Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2011

Ο κόσμος τρέφεται με κόκκους αλήθειας και με βουνά από ψέματα.

Την αλήθεια την «φτιάχνει» κανείς ακριβώς όπως φτιάχνει και το ψέμα
Οδυσσέας Ελύτης.

Η αλήθεια θα σε απελευθερώσει. Αλλά πρώτα θα σε τσαντίσει πολύ.
Gloria Steinem.

ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ,ΤΑ ΜΜΕ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΟΤΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΛΑ ΔΕΧΤΗΚΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ.ΑΠΟΣΚΟΠΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ,Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΠΙΝΟΕΙ… ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ…
ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΣΕ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΤΟΥ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ…


Στο κίνημα OWS ,οι διαδηλωτές είναι πραγματικά ηθοποιοί σε ένα προσχεδιασμένο συμβάν.
Το κίνημα OWS που είναι ελεγχόμενο απο τον George Soros - MoveOn.org περιλαμβάνει άτομα ηθοποιούς που εμφανίζονται σε πολλά διαφορετικά «γεγονότα»....Ένα ψέμα μπορεί να έχει κάνει το γύρο του κόσμου, όσο η αλήθεια
βάζει ακόμη τα παπούτσια της.
Μ. Τουέϋν

11 σχόλια:

PISTOS 788 είπε...

Τσιμουδιά από τους ψευτοοικολόγους Πράσινους για τα καμένα δάση από Τούρκους πράκτορες

Η υποκρισία δεν έχει όρια από τους δήθεν οικολόγους του τουρκόφιλου Τρεμόπουλου για τη δράση των Τούρκων πρακτόρων στην Ελλάδα. Ενώ θα περιμέναμε όλοι από τους ευαίσθητους οικολόγους να πάρουν θέση και να καταγγείλουν την καταστροφή του φυσικού μας πλούτου από τους Τούρκους παρ όλα αυτά άκρα του τάφου σιωπή από το γνωστό απόκομμα.

Αν επρόκειτο για τίποτα δικαιώματα γυφτοσκοπιανών, λαθρομεταναστών και λοιπόν τραβεστί θα έτρεχαν αμέσως να καταγγείλουν και να στοχοποιήσουν Έλληνες.

PISTOS 788 είπε...

Eπιμένει στην άρνησή της να μην δοθούν άδειες γεωτρήσεων νότια της Κρήτης η κυβέρνηση, παρά την επιμονή των ρωσικών και των ισραηλινών εταιρειών, αλλά τώρα βάζει περιτύλιγμα στην άρνησή του λέγοντας ότι "Του χρόνου θα δουλεύουν γεωτρύπανα στην Ελλάδα", αλλά αναφέρεται στα μικρά κοιτάσματα των 400-500 εκατ. βαρελιών της Δυτικής Ελλάδας που θα αλλάξουν βέβαια τις τοπικές οικονομίες, αλλά δεν αποτελούν την "κρίσιμη" ανακάλυψη που θα αλλάξει την πορεία του Έθνους, όπως συμβαίνει με την Κύπρο αυτή την στιγμή.

Τα κοιτάσματα αυτά είναι στην καλύτερη περίπτωση διπλάσιας περιεκτικότητας σε πετράλιο από τον Πρίνο (ίσως και τριπλάσιας, αλλά απέχουν πολύ από τα ήδη προεντοπισμένα κοιτάσματα των 20-42 δισεκατομμυρίων βαρελιών νότια και νοτιοανατολικά της Κρήτης.

PISTOS 788 είπε...

Ο υφυπουργός σημείωσε ότι την επόμενη εβδομάδα θα βγει στον αέρα διεθνής διαγωνισμός για τα πρώτα τρία οικόπεδα στο Ιόνιο, από όπου μπορούν να βγουν 400-500 εκατομμύρια βαρέλια, αλλά για την περιοχή νότια της Κρήτης, ούτε λέξη. Δεν είναι λίγοι οι αναλυτές που πιστεύουν ότι η πρόσφατη κρίση στις ελληνορωσικές σχέσεις έχει να κάνει με το αίτημα της Ρωσίας να ξεκινήσει άμεσα χωρίς κόστος και χωρίς καμία υποχρεώση της ελληνικής πλευράς, γεωτρήσεις νότια της Κύπρου.

"Κάτι τέτοιο σε συνδυασμό με την παρουσία της ρωσικής αρμάδας, μέχρι το Πάσχα θα "έδινε" όχι 50 ή 100 εκατ. ευρώ κοίτασμα όπως στην Κύπρο, αλλά αξίας κοιτασμάτων πάνω από 1 τρισεκατομμύριο ευρώ και όχι μόνο σε φυσικό αέριο, αλλά και σε πετρέλαιο που είναι άπειρα πιο κρίσιμο από στρατηγική σημασία από το φυσικό αέριο" ανέφερε άριστος γνώστης των του περιεχομένου των ερευνών που αφορούσαν τα κοιτάσματα νότια της Κρήτης.

Οι ρωσικές εταιρείες Gazprom και Rosneft και η ισραηλινή Delek ζήτησαν από το ΠΕΚΑ άδεια για να να προχωρήσουν άμεσα σε γεωτρήσεις χωρίς να περιμένουν τα αποτελέσματα των ερευνών του ΠΕΚΑ, με την επιβάρυνση του κόστους γεωτρήσεων δική τους. Για τον απλό λόγο ότι είναι βέβαιοι για το που βρίσκονται τα κοιτάσματα και το τι κρύβουν. Δεν ζητούν αποκλειστική εκμετάλλευση αφού γνωρίζουν ότι οι ΗΠΑ "έχουν τον πρώτο λόγο" απλά ζητούν να ξεκινήσουν πρώτοι.

Σύμφωνα με τον ομότιμο καθηγητή του Πολυτεχνείου Κρήτης Α.Φώσκολου η αξιολόγηση γεωλογικών, γεωχημικών και λοιπών γεωστοιχείων, που έχουν δημοσιευθεί κυρίως από ξένους επιστήμονες, μας υποδεικνύει την ύπαρξη μεγάλων αποθεμάτων υδρογονανθράκων νότια της Κρήτης και ειδικότερα εντός της Μεσογειακής Ράχης, έκτασης περίπου 80.000 Km2, με μεγάλο μέρος της να βρίσκεται εντός της ελληνικής Α.Ο.Ζ που έχει ήδη καθοριστεί από το υπουργείο ΠΕΚΑ.

Νορβηγοί επιστήμονες υποστηρίζουν ότι έχουν εντοπίσει αποθέματα κάτω από την Κρήτη της τάξεως των 20 -22 δισ. βαρέλια πετρέλαιο, ενώ σε αυτά μπορούν να προστεθούν και περίπου 20 δισ. βαρέλια πετρελαίου που βρίσκονται στη ζώνη του Ηροδότου, δηλαδή 150 -175 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Ιεράπετρας.

ταξιδιώτισσα είπε...

Καλή χρονιά

με περισσότερη Αλήθεια

φίλε Πιστέ...

PISTOS 788 είπε...

ταξιδιώτισσα

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΣΣΑ!!!

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ,ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ...

sagini είπε...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ..... ΜΠΡΑΔΕΡ
ΜΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Κάθε άνθρωπος έχει τη δική του αλήθεια και αυτή αποτελείται από τις παιδικές του καταβολές, τις συνήθειες, τα όνειρα, τις επιδιώξεις και τους στόχους του.
Αλλά αυτή η αλήθεια, η δική του αλήθεια, δεν μπορεί να τον ελευθερώσει.
Μόνο η αλήθεια του Ιησού Χριστού του Κυρίου ημών ελευθερώνει επειδή έχει άμεση σχέση με τον εσωτερικό μας κόσμο. Μας παρουσιάζει όλες τις δεσμεύσεις μας. Όλες τις συνήθειές μας. Όλα εκείνα τα στοιχεία του χαρακτήρα μας που μας εμποδίζουν να βρούμε το δρόμο για τη ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ, για την ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ.

ΚΥΡΙΕ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ για να σε βρούμε και να μας ελευθερώσεις πνευματικά και στη συνέχεια να μας χαρίσεις και την φυσική ελευθερία.
Καλή και ευλογημένη, παρά Κυρίου, η νέα χρονιά.
Αισιοδοξία, μαχητικότητα, χαρά εν Κυρίω εύχομαι σε όλους.

ΙΩΑΝΝΗΣ

PISTOS 788 είπε...

sagini

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ,ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ!

ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ....

PISTOS 788 είπε...

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΥΡΙΕ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ για να σε βρούμε και να μας ελευθερώσεις πνευματικά και στη συνέχεια να μας χαρίσεις και την φυσική ελευθερία.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ,ΜΕ ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ...
ΖΚΕ!!!

BornGR είπε...

«γενεά, άπιστη... πονηρή και διεστραμμένη»
«Oυδέν καθαρόν τοις ακαθάρτοις, τα πάντα δε καθαρά τοις καθαροίς» (Tίτ. 1, 15)

Καλό βράδυ αδερφέ μου

PISTOS 788 είπε...

BornGR

ΓΙΝΕΣΘΕ ΦΡΟΝΙΜΟΙ ΩΣ ΟΙ ΟΦΕΙΣ...ΚΑΙ ΑΚΕΡΑΙΟΙ ΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΣ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΜΠΡΑΔΕΡ!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (4) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (53) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (1) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (28) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΥΑΙ (2) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (56) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (1) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (51) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (4) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (1) ΤΟΓΙΟ; (17) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (4) UFOs (8)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.