Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Merry Christmas Mr. Lawrence !

ΑΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ,
ΤΟΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΝΟ,
ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΙΟ ΟΙΚΕΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΑΣ.
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ,
ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ,ΓΙΑ ΔΡΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΕΣ.
ΙΣΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΑΚΟΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΕΣ
ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΜΕΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΝ ΝΑ ΔΡΟΥΜΕ,ΜΕ ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.
ΙΣΩΣ ΚΑΘΕΤΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΩΤΑΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ
ΕΡΗΜΟ ΚΑΙ ΑΒΟΗΘΗΤΟ
ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑ.
RAINER MARIA RILKE.




Merry Christmas Mr. Lawrence !

26 σχόλια:

PISTOS788 είπε...

Προειδοποίηση πυρηνικού χτυπήματος από Ρωσία προς ΗΠΑ μέσω Pravda




Ο ψυχρός πόλεμος είναι εδώ και επίσημα, με την Ρωσική εφημερίδα Pravda να περιγράφει με ένα σοκαριστικό σενάριο καταστροφής των ΗΠΑ, ενώ ήδη με την...
αποστολή στόλου στις βάσεις της στην Συρία στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι είναι παρών και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να εμπλακεί εκεί.

Το άρθρο της Pravda με τον τίτλο «Ένα εφιαλτικό σενάριο για την Αμερική» λέει τα εξής:


Φανταστείτε μια μέρα που ξαφνικά και χωρίς καμία προειδοποίηση στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής που έχουν οικοδομηθεί μετά τη δεκαετία του 1970 κάθε όχημα να μην μπορεί να κινηθεί, δεν θα υπάρχουν τρένα , αεροπλάνα και λεωφορεία. Μόνο οι μυς θα είναι σε θέση να δώσουν κίνηση σε ότι μπορεί να κινηθεί σε στεριά και θάλασσα.

Δεν θα υπάρχει καμία ηλεκτρική ενέργεια, δεν θα είναι δυνατόν να κρατήσουν το φαγητό στο ψυγείο, δεν θα υπάρχει θερμότητα χωρίς κλιματισμό, δεν θα υπάρχουν ηλεκτρικά εργαλεία η συσκευές εργασίας, δεν θα υπάρχει και η δυνατότητα άντλησης νερού για το σπίτι.

Φανταστείτε ότι δεν θα υπάρχει καμία τηλεφωνική υπηρεσία οποιουδήποτε είδους, κανείς δεν θα μπορεί να επικοινωνήσει με κανέναν παρά μόνο όσοι είναι σε απόσταση που μπορείς να πας με τα πόδια. Αυτό σημαίνει πως χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα δεν υπάρχουν ηλεκτρονικοί υπολογιστές, δεν υπάρχει διαδίκτυο, δεν υπάρχουν κινητά τηλέφωνα, iPod, τηλεόραση και ραδιόφωνο.

PISTOS788 είπε...

Ο Κόσμος είναι σιωπηλώς εκτός από τιτιβίσματα πουλιών και γαβγίσματα σκύλων και αυτά δεν θα κρατήσουν για πολύ χωρίς τροφή. Θα μπορούσαν να υπάρχουν μόνο ανθρώπινες κραυγές πείνας και απελπισίας.

Η Χώρα θα έχει μεταφερθεί πίσω στην Λίθινη εποχή. Η δυνατότητα να βρείτε τροφή θα είναι περιορισμένη γιατί δεν έχετε πρόσβαση σε σπόρους, ενώ θα εξαρτάστε από την βροχή.

Υπάρχουν ταραχές στις πόλεις. Οι μόνοι που θα έχουν πρόσβαση σε φρέσκα τρόφιμα είναι εκείνοι που θα έχουν όπλα που μπορούν να κυνηγήσουν η θα ζουν κοντά σε θάλασσα και ξέρουν να αλιεύσουν βρώσιμα ψάρια.

Οι κονσέρβες θα τελειώσουν γρήγορα μια και δεν θα μπορούν να μαγειρευτούν αλλά και τα εργοστάσια δεν θα μπορούν να παράγουν νέες να αντικαταστήσουν όσες θα καταναλώνεται.

Μήπως αυτό σας φαντάζει σαν επιστημονική φαντασία; Δεν είναι. Στην πραγματικότητα αρκεί ένα πυρηνικό όπλο που θα ενεργοποιηθεί στην ατμόσφαιρα 300 μίλια πάνω από την χώρα, θα καλύψει ολόκληρη την ήπειρο και θα περιλαμβάνει ακόμα και τμήματα του Μεξικό και του Καναδά.

Δεν μπορεί αυτό το όπλο να το αποτρέψει καμία αντιπυραυλική άμυνα. Το κοινώς γνωστό ως Ε.Μ.Ρ. ή ηλεκτρομαγνητική έκρηξη παλμού απελευθερώνει τέτοια ενέργεια που αλληλεπιδρά με το μαγνητικό πεδίο της Γης και παράγει μια εξαιρετικά γρήγορη και ισχυρή ηλεκτρομαγνητική έκρηξη που τρέχει προς το έδαφος με το 94% της ταχύτητας του φωτός, χτυπάει τα πάντα στο έδαφος με δύναμη ίση με 50.000 βολτ ανά τετραγωνικό.

Είναι δεδομένο ότι κάποια εξουσία η ομάδα ανθρώπων που θεωρείτε εξοργισμένη με την συμπεριφορά των ΗΠΑ μπορεί να αποφασίσει να προβεί σε ένα τέτοιο χτύπημα ακόμα και αν δεν έχει πυρηνικά, υπάρχουν συστήματα που παράγουν Ε.Μ.Ρ.

Αν οι Αμερικανοί γνώριζαν για αυτή την πολύ πραγματική πιθανότητα θα τους καταλάμβανε πανικός. Είναι στο χέρι τους να κάνουν την Κυβέρνηση τους να εξαγριώνει τους άλλους και να τους πούνε να κοιτάξουν τα του εσωτερικού τους ώστε να σταματήσουν να ασχολούνται και να παρεμβαίνουν σε ολόκληρη την υδρόγειο.

Κανείς δεν πιστεύει πια ότι τα στρατεύματα των ΗΠΑ στο εξωτερικό είναι για την «υπεράσπιση της ελευθερίας» η υπερασπίζονται την χώρα τους. Θα κατανοήσουμε ότι υπερασπίζουν την χώρα σας μόνο αν είναι στο έδαφος της η πολύ κοντά σε αυτό, αλλά όχι έναν ωκεανό μακριά δήθεν για την καταπολέμηση της Τρομοκρατίας. Με αυτό τον τρόπο όχι μόνο δεν καταπολεμάτε την Τρομοκρατία αλλά δημιουργήσατε συνθήκες που γεννούν περισσότερους !

Ίσως θα έπρεπε να κλείσουν οι βάσεις να διαλυθεί το ΝΑΤΟ και να γυρίσουν όλα τα στρατεύματα εκεί που ανήκουν, πριν φτάσουμε στο σημείο να μην υπάρχει τρόπος να γυρίσουν εκεί όπου ανήκουν.

ταξιδιώτισσα είπε...

"Καλά Χριστούγεννα Mr.Andreas!"

και

καλή Χριστου-εμφάνιση!

Ανώνυμος είπε...

Ευλογημένα Χριστούγεννα!!!

Κατερίνα

Ανώνυμος είπε...

peter


Αυτη η βομβα μπορει να ονομαστει και βομβα ηλεκτρονιων.Μετα απο καθε πυρινηκη εκρηξη βλεπανε οτι τα ηλεκτρονια φευγανε απο την εκρηκτικη υλη και στην περιοχη που πηγαιναν εκαιγαν καθε ηλεκτρονικη συσκευη.Στην ουσια εχουνε φτιαξει ενα ειδος πυρινηκης βομβας που θα εκμπεμψει μονο ηλεκτρονια. Αν εχει γινει σεισμος γιατι να μην ξαναγινει ετσι ειναι και εδω εαν εχουμε γυρισει στη ληθη καποτε στην ανεπισημη ιστορια πισω στην ληθη γιατι να μην ξανασυμβει? Και το κορυφαιο ειναι οτι απο μια τετοια εκρηξη απλα δεν σωζονται οι ηλεκτρονικες συσκευες με τιποτα. Εαν ενας μαφιοζος μπορει να σκωτωσει καποιες οικογενειες αυτο δεν σημαινει και οτι θα το κανει επειδει μπορει δηλαδη το οτι εχουνε αυτην την ικανοτητα δεν σημαινει και πως θα το κανουν,συνηθως 90% οταν το λενε δεν εχουνε την προθεση να το κανουν. Τα πολλα εγκληματα που κανουν καποιοι θα ειναι και η μεγαλη τους κολαση.

Βασηκα πριν κανεις κατι πρεπει πρωτα να σκεφτεις τι πραγματικα θες,αν θελει η ρωσια να καταστρεψει την αμερικη αντι να την κανει ουαγκαντουγκου ας κανει κατι αλλο.Ας βαλει παντου βομβες ηλεκτρονιων σε ολα τα εργοστασια πολεμικης βιομηχανιας και οχι μονο,το ιδιο και στα εργοστασια εμβολιων,αλλα και σε αεροδρομια,λιμανια, χρηματηστηρια, για να αφησει πισω την χωρα και να ειναι σαν μυνημα και πως το επομενο θα ειναι το αποτελειωτικο και οχι μονο θα συμωρφωθει πιστευω αν και θα γινουν πολλα περιπλοκα.Εαν το κανουν αυτο που λενε το κακο ειναι οτι ολοι αυτοι οι ανθρωποι θα σκωτωθουν αλλοι γιατι θα πεινανε κτλ αλλοι γιατι τα χειρουργια δεν θα εχουνε ρευμα και πολλα αλλα.Ολες αυτες οι ευθυνες των θανατων ειναι σαν εμεσοι φονοι. Εαν ενας πεταλαρης δεν πεταλωσει καλα το αλογο του στρατηγου και πεσει στην μαχη και σφαξουνε ολους ολους τους στρατιωτες του επειδει θα κυριαρχει χαος την ευθυνη για αυτους τους θανατους η μαλλον ενα μεγαλο μεριδιο θα την εχει ο πεταλαρης. Εκτος και εαν δεν τους νοιαζουν οι ανθρωποι τοτε να φτιαξουνε μια βομβα νετρονιων η οποια σκωτωνει καθε τι ανθρωπωηδες και μη,και δεν παθαινει τιποτα καμια τεχνολογια και η φυση μαζι, και μενει η ρωσια μονη της.

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

«Μη σκιάζεστε στα σκότη! Η λευθεριά σαν της αυγής το φεγγοβόλο αστέρι της νύχτας το ξημέρωμα θα φέρει». Ι. Πολέμης

Καλά Χριστούγεννα!!!!!!! Μπρο
Υ.Γ Όμορφο το Σπιτικό σου, η δε φωτογραφία μ΄έχει αφήσει Άφωνο!
Ψυχρές να είναι οι ώρες τους......εμείς έχουμε ζεστασιά ....ΖΚΕ

zkcome είπε...

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ. Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΕΙ ΑΠΟ ΠΑΣΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ.

PISTOS788 είπε...

ταξιδιώτισσα

ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ,ΧΩΡΙΣ ΕΚΕΙΝΟΝ...

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΣΣΑ!

PISTOS788 είπε...

Κατερίνα

ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ,Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ...ΑΣ ΜΑΣ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ!

PISTOS788 είπε...

peter

ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ουαγκαντουγκου...

ΑΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΒΟΜΒΕΣ ΣΤΗΝ ΝΟΟΣΦΑΙΡΑ...

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΠΕΤΕΡ!

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΜΠΟΡΝΑΚΟΣ ΕΣΥ...

ΑΦΩΝΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ...ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ...

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΠΡΑΔΕΡ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

zkcome

メリークリスマス

神の愛はあなたと一緒に。

主にリビング。

PISTOS788 είπε...

«Επιχείρηση» τρόμο-θεάματος εναντίον του Αγίου Όρους…

Ένα σκηνικό τρόμου και τελετουργικού αστυνομικού θεάματος στήθηκε γύρω από το Άγιον Όρος για να προφυλακιστεί ο γέροντας Εφραίμ και να διασυρθεί το κάστρο της Ορθοδοξίας: Το Άγιον Όρος!!!
Αυτά τα τεχνάσματα των χολιγουντιανών τρόμο-θεαμάτων αποτελούν το στρατηγικό εφεύρημα της Νέας Τάξης και των σκηνοθετών της βαρβαρότητάς της: Των κρατών, των διεθνών μυστικών υπηρεσιών, των πολιτικών ανδρεικέλων τους και των ποικίλων προπαγανδιστικών «ιερατείων» τους με κυρίαρχο τα ΜΜΕ…
Η τελετουργία αυτή του σκηνοθετημένου τρόμο-θεάματος αποσκοπεί
στη δαιμονοποίηση του «εχθρού»: Του πραγματικού εχθρού της Νέας Τάξης ή του κατασκευασμένου «εχθρού» (τα «σκιάχτρα»), ο οποίος και αυτός ο κατασκευασμένος «εχθρός» χρησιμοποιείται για να διασύρει και να συκοφαντήσει τον πραγματικό εχθρό της πλανητικής κακουργίας: Τις κοινωνικές αντιστάσεις, τα λαϊκά κινήματα, τους εθνικούς ιμάντες-μετερίζια αγωνιστικά και κάθε «ενοχλητικό» αγωνιστή…

Με την προφυλάκιση του γέροντα Εφραίμ και με το σκηνικό του τρόμο-θεάματος που «κύκλωσε» το Άγιον Όρος σηματοδοτείται η εξής «κατασκευή»: Το Άγιον Όρος αποτελεί το «άντρο» του εγκλήματος, το μεγάλο ρασοφόρο «δαίμονα τρομοκράτη» που απειλεί την κοινωνία!!!!

PISTOS788 είπε...

Αυτό παίρνει ακόμα πιο ορατές, αλλά και μακάβριες διαστάσεις αν συνυπολογιστεί και η μέρα της στημένης και σκηνοθετημένης τρόμο-επιχείρησης: Παραμονές Χριστουγέννων, ημέρες έξαρσης και ανάτασης του Ορθόδοξου φρονήματος του ελληνικού λαού.

Και μόνο η επιλογή της ημέρας αποδεικνύει περίτρανα και τελεσίδικα ότι όλη αυτή η βδελυρή πράξη της «Δικαιοσύνης» και το συνακόλουθο τελετουργικό τρόμο-θέαμα, ήταν ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ και σκηνοθετημένα από τους μηχανισμούς της Νέας Τάξης και το πολιτικό παρακράτος των ανδρεικέλων της…

Στο πρόσωπο του μοναχού Εφραίμ «κατασκευάστηκε» η «αφορμή» για να στηθεί όλη αυτή η χοντροκομμένη και ελεεινή τρομοκρατική επιχείρηση εναντίον του Αγίου Όρους και της Ορθοδοξίας.

Αυτή η υπόθεση ξεπερνάει το πρόσωπο του γέροντα Εφραίμ. Είναι μια υπόθεση ΕΘΝΙΚΩΝ και πανανθρώπινων διαστάσεων, διότι καταλύει ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ κάθε ανθρώπινη αξία και κάθε δημοκρατικό δικαίωμα, καταλύει το ίδιο το Δίκαιο και τους δικούς τους κανόνες του Ποινικού Κώδικα, επιβάλλοντας το φαιό δικτατορικό πρόσταγμα: «Αποφασίζουμε και διατάζουμε»…

Και όλα αυτά με το δόλιο και πολιτικά ιδιοτελή στόχο: Να διασυρθεί και να συκοφαντηθεί, στο πρόσωπο ενός μοναχού, ο μοναχισμός και η Ορθοδοξία, δηλαδή ο εθνικός ιστός της ελληνικής κοινωνίας.

Εδώ πλέον βρισκόμαστε μπροστά σε ένα ανοικτό ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ της φασιστικής, νεοταξικής κακουργίας και των ανδρεικέλων της, εναντίον του μοναχισμού και της Ορθοδοξίας, συνακόλουθα εναντίον ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας η οποία θεμελιώνει την εθνική της υπόσταση στη ΣΥΝΟΧΗ του Ορθόδοξου φρονήματος…

Η επίθεση εναντίον του μοναχού Εφραίμ μάς αφορά ΟΛΟΥΣ, διότι δεν είναι στενά προσωπική.

Στο πρόσωπο του Εφραίμ διασύρεται και κτυπιέται βάναυσα ο μοναχισμός και η Ορθοδοξία, συνακόλουθα η ελληνική κοινωνία και το Ορθόδοξο φρόνημα (εθνική συνείδηση) του ελληνικού λαού.

PISTOS788 είπε...

Με πρόσχημα τον γέροντα Εφραίμ (κατασκευασμένη «αφορμή») κλιμακώνεται η δικτατορική αυθάδεια των «οργάνων» της πλανητικής χούντας, καθώς και η πραξικοπηματική κατάλυση των πάντων: κάθε εθνικού μετεριζιού ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ και κάθε έννοιας Δικαίου και Ηθικής…

Εδώ έχουμε μια αλυσιδωτή συνέχεια του νεοταξικού, κατοχικού ολοκληρωτισμού της χώρας μας, μια συνέχεια της δικτατορικής αυθάδειας του κατεστημένου των ανδρεικέλων και του παρακράτους.

Εδώ έχουμε τη «συνέχεια» των συναινετικών ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΩΝ, τη «συνέχεια» της συναινετικής κατοχής μας, συνακόλουθα της συναινετικής δικτατορίας της ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Έχουμε υπογραμμίσει, στο παρελθόν, πολλές φορές: «Σε ένα κατοχικό καθεστώς-αποικία των τραπεζιτών και των τοκογλύφων, οι «θεσμοί» του (το κοινοβούλιο, τα κόμματα, το Δίκαιο κ.λπ…) είναι και αυτοί υπό ΚΑΤΟΧΗ: Ανδρείκελα των ισχυρών…».

Τα ανδρείκελα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, αφού εκτέλεσαν, με την αναισθησία του πωρωμένου εγκληματία, ένα μεγάλο πλήθος «συμβολαίων θανάτου» των δημίων-αφεντικών κατά της ελληνικής κοινωνίας και του λαού της, άνοιξαν συνειδητά και το δρόμο στα ανοικτά πραξικοπήματα της νεοταξικής κακουργίας.

Αυτά, όμως, τα «ανοικτά πραξικοπήματα» δεν μπορούσε μόνο του το ΠΑΣΟΚ να τα ολοκληρώσει. Έτσι διετάχθη από τα μεγάλα αφεντικά (διεθνείς και εγχώριοι «νταβάδες») η ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ, η οποία μορφοποιήθηκε στην παπαδήμια συγκυβέρνηση (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑ.Ο.Σ).

Η ίδια η συγκρότηση αυτής της κυβερνητικής τρόικας ήταν από μόνη της ένα ΑΝΟΙΚΤΟ κοινοβουλευτικό πραξικόπημα (έχουμε γράψει πάνω σ’ αυτό πολλά άρθρα).

Αυτό το ανοικτό κοινοβουλευτικό πραξικόπημα άνοιξε διάπλατα τις πόρτες αλυσιδωτών πραξικοπημάτων σε όλο το εύρος του εποικοδομήματος…

Η προφυλάκιση του γέροντα Εφραίμ και όλο αυτό το θεατρικό σκηνικό του τρόμο-θεάματος αποτελεί την κλιμάκωση της πραξικοπηματικής τρομοκρατίας: Είναι ένα νέο πραξικόπημα που καταλύει («αποφασίζουμε και διατάζουμε») και τους κανόνες του ποινικού κώδικα, καθώς και κάθε αίσθημα Δικαίου και Ηθικής.

PISTOS788 είπε...

Είναι τερατώδες να κατασκευάζεται ένας μοναχός όχι μόνο «ένοχος», αλλά και «επικίνδυνος εγκληματίας» όταν ακόμα δεν υπάρχει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ κατηγορητήριο των «εγκλημάτων» και το σπουδαιότερο: Όταν για το ΠΟΛΙΤΙΚΟ σκάνδαλο του Βατοπεδίου η κυβερνητική εξουσία (η πρώτη «ένοχη» αν είναι υπαρκτό το σκάνδαλο) έχει απαλλαχτεί!!!!

Είναι τερατώδες σε ένα «έγκλημα» κατεξοχήν ΠΟΛΙΤΙΚΟ (αν είναι υπαρκτό και όχι κατασκευασμένο) να ευθύνεται ΕΝΑΣ και ΜΟΝΟΣ και μάλιστα, ΕΚΤΟΣ κυβερνητικής εξουσίας, ένας μοναχός!!!

Είναι επίσης πολλαπλά τερατώδες να «κατασκευάζεται» ένας μοναχός σαν «ύποπτος φυγής», όταν ολόκληρη η ιστορία του και το ήθος του, αλλά και η χρόνια και σταθερή του διαμονή και συμπεριφορά δεν ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΝ, στο ελάχιστο, προς την κατεύθυνση του «ύποπτου φυγής».

Και μόνο αυτό το κατασκευασμένο και αύθαδες τέχνασμα του «υπόπτου φυγής» αποκαλύπτει την υστερική μοχθηρία της διατεταγμένης και σκηνοθετημένης «επιχείρησης»…

Μια στημένη «επιχείρηση» σκανδαλώδους πρόκλησης του ελληνικού λαού και ακραίας ηλιθιότητας, αν σκεφτεί κανείς ότι τα πιο γνωστά «λαμόγια» της κοινωνικής και πολιτικής ζωής, διαβόητοι κλεφταράδες, ακόμα και αποτρόπαιοι έμποροι ναρκωτικών ή στυγνοί δολοφόνοι δεν προφυλακίζονται ή αποφυλακίζονται με «ανακριτικές εντολές»!!!!

Είναι σκανδαλώδες, τέλος, να μη μιλάει κανείς πολιτικός φορέας γι αυτό το πραξικόπημα της ποινικής αυθάδειας: «Συναίνεση ΣΙΩΠΗΣ»…

PISTOS788 είπε...

Η κυβερνητική, παπαδήμια τρόικα των ανδρεικέλων μοχθεί να μας …σώσει, με τέτοιου είδους πραξικοπήματα θα ασχολείται; Εξ άλλου προϊόν συνταγματικού πραξικοπήματος είναι και αυτή…

Η ηγεσία της Εκκλησίας, όμως, τι πράττει; Θα έπρεπε να έχει ξεσηκώσει τον κόσμο μπροστά σε αυτήν την προκλητική και αποτρόπαια δικτατορική επίθεση κατά του γέροντα Εφραίμ και του Αγίου Όρους.

ΟΣΟΙ σιωπούν μπροστά σε αυτήν την τρόμο-επιχείρηση ουσιαστικά συναινούν στους δόλιους σκοπούς και στα δικτατορικά μέσα της εξουσίας των κατοχικών ανδρεικέλων: Αποτελούν τα στηρίγματα (στην καλύτερη περίπτωση τους «χρήσιμους ηλιθίους») της Νέας Τάξης και είναι συνυπεύθυνοι στο έργο που παίζεται για την ολοκληρωτική διάλυση της εθνικής μας υπόστασης…

Βεβαίως, οι νέοι αποικιοκράτες και το αλαζονικό υπηρετικό τους προσωπικό δεν υπολογίζουν, μέσα στο δικτατορικό τους οίστρο, τη δύναμη της Ορθοδοξίας και τις αγωνιστικές παραδόσεις του ελληνικού λαού…

Με αυτή την τρομοκρατική και σκηνοθετημένη επιχείρηση κατά του Αγίου Όρους, σκάβουν πιο βαθιά το δικό τους λάκκο…

Σύντομα θα το διαπιστώσουν…

ΠΗΓΗ-http://resaltomag.blogspot.com/2011/12/blog-post_1155.html

PISTOS788 είπε...

Πρωτοφανής αντίδραση της Μόσχας κατά της "ελληνικής διοίκησης"

Η πρώτη "απότομη" αντίδραση της Μόσχας στα συμβαίνοντα τα τελευταία δύο χρόνια στην χώρα, ήρθε με αφορμή την προφυλάκιση του ηγουμένου της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ, ο οποίος πρόσφατα έγινε δεκτός με τιμές αρχηγού κράτους στην Ρωσία και περιόδευσε σε ολόκληρη την χώρα προκαλώντας "πυρετό ορθοδοξίας" απ'όπου και αν περνούσε.

Η αντίδραση ήρθε από το πανίσχυρο "Ίδρυμα του Αποστόλου Ανδρέα του Πρωτοκλήτου" το οποίο εξέφρασε την «βαθιά ανησυχία» του σχετικά με την προφυλάκιση, με αποψινή ανακοίνωση, αλλά προχώρησε και ακόμα περισσότερο με μία παρέμβαση που μπορεί να δείχνει ότι η Μόσχα είναι αποφασισμένη εφεξής να λέει «τα σύκα, σύκα και την σκάφη, σκάφη»: χαρακτήρισε το γεγονός «ανεπίτρεπτη πολιτικοποίηση μιας δικαστικής απόφασης».

Το Ίδρυμα - που είναι εξαιρετικά ισχυρό στην Μόσχα, με μεγάλη επιρροή στο Κρεμλίνο και θεωρείται ότι εκφράζει προσωπικά τον Ρώσο πρωθυπουργό Β. Πούτιν, ασκώντας κατ'αυτό τον τρόπο μεγάλη επιρροή στα εκκλησιαστικά και ιδεολογικά πράγματα της μετασοβιετικής Ρωσίας – αναφέρει στην ανακοίνωση - κεραυνό ότι «παρόμοιες δικαστικές αποφάσεις μπορούν να εξηγηθούν μόνο από τις πολιτικές δεσμεύσεις ορισμένων κύκλων της ελληνικής διοίκησης, οι οποίοι επιθυμούν κατ' αυτόν τον τρόπο να επιδείξουν στη Δύση την ετοιμότητά τους να προχωρήσουν στην άρνηση των αρχών οργάνωσης της πνευματικής ζωής, που έχουν κατοχυρωθεί στο ελληνικό Σύνταγμα».

Η ανακοίνωση, είναι σαφές ότι αναφέρεται στην πολιτική εκχώρησης των πάντων στα δυτικά κέντρα και της πλήρους εξάρτησης "ορισμένων κύκλων της ελληνικής διοίκησης" να προχωρήσουν σε "συνταγματικές εκπτώσεις" για να εξυπηρετήσουν δυτικούς κύκλους.

Το ρωσικό Ίδρυμα απευθύνεται στην Ιερά Κοινότητα του Αγίου Όρους, τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, τον Πατριάρχη Μόσχας Κύριλλο, στους προκαθημένους όλων των κατά τόπους Ορθοδόξων Εκκλησιών, καθώς και όλους τους ορθοδόξους, ζητώντας τους να υπερασπιστούν τον ηγούμενο Εφραίμ, «ο οποίος υφίσταται διώξεις δυσανάλογες» της δικαστικής διαδικασίας.

Αναφέρεται επίσης στο γεγονός ότι αυτές ακολούθησαν αμέσως μετά την επιστροφή του ηγουμένου Εφραίμ από τη Ρωσία, όπου είχε συνοδεύσει την Τίμια Ζώνη, η οποία μεταφέρθηκε για πρώτη φορά στη Ρωσία, έπειτα από πρωτοβουλία του Ιδρύματος του Αποστόλου Ανδρέου και την προσκύνησαν περισσότεροι από τρία εκατομμύρια Ρώσοι πιστοί.

Στη σχετική ανακοίνωση, καλείται η ελληνική κυβέρνηση και οι ελληνικές Αρχές να εγγυηθούν «αντικειμενική, απροκατάληπτη, έντιμη και δημοκρατική δίκη», ζητώντας να γίνουν σεβαστοί και οι ανθρωπιστικοί λόγοι της κλονισμένης υγείας του ηγουμένου Εφραίμ.

Τα παραπάνω είναι πρωτοφανή και δείχνουν ότι με αφορμή την προφυλάκιση του ηγούμενου Εφραίμ, έρχεται στην επιφάνεια μια τεράστια γεωστρατηγική σύγκρουση, επί ελληνικού εδάφους, μεταξύ της Ρωσίας και Δύσης. Η επάνοδος του Β. Πούτιν στην εξουσία θα αλλάξει πολλά και αυτό άρχισε ήδη να φαίνεται...

PISTOS788 είπε...

Οι εγκληματίες προφυλακίζουν τους αθώους

Η διαταγή προφυλάκισης του ηγούμενου της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου, Εφραίμ, αποτελεί απόδειξη της αναλγησίας της κυβέρνησης και των υπηρετών της. Επιδιώκουν οι υπάλληλοι των τραπεζιτών να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη και να ικανοποιήσουν τις σκοτεινές πολιτικές σκοπιμότητές τους και οδηγούν στην φυλακή έναν άνθρωπο για....

ένα (υποτιθέμενο) έγκλημα, τη στιγμή που οι υπόλοιποι μετέχοντες του "εγκλήματος" κυκλοφορούν ελεύθεροι, αφού γι αυτούς το έγκλημα έχει παραγραφεί.

Η διεθνής αλλά και η παλλαϊκή κατακραυγή αποκαλύπτει την αυταρχικότητα, την φασίζουσα νοοτροπία και την μοναξιά όλων εκείνων που συμμετείχαν (επισήμως ή κρυμμένοι πίσω από την αδιαφάνεια που αποτελεί την μόνιμη κατοικία τους) στην απόπειρα σπίλωσης ενός ηγουμένου, αλλά –κυρίως- στην απόπειρα ενοχοποίησης της Ορθοδοξίας.

Η Νέα Ελλάδα εγκαλεί τους απερίγραπτους ανεγκέφαλους συμμετέχοντες –πολιτικούς και μη- στην προφυλάκιση του ηγουμένου Εφραίμ. Κάποιοι ίσως νιώσουν «θιγμένοι» επειδή η Νέα Ελλάδα εκφράζεται κατά της προφυλάκισης του ηγουμένου Εφραίμ. Σε αυτούς απαντάμε πως ως Έλληνες συμμαχούμε και συμπαρατασσόμαστε με το δίκιο, απέναντι στην σκοπούμενη αδικία. Και ως Έλληνες θα συνεχίσουμε τον δρόμο που μας έμαθε η ιστορία μας και οι πρόγονοί μας.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Ελλάδας
ΠΗΓΗ-http://anti-ntp.blogspot.com/2011/12/blog-post_4691.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FeqkAp+%28%CE%91%CE%9D%CE%A4%CE%99-%CE%9D%CE%95%CE%91+%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%97+%CE%A0%CE%A1%CE%91%CE%93%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%A9%CE%9D%29

Ανώνυμος είπε...

Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΦΑΤΝΗ!!!ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΦΑΤΝΗ Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ!
http://www.youtube.com/watch?v=TODspCAmgTE&feature=related

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ!

PISTOS788 είπε...

telitsa-paylitsa

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ,ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ.

ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ,ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!

PISTOS788 είπε...

Γράφει Μητροπολίτης Σιατίστης


Δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι μια τέτοια χρονιάρα μέρα θα αναγκαζόμουν να γράψω αυτό το κείμενο. Ας είναι καλά όμως εκείνοι που φρόντισαν.

Αναφέρομαι στην απόφαση για προφυλάκιση του Ηγουμένου της Μονής Βατοπεδίου Γέροντος Εφραίμ και μάλιστα στην συμβολική αυτή ημέρα της παραμονής των Χριστουγέννων.

Μια απόφαση που εκθέτει και τον νομικό και τον πολιτικό πολιτισμό μας.

Από την αρχή που δημιουργήθηκε η υπόθεση αυτή στάθηκα με πολλή επιφύλαξη στα γεγονότα περιμένοντας το ξεκαθάρισμα της. Ήξερα όμως πάρα πολύ καλά ότι η υπόθεση αυτή ήταν εν απολύτω γνώσει των δύο μεγάλων κομμάτων.

Στην επιφάνεια ήλθε και με τον τρόπο που ήλθε μέσα από τη σύγκρουση Ρουσόπουλου-Κοντομηνά. Η όλη πορεία της υπόθεσης είναι γνωστή με βασικούς πυλώνες την απαλλαγή με το γνωστό τρόπο όλων των πολιτικών παραγόντων.

Πρόσφατα τηλεοπτικός σταθμός άρχισε να παρουσιάζει με πολύ καλά τεκμηριωμένες τοποθετήσεις από όλες τις πλευρές και δη τον νομική, την πραγματική εικόνα της όλης υπόθεσης, μια εικόνα τελείως διαφορετική από αυτή την οποία δουλεύοντας σε σκοπιμότητες είχαν παρουσιάσει τα τηλεοπτικά κανάλια.

PISTOS788 είπε...

Το συμπέρασμα που έχει αρχίσει να διατυπώνεται είναι ότι το πραγματικό σκάνδαλο σε αυτή την υπόθεση είναι η ψευδής εικόνα που σκόπιμα, συνειδητά και μεθοδευμένα παρουσιάστηκε.

Έρχομαι στο σήμερα. Υπόλογοι για να δικασθούν περίπου μόνον ο Ηγούμενος Εφραίμ του οποίου πλέον διατάσσεται και η προφυλάκιση.

Έχουν διατυπωθεί από έγριτους νομικούς οι προϋποθέσεις που απαιτούνται για την προφυλάκιση ενός προσώπου, δηλαδή το να μην έχει γνωστή διαμονή στη χώρα, το να έχει κάνει προπαρασκευαστικές ενέργειες για να διευκολύνει τη φυγή του, το να υπήρξε κατά το παρελθόν φυγόποινος η φυγόδικος η να κρίθηκε ένοχος για απόδραση κρατουμένου η για παραβίαση περιορισμών διαμονής, το να κρίνεται αιτιολογημένα ότι αν αφεθεί ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να διαπράξει και άλλα εγκλήματα, περιστατικό που πρέπει να προκύπτει από ειδικώς μνημονευόμενα περιστατικά της προηγούμενης ζωής του η από τα συγκεκριμένα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της πράξης που του αποδίδεται. (βλ. σχόλιο Χρ. Κοσμίδη στην «Romfea.gr» 23.12.2011)

Το ερώτημα προς τους Δικαστές είναι εύθύ και καθαρό. Ποιά από αυτές τις προϋποθέσεις συντρέχει στην παρούσα περίπτωση; Απολύτως ΟΥΔΕΜΙΑ. Η απόφαση του δικαστικού συμβουλίου προσβάλλει την κοινή λογική και την κοινή νοημοσύνη.

Είναι λοιπόν σαφές ότι πρόκειται για απόφαση σκοπιμότητας.

PISTOS788 είπε...

Ποιά λοιπόν σκοπιμότητα υπηρετούν οι αποφασίσαντες δικαστές; Δικαιούται ο κάθε πολίτης αυτής της χώρας που δεν θέλει να είναι νούμερο, αλλά πρόσωπο, μιας σαφούς απαντήσεως.

Ο Μακαριώτατος εξέφρασε τον προβληματισμό του. Είναι ο προβληματισμός της κοινής Λογικής. Εγώ όμως ΔΕΝ εμπιστεύομαι την Ελληνική Δικαιοσύνη.

Ο καθένας πρέπει να αποδεικνύει καθημερινά πλέον και στην πράξη ότι αξίζει την εμπιστοσύνη μας. Κανείς πλέον δεν ανήκει στο απυρόβλητο. Αυτή η απόφαση καταρακώνει το κύρος της ίδιας της Δικαιοσύνης καθιστώντας την υπηρέτρια σκοπιμοτήτων.

Ποιόν στ’αλήθεια προφυλάκισαν οι έλληνες δικαστές για την φούσκα του χρηματιστηρίου; Ποιόν προφυλάκισαν για τις μίζες της Siemens και των άλλων προμηθειών;

Ποιόν προφυλάκισαν για την οικονομική κατάρρευση αυτής της χώρας και τον διεθνή διασυρμό του λαού της.

Ποιόν προφυλάκισαν για τις ληστρικές επιδρομές στα αποθέματα του πτωχού λαού; Ποιόν προφυλάκισαν για τις διαρκώς αυξανόμενες αυτοκτονίες εξ αιτίας της ανεργίας και της απόγνωσης;

Επί τέλους η ελληνική δικαιοσύνη άργησε, αλλά βρήκε τον αίτιο όλων των συμφορών.

Είναι ο Ηγούμενος Εφραίμ. Μπορούν οι Έλληνες δικαστές να κοιμούνται πλέον τον ύπνο του δικαίου η μήπως πρέπει να εξεγερθούν και να αποκαταστήσουν την τετρωμένη αξιοπρέπειά της.

Αν νομίζουν, αυτοί που οδήγησαν τη χώρα στην διεθνή ανυποληψία, ότι θα εξαγνισθούν μέσα από την προφυλάκιση ενός ιερωμένου έχουν κάνει πολύ μεγάλο λάθος.

Ο λαός ξέρει πολύ καλά ποιοί τον κατέστρεψαν και ποιοί είναι οι μόνοι που στέκονται αυτές τις δύσκολες ώρες δίπλα του. Αυτή η απόφαση θα γίνει μπούμερακ.

Η απόφαση δεν θίγει τον Ηγούμενο Εφραίμ, εκθέτει για μια ακόμη φορά τη χώρα μας, προκαλώντας τον παγκόσμιο καγχασμό.



πηγή:Ρομφαία

PISTOS788 είπε...

Α. Salbuchi: 10 πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για να πολεμήσουμε τη Νέα Τάξη Πραγμάτων

Ο Adrian Salbuchi είναι πολιτικός αναλυτής, συγγραφέας και παρουσιαστής ραδιοφωνικών εκπομπών στην πατρίδα του, την Αργεντινή. Είναι ο ιδρυτής του κινήματος Second Republic, που γεννήθηκε μέσα από την συνειδητοποίηση ότι είναι αναγκαίο και επείγον να πολεμήσουν οι λαοί, με όση δύναμη διαθέτουν, τον νέο παλιό παγκόσμιο δυνάστη, γνωστό με το όνομα "Νέα Τάξη Πραγμάτων".

1ο: Ανοίξτε τα μάτια και τα αυτιά σας. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κατανοούμε και όχι απλώς να κοιτάζουμε. Να ακούμε με προσοχή, όχι απλώς να ακούμε ήχους. Μην αφήσετε τον εαυτό σας να ξεγελαστεί από αυτά που θέλει η παγκόσμια δύναμη να κοιτάζουμε: "νόμιμα" ψέματα, μισές αλήθειες, παραπλανητικές ερμηνείες, ανυποστήρικτα δεδομένα και "αποδείξεις", σενάρια προκατασκευασμένα. Μην αφήσετε τη δύναμη της συνήθειας να σας νικήσει. Το ότι έχουμε συνηθίσει τα πράγματα όπως έχουν σήμερα δεν σημαίνει α) ότι είναι αλήθεια β) ότι είναι αδύνατο να αλλάξουν και γ) ότι πρέπει να τα δεχθούμε.

2ο: Επαγρυπνείτε. Σαν μια πεινασμένη τίγρη στo πηχτό σκοτάδι της νύχτας, όπως έγραψε ο Άγγλος ποιητής Ουίλιαμ Μπλέικ ("Τίγρη, τίγρη που καις λαμπερή μέσα στης νύχτας τα δάση..."), τόσο αφυπνισμένοι πρέπει να είμαστε. Σαν μια τίγρη που καίει λαμπερή μέσα στη νύχτα.

3ο: Δείτε τον κόσμο γύρω σας όπως πραγματικά είναι. Ψάξτε για δυσδιάκριτες, κρυφές τάσεις, σύμβολα, καμπαλιστικούς αριθμούς, σημάδια, χειρονομίες, σαρδάμ, λάθη που κάνει η παγκόσμια δύναμη. Μάθετε να είστε υποψιασμένοι και να ξετρυπώνετε το ψέμα, στις μπλόφες τους, που βασίζονται στις τεχνικές και τις δυνατότητες του μαζικού ψυχολογικού πολέμου, που ελέγχει και εφαρμόζει η παγκόσμια εξουσία των ολιγαρχών μέσω των συμβατικών ΜΜΕ, του Χόλυγουντ, του εκπαιδευτικού μας συστήματος.

4ο: Να χρησιμοποιείτε τη λογική σας. Να σκέφτεστε με τον δικό σας νου. Ακριβώς, με τον δικό σας νου και όχι με το νου του εχθρού σας. Μην τους αφήνετε να σας ξεγελούν.

5ο: Να είστε ήρεμοι. Ο πανικός είναι ο χειρότερος σύντροφός μας. Ήδη κάποιοι από εμάς αντιμετωπίζουν ακραίες συνθήκες, τις οποίες όλοι, αργά ή γρήγορα, θα αντιμετωπίσουμε σε αυτούς τους προβληματικούς καιρούς. Πρέπει να διατηρήσουμε το νου μας ψυχρό σαν πάγο και κοφτερό σαν ξυράφι. Αυτό θα το κατορθώσουμε όταν κατανοήσουμε τα πράγματα προτού τα δούμε να συμβαίνουν. Ο πανικός είναι πάντοτε το αποτέλεσμα ενός ξαφνικού και ακραίου κινδύνου, τον οποίο δεν αναμέναμε. Με άλλα λόγια, το αποτέλεσμα ενός κινδύνου που δεν προβλέψαμε.

PISTOS788 είπε...

6ο: Να ενεργείτε μεθοδικά και διεξοδικά. Όταν διακινδυνεύονται πολλά, η καλύτερη σκέψη μας, να δράσουμε πάση θυσία, είναι πάντα καλύτερη από το να μην ενεργήσουμε καθόλου, ακόμα και αν αυτό προϋποθέτει κάποιο ρίσκο. Σε καιρούς πολέμου, όπως αυτού που βιώνουμε σήμερα, το ρίσκο είναι αναπόφευκτο.

7ο: Να είστε αισιόδοξοι. Να βλέπετε πάντα το ποτήρι μισογεμάτο. Ακόμα και αν το βλέπετε γεμάτο κατά το 1/4, είναι πάλι καλύτερο από το να το βλέπετε μισοάδειο ή άδειο κατά τα 3/4. Ποτέ μην εγκαταλείπετε. Ακόμα και στο παρά πέντε, η σωτηρία μπορεί να μας έρθει ακόμα και λίγα δευτερόλεπτα πριν από τα μεσάνυχτα. Και κάτι σημαντικό: όταν έχουμε πίστη μέσα μας, τότε ξέρουμε ότι ο θάνατος δεν είναι το τέλος. Είναι απλά το κλείσιμο ενός κεφαλαίου ενός πολύ μεγάλου βιβλίου. Εξάλλου, αν το δούμε πιο μακροπρόθεσμα, ο κόσμος μας έτσι κι αλλιώς κάποτε θα τελειώσει.

8ο: Μοιραστείτε τις γνώσεις και πληροφορίες σας με συγγενείς, φίλους, συναδέλφους και γείτονες. Στον παράξενο και επικίνδυνο κόσμο που ζούμε σήμερα, μια από τις καλύτερες μορφές αλληλεγγύης με τους συνανθρώπους μας συνίσταται στο να τους βοηθήσουμε να αφυπνιστούν. Όσο πιο πολλοί συνάνθρωποί μας έχουν αφυπνιστεί, τόσο το καλύτερο για αυτούς ως άτομα, αλλά επίσης τόσο το γρηγορότερο θα διαμορφώσουμε την απαραίτητη εκείνη μάζα ανθρώπων που θα σκέφτεται ελεύθερα και ανεξάρτητα, η οποία θα στρέψει την ροή του ρεύματος σε αυτούς τους πολυτάραχους καιρούς, καταστρέφοντας αυτή τη μυστική συμμορία τεράτων.

9ο: Υπερασπίστε τις πνευματικές αξίες σας: την οικογένεια, τους φίλους, την πίστη στον Θεό. Πολεμήστε τη σημερινή σκοτεινή, καταθλιπτική, αποκαρδιωτική, απελπιστική μηδενιστική θεώρηση του κόσμου.

Παρατηρήστε το Σύμπαν και όλα τα θαυμαστά πράγματα που περιέχει. Μελετήστε τα καλύτερα έργα που δημιούργησε ο Άνθρωπος από τα βάθη του χρόνου και μια διαφωτιστική βαθιά γνώση θα σας κυριεύσει. Υπάρχει ένας κατά πολύ ανώτερος συμπαντικός Δημιουργός και μια κατά πολύ ανώτερη Τάξη.

Διαβάστε τον Σαίξπηρ και τον Ουίλιαμ Μπλέικ, τον Ντοστογιέφσκι, τον Πλάτωνα και την Μητέρα Τερέζα, τους μύστες του χριστιανισμού, τους Έλληνες γνωστικούς, τα ιερά βιβλία της Ανατολής, τα Ευαγγέλια. Ακούστε τον Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, τον Μότσαρτ και τον Μπετόβεν, τον Βάγκνερ και τον Χέντελ. Συλλογιστείτε παρέα με τον Λεονάρντο ντα Βίντσι και τον Μποτιτσέλλι, τον Μιχαήλ Άγγελο και τον Ντύρερ. Εισχωρήστε στο πνεύμα - ακόμα κι αν αυτό γίνει απλά μέσα από τα δικά σας μάτια του νου - του ιερού χώρου ενός γοτθικού καθεδρικού ναού, ενός αρχαίου αιγυπτιακού ναού, ενός βουδιστικού ναού.
Μην πάψετε ποτέ στη ζωή σας να αναζητάτε το Άγιο Δισκοπότηρο. Μην αφήσετε ποτέ κανένα να σας πει ότι το κράτος σας δίνει τα δικαιώματά σας.Όποιος σας δίνει σήμερα τα δικαιώματά σας μπορεί να σας τα αφαιρέσει αύριο. Σαν παιδιά του επίγειου Σύμπαντος, τα δικαιώματά σας είναι αναφαίρετα και δωρισμένα από τον Θεό.


10ο: Υπερασπίστε την περιουσία σας, το σπίτι σας και το εισόδημά σας. Μια πολλή πρακτική πρόταση. Το σπίτι σας και το χώμα που πατάτε είναι δικά σας. Η οικογένεια και τα αγαπημένα σας πρόσωπα είναι το πιο ανεκτίμητο πράγμα που έχετε. Η υπεράσπισή τους με όλα - το τονίζω - ΟΛΑ τα μέσα που διαθέτετε, την οποιαδήποτε στιγμή ο οποιοσδήποτε, όσο ισχυρός και αν είναι, προσπαθήσει να σας τα αρπάξει με τη βία, δεν παύει να είναι πάντα μια πράξη νόμιμης αυτοάμυνας, ανεξάρτητα από τον "νόμο" και την "τάξη" της παγκόσμιας εξουσίας των ολιγαρχών.

Σήμερα, το κράτος-θύμα αεροπειρατείας που όλοι υφιστάμεθα μετατρέπεται, όλο και περισσότερο, στον χειρότερο εχθρό μας. Αυτό να το έχετε πάντα υπ' όψιν. Η υπεράσπιση αυτή αντιπροσωπεύει μια εκδήλωση της βούλησής σας να ασκείτε τη δική σας ατομική κυριαρχία.

Και αφού θα έχουμε κατορθώσει να υπάρξει μια μεγάλη κομβικής σημασίας ομάδα από δραστήριους ανθρώπους, οι οποίοι εκτιμούν και βάζουν ψηλά την ατομική τους κυριαρχία, θα συσπειρωθούμε όλοι, με σκοπό να αγωνιστούμε για κοινούς στόχους σε όλο τον κόσμο.

Τότε να ξέρετε ότι οι μέρες της παγκόσμιας εξουσίας των ολιγαρχών θα είναι μετρημένες.

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες