αλλά γιατί μας έκαναν έτσι, γιατί μας έδωσαν τόσα δάνεια που τα φάγαμε σε απολαύσεις; Από την μια γιατί ο χρεωμένος δεν μπορεί να αντιδράσει και να ξεσηκωθεί. Από την άλλη για να μας καταστρέψουν πιο εύκολα. Δηλαδή να μην πολεμήσουμε αλλά να αυτοκτονήσουμε! Υπάρχει όμως και κάτι ακόμα αξιοσημείωτο, ποίος αγοράζει τα σπίτια και τα χωράφια από τους πλειστηριασμούς;

Μα οι ξένοι και τα παίρνουν σε πολύ καλές τιμές, το 1/3 από όσο θα πλήρωναν! Όσο για τους κυβερνώντες τι να πεις; Τα ξέρετε όλοι σας δεν χρειάζονται επαναλήψεις. Τον χειρότερο άχρηστο να βάζαμε στην εξουσία, καλύτερα θα τα πήγαινε! Ήθελαν να μας μαλακώσουν, να μάθουμε στην καλοπέραση και στις απολαύσεις και τα κατάφεραν! Κατάφεραν να βγάλουν από τον έλληνα το φιλότιμο, την λεβεντιά, τον ηρωισμό, τον σεβασμό προς τους μεγαλύτερους, τον ιπποτισμό προς τις γυναίκες, την βοήθεια στους πιο αδύνατους, την φιλοπατρία προς την πατρίδα και την ακράδαντη πίστη στον Θεό!

Ήθελαν να αλλάξουν τις κοινωνικές δομές και να διαλύσουν την ελληνική πατροπαράδοτη οικογένεια που αντιστεκότανε σε όσους εχθρούς και βαρβάρους πέρασαν από τον τόπο. Ήθελαν να διαλύσουν την εκκλησία, τα μοναστήρια και τους παπάδες, γιατί πάντα εκεί κατέφευγε ο έλληνας στις δύσκολες στιγμές. Τελικά αποδείχτηκε πως ήταν πιο εύκολο από ότι περιμένανε, με τα σύγχρονα μέσα τεχνολογίας στα χέρια τους. Η τηλεόραση τους βοήθησε σε αφάνταστο βαθμό για να πετύχουν τον σκοπό τους και το μάζεμα στις μεγάλες πόλεις και ειδικά στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα.

PISTOS788 είπε...

Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ : στις 11 Δεκεμβρίου 2009, δήλωσε ευθαρσώς ότι «Δεν υπάρχουν στην Ελλάδα πετρέλαια».......μόλις όμως υπογράφηκε το Μνημόνιο ?

Από το ……………."Πετρέλαιο δεν υπάρχει" στο….....

"Άμεσα γεωτρήσεις" ! ! !

Πολλά και κρίσιμα ερωτήματα που ζητούν πιεστικά απαντήσεις έχουν δημιουργηθεί από την στάση του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στο θέμα της ύπαρξης πλούσιων κοιτασμάτων υδρογονανθράκων εντός της ελληνικής ΑΟΖ (αυτής που τουλάχιστον έχει προσδιοριστεί ως ΑΟΖ στα νότια, βόρεια και δυτικά της χώρας).
Ερωτήματα που έχουν να κάνουν ακόμα και με συνειδητή απόκρυψη της ύπαρξης των κοιτασμάτων αυτών μέχρις ότου ολοκληρωθεί η πλήρης εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας της χώρας με την αλλεπάλληλη υπογραφή Μνημονίου, Μεσοπρόθεσμου και της Δανειακής Σύμβασης που Θα σφραγίσει το τέλος του ελληνικού ανεξάρτητου κράτους ή τουλάχιστον αυτό που ξέραμε ως ανεξάρτητο κράτος από το 1974 και μετά.

Τα ερωτήματα έχουν να κάνουν με την στάση του τότε πρωθυπουργού, στις 11 Δεκεμβρίου 2009, όταν δήλωσε ευθαρσώς ότι «Δεν υπάρχουν στην Ελλάδα πετρέλαια» (βίντεο) και της αλλαγής της στάσης αυτής αμέσως μόλις υπογράφηκε το Μνημόνιο τον Μάιο του 2010.

Τότε ανακοινώθηκε η δημιουργία κρατικού φορέα ερευνών για έρευνα υδρογονανθράκων στην Ελλάδα, με τον υφυπουργό ΠΕΚΑ Γιάννη Μανιάτη να έρχεται σε πλήρη αντίθεση (τουλάχιστον δημοσίως με τον τότε πανίσχυρο Γ. Παπανδρέου) και την στιγμή που καταργούντο δεκάδες φορείς του δημοσίου, όπως το ΙΓΜΕ (Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών) να ανακοινώνει την δημιουργία φορέα για να κάνει, τι; Αυτό που λοιδορούσαν δημόσια οι Γ. Παπανδρέου και Θ. Πάγκαλος: Να δώσει άδειες για έρευνες υδρογονανθράκων στον ελλαδικό χώρο.
Tόσο το site μας, όσο και η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ από την άνοιξη του 2010 έχοντας πληροφορηθεί κάποια «ψήγματα» των αποτελεσμάτων των ερευνών κυρίως των αμερικανικών κρατικών υπηρεσιών στην περιοχή νότια και νοτιοανατολικά της Κρήτης είχαν προβλέψει από τότε την ύπαρξη τεράστιων κοιτασμάτων.

PISTOS788 είπε...

Αλλά φαίνεται ότι δεν είχε ολοκληρωθεί ακόμα το «δέσιμο» της χώρας, το οποίο φυσικά θα είχε αποφευχθεί αν αυτή την στιγμή δύο-τρία γεωτρύπανα «τρυπούσαν» την ελληνική ΑΟΖ νότια της Κρήτης. Διότι έστω και το 50% των ποσοτήτων πετρελαίου και φυσικού αερίου που έχουν διαρρεύσει από αμερικανικές πηγές ότι υπάρχουν, να είναι απολήψιμο, τότε απλά κανείς δεν θα δεχόταν να υποθηκεύσει το μέλλον μιας χώρας η οποία κρύβει στα έγκατά της έναν θησαυρό που θα άλλαζε την πορεία της (κακής) οικονομικής της κατάστασης.

Ο κρατικός φορέας ιδρύεται σε χρόνο ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα, (μετά το Μνημόνιο) φυσικά, προκηρύσσει τον πρώτο διαγωνισμό (μετά την υπογραφή του Μεσοπρόθεσμου) τον περασμένο Σεπτέμβριο και μόλις υπογραφεί και η Δανειακή Σύμβαση (με μόνη διαφωνούσα την Αριστερά) θα ξεκινήσουν άμεσα οι έρευνες!

Και εκεί που ο Γ. Παπανδρέου έλεγε ότι «Στην Ελλάδα δεν υπάρχει πετρέλαιο ή τουλάχιστον δεν υπάρχει αρκετό πετρέλαιο», στην συνάντηση της 6ης Νοεμβρίου 2011, δηλαδή ακριβώς 23 μήνες μετά το «Δεν υπάρχει πετρέλαιο» ξαφνικά χρησιμοποιεί ως επιχείρημα το ότι «Πρέπει να έχουμε σύντομα αποτελέσματα στο θέμα των πετρελαίων για να δουν οι εταίροι ότι βρέθηκαν καινούριες πηγές πλούτου για την Ελλάδα» προσπαθώντας να πείσει τον Α. Σαμαρά να μην επιμείνει για εκλογές στις 4 Δεκεμβρίου!

Και την περασμένη Τετάρτη, μιλώντας στην Βουλή, το επαναλαμβάνει και δημόσια! Και την επομένη σε κάλεσμα του βουλευτή της Ν.Δ. και υπεύθυνου του τομέα Εξωτερικών της Ν.Δ. Πάνου Παναγιωτόπουλου για άμεση έναρξη των ερευνών, χωρίς να περιμένουμε τα αποτελέσματα του διαγωνισμού που είχε προκηρυχθεί τον Σεπτέμβριο «τυχαία» παρίσταται ο υφυπουργός ΠΕΚΑ και αρμόδιος για τις έρευνες υδρογονανθράκων ο Γ. Μανιάτης, ο οποίος δηλώνει ότι … τις επόμενες ημέρες θα έχουμε ευχάριστες ειδήσεις»!

Πρόβλεψή μας: ΜΕΤΑ την υπογραφή της Δανειακής Σύμβασης!
Για τι ποσότητες μιλάμε; Σύμφωνα με όλες τις ανοικτές πηγές από την αξιολόγηση γεωλογικών, γεωχημικών και λοιπών γεωστοιχείων, τα αποθέματα νότια της Κρήτης είναι της τάξεως των 20 -22 δισ. βαρέλια πετρέλαιο, ενώ σε αυτά μπορούν να προστεθούν και περίπου 20 δισ. βαρέλια πετρελαίου που βρίσκονται στη ζώνη του Ηροδότου, δηλαδή 150 -175 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Ιεράπετρας.
Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, σημαντικές περιοχές είναι αυτή μεταξύ Τυμπακίου και Πλακιά, επίσης νότια της Κρήτης, όπως και μία ακόμα περιοχή νότια της νήσου Γαύδου.

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι η Λιβύη παράγει 1 εκατ. βαρέλια πετρέλαιο την ημέρα, δηλαδή 365 εκατ. βαρέλια το χρόνο. Το 50% των παραπάνω να είναι απολήψιμο, η ποσότητα φτάνει τα 9,5 δις. βαρέλια, δηλαδή για 25 χρόνια θα έχει η χώρα την παραγωγική ικανότητα της Λιβύης!
Εκτός αυτών υπάρχει και η βεβαιότητα ύπαρξης δύο-τριών κοιτασμάτων στην δυτική Ελλάδα με μικρές ποσότητες 350-500 εκατ. βαρέλια, αλλά που είναι αρκετό για να αλλάξει ευεργετικά την φυσιογνωμία των οικονομιών της περιοχής.
Καταληκτικά: Πετρέλαιο υπάρχει και μάλιστα εκτός «καυτών ζωνών», όπως είναι η περιοχή του Αιγαίου, που υπάρχει το άλλοθι της σύγκρουσης με την Τουρκία.
Και πιθανότατα υπάρχουν και μεγάλες ποσότητες φυσικού αερίου.

Όλα αυτά έγιναν βεβαιώθηκαν από το 2007 και μετά, όταν εφαρμόστηκαν νέες τεχνικές διερεύνησης πιθανών κοιτασμάτων υδρογονανθράκων.
Αλλά έπρεπε να προηγηθεί η άλωση της χώρας, πριν ανακοινωθεί η ύπαρξή τους.
Όπως κάποτε εργολάβοι-λαμόγια αγόραζαν σχεδόν δωρεάν, εκτάσεις εκτός σχεδίου πόλεως έχοντας εσωτερική πληροφόρηση από το τότε ΥΠΕΧΩΔΕ ότι έμπαιναν στο σχέδιο το επόμενο εξάμηνο.
Όσο για το ποιος θα αναλάβει την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων και ποιος θα λάβει και την «μερίδα του λέοντος» αυτών, δε νομίζουμε ότι χρήζει απαντήσεως.
Είναι σα να ρωτά κάποιος «Από πού βγαίνει ο ήλιος;»…

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ftGyhfPUQBk

PISTOS788 είπε...

Ποιοί φοβούνται και γιατί την Πυραμίδα της Θήβας;

H μεγαλύτερη βαθμιδωτή πυραμίδα της τρίτης χιλιετίας Π.Χ.


«Κάτι τους φοβίζει και απαγορεύουν την είσοδο στο εσωτερικό του λόφου του Αμφείου» δηλώνει ο Αρχαιολόγος Θεόδωρος Σπυρόπουλος, που ανακάλυψε την βαθμιδωτή πυραμίδα, αλλά που δεν...
ολοκλήρωσε, καθώς...μετατέθηκε ξαφνικά από την Θήβα, την οποία επισκέπτεται διαρκώς
και με αμείωτο πάντα το ενδιαφέρον του για τις εξελίξεις στο θέμα. Ρωτήσαμε τον κ. Σπυρόπουλο αν υπάρχουν εξελίξεις, καθώς το όνομά του «παίζει διαρκώς σε ξένα και ελληνικά έντυπα».


Απάντηση:
«Ουδεμία, εκτός μιας ομάδας Θηβαίων που αγαπούν την παράδοση και τον πολιτισμό τους, τον οποίο όμως βλέπουν να καταρρακώνεται, να βρωμίζει και να εγκαταλείπεται».

PISTOS788 είπε...

Η δική του συνεχής προσπάθεια είναι το κίνητρο της ανάσυρσης της έρευνας από την λήθη και το παρελθόν, της έρευνας που έκανε στον χώρο του Αμφείου και αποκάλυψε την μεγαλύτερη βαθμιδωτή πυραμίδα της τρίτης χιλιετίας π.Χ, η οποία έχει όλες τις προϋποθέσεις να αναδειχθεί σ' ένα από τα μεγαλύτερα μνημεία του Ευρωπαϊκού χώρου!

«Το πυραμιδικό σχήμα» εξηγεί, «απαντάται σε όλους τους πολιτισμούς (κεντρική Αμερική - Ευρώπη - Ινδία - Αίγυπτο), αλλά η επικρατούσα θεωρία πως το συγκεκριμένο σχήμα βρέθηκε και υιοθετήθηκε στην Αίγυπτο τίθεται υπό αμφισβήτηση μετά την ανακάλυψη του εκπληκτικού μνημείου στη Θήβα, το οποίο η Ελληνική πολιτεία συνεχίζει να αγνοεί και κάθε προσπάθεια για την ανάδειξή του προσκρούει στην ειρωνεία, δοκησισοφία και το κατεστημένο, το οποίο τελεί με την εντύπωση της αλάθητης γνώσης».

Να υπενθυμίσουμε πως ο Θ. Σπυρόπουλος είχε καταθέσει την θεωρία του για την βαθμιδωτή πυραμίδα του Αμφείου στην Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου της Αθήνας και ομόφωνα έγινε υφηγητής! Και θα συνέχιζε την έρευνα, αλλά η ξαφνική του «μετάθεση» άλλαξε τα σχέδια του.
Ο ίδιος θυμάται τον Απρίλη του 1973, όταν κατά την κάθ' οδό στην πυραμίδα με τους συνεργάτες του ανακάλυψαν το «θαύμα της κατασκευής», που ερχόμενο στην επιφάνεια «θα συγκλονίσει όχι μόνο την τοπική κοινή γνώμη, που θα χαρεί για το λαμπρό μνημείο που διαθέτει, αλλά θα ανακινήσει και θα ακυρώσει πολλές ψευδεπίγραφες θεωρίες».

Ανώνυμος είπε...

peter

Και για τα παιδια του 1987 λεγανε.Ειμαι γεννηθης του 87 και ειχανε ερθει καποιοι αγνωστοι και μας λεγανε οτι πρεπει να κανουμε ενα τεστ οπου δεν υπαρχει λαθος και σωστο,απλα να πουμε την αποψη μας,και πως ολο αυτο ειναι για μια στατιστικη που κανουν καποιοι επιστημονες.Θυμαμε οτι δινανε βαση στους 1987. ειχανε εερθει οταν πηγαινα γυμνασιο και λυκειο. Στην 1 λυκειου ειχα πει παιδια ωραια θα κανουμε προπο χαχα,και ελεγε ενας εγω κυκλωνω ολα τα (γ) εγω ολα (β) και μας τα ξαναδωσανε νευριασμενοι και μας λεγανε δεν ειναι παιχνιδι συνεχισαμε την πλακα,και τα ξανασυμπληρωσαμε. Οπως και να εχει το πραγμα ξερω πολλα παιδια γεννηθης του 87 που ειναι σε ασχημη μοιρα που γινανε ναρκωμανης κτλ δεν θα κρινω λεγοντας γιατι και γιατι κτλ απλα αυτο που θα μπορουσα να πω ειναι οτι πολλοι γεννηθης του 1987 σαν μεσος ορος εχω προσεξει πως εχουν περασει καποιες πολυ συντομες και δυσκολες καταστασεις και το αλλο ειναι οτι πολλες φορες σοζωνταν η ζωη τους.Για παραδειγμα 25 ατομα γεννηθης τους 87 και εγω μεσα την εχουμε γλυτωσει απο διαφορα σοβαρα τροχαια ο καθενας καμια 7 φορες σιγουρα. Οπως και να εχει το μονο 100% σιγουρο και αληθινο ειναι πως θελανε να τους συμπληρωνουμε τα γραπτα που μας δινανε.Δεν ξερω αν εκανα σωστα αλλα ποτε δεν το συμπληρωσα σωστα.

PISTOS788 είπε...

peter

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΤΕ...ΤΙΠΟΤΑ ΤΥΧΑΙΟ...ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ...ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΙΣ ΟΥΣΙΕΣ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ...

ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ...ΑΛΛΑ...

ΖΚΕ!!!

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΠΕΤΕΡ!

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Ο Κύριος, όντας επάνω, τέλειος Θεός, ενσαρκώθη, λαβών σχήμα ανθρώπου, ήλθε ως τέλειος άνθρωπος (χωρίς την αμαρτία) στον χώρο του κοσμοκράτορα και αυτό φαίνεται από τους πειρασμούς στο σαραντάρειο όρος, που του είπε ο διάβολος: προσκύνησέ με και εγώ θα σου δώσω το βασίλειό μου....

Φαντάσου την ενσάρκωση Του Κυρίου ως ένα αριθμητικό σύμβολο, 9 και 6, το ένα επάνω στο άλλο.

Κατά τον Αββά Δωρόθεο, ο αριθμός Του Χριστού είναι το 888, ως παντοκράτορας. Συγχρόνως, και όχι συμπτωματικά, η ταυτότητα του Ιησού ως Υιού Θεού, δίνει τον λεξάριθμο του ΙΗΣΟΥΣ=888. (Ι=10.Η=8, Σ=200, Ο=70,Υ=400,Σ=200 στο σύνολό του, 888). Ο Ιησούς Χριστός, είναι ο δρόμος που ενώνει τη γη με τον ουρανό.

Η όλη ένσαρκη ζωή Του Χριστού είναι μία σταύρωση του προσωπικού θελήματος του ανθρώπου, για την αγάπη Του Πατρός ως υιός υπακοής. Με την σταύρωση και όλο το θείο έργο Του Χριστού, αποκαθίσταται η ανυπακοή του γένους των ανθρώπων, με αφετηρία τον Αδάμ. Με την ανυπακοή του Αδάμ, ο κόσμος γεύεται την φθορά και τον θάνατο, ενώ με την υπακοή Του Κυρίου έως θανάτου, θανάτου δε σταυρού, ο άνθρωπος δια του νέου ΑΔΑΜ, μπορεί να γευθεί Ζωή και αιωνιότητα.

Οι πλάγιες γραμμές των 9 και 6, που δηλώνουν την επιθυμία προς τα κάτω και τα άνω αντίστοιχα, σταυρωνόμενες, αποσύρεται η ισχύς τους, οπότε σχηματίζεται καθαρά το 8. Σε τρία επίπεδα, σωματικό, ψυχικό πνευματικό, τα 3 8άρια (888) (Αββά Δωροθέου - έργα ασκητικά) σε αντιδιαστολή του αντιχρίστου, 666 που είναι κάτω, επιθυμώντας τα επάνω, υψηλοφρονώντας.

Ορθά λοιπόν, ελληνικά και σε επίπεδο λίαν καλώς, Τριαδικός Θεός λεξαριθμείται 999, μόνο που αυτό ίσχυε με τα προ Χριστού δεδομένα, ως απόμακρος, ψηλά στον ουρανό, επιβλέπων, μη σαρκωθείς και σταυρωθείς για τη σωτηρία μας. Ευτυχώς ήλθε το πλήρωμα του χρόνου και συμπληρώθηκε ο νόμος. Το λίαν καλώς έγινε άριστα και η παρουσία Του Υιού Θεού, όπως Τον γνωρίζουμε με την Καινή Διαθήκη μας δίνει τα εφόδια της ολοκλήρωσης, της σωτηρίας. (σωσμένος έχει τη ρίζα του σώος = ολοκληρωμένος).
http://users.otenet.gr/~mystakid/petroan.htm

Πολύ ΤοΓιοτόμι Ανάρτηση Αδερφέ!

Υ.Γ Ένας γέροντας έλεγε: ζήτησε να έχεις την ειρήνη και θα σωθείς".
Όμορφο βράδυ Αδερφέ μου

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=lX5tfRdkoY0&feature=related

Do you see the light?!

zkcome είπε...

Γράφει ο Γ. Δικαίος.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ.......................

Μετά έβαλαν την μόδα στα σχέδια τους, ο σκοπός ήταν να πείσουν τις γυναίκες να τα βγάλουν όλα έξω. Έφτιαξαν ένα φεμινιστικό κίνημα και με το μίνι τα πέρασαν όλα εύκολα! Ειδικά εδώ στην Ελλάδα το φόρεσαν το μίνι ακόμα και οι γιαγιάδες των 60 ετών, δήθεν για αντίσταση στην χούντα! Ναι είναι αλήθεια είχαν καλύτερο σώμα οι ελληνίδες τότε, ήταν πιο λεπτές και πιο καλλίγραμμες. Τώρα η καθιστική ζωή, η κακή διατροφή και το αμάξι που δεν περπατάνε καθόλου τους έχει κάνει μεγάλη ζημιά!


Διέλυσαν και την σχέση του παππού και της γιαγιάς με τα εγγόνια τους, μια από τις μεγαλύτερες ζημιές που κατάφεραν να κάνουν! Ναι ήταν μεγάλη απειλή ο παππούς και η γιαγιά, γιατί τους μάθαιναν όλη την ελληνική ιστορία που την ήξεραν απέξω από την παράδοση. Τους μάθαιναν τα πατροπαράδοτα ήθη και τα έθιμα του τόπου και τους συμβούλευαν και τους πρόσεχαν, όταν έλειπαν οι γονείς από το σπίτι. Χωρίς αυτούς θα ήταν τα παιδιά μια ευκολη λεία της νέας εποχής. Μετά ήρθε και η μόδα να σπουδάσουν όλοι οι έλληνες και όχι αυτοί που είχαν τα λεφτά και αυτοί που άξιζαν. Να βγάλουμε επιστήμονες θέλαμε, για να μην πατάει το πόδι του κανείς στα χωράφια!

zkcome είπε...

Να μένουν οι ελιές αμάζευτες, τα αμπέλια με τα σταφύλια επάνω και να αναγκαζόμαστε να παίρνουμε ξένους εργάτες. Όσο για τις γυναίκες ούτε που ήθελαν να ακούσουν για την επαρχία, Αθήνα και μόνο Αθήνα λέγανε, στην καλή ζωή με τις κάθε λογής απολαύσεις! Ο σκοπός ήταν απλός αν στέλναμε τα παιδιά μας να σπουδάσουν, δεν θα ξανά γύριζαν πίσω αλλά θα έμεναν στις μεγάλες πόλεις και ειδικά στην Αθήνα. Ο άλλος σκοπός ήταν να μείνουν τα παιδιά μακριά από τους γονείς τους, για να ήταν η εύκολη λεία της νέας εποχής!

Έτσι κατέστρεψαν τα βλαστάρια μας, ρίχνοντας τα στην αμαρτία, στις απολαύσεις και στην κομματικοποίηση! Για αυτό και η Ελλάδα έχει τα περισσότερα ΑΕΙ και ΤΕΙ από κάθε άλλη χώρα στον κόσμο, ανά αναλογία πληθυσμού; Όχι, ακόμα και από τον αριθμό των ιδρυμάτων, δεν τον έχουν χώρες με 5 φορές μεγαλύτερο πληθυσμό! Γιατί νομίζετε πως ζητάνε επιστήμονες οι ξένες χώρες; Γιατί πάνε οι έλληνες γιατροί στο εξωτερικό να πάρουν την ειδικότητα τους; Γέμισε κάθε κωλοπετινίτσα ΑΕΙ και ΤΕΙ και κανένας δεν έδωσε το βάρος στην τεχνική και επαγγελματική εκπαίδευση.

Διαλύσαμε και τις βιομηχανίες της χώρας, βάλαμε και εμπόδια για να μην γίνουν νέες. Όλα μια χαρά και μετά αναρωτιόμαστε γιατί δεν πάει μπροστά αυτός ο τόπος; Την στιγμή που έχουμε κάνει τα παιδιά μας τεμπέληδες, κοπρίτες, όλο στην βόλτα, στην γύρα και στους φραπέδες! Θέλαμε ειδική δουλειά για τους κανακάρηδες μας, ξαπλωτή για να μην κουράζονται που πήραν ένα πτυχίο με 5,5 και 6! Πλάκωσαν και οι χιλιάδες διορισμοί στο δημόσιο για να μην κουράζονται αυτοί που θα δούλευαν εκεί. Με σκοπό να έχουν τον χρόνο άντρες και γυναίκες να κάνουν άλλα πράγματα.

zkcome είπε...

Να έχουν ελευθερία κινήσεων, να μπορούν να λείπουν για να ξαπλώνουν στης γκαρσονιέρες και να πηδιούνται για να περάσει η ώρα! Ήρθαν και οι επιδοτήσεις στους αγρότες και γέμισε η Ελλάδα μπαρ με ρωσίδες και ξένες, πως θα τους τρώγανε τα λεφτά; Μετά ήρθε και το βίντεο και οι τσόντες έπρεπε να μάθουμε να τα κάνουμε όλα! Να μην παντρευόμαστε και να μην κάνουμε παιδιά, μα να κουραζόμαστε να τα μεγαλώνουμε; Όσο για τους παπάδες να πάνε αυτοί που θέλουν λεφτά και όχι αυτοί που αξίζουν. Γιατροί, δικηγόροι, εφοριακοί και λοιποί δημόσιοι υπάλληλοι, όλοι να τα παίρνουν κάτω από το τραπέζι για να κάνουν την δουλειά τους!

Μετά διέλυσαν τον στρατό δήθεν γιατί ήταν χουντικός και μείωσαν την θητεία. Έτσι που να μην έχει κανένας υπόληψη πια στην Ελλάδα, μας έκαναν δηλαδή όλους για τα σκουπίδια. Έφεραν και τις ξένες λέξεις, το μονοτονικό, χάσαμε και την γλώσσα μας. Τα κατέφεραν μια χαρά μπράβο τους! Όσα δεν κατάφεραν τόσοι καταχτητές το κατάφεραν μέσα σε 35 χρόνια, να αλλοιώσουν και να αλώσουν την Ελλάδα μας και μετά αναρωτιέστε τι μας συμβαίνει; Ναι φταίει για όλα αυτά η αριστερά που κυβέρνησε την Ελλάδα για 37 χρόνια, από το 1974 και μετά! Αυτοί φταίνε για όλα που είχαν την εξουσία στα χέρια τους!

Και δεν μας λένε την αλήθεια: ότι μας κυβέρνησαν όλα αυτά τα χρόνια άνθρωποι δεξιοί, με αριστερά συνθήματα και νοοτροπίες κομμουνιστικές, εξτρεμιστικές και βάλε! Που τα διδάχτηκαν όλα αυτά που εφάρμοσαν στην Ελλάδα, ήθελα να ξερα; Τα κολεγιόπαιδα του (αμερικάνικου) κολεγίου Αθηνών, τα αστέρια της πολιτικής μας! Τα μπουμπούκια μας που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους και δεν ξέρουν πως αλλιώς να βγάλουν το ψωμί τους, αλλά είναι αστέρια για υπουργοί και βουλευτές! Όσο για την αριστερά, δηλαδή το ΚΚΕ συνεχίζει την ξύλινη γλώσσα και της νοοτροπίες του 1917!

zkcome είπε...

Αποκλείοντας όλα τα αξιόλογα στελέχη δια ροπάλου που θα μπορούσαν και να ξεσηκώσουν τον κόσμο και να διπλασιάσουν τα ποσοστά στις εκλογές! Οι συμφωνίες της Γιάλτας ισχύουν ακόμα δυστυχώς. Όσο για τους υπόλοιπους δήθεν αριστερούς Τσίπρας, Κουβέλης, πρέπει να πάρουν τους δυσαρεστημένους ψήφους από τον λαό για να μην ξεφύγουν από το μαντρί! Τον μικρό τον προωθούν για το επόμενο ηγέτη της Ελλάδος, άμα σιχαθεί ο κόσμος τα δυο μεγάλα κόμματα! Ο Κουβέλης να πάρει τους δυσαρεστημένους ψήφους από το ΠΑΣΟΚ και να είναι έτοιμος για συνεργασία, γιατί ο μικρός πρέπει να μείνει αλώβητος! Θα τον βοηθήσουν όταν πρέπει, ακόμα και να ενωθούν όλες οι αριστερές δυνάμεις με αυτόν αρχηγό.

Είναι ο μελλοντικός κυβερνήτης της νέας εποχής, μετά το 2020 τον ετοιμάζουν. Άλλος δεν υπάρχει μετά τον Σαμαρά, εκτός και κάνουν κυβερνήσεις συνεργασίας των δυο μεγάλων κομμάτων. Ξέρουν όμως πως ο λαός θα αντιδράσει και θα ψηφίσει αριστερά. Δηλαδή Τσίπρα, αυτόν που έχουν επιλέξει οι ίδιοι! Κορόιδο λαέ, πότε θα ξυπνήσεις και θα καταλάβεις την αλήθεια; Ότι κάποιοι φροντίζουν για σένα, πριν από 15-20 χρόνια για να σε έχουν υποχείριο τους!



Τι μας συμβαίνει;

Έλα ντε και εγώ αυτό αναρωτιέμαι συνεχώς; Μα να έρθει εδώ ολόκληρος αντιπρόεδρος των ΗΠΑ και να μας πάρει από το χεράκι για να μας πάει στις ΗΠΑ! Για να διαλέξουμε 400 άρματα μάχης Μ1 που τα είχαμε ξανά διαλέξει, μα δεν τα παίρναμε!

Γιατί δεν είχαμε τα 8 εκατομμύρια ευρώ για την μεταφορά τους στην Ελλάδα! Μαζί με άλλα 6 εκατομμύρια ευρώ για να πάρουμε παραπάνω από 1.500 τεθωρακισμένα οχήματα, απολύτως αναγκαία για την λειτουργία του στρατού μας! Είναι πραγματικά να τραβάς τα μαλλιά σου με αυτά που συμβαίνουν σε αυτή την χώρα. Δεν είχαμε 14 εκατομμύρια ευρώ για να έρθουν στην Ελλάδα και διώξαμε 15 ανώτατους αξιωματικούς και την ηγεσία του στρατεύματος, γιατί δεν συναίνεσαν στην περαιτέρω μείωση του στρατεύματος! Την ώρα που μας απειλεί η Τουρκία από την μια και από την άλλη χρειαζόμαστε ισχυρές ένοπλες δυνάμεις, για να προασπίσουμε τα συμφέροντα μας στην περιοχή!

zkcome είπε...

Αλλά τι τελικά αντιπροσώπευε ο κύριος Παπανδρέου, ποιανού τα συμφέροντα εξυπηρετούσε; Φυσικά όχι της Ελλάδας αυτό είναι γνωστό αλλά ποιανού της Αμερικής; Των εβραίων; Μάλλον όχι άλλα συμφέροντα εξυπηρετούσε, άλλων σκοτεινών κύκλων που τον ανέβασαν στην εξουσία. Ναι ήθελαν να διαλύσουν την ευρωπαϊκή ένωση αλλά σε αυτό φταίει και η ξεροκεφαλιά της Μερκελ που δεν τύπωσε χρήμα να λήξει η ιστορία σε μια εβδομάδα. Λες και δεν μπορούσε να τυπώσει αλλά έκανε ότι μπορούσε για να χτυπήσει και αυτή το ευρώ! Για να μεταφέρει την οικονομική κρίση στην Ευρώπη και να την καταστρέψει!

Είναι μαθηματικώς αποδεδειγμένο πως η κρίση μπορούσε να σταματήσει και όμως την φούντωσαν. Τώρα έχει πάρει η μπάλα όλες τις χώρες και δεν θα την γλιτώσει ούτε η Γερμανία, γιατί ποίος θα αγοράζει τα προϊόντα της αφού δεν θα έχει λεφτά; Και δεν τυπώνουν χρήμα με τίποτα σε καμία περίπτωση, ενώ μπορούν, και το κάνει η Αμερική ασύστολα! Είπαμε πως υπάρχουν δυο κέντρα εξουσίας και τα δυο θέλουν την παγκοσμιοποίηση. Το ένα θέλει να διαλύσει την ευρωπαϊκή ένωση, το άλλο θέλει να την χρησιμοποιήσει για την παγκοσμιοποίηση!

Εξάλλου την Μερκελ ποίος την ανέβασε επάνω και ποίος την βοήθησε; Ήθελαν να πάρουν τις ψήφους από την πρώην ανατολική Γερμανία και τις ψήφους των γυναικών για να κυβερνήσουν και αυτή είχε τα ανάλογα προσόντα για να τα καταφέρει! Όπως δεν θέλουν εδώ στην Ελλάδα να βάλουμε έναν άλλον ηγέτη στο ΚΚΕ, πχ την Λιάνα Κανέλλη γιατί θα ξεσηκώσει τα πλήθη και θα ανεβάσει τρομερά τα ποσοστά του κόμματος! Όλα είναι κανονισμένα και συντονισμένα και ελεγχόμενα! Εδώ έλεγχαν ολόκληρο ΚΚΕ οι άγγλοι, με τους 50 πράκτορες τους στην κατοχή και στον εμφύλιο πόλεμο.

Έτσι κατέστρεψαν την χώρα και έκαναν έναν εμφύλιο πόλεμο από το πουθενά, για να μην πάρουμε τα εδάφη που μας αναλογούσαν και συνέχισαν το μίσος εναντίων μας. Έτσι κατέστρεψαν το 1955 τους έλληνες της Κωνσταντινούπολης γιατί πολεμήσαμε το 1940 και μετά έδιωξαν τους έλληνες από την Αίγυπτο! Έκαναν και τις συμφωνίες της Ζυρίχης και του Λονδίνου για μην πάρουμε την Κύπρο! Έβαλαν βέτο για να μην πάρουμε τις πολεμικές αποζημιώσεις και το κατοχικό δάνειο από την Γερμανία, γιατί η Ελλάδα θα είχε τα χρήματα για να σηκώσει το κεφάλι της και όχι να τρώει όλο σφαλιάρες!

zkcome είπε...

Όσο για τους 50 πράκτορες τους άμειψαν, δίνοντάς τους θέσεις βουλευτών στην ΕΔΑ και στην ΕΚ του Γεωργίου Παπανδρέου! Ας πάμε πάλι στην Μέρκελ που είναι μια αδίστακτη σκληρή γυναίκα που δεν υπολογίζει τίποτα. Το 4 ράιχ που λέμε είναι η προσωποποίηση της! Θέλει να κυριαρχήσουν οι γερμανοί στην Ευρώπη με το ευρώ και να καθυποτάξουν όλες τις χώρες. Για αυτό και οι εγγλέζοι δεν μπήκαν στο ευρώ τα ήξεραν! Εξάλλου για κορόιδα τους έχεις είναι μεγάλες πουτανες αυτοί, ξέρουν να προφυλάσσουν όχι τα πισινά τους αλλά την χώρα τους.

Ξέρουν πως το 2012-13 θα γίνει το μεγάλο μπαμ και ετοιμάζουν τον στρατό τους, γιατί ο εχθρός δεν είναι έξω αλλά μέσα στην ίδια την χώρα τους. Ποίος είναι; Μα οι μουσουλμάνοι ο πρώτος στόχος και ο δεύτερος, όποιος αντιδρά στα σκληρά μέτρα της παγκοσμιοποίησης. Εξάλλου η οικονομική κρίση θα μεγαλώσει σε όλες τις χώρες. Γιατί δεν τυπώνουν λεφτά να γλιτώσουμε όλοι; Γιατί δεν θέλουν να γλιτώσουμε είναι πολύ απλό! Δεν είναι δραχμή το ευρώ και αν έπεφτε εν σχέση με το δολάριο, σιγά τα λάχανα! Τα ευρωπαϊκά προϊόντα θα είχαν μεγαλύτερη ζήτηση και όχι να πωλούνται μόνο στην ευρωζώνη!

Πολλά θα δουν τα μάτια μας αλλά η Γερμανία θα τυπώσει ευρώ, μόνο όταν κινδυνεύει η ίδια και έχει καθυποτάξει τις άλλες χώρες. Θυμηθείτε αυτά που σας γράφω, ο σκοπός είναι να αγοράσουν τα πάντα οι γερμανοί. Να έχουν στην κατοχή τους όλα τα φιλέτα της Ευρώπης! Δηλαδή παίζει η Μέρκελ το παιχνίδι των αμερικανών στην Ευρώπη που την έβαλαν να καθυποτάξει τους ευρωπαίους! Αλλά και μας μισούν γενικότερα σαν έλληνες οι ευρωπαίοι! Όσο για την λεγόμενη βοήθεια, μας την δίνουν με ανταλλάγματα γάλλοι και γερμανοί. Αλλά είναι έξω φρενών η Μέρκελ με τον Παπανδρέου γιατί την ξεγέλασε.

Της υποσχέθηκε πως θα αγοράσει όπλα όταν θα του έδιναν την βοήθεια και αυτός έκανε τον βλάκα! 10 δισεκατομμύρια ευρώ σε όπλα, θα έπρεπε να αγοράσει η Ελλάδα από την Γερμανία και την Γαλλία! Για αυτό και λύσσαξαν, όταν άκουσαν ότι μας τα δίνουν τσάμπα οι αμερικάνοι τα 400 άρματα Μ1! Γιατί θα αγοράζαμε και καινούργια αλλά και μεταχειρισμένα σε ακριβές τιμές. Δηλαδή από την Γερμανία ευρωμαχητικά, αυτοκινούμενα πυροβόλα και μεταχειρισμένες φρεγάτες, υποβρύχια και άρματα λεοπαρντ, μαζί με τις παλιατζούρες τα γερμανικά τομα!

zkcome είπε...

Όσο για τους γάλλους θα έπαιρναν τις φρεγάτες και θα μας έδιναν μεταχειρισμένα μιράζ! Για αυτό ήταν πυρ και μανία με τον Παπανδρέου όλοι τους! Και ο Παπανδρέου τέτοια επιτυχία βρε αυτό το παιδί, να ξεγελάσει δυο ηγέτες της Γερμανίας και της Γαλλίας πως τα κατάφερε; Αλλά ας σταθούμε για λίγο στο κατοχικό δάνειο και στις πολεμικές αποζημιώσεις. Γιατί δεν τις ζητάνε οι δικοί μας να τελειώνει το θέμα; Γιατί να υποφέρουμε εδώ στην Ελλάδα ενώ υπάρχει λύση;

Δηλαδή να τυπώσουνε χρήμα και να μας το δώσουνε και να μην χρωστάμε ούτε μία αλλά να μας μείνουν και λεφτά! Γιατί δεν καταφεύγουμε επίσημα σαν κράτος στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης; Γιατί δεν ζητάμε την υποστήριξη για αυτό το θέμα των αμερικάνων και των εβραίων; Ούτε το αριστερά κόμματα δεν βγάζουν τσιμουδιά για αυτό το θέμα παρά μόνο άναρθρες κραυγές χωρίς νόημα! Θα μας τα δώσουν μόνο όταν συμφωνήσουν αυτοί, δηλαδή δεν θα μας δώσουν τίποτα απολύτως στο χέρι!
Θα μας κόψουν ένα μέρος από τα δάνεια και θα πούμε και ευχαριστώ, αυτός είναι ο σκοπός τους αλλά θα αποτύχουν, θυμηθείτε το αυτό που σας γράφω!

Πίσω στα δικά μας.

Τελικά τι κολλητός από την μια των εβραίων ήταν ο Μπεγλίτης; Από την μια κώλος και βρακί με τους ισραηλινούς, από την άλλη ήθελε να διαλύσει το στράτευμα;

Ενώ είχαν την ανάγκη μας οι ισραηλινοί για να τους στηρίξουμε εναντίων της Τουρκίας και γιατί αυτό το εμπάρκο εξοπλισμών και ο υποβιβασμός της χώρας; Ναι θέλανε να κάνουνε μείωση στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας. Ναι θέλανε να τις χρησιμοποιήσουν για να χτυπήσουν τους πολίτες σε αποστολές καταστολής διαδηλώσεων. Αλλά υπάρχει και κάτι άλλο που θέλανε να κάνουν οι εθνικοί μας φωστήρες. Να δώσουμε το 25% των διαμερισμάτων που μένουν οι αξιωματικοί και οι υπαξιωματικοί στις μονάδες, στους ξένους λαθρομετανάστες και τα στρατόπεδα που θα απενεργοποιούσαν να τα κάνουν κέντρα φιλοξενίας αλλοδαπών!




Δηλαδή ότι θέλουν οι ξένοι που δεν τους διώχνουμε με την δικαιολογία ότι θα στενοχωρηθούν οι αμερικανοί που δεν τους θέλουν στην χώρα τους! Αλλά να μείνουν εδώ για να καταστρέψουνε την Ελλάδα και να κάνουν κακό στους έλληνες! Η Τουρκία βγάζει πολλά λεφτά με τις διακινήσεις λαθρομεταναστών και δεν κρατάει κανέναν στην χώρα της. Όσο για εμάς, εμείς τρέμουμε να τους διώξουμε ακόμα και προς τα Σκόπια. Όσο για τον Παπανδρέου δεν πήρε τα όπλα από Γαλλία και Γερμανία, γιατί θα αύξαναν την μαχητική ισχύ της χώρας
και έκανε γαργάρες!

zkcome είπε...

Όπως έκανε στον Πούτιν που μας έκανε την πρόταση να πάρουμε τα τομα ΒΡΜ3 και να τα πληρώσουμε, όχι με λεφτά αλλά με αγροτικά προϊόντα! Μα γιατί να μην θέλουν να έχουμε αυξημένη στρατιωτική ισχύ, τώρα που θα βγουν τα πετρέλαια από την περιοχή μας; Γιατί να αφήνουμε να αλωνίζει η Τουρκία και να μας απειλεί, ενώ θα μπορούσαμε να την λιώσουμε; Γιατί έγινε το φιάσκο με τα υποβρύχια 214 και ποιος τα καθυστερεί από το να τα πάρουμε; Γιατί να διαλύσουμε την πρώτη στρατιά και να αφήσουμε το αιγαίο αφύλακτο;

Γιατί δεν πήραμε αεροσκάφη ανθυποβρυχιακού πολέμου και θαλάσσιας επιτήρησης από την Ολλανδία σχεδόν τσάμπα; Γιατί δεν πήραμε τα όπλα της Ολλανδίας που τα αποσύρει και τα έχουμε ανάγκη σε συμβολικές τιμές; Που αν τα είχαμε θα είχαμε κολλήση την Τουρκία στον τοίχο και δεν θα τολμούσε να μας κουνηθεί; Ερωτηματικά χωρίς απάντηση; Όχι υπάρχουν απαντήσεις και πολλές μάλιστα! Μα να χτυπήσουμε τους φίλους μας τούρκους; Σαν δεν ντρεπόμαστε λίγο! Αυτοί ας μας χτυπήσουν δεν πειράζει!

Το έχω πει πολλές φορές.

Το έχω πει πολλές φορές στην Αμερική είναι δυο κέντρα εξουσίας και αλληλο- εξοντώνονται μεταξύ τους. Δηλαδή όχι οι ίδιοι, την πατάνε τα κοροϊδα που πάνε ή με τον έναν ή με τον άλλον, ανάλογα με το ποίος έχει την ισχύ εκείνη την στιγμή. Αλλά τη έγινε το 1974 για να δώσουμε ένα ανάλογο παράδειγμα που μας αφορά;

Το ένα κέντρο εξουσίας διάταξε τον Ιωαννίδη να κάνει το πραξικόπημα στην Κύπρο και να σκοτώσει τον Μακάριο. Το άλλο είπε στους τούρκους να είναι έτοιμοι για απόβαση. Με σκοπό όχι να κάνουν απόβαση αλλά να απειλήσουν τους έλληνες και να δώσουν και σε αυτούς κάτι από την Κύπρο. Δυστυχώς οι δικοί μας ηλίθιοι δεν κατάφεραν να φάνε τον Μακάριο και να επικρατήσουν στο πραξικόπημα και έτσι αφού είχαν το πράσινο φως, διέταξαν την Τουρκία να επέμβει! Οι ηλίθιοι τούρκοι έκαναν μια απόβαση ασυντόνιστα σε μια ακατάλληλη μικρή ακτή και αεραποβάσεις και ρίψεις αλεξιπτωτιστών στα κουτουρού!

zkcome είπε...

Άσε δε την αποτελεσματικότητα της αεροπορίας τους, οι άχρηστοι των αχρήστων. Για αυτό και ο Ιωαννίδης είπε μας γελάσατε εδώ στην Ελλάδα, διέταξε γενική επιστράτευση και ήθελε πόλεμο. Τα έκαναν οι τούρκοι σκατά στον Αττίλα 1 και έτρεχαν να ζητήσουν ανακωχή για να γλιτώσουν. Όσο για εμάς στην Ελλάδα, πόλεμο διάτασσε ο Ιωαννίδης και κάνανε όλοι την πάπια εδώ στην Ελλάδα! Μετά τους έδωσαν την άδεια να προχωρήσουν στον Αττίλα 2 και τους έστειλαν και αεροπλάνα F-4 και πιλότους για να τα πετάξουν!

Φυσικά οι τούρκοι δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη και άρπαξαν μεγαλύτερο κομμάτι από αυτό που τους είχαν πει. Για αυτό και έγινε το εμπάργκο εξοπλισμών εναντίων τους από το 1974-1978 κλπ, άσχετα όμως με αυτά που έγιναν οι τούρκοι το εκμεταλλεύτηκαν προς όφελος τους. Είναι γνωστό πως δεν ήθελαν φιλοσοβιετική κυβέρνηση στο νησί και ήθελαν βάσεις για την στήριξη του Ισραήλ. Αυτά που μας λένε τα παραμύθια ότι δήθεν μας τιμώρησαν για τον Παπαδόπουλο που έκλεισε τα αεροδρόμια το 1973, είναι ψέματα.

Απλά τιμώρησαν το Παπαδόπουλο και τους συν αυτο με ισόβια! Αλλά τι είχε πει ο Παπαδόπουλος στον Μακάριο; Να σε βάλω στο ΝΑΤΟ να τελειώνουμε και να μην υπάρχει πρόβλημα; Αλλά ο Μακάριος δεν ήθελε, θα με βοηθήσει η Ρωσία έλεγε! Ναι σιγά μην τον βοήθαγε η Ρωσία, πήρε και αυτή τα ανταλλάγματα της και δεν κουνήθηκε καθόλου. Γιατί αν έβαζε μια φωνή μόνο έφτανε για να σταματήσουν γιατί ήταν παντοδύναμη τότε, αλλά δεν έβαλε! Έτσι για να καταλάβετε ότι υπάρχουν συμφωνίες μεταξύ των μεγάλων δυνάμεων, όπως υπήρξε και για εμάς η συμφωνία της Γιάλτας.

Θα σας βάλω ένα κομμάτι από μια μελέτη που γράφω τώρα, γιατί αναφέρει πράγματα που δεν τα ξέρετε. Γιατί δεν θα μας τους δώσουν οι αμερικάνοι του πύραυλους στάνταρ 3! Όπως δεν μας τους έδωσαν τους πύραυλους στάνταρ 2 για τα αντιτορπιλικά KIDD. Που θα τα αγοράζαμε από τους αμερικάνους αλλά τελικά κατέληξαν στην Ταϊβάν. Γιατι θα διαμαρτυρηθούν οι τούρκοι και για να μην αλλάξει η ισορροπία στο αιγαίο;

Βρε ζωντόβολα τι δουλειά είχαν οι τούρκοι; Για τους τούρκους νομίζετε πως νοιάστηκαν οι αμερικανοί; Τότε τι συνέβηκε και δεν μας τους έδωσαν; Έβαλαν το βέτο τους οι εβραίοι γιατί φοβήθηκαν τα 4 μεγάλα πλοία στην νοτιανατολική μεσόγειο και δεν θα πέρναγε κουνούπι, αν τα χρησιμοποιούσαμε εναντίων τους! Να κάνουμε πόλεμο εμείς με τους εβραίους; Δεν είχε σημασία τι πιστεύουμε εμείς, αυτοί τα προσέχουν όλα για αυτό και δεν μας άφησαν να πάρουμε τα F15. Η συμφωνία είχε κλήση και είχαν ξεκινήσει να μας τα φτιάχνουν πληρώνοντας μάλιστα υπερωρίες, αλλά επενέβησαν οι εβραίοι και την ακύρωσαν.

zkcome είπε...

Ήθελα να ξέρα τι ξέρετε; Αυτά που σας λέει η τηλεόραση και αυτά που γράφουν τα περιοδικά; Ξέρω πολύ περισσότερα από ότι νομίζετε αλλά δεν τα αναφέρω για δική μου ασφάλεια. Ναι κάνουν κουμάντο οι εβραίοι αυτό το γνωρίζεται ελπίζω. Άντε πάλι λαγό σας έβγαλα και δυο ειδήσεις που δεν τις είχατε ακούσει πουθενά αλλού σας έβαλα! Δηλαδή τέσσερις με αυτές που σας έβαλα νωρίτερα. Πόσες ξέρω ακόμα; Δεκάδες και τις βάζω κατά καιρούς. Για αυτό σας λέω ξυπνήστε επιτέλους και να μην πιστεύετε σε κανέναν άνθρωπο επί της γης, όλοι πουλημένοι είναι.

Κακώς προσπαθώ να σας ξυπνήσω πάντως.
Πήγε ο αντιπρόεδρος της Αμερικής στην Τουρκία, τους τράβηξε τα αυτιά τους είπε να κάτσουν καλά, να ακούνε και να κάνουν αυτά που θέλουν και θα τους πουν! Μετά ήρθε στην Ελλάδα και μας τα τράβηξε και εμάς τα αυτιά, γιατί μας δίνουν όπλα και δεν τα παίρνουμε!

Και θα μας μπουκώσουν με όπλα για το καλό μας, για να δείξουν στην Τουρκία πως άμα θέλουμε εμείς σκόνη σας κάνουμε. Θέλουμε και σας αφήνουμε τούρκοι να κουνιέστε στους έλληνες, αν δεν θέλαμε θα αφήναμε την Ελλάδα να σας λειώσει! Όσο για την Τουρκία μας απειλή με πρόγραμμα και με σχέδιο. Πρώτα απ όλα δοκιμάζει την αποτελεσματικότητα των ενόπλων μας δυνάμεων, τις αντιδράσεις μας και περιμένει να πέσουμε σαν ώριμο φρούτο. Δεν βιάζετε γιατί κάθε χρόνος που περνάει αυτή ενισχύεται και εμείς καταρρέουμε σταδιακά. Γιατί να κάνει έναν πόλεμο τώρα που είμαστε ακόμα ισχυροί;

Σε 5 χρόνια θα έχουμε πολλά προβλήματα και σε 10 δεν θα μπορούμε να αντισταθούμε. Έτσι θα μας αρπάξει τα 2-4 νησιά που θέλει με την άνεση της και με μικρές απώλειες και θα πάρει το μερίδιο από το πετρέλαιο. Φροντίζουν οι τούρκοι να ενισχύσουν την βιομηχανία τους με κάθε μέσον και όχι μόνο την πολεμική. Φτιάχνουν δυο περιοχές στην Τουρκία, βιομηχανικές ζώνες με κατοικίες υψηλής ασφαλείας. Στη μια θα μεταφερθούν όλες οι πολεμικές βιομηχανίες της χώρας και όλα τα μεγάλα κεφάλια, οι επιστήμονες δηλαδή. Στην άλλη θα κατασκευάζονται ολοκληρωμένα κυκλώματα, σαν την σίλικον Βάλεϊ της Αμερικής.

zkcome είπε...

Με προστασία από τις νέες μισθοφορικές μονάδες καταδρομών που τώρα φτιάχνουν. Ετοιμάζονται για την σύγκρουση οι τούρκοι, αν υπάρξει να είναι έτοιμοι για την επόμενη μάχη! Δηλαδή ξέρουν πως την μάχη θα την χάσουν, αλλά πρέπει να ζήση η χώρα τους για την επόμενη σύγκρουση, για να αρπάξουν όσα εδάφη έχασαν. Ότι έγινε δηλαδή το 1918-1922! Ξέρουν ότι έχουν πρόβλημα, δεν είναι κουτοί σαν και εμάς! Το πρόβλημα που ανακύπτει εδώ όμως είναι ένα: αν αρπάξει τα πετρέλαια οι Τουρκία με τα 70-80 εκατομμύρια πληθυσμό και με μια σεβαστή πολεμική βιομηχανία που θα φτιάχνει τα πάντα. Με έναν αυξανόμενο μουσουλμανικό πληθυσμό, θα είναι μια μελλοντική απειλεί στην περιοχή και αυτό δεν το θέλει σε καμία περίπτωση το Ισραήλ και οι αμερικανοί γενικότερα.

Εμάς μας ξέρουν πως δεν απειλούμαι κανέναν, το κατάλαβαν αργά και πως μόνο εμείς μείναμε για να υποστηρίζουμε το Ισραήλ. Έτσι θέλουν να διαλύσουν την Τουρκία αλλά δεν είναι κάτι το εύκολο. Όπως ήθελαν να διαλύσουν εμάς παλιότερα και μας έφεραν στο χείλος της καταστροφής! Μετά τις επαναστάσεις στη Λιβύη στην Αίγυπτο ήρθε η σειρά της Συρίας, γιατί έχει πετρέλαιο που δεν έχει ακόμα βγει στην επιφάνεια. Ο σκοπός τους είναι να σπρώξουν την Τουρκία εναντίων της Συρίας τάζοντάς της ανταλλάγματα και θα είχε προχωρήση η επιχείρηση αν δεν πάταγε το πόδι της η Ρωσία. Και το πάτησε το πόδι της η Ρωσία γιατί δεν πήρε τα ανάλογα ανταλλάγματα.

Ακόμα και οι ισραηλινοί την κάλεσαν και της έδωσαν μερίδιο για να μην βοηθάει το Ιράν! Αν πάρει τα κατάλληλα ανταλλάγματα θα συναινέσει και αυτή. Στον αντίποδα η Τουρκία εκπαιδεύει αντικαθεστωτικούς και οι επίλεκτες της δυνάμεις, τους βοηθούν και περιμένει το πράσινο φως για την επιχείρηση Συρία. Της έχουν τάξη ανταλλάγματα από την μεριά της Συρίας και από την μεριά της Ελλάδας δυο νησιά!

Αλλά ο Ερντογάν δεν είναι βλάκας, φοβάται την Ρωσία και περιμένει υπομονετικά. Κάνει προσεκτικές κινήσεις γιατί είναι απέναντι η Περσία και έτσι έχει μια δικαιολογία να πει. Δεν είναι κουτός σαν τους δικούς μας. Του τάζουν λαγούς με πετραχήλια αλλά ξέρει πως μετά μπορεί να μην του δώσουν τίποτα και μπορεί να βρεθεί εκτεθειμένος. Έτσι ζητάει ανταλλάγματα εδώ και τώρα για να προχωρήσει. Δηλαδή μερίδιο από το πετρέλαιο όλης της γύρω περιοχής.

zkcome είπε...

Εξάλλου τα διαβάσατε και εσείς τις συμφωνίες Ισραήλ-Ρωσίας που έγιναν πρόσφατα και αφορούσαν τέσσερα πράγματα! Τα φανερά σημεία ήταν πως οι αντιαεροπορικοί πύραυλοι και οι πύραυλοι εναντίων πλοίων, θα είναι στα χέρια της Ρωσίας και όχι της Συρίας και να μην ανησυχούν. Ναι συναίνεσαν στην αλλαγή καθεστώτος αλλά αν πάρουν αυτά που θέλουν. Δηλαδή μερίδιο από το πετρέλαιο και λεφτά για παραγγελιές όπλων.

Υπάρχει και κάτι ακόμα που πρέπει να αναφέρουμε που πολλοί το ξεχνάνε. Πως η Ρωσία δεν βοήθησε το Ιράν, δεν πούλησε αντιαεροπορικά συστήματα S-300 και για αντάλλαγμα οι εβραίοι, δηλαδή οι ισραηλινοί έκλεισαν τις συμφωνίες για να βγει το φυσικό αέριο με την βοήθεια της Ρωσίας! Δηλαδή θα χάσεις 4 δισεκατομμύρια δολάρια από εκεί από αγορές όπλων, θα πάρεις 10 από εμάς.

Έτσι κλείνουν τις συμφωνίες και άντε μετά να κουνηθείς; Πάθανε όμως και πατατράκ οι αμερικανοί, ένα υπέρ σύγχρονο οπλικό σύστημα ένα αόρατο στελθ UAV. Το άρπαξαν κυριολεκτικά από τον αέρα οι πέρσες και το προσγείωσαν ανέπαφο! Έχουν πολλούς επιστήμονες στο Ιράν ξύπνησαν και αυτοί και το κατάλαβαν, πως μόνο με επιστήμονες και εργασίες - μελέτες πάει μπροστά η χώρα. Έτσι έκαναν ένα βήμα πίσω στο θέμα του Ισλάμ, αλλιώς προκοπή δεν υπάρχει. Όλοι θέλουν να δουν και να το διαλύσουν το αμερικανικό UAV για να του κλέψουν την τεχνολογία. Αλλά εδώ παίζονται πολλά και τα δυο κέντρα εξουσίας πιέζουν σε διαφορετικές κατευθύνσεις.
Το ένα λέει πόλεμο με το Ιράν, το άλλο να τα βρουν και να κλείσουν συμφωνίες. Έτσι δεν θα έχουν καθόλου ανάγκη την Τουρκία και θα πάρει όπλα από την Αμερική το Ιράν! Με αντάλλαγμα όχι πόλεμο και το κυριότερο να μην χάση έδαφος το Ιράν που θα παραχωρηθεί στους κούρδους. Έκαναν και το λάθος τότε να φέρουν τους μουλάδες στην εξουσία. Γιατί ο σάχης ανέφερε ότι είχε ανάγκη πυρηνικά όπλα και αν δεν του τα δώσουν, θα τα πάρει από την Ρωσία και έγινε ότι έγινε στην περιοχή. Άλλωστε το μόνο κράτος που υποστηρίζει το Ιράν είναι οι κινέζοι γιατί έχουν ανάγκη το πετρέλαιο του.

Όπως υποστηρίζουν το Πακιστάν γιατί έχουν δίπλα τους την Ινδία. Το τι ακριβώς θα γίνει δεν είναι του παρόντος γιατί δεν θα χτυπήσουν το Ιράν σε καμία περίπτωση με πόλεμο. Αλλά το πολύ, πολύ να κάνουν ένα, δυο χειρουργικά χτυπήματα από αέρος. Τώρα προέχει η Συρία και μετά η ειρήνη στην περιοχή για να βγει το πετρέλαιο ήσυχα και ήρεμα! Και το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι η Συρία αλλά η Τουρκία που όσα και να της δώσεις θα ζητάει και άλλα!

zkcome είπε...

Ας πάμε πίσω στην Ελλάδα που η κατάσταση είναι τραγική!

Αλώστε μας το είπαν οι τροϊκανοί, μας τα ανέφεραν όλα οι άνθρωποι!


Πως ήρθαν στην Ελλάδα για να διαπραγματευθούν και είχαν κάνει ένα κατάλογο με πολλά πράγματα που στα μισά θα έκαναν πίσω ή θα έκοβαν από τις απαιτήσεις τους. Ήρθαν στην Ελλάδα συνάντησαν τους ελληναράδες διαπραγματευτές του Γιωργάκη και είπαν σε όλα, ναι χωρίς να φέρουν ούτε μια αντίρρηση! Είναι να τραβάς τα μαλλιά σου, να μην αφήσεις τρίχα επάνω στην κυριολεξία. Τέτοια επιτυχία μόνο έλληνες θα την έκαναν, να πουν σε όλα ναι! Μα να στενοχωρήσουν τους φίλους μας τους ξένους, να φέρουν αντιρρήσεις; Μα που ζω ο άνθρωπος, σε πια χώρα;

Πήγε και ο Σαμαράς στο Ισραήλ για να πάρει το χρίσμα; Πήγε για να πει το ναι και για να τον βοηθήσουν, όχι μόνο για να πάρει την εξουσία! Την να την κάνει την εξουσία έτσι που είναι η χώρα; Να την πάρει αλλά με βοήθεια οικονομική και στρατιωτική! Του τα έψαλαν και λίγο γιατί άλλα είπαν στον Μπεγλίτη και άλλα έκανε! Αλλά ο Σαμαράς πήγε στο Ισραήλ μετά την επίσκεψη του αμερικανού αντιπρόεδρου και όχι πριν και αυτό έχει μεγάλη σημασία.
Δεν έχει μόνο το χρίσμα έχει και την υποστήριξη. Τίνος όμως; Έλα ντε! Αλλα είναι τα χέρια του δεμένα όπως είναι τα πράγματα και λίγα θα μπορέσει να κάνει αν πάρει την εξουσία. Αλλά η χειρότερη είδηση του μηνός είναι: ότι 3.500 έλληνες και ελληνίδες ζήτησαν δουλειά στις τσόντες για να την βγάλουν. Αυτό είναι το χειρότερο πράγμα που άκουσαν τα αυτιά μου. Μα αν είναι δυνατόν φοιτητές, φοιτήτριες, ακόμα και παντρεμένοι άνθρωποι ζήτησαν δουλειά στα πορνό για να κάνουν τα αίσχη και να πληρωθούν! Αυτή κύριες και κύριοι είναι η κατάντια της χώρας μας, εκεί μας έφεραν σε τέτοιο ξεπεσμό.

zkcome είπε...

Να πουλάμε το κορμί μας σε δημόσια θέα και να μην ντρεπόμαστε που το κάνουμε! Αυτά είναι τα ελεύθερα ήθη και έθιμα που μας έφεραν οι κυβερνώντες στην πατρίδα μας. Ότι έπαθαν τα πρώην κομμουνιστικά κράτη μετά που έφυγε ο κομμουνισμός! Που πούλαγαν τα κορμιά τους οι γυναίκες σε δημόσια θέα και το έκαναν από όλες τις τρύπες τους για να ζήσουν! Ντροπή, χίλιες φορές ντροπή! Μετά είναι και το θέμα της αύξησης των αυτοκτονιών, δεν υπάρχει ελπίδα αυτοκτονήστε! Αυτό θέλουν να μας περάσουν, αυτό το μήνυμα στις τηλεοράσεις. Όχι ρε δεν θα σου κάνω την χάρη, εγώ θα πολεμήσω όπως πολεμάω τόσα χρόνια πονηρέ και θα νικήσω! Δεν το καταλάβατε ακόμα το σχέδιο που υπάρχει;

Πότε θα ξυπνήσετε μωρέ; Ότι έπαθαν τα κομμουνιστικά κράτη το 1990 θα το πάθουμε εμείς σήμερα και για να το πάθουμε έπρεπε να διαλυθεί το σύμπαν. Να μας μαζέψουν στις πόλεις και το κυριότερο να διαλυθεί η αγροτική παραγωγή της χώρας για να μας φέρουν σε απόγνωση! Εξάλλου Πουτιν ένας είναι δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλοί! Μην περιμένετε να σας σώσει κανένας ηγέτης και καμία παράταξη αυτόν τον τόπο!

zkcome είπε...

Έτσι θα καταρρέει η Ελλάδα, η πείνα θα μεγαλώνει και η δυστυχία θα αυξάνεται! Οι κυβερνώντες της χώρας θα τα κάνουν μαντάρα, μόνο αύξηση σε φόρους θα βάζουν και θα κόβουν μισθούς! Οι λαθρομετανάστες θα κυνηγάνε τους έλληνες να τους αρπάξουν ότι έχουν και δεν έχουν. Το τι θα γίνει στην Αθήνα δεν περιγράφετε, για αυτό μας μάζεψαν εκεί για να έχουν τους έλληνες εύκολη λεία στις ορέξεις τους! Ας μην ξεχνάμε πως ούτε στην κατοχή δεν πείνασε η επαρχία, ούτε τα πιο φτωχά ορεινά χωριά δεν είχαν πρόβλημα, μόνο οι πόλεις υπέφεραν.

Όσο για το αν θα μπορούσε να γίνει κάτι στην Ελλάδα, βλέπετε τον Άδωνη Γεωργιάδη του ΛΑΟΣ αλλά και άλλους υπουργούς του συγκεκριμένου κόμματος. Τι αποφάσεις παίρνουν σαν υπουργοί και στα γρήγορα που άλλοι δεν τις έκαναν σε δεκαετίες! Και το κάνουν αυτό για να έχουν να αποδείξουν στον κόσμο, ότι εμείς κάναμε έργο ψηφίστε μας! Αυτοί είναι και η κατάντια αυτής της χώρας, όλοι είναι επάνω για την πάρτη τους και τα χάλια μας τα βλέπετε! Πάντως δεν θα έκαναν τόσα κακά, όπως έκανε η τελευταία κυβέρνηση αυτό είναι σίγουρο. Αυτοί έκαναν λες και δεν ήθελαν να ξανά βγουν στην εξουσία και να καταστρέψουν την Ελλάδα, με κάθε απόφαση που έπαιρναν!
Λες και φταίγανε οι έλληνες που δεν θα τους ξανά έβγαζαν στην εξουσία και είχαν τέτοιο μίσος! Είναι να απορεί πραγματικά κανείς με της συμπεριφορές τους! Αμ το άλλο, ψηφίστηκε ο νόμος για τους λαθρομετανάστες για να μπορούν να σε χτυπάνε ενώ εσύ όχι! Αν τους βαρέσεις σε πάνε μέσα, αν σε βαρέσουν και σε ληστέψουν, έλα μωρέ δεν τρέχει και τίποτα! Τους βγάζουν και από τις φυλακές με τον νέο νόμο έξω για να αυξηθεί η εγκληματικότητα! Μα πόσο μας αγαπάνε αυτοί που μας κυβερνάνε;

Στην Κύπρο.

Στη Κύπρο η κατάσταση χειροτερεύει μέρα με την ημέρα. Ο Χριστόφιας αποδείχτηκε λίγος για να διοικήσει το νησί, μετά από έναν γίγαντα Τάσο Παπαδόπουλο. Έφαγε ακόμα και το 1 δισεκατομμύριο ευρώ που του άφησε πλεόνασμα στα ταμεία του κράτους!

Έπρεπε να δώσει ο άνθρωπος σε αυτούς που τον στήριξαν να φάνε και αυτοί εν μέσω οικονομικής κρίσης. Δηλαδή έδωσε στον λαό; Σιγά μην έδωσε στον λαό! Έδωσε τα 66% στους μεγάλους Δηλαδή καναλαρχες, βιομηχάνους, εργολάβους δημόσιων έργων και το 33% στον λαό που τον ψήφισε και τώρα τους τα ζητάει πίσω, λόγο οικονομικής κρίσης! Δηλαδή τα ζητάει από όλους πίσω; Όχι βρε μπούφο μόνο από τον λαό 33% τους έδωσε, 150% τους ζητάει πίσω! Μα πως τον αγαπάνε τον λαό τους αυτοί οι ηγέτες! Κώλος και βρακί με τους εβραίους ο Χριστόφιας τα κατάφερε μια χαρά, ανατινάξανε και την ναυτική βάση! Γιατί την ανατινάξανε;

Πως θα φτιάξουμε χωρίς αντιρρήσεις τον τερματικό αγωγό φυσικού αεριού που θα γίνεται η υγροποίηση και από εκεί θα φεύγει με καράβια για την Ευρώπη! Α ρε κορόιδα ξυπνήστε επιτέλους, βάλτε το μυαλό σας να σκεφτεί. Όχι δεν μπορούν να την φτιάξουν στο Ισραήλ γιατί κινδυνεύει από σαμποτάζ και βομβαρδισμούς, ενώ την Κύπρο την αγαπάνε οι άραβες! Τα έχουν υπολογίσει όλα με την παραμικρή λεπτομέρεια, δεν θέλει πολύ μυαλό για να το καταλάβεις! Όχι δεν σας κάνω τον έξυπνο αλλά για να δώσετε βάση στο παρακάτω που θα γράψω.

zkcome είπε...

Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια ξεκίνησαν διαδηλώσεις εναντίων των τούρκων από το τουρκοκυπριακό κρατίδιο! Ενώ οι βουλευτές βγαίνουν επώνυμα και λένε να φύγουν οι τούρκοι από το νησί, μαζί και ο κατοχικός τούρκικος Στράτος. Δεν σας θέλουμε, να φύγετε, να ζήσουμε ειρηνικά με τους έλληνες, τώρα το θυμήθηκαν; Όχι αλλά τώρα θα βγουν τα πετρέλαια και είναι έξω από την μοιρασιά και έχασαν πολλά. Υπάρχει όμως κάτι ακόμα που πρέπει να προσέξουμε, ότι κάποιος τους βάζει να τα λένε! Δηλαδή οι εγγλέζοι που έχουν τα ινία της περιοχής και που κράτησαν τις δυο βάσεις, για να πάρουν μερτικό από το πετρέλαιο!

Δηλαδή αν το καταλάβατε καλά, είναι ανεπιθύμητοι οι τούρκοι τώρα πια και μεγάλο εμπόδιο, στα σχέδια εξόρυξης του πετρελαίου και του φυσικού αερίου! Δεν τους θέλει κανείς και πρέπει να βγουν από την μέση. Φτιάχνει ειδική μονάδα το Ισραήλ για να χρησιμοποιηθεί στα πέριξ. Δηλαδή Ελλάδα, Τουρκία, Κύπρο. Δηλαδή; Τι δηλαδή, τι ρωτάς ήθελα να ξέρω; Πως θα μπορεί να επέμβει στα εσωτερικά των ξένων χώρων; Για να προστατέψουν τις επενδύσεις τους την έφτιαξαν και τους ανθρώπους τους!

Όσο για τον Ερντογάν από την μια πήγαν να τον κάνουν το σημαίνον πρόσωπο της χρονιάς, από την άλλη εξαφανίστηκε! Άρρωστος είναι και χειρουργεία κάνει; Να γλιτώσει προσπαθεί; Ήταν αλλού και του τα ψέλνανε; Πως δεν ακολουθεί τις οδηγίες που του δίνουν και του τραβήξανε τα αυτιά;
Μόνο τα αυτιά; Τον άρπαξαν από το τσουλούφι, του έκαναν μαύρο τον πισινό του και του είπαν να ακούει με προσοχή τις οδηγίες! Να κάνει δηλαδή αυτά που του λένε χωρίς αντιρρήσεις και τσαλιμάκια.

Να σταματήσει να φέρνει εμπόδια για να προχωρήσουν τα σχέδια τους στην περιοχή! Να τους ακούει, να μην τους κάνει τσαλιμάκια και τους φέρνει εμπόδια στα σχέδια τους!

zkcome είπε...

Έτσι θα τον φάνε τον Ερντογάν, κάνοντας πραξικόπημα με τους κεμαλικούς στρατηγούς και αυτοί θα κάνουν ότι τους πουν! Δηλαδή επίθεση στην Συρία και θα καταλάβουν ξαφνικά δυο μικρά νησιά στην Ελλάδα. Χωρίς να γίνει πόλεμος αλλά θα τα καταλάβουν με αεραποβαση από ελικόπτερα. Θα καταφύγουμε εμείς στον ΟΗΕ και θα επιτεθεί η Ρωσία εναντίον της Τουρκίας γιατί θα της δώσουν οι αμερικανοί ανταλλάγματα από το πετρέλαιο της περιοχής!

Ο απρόβλεπτος παράγοντας!

Ξεχάσαμε όμως κάτι ότι υπάρχει και Θεός από πάνω και βλέπει και ότι αυτός κάνει κουμάντο! Έτσι θα χρησιμοποίηση όλα αυτά που είναι εναντίων μας για να μας σώσει! Πρώτα από όλα την Ρωσία που το είπε, ότι ακόμα και πυρηνικά όπλα θα ρίξει αν χρειαστεί. Μετά του ηλίθιους κουτούς τούρκους και γενικότερα εμάς τους αχρήστους! Δεν ήρθε η ώρα του πολέμου ακόμα αλλά κοντεύει. Πρώτα θα πέσει ο Άσαντ στην Συρία, μετά θα φάνε τον Ερντογάν.

Ενώ στην Ελλάδα θα υπάρχει ακυβερνησία, θα έχουν γίνει εκλογές και δεν θα έχει βγει κανείς. Τότε θα χτυπήσουν οι τούρκοι και θα μας πάρουν δυο μικρά νησιά. Θα καταφύγουμε στον ΟΗΕ, θα είναι όλοι εναντίων των τούρκων και θα αρπάξει την ευκαιρία να επιτεθεί η Ρωσία στην Τουρκία. Αλλά μέχρι τότε υπομονή θα επανέλθω με νέα γεωπολιτική ανάλυση που θα είναι πολύ μικρή σε σελίδες.

Μικρός Ήρωας.

Δικαίος Γεώργιος.

zkcome είπε...

Υ.Σ μην χαλάει τα κέφι σας και παλέψτε για το αύριο, μαζί θα τα καταφέρουμε συν Χριστό και Ελλάδα! Ας μην σας καταβάλουν οι ξένοι που έχουν έρθει στην Ελλάδα. Εμείς θα κάνουμε Χριστούγεννα και θα περάσουμε απίθανα αδελφικά, αγαπημένα και ενωμένα όσο ποτέ άλλοτε, όσο καμία άλλη φορά. Μην ανησυχείτε, αν χρειαστεί θα μας βρουν αντιμέτωπους όλους μαζί απέναντι τους και τότε θα το βάλουν στα πόδια, να είσαστε σίγουροι! Εδώ είμαστε και πολεμάμε ακόμα για ένα καλύτερο αύριο, για εμάς και για τα παιδιά μας.

Δεν το έχουμε βάλει κάτω, δεν έχουμε υποστείλει της σημαίες του αγώνα και συνεχίζουμε ακάθεκτοι μέχρι την τελική νίκη. Θα νικήσουμε ή θα πεθάνουμε. Να το ξέρουν αυτό ότι δεν θα λυγίσουμε, δεν θα κάνουμε πίσω ούτε ένα εκατοστό. Εξάλλου μήπως νομίζουν πως τους φοβόμαστε; Όχι ότι και να κάνουν δεν θα λυγίσουμε, στην καρδιά μας έχουμε τον Χριστό, σκέπη μας την Παναγία και γύρω όλους τους Αγίους. Θα πολεμήσουμε και θα νικήσουμε ας το θυμούνται αυτό. Η επανάσταση δεν τελείωσε ακόμα έστω και ένα μετερίζι να έχει μείνει απόρθητο και αυτό είναι βαθιά μέσα στην καρδιά μας.

Αυτό δεν μπορούν να μας το αλώσουν ότι και να κάνουν. Ελάτε όλοι μαζί να βάλουμε πλάτη να σηκώσουμε το ανάστημα μας, να δήξουμε τα στήθια μας και την καρδιά μας στους καταχτητές αυτής της χώρας. Εμείς δεν υποκύψαμε, πολεμάμε ακόμα και θα πολεμάμε με κάθε μέσον, ότι και να γίνει. Προσευχή, εκκλησία, θεια κοινωνία, πίστη στον Θεό και θα τα καταφέρουμε. Αγωνισθείτε με κάθε μέσον, παλέψτε και η νίκη θα είναι δική μας. Σας περιμένω στον δικό μας αγώνα που τον κάνουμε κάθε πρωί στης 6-7 ώρα Ελλάδος. Χιλιάδες άνθρωποι συμμετέχουν, χιλιάδες άνθρωποι αγωνίζονται γιατί όχι και εσύ;

Από το άγιο όρος, από την Αμερική από την Ελλάδα. Μοναχοί, κληρικοί και λαϊκοί παίρνουμε το κομποσκοίνι και πολεμάμε. Χριστέ μου βοήθησε την Ελλάδα μας ή βοήθησε την πατρίδα μας λέμε και πάμε στον επόμενο κόμπο. Εσύ, θα έρθεις κοντά μας να πολεμήσεις και εσύ; Έλα να νικήσουμε, έλα και θα τα καταφέρουμε. Τώρα είναι η ώρα της προσευχής και όχι η ώρα του ξεσηκωμού για την νίκη. Προσευχή λοιπόν, ελάτε προσπαθήστε δεν χρειάζεται να αφιερώσετε πολύ χρόνο 100 κόμποι αρκούν. Δηλαδή είτε ένα κατοστάρι κομποσκοίνι, είτε τρεις φορές ένα κανονικό.

zkcome είπε...

Ελάτε και μην το βάζετε κάτω, προσπαθήστε και θα ηρεμήσετε και εσείς. Εγώ εδώ είμαι να σας οδηγήσω μέχρι την τελική νίκη, αλλά δεν ήρθε η ώρα ακόμα. Δεν είμαι ο αρχηγός, δεν είμαι αυτός που θα πάρει τις δάφνες αλλά ένας αγνός αγωνιστής Δικαίος όπως οι προγονοί μου. Που δεν έχω σκύψει το κεφάλι όλα αυτά τα χρόνια, όπως δεν το έσκυψε ο Παπαφλέσσας. Είμαι εκεί στο ταμπούρι και περιμένω τους εχθρούς αλλά δεν τους φοβάμαι. Ξέρω πως μπορούν να μου στερήσουν την ζωή αλλά όχι και την ψυχή μου.

Αν νομίζουν πως μπορούν να μας νικήσουν είναι βαθιά νυχτωμένοι, όπως δεν τα κατάφεραν 400 χρόνια σκλαβιάς. Γιατί δεν ξεχνάμε πως οι Φράγκοι κατέλαβαν την Κωνσταντινούπολη, διέλυσαν το βυζάντιο και έφεραν τους τούρκους στην Ελλάδα. Για να μας καταστρέψουν να μην υπάρχουμε σαν λαός και απέτυχαν! Μας πολεμάνε άλλα 190 χρόνια από τότε που ελευθερωθήκαμε και ο πόλεμος δεν έχει πάρει ακόμα τέλος. Ε τώρα λοιπόν σας το υπόσχομαι πως θα πάρει τέλος, λίγα χρόνια μείνανε και θα μεγαλουργήσει η Ελλάδα.

Σφίχτε το ζωνάρι, κάντε υπομονή και εδώ είμαστε και θα τα ξανά πούμε, θα διαβάσετε την επόμενη ανάρτηση από τα BLOG. Το μόνο που ζητάω από εσάς είναι ένα: προσευχή και υπομονή δεν ήρθε η ώρα του αγώνα ακόμα. Δεν έστειλε ο Θεός τον ηγέτη ακόμα που θα μας βγάλει έξω από την κρίση. Δηλαδή εδώ είναι κοντά μας αλλά δεν του έχει δώσει ακόμα το χρίσμα. Δεν το ξέρει ούτε ο ίδιος ότι είναι αυτός ο εκλεκτός! Αλλά η επανάσταση θα ξεκινήσει χωρίς ηγέτη, όπως ξεκίνησε και η επανάσταση του 1821 και θα είναι πιο νικηφόρα από ποτέ! Εγώ εδώ είμαι για να πολεμήσω μαζί με τις 300 μελέτες μου.

zkcome είπε...

Γιατί θα είναι μια μάχη τακτικής, αναμονής, υπομονής και αντοχής και μόνο με πίστη στον Θεό θα την κερδίσουμε. Εσείς είσαστε μαζί μου; Κοιτάξτε βαθιά μέσα στην καρδιά σας και απαντήστε με ειλικρίνεια. Ναι είμαστε και θα κερδίσουμε όχι την μάχη αλλά τον πόλεμο! Εγώ εδώ θα είμαι, όχι για να σας οδηγήσω. Αλλά για να σας βοηθήσω να καταλάβετε τι θα μας συμβεί, αυτή είναι η αποστολή μου. Έχετε πίστη στον Θεό, αγάπη, ελπίδα, βάλτε τον Χριστό μέσα στην καρδιά σας και τότε θα τα ξανά πούμε. Ψηλά το κεφάλι συναγωνιστές χριστιανοί και θα τα ξανά πούμε, κάντε υπομονή δεν ήρθε η ώρα του ξεσηκωμού ακόμα.

Μόνο όταν μας τα φέρει όλα δεξιά ο θεός στην κατάλληλη θέση ,θα το κάνουμε.
Ως τότε ψηλά το κεφάλι, αγώνας και θα νικήσουμε! Μην δώσετε χώρο στον πονηρό και στους πονηρούς ανθρώπους στην καρδιά σας. Που θέλουν να αυτοκτονήσετε να σας βγάλουν μια για πάντα από την μέση, αυτός είναι και ο σκοπός τους μην το βάζετε κάτω!

zkcome είπε...

Ελπίζω το ποίημα που θα σας βάλω να σας βοηθήσει!

Τα πονεμένα Χριστούγεννα

Εγενήθη ο μικρός Χριστός
Έφερε την ελπίδα και το φως

Γέμισε η καρδιά μας από χαρά
Πέταξε η ψυχή μας στα ουράνια

Γινόμαστε και εμείς μικρά παιδιά
Και λαμποκοπούμε από χαρά

Ήρθε η ελπίδα ξανά στην γη
Φούντωσε η καρδιά μας από ζωή

Να ζήσουμε όλοι μαζί
Όπως παλιά αγαπημένοι

Χριστούγεννα χαρά θεού
Χριστούγεννα χαρά παιδιού

Γίνε και εσύ έναν μικρό παιδί
Με πίστη αγάπη και ελπίδα
Για να τα ξεχάσεις αυτά που ζεις
Πρέπει να ξανά γεννηθείς

Έλα κοντά μας μην αργής
Έλα να φέρουμε πάλι την ελπίδα

Μια προσδοκία όλο χαρά
Για αλλαγές μέσα στην καρδιά

Χαμόγελο ευτυχία και χαρά
Να μπει μέσα στις καρδιές μας

Τι κι αν μας πολεμούν
Να μας νικήσουν δεν μπορούν

Εμείς θα φέρουμε πάλι την ελπίδα
Στην γη που λαχταρά το χαρμόσυνο μήνυμα να ακούσει

Εγενήθη ο Χριστός και ανέτειλε το φως
Ήρθε στης καρδιές μας πάλι η ελπίδα!



Ο Δικαίος Γεώργιος είναι ηλεκτρονικός.
Ασχολείται με τα όπλα από το 1978
και σχεδιάζει όπλα από το 1982! Από το 1993 προσπαθεί να συγκινήσει τις πολεμικές βιομηχανίες της χώρας το υπουργείο εθνικής άμυνας και τους υπουργούς υφυπουργούς στέλνοντας εκατοντάδες φαξ και EMAΙL αλλά μέχρι τώρα δεν τα έχει καταφέρει. από το 1994-95 σχεδιάζει όπλα που δεν υπάρχουν. Δηλαδή ασχολείται σε τομείς που δεν έχουν ασχοληθεί άλλοι.

George Mantjoros είπε...

Εισε φαρος αδερφε.Συνεχισε ετσι.
VAYA CON DIOS

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΚΑΛΟ ΜΠΡΟΟ!!!

2368=Ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ=ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ....

ΤΟΓΙΟΤΟΜΙ;

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ Ο 888 ΜΑΖΙ ΜΑΣ...

PISTOS788 είπε...

zkcome

ΠΟΛΥ ΦΟΥΤΖΙ!!!

PISTOS788 είπε...

sagini

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΠΡΑΔΕΡ,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΦΩΤΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ...

ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΒΡΑΔΥ!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες