Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

PROJECT WORD EVACUATION,ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΝΕΦΕΛΕΣ...ΣΤΟ ΑΓ.ΟΡΟΣ...

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ ΠΟΛΥ ΞΑΦΝΙΚΑ.ΤΑ ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΠΟΥ ΣΚΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ.ΤΟΣΟ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΟΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.
ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΕ ΔΕΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ,ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΤΙΝΕΣ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΒΙΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ….
ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ-ΟΥΡΑΝΙΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ…ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΘΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ.
ΚΑΙ ΤΑΥΤΑ ΕΙΠΩΝ ΒΛΕΠΟΝΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΠΗΡΘΗ ,ΚΑΙ ΝΕΦΕΛΗ ΥΠΕΛΑΒΕΝ ΑΥΤΟΝ ΑΠΟ ΤΩΝ ΟΦΘΑΛΜΩΝ ΑΥΤΩΝ.
ΚΑΙ ΩΣ ΑΤΕΝΙΖΟΝΤΕΣ ΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΝ ΠΟΡΕΥΟΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΥ…ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΑΝΔΡΕΣ ΔΥΟ ΠΑΡΕΙΣΤΗΚΕΣΑΝ ΑΥΤΟΙΣ ΕΝ ΕΣΘΗΤΙ ΛΕΥΚΗ,
ΟΙ ΚΑΙ ΕΙΠΟΝ,
ΑΝΔΡΕΣ ΤΙ ΕΣΤΗΚΑΤΕ ΕΜΒΛΕΠΟΝΤΕΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΝ;
ΟΥΤΟΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ Ο ΑΝΑΛΗΦΘΕΙΣ ΑΦ’ΥΜΩΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΝ,ΟΥΤΩΣ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ,ΟΝ ΤΡΟΠΟΝ ΕΘΕΑΣΑΣΘΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΡΕΥΟΜΕΝΟΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΝ…
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΑΚΤΙΝΑ.
Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΓΗΙΝΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ.
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΕΣ ΕΓΩΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΘΕΣΕΙΣ Ή ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΤΟ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΚΤΙΝΩΝ.
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΥΨΩΣΕΙ ΤΙΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ,ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΕΓΩΙΣΜΟΥ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΟΥΝ….
ΕΝΑ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΑΡΔΙΑ,ΔΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΜΟΡΦΗ,ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ….


ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ, ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΤΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΠΟΝΤΟΥΣ!ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΣΩΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.
ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΑΙΣΘΑΝΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΦΡΗ ΣΑΝ ΠΟΥΠΟΥΛΟ!ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΠΩΣ!
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ Η ΧΑΡΑ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΠΕΤΑΓΜΑ!

ΠΑΝΤΟΤΕ ΧΑΙΡΕΣΘΕ,ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΘΕ,ΕΝ ΠΑΝΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΤΕ!

ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΤΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟΥ ΠΟΥ ΕΧΥΣΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΑΣ!ΦΙΛΑΚΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

http://www.youtube.com/watch?v=yDbGt96IBLM

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Αδερφέ μου, είσαι χείμαρρος!

Είχα διαβάσει ότι υπάρχει αυτό το "μέσο μεταφοράς" σε συγκεκριμένη χώρα και θα είναι αυτό που θα την βοηθά να κατατροπώνει τους εχθρούς, αφού θα μπορεί να βρίσκεται όπου χρειαστεί, σε πολύ λίγο χρόνο.
Ο πόλεμος των αρχών σε πλήρη ανάπτυξη και ο Έλληνας σε προετοιμασία για να αναλάβει, ό,τι θα του παραδοθεί!.......δεν γινόταν αλλιώς και είμαι βέβαιος ότι μέρα με την ημέρα θα το καταλάβουμε όλοι και θα τον δοξάζουμε!
Τέσσερα κεριά έλιωναν αργά αργά.
Ο χώρος ήταν τόσο ήσυχος, που μπορούσε να ακουστεί η συζήτησή τους..
Το πρώτο έλεγε: "Εγώ είμαι η Υπομονή''.
Μα οι άνθρωποι δεν καταφέρνουν να με διατηρήσουν: πιστεύω ότι δε μου μένει άλλο από το να συνεχίσω να σβήνω!"
Κι έτσι αφέθηκε σιγά σιγά να σβήσει ολοκληρωτικά.
Το δεύτερο είπε: "Εγώ είμαι η Πίστη''.
Δυστυχώς δεν χρειάζομαι πουθενά.
Οι άνθρωποι δεν θέλουν να ξέρουν για μένα,
κι έτσι δεν έχει νόημα να παραμένω αναμμένο.
Μόλις ολοκλήρωσε τα λόγια του, ένα ελαφρύ αεράκι
φύσηξε πάνω του και το έσβησε..
Πολύ λυπημένο το τρίτο κερί, με τη σειρά του είπε:
"Εγώ είμαι η Αγάπη''.
Δεν έχω τη δύναμη να συνεχίσω να παραμένω αναμμένο.
Οι άνθρωποι δεν μου δίνουν σημασία και δεν αντιλαμβάνονται το πόσο σημαντικό είμαι.
Αυτοί μισούν ακόμα και αυτούς που τους αγαπούν περισσότερο.
Και χωρίς να περιμένει άλλο, το κερί αφέθηκε να σβήσει..
Ξαφνικά, ένα μικρό παιδί μπήκε στο δωμάτιο και είδε τα τρία κεριά σβηστά. Φοβισμένο από το μισοσκόταδο, είπε: Μα τι κάνετε! Πρέπει να παραμείνετε αναμμένα, γιατί εγώ φοβάμαι το σκοτάδι! Και ξέσπασε σε δάκρυα..
Τότε το τέταρτο κερί είπε με συμπόνια: Μη φοβάσαι καλό μου, μην κλαις. ''Εγώ είμαι η Ελπίδα''.
Όσο θα είμαι αναμμένο, θα μπορούμε πάντα να ξανανάψουμε τα άλλα τρία κεριά. Με μάτια λαμπερά και γεμάτα δάκρυα, το μικρούλι πήρε το κερί της ελπίδας, και άναψε ξανά όλα τα άλλα...
Ίσως το μεγαλύτερο Project όλων τον εποχών με το πολυπληθέστερο cast....

Υ.Γ Πάντα έβλεπαν ζεστά το Αγ. Όρος, τον γένος των Ξανθών.
Καλό βράδυ Αδερφοί μου

PISTOS788 είπε...

telitsa paylitsa

...Τρέχω στὸ κελὶ τοῦ Ἁγίου. Μόλις μπῆκα στὴν τραπεζαρία του, βλέπω τὴν ἐσωτερικὴ πόρτα ἀνοιχτή. Αὐτὸ ποὺ ἀντίκρυσα στὴ συνέχεια – ὅπως θὰ καταλάβετε μὲ ἄφησε ἄναυδη. Μὲ γέμισε θαυμασμό. Ὁ Ἅγιος δὲν πατοῦσε στὸ πάτωμα! Στεκότανε στὸν ἀέρα, δυὸ σπιθαμὲς πάνω ἀπὸ τὸ ἔδαφος! Τὰ χέρια του ἦσαν ὑψωμένα πρὸς τὸ εἰκονοστάσιό του, στὴν Παναγία καὶ προσευχόταν. Τὸ πρόσωπό του εἶχε ὑποστεῖ μίαν ἀλλοίωση. Πρόσωπο Ἁγίου. Ὅταν εἶδα αὐτὸ τὸ θαῦμα, συγκινήθηκα βαθύτατα...

ΑΓ.ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ....

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΕΤΑΓΜΑΤΑ....

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΠΡΑΔΕΡ,ΑΡΤΙ ΑΦΙΧΘΕΙΣ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ,Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΜΑΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ...

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ....

PISTOS788 είπε...

Οι τρεις τύποι εξωγήινων πολιτισμών και η Γη!

Ο πρώτος που μίλησε για "τύπους εξωγήινων πολιτισμών", ήταν ο Ρώσος αστροφυσικός Nicolai Kardashev, το 1964. Η άποψή του ήταν, ότι οι προηγμένοι εξωγήινοι πολιτισμοί μπορούν να χωριστούν σε τρεις τύπους.

Με βάση αυτή τη θεωρία ο καθηγητής Θεωρητικής Φυσικής στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, δρ. Michio Kaku, ανέπτυξε τη δική του θεωρητική κατάταξη περί "3 Τύπων". Ο διαχωρισμός από τον έναν Τύπο στον άλλο, γίνεται με βασικό κριτήριο την ενέργεια που καταναλώνεται σε κάθε πολιτισμό.

Εξωγήινος Πολιτισμός Τύπου 1

Εδώ ανήκουν όσοι εξωγήινοι πολιτισμοί έχουν καταφέρει να ελέγξουν μορφές ενέργειας σε πλανητικό επίπεδο. Ελέγχουν τους σεισμούς, τον καιρό, τα ηφαίστεια, έχουν πόλεις πάνω στον ωκεανό. Οτιδήποτε υπάρχει πάνω σε έναν πλανήτη, το ελέγχουν.

Εξωγήινος Πολιτισμός Τύπου 2

Ανήκουν αυτοί που διαχειρίζονται ενέργειες σε αστρικό επίπεδο και παίρνουν ενέργεια άμεσα από το μητρικό αστέρι τους. Χρησιμοποιούν ηλιακή ενέργεια, δηλαδή απευθείας από τον ήλιο, για να ενεργοποιήσουν τις τεράστιες μηχανές τους. Όταν φτάσουν στο σημείο να εξαντλήσουν τη δύναμη από ένα αστέρι, πηγαίνουν στο επόμενο. Εξαντλούν δηλαδή σταδιακά τη δύναμη εκατομμυρίων αστέρων του γαλαξία.

Εξωγήινος Πολιτισμός Τύπου 3

Εδώ κατατάσονται εκείνοι που καταναλώνουν γαλαξιακή ενέργεια, εκμεταλλευόμενοι τις δυνάμεις ολόκληρου του γαλαξία τους!

PISTOS788 είπε...

Σε ποιό τύπο εξωγήινου πολιτισμού ανήκει η Γη.

Σε ποιο από τους παραπάνω τύπους ανήκει άραγε ο πλανήτης μας; Η διευκρίνιση που δίνει ο Θεωρητικός Φυσικός είναι αφοπλιστική: "Τι είμαστε εμείς σε αυτή την κλίμακα; Είμαστε τύπου 0. Δεν ανήκουμε καθόλου σε αυτή την κλίμακα. Δεν παίρνουμε ενέργεια από τα αστέρια ή τους γαλαξίες, αλλά από νεκρά φυτά και πετρέλαιο.

Ωστόσο, μπορούμε να υπολογίσουμε πότε θα εξελιχθούμε σε πολιτισμό τύπου 1. Κάθε φορά που διαβάζω τις εφημερίδες, βλέπω στοιχεία για αυτή την ιστορική μεταβίβαση από τύπου 0 σε τύπου 1. και είμαι προνομιούχος που ζω στην πιο σημαντική αποχή της ιστορίας του ανθρώπινου είδους: τη μετάβαση από τύπου 0 σε τύπου 1.

Αυτή η μετάβαση λοιπόν είναι ίσως η πιο σημαντική που έχει γίνει ποτέ. Μερικοί άνθρωποι δεν την θέλουν. Φοβούνται αυτή τη μετάβαση γιατί θα είναι σε έναν πλανητικό πολιτισμό που θα είναι ανεκτικός σε πολλές κουλτούρες. Βρίσκονται μέσα σε ένα χάσμα. Φοβούνται γιατί γνωρίζουν ότι είναι μάρτυρες της γέννησης ενός καινούριου πλανητικού πολιτισμού. Έτσι, δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με αυτό".

Βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη περίοδο για την επιβίωση του πλανήτη μας! Θα τα καταφέρουμε;

Σύμφωνα με τον Kaku, βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη φάση του πλανήτη μας, καθώς μέσα στα επόμενα χρόνια θα πρέπει να έχουμε εξελιχθεί από πολιτισμό τύπου 0 σε πολιτισμό τύπου 1, γιατί διαφορετικά δεν θα καταφέρει να επιβιώσει το ανθρώπινο είδος. Το θέμα λοιπόν είναι αν θα μπορέσουμε να εξελιχθούμε όσο χρειάζεται για να μπούμε σε αυτή τη μετάβαση.

Ο Michio Kaku επιχειρεί να απαντήσει και σε αυτό το ερώτημα: "Όταν κοιτάζουμε στο διάστημα, δεν βρίσκουμε αποδείξεις πουθενά για πολιτισμούς τύπου 1, 2 και 3. Κανένα στοιχείο ή οτιδήποτε άλλο. Τα μαθηματικά λένε ότι πρέπει να υπάρχουν στο γαλαξία χιλιάδες πολιτισμοί τύπου 1, 2 και 3. Δεν βλέπουμε όμως καμία απόδειξη. Και γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί η μετάβαση από τύπου 0 σε τύπου 1 είναι η πιο επικίνδυνη απ’ όλες. Μπορεί να μην τα καταφέρουμε.

Είναι ένας αγώνας ενάντια στον χρόνο. Από τη μία μεριά, έχουμε τις δυνάμεις της μετεξέλιξης και των πολλών πολιτισμών μπροστά στα μάτια μας. Από την άλλη πλευρά, έχουμε όπλα μαζικής καταστροφής όπως είναι η πυρηνική ενέργεια, που αποτελούν εμπόδια στο να φτάσουμε στον στόχο μας. Με άλλα λόγια, ίσως δεν τα κατάφεραν άλλοι στο διάστημα.

Αν μια μέρα έχουμε διαστημόπλοια που να μπορούμε να επισκεπτόμαστε άλλα αστρικά συστήματα, ίσως βρούμε πλανήτες που να μην έχουν ατμόσφαιρες ή που οι ατμόσφαιρές να είναι υπερβολικά ζεστές για να αντέξει εκεί ζωή και να μη έχουν κάνει τη μετάβαση από τύπου 1 σε τύπου 2."

PISTOS788 είπε...

Είμαστε από τις πιο σημαντικές γενιές του πλανήτη!

Τέλος, ο Michio Kaku τονίζει: "Η σημερινή γενιά και τα εγγόνια μας είμαστε οι πιο σημαντικές γενιές που έχουν περπατήσει ποτέ στην επιφάνεια της Γης. Είμαστε οι γενιές που θα καθορίσουν αν θα κάνουμε τη μετάβαση από τον πολιτισμό τύπου 0 σε πολιτισμό τύπου 1 ή αν θα καταστρέψουμε τον εαυτό μας λόγω του εγωισμού μας".

Συντάκτης: Όλγα Τάντου

ΠΗΓΗ-http://www.pyles.tv/News/ufo/Politismi-Kaku.aspx

Ανώνυμος είπε...

peter


telitsa θα σου πω κατι ας πουμε αναλογο μια πρωην μου,μου ειχε πει οτι παλια ητανε τρομερη εγωιστρια και της πηρε καιρο και πολυ αγωνα για να αλλαξει.Μπορουσε να ξερει που ημουν και εκει που ημουν τι φορουσα η τι αισθανομουν η ενα τσαντισμενο επιθετικο η νευρικο ζωο
να το κανει να ειναι σαν γατουλα.

Και οι εξωγηινοι τυπου 4 τι καταναλωνουν? ΟΚ πες οτι θα γινουν αυτα.Γιατι να γινει εκκενωση στη Γη?αντε να γινει αλλα στην Γη τι θα γινετε αμα φυγουμε?Και εαν δεν θελω
εγω να φυγω και με παρουν χωρις να το θελω μιλαμε για ενα ειδος απαγωγης,οχι οτι θα με ενοχλουσε[προσωπικα].

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες