Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

ΚΙΝΑ-Στον ουρανό της πόλης Χουανσάν εμφανίστηκε μία δεύτερη πόλη- φάντασμα!

Ήταν σαν όραμα, σαν να βλέπαμε να αναδύεται από το ποτάμι ένας χαμένος πολιτισμός", ανέφεραν οι κάτοικοι προσθέτοντας ότι έμοιαζε σαν να ξεπήδησε από κάποια ταινία.
Η μυστηριώδης πόλη εξαφανίστηκε τόσο ξαφνικά όσο εμφανίστηκε.
Η είδηση προβλήθηκε από το δίκτυο ITN και το βίντεο που μπορείτε να δείτε παρακάτω, κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου. Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται στο ρεπορτάζ, «οι κάτοικοι της πόλης Χουανσάν στην ανατολική Κίνα, έγιναν πρόσφατα αυτόπτες μάρτυρες μιας μαζικής οφθαλμαπάτης».
Συγκεκριμένα, «μετά από ένα τριήμερο έντονων βροχοπτώσεων και ενώ η ατμόσφαιρα ήταν ακόμα υγρή, στον ουρανό της πόλης Χουανσάν εμφανίστηκε μία δεύτερη πόλη- φάντασμα! Βουνά, πολυκατοικίες, δρόμοι, έμοιαζαν σαν να κρέμονταν από τον ουρανό, δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό φαινόμενο».

Στο βίντεο, μπορείτε να δείτε την «πόλη» που -σύμφωνα πάντα με τα ρεπορτάζ- δεν υπάρχει αλλά είναι προϊόν… οφθαλμαπάτης:

Τα σενάρια που κυκλοφόρησαν για το «ανεξήγητο» φαινόμενο, είναι πολλά. Πολλοί από τους κατοίκους της πόλης έκαναν λόγο για «χρονική δίνη, η οποία άνοιξε μία χρονοπύλη που οδηγεί σε έναν χαμένο πολιτισμό». Άλλοι, υποστήριξαν ότι πρόκειται για ολόγραμμα στα πλαίσια του προγράμματος Blue Beam.
Υπήρξαν βεβαίως και οι πιο επιστημονικές εξηγήσεις. Σύμφωνα με αυτές, πρόκειται για ένα φαινόμενο «οφθαλμαπάτης» που συμβαίνει όταν συνυπάρχουν συνθήκες υγρασίας και ομίχλης και παράλληλα η θερμοκρασία της ατμόσφαιρας είναι υψηλότερη από του νερού.

Αυτοί που ονειρεύονται την ημέρα αντιλαμβάνονται πολλά πράγματα που διαφεύγουν από αυτούς που ονειρεύονται μόνο τη νύχτα.
Edgar Allan Poe

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

peter

Κατι που καταλαβα,που νιωθω εντονα ειναι πως η πραγματικοτητα ειναι πολυ πιο εντυπωσιακη απο την φαντασια.

Ποιο λογικο μου φαινετε να ειναι κανενα blue beam αντε καιρος ειναι να κανουνε και πιο ουαου δοκιμες,ειδηκα σε ασιατικη χωρα που αυτοι πιστευουν ποιο ευκολα σε μεταφυσικα φαινομενα.Και αντε πες ειναι πολεις απο αλλες χρονικες στιγμες η διαστασεις και πες οτι το ρεπορταζ καλυψε πληρος το θεμα,τι? δεν πηγε κανεις κοντα στα κτηρια να τα πιασει να δει αν ειναι αληθινα. Εκτος ολων αυτων εγω δεν ειδα πουθενα να αναβοσβινει η να εξαφανιζετε αυτη η πολη ουτε ειδα πουθενα να κρεμονται τιποτα κτηρια απο τον ουρανο κτλ ουτε στο ιντερνετ ουτε στο βιντεο.
Mια ατελεις οφθαλμαπατη φαινετε 100αδες φορες ποιο αληθινη μεσα σε ομιχλες η παρεμφερει εφε αυτο κανουν και στις ταινιες.Το 90% των σοβαρων 3d καλλιτεχνικων δουλειων,οταν δειχνουν πολεις βαζουν κατω κατω στις πολεις η στα τοπια ενα ειδος blur(θολουρας) η fog(ομιχλης)πατηστε στο google futuristic city.Aπλα μου φαινετε παρα πολυ ευνοηκο το ολο σκηνικο για μια τεχνιτη οφθαλμαπατη. Θα μου ητανε πιστευτο για φυσικο φαινομενο η κατι τετοιο αμα ητανε κοντα σε καποιο εντονο ενεργειακο
μερος της γης,ισως σε καποιο ναο,η αρχαιο τοπο κτλ.

Εεεε κλασικα τι ταινιες θα βγαζανε για το 11/11/11 διαολικια η τιποτα δρακουλιστικα πραγματα. Oπως και με την ταινια 2012 ολο καταστροφες λες και η μαγιας εχουν πει για κανενα τελος του κοσμου.

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

θα ξεκινήσω απο το τέλος "τέλεια μουσική επένδυση"

Θα μπορούσαμε να δούμε πολλά στην πραγματική τους διάσταση, εάν καλλιεργήσουμε την ΠροςΕυχή! "άνω σχώμεν τας καρδίας".
Όπου θὰ εἶνε δύο ἢ τρεῖς συναγμένοι στὸ δικό του ὄνομα, θὰ εἶνε κι αὐτὸς ἀνάμεσά τους.
Ἄλλως τε ὅ,τι βλέπουμε καὶ ἀκοῦμε μέσα στὸν χριστιανικὸ ναό, προδιαθέτει τὴν ψυχὴ νὰ συναντήσῃ τὸν Κύριο. Ὁ Ἐσταυρωμένος μὲ ἁπλωμένα τὰ χέρια, ἡ ἁγία τράπεζα ποὺ εἰκονίζει τὸ φρικτὸ Γολγοθᾶ καὶ τὸν πανάγιο Τάφο, οἱ εἰκόνες, οἱ πολυέλεοι, οἱ λαμπάδες, τὸ λιβάνι, τὰ τροπάρια καὶ οἱ ὕμνοι, οἱ ἀδελφοὶ ποὺ συμπροσεύχονται, ὅλα δημιουργοῦν μία ἀτμόσφαιρα, μέσα στὴν ὁποία ἡ ψυχὴ μπορεῖ ν᾿ ἀποκτήσῃ φτερά, ν᾿ ἀπογειωθῇ, ν᾿ ἀνεβῇ σὲ ὕψη, νὰ πλησιάσῃ τοὺς οὐρανούς, νὰ ἑνωθῇ μὲ τὸν Κύριο τῆς δόξης.
Ἡ ἐπικοινωνία μὲ τὸν Κύριο! Αὐτὸς εἶνε ὁ σκοπὸς!

Ἂς πάψῃ κάθε ψίθυρος τοῦ κόσμου, ν᾽ ἀκούσω τὴ φωνὴ τοῦ Κυρίου».
«Σιγησάτω πᾶσα σὰρξ βροτεία, καὶ στήτω μετὰ φόβου καὶ τρόμου, καὶ μηδὲν γήϊνον ἐν ἑαυτῇ λογιζέσθω…» (χερουβ. Μ. Σαββ.).

«Τίς ὁ ἁψάμενός μου;», ποιός μὲ ἄγγιξε; (Λουκ. 8,45).
– Περίεργο, Διδάσκαλε, λέει ὁ Πέτρος· μέσα σὲ τέτοιο συνωστισμὸ ρωτᾷς ποιός σὲ ἄγγιξε; Ὁ Χριστὸς ὅμως ἐπιμένει·
– «Κάποιος μὲ ἄγγιξε. Διότι ἐγὼ αἰσθάνθηκα μία δύναμι νὰ βγαίνῃ ἀπὸ μένα».
(†) ἐπίσκοπος Αὐγουστῖνος

Πολλά τα φαινόμενα ανά τον κόσμο και κάθε νους τα εξηγεί κατά την πνευματική του κατάσταση.
http://www.youtube.com/watch?v=c2ZFOBzPN-Y&feature=related

Προτιμώ τις δικές μας "οφθαλμαπάτες", έχουν άλλη χάρη!
Είμαι μπορνάκος, τι να κάνω!
Καλό βράδυ,....όλα τέλεια

Ανώνυμος είπε...

Βραχυκύκλωμα της Φύσης.
Ο κόσμος του χθές, αποτυπωμένος στο διάστημα, όταν συμβεί το βραχυκύκλωμα,παρουσιάζεται προ οφθαλμών.
Δροσουλίτες του Φραγκοκάστελλου και πολλά άλλα.
Τα βιβλία των Ουρανών.

ΙΩΑΝΝΗΣ

zkcome είπε...

旅行の時間

zkcome είπε...

欠席は11月11日にパパン!良好な

PISTOS788 είπε...

peter

Εεεε κλασικα τι ταινιες θα βγαζανε για το 11/11/11 διαολικια η τιποτα δρακουλιστικα πραγματα. Oπως και με την ταινια 2012 ολο καταστροφες λες και η μαγιας εχουν πει για κανενα τελος του κοσμου....

ΜΠΡΑΒΟ ΠΕΤΕΡ...ΧΟΛΥΓΟΥΝΤΙΑΝΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ...
11-11 ΠΑΛΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΟΜΟΡΦΟ...ΘΑ ΔΟΥΜΕ....

Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΙΣΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ,ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΣΧΗΜΟ...

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΩΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ....

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΓΑΠΗΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!

PISTOS788 είπε...

ΜΠΟΡΝΑΚΟ!!!

Όπου θὰ εἶνε δύο ἢ τρεῖς συναγμένοι στὸ δικό του ὄνομα, θὰ εἶνε κι αὐτὸς ἀνάμεσά τους.

ΠΩΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΟΤΑΝ ΕΝΤΟΠΙΖΟΝΤΑΙ...ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ....

Ἂς πάψῃ κάθε ψίθυρος τοῦ κόσμου, ν᾽ ἀκούσω τὴ φωνὴ τοῦ Κυρίου».
«Σιγησάτω πᾶσα σὰρξ βροτεία, καὶ στήτω μετὰ φόβου καὶ τρόμου, καὶ μηδὲν γήϊνον ἐν ἑαυτῇ λογιζέσθω…» (χερουβ. Μ. Σαββ.).

!!!!

ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΟΥ....ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΜΠΡΟ ΜΠΟΡΝΑΚΟ!!!

PISTOS788 είπε...

ΙΩΑΝΝΗΣ

Βραχυκύκλωμα της Φύσης.
Ο κόσμος του χθές, αποτυπωμένος στο διάστημα, όταν συμβεί το βραχυκύκλωμα,παρουσιάζεται προ οφθαλμών.
Δροσουλίτες του Φραγκοκάστελλου και πολλά άλλα.
Τα βιβλία των Ουρανών.

ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ...ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ....

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

zkcome

PSEFTISパパンFevgo

PISTOS788 είπε...

Πληροφορίες μας αναφέρουν πως έχουν πάρει φωτιά, κυριολεκτικά, στον 7ο όροφο της Κατεχάκη. Έχουν αρχίσει να καίνε έγγραφα…!

Γιατί κάποιοι αποφάσισαν να κάψουν δημόσια έγγραφα και ίσως απόρρητα και άκρως απόρρητα; Ποιός και πότε αποφάσισε κάτι τέτοιο; Ποιό το περιεχόμενο των εγγράφων που καταστρέφονται; Οι “κακές” γλώσσες μας λένε πως καίγονται έγγραφα στο γραφείο του Υπουργού (7ος όροφος) και στο γραφείο του Διοικητή της ΕΥΠ (12ος όροφος)…

Εμείς δεν θέλουμε να σκεφτούμε πως καίγονται έγγραφα που έχουν να κάνουν με σχέδια των (παρα)κρατικών και διάφορες “εκδηλώσεις”… Θέλουμε να πιστεύουμε πως καίγονται έγγραφα μη διαβαθμισμένα και που δεν άπτονται εθνικών θεμάτων ή θεμάτων ασφάλειας (ιδιαίτερα εσωτερικής)… Επίσης δεν θέλουμε να πιστεύουμε πως καίγονται έγγραφα -διαταγές και αναφορές- μη εγκεκριμένων και αναιτιολόγητων παρακολουθήσεων πολιτικών και πολιτών (από κάτι βαλιτσάκια που αυγάτισαν…) Αν και γνωρίζουμε πως γίνεται ΕΔΕ για τις πληροφορίες μας, μήπως θα έπρεπε οι ιθύνοντες να είναι προσεκτικότεροι, δεδομένου του γεγονότος πως κάποιοι ηθικοί υπάλληλοι δεν θα αποκρύψουν το περιεχόμενο των εγγράφων που καταστρέφονται, ενώ κάποιοι άλλοι θα μιλήσουν για να διασωθούν από τον κόλαφο που έρχεται…;

Αλήθεια, ποιά επιτροπή είναι ενήμερη για την καταστροφή των εγγράφων αυτών; Συντάχθηκε πρωτόκολλο καταστροφής; Είναι ενήμερη η κυβέρνηση που… έρχεται; Ή μήπως ο φόβος είναι ακριβώς αυτή η κυβέρνηση που έρχεται;

πηγή olympia.gr


--------------------------------------------------------------------------------

PISTOS788 είπε...

Τι μέλλει γενέσθαι στο ΠΑΣΟΚ; Λήξη θητείας Παπανδρέου στις 11/11!

Σύμφωνα με το καταστατικό του ΠΑΣΟΚ, η θητεία του Γιώργου Παπανδρέου στην αρχηγία του κόμματος λήγει τυπικά την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011, οπότε και οι εσωκομματικές εξελίξεις στο -μέχρι χθες- κυβερνών κόμμα αναμένεται να είναι εξίσου καταιγιστικές με τις πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών... Αν θα παρέμενε πρωθυπουργός ο Γ. Παπανδρέου, είχε αποφασιστεί να ανανεωθεί η θητεία του αυτοδίκαια, χωρίς να...
ενεργοποιηθούν οι εσωκομματικές διαδικασίες για αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, κάτι που τώρα όμως δεν ισχύει πλέον, γιατί απλούστατα ο Γ. Παπανδρέου παύει να είναι πρωθυπουργός, ως αποτέλεσμα της χθεσινοβραδινής ανακοίνωσης από την Προεδρία της Δημοκρατίας για καταρχήν συμφωνία μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για κυβέρνηση συνεργασίας. Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αν το κλίμα θα είναι προς ανανέωση της θητείας του ή αν θα υπάρξουν πολλαπλές υποψηφιότητες για τη διαδοχή, ενώ μέγα ερωτηματικό αποτελεί και η ίδια η στάση του Γ. Παπανδρέου σχετικά με την επιθυμία του να παραμείνει πρόεδρος ή όχι του ΠΑΣΟΚ.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

11-11...

PISTOS788 είπε...

Γιατί πρέπει να είναι ο Στρατηγός Γράψας ο νέος ΥΕΘΑ των ενενήντα ημερών !

του Χρήσου Μακρυγιάννη

Είχα την τύχη να υπηρετήσω επί πολλά χρόνια με τον σημερινό Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωσταράκο …


Ο Στρατηγός Κωσταράκος είναι από τα στρατιωτικά μυαλά που σπάνια είχαμε την τύχη να.... έχουμε στην Πατρίδα μας ανώτατου και υψηλού επιπέδου στρατιωτικός ,μάχιμος , άριστος γνώστης των Νατοϊκών πραγμάτων, σκέψεων ,αποφάσεων ,ενεργειών .




Το θυμάμαι στο Fort Bliss του Texas να συναγωνίζεται ως νεαρός υπολοχαγός και να κοντράρεται στα ίσα με άλλους αξιωματικούς των συμμαχικών δυνάμεων και πάντα να διακρίνεται .


Τον ξανασυνάντησα ως Ταγματάρχη Διοικητή της Μονάδος ΧΩΚ όπου έγραψε Ιστορία .


Απαίτησε και είχε πολύ μεγάλη υψηλή κατάρτιση από τα στελέχη του και δεν δίστασε να τοποθετήσει μικρούς αξιωματικούς σε βαθμό ως στρατοπεδάρχες και ως αξιωματικούς ελέγχου πυρός .


Άριστος γνώστης της ψυχολογίας του μαχητή κατόρθωσε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα η Μονάδα να είναι μια από τις καλύτερες μονάδες σε συμμαχικό επίπεδο !
Τοποθετώντας τότε απλά, αλλά ουσιώδη για τον μαχητή πράγματα όπως η τιμητική τοποθέτηση της Ελληνικής Σημαίας στην στολή των μαχητών που έπαιρναν μέρος στην πολεμική εκπαίδευση της Μονάδος στο Πεδίο Βολής Κρήτης πέτυχε θαύματα


Δημιούργησε έτσι μια σειρά αξιωματικών που έπιναν νερό στο όνομα του . Άριστος ,δίκαιος και αγαπητός οι αξιωματικοί του ,είχαν να το λένε μεταξύ τους .


Οργανωτικός αλλά και αυστηρός κριτής είχε το κάτι που τον ξεχώριζε και φεύγοντας από την μονάδα άφησε άριστη υποδομή η οποία φάνηκε τον χειμώνα του 96 στα… ΙΜΙΑ.


Στα χρόνια που πέρασαν πάντα τον παρακολουθούσαμε και τον καμαρώναμε ..


Η ξαφνική και απότομη τοποθέτηση σε Αρχηγό ΓΕΕΘΑ μας γέμισε χαρά και υπηρηφάνεια αλλά μετά από τις πρώτες ώρες άρχισαν τα πρώτα ερωτηματικά !


Είναι έτοιμος ο Στρατηγός Κωσταράκος στην ηλικία των 55 χρονών να ηγηθεί στο πόστο του Α/ΓΕΕΘΑ ; Που δεν είναι καθαρά στρατιωτικό πόστο ;


Είναι έτοιμος να διατάξει αν χρειαστεί το κάτι παραπάνω ; είναι έτοιμος να συγκρουστεί με την πολιτική εξουσία;


Θα μου πείτε μα πώς να συγκρουστεί μετά από την άμεση επιλογή του σε A/ΓΕΕΘΑ και τη προαγωγή του σε λιγότερο από χρόνο σε Στρατηγό ;


Απλά αναρωτιέμαι γιατί δεν βλέπω το Στρατιωτικό συμβούλιο να έχει το κάτι παραπάνω …

PISTOS788 είπε...

Πάμε στον ΥΕΘΑ! Ο υπουργός Μπεγλίτης απέδειξε ότι δεν μπορεί να σταθεί στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ..


Ένας Υπουργός Αμύνης είναι περίπου ίσος με τον Πρωθυπουργό ο κ.Μπεγλίτης δεν έχει ούτε την πολιτική πυγμή ούτε το σθένος να είναι ίσος μεταξύ ίσων είναι δε πολύ χαμηλά στην ιεραρχία του πολιτικού κόσμου, ενώ η σύγκριση για το σεβασμό μεταξύ των Αξιωματικών είναι άστα να πάνε …


Ο Μπεγλίτης χωρίς να μπορεί να πείσει, καταδιωκόμενος από το σύνδρομο του ΑΝΥΕΘΑ και μη έχοντας τον ανάλογο σεβασμό από τους Αρχηγούς προσπάθησε με μια σειρά άστοχων ενεργειών να πείσει για το αντίθετο !


Είναι το ίδιο που στις μάχιμες μονάδες όταν τυχαίνει ο Υποδιοικητής να γίνεται Διοικητής …Τον βλέπεις πάντα Υποδιοικητή !


Σε όλες τις ενέργειές του φάνηκε ο εκνευρισμός του και
νταηλίκι του …και όχι η ψυχραιμία του !


Μόνο που Αξιωματικοί δεν είναι κομματάρχες και δεν καταλαβαίνουν από αυτά και εδώ αναφερόμαστε σε αξιωματικούς χαμηλών βαθμών και καθημερινών μαχητών ,όχι χαρτογιακάδων !


Εδώ είναι ή ώρα του Στρατηγού Γράψα είναι η στιγμή που θα δώσει στο Στράτευμα το ηθικό και το τσαμπουκά που του λείπει !


Είναι η ώρα της δικαίωσης του Στρατηγού που απαλλαγμένος από τα πολιτικά τερτίπια της κ.Μπακογιάννη τον Αύγουστο του τότε … Που πιστεύοντας ότι έγινε χαλίφης στην θέση του χαλίφη παραίτησαν ένα πανάξιο Αξιωματικό για να μην στενοχωρήσουν τα Αμερικανάκια !


Είναι αυτός που αυτήν την στιγμή θα ενώσει το Στρατό με τον λαό και τον πολιτικό κόσμο!
Θα δώσει όραμα στους Αξιωματικούς και έχοντας μαζί του τον αγωνιστή Α/ΓΕΣ Ζαζιά που θα οργώσει τον ¨Έβρο και τα νησιά, έχοντας δε τον Α/ΓΕΕΘΑ Κωσταράκο να ενώσει με τις γνώσεις του και το μυαλό του την Αεροπορία και το Ναυτικό θα πετύχουμε θαύματα !


Ο ΓΡΑΨΑΣ δεν είναι Χηνοφώτης να αφήσει τον Τούρκο πιλότο που σκότωσε το σμηναγό Ηλιάκη να ζήσει …Θα τον έπνιγε στο Πέλαγος και αυτό θα φτάσει στον πυροβολητή στην Σάμο !.


Αν οι Πολιτικοί θέλουν να ξεφύγουν από την μιζέρια που αυτήν την δύσκολη χρονικά και ιστορικά στιγμή έχουν οι Ένοπλες Δυνάμεις και όχι με υψηλό ηθικό που λέει ο άσχετος Μπεγλίτης τώρα είναι η ώρα της Πατρίδος

PISTOS788 είπε...

Η επιλογή του Γράψα ως Υπουργού Εθνικής Αμύνης θα απογειώσει το Στράτευμα χωρίς ο Στρατηγός να έχει πολιτικούς στόχους και ρόλους ,αλλά απλά θα του δώσει ηθικό και τσαμπουκά που τόσο λείπει αυτήν την ώρα από τον Στρατό μας !


Είναι από αυτά τα μικρά πράγματα που κάνουν τους Στρατιωτικούς να ξεχωρίζουν από του άλλους δημοσίους υπαλλήλους κ Υπουργέ των οικονομικών Βενιζέλο , είναι οι άνθρωποι που για ένα τσίγκινο Μετάλλιο έστω και μετά Θάνατο σκοτώνονται στα Βράχια ,στα Πελάγη στον Αέρα …


Μακρυγιάννης Χρήστος
Ανώτερος Αξιωματικός ε.α


Διαβάστε περισσότερα: http://trikalagr.blogspot.com/2011/11/blog-post_2483.html#ixzz1d79zydBi

Ανώνυμος είπε...

peter

1 Σχετικα με τον Στρατηγό Κωσταράκο ενας ανθρωπος τοσο διακεκρημενος κτλ που εβαζε σε σημαντικες θεσεις ασημαντους ανθρωπους για τον νομο και που ολα πηγαιναν τελεια σημανει οτι κοντραριζονταν και οχι μονο.Τετοιο ανθρωποι δεν λυγιζουν στα 55 ουτε μαλακωνουν,απλα το ερωτημα ειναι το εξης τι ειναι προθυμος να κανει?Και τι σχεδιαζει? αν απαντηθουν αυτα ξερουμε τα παντα


2 εντυπωσιακο νεο,αν και απο οσο θυμαμαι οτο γραψα τον ειχαν διωξει νομιζω αυτη η μαημου η μπακογιανη επειδει δεν υποστηριζε την ανθελληνικη εξωτερικη πολιτικη της.


Aυτο που δεν μπορω να χωνεψω ειναι:πως ειναι δυνατον πως μπορουνε ψυχολογικα οι ανθρωποι να μην φευγουν απο ποστα εξουσιας διοικησης κτλ την στιγμη που ειναι ανικανοι για αυτα,πως μπορουνε και καθονται?πως μπορουνε και δεν φευγουνε. Μα καλα ποσο γλυκια μπορει να ειναι μια ανοητη επαρση η μια δοξα.

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Στώμεν καλώς, στώμεν μετά φόβου θεού
http://www.youtube.com/watch?v=mLYmkdf7mbM&feature=related

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες