Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

ΤΟ ΣΟΚ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ...ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΖΕΥΞΗΣ ΤΩΝ ΕΛΙΚΩΝ ΤΟΥ D.N.A

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ,ΕΝΑΣ ΠΛΑΝΗΤΑΣ ΛΑΟΣ,ΠΟΥ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΚΡΙΝΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΟΥ ΟΦΕΩΣ…ΚΑΤΕΦΘΑΣΕ ΣΤΗΝ ΓΗ….
ΓΙΑ ΑΙΩΝΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΝ ΔΟΥΛΟ...ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΘΕΟΙ...ΚΑΙ ΟΙ ΘΝΗΤΟΙ...ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ....
ΤΑ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΙΕΡΑΤΕΙΑ,ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΝΗΠΙΑΚΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ....
ΕΙΠΕ... ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ...ΥΙΟΣ ΘΕΟΥ ΔΗΛΑΔΗ...ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ...ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ...
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ...ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΗΛΑΔΗ...ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ....
ΣΟΚ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ-ΧΑΣΙΜΟ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΖΕΥΞΗΣ ΔΩΔΕΚΑ ΕΛΙΚΩΝ-D.N.A.
Ας φανταστούμε ένα φυσιολογικό νεογέννητο που μόλις βγήκε από την κοιλιά της μάνας του και την αποχωρίζεται μεταξύ άλλων για να ζυγιστεί, να πλυθεί κάτω από τη βρύση και να ντυθεί. Η επιστήμη πλέον γνωρίζει τι συμβαίνει στη νέα αυτή ύπαρξη κατά τις κρίσιμες πρώτες της στιγμές.
Σε πρώτη φάση το μωρό που κρατιέται μακριά από τη μητέρα του διαμαρτύρεται και κλαίει. Όσοι έχουν γνώση αυτών των στιγμών θα σας πουν ότι στην πραγματικότητα τσιρίζει. Τι συμβαίνει στο σώμα του; Το συμπαθητικό νευρικό του σύστημα ανάβει κόκκινο συναγερμό. Ξαφνικά η αρτηριακή του πίεση ανεβαίνει στα ύψη, η αναπνοή του γίνεται άρρυθμη, συσπάται ολόκληρο και βρίσκεται σε αναταραχή. Έχει ταχυκαρδία, υπερβολική εγρήγορση, σύσπαση των μυών του και οξύ κλάμα.
Ο οργανισμός του κατακλύζεται από τις ορμόνες του στρες. Αυτές χύνονται σε δεκαπλάσια ποσότητα στο αίμα του, με κίνδυνο μεταβολικών διαταραχών, υποθερμίας και μειωμένης γλυκόζης του αίματος. Μία από αυτές τις ορμόνες, η κορτιζόλη, μπορεί σε επίμονα υψηλά επίπεδα να μειώσει τα αντισώματά του, την άμυνά του γενικότερα απέναντι σε μικρόβια και να προκαλέσει ευαισθησία σε σωματικές και ψυχικές αρρώστιες. Υγιείς μηχανισμοί που προάγουν την σωστή αύξηση, την ανάπτυξη, την ωρίμανση των οργάνων του κλείνουν.
Η κατεξοχήν ορμόνη της γέννας, η ωκυτοκίνη ή και ορμόνη της αγάπης, εξαφανίζεται. Έντονο στρες διαταράσσει το μεταβολισμό του ασβεστίου, έναν κρίσιμο μηχανισμό ενάντια στο θάνατο των κυττάρων. Έχει επίσης ως συνέπεια μόνιμες αλλαγές σε υποδοχείς του νευρικού συστήματος, αυξάνοντας την πιθανότητα για διαταραχές ύπνου, συμπεριφοράς, υπερκινητικότητα, κατάθλιψη και άλλες ψυχοπαθολογικές καταστάσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του.
Πως θα μπορούσε να αισθάνεται ένα νεογέννητο που στερείται τη μάνα του; Δυστυχώς είναι δύσκολο να μας το επιβεβαιώσει το ίδιο. Ωστόσο, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ερευνητών, όταν ένα μωρό αφεθεί μακριά από τη γνώριμη ανθρώπινη επαφή, από τη μόνη μυρωδιά που έχει έως τώρα γνωρίσει, βιώνει ίσως εμπειρίες που το ίδιο θα μπορούσε με λόγια να περιγράψει ως:
«Σπάω σε χίλια κομμάτια..»
«Πέφτω στο κενό για πάντα..»
«Βρίσκομαι στο χείλος του θανάτου..»
«Νιώθω ανύπαρκτος..»
«Χάνω κάθε ελπίδα πως θα βρω ξανά ό,τι έχασα..»
Το μικρό στη ουσία αναγκάζεται να συμπεράνει ότι δεν είναι άξιο για αγάπη. Αν σταματήσει τελικά το κλάμα είναι γιατί έχει εγκαταλείψει κάθε ελπίδα για βοήθεια.
Ο εξωτερικός παρατηρητής διαπιστώνει ότι το νεογέννητο σιγά – σιγά σταματάει να κλαίει. Κάπου-κάπου κάνει κάποιες έντονες ανάσες λυγμών. Μπορεί να έχει ανοιχτά τα ματάκια του και στυλωμένα στο κενό. Τι να συμβαίνει τώρα μέσα του;
Όταν ένα μωρό κουραστεί από το χωρίς αποτέλεσμα κλάμα περνάει στην επόμενη φάση. Παραιτείται, αποσύρεται, αποσυνδέεται από την πραγματικότητα. Υιοθετεί μια παθητική κατάσταση απόγνωσης, απάθειας. Κλείνει τα παράθυρα και μαζεύεται στον ατελώς καθοριζόμενο εαυτό του. ‘Πεθαίνει’ λίγο με σκοπό να επιβιώσει. Στο σώμα του ο μεταβολισμός του μειώνεται δραματικά, η θερμοκρασία του πέφτει, οι χτύποι της καρδιάς γίνονται αργοί. Το ενεργοποιημένο παρασυμπαθητικό του σύστημα κατεβάζει την πίεσή του και έρχεται ως σωτήρας.
Ενδογενή οπιοειδή – ορμόνες του εγκεφάλου με αναλγητική δράση – ανεβαίνουν στα ύψη στο αίμα του για να το μουδιάσουν. Δημιουργούνται χαοτικές βιοχημικές αλλαγές. Μια τοξική νευροχημεία για τον ευαίσθητο, αναπτυσσόμενο εγκέφαλό του.
Ένα μωράκι, γεννημένο πριν μια ώρα, τυλιγμένο σε κουβέρτα, στο κρεβατάκι του, στο θάλαμο νεογέννητων, μακριά από τη μητέρα του. Είναι ‘ήσυχο’, με μάτια ανοιχτά χωρίς να κοιτάζουν πουθενά, ακίνητο. Οι περισσότεροι – συγγενείς, μπαμπάς – κοιτάζουν το μωράκι και λένε από μέσα τους με αγαλλίαση: «Τι όμορφο και ήρεμο που είναι!». Την επόμενη φορά που θα δείτε ένα μωράκι σαν κι αυτό, μην σκεφτείτε τι γλυκό που είναι.
Αναλογιστείτε όσα πέρασε, πόση ώρα έκλαψε αναζητώντας μάταια τη μαμά του, για να οδηγηθεί τελικά στην καταστροφικά ήρεμη απόγνωση που εσείς τώρα παρατηρείτε. Βάλτε στο μυαλό σας την εικόνα του λίγες στιγμές πριν, όταν η έκφραση του προσώπου του είχε αλλοιωθεί από το απεγνωσμένο κλάμα και θυμηθείτε τι προκάλεσε το άγχος στο σώμα του. Το μωρό αντέδρασε στην απομάκρυνση από ό,τι γνώριμο σε αυτό με μια τυπική αντίδραση δύο σταδίων, διαμαρτυρίας – απελπισίας. Η πρώτη του εμπειρία από τη ζωή ήταν ένα τεράστιο αναίτιο στρες, όταν θα μπορούσε να είναι μόνο αγάπη..
Πόσο μάλλον που η επιστήμη σήμερα γνωρίζει τι πρέπει να γίνει: Το νεογέννητο κλαίει για δύο δευτερόλεπτα. Τυλίγεται σε πετσέτα, σκουπίζεται γρήγορα. Με μια στεγνή πετσέτα στην πλάτη του ξαπλώνει μπρούμυτα στο στήθος της μάνας του. Αμέσως ηρεμεί. Ζεσταίνεται από τη ζέστη της, θυμάται τη μυρωδιά της, την ίδια που οσφριζόταν και μέσα στην κοιλιά της. Ψάχνει τη θηλή, έρπει προς αυτήν. Την πιπιλίζει. Μένει εκεί για μία με δύο ώρες χωρίς καμία παρεμβολή. Έπειτα κοιμάται, όχι τον ύπνο που κάνει κανείς εξαντλημένος μετά από ένα ατύχημα αλλά εκείνον τον γλυκό, λίγο μετά από πολύ ευτυχισμένες στιγμές. Και όταν ξυπνήσει, θα έχει πάλι το γνωστό χάδι..
Πηγή: Συντάκτης: Παπαβέντσης Στέλιος Παιδίατρος.

ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΟΚ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ...ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΖΕΥΞΗΣ ΤΩΝ ΕΛΙΚΩΝ ΤΟΥ D.N.A

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΕΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ...
Ενεργοποίηση, αφύπνιση, ευθυγράμμιση και εναρμόνιση των έξι διπλών αιθερικών ελίκων του DNA, ώστε ο γενετικός κώδικας να ξαναποκτήσει την τέλεια πρωταρχική μορφή του (Θεϊκό DNA με 12 κλώνους)

ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΘΕΟΙ ΕΣΤΕ...

http://www.youtube.com/watch?v=NbL3KmFwVSo

http://www.youtube.com/watch?v=fCa-v2CeyY0

http://www.youtube.com/watch?v=1lBQ4FBlvxs&feature=related

10 σχόλια:

zkcome είπε...

ΤΟ ΣΟΚ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΖΕΥΞΗΣ ΤΩΝ ΕΛΙΚΩΝ ΤΟΥ D.N.A

Υπήρχε τότε ένας άνθρωπος από τους Φαρισαίους, Νικόδημος ήταν το όνομά του, άρχοντας των Ιουδαίων. Αυτός ήρθε προς αυτόν μια νύχτα και του είπε: «Ραβί, ξέρουμε ότι έχεις έρθει από το Θεό ως δάσκαλος. Γιατί κανείς δε δύναται να κάνει αυτά τα θαυματουργικά σημεία που εσύ κάνεις, αν δεν είναι ο Θεός μαζί του». Ο Ιησούς αποκρίθηκε και του είπε: «Αλήθεια, αλήθεια σου λέω, αν κάποιος δεν αναγεννηθεί, δε δύναται να δει τη βασιλεία του Θεού». Ο Νικόδημος λέει προς αυτόν: «Πώς δύναται ένας άνθρωπος να γεννηθεί όταν είναι γέρος; Μήπως δύναται να εισέλθει στην κοιλιά της μητέρας του για δεύτερη φορά και να γεννηθεί;» Αποκρίθηκε ο Ιησούς: «Αλήθεια, αλήθεια σου λέω, αν κάποιος δε γεννηθεί από νερό και Πνεύμα, δε δύναται να εισέλθει στη βασιλεία του Θεού. Το γεννημένο από τη σάρκα είναι σάρκα, και το γεννημένο από το Πνεύμα είναι πνεύμα. Μη θαυμάσεις επειδή σου είπα, “εσείς πρέπει να αναγεννηθείτε”. Ο άνεμος πνέει όπου θέλει, και τη φωνή του την ακούς, αλλά δεν ξέρεις από πού έρχεται και πού πηγαίνει. Έτσι είναι καθένας που έχει γεννηθεί από το Πνεύμα». Ο Νικόδημος αποκρίθηκε και του είπε: «Πώς δύνανται να γίνουν αυτά;» Ο Ιησούς αποκρίθηκε και είπε σ' αυτόν: «Εσύ είσαι ο δάσκαλος του λαού Ισραήλ και δε γνωρίζεις αυτά;

PISTOS788 είπε...

zkcome είπε...
ΤΟ ΣΟΚ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΖΕΥΞΗΣ ΤΩΝ ΕΛΙΚΩΝ ΤΟΥ D.N.A

ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΥΤΖΙ...

ΠΑΡΕ ΕΝΑ....

Ο ξενιτεμένος στην Αμερική γιος, γράφει στη μαμά του:
"Μαμά, επιτέλους αποκτήσαμε παιδί. Αλλά η γυναίκα μου δεν έχει γάλα και αναγκαστήκαμε να δίνουμε στο μωρό γάλα από μια μαύρη αγελάδα, με αποτέλεσμα κάθε μέρα που περνάει το παιδί μας όλο και μαυρίζει".
Και η μητέρα του απαντάει:
"Γιόκα μου, κι εγώ δεν είχα γάλα όταν γεννήθηκες εσύ, κι αναγκαστήκαμε να σου δίνουμε γάλα από την κατσίκα.Αλλά όπως καταλαβαίνω τα κέρατα τώρα τα βγάζεις..."

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΦΟΥΤΖΙ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

της Νίνας Γεωργιάδου

ΓΙΑΤΙ ΚΛΑΙΣ, ΠΡΟΕΔΡΕ;
Τ’ αληθινά δάκρυα απεχθάνονται το φως της δημοσιότητας.
ΜΠ. ΜΠΡΕΧΤ
28 Οκτώβρη 2011
Είδα το παιδί στο αναπηρικό καρότσι να ορθώνεται.
Είδα το φάσκελο του έφηβου στους κομισάριους.
Είδα τους νέους ν’ αποστρέφουν το βλέμμα απ’ την εξέδρα του καίσαρα.
Είδα το πένθος στα άσπρα πουκάμισα...


Είδα τη σημαία να ατενίζει το λαό.
Είδα στις μπάντες με μαύρες κορδέλες
Είδα την απόγνωση να γίνεται οργή,
την οργή να παίρνει στόμα,
το στόμα να καταριέται και ν’ απαιτεί.
ΕΠΕΛΑΣΗ, ΠΑΡΕΛΑΣΗ, ΠΡΟΕΛΑΣΗ.
Στην τελετή παράδοσης της προεδρίας το 2005, η αποχωρούσα πρόεδρος, κ. Ψαρούδα Μπενάκη, τονίζει: «τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιοριστούν», «Τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές, καθώς θα μπορούν να προστατεύονται αλλά και να παραβιάζονται, από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων», «Η δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμαστεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης».

PISTOS788 είπε...

ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΕΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ?

Το μεγάλο ψέμα του πρόεδρου της δημοκρατίας

Πρόεδρε της δημοκρατίας. εαν νομιζετε οτι ολοι οι Έλληνες είναι ηλίθιοι, κανετε μεγάλο λάθος. Είπατε πριν... αποχωρησετε από την παρελαση κακήν κακως οτι δεν ειστε προδοτης και οτι και εσεις πολεμησατε. Που κυριε προεδρε;.
ΓΕΝΗΘΗΚΑΤΕ ΤΟ 1929 Και ΤΟ 1940 είσαστε 11 χρονων, καλα ποιους
νομίζετε οτι δουλευετε. Δηλαδή πες μας οτι στο μέτωπο επαιρναν και 11χρονα. Και επειτα περιμενουμε να δουμε ευαισθησια απο εσας για
παραίτησή σας, ωστε να μιλησει ο Ελληνικος λαος μεσω εκλογων μιας και οι 300 της βουλης εχουν βολευτεί και αυτοι και δεν παραιτουνται ή τουλαχιστον δεν παραιτουνται τα κομματα της αντιπολιτευσης, ώστε να ανοιξει ο δρομος για τις εκλογες και την τιμωρια των ενόχων επι εσχατη
προδοσια. Αφου δουλευεις και κοροιδευεις το Εθνος που ηγείσαι, οντας σε
ηλικια 83 ετών, τι να περιμενουμε απο τους αλλους και ειδικοτερα απο τον
Τζέφρι...
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/10/blog-post_887.html

Ανώνυμος είπε...

peter

Χχχμμ ειναι δυσκολο να εχει η μανα το παιδι οταν γεννιετε γιατι πρεπει να την ραψουν[αν και απο οσο ξερω κλεινει και μονο του] και την ναρκωνουν.Το παιδι γεννιετε με αιματα κτλ,πρεπει να το παρουν περνανε αρκετα λεπτα 15+ για την ολη διαδικασια μετα εχουν να φτιαξουν και την μανα.Πιστευω πως αν η μανα αγωνια και το αγαπα πολυ το νεογεννητο που δεν εχει παει ακομα στην αγγαλια της μανας το παιδι νιωθει αυτη την νοσταλγια και η ζημια μειωνετε πολυ.

Βλεπω οτι η ζωη ειναι ενα συνολο απο αποχωρισμους...Αποχωριστηκα το σπιτι μου οταν γεννηθηκα μετα τους φιλους απο το δημοτικο μετα στο γυμνασιο μετα αυτους απο την μπαλα μετα αυτους που σπουδαζα μετα τους φιλους απο τον στρατο και ακομα αποχωριζομαι γνωστους,κοπελες...καπως τα φερνει η ζωη και γινετε αυτο.Αργοτερα ισως κανω οικογενεια ακομα και τοτε θα αποχωριζομε απο μεροι και ανθρωπους μεχρι που θα αποχωριστω και αυτον τον κοσμο. Κατανοωντας αυτο βλεπω οτι ειναι αναποφεκτο αυτο ομως οσο ποιο αποδεκτο γινετε τοσο πιο χωνευτο και ανωδυνο γινετε και προχωρας πιο ευκολα.Ομως οταν το βρεφος γεννιετε αυτο δεν μπορει να το καταλαβει,και ετσι να ξεσπαει σε πολυ πιο εντονα κλαματα.

Παντως τα χαδια εχουν μεγαλη σημασια στην βρεφικη ηληκια,μονο 10 λεπτα την μερα χαδια κανουν το μωρο πανεξυπνο με δυνατη ψυχολογια ανοσοποιητικο συστημα και δυνατη νευρολογια.Οι ναζι ειχαν κανει ενα πειραμα πηρανε ενα βρεφος με το που γενηθηκε το φροντιζαν το ταιζαν με προσοχη αλλα ποτε δεν το ακουμπησαν η να το χαιδεψαουν.Μετα απο λιγα χρονια απλα ξαφνηκα πεθανε. Οντως το σοκ της γεννησης κανει μεγαλη ζημια απλα σκεφτομε αυτο θα διωρθονετε εαν το φροντιζουν με πολυ αγαπη το παιδι.



Μοραινουν οι πολιτικοι,ειναι αυτονοητο οτι ο πολιτικος στην ελλαδα πρεπει να σταματησει την καριερα του και να ξεκηνησει κατι αλλο,δεν εχει μελλον και κυνδηνευει η ζωη του.Αν ημουν πουλημενος πολιτικος θα εφευγα μονιμες διακοπες ινδιες[ειναι οικονομικα],καναδα,αυστραλια καπου μακρυα και ασφαλες.

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Γέννεσης....Αρχή
ασύλληπτα στον ανθρώπινο νου "τουλάχιστον στον σύγχρονο" που βρίσκεται μακριά απο την φιλανθρωπία. Δημιουργήθηκε χρόνο με το χρόνο ένας κόσμος τόσο μακρινός απο την πραγματική μας δημιουργία και τόσο ξένος που βλέποντας αναρτήσεις όπως αυτή, νομίζουμε ότι μιλάμε για σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Απλοποιώντας την σκέψη και ζώντας την γέννηση ενός παιδιού, η συνείδηση φωνάζει................τι κάνεις? πως επιτρέπεις να συμβαίνει αυτό το έγκλημα σε ένα βρέφος. Μια υπερπαραγωγή κλινικών, γεμάτες υποκρισία ώστε να ξεγελούν τις αισθήσεις, να κλέψουν την αμοιβή, ανίκανοι να προσφέρουν ουσία, πνεύμα, και ανάγκες που είναι ζωτικής σημασίας για το βρέφος.
Μιλάμε πραγματικά για ένα ΣΟΚ γέννησης.
Αυτά τα εγκλήματα δυστυχώς πληρώνουμε μέσα από την έλλειψη παιδείας και απο την ματαιοδοξία μας.
Προφανώς κάποιοι δεν θέλουν τον άνθρωπο, "Άνθρωπο με πνεύμα", αλλά κτήνος με υποζύγιο κατεύθυνσης και πλήρους εκμετάλλευσης.
Τα μεγάλα ΟΧΙ της συνείδησης αφυπνίζονται σε μια επανάσταση ζεύξης αγάπης.

Υπάρχουν πολλοί επιθετικοί προσδιορισμοί για τον άνθρωπο· αλλά ο πλέον καίριος είναι ότι ο άνθρωπος είναι θνητός. Και τούτο δεν σημαίνει απλώς πως ο άνθρωπος πεθαίνει, αλλά ότι ο άνθρωπος ζει γνωρίζοντας πως θα πεθάνει. Το ζώο ζει μη γνωρίζοντας πως θα πεθάνει. Η διαφορά είναι μεταξύ πνεύματος και φύσεως.

Είσαι Μπρο αλλά μάλλον πρέπει να πάμε πολύ πίσω για να δούμε αλήθειες που κρύφτηκαν στις σκιές!
Καλό βράδυ

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Πρωτόκολλο Τρίτο
Λίγο χρόνο ακόμη και οι αταξίες, οι χρεωκοπίες θα εμφανισθούν παντού.
Οι καταχρήσεις της εξουσίας θα ετοιμάσουν τελικά την πτώση όλων των πολιτευμάτων, και όλα θα ανατραπούν κάτω από τα χτυπήματα του μαινόμενου πλήθους.
Όλα αυτά τα δήθεν “δίκαια του λαού” δεν υπάρχουν παρά μόνο στη φαντασία. Δεν είναι ποτέ πραγματοποιήσιμα.
Με την καθοδήγησή μας ο λαός έχει καταστρέψει την αριστοκρατία, που ήταν η προστάτριά του και η φυσική μητέρα τροφός του, της οποίας το συμφέρον είναι συνυφασμένο με την ευημερία του λαού. Τώρα που η αριστοκρατία είναι κατεστραμμένη, ο λαός έπεσε στο ζυγό των οποιωνδήποτε, των λωποδυτών που πλούτισαν, οι οποίοι τον καταπιέζουν χωρίς έλεος.
Το συμφέρον μας απεναντίας είναι να εκφυλίζονται οι Χριστιανοί.
Οι Χριστιανοί έχασαν την συνήθεια να σκέπτονται χωρίς τις επιστημονικές συμβουλές μας.
Θυμηθείτε τη Γαλλική Επανάσταση, την οποία χαρακτήρισαν “μεγάλη”. Τα μυστικά της προπαρασκευής της είναι πολύ γνωστά, διότι υπήρξε ολόκληρη έργο των χεριών μας.
Προς το παρόν είμαστε άτρωτοι σαν διεθνής δύναμη, διότι, όταν μας επιτίθενται σε ένα κράτος, μας υπερασπίζονται στα άλλα. Η λέξη “ελευθερία” βάζει τις ανθρώπινες κοινωνίες σε πάλη εναντίον κάθε εξουσίας, εναντίον κάθε δύναμης και αυτής ακόμη της δύναμης του Θεού και της Φύσης.

PISTOS788 είπε...

peter

ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ-ΜΗΝ ΤΟΥ ΧΑΙΔΕΥΕΙΣ ΤΑ ΑΦΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΕΠΑΝΩ-ΛΥΚΟΣΚΥΛΑ...

ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΠΡΟΣΕΞΕ ΠΙΑΣΤΟ ΑΠΑΛΑ ΜΗΝ ΣΠΑΣΟΥΝ ΟΙ ΦΤΕΡΟΥΓΕΣ ΤΟΥ...

ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΦΤΕΡΑ-ΕΛΙΚΕΣ-ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ...ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΙΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥΣ...ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ...

ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ ΠΕΤΕΡ!

ΡΕ ΤΟΝ ΚΑΡΟΛΟ 11 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ...

ΚΑΡΟΛΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ...ΑΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ....

PISTOS788 είπε...

BornGR

Μια υπερπαραγωγή κλινικών, γεμάτες υποκρισία ώστε να ξεγελούν τις αισθήσεις, να κλέψουν την αμοιβή, ανίκανοι να προσφέρουν ουσία, πνεύμα, και ανάγκες που είναι ζωτικής σημασίας για το βρέφος.
Μιλάμε πραγματικά για ένα ΣΟΚ γέννησης.

ΕΓΡΑΨΕΣ...

ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΓΟΝΕΙΣ...ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ...ΚΑΙ ΑΣ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ...

ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΗΔΗ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΡΟ!!!

PISTOS788 είπε...

Ορισμένοι δεν το κρύβουν. Όπως, π.χ., ο Πολ Κρούγκμαν, ο οποίος δεν κρύβει την άποψή του ότι μόνο ένας νέος πολεμικός παροξυσμός θα μπο­ρούσε να λυτρώσει την αμερικανική και την παγκόσμια οικονομία από την κρίση. Έτσι, στα τέλη Σεπτεμβρίου, σε μια ανοιχτή ομιλία του στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, ο Κρούγκμαν ισχυρί­στηκε ότι «αυτό που χρειαζόμαστε εί­ναι στην πραγματικότητα ένα οικονομι­κό ισοδύναμο του πολέμου». Και συνέ­χισε: «Αυτό που πραγματικά έφερε το τέλος στη Μεγάλη Ύφεση ήταν το τερά­στιο πρόγραμμα δημοσίων δαπανών, αλλιώς γνωστό ως Δεύτερος Παγκόσμι­ος Πόλεμος» («Huffington Post », 28.9).
Ο ίδιος λίγο νωρίτερα, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής, είπε με­ταξύ σοβαρού και αστείου: «Εάν εμείς ανακαλύψουμε ότι, ξέρετε, οι εξωγή­ινοι σχεδιάζουν να επιτεθούν στη Γη και χρειαζόμαστε μια μαζική συγκέ­ντρωση πόρων για την αντιμετώπιση της εξωγήινης απειλής και πραγματικά έπαιρναν δευτερεύουσα θέση ο πλη­θωρισμός και τα ελλείμματα του προϋ­πολογισμού, αυτή η ύφεση θα μπορού­σε να ξεπεραστεί σε 18 μήνες».

Και συνέχισε: «Και αν μετά, ξαφνικά, ανακαλύψουμε ότι κάναμε λάθος, ότι δεν υπάρχουν εξωγήινοι, θα ήμασταν καλύτερα...». Ένας άλλος παρευρισκό­μενος τον διέκοψε λέγοντας: «Δηλαδή μας λέτε ότι χρειαζόμαστε έναν Όρσον Γουέλς;». Ο Κρούγκμαν απτόητος του απάντησε: «Υπήρχε ένα επεισόδιο της “Ζώνης του Λυκόφωτος” [τηλεοπτική εκπομπή], όπου οι επιστήμονες επινό­ησαν μια ψεύτικη απειλή από εξωγήι­νους με σκοπό να πετύχουν την παγκό­σμια ειρήνη... Αυτή τη φορά τη χρεια­ζόμαστε για να πετύχουμε μια δημοσι­ονομική ενίσχυση» (CNN, 14.8).
Πολιτικό αδιέξοδο
http://dimitriskazakis.blogspot.com/2011/10/blog-post_11.html

ΣΜΠΑΣΙΜΠΑ...

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες