Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ Ο ΧΡΥΣΟΣ;

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΡΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΓΙΑΤΙ Η ΟΡΑΣΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΑΛΛΑ Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ....ΝΙΚΟΛΟ ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ.
ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΩΣ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,
ΠΟΥ ΠΑΣΧΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ.ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΒΟΥΝ ΒΟΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΡΥΞΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ….

Ο ΧΡΥΣΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΟΣ, ΣΤΡΑΒΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΟΒΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ.
ΑΡΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ…

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ…ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ….
ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ,ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΔΕΝ ΟΞΕΙΔΩΝΕΤΑΙ.
ΑΝ ΘΕΛΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ Η ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ…ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΟ….
ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΓΩΓΟΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ,ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΠΟΥ ΔΙΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ,ΓΙΑΤΙ Η ΩΜΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝ
ΑΡΧΑΙΑ ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΑΒΥΔΟ-ΑΙΓΥΠΤΟΣ
Η Χρυσή Πλάκα του Πάιονηρ είναι μια έκδοση εις διπλούν επίχρυσου πλακιδίου από αλουμίνιο, που αποτελεί εικονογραφημένο μήνυμα ειρήνης και φιλίας της ανθρωπότητας προς το Σύμπαν. Bρίσκεται προσαρμοσμένη στο εσωτερικό των διαστημικών σκαφών Πάιονηρ 10 και Πάιονηρ 11.



Η ΛΟΓΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΕΛΚΙΔΑ ΠΟΥ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ,ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΡΙΓΥΡΩ,ΠΙΕΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΣΦΥΚΤΙΚΗ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΙΛΥΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΥΒΕΡΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΡΙΓΜΕΝΗ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΗ ΣΕ ΖΕΣΤΗ ΘΑΛΠΩΡΗ,ΠΡΟΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΔΕΣΜΟΣ.
R.P.C Mage The Ascension

15 σχόλια:

PISTOS788 είπε...

Haircut 60% και ... ΗellasCut 100% - Και ο Γ.Παπανδρέου ... κάνει κανό!

09-10-2011 17:50:11



Η κατάρρευση της συμφωνίας της 21ης Ιουλίου, η απόφαση για "κούρεμα" μέχρι και 60%, με συνακόλουθο αποτέλεσμα την χρεοκοπίας της Ελλάδας και η εκχώρηση από το ελληνικό πολιτικό σύστημα της εθνικής κυριαρχίας στους ξένους που αποτελούν την τρόϊκα (Ε.Ε., ΔΝΤ, ΕΚΤ) με αντάλλαγμα την επιβίωσή του είναι το σκηνικό που διαμορφώνεται αυτή την στιγμή στο Βερολίνο.

Όπως μεταδίδουν στα διεθνή ΜΜΕ στελέχη της γερμανικής πλευράς, οι δύο κορυφαίοι πολιτικοί ηγέτες της Ευρωζώνης θα καταλήξουν στην απόφαση για μια πιθανή μείωση - «κούρεμα» του ελληνικού χρέους σε ποσοστό έως και 60%!

Προσέξτε: Πρόκειται για την Ελλάδα και κανείς δεν μπαίνει στο κόπο, ούτε για τυπικούς λόγους να καλέσει τον Έλληνα πρωθυπουργό να συμμετάσχει στις συνομιλίες.

Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει η χώρα; Άλλο η οικονομική ανεπάρκεια και άλλο η ανεπάρκεια εθνικής αξιοπρέπειας. Ένας Έλληνας, ένας πραγματικός Έλληνας, σε κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση δεν υπάρχει για να φωνάξει "Δεν μπορείτε να αποφασίζετε για εμάς χωρίς εμάς";

Οι ευρωτράπεζες ούτε τώρα είναι επαρκώς θωρακισμένες κεφαλαιακά – τουλάχιστον όχι ακόμη – εξ’ ου και οι συνεχείς εκκλήσεις στελεχών του ΔΝΤ, της ΕΕ, της Κομισιόν, της ίδιας της Γερμανίδας Καγκελάριου, για επίσπευση της ανακεφαλαιοποίησης των ευρωπαϊκών τραπεζών. Αυτό θα είναι εξάλλου και το έτερο βασικό σημείο διαπραγματεύσεων της φράου Μέρκελ με το Νικολά Σαρκοζί.

Σε κάθε περίπτωση τόσο η πιθανή αναπροσαρμογή της συμφωνίας του Ιουλίου για το δεύτερο πακέτο διάσωσης της Ελλάδας (το νέο «κούρεμα δηλαδή), όσο και οι τελικές λεπτομέρειες στο πως και πότε θα ενισχυθούν κεφαλαιακά οι τράπεζες, αναμένεται να εγκριθούν στο σύνολο αλλά και στο … τυπικό τους προς τα μέσα Οκτωβρίου, πιθανώς στην Σύνοδο Κορυφής στις 17 και 18 του μηνός.

To εκπληκτικό είναι ότι σε αυτή την κοσμογονία η κυβέρνηση είναι απλός θεατής, με τον Ε.Βενιζέλο να μιλάει εις ώτα μη ακουόντων και να κερδίζει τον τίτλο "του υπουργού Οικονομικών που οδήγησε την χώρα στην χρεοκοπία".

Ελπίζουμε τουλάχιστον ο πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου το ... κανό που έκανε την περασμένη Παρασκευή στον Σχοινιά υπό την προστασία της ΜΥΚ, εν μέσω κατάρρευσης της χώρας, να το ευχαριστήθηκε...

Ανώνυμος είπε...

peter

Ποσο μα ποσο ευκολο ειναι να εξαπατησεις τα αραπακια στο βιντεο.Θα μπορουσε καποιος επιτηδιος με τεχνολογικα σκουπιδια να φανει σαν θεος.Να τους πουλαγε σαν νεκταρ την κοκακολα,το μπαρουτι σαν σκονη απο τον ουρανο,μια καμερα σαν σαν μαγικο κουτι και να τους εκμεταλευετε στο επαρκο. Οσο για το χρυσο ναι ειναι ενα ειδος αθανατης ηλεκτρονικης υλης βεβαια αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορουνε να καουνε ηλεκτρονικα εξαρτηματα απο χρυσο,π.χ.απο υπερφορτηση

Χτυπησε φλεβα ο Ντοστογιεφσκι στην προηγουμενη αναρτηση.

Αυτο που κανουνε οι τραπεζες ειναι.Δινουμε δανεια ο κοσμος περνει δανεια ο παπανδρεου λεει λεφτα υπαρχουν!τα ταμαεια πως ειναι γεματα και πως δεν θα παμε στην τροηκα.Σκληρενουν μετα τις συνθηκες και οι τραπεζες κανουν κατασχεσεις και οι νομοθεσειες κανουν δυσβασταχτες τις πληρωμεες των δανειων.Μετα ενωποιουμε τις τραπεζες αφου τις πτωχεινουμε και τοτε θα εμφανηστει και μια ευρωπαικη τραπεζα και ετσι θα χρωσταμε σε μια ξενη τραπεζα.Μονο που ολες οι κατασχεσεις που εχουν γινει καθως και τα δανεια που δεν μπορουνε να πληρωθουν ολες αυτες οι περιουσιες πανε στην ευρωπη,και ξαφνηκα η ευρωπη εχει τεραστια κομματια περιουσιας της ελλαδας. Ο παπανδρεου ειναι ενας ανθρωπος ηληθιος δεν ξερει ουτε ο ιδιος τι κανει υπαρχουν αρκετα βιντεακια που οταν εκανε περιοδια του μιλαγανε απλα και κατανοητα και απαντουσε οτι να ειναι ενας ανθρωπος με εμφανες καποιες εγκεφαλικες βλαβες χωρις αξιες χωρις καν πραγματικο σκοπο,ουτε καν για μαριονετα δεν κανει. Οι προφητειες ειναι για να αναιρουνται και να προηδοποιουν,μια κατασταση πολυ ασχημη οπως αυτη ειναι μια προφητεια που δεν εχει ακομα τελειωση που σημαινει πως ακομα μπορει να αναιρεθει.

Μια ελληνικη απαντηση προς τους γερμανους χαχα http://news247.gr/ellada/eidiseis/kathgoroun_toys_ellhnes_gia_ratsismo.1401166.html

Ασχετο ξερει η εχει ασχοληθει κανεις με το [Ι Τζιγκ]?

PISTOS788 είπε...

peter

Ποσο μα ποσο ευκολο ειναι να εξαπατησεις τα αραπακια στο βιντεο.Θα μπορουσε καποιος επιτηδιος με τεχνολογικα σκουπιδια να φανει σαν θεος.Να τους πουλαγε σαν νεκταρ την κοκακολα,το μπαρουτι σαν σκονη απο τον ουρανο,μια καμερα σαν σαν μαγικο κουτι και να τους εκμεταλευετε στο επαρκο...
ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΡΑΠΑΚΙΑ;ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΑΙΩΝΕΣ;

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΕΤΕΡ-ΚΑΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ....

PISTOS788 είπε...

Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2011Ο π.
Ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου Β. Κόκκινος προτείνει την τιμωρία του πρωθυπουργού...!!!

«ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΡΚΟΥΝ ΜΟΝΟ... 30 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΤΟΥ...!!! Όπως πάντα βαρυσήμαντο το άρθρο του Β. Κόκκινου π. Προέδρου του Αρείου Πάγου στην εφημερίδα "Αξία". Αφού περιγράφει και εξηγεί τις ευθύνες του Πρωθυπουργού γιά την οικονομική κρίση, με κομβικό σημείο ότι μας οδήγησε προμελετημένα στην μέγγενη του Δ.Ν.Τ., δεδομένου ότι...
«εκτός των άλλων» αρνήθηκε και το δάνειο Πούτιν 20 δις ευρώ, με την αδιαμφισβήτητη νομική του κατάρτιση παραπέμπει σε διατάξεις του Ποινικού Κώδικα και άρθρων του... Συντάγματος πού στοιχειοθετούν το αδίκημα της Εξαπάτησης του Ελληνικού Λαού. Για δε την παραπομπή του δεν απαιτείται τίποτα παραπάνω από 30 υπογραφές Βουλευτών πού μπορούν να ζητήσουν... την άσκηση... ποινικής δίωξης ...!!!

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Από την πλευρά της φυσικής θα επισημάνουμε ότι ο χρυσός έχει στον πυρήνα του μονό αριθμό πρωτονίων, έχει δηλαδή 79 πρωτόνια, πράγμα που συνεπάγεται την τρομερή σπανιότητα του υλικού αυτού στη φύση . Στη φάση της δημιουργίας των υλικών στο σύμπαν, ένα άτομο χρυσού αναλογεί σε ένα εκατομμύριο άτομα σιδήρου. Τέλος ένα ακόμη στοιχείο της μοναδικότητας του χρυσού είναι το χρώμα του. Είναι το μοναδικό μέταλλο με κίτρινο χρώμα στη φύση.

«Και ελθόντες εις τον οικίαν είδον το παιδίον μετά Μαρίας της μητρός αυτού, και πεσόντες προσεκύνησαν αύτω και ανοίξαντες τους θησαυρούς αυτών προσήνεγκαν αύτω δώρα, χρυσόν και λίβανον και σμύρναν»
(Ματθ. β' 11).
Μεγάλο κεφάλαιο....Χρυσός, και θα ήθελα να μάθω περισσότερα!

zkcome είπε...

«Μη θησαυρίζετε για σας θησαυρούς πάνω στη γη, όπου σκόρος και σκουριά τους αφανίζουν και όπου κλέφτες κάνουν διάρρηξη και τους κλέβουν. Αλλά θησαυρίζετε για σας θησαυρούς στον ουρανό, όπου ούτε σκόρος ούτε σκουριά τους αφανίζουν και όπου κλέφτες δεν κάνουν διάρρηξη ούτε τους κλέβουν. Γιατί όπου είναι ο θησαυρός σου, εκεί θα είναι και η καρδιά σου».

Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΧΡΥΣΟΣ

PISTOS788 είπε...

BornGR
ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ...ΕΑΝ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ,ΟΣΟ ΡΕΥΜΑ ΠΑΡΑΓΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΤΟΣΟ ΡΕΥΜΑ ΘΑ ΕΦΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...
ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ 60%
ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΜΑ-ΓΥΦΤΟΙ...ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ...ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑ...

ΜΟΝΟΑΤΟΜΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ...ΨΑΞΤΟ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!


ΜΟΝΟΑΤΟΜΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ...

PISTOS788 είπε...

zkcome

Βασιλειών Γ΄, κεφ. ι΄ 14-21: «ο δε χρυσός, ο οποίος κάθε έτος εισήρχετο εις το ταμείο του Σολομώντος ήτο εξακόσια εξήκοντα εξ (666) τάλαντα χρυσού.

ΤΟΓΙΟ;

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΜΠΡΑΔΕΡ ΜΟΥ!

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Αγαπά ο Θεός τον κόσμο.
Επιθυμεί δηλαδή σταθερά να κάνη τον άνθρωπο μέτοχο της μακαριότητός του. Γι' αυτό μεταδίδει συνεχώς αγαθά. Αγάπη είναι οι ακτίνες του ήλιου, το φως της πανσελήνου, το σύννεφο και η βροχή, η αύρα που δροσίζει, το άρωμα των λουλουδιών, ......ο ορυκτός πλούτος στα σπλάχνα της γης, οι θησαυροί στα βάθη της θαλάσσης. Εκείνος επί πλέον δώρισε στον άνθρωπο το Νου, με τη δύναμη του οποίου κυριαρχεί πάνω στη Φύση και αναδεικνύεται μικρόθεος επί της γης, σύμφωνα με τη θεία εντολή "πληρώσατε την γην και κατακυριεύσατε αυτής"(Γεν. 1,28). Αυγουστίνος Ν. Καντιώτης.

πιστεύω να έρθουν οι πληροφορίες στην ώρα τους......όπως πάντα.
Καλό βράδυ αδερφέ μου

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ...ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...

ΖΚΕ!!!

PISTOS788 είπε...

Η «ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ» ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;

Μέσα σε μια μέρα συνελήφθησαν τρεις Αλβανοί της «Συμμορίας με τα Καλάσνικωφ», άλλοι τρεις που αποτελούσαν επίσης συμμορία, και ένας μεμονωμένος «εγκέφαλος» σπείρας της οποίας η σύνθεση δεν ήταν πάντα η ίδια.

Οι «προοδευτικοί» (η μεγάλη πληγή του τόπου, που παριστάνουν τον δημοκράτη, αλλά με αντιδημοκρατικές ενέργειες) θα μας πουν πάλι ότι πρόκειται για «οικονομικούς μετανάστες» -και όχι για λαθρομετανάστες- οι οποίοι από φτώχεια παρανομούσαν (οι καημένοι!).

Αυτοί οι «φτωχοί οικονομικοί μετανάστες σκότωναν, τραυμάτιζαν, βίαζαν, κακοποιούσαν, λήστευαν και γενικά παραβίαζαν όλο τον Ποινικό Κώδικα.

Ο ένας βρισκόταν έξω από τη φυλακή (με επταετή κάθειρξη) με περιοριστικούς όρους. Όπως και οι τέσσερις αλλοδαποί «οικονομικοί μετανάστες» που βίασαν προ ημερών ανήλικο κορίτσι μπροστά στον πατέρα της. Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, όμως, λόγω αποσυμφόρησης των φυλακών, με νόμο του φρόντισε να μη παραμένουν καθόλου στη φυλακή οι κλέφτες και να παραμένουν ελάχιστα οι ληστές και δολοφόνοι.

PISTOS788 είπε...

«Για όσους δεν γνωρίζουν τι θα πει Έλληνας και Ελλάδα που "τάχα" πάει για φούντο....

1. Είμαστε μια χώρα που ελέγχει μια χερσαία και θαλάσσια έκταση όση είναι η Γερμανία και η Αυστρία μαζί (450..000 τετρ. χιλιόμετρα), αφού εκτεινόμαστε από την Αδριατική ως τις ακτές του Λιβάνου (περιλαμβανομένης της Κύπρου μας) και από το τριεθνές στον Έβρο ως ανοιχτά της Λιβύης. Θέλεις 2 ώρες ταξίδι με το αεροπλάνο για να πας από το πιο δυτικό (Κέρκυρα) στο πιο ανατολικό άκρο του Ελλαδικού χώρου (Λάρνακα).Σαν να πετάς δηλαδή από τις Βρυξέλλες προς τη Μασσαλία.
2. Στον κόσμο ζουν συνολικά 17.000.000 Ελλαδίτες, Κύπριοι, Βορειοηπειρώτες, Κωνσταντινουπολίτες, Ίμβριοι, Τενέδιοι κλπ.
3. Είμαστε 2οι στον κόσμο σε καταθέσεις στην Ελβετία. ...
4. Δεχόμαστε 16.000.000 τουρίστες τον χρόνο και διαθέτουμε μια σημαντική τουριστική βιομηχανία.
5. Έχουμε τρία πολύ μεγάλα ναυπηγεία που κατασκευάζουν όποιο είδος πλοίου σκεφτεί κανείς.
6. Έχουμε βιομηχανίες αμαξωμάτων που κατασκευάζουν καταπληκτικά βαρέα φορτηγά, λεωφορεία, τρόλεϊ, βαγόνια τραίνων, επικαθήμενα, μπετονιέρες, βυτία κλπ.
7. Διαθέτουμε 2.400 υπερδεξαμενόπλοια και μεγάλα φορτηγά και είμαστε έτσι 1οι στον κόσμο στην εμπορική ναυτιλία, ενώ άλλα 1.500 τεράστια τάνκερ και φορτηγά έχουν οι Κύπριοι πλοιοκτήτες και είναι 5οι στον κόσμο.
8. Είμαστε 2οι παγκοσμίως στο πρόβειο γάλα, 3οι στις ελιές, 3οι παγκοσμίως στον κρόκο, στα ακτινίδια, στα ροδάκινα.
9. Είμαστε 1οι στον κόσμο σε νικέλιο, 1οι σε λευκόλιθο, 1οι στον κόσμο σε υδρομαγνησίτη, 1οι στον κόσμο σε περλίτη, (1.600.000 τόννοι), 2οι παγκοσμίως σε μπετονίτη (1.500.000 τόνοι), 1οι στην ΕΕ σε βωξίτη (2.174.000 τόννοι), 1οι και σε χρωμίτη, 1οι και σε ψευδάργυρο, 1οι και σε αλουμίνια.
10. Έχουμε την 2η καλύτερη Πολεμική Αεροπορία στο ΝΑΤΟ (μετά τις ΗΠΑ, ενώ οι Τούρκοι είναι προτελευταίοι), ενώ έχουμε και το 2ο καλύτερο Πολεμικό Ναυτικό στο ΝΑΤΟ, με την Τουρκία να είναι ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!
11. Έχουμε νοτίως της Κρήτης 175 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρέλαιο, το 3ο μεγαλύτερο κοίτασμα παγκοσμίως. Εντωμεταξύ ο χρυσός που υπάρχει στην Θράκη μας αξίζει 38 δις ευρώ. Έχουμε εκεί, στην Μακεδονία και την Θράκη , τα 3 μεγαλύτερα κοιτάσματα χρυσού της Ευρώπης. Η αξία του πετρελαίου και του αερίου μας είναι - κρατηθείτε - 10.000.000.000.000 (10 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ !) όπως αναφέρει το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ, το ΥΣΓΣ.

Αυτή τη χώρα πάνε να ξεπουλήσουν για 340 δις»

Κατά συνέπεια είχε δίκιο ο πρωθυπουργός όταν έλεγε ότι η Ελλάδα είναι μεταξύ των 30 πιο πλούσιων χωρών της υφηλίου. Ασφαλώς και είναι. Το δράμα αυτής της χώρας είναι ότι δεν ευτύχησε να έχει κυβερνήτες που θα αναδείκνυαν και θα αξιοποιούσαν προς όφελός της και των πολιτών της, αυτόν τον ανεκτίμητο πλούτο.
Σήμερα, φτάσαμε στο σημείο να παρακαλάμε γονυπετείς Γερμανούς, Καταριανούς και όποιον άλλο ελεήσει, να μας αγοράσει για να μας σώσει, έχοντας διαλαλήσει την ανικανότητά μας στα πέρατα της οικουμένης.
Κι είναι πραγματικά τραγικό, το ρόλο του τελάλη να έχουν αναλάβει οι ίδιοι οι κυβερνώντες, αυτοί που ζήτησαν την ψήφο των Ελλήνων, για να …αλλάξουν την Ελλάδα. Πριν από δύο χρόνια ακριβώς, μας είπαν ότι θα την αλλάξουν. Μας απέκρυψαν ότι θα την ξεπουλήσουν για να μας αλλάξουν οι δανειστές μας.

Αυτό είναι το δράμα τη χώρας. Ότι προσπαθούν να τη «σώσουν» αυτοί οι ίδιοι που τις τελευταίες δεκαετίες, συμμετείχαν στα συστήματα εξουσίας – ανεξαρτήτως χρώματος – τα οποία μας οδήγησαν ως εδώ και σήμερα μας «σώζουν» δια της απαξίωσης και της λοιδορίας. «Λαμόγια, κοπρίτες, διεφθαρμένοι, επιβάτες όλοι του νέου Τιτανικού, που όλοι μαζί τα φάγαμε…» συνθήματα όλα της προσπάθειας διαμόρφωσης της συλλογικής μας ενοχής.

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

τάδε έφη Νίτσε!
Έτσι, οι άνθρωποι συνεχίζουν να νιώθουν ντροπή και φόβο απέναντι στους Έλληνες. Βέβαια, πού και πού, κάποιος εμφανίζεται που αναγνωρίζει ακέραιη την αλήθεια, την αλήθεια που διδάσκει ότι οι Έλληνες είναι οι ηνίοχοι κάθε επερχόμενου πολιτισμού και σχεδόν πάντα τόσο τα άρματα όσο και τα άλογα των επερχόμενων πολιτισμών είναι πολύ χαμηλής ποιότητας σε σχέση με τους ηνίοχους (Έλληνες), οι οποίοι τελικά αθλούνται οδηγώντας το άρμα στην άβυσσο, την οποία αυτοί ξεπερνούν με αχίλλειο πήδημα!”

PISTOS788 είπε...

BornGR
ΚΑΛΟ...ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΡΩΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

You should take part in a contest for one of the best blogs on the web. I will recommend this site!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες