Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Ο ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥΤΙΝ...


Δεν πρέπει να συζητάμε πάντα στην αγορά γι’ αυτό που μας συμβαίνει στο δάσος.
Nathaniel Hawthorne

Θα γνωρίσει το μυστικό του Αόρατου μόνο εκείνος που είναι ικανός να κλείσει τα χείλη του και να μείνει σιωπηλός.
Τζελαλαντίν Αλ Ρουμί

Ο Νικόλαος ο Δεύτερος της Ρωσίας
Κάποιες φορές αναφέρεται ως ο Νικόλαος ο Μάρτυρας εξαιτίας της εκτέλεσής του ή και ως ο Αιματοβαμμένος Νικόλαος εξαιτίας των τραγικών γεγονότων που συνέβησαν κατά τη διάρκεια της ενθρόνισής του και της ακόλουθης εναντίωσης της κυβέρνησής του. Αγιοποιήθηκε από τη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία με το όνομα Άγιος Νικόλαος ο το Πάθος Φέρων.

Χαρακτηρισμένος ως υπερβολικά υποχωρητικός από τον σκληρό και απαιτητικό πατέρα του, ο Νικόλαος ελάχιστα προετοιμάστηκε για τον ρόλο του ως αυτοκράτορας. Σαν παιδί ήταν ευγενικό και αξιαγάπητο, αλλά έδειχνε ελάχιστο ενδιαφέρον στα μαθήματά του. Ακόμα και όταν ο Τσάρος αποφάσισε να τον μυήσει στις υποθέσεις του Κράτους, βάζοντάς τον να παρακολουθήσει συνεδρίαση του Συμβουλίου του Κράτους, ο τελευταίος στα πρώτα είκοσι λεπτά προτίμησε να φύγει και να συναντήσει τους φίλους του. Όταν ο Πατέρας του Αλέξανδρος πέθανε το 1894 σε ηλικία 49 ετών από νεφρική ανεπάρκεια, ο Νικόλαος αισθανόταν τόσο απροετοίμαστος για τα καθήκοντά του που ρώτησε τον ξάδερφό του κλαίγοντας: "Τι θα απογίνω εγώ και ολόκληρη η Ρωσία;

Ο Γκριγκόρι Γιεφίμοβιτς Ρασπούτιν (στα ρωσικά, Григорий Ефимович Распутин) ήταν Ρώσος μυστικιστής, ο οποίος άσκησε τεράστια επίδραση στο τελευταίο ρωσικό αυτοκρατορικό ζεύγος, του τσάρου Νικολάου Β' και της τσαρίνας Αλεξάνδρας.

To 1903, ο Ρασπούτιν παρέα με τη φήμη για τις υπερφυσικές ικανότητές του, έφτασε στην Αγία Πετρούπολη. Εκεί, χάρη σε μια μανία που είχε καταλάβει την υψηλή κοινωνία για τον μυστικισμό και τον αποκρυφισμό, κατάφερε να αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές σε αριστοκρατικούς κύκλους.

Σύμφωνα με το βιβλίο του Greg King «Ο άνθρωπος που σκότωσε τον Ρασπούτιν» (The Man Who Killed Rasputin), στις 29 Ιουνίου του 1914 όταν εκείνος είχε επισκεφτεί τη γυναίκα και τα παιδιά του στη γενέτειρά του, στη Σιβηρία, του επιτέθηκε με μαχαίρι μία πρώην πόρνη, η Χιονία Γκούσεβα, που είχε γίνει μαθήτρια του μοναχού Ηλιοδώρου. Ο Ηλιόδωρος ήταν κάποτε φίλος του Ρασπούτιν, αλλά τον είχε σιχαθεί λόγω της συμπεριφοράς του προς την βασιλική οικογένεια, την οποία χρησιμοποιούσε μεν, αλλά μιλούσε άσχημα γι' αυτήν. Ο Ηλιόδωρος είχε σχηματίσει μια ομάδα από γυναίκες, τις οποίες είχε βλάψει ο Ρασπούτιν, με σκοπό να τον δυσφημίσει ή και να τον σκοτώσει. Η Γκούσεβα μαχαίρωσε τον Ρασπούτιν στην κοιλιά. Όμως ο Ρασπούτιν χειρουργήθηκε και επέζησε.

Τη νύχτα της 29ης προς την 30η Δεκεμβρίου 1916, ο σύζυγος της ανιψιάς του Τσάρου, Γιουσούποφ, προσκάλεσε τον Ρασπούτιν στο σπίτι του και του προσέφερε δηλητηριασμένο κρασί και γλυκό.
Ενώ ήπιε το δηλητηριασμένο κρασί, ζητά δεύτερο ποτήρι, τρώει και τα γλυκά, όμως δεν δείχνει κανένα ίχνος αδιαθεσίας. Έτσι, ο Γιουσούποφ τον πλησιάζει και του ρίχνει μια σφαίρα στην καρδιά. Ο Ρασπούτιν όμως καταφέρνει να συρθεί φωνάζοντας μέχρι την αυλή, όπου τον προφταίνουν και του αδειάζουν ολόκληρο γεμιστήρα επάνω του. Κατόπιν, πήραν το σώμα του, το τύλιξαν μέσα σ' ένα χοντρό ύφασμα, του έδεσαν ένα βαρίδι και το φόρτωσαν σε ένα αμάξι για να το ρίξουν στο παγωμένο ποτάμι. Καθώς το ξεφορτώνουν όμως, διαπιστώνουν ότι το σώμα του ακόμα κινείται και την επόμενη μέρα όλη η Ρωσία γνωρίζει ότι ο Ρασπούτιν δεν έπαψε ν' ανασαίνει παρά μόνο μετά το ρίξιμό του στον ποταμό.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΥΒΕΡΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΠ’ΟΤΙ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
ΜΠΕΝΤΖΑΜΙΝ ΝΤΙΣΡΑΕΛΙ-ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ.

Προς αλλαγή ρόλων Βλαντιμίρ Πούτιν- Ντμίτρι Μεντβέντεφ
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ανακοίνωσε ότι ο νυν πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ θα αναλάβει χρέη πρωθυπουργού μετά τις προεδρικές εκλογές του 2012. Ο Πούτιν δήλωσε ότι είναι τιμή του να τον προτείνει ο Μεντβέντεφ για υποψήφιο πρόεδρο.

13 σχόλια:

PISTOS788 είπε...

Το 1989, δημοσιεύθηκε η αναφορά του Γιάκοβ Γιουρόβσκι (Yakov Yurovsky's), η οποία φαίνεται να φτάνει σε ένα συμπέρασμα ως προς το τι πράγματι συνέβη εκείνο το βράδυ. Η εκτέλεση έλαβε χώρα όταν μονάδες της Λεγεώνας της Τσεχοσλοβακίας, υποχωρώντας από τα Ρωσικά εδάφη, πλησίασαν την Αικατερίνενμπουργκ. Φοβούμενοι ότι η Λεγεώνα θα καταλάμβανε την πόλη και θα απελευθέρωνε τον Νικόλαο, οι φύλακες της Αυτοκρατορικής Οικογένειας στράφηκαν στη λύση της άμεσης εξόντωσής της, λέγοντας πως «δεν υπάρχει επιστροφή».[5] Το τηλεγράφημα που έδινε την εντολή εκ μέρους του Ανώτατου Σοβιέτ στη Μόσχα υπεγράφη από τον Γιάκοβ Σβερντλόφ (Yakov Sverdlov), του οποίου το όνομα Σβερντλόφσκ (Svderdlovsk) πήρε η πόλη. O Νικόλαος ήταν ο πρώτος που πέθανε. Εκτελέστηκε με πολλαπλές σφαίρες στο κεφάλι και στο στήθος. Τελευταίες πέθαναν οι κόρες καθώς τα διαμάντια που φορούσαν μέσα στα ρούχα τους, εμπόδιζε τις σφαίρες να διαπεράσουν στο σώμα. Έτσι τις λόγχισαν με ξιφολόγχη.

Τα σώματα του Νικολάου και της οικογένειας, αφού πρώτα ποτίστηκαν σε οξύ και κάηκαν....

PISTOS788 είπε...

Για καιρό πιστευόταν ότι είχαν ταφεί κάτω από ένα ναρκοπέδιο σε μια τοποθεσία που λέγεται "τα Τέσσερα Αδέλφια". Αυτό πράγματι ίσχυε για τη νύχτα της εκτέλεσης. To επόμενο πρωί ο Γιουρόβσκι απομάκρυνε τα σώματα και αποφάσισε να τα κρύψει αλλού. Όταν το όχημα που κουβαλούσε τα πτώματα χάλασε, στον δρόμο για την επόμενη τοποθεσία, ο Γιουρόβσκι άλλαξε τα πλάνα και έθαψε τα περισσότερα από τα πτώματα σε ένα μυστικό και σφραγισμένο σημείο στην οδό Koptyaki, έναν εγκαταλελειμμένο σήμερα καρόδρομο 12 μίλια βόρεια της Αικατερίνενμπουργκ. Τα υπολείμματα της οικογένειας και των ακολούθων τους με εξαίρεση δύο παιδιών βρέθηκαν το 1991. H ρωσική Κυβέρνηση τους ξέθαψε και έκανε μια κρατική τελετή κηδείας. H διαδικασία αναγνώρισης των υπολειμμάτων ήταν εξαντλητική. Δείγματα στάλθηκαν στη Βρετανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες για εξέταση DNA. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι πέντε από τους σκελετούς ήταν μέλη της οικογένειας και τέσσερις όχι. Τρεις από τους πέντε διαπιστώθηκε ότι ήταν παιδιά. Η μητέρα συνδεόταν με τη Βρετανική Βασιλική οικογένεια, άρα ήταν η Αλεξάνδρα. (Ο πρίγκιπας Φίλιππος, Δούκας του Εδιμβούργου, εγγονός της μεγαλύτερης αδερφής της Αλεξάνδρας Βικτωρίας, Μαρκησίας του Μίλφορντ-Χάβεν (Milford-Haven), έδωσε δείγμα DNA το οποίο ταίριαξε με αυτό του σκελετού). Ο πατέρας διαπιστώθηκε ότι σχετίζεται με τον Μέγα Δούκα Γεώργιο Αλεξάντροβιτς, μικρότερο αδερφό του Νικολάου II. Οι Βρετανοί επιστήμονες ισχυρίστηκαν πως ήταν πάνω από 98,5% σίγουροι ότι τα απομεινάρια ανήκαν στον Αυτοκράτορα, την οικογένεια του και των ακολούθων τους. Το εναπομείναν σημάδι από τη δολοφονική επίθεση που είχε δεχτεί ο Νικόλαος στην Ιαπωνία δεν ήταν αρκετά αξιόπιστο στοιχείο εξαιτίας μόλυνσης που είχε υποστεί.

Μια τελετή Χριστιανικής ταφής πραγματοποιήθηκε 80 χρόνια μετά τη δολοφονία τους το 1998. Τα σώματά τους αναπαύτηκαν με τιμές κράτους στον Παρεκκλήσι της Αγίας Αικατερίνης στο οχυρό των Αγίων Πέτρου και Παύλου στην Αγία Πετρούπολη, όπου αναπαύονταν όλοι οι Ρώσοι Αυτοκράτορες από τον Μεγάλο Πέτρο και έπειτα. Ο Πρόεδρος Γέλτσιν και η κυρία του παρακολούθησαν την τελετή μαζί με τους συγγενείς των Ρωμανώφ, συμπεριλαμβανομένου του Πρίγκηπα Μιχαήλ του Κεντ. Η τελευταία Αυτοκρατορική Οικογένεια της Ρωσίας αγιοποιήθηκε όχι μόνο από τη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία αλλά και από τον Πατριάρχη Αλέξιο Β' στη Μόσχα.

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Κοντά στα μεγάλα γεγονότα
Κατόπιν αυτών ουδείς πλέον δύναται να αμφισβητήσει πως είμαστε, όπως λέγει και γέροντας από τα Άγραφα όρη πολύ κοντά στα μεγάλα γεγονότα και τις μεγάλες ανατροπές. Ήδη αυτά διαλαλεί ο ουρανός και παιανίζουν οι άγγελοι. Τα εντάσσουν μάλιστα σε μία εκστρατεία κατήχησης από διάφορες αποστολές που αποσκοπεί στην εξάπλωση της χριστιανικής ορθόδοξης πίστεως. Ο τριαδικός Θεός, όπως λέγει ο γέροντας από το Παγγαίο όρος θέλει να βάλει φραγμούς πια στα πολλά τερτίπια του Σατάν. Γι’ αυτό μας προτρέπει να γίνουμε όλοι αλιείς για να ανθίσει η δόξα του ουρανού. Ο Χριστιανός, πρέπει να έχει πάντα το μυαλό του κοντά στον Κύριό μας Ιησού Χριστό. Σε ότι αφορά το Σκοπιανό ο ταπεινός γέροντας ασκητής υποστηρίζει ότι, «όσο και να πασχίζουν οι Σκοπιανοί να πατήσουν πόδι στην Ελλάδα με το δήθεν όνομα της Μακεδονίας δεν θα το πάρουν, γιατί αυτοί δεν είναι Έλληνες, είναι ανεμομαζώματα. «Η χαρά μου- επισημαίνει τέλος -είναι μεγάλη που ο τόπος θα πάρει πάλι ζωντάνια με την επέμβαση του ουρανού. Ο Χριστός θα την κάνει πάλι διαμάντι για να μιλούν όλοι γι’ αυτήν. Χριστέ μου θα φωνάζουν τα πλήθη, μας λυπήθηκες και μας έδωσες πάλι ζωή. Ο Παράκλητος τελειώνει το έργο Του»!
http://kostasxan.blogspot.com/2010/07/blog-post_2602.html

Φτυστές οι Αρκούδες Πάππου προς πάππο?!!!...Μάγος ο Ρας-Πούτιν?

Όμορφο βράδυ Αδερφέ μου

zkcome είπε...

ΟΥΤΩ ΛΕΓΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΙΔΟΥ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΓΩΓ ΗΓΕΜΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣ ΜΕΣΕΧ ΚΑΙ ΘΟΥΒΑΛ.
ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΣΕ ΠΕΡΙΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΒΑΛΕΙ ΑΓΚΙΣΤΡΑ ΕΙΣ ΤΑΣ ΣΙΑΓΟΝΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΕΚΒΑΛΕΙ ΣΕ ΚΑΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΝ ΣΟΥ, ΙΠΠΟΥΣ ΚΑΙ ΙΠΠΕΑΣ ΠΑΝΤΑΣ ΤΟΥΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΩΠΛΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΜΕΓΑ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΜΕΤΑ ΘΥΡΕΩΝ ΚΑΙ ΑΣΠΙΔΩΝ ΠΑΝΤΑΣ ΤΟΥΤΟΥΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΑΧΑΙΡΑΣ.

ΜΕΤΑ ΠΟΛΛΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΘΕΛΕΙ ΓΕΙΝΕΙ ΕΠΙΣΚΕΨΙΣ ΕΙΣ ΣΕ, ΕΝ ΤΟΙΣ ΕΣΧΑΤΟΙΣ ΧΡΟΝΟΙΣ ΘΕΛΕΙΣ ΕΛΘΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΗΝ ΗΤΙΣ ΗΛΕΥΘΕΡΩΘΗ ΕΚ ΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΗΧΘΗ ΕΚ ΠΟΛΛΩΝ ΛΑΩΝ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΣΤΑΘΗΣΑΝ ΕΡΗΜΑ ΔΙΑΠΑΝΤΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΜΕΤΕΦΕΡΘΗ ΕΚ ΜΕΣΟΥ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΣΙ ΚΑΤΟΙΚΗΣΕΙ ΠΑΝΤΕΣ ΑΣΦΑΛΩΣ.
ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΝΑΒΗ ΚΑΙ ΕΛΘΕΙ ΩΣ ΑΝΕΜΟΖΑΛΗ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΣΘΑΙ ΩΣ ΝΕΦΟΣ ΔΙΑ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΗΣ ΤΗΝ ΓΗΝ ΣΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥΣ ΛΑΟΣ ΜΕΤΑ ΣΟΥ.

ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΕΛΘΕΙ ΕΚ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΧΑΤΩΝ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΣΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΛΑΟΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΕΣ ΑΝΑΒΑΤΑΙ ΙΠΠΩΝ ΠΛΗΘΟΣ ΜΕΓΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΣ ΠΟΛΛΗ.
ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΝΑΒΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΩΣ ΝΕΦΟΣ ΔΙΑ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΗΣ ΤΗΝ ΓΗΝ. ΤΟΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΕΙΣΘΑΙ ΕΝ ΤΑΙΣ ΕΣΧΑΤΑΙΣ ΗΜΕΡΑΙΣ. ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΣΕ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΟΥ ΔΙΑ ΝΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΩΣΙ ΤΑ ΕΘΝΗ ΟΤΑΝ ΑΓΙΑΣΘΩ ΕΝ ΣΟΙ ΓΩΓ ΕΝΩΠΙΟΝ ΑΥΤΩΝ.

PISTOS788 είπε...

BornGR

«Η χαρά μου- επισημαίνει τέλος -είναι μεγάλη που ο τόπος θα πάρει πάλι ζωντάνια με την επέμβαση του ουρανού. Ο Χριστός θα την κάνει πάλι διαμάντι για να μιλούν όλοι γι’ αυτήν. Χριστέ μου θα φωνάζουν τα πλήθη, μας λυπήθηκες και μας έδωσες πάλι ζωή. Ο Παράκλητος τελειώνει το έργο Του»!

ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΤΟΥ...ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ...

ΓΕΝΟΙΤΟ-ΓΕΝΟΙΤΟ ΑΜΗΝ!!!

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

zkcome

Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΜΠΑΣΙΜΠΑ...ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ...

ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΣΕ ΠΕΡΙΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΒΑΛΕΙ ΑΓΚΙΣΤΡΑ ΕΙΣ ΤΑΣ ΣΙΑΓΟΝΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΕΚΒΑΛΕΙ ΣΕ ΚΑΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΝ ΣΟΥ, ΙΠΠΟΥΣ ΚΑΙ ΙΠΠΕΑΣ ΠΑΝΤΑΣ ΤΟΥΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΩΠΛΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΜΕΓΑ ΑΘΡΟΙΣΜΑ ΜΕΤΑ ΘΥΡΕΩΝ ΚΑΙ ΑΣΠΙΔΩΝ ΠΑΝΤΑΣ ΤΟΥΤΟΥΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΑΧΑΙΡΑΣ.

ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΦΟΥΤΖΙ...
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΜΠΡΑΔΕΡ ΜΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

Δανιήλ 2,29 Συ, βασιλεύ, καθώς ήσουνα εξηπλωμένος εις την κλίνην σου, εσκέπτεσο, τι θα γίνη στο μέλλον• και ο Θεός, ο οποίος φανερώνει τα μυστήρια, σου κατέστησε γνωστόν, τι μέλλει να γίνη στο μέλλον.
Δαν. 2,30 Εις εμέ, χωρίς να έχω εγώ σοφίαν μεγαλυτέραν από όλους τους άλλους σοφούς, εφανερώθη το μυστήριον αυτό. Εφανερώθη εκ του Θεού, δια να καταστήσω γνωστήν στον βασιλέα την ερμηνείαν του ονείρου και δια να πάρης έτσι απάντησιν στους διαλογισμούς οι οποίοι απασχολούσαν και απασχολούν την διάνοιάν σου.
Δαν. 2,31 Συ, λοιπόν, βασιλεύ, έβλεπες και ιδού έμπροσθέν σου ένα άγαλμα, ένα μεγάλο άγαλμα. Η όψις αυτού ήτο εξοχος και υπερήφανος. Το άγαλμα ίστατο όρθιον ενώπιόν σου και η εμφάνισίς του επροξένει φόβον.
Δαν. 2,32 Αυτού του αγάλματος η κεφαλή ήτο από καθαρόν χρυσόν, τα χέρια και το στήθος και οι βραχίονές του ήσαν αργυρά. Η κοιλία και οι μηροί ήσαν χάλκινοι αι δε κνήμαι του ήσαν σιδηραί.
Δαν. 2,33 Τα δε πόδια του ήσαν εν μέρει σιδερένια και εν μέρει πήλινα.
Δαν. 2,34 Εβλεπες κατάπληκτος, βασιλεύ, το άγαλμα αυτό, μέχρις ότου απεκόπη, χωρίς την επέμβασιν καμμιάς ανθρωπίνης χειρός, ένας λίθος από όρος, εκτύπησε το άγαλμα αυτό στους πόδας τους σιδερένιους και τους πηλίνους και το συνέτριψεν εξ ολοκλήρου.
Δαν. 2,35 Τοτε συνετρίβησαν δια μιας μαζή με τα σιδερένια και πήλινα πόδια ο χαλκός, ο άργυρος και ο χρυσός του αγάλματος και έγιναν κονιορτός, ωσάν τον κονιορτόν του αλωνιού κατά το θέρος. Ισχυρός δε άνεμος διεσκόρπισε τον κονιορτόν, χωρίς να αφήση ούτε ίχνος από αυτά. Ο δε λίθος εκείνος, που εκτύπησε το άγαλμα, έγινε μέγα όρος και εγέμισεν όλην την γην.
Δαν. 2,36 Ιδού, βασιλεύ, ποίον ήτο το όνειρόν σου. Θα είπωμεν τώρα ενώπιον του βασιλέως και την ερμηνείαν του.
Δαν. 2,37 Συ, βασιλεύ, ο βασιλεύς των βασιλέων, συ είσαι εκείνος, στον οποίον παρέδωκεν ο Θεός του ουρανού βασιλείαν ισχυράν, κραταιάν, ένδοξον και τιμημένην. Και έτσι βασιλεύεις
Δαν. 2,38 εις κάθε περιοχήν, ότου κατοικούν άνθρωποι και θηρία της υπαίθρου, πτηνά του ουρανού και ιχθύες της θαλάσσης. Εις τα χέρια τα δικά σου παρέδωκεν αυτά ο Θεός και σε κατέστησε κύριον όλων αυτών. Λοιπόν, βασιλεύ, συ είσαι η χρυσή κεφαλή του αγάλματος.
Δαν. 2,39 Επειτα από σε θα αναφανή μία βασιλεία μικροτέρα από την ίδικήν σου και έπειτα από αυτήν θα έλθη τρίτη βασιλεία, η οποία συμβολίζεται με τον χαλικόν του αγάλματος και θα επεκτείνη την κυριαρχίαν της επί όλης της γης.
Δαν. 2,40 Επειτα από αυτήν θα έλθη τετάρτη βασιλεία, η οποία θα είναι ισχυρά όπως ο σίδηρος. Οπως δε ο σίδηρος συντρίβει και δαμάζει τα πάντα, έτσι και η βασιλεία αυτή θα συντρίψη και θα υποτάξη τους πάντας υπό την κυριαρχίαν της.

ΙΩΑΝΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Δανιήλ 2,41 Είδες τους πόδας και τα δάκτυλα του αγάλματος, να είναι εν μέρει πήλινοι και εν μέρει σιδερένιοι. Τούτο σημαίνει, ότι η βασιλεία αυτή δεν θα έχη ενότητα, αλλά θα είναι διηρημένη. Και εις αυτήν ταύτην την ως σίδηρον βάσιν της θα υπάρχη η διαίρεσις και οχι η συνοχή, όπως είδες τον σίδηρον και τον πηλόν όχι συγκεκολλημένα εις ένα σώμα, αλλά αναμεμιγμένα χωρίς συνοχήν μεταξύ των.
Δαν. 2,42 Οι δάκτυλοι των ποδών ήσαν εν μέρει σιδερένιοι και εν μέρει πήλινοι. Αυτό σημαίνει ότι τμήμα τι της βασιλείας αυτής θα είναι ισχυρόν, ενώ το άλλο τμήμα θα είναι εύθραυστον.
Δαν. 2,43 Είδες τον σίδηρον ανακατωμένον με τον πηλόν. Αυτό σημαίνει, ότι ανακατεμένοι θα είναι οι λαοί, που θα αποτελούν αυτήν την βασιλείαν. Δεν θα έχουν στενόν σύνδεσμον ο ένας με τον άλλον, ώστε να αποτελούν μίαν ενότητα. Θα είναι, όπως ο σίδηρος, που δεν αναμιγνύεται με τον πηλόν και δεν αποτελεί αδιάσπαστον ενότητα.
Δαν. 2,44 Κατά την εποχήν των βασιλέων της τετάρτης βασιλείας, ο Θεός του ουρανού θα αναδείξη μίαν άλλην βασιλείαν, η οποία στους αιώνας των αιώνων δεν θα καταστραφή. Και έτσι η βασιλεία αυτή του Θεού δεν θα λείψη, δεν θα δώση τόπον εις άλλην βασιλείαν. Θα συντρίψη δέ, και θα θρυμματίση και θα λιχνίση όλας τας άλλας βασιλείας• και αυτή θα υψωθή, θα εκταθή και θα υπάρχη στους αιώνας των αιώνων.
Δαν. 2,45 Οπως είδες, βασιλεύ, ότι, δηλαδή, χωρίς την επέμβασιν ανθρωπίνης χειρός εκόπη ένας λίθος από όρος και συνέτριψε τον πηλόν, τον σίδηρον, τον χαλκόν, τον άργυρον και τον χρυσόν, έτσι ο μέγας Θεός απεκαλυψεν στον βασιλέα τον Ναβουχοδονόσορα, τι θα γίνη στο μέλλον σχετικώς με τας διαφόρους βασιλείας. Το όνειρον είναι αληθινόν και η ερμηνεία αυτού πιστή και ακριβής”.

Οι μέρες των βασιλέων εκείνων, μου φαίνεται πως είναι οι σημερινές.

"Αγιασθήτω το όνομά σου, ΕΛΘΕΤΩ Η ΒΑΣΙΛΕΊΑ ΣΟΥ, γενηθήτω το θέλημά σου ως εν ουρανώ και επί της γης"

ΙΩΑΝΝΗΣ

PISTOS788 είπε...

ΙΩΑΝΝΗΣ
Κατά την εποχήν των βασιλέων της τετάρτης βασιλείας, ο Θεός του ουρανού θα αναδείξη μίαν άλλην βασιλείαν, η οποία στους αιώνας των αιώνων δεν θα καταστραφή. Και έτσι η βασιλεία αυτή του Θεού δεν θα λείψη, δεν θα δώση τόπον εις άλλην βασιλείαν. Θα συντρίψη δέ, και θα θρυμματίση και θα λιχνίση όλας τας άλλας βασιλείας• και αυτή θα υψωθή, θα εκταθή και θα υπάρχη στους αιώνας των αιώνων.
Δαν. 2,45 Οπως είδες, βασιλεύ, ότι, δηλαδή, χωρίς την επέμβασιν ανθρωπίνης χειρός εκόπη ένας λίθος από όρος και συνέτριψε τον πηλόν, τον σίδηρον, τον χαλκόν, τον άργυρον και τον χρυσόν, έτσι ο μέγας Θεός απεκαλυψεν στον βασιλέα τον Ναβουχοδονόσορα, τι θα γίνη στο μέλλον σχετικώς με τας διαφόρους βασιλείας. Το όνειρον είναι αληθινόν και η ερμηνεία αυτού πιστή και ακριβής”.

"Αγιασθήτω το όνομά σου, ΕΛΘΕΤΩ Η ΒΑΣΙΛΕΊΑ ΣΟΥ, γενηθήτω το θέλημά σου ως εν ουρανώ και επί της γης"

Οι μέρες των βασιλέων εκείνων, μου φαίνεται πως είναι οι σημερινές.

ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ! ΖΚΕ...

Ανώνυμος είπε...

peter

O μυστικισμος ειναι σαν το ταχυδακτυλουργισμο εντυπωσιαζεσαι η λες μα καλα πως το κανει? η μπα αποκλειετε!Πληρες απαντησεις δεν βρισκεις και παραμενει ενα μυστικο και οταν μαθαινεις μερικα μυστηκα και βλεπεις ποσα αλλα μυστηκα δεν εχεις μαθει ειναι σαν να μην εμαθες τιποτα.Kαι επειδει θες να βρεις μια απαντηση δινεις διαφορα πιθανα σεναρια του μυστηριου και ομως κανενα σεναριο δεν πετυχενει την αληθεια του μυστικου.Ο μυστικισμος ειναι το κουτι των μυστηκων και των μυστηριων για τους λιγους και οχι για τις μαζες.

Στο 0:38 με το 0:41 βλεπω να πεφτει δουλεμα δεν βλεπω να μοιαζουνε η γυναικα εχουνε τραγικες διαφορες.Βασικα μονο αυτο ο μεντβεντεφ μοιαζει να ειναι σαν ενσαρκωση η σαν να ειναι ο ιδιος αλλα αφθαρτος.

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

http://vimeo.com/30572884

PISTOS788 είπε...

peter

ΟΤΑΝ ΤΑ ΓΙΑΤΙ ΦΛΕΓΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ... ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ...ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ....

ΟΜΟΡΦΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΕΤΕΡ.

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΣΠΑΣΙΜΠΑ...ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΝΟΙΑ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες