Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

ΓΙΩΡΓΟ ΞΕΚΙΝΑ ΖΕΣΤΑΜΑΤΑΚΙ...ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΡΕΧΟΥΜΕΕΕ...







Ο κύριος Κ. έλεγε πως είναι σφάλμα να καταπίνεις σιωπηλά την αδικία που σου έγινε, και διηγήθηκε την ακόλουθη ιστορία: “Κάποιος περαστικός είδε ένα αγόρι που έκλαιγε και το ρώτησε τι είχε πάθει. “Είχα δυο γρόσες για να πάω σινεμά” είπε το αγόρι, “κι ένα παιδί που περνούσε, μου βούτηξε τη μια γρόσα απ’ το χέρι” – και του ‘δειξε ένα παιδί λίγο πιο πέρα. “Και δε φώναξες βοήθεια;” ρώτησε ο περαστικός. “Πώς δε φώναξα!” είπε το αγόρι, και τα αναφιλητά του δυνάμωσαν. “Και δε σ’ άκουσε κανείς;” ρώτησε πάλι ο περαστικός, και το χάιδεψε τρυφερά. “Όχι” είπε μέσα στ’ αναφιλητό του το αγόρι. “Και γιατί δε φώναζες πιο δυνατά; Δεν μπορούσες;” ξαναρώτησε ο περαστικός. “Όχι” ξανάπε το αγόρι, που βλέποντάς τον να χαμογελάει, ένιωσε την ελπίδα του να ζωντανεύει. “Τότε, δώσ’ μου τη κι αυτήν!” είπε ο περαστικός, και αρπάζοντάς του και την άλλη γρόσα από το χέρι, συνέχισε ανέμελα το δρόμο του”.
ΜΠΕΡΤΟΛΤ ΜΠΡΕΧΤ

βλέπεις αυτές τις πέτρες μέσα σε τούτη τη γυμνή πυραχτωμένη έρημο; Κάνετες ψωμιά κι η ανθρωπότητα θα τρέξει πίσω Σου σαν κοπάδι, γεμάτη ευγνωμοσύνη κι υπακοή, αν και πάντα θα τρέμει από φόβο πως θα μπορούσες ν’ αποτραβήξεις το χέρι Σου και να πάψεις να τους δίνεις τα ψωμιά Σου. Μα Συ δε θέλησες να στερήσεις απ’ τον άνθρωπο την ελευθερία κι απόρριψες την προσφορά γιατί σκέφτηκες: Τι ελευθερία θάναι αυτή όταν η υπακοή θα εξαγοραστεί με ψωμιά;
Θέλησες την ελεύθερη αγάπη του ανθρώπου, θέλησες να Σε ακολουθήσει ελεύθερα. Αντί να υπακούει στον παλιό αυστηρό νόμο, ο άνθρωπος έπρεπε με ελεύθερη καρδιά ν’ αποφασίζει από δω και μπρος ποιο είναι το καλό και ποιο το κακό, έχοντας μοναδικό του οδηγό τη μορφή Σου. Μα είναι δυνατό λοιπόν να μη σκέφτηκες πως τελικά θ’ απαρνηθεί ακόμα και τη μορφή Σου και την αλήθεια Σου, συντριμμένος κάτω απ’ το τρομερό βάρος: την ελευθερία της εκλογής;

Δεν κατέβηκες απ’ το σταυρό όταν Σου φωνάζανε περιγελώντας και λοιδορώντας Σε: «Κατέβα απ’ το σταυρό για να πιστέψουμε πως είσαι Συ». Δεν κατέβηκες γιατί και πάλι δε θέλησες να σκλαβώσεις τον άνθρωπο με το θαύμα και λαχταρώντας την ελεύθερη πίστη κι όχι αυτήν που γεννιέται από θαύμα. Λαχταρούσες την ελεύθερη αγάπη κι όχι τους δουλικούς ενθουσιασμούς του σκλάβου, του τρομοκρατημένου μπροστά σε μιαν ισχύ που τον συντρίβει.
Ντοστογιέφσκι

12 σχόλια:

zkcome είπε...

ΚΑΘΩΣ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΕΝ ΗΛΘΕ ΔΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΘΗ ΑΛΛΑ ΔΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΗ ΤΗΝ ΖΩΗΝ ΑΥΤΟΥ ΛΥΤΡΟΝ ΑΝΤΙ ΠΟΛΛΩΝ.

ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Τ.Π

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ
ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα
γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω...

Τραγούδι λέω δυνατά
ν' ακούσουν όλα τα παιδιά
ν' ακούσει η πολιτεία
κι απ' το τραγούδι μου αυτό
παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία

Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα
να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής
να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία
να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις....
Στίχοι: Μέλπω Ζαροκώστα
Μουσική: Νότης Μαυρουδής

όχι αυτήν που γεννιέται από θαύμα......
όχι τους δουλικούς ενθουσιασμούς του σκλάβου.....
Λαχταρούμε την ελεύθερη αγάπη

Να μην μας καεί ο κούτοβικ στο ζέσταμα!....και είναι και παγκόσμια η κυβέρνηση που ήθελε, κι άντε τώρα να κάνει γύρω γύρω την υδρόγειο, ..."σφαίρα"!
,...μεζέ μεζέ, το στρώσαμε το τραπέζι!
Καλό βράδυ αδερφέ μου

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Κι επειδή είμαι πολύ BornGR.......να μια ευχή φτιαγμένη απο ελληνικά χέρια!!!

http://www.youtube.com/watch?v=gU5RhDYkeyI&feature=share

PISTOS788 είπε...

zkcome

Ενας ψυχιατρος λεει στον αρρωστο πελατη του:
-Για να μπορεσω να σας βοηθησω,πρεπει να μου πειτε την
ιστορια σας απο την αρχη.
-Ενταξει γιατρε...πρωτα πρωτα εφτιαξα τον Ουρανο και τη Γη
μετα τη νυχτα και τη μερα....

ΤΟΓΙΟ;

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙΣ ΜΠΟΡΝΑΚΟΟ,ΝΑΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ...

ΚΑΛΟΟ!!!!

ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΑ;

PISTOS788 είπε...

Μόλις είχα καθήσει, όταν ακούω μία φωνή από δίπλα να μου λέει:
- "Γειά σου, τι γίνεται";
Δεν συνηθίζω ν' αρχίζω συζήτηση στην τουαλέτα, αλλά δεν ξέρω τι μ' έπιασε κι απάντησα, λίγο σαστισμένος
- "Μια χαρά!"
Κι ο άλλος λέει:
- "Και τι κάνεις;"
- "Ε, ό,τι κι εσύ, ταξιδεύω!"
Ενώ προσπαθώ να προσπαθώ να καταλάβω το νόημα των ερωτήσεων, αυτός συνεχίζει
- "Μπορώ να έρθω από κει;"
Κάπου εκεί η κατάσταση έδεχνε να ξεφεύγει, οπότε προσπάθησα να τελειώσω ευγενικά τη συζήτηση.
- "Καλύτερα όχι, έχω δουλειά αυτή τη στιγμή!"
Και τότε ακούω τον άλλο να λέει νευρικά:
- "Κοίτα, θα πρέπει να σε κλείσω. Είναι ένας μ@λάκας στη διπλανή τουαλέτα που απαντά συνεχώς στις ερωτήσεις μου!"

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Να μας ζήσεις Ελλάδα, να 'σαι πάντα καλά,
κι όταν όλα νομίζεις ότι πάνε στραβά,
πάντα κάτι θα γίνει, μην ρωτάς το γιατί,
να μας ζήσεις Ελλάδα,
Σ' Αγαπάμε πολύ!

Το ερώτημα δεν είναι ποιος θα μου το επιτρέψει, αλλά ποιος θα με εμποδίσει...
Καλημέρα Αδερφέ μου! ....του Ασώτου Εγώ!

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΤΟΥ ΑΣΩΤΟΥ...ΔΥΝΑΤΗ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΙΑ...

PISTOS788 είπε...

Μικροεγκληματικότητα» τα καλάσνικοφ, σύμφωνα με τον Παπουτσή !

Μετωπική κόντρα στην Ολομέλεια της Βουλής ανάμεσα στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Χρήστο Παπουτσή και το βουλευτή του ΛΑΟΣ, Αδωνι Γεωργιάδη με αφορμή την έξαρση της εγκληματικότητας. Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο κ. Παπουτσής κατηγόρησε το κόμμα του ΛΑΟΣ για «απόπειρα πολιτικής εκμετάλλευσης του φαινομένου της εγκληματικότητας», γεγονός που εξόργισε τον κ. Γεωργιάδη, ο οποίος με τη σειρά του κατηγόρησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη ως «θρασύτατο άνθρωπο που επί υπουργίας του οι δείκτες εγκληματικότητας έχουν αυξηθεί έως 200%».


Ο κ. Παπουτσής παραδέχθηκε πως υπάρχει αύξηση της μικροεγκληματικότητας υποστηρίζοντας πως είναι αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης. Από την άλλη πλευρά ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως «η συμμορία με τα καλάσνικοφ δεν είναι μικροεγκληματικότητα. Το να μπαίνουν στο σπίτι σου, να σε ληστεύουν και να βιάζουν τη γυναίκα σου μπροστά στα μάτια των παιδιών σου δεν είναι μικρό έγκλημα».

PISTOS788 είπε...

Ο διάλογος Χρήστου Παπουτσή – Άδωνι Γεωργιάδη:

ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: «Ζούμε σε μία χώρα που πλέον φοβόμαστε να μείνουμε στα σπίτια μας. Η συμμορία με τα καλάσνικοφ δεν είναι μικροεγκληματικότητα. Το να μπαίνουν στο σπίτι σου, να σε ληστεύουν και να βιάζουν τη γυναίκα σου μπροστά στα μάτια των παιδιών σου δεν είναι μικρό έγκλημα».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ: «Υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις που εκμεταλλεύονται συνθήκες πρωτόγνωρες για τη χώρα μας», απάντησε ο υπουργός. Δεν βλέπει ο ΛΑΟΣ τις επιτυχίες της Αστυνομίας σε επίπεδο βαριάς εγκληματικότητας; Αναγιγνώσκει ο ΛΑΟΣ τι γίνεται σε άλλες χώρες και ειδικά εκεί απ' όπου πέρασε το ΔΝΤ; Αντιλαμβάνεται τι σημαίνει η κατάσταση της χώρας; Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει ένα σοβαρότατο πρόβλημα ασφάλειας των πολιτών. Και αντιλαμβανόμαστε και τα πολιτικά παιχνίδια που γίνονται στο επίπεδο αυτό. Ορισμένες δυνάμεις που θέλουν να εμφανιστούν ως εθνικά υπεύθυνες στο επίπεδο της οικονομίας, αλλά θέλουν να κρατήσουν και ένα αντιπολιτευτικό ρόλο, επιλέγουν την ασφάλεια για να δημαγωγήσουν».

ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: «Πρόκειται για απάντηση θρασυτάτου ανθρώπου το να ρωτήσετε εμάς αν ζούμε στην ίδια χώρα. Επί υπουργίας σας, όλοι οι δείκτες εγκληματικότητας έχουν αυξηθεί από 50% έως 200%. Και έχετε το θράσος να μας κάνετε πολιτικά μαθήματα για το αν επενδύουμε στο φόβο; Είναι πολιτικά υποκινούμενοι οι ληστές με τα καλάσνικοφ που μπαίνουν στα σπίτια; Δεν έχετε καταλάβει ότι δεν χρειάζεται πλέον στην Ελλάδα να επενδύσει κανείς στο φόβο, γιατί η Ελλάδα είναι μια χώρα που φοβάται; Κι αντί να μας διώξετε το φόβο κ. υπουργέ, μας ρωτάτε αν βλέπουμε το γενικό πρόβλημα της χώρας που δικαιολογεί την μικρή εγκληματικότητα. Μήπως νομίζετε ότι είστε καθηγητής κοινωνιολογίας; Τα οργανωμένα κράτη εξασφαλίζουν στους πολίτες το αίσθημα ασφάλειας. Όταν όμως έχουμε ένα κράτος Χρήστου Παπουτσή, υπάρχει ο κίνδυνος, όταν εγώ θα φοβάμαι στο σπίτι μου, να έχω την καραμπίνα δίπλα στο κρεβάτι».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ: «Εκείνο που μπορεί να εγγυηθεί η κυβέρνηση είναι η ασφάλεια και η συνοχή της κοινωνίας, και ότι δεν θα επιτρέψουμε απολύτως κανέναν, ούτε εσάς, ούτε το κόμμα σας, ούτε τις άλλες ομάδες της άκρας δεξιάς που επιχειρούν να οργανώσουν τους πολίτες και να πάρουν το νόμο στα χέρια τους. Υπάρχουν οργανώσεις της άκρας δεξιάς, που αυτήν την περίοδο επιχειρούν να οργανώσουν τον κόσμο. 'Αλλο τόσο, δεν θα επιτρέψουμε να δημιουργηθούν τέτοιοι θύλακες στα Σώματα Ασφαλείας».

ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: «Κάντε τη δουλειά σας τότε!»

Ανώνυμος είπε...

Δεν κατέβηκες γιατί και πάλι δε θέλησες να σκλαβώσεις τον άνθρωπο με το θαύμα και λαχταρώντας την ελεύθερη πίστη κι όχι αυτήν που γεννιέται από θαύμα. Λαχταρούσες την ελεύθερη αγάπη κι όχι τους δουλικούς ενθουσιασμούς του σκλάβου, του τρομοκρατημένου μπροστά σε μιαν ισχύ που τον συντρίβει.

Ελεύθερη πίστη.....
Ελεύθερη αγάπη....

Μα με την αληθινή πίστη και την αληθινή αγάπη μόνο η ελευθερία μας συνδέει!!!
Η ελευθερία της ψυχής της καρδιάς του νου!!!

Που είναι οι άνθρωποι;......

Κατερίνα
Καλό βράδυ!!!
(bornGR.... Σπανουδάκης.....Να ´σαι πάντα καλά...)

PISTOS788 είπε...

Κατερίνα

Ελεύθερη πίστη.....
Ελεύθερη αγάπη....

Μα με την αληθινή πίστη και την αληθινή αγάπη μόνο η ελευθερία μας συνδέει!!!
Η ελευθερία της ψυχής της καρδιάς του νου!!!

Που είναι οι άνθρωποι;......

ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ...Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ...ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑΝ ΙΣΧΥΡΟ ΕΛΚΥΣΤΗ...ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ....

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ...ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες