Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΘΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΕΝΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ,ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΠΑΝΙΣΧΥΡΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΩΝ.
ΣΕΙΡΙΟΣ,ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ,ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Μ-ΛΑΓΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.
ΔΡΑΚΩΝ,ΚΡΟΝΟΣ,ΒΟΩΤΗΣ,ΚΑΙ Α-ΛΑΓΟΥ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.
ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ…ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΕΙΣ,ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ.
ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΛΙΜΟΥΖΙΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΑΠΟ ΜΠΡΑΒΟΥΣ.
ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ…
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ,ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΨΩΝΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ….





ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝ ΤΩ ΟΥΡΑΝΩ
-Ο ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΑΥΤΟΥ-ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ,
ΚΑΙ Ο ΔΡΑΚΩΝ ΕΠΟΛΕΜΗΣΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΑΥΤΟΥ,
ΚΑΙ ΟΥΚ ΙΣΧΥΣΕΝ,ΟΥΔΕ ΤΟΠΟΣ ΕΥΡΕΘΗ ΑΥΤΩ ΕΤΙ ΕΝ ΤΩ ΟΥΡΑΝΩ.
ΚΑΙ ΕΒΛΗΘΗ Ο ΔΡΑΚΩΝ,-Ο ΟΦΙΣ Ο ΜΕΓΑΣ Ο ΑΡΧΑΙΟΣ,Ο ΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ,Ο ΠΛΑΝΩΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΝ ΟΛΗΝ,ΕΒΛΗΘΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΗΝ,ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΑΥΤΟΥ ΜΕΤ’ΑΥΤΟΥ ΕΒΛΗΘΗΣΑΝ –ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΙΩΑΝΝΟΥ.
Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΘΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΕΝΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΗΛΙΟΣ…


ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ,ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ…
ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΜΑΧΗΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ…

15 σχόλια:

PISTOS788 είπε...

Αυτά μόνο στην Ελλάδα ... Ελεύθερος ο Αφγανός που μαχαίρωσε σήμερα τους δύο λιμενικούς στην Πάτρα !

Ελεύθερος αφέθηκε με εντολή του εισαγγελέα ο Αφγανός, ο οποίος επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε δύο λιμενικούς στο λιμάνι της Πάτρας.
Ο νεαρός Αφγανός δεν είχε μαζί του κάποια επίσημα έγγραφα με αποτέλεσμα να δηλώσει ανήλικος στην αστυνομία και να αφεθεί ελεύθερος από τον εισαγγελέα. Με μία απλή δηλαδή ομολογία ο αλλοδαπός κατάφερε να αφεθεί ελεύθερος παρα το γεγονός ότι επιτέθηκε με μαχαίρι σε όργανα της τάξης.
Υπενθυμίζεται ότι οι δύο άνδρες του Λιμενικού έκαναν περιπολία στο λιμάνι της Πάτρας όταν εντόπισαν τους δύο αλλοδαπούς που προσπαθούσαν να μπουν στη χερσαία ζώνη. Στην προσπάθειά τους να τους ακινητοποιήσουν, ο ένας από αυτούς τους επιτέθηκε με μια λεπίδα και τραυμάτισε τον έναν στο δεξί και τον άλλον στο αριστερό χέρι!
ΠΗΓΗ-defencenet

ΕΝΩ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΕΦΡΑΙΜ ...ΜΕΣΑ...

ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ...

zkcome είπε...

ΚΑΙ ΕΙΔΟΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΝ ΑΝΕΩΓΜΕΝΟΝ ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΙΠΠΟΣ ΛΕΥΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΗΜΕΝΟΣ ΕΠ ΑΥΤΟΝ ΕΚΑΛΕΙΤΟ ΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΕΙ ΕΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
ΟΙ ΔΕ ΟΦΘΑΛΜΟΙ ΑΥΤΟΥ ΗΣΑΝ ΩΣ ΦΛΟΞ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΑΥΤΟΥ ΔΙΑΔΗΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕΝ ΟΝΟΜΑ ΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΔΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΙΜΗ ΑΥΤΟΣ.
ΚΑΙ ΗΤΟ ΕΝΔΕΔΥΜΕΝΟΣ ΙΜΑΤΙΟΝ ΒΕΒΑΜΜΕΝΟΝ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΤΑ ΕΝ ΤΩ ΟΥΡΑΝΩ ΗΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΕΦ ΙΠΠΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΕΝΔΕΔΥΜΕΝΟΙ ΒΥΣΣΙΝΟΝ ΛΕΥΚΟΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΝ.
ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΞΕΡΧΕΤΑΙ ΡΟΜΦΑΙΑ ΚΟΠΤΕΡΑ ΔΙΑ ΝΑ ΚΤΥΠΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΟΙΜΑΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΕΝ ΡΑΒΔΩ ΣΙΔΗΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΤΕΙ ΤΟΝ ΛΗΝΟΝ ΤΟΥ ΟΙΝΟΥ ΤΟΥ ΘΥΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ.
ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΟ ΙΜΑΤΙΟΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΟΝ ΜΗΡΟΝ ΑΥΤΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΚΥΡΙΩΝ.

ΚΑΙ ΕΙΔΟΝ ΤΟ ΘΗΡΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΣΥΝΗΓΜΕΝΑ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΜΩΣΙ ΠΟΛΕΜΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΜΕΝΟΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΙΠΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΑΥΤΟΥ.
ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΘΗ ΤΟ ΘΗΡΙΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΤΟΥ Ο ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗΣ ΟΣΤΙΣ ΕΚΑΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΑΥΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΛΑΝΗΣΕ ΤΟΥΣ ΛΑΒΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΑΥΤΟΥ ΖΩΝΤΕΣ ΕΡΡΙΦΘΗΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΣ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗΝ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗΝ ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΟΝ.
ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΕΦΟΝΕΥΘΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΜΦΑΙΑΝ ΤΟΥ ΚΑΘΗΜΕΝΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΙΠΠΟΥ ΤΗΝ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΗΝ ΕΚ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΟΡΝΕΑ ΕΧΟΡΤΑΣΘΗΣΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΣΑΡΚΩΝ ΑΥΤΩΝ.

PISTOS788 είπε...

zkcome

ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ...ΑΨΟΓΟΣ ΜΠΡΟΟ ΦΟΥΤΖΙ!

PISTOS788 είπε...

ΜΗΠΩΣ Ο ΟΥΓΚΟ ΤΣΑΒΕΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ? ΟΛΑ MADE IN USA ...!!!

Ούγκο Τσάβες: Μήπως εισάγουμε καρκίνο από τις ΗΠΑ;

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της είδησης ότι η πρόεδρος της Αργεντινής πάσχει από καρκίνο του θυρεοειδούς, ο πρόεδρος της Βενεζουέλας -καρκινοπαθής και ο ίδιος- αναρωτιέται: «Μήπως οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν αναπτύξει μυστική τεχνολογία που προκαλεί καρκίνο στους αριστερούς ηγέτες της Λατινικής Αμερικής;».
Εκτός από τον ίδιο και την Κριστίνα Φερνάντες, σε θεραπεία για καρκίνο έχουν υποβληθεί ο Φερνάντο Λούγο (πρόεδρος της Παραγουάης), η πρόεδρος της Βραζιλίας Ντίλμα Ρούσεφ αλλά και ο προκάτοχός της Λούλα ντα Σίλβα.
Σε ομιλία του στη στρατιωτική ακαδημία του Καράκας, ο Ούγκο Τσάβες είπε ότι δεν απευθύνει «απερίσκεπτες κατηγορίες», αλλά πως «σκέφτεται δυνατά».
Υποστήριξε, όμως, ότι τα περιστατικά καρκίνου ανάμεσα στους ηγέτες της Λατινικής Αμερικής «είναι δύσκολο να τα εξηγήσει κανείς με βάση τον νόμο των πιθανοτήτων»....

«Θα ήταν απίθανο εάν (οι ΗΠΑ) είχαν αναπτύξει μυστική τεχνολογία που να επιφέρει τον καρκίνο, χωρίς κανείς να το γνωρίζει;» αναρωτήθηκε ο Τσάβες.
Σύμφωνα με το BBC, στο σημείο αυτό υποστήριξε ότι τη δεκαετία του ’40 επιστήμονες που εργάζονταν για την κυβέρνηση των ΗΠΑ μόλυναν με τον ιό της σύφιλης και με άλλες ασθένειες κρατούμενους στη Γουατεμάλα, αλλά αυτό αποκαλύφθηκε μόλις πέρυσι.
Αστειεύτηκε, δε, λέγοντας πως θα προσέχει περισσότερο τους ηγέτες της Βολιβίας και του Ισημερινού, Έβο Μοράλες και Ραφαέλ Κορέα, από φόβο μήπως προσβληθούν και εκείνοι από καρκίνο.

ΠΗΓΗ-http://kafeneio-gr.blogspot.com/2011/12/blog-post_1976.html

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=MZZrvaQ-Q0M


ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ...

ΦΙΛΑΚΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

PISTOS788 είπε...

telitsa -paylitsa

Υπάρχουν ορισμένοι τρόποι να λατρεύεις το Θεό που ισοδυναμούν με βλασφημία. Υπάρχουν τρόποι να αρνείσαι το Θεό, που ισοδυναμούν με λατρεία.
André Gide, 1869-1951, Γάλλος συγγραφέας, Νόμπελ 1947

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ,Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

«Πυρ ήλθον βαλείν επί την Γην», . (Λουκ. 12, 49 εξ.).

«δια πίστεως κατηγωνίσαντο βασιλείας, ειργάσαντο δικαιοσύνην... έφραξαν στόματα λεόντων, έσβεσαν δύναμιν πυρός, έφυγον στόματα μαχαίρας... εμπαιγμών και μαστίγων πείραν έλαβον, έτι δε δεσμών και φυλακής· ελιθάσθησαν, επρίσθησαν, επειράσθησαν, εν φόνω μαχαίρας απέθανον... υστερούμενοι, θλιβόμενοι, κακουχούμενοι κ.λπ. (κεφ. 11). Oι μάρτυρες της Πίστεως εγεννήθησαν ισχυροί εν πολέμω»,...

...για να φθάσει, κάποτε η Aνθρωπότητα στο Ωμέγα-Xριστός, δηλ. στην αληθινή παγκοσμιοποίηση, σε μια κοινωνία αγάπης και αλληλεγγύης και δικαιοσύνης και ειρήνης!
Αμήν

Ανώνυμος είπε...

peter


Χχμμ ας δημιουργησουμε καρκινο σε μερικους που μας χαλανε την πιατσα.
Ηλεκτρονικη η τεχνολογια με βαση την ενεργεια των ηλεκτρονιων δηλαδη με ρευμα. Ψυχοτρονικη η τεχνολογια που δουλευει με βαση της επιθυμιες σκεψης και προπαντος με την ενεργεια της ψυχης αλλα και του ρευματος,αναλογος την συσκευη και τον σκοπο. Οπως εχει ο καθε ανθρωπος το δικο του διαφορετικο δαχτυλικο αποτυπωμα ετσι εχει και ο καθενας την δικη του ηλεκτρομαγνητικη συχνοτητα(ενεργειακη ταυτοτητα) στο σωμα του αλλα και στα οργανα του.Αυτο μπορουμε να το δουμε με τις ηλεκτροφωτογραφιες υψηλης συχνοτητας τεχνολογιας κιρλιαν.Λοιπον ας δουμε την συχνοτητα θυροειδους του τσαβες ας πουμε οτι ειναι 12,3344556677 αν του την αλλαξουμε 12,334411111 θα του προκαλεσουμε μικροπροβληματα χχμμ οχι ας το κανουμε 9,88888888 τοτε θα εμφανηστει ενας καρκινος αν το κανουμε ποιο μικρο τον αριθμο ξαφνηκα τοτε θα σταματησει και θα πεθανει. Μπορει να θεραπευτει ολοκληρωτικα ο καρκινος με επισημα μεσα και ας ακουγετε απιθανο. Ομως τον τρεχουνε σε χημειοθεραπειες η οποιες αυτες σκωτωνουν και δεν θεραπευουν.Στην πραγματικοτητα η χημειοθεραπεια σε σκωτωνει και οχι ο καρκινος,απλα η χημειοθεραπεια ισως σου δωσει με αθλιο τροπο λιγο χρονο παραπανω.Αυτο το απεδειξε ο dr.hamer τον οποιο φυλακισαν κυκλοφορουν,αρκετες πληροφοριες.

Ως ποτε θα κανουν κουμαντο στον κοσμο και ως ποτε θα διαφθηρουν βασανιζουν κολαζουν σκωτωνουν ταλαιπωρουν τον κοσμο αυτοι οι καποιοι...Ποσο αλλο να παει?


Σε καθε σημειο του κοσμου βλεπω στο βιντεακι και μια ανθρωποζωηκη οντοτητα,μονο τα χελωνιτζακια δεν εχουμε δει.Βλεπουμε την τζουλια η οποιοδηποτε πολυσηζητημενο και ταυτοχρονα κραγμενο ατομο και το αναφερει ο κοσμος η τους κανει γελειογραφειες,αρα οτι βλεπει ο κοσμος το αποτηπωνει οποτε γιατι αυτα τα πλασματα να μην τα αποτειπωσανε σε μορφη αγαλματων?Ε και αφου τα ειδαν τα εφτιαξαν-αποτυπωσαν.

PISTOS788 είπε...

BornGR

Oι μάρτυρες της Πίστεως εγεννήθησαν ισχυροί εν πολέμω»,...

...για να φθάσει, κάποτε η Aνθρωπότητα στο Ωμέγα-Xριστός, δηλ. στην αληθινή παγκοσμιοποίηση, σε μια κοινωνία αγάπης και αλληλεγγύης και δικαιοσύνης και ειρήνης!
Αμήν

ΓΕΝΟΙΤΟ ΓΕΝΟΙΤΟ ΑΜΗΝ ΒΡΟΟ!!

ΖΚΕ ΣΥΝΤΟΜΩΣ...ΑΝΑΝΗΨΑΤΕ...

PISTOS788 είπε...

peter

ΔΥΝΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ...ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ...ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ...ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ...

ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΕΤΕΡ!

PISTOS788 είπε...

Η ΙΔΙΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ…!!!

Σύμφωνα με την Αρχή της Διοίκησης του Αγίου Όρους οι φορείς που εμπλέκονται σε αυτήν είναι τρείς:
1. H Ελληνική πολιτεία, που είναι υπεύθυνη σύμφωνα με το Ελληνικό Σύνταγμα, για την Ασφάλεια και την πολιτική προστασία του Αγίου Όρους (άρθρο 105/1986 του Συντάγματος).
2. Το Οικουμενικό Πατριαρχείο, για την πνευματική Αυτοτέλεια του Αγίου Όρους.
3. Τα εκκλησιαστικά διοικητικά όργανα του Αγίου Όρους, για...
την εφαρμογή των κανόνων λειτουργίας του, δηλαδή τα γενικά διοικητικά όργανα του Αγίου Όρους, όπως η Ιερή Κοινότητα, η Ιερή Επιστασία και η Έκτακτη Εικοσαµελής Σύναξη.
Οι πράξεις του Ηγούμενου δεν απειλούν την ασφάλεια του Αγίου Όρους άρα δεν νομιμοποιούνται οι Ελληνικές Αρχές να παρέμβουν στα εσωτερικά του και να διατάξουν την σύλληψη του ΕΦΡΑΙΜ…!!!
Η Ελληνική δικαιοσύνη θα έπρεπε να παραπέμψει την Ηγούμενο ΕΦΡΑΙΜ στα γενικά διοικητικά όργανα του Αγίου Όρους και να αφήσουν τα θρησκευτικά όργανα να αποφασίσουν για την τύχη του…!!!!
Είναι κάτι σαν την παραπομπή των βουλευτών, αν υπάρχουν ενδείξεις αδικημάτων από την δικαιοσύνη στη βουλή, και αυτή αποφασίζει για την παραπομπή τους η όχι…!!!
Στο Νοµοθετικό ∆ιάταγµα της 10/16 Σεπτεµβρίου 1926 “περί κυρώσεως του Καταστατικού Χάρτου του Αγίου Όρους”, περιλαμβάνονται ΟΙ διατάξεις που ρυθμίζουν την οργάνωση, τη διοίκηση και την απονοµή της δικαιοσύνης στο Άγιο Όρος.
Σύμφωνα με τα παραπάνω, η παρέμβαση της Ελληνικής εκτελεστικής εξουσίας για την σύλληψη του ΕΦΡΑΙΜ είναι καθόλα παράνομή, και με το σκεπτικό ότι παραβιάζεται και η δικαιοδοσία του ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ επιτρέπει την παρέμβαση ακόμα και της ΡΩΣΙΑΣ για την αποκατάσταση της τάξης …!!!
Το μείζων ερώτημα που τίθεται είναι αν οι αρμόδιοι δικαστές και πολιτικοί που έδωσαν την εντολή γνώριζαν όλα αυτά η όχι ;
Αν δεν γνώριζαν τότε δεν έχουν καμία θέση στην πολιτική ζωή της χώρας γιατί είναι επικίνδυνοι…!!!
Αν γνώριζαν, αυτό αποτελεί άμεσο χτύπημα κατα της ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΚΛΗΣΙΑΣ…!!!
ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙΡΟΙ…..ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝ…..!!

ΠΗΓΗ-http://anti-ntp.blogspot.com/2011/12/blog-post_1858.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FeqkAp+%28%CE%91%CE%9D%CE%A4%CE%99-%CE%9D%CE%95%CE%91+%CE%A4%CE%91%CE%9E%CE%97+%CE%A0%CE%A1%CE%91%CE%93%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%A9%CE%9D%29

PISTOS788 είπε...

Παρέμβαση του Πάνου Καμμένου για το θέμα Εφραίμ και την γεωπολιτική διάσταση

Από τον Πάνο Καμμένο

Ποτέ μέχρι σήμερα δεν μίλησα για το Βατοπέδι ,τον Ηγούμενο Εφραίμ παρότι ερωτήθηκα πολλές φορές αυτά τα χρόνια. Δέν το έκανα γιατί είμαι αρνητικά προκατειλημμένος εναντίον του λόγω της στάσεως του ίδιου αλλά και της Μονής Βατοπεδίου με πάθος που δεν συνάδει σε ορθοδόξους κατά των Ηρώων μοναχών της Ιεράς μονής Εσφιγμένου που αρνούνται εδώ και χρόνια να υποκύψουν στον πειρασμό των χρημάτων της....
ΕΕ και το μόνο που ζητούν είναι ο σεβασμός στήν Πίστη τους. Δέν θα ήμουν λοιπόν δίκαιος στην κρίση μου και παράλληλα σέβομαι την Αγιότητα της Αγίας Τιμίας Ζώνης. Βάζω μόνο μιά συνισταμένη λοιπόν στο θέμα χωρίς άλλο σχολιασμό. Η δικαιοσύνη οφείλει να αντιμετωπίζει όλους πολίτες, κληρικούς ,πολιτικούς το ίδιο όπου βέβαια της αφήνουν περιθώρια κατάπτυστοι νόμοι όπως αυτός περι ευθύνης υπουργών. 1.Πώς ΜΜΕ που υπηρετούν το μνημόνιο και τους τοκογλύφους παίρνουν επάνω τους την προπαγάνδα υπέρ μοναχού όταν η διαφήμιση μετατρέπεται σε δυσφήμηση ?2.Την ώρα που Ρωσία, Ισραήλ ,ΗΠΑ για πρώτη φορά στην ιστορία μετα τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο έχουν κοινά συμφέροντα με την Ελλάδα και αποδεικνύουν έμπρακτα την στήριξη τους δημιουργείται σοβαρό θέμα στις σχέσεις μας με τη Μόσχα με την προφυλάκιση του ηγούμενου την παραμονή των Χριστουγέννων μόλις γύρισε απο τον πρόεδρο Πούτιν ,με μόνο κερδισμένο τους Δανειστές που θέλουν τα πάντα τώρα και τζάμπα ως κατακτητές? ΑΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ,το άρθρο που επισυνάπτω βοηθά….

PISTOS788 είπε...

Ρωσία και Ισραήλ ζητούν άμεση έναρξη γεωτρήσεων νότια της Κρήτης!

Ρωσία και Ισραήλ, όπως αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές του ΥΠΕΚΑ στο defencenet.gr, ζήτησαν επίσημα από την κυβέρνηση Παπαδήμου να ξεκινήσουν ΆΜΕΣΑ γεωτρήσεις στην θαλάσσια περιοχή νότια της Κρήτης, εντοπισμού υδρογονανθράκων, χωρίς να περιμένουν τα χρονοβόρα αποτελέσματα των ερευνών του ΥΠΕΚΑ, αφού όπως ισχυρίζονται, “Γνωρίζουν πολύ καλά που υπάρχει πετρέλαιο και φυσικό αέριο».

«Δεν χρειαζόμαστε πρόσθετα στοιχεία για να ξεκινήσουν άμεσα οι έρευνες» δήλωσαν τόσο η Gazprom και η Rosneft, όσο και η ισραηλινή Delek, αφού έχουν βεβαιωθεί για την ύπαρξη τεράστιων κοιτασμάτων και θεωρούν ότι από την στιγμή που αναλαμβάνουν αυτές το ρίσκο της γεώτρησης σε σημεία που θα επιλέξουν αυτές, δεν υπάρχει κανένας λόγος από την ελληνική κυβέρνηση να μην δώσει το «πράσινο φως» για να προχωρήσουν άμεσα σε δοκιμαστικές γεωτρήσεις.

Μάλιστα όμως χαρακτηριστικά είπε ένας Ρώσος αξιωματούχος στο περιθώριο της συνεδρίασης της Mεικτής Eνεργειακής Eλληνο-Ρωσική Ομάδα Εργασίας που συνεδρίασε στο υπουργείο στις 12 Δεκεμβρίου:

«Δεν καταλαβαίνουμε τι σας κοστίζει να προχωρήσουμε με δικές μας δαπάνες σε άμεση γεώτρηση στα σημεία που εμείς θεωρούμε ότι υπάρχουν κοιτάσματα. Αν αποτύχουμε δεν σας κοστίζει τίποτα, ίσα-ίσα που θα περιοριστούν οι προς έρευνα περιοχές. Αλλά αν πετύχουμε, εμείς θα έχουμε μερίδιο σε ένα ακόμα κοίτασμα από τα δεκάδες μεγάλα κοιτάσματα που αξιοποιούμε σε όλο τον πλανήτη. Εσείς όμως θα σωθείτε. Σε μερικούς μήνες μπορεί να σας αρπάξουν το κοίτασμα για πενταροδεκάρες. Αν μέχρι τον Μάρτιο βρεθούν αυτά που υπολογίζουμε, αλλάζουν πολλά πράγματα στην τύχη της Ελλάδας»!

PISTOS788 είπε...

Μάλιστα η πιο πάνω θέση, αποτυπώθηκε και στο επίσημο ανακοινωθέν του υπουργείου, με κομψό, βέβαια, τρόπο, όπου αναφέρθηκαν επί λέξει τα εξής για το θέμα της έναρξης γεωτρήσεων νότια της Κρήτης από την Ρωσία: «Η ρωσική αντιπροσωπεία στάθηκε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την έρευνα υδρογονανθράκων σε χερσαίες και υπεράκτιες περιοχές της Ελλάδας, που προωθεί το ΥΠΕΚΑ».

Η επιτροπή συνεδρίασε, την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου. Το ΥΠΕΚΑ εκπροσωπήθηκε από τον Γενικό Γραμματέα Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Καθ. Κώστα Μαθιουδάκη, ενώ τη ρωσική πλευρά εκπροσώπησε ο Σύμβουλος του Υπουργού Ενέργειας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Kirill Gadzacev και σε κάποια φάση της συνεδρίασής της παραβρέθηκε και ο υφυπουργός ΠΕΚΑ αρμόδιος για θέματα Ενέργειας, Γιάννης Μανιάτης.

Μάλιστα δια της διπλωματικής οδού έχει υπάρξει από την Ρωσία η διαβεβαίωση στην Ελλάδα ότι «Δεν έχετε να φοβάστε τίποτα και από κανέναν αν υπάρξει κάποιος που παράνομα θέλει να διεκδικήσει μερίδιο από τον ορυκτό σας πλούτο», τονίστηκε και εννοούσαν φυσικά την Τουρκία.

Στο ίδιο ακριβώς πλαίσιο βρίσκεται και η επιμονή του Ισραήλ, όπου η Delek δήλωσε ότι «Δεν θέλει τα αποτελέσματα των ερευνών, ξέρει που να κάνει τις γεωτρήσεις με 100% δική της επιβάρυνση σε ότι αφορά το κόστος πιθανής αποτυχίας»!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες όλα τα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει οι Αμερικανοί και ειδικά η Υπηρεσία Φυσικών Πόρων, βρίσκονται στα χέρια της κυβέρνησης του Ισραήλ, ενώ έχουν διαβιβαστεί στη DELEK με αποτέλεσμα η εταιρεία να φαίνεται έτοιμη να προσχωρήσει σε επενδύσεις στην Ελλάδα θεωρώντας πως η επιτυχία είναι βέβαια.

PISTOS788 είπε...

Βέβαια, καλά όλα αυτά, αλλά φαίνεται ότι οι ισχυροί παίκτες, πρώτα οι ΗΠΑ (οι οποίες θεωρούν αυτονόητο ότι θα έχουν την εκμετάλλευση, μέσω των εταιρειών τους, των κοιτασμάτων αυτών ειδικά αν αφορούν πετρέλαιο) και κατά δεύτερον η Ε.Ε., για ανεξήγητους λόγους θέλουν να καθυστερήσει η όλη διαδικασία.

Εξ ου και η στροφή 180 μοιρών του υφυπουργού Γ.Μανιάτη μέσα σε λίγες ημέρες που ενώ είχε εμμέσως προαναγγείλει στην Ολομέλεια της Βουλής άμεση έναρξη γεωτρήσεων απαντώντας σε σχετική πρόσκληση του βουλευτή και υπεύθυνου του Τομέα Εξωτερικών της Ν.Δ. Π.Παναγιωτόπουλου, λίγες ημέρες μετά σε Επιτροπή της Βουλής, μίλησε για «διαδικασία χρόνων».

Για να επιβεβαιωθεί φαίνεται ο Ρώσος που υποστήριξε ότι «Θα σας πάρουν τα κοιτάσματα για πενταροδεκάρες» εννοώντας ότι μετά την επικείμενη ολική πτώχευση η κρατική περιουσία θα περάσει στον έλεγχο των δανειστών ή των προστατών…

Γιατί τέτοια αγωνία για τα κοιτάσματα νότια της Κρήτης: Σύμφωνα με τον ομότιμο καθηγητή του Πολυτεχνείου Κρήτης Α.Φώσκολου η αξιολόγηση γεωλογικών, γεωχημικών και λοιπών γεωστοιχείων, που έχουν δημοσιευθεί κυρίως από ξένους επιστήμονες, μας υποδεικνύει την ύπαρξη μεγάλων αποθεμάτων υδρογονανθράκων νότια της Κρήτης και ειδικότερα εντός της Μεσογειακής Ράχης, έκτασης περίπου 80.000 Km2, με μεγάλο μέρος της να βρίσκεται εντός της ελληνικής Α.Ο.Ζ που έχει ήδη καθοριστεί από το υπουργείο ΠΕΚΑ.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Φώσκολος, από την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων η Κρήτη για 25 χρόνια θα πάρει 1,2 δισ. ευρώ το χρόνο.

Ο κ. Φώσκολος στην ομιλία του παρέθεσε στοιχεία Νορβηγών επιστημόνων, σύμφωνα με τα οποία τα αποθέματα κάτω από την Κρήτη είναι της τάξεως των 20 -22 δισ. βαρέλια πετρέλαιο, ενώ σε αυτά μπορούν να προστεθούν και περίπου 20 δισ. βαρέλια πετρελαίου που βρίσκονται στη ζώνη του Ηροδότου, δηλαδή 150 -175 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Ιεράπετρας.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες