Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ...ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ...

ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΚΡΑΥΓΑΖΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΔΙ'ΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΑΙΤΙΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΟΡΓΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟΝ ΝΑ ΚΡΑΥΓΑΖΗ,ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ,ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΓΗΝ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΚΕΙΝΟΣ



ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ...

8 σχόλια:

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Σε τούτα δω τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει!

Τα αόρατα νήματα είναι οι δυνατότεροι δεσμοί – Φ. Νίτσε
Καλό βράδυ αδερφέ μου

ταξιδιώτισσα είπε...

όμορφο το τραγούδι του Χατζή

καλή δύναμη...

PISTOS788 είπε...

BornGR
Ο Ήρωας Νικηταράς ο Τουρκοφάγος
Η Ελληνική κυβέρνηση, επί Όθωνα, τον συνέλαβε το 1839 και τον καταδίκασε, αν και παντελώς αθώο, σε ενάμιση χρόνο φυλακή, με τη κατηγορία της «προδοσίας».
Μετά από 1,5 χρόνο τον ελευθέρωσαν και κατάντησε ζητιάνος στα σοκάκια του Πειραιά.
Η αρμόδια αρχή η οποία χορηγούσε πόστα είχε ορίσει μια ορισμένη μέρα στον ήρωα επαίτη μια θέση μια μέρα της εβδομάδος κοντά στην εκκλησία της Ευαγγελίστριας και του επέτρεπε (!) να επαιτεί κάθε Παρασκευή! Αυτή ήταν η ανταμοιβή του.


Όταν αυτά έφτασαν στα αυτιά του πρέσβη της Μεγάλης Δύναμης ( Ρωσίας), αυτός απεστάλθη από την Ρωσική κυβέρνηση του, στο πόστο όπου επαιτούσε ο μεγάλος οπλαρχηγός.
Μόλις ο Νικηταράς αντελήφθη τον ξένο μάζεψε αμέσως το απλωμένο χέρι του.
"Τι κάνετε στρατηγέ μου;" ρώτησε ο ξένος
"Απολαμβάνω ελεύθερη πατρίδα" απάντησε υπερήφανα ο ήρωας.
"Μα εδώ την απολαμβάνετε καθισμένος στον δρόμο;" επέμενε ο ξένος.
"Η πατρίδα μου έχει χορηγήσει σύνταξη για να ζω καλά, αλλά έρχομαι εδώ για να παίρνω μια ιδέα πως περνάει ο κόσμος" απήντησε περήφανα ο Νικηταράς.
Ο ξένος κατάλαβε, και διακριτικά, φεύγοντας άφησε να του πέσει ένα πουγκί με χρυσές λίρες.
Ο Νικηταράς άκουσε τον ήχο, έπιασε το πουγκί και φώναξε στον ξένο:" Σου έπεσε το πουγκί σου. Πάρε το μην το βρει κανένας και το χάσεις!!!"
Στις 25(ή 27) του Σεπτέμβρη του 1849, ο γενναιότερος των γενναίων, πεθαίνει ξεχασμένος, τυφλός και πάμφτωχος.
Αυτή ήταν η ελληνική υπερηφάνεια που έκανε την Ελλάδα ελεύθερη.

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

ταξιδιώτισσα

ΔΥΝΑΤΟ....

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ,ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΣΣΑ!

PISTOS788 είπε...

Βόμβα μεγατόνων: Ξεκινούν άμεσα οι γεωτρήσεις νότια της Κρήτης!

Γεωστρατηγική-ενεργειακή "βόμβα" μεγατόνων εξερράγη στην Βουλή πριν λίγα λεπτά, με τον βουλευτή της Ν.Δ. Πάνο Παναγιωτόπουλο να την "απασφαλίζει" και τον υφυπουργό ΠΕΚΑ, Γιάννη Μανιάτη να υπόσχεται ότι "σκάει" εντός των επόμενων ημερών: Ο βουλευτής της Ν.Δ. και πρώην υπουργός, ζήτησε από την κυβέρνηση "να ξεκινήσει άμεσα γεωτρήσεις νότια της Κρήτης, όπου σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει, το κοίτασμα είναι μεγαλύτερο από αυτό του "Οικοπέδου 12" στην Κύπρο".

Δηλαδή απαίτησε να μην περιοριστούμε στους διαγωνισμούς αλλά να προχωρήσουμε σε γεωτρήσεις άμεσα, ακολουθώντας την τακτική του αείμνηστου Εθνάρχη, προέδρου της Κύπρου,Τάσσου Παπαδόπουλου.

Άμεση ήταν η απάντηση του παριστάμενου υφυπουργού Γιάννη Μανιάτη (γιατί κάτι μας λέει ότι δεν ήταν τυχαία ούτε η ομιλία του Π.Παναγιωτόπουλου, ούτε η παρουσία του Γ.Μανιάτη;), ο οποίος είπε ότι "Aναφορικά με αυτά που είπε στην ομιλία του ο Π.Παναγιωτόπουλος, έχω να πω ότι σε λίγες ημέρες νομίζω ότι θα έχουμε καλές ειδήσεις προς την κατεύθυνση αυτή". Στην συζήτηση παρενέβη και ο προεδρεύων της συνεδρίασης αντιπρόεδρος της Βουλής κ.Νιώτης, ο οποίος είπε ότι "Νομίζω προς αυτή την κατεύθυνση ήταν και η ομιλία του Γ.Παπανδρέου χθες".

Το σημαίνουν όλα αυτά; Το defencenet.gr είχε αποκαλύψει ότι στην συνάντηση στο προεδρικό μέγαρο στις 6΄Νοεμβρίου είχε τεθεί από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και τότε πρωθυπουργό το θέμα των πετρελαίων και ακριβώς για αυτό ήθελε να μην πηγαίναμε άμεσα σε εκλογές στις 4 Δεκεμβρίου, όπως ζητούσε ο Α.Σαμαράς, αλλά να αναβληθού γιατί "Έχουμε το θέμα των πετρελαίων και του φυσικού αερίου να διαχειριστούμε".

Σύμφωνα με τον ομότιμο καθηγητή του Πανεπιστημίου της Κρήτης Α.Φώσκολο, η αξιολόγηση γεωλογικών, γεωχημικών και λοιπών γεωστοιχείων, μας υποδεικνύει την ύπαρξη μεγάλων αποθεμάτων υδρογονανθράκων νότια της Κρήτης της τάξεως των 20 -22 δισ. βαρέλια πετρέλαιο, ενώ σε αυτά μπορούν να προστεθούν και περίπου 20 δισ. βαρέλια πετρελαίου που βρίσκονται στη ζώνη του Ηροδότου, δηλαδή 150 -175 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Ιεράπετρας.

Οι πληροφορίες του defencenet.gr αναφέρουν ότι υπάρχει ... έξωθεν πίεση για "άμεση έναρξη γεωτρήσεων" και μάλιστα ήδη έχει βρεθεί και η εταιρεία που θα τις κάνει. Πιο απλά, μέχρι το καλοκαίρι η Ελλάδα "θα τρυπήσει" νότια της Κρήτης σε ένα κοίτασμα το οποίο δείχνει να είναι το τριπλάσιο εκείνου της Κύπρου. Με εγγυήσεις ασφάλειας να δίνονται τόσο από τις ΗΠΑ, όσο και από την Γαλλία, που θέλουν πάση θυσία να προχωρήσει άμεσα το porject...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Trinity είπε...

http://www.newsbomb.gr/apokalypseis/story/93033/esvise-tin-ellada-i-leshi-mpilntermpergk

Ανώνυμος είπε...

peter


Oταν εχεις θυμο εστω και λιγο δεν δουλευει σωστα το μυαλο ουτε και η αντιληψη γιατι θολωνει,αλλα πως να μην σε ποιανει θυμος οταν ενας ηρωας οπως ο Νικηταράς ο Τουρκοφάγος του δινουν τετοια ζωη και αμοιβη. Σωθηκαμε απο τους τουρκους μα οχι απο τους γενιτσαρους οι οποιοι ζουνε αναμεσα μας. Θα επρεπε τετιοι ηρωες να σφαζανε σχεδον ολους του πολιτικους μαζι με τα παιδακια τους(συνηθως γινονται οπως οι πατεραδες+θα ειναι και ενα παραδειγμα για οσους φερονται ετσι σε ηρωες)σε ενα βραδυ.Μα οταν καθαριζει το μυαλο μου λεει οτι η ζωη ειναι σαν ενας καθρεπτης,περνεις αυτο που δινεις που σημαινει πως η Θεια δικαιωσυνη παντα εμφανιζεται εστω και αργοπωρημενα.Και πως δεν μπορουμε να κρινουμε κατι η καποιους γιατι πολυ απλα ολα βρισκονται σε εξελικτικο σταδιο,δεν μπορεις να κρινεις εναν πινακα ζωγραφικης αν δεν εχει τελειωσει.



Σχετικα με το βιντεο για την καλητερευση της ελλαδας... Ξεχασανε το ποιο σημαντικο!Να αλλαξουνε την παιδεια και τους εκπαιδευτικους δημοτικο και γυμνασιο οπωσδηποτε να διδασκουν σοφια και πνευματικοτητα οχι μονο γνωσεις δεν ειμαστε υπολογιστες,να φτιαχνουν ανθρωπους ευτυχισμενους και δυνατους για να εχουμε μια ευτυχισμενη κοινωνια.Τελος,δηλαδη τι να κανουμε? να κανουμε αποκοπη επικοληση την αθηνα στην Χιο? ολα τα νησια να εχουνε ποιο πολλα λιμανια και καλητερες υποδομες στις πολεις. Γνωριζω τοσες τεχνολογιες που αναρωτιεμαι αν εφαρμοστουν θα αλλαξουν ολα μα ολα,και μενω με την απορια θα μπορουσε να γινει?

PISTOS788 είπε...

peter

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ...ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ....

ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ....

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΠΕΤΕΡ!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες