Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΙΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΟΘΗΣΕΤΑΙ...ΠΑΣ ΓΑΡ Ο ΑΙΤΩΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙ...

Καλημέρα Χριστέ μου, ο Συμεών είμαι. Βοήθησέ με να βγάλω το ψωμάκι μου.
Το 1922 ήρθε από την Μικρασία με τους πρόσφυγες ένα ορφανό Ελληνόπουλο, ονόματι Συμεών. Εγκαταστάθηκε στον Πειραιά σε μια παραγκούλα και εκεί μεγάλωσε μόνο του. Είχε ένα καροτσάκι και έκανε τον αχθοφόρο, μεταφέροντας πράγματα στο λιμάνι του Πειραιά. Γράμματα δεν ήξερε ούτε πολλά πράγματα από την πίστη μας.
Είχε την μακαρία απλότητα και πίστη απλή και απερίεργη. Όταν ήρθε σε ηλικία γάμου νυμφεύθηκε, έκανε δύο παιδιά και μετακόμισε με την οικογένεια του στη Νίκαια. Κάθε πρωί πήγαινε στο λιμάνι του Πειραιά για να βγάλει το ψωμάκι του.
Περνούσε όμως κάθε μέρα το πρωί από το ναό του αγίου Σπυρίδωνος, έμπαινε μέσα, στεκόταν μπροστά στο τέμπλο, έβγαζε το καπελάκι του και έλεγε: «Καλημέρα Χριστέ μου, ο Συμεών είμαι. Βοήθησέ με να βγάλω το ψωμάκι μου».
Το βράδυ που τελείωνε τη δουλειά του ξαναπερνούσε από την Εκκλησία, πήγαινε πάλι μπροστά στο τέμπλο και έλεγε: «Καλησπέρα Χριστέ μου, ο Συμεών είμαι. Σ' ευχαριστώ που με βοήθησες και σήμερα».
Και έτσι περνούσαν τα χρόνια του ευλογημένου Συμεών. Περίπου το έτος 1950 όλα τα μέλη της οικογενείας του αρρώστησαν από φυματίωση και εκοιμήθησαν εν Κυρίω. Έμεινε ολομόναχος ο Συμεών και συνέχισε αγόγγυστα τη δουλειά του αλλά και δεν παρέλειπε να περνά από τον άγιο Σπυρίδωνα να καλημερίζει και να καλησπερίζει τον Χριστό, ζητώντας την βοήθεια Του και ευχαριστώντας Τον.
Όταν γέρασε ο Συμεών, αρρώστησε. Μπήκε στο Νοσοκομείο και νοσηλεύτηκε περίπου για ένα μήνα. Μια προϊσταμένη από την Πάτρα τον ρώτησε κάποτε: -Παππού, τόσες μέρες εδώ μέσα δεν ήρθε κανείς να σε δει. Δεν έχεις κανένα δικό σου στον κόσμο; -Έρχεται, παιδί μου, κάθε πρωί και απόγευμα ο Χριστός και με παρηγορεί. -Και τι σου λέει, παππού; -«Καλημέρα Συμεών, ο Χριστός είμαι, κάνε υπομονή». «Καλησπέρα Συμεών, ο Χριστός είμαι, κάνε υπομονή».
Η Προϊσταμένη παραξενεύτηκε και κάλεσε τον Πνευματικό της, π. Χριστόδουλο Φάσο, να έρθει να δει τον Συμεών μήπως πλανήθηκε. Ο π. Χριστόδουλος τον επισκέφθηκε, του έπιασε κουβέντα, του έκανε την ερώτηση της Προϊσταμένης και ο Συμεών του έδωσε την ίδια απάντηση.
Τις ίδιες ώρες πρωί και βράδυ, που ο Συμεών πήγαινε στο ναό και χαιρετούσε τον Χριστό, τώρα και ο Χριστός χαιρετούσε τον Συμεών. Τον ρώτησε ο Πνευματικός: -Μήπως είναι φαντασία σου; -Όχι, πάτερ, δεν είμαι φαντασμένος, ο Χριστός είναι. -Ήρθε και σήμερα; -Ήρθε. -Και τι σου είπε; -Καλημέρα Συμεών, ο Χριστός είμαι. Κάνε υπομονή, σε τρεις μέρες θα σε πάρω κοντά μου πρωΐ - πρωΐ.
Ο Πνευματικός κάθε μέρα πήγαινε στο Νοσοκομείο, μιλούσε μαζί του και έμαθε για την ζωή του. Κατάλαβε ότι πρόκειται περί ευλογημένου ανθρώπου. Την τρίτη ημέρα πρωΐ - πρωΐ πάλι πήγε να δει τον Συμεών και να διαπίστωσει αν θα πραγματοποιηθεί η πρόρρηση ότι θα πεθάνει.
Πράγματι εκεί που κουβέντιαζαν, ο Συμεών φώναξε ξαφνικά: «Ήρθε ο Χριστός», και εκοιμήθη τον ύπνο του δικαίου.
Από το βιβλίο ΑΣΚΗΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ....ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΟΠΛΑ....ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ...ΑΙΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΟΘΗΣΕΤΑΙ ΥΜΙΝ,ΖΗΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΥΡΗΣΕΤΕ,ΚΡΟΥΕΤΕ,ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΗΣΕΤΑΙ ΥΜΙΝ....
ΟΤΙ ΠΑΝ ΤΟ ΓΕΓΕΝΝΗΜΕΝΟΝ ΕΚ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΙΚΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ,ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΣΤΙΝ Η ΝΙΚΗ Η ΝΙΚΗΣΑΣΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ,Η ΠΙΣΤΙΣ ΗΜΩΝ!

20 σχόλια:

PISTOS788 είπε...

"Ιεραπόστολος" Γ.Παπανδρέου: "Μην τιμωρείτε άλλο τους Ινδιάνους"!

27-09-2011 12:36:02



Πρωτοφανείς θέσεις περί "τιμωρίας" της Ελλάδας εξέφρασε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου πριν λίγο μιλώντας από το βήμα του συνεδρίου του Συνδέσμου Γερμανικής Βιομηχανίας, δημιουργώντας ερωτήματα για το αν θεωρεί τον εαυτό του Έλληνα πρωθυπουργό ή Ευαγγελιστή ιεραπόστολο σε μια φυλή Ινδιάνων της μετακολομβιανής Αμερικής τους οποίους πρέπει να τιμωρήσουμε για να τους φέρουμε στον ίσιο δρόμο! Έστω και αν πεθάνει το 90% αυτών, όπως συνέβη τότε!

Είπε συγκεκριμένα ότι "αν υπάρχει συνεχώς διάθεση ... τιμωρίας σε βάρος των Ελλήνων, θα πάψει η κρίση να αποτελεί ευκαιρία"! Αποδέχεται, δηλαδή ως Έλληνας πρωθυπουργός την τιμωρία του ελληνικού λαού, αλλά μέχρις ενός σημείου!

Βλέπει ο Γ.Παπανδρέου τον βασανισμό της Ελλάδας ως μια δίκαιη τιμωρία του ελληνικού λαού! Με καθαρά Ευαγγελική αντίληψη. Όπου οι Ευαγγελιστές των ΗΠΑ θεωρούν ότι πρέπει να βιώσει κάποιος μια τιμωρία για να εξιλεωθεί από τις αμαρτίες του! Ποιος πρωθυπουργός και σε ποιο μέρος του κόσμου λέει τέτοια πράγματα για τον λαό του;

Ούτε οι μεταπολεμικοί ηγέτες της Γερμανίας δεν μίλησαν ποτέ για "τιμωρία" του λαού τους για τα εγκλήματα που διέπραξαν σε βάρος της ανθρωπότητας τον Β'Π.Π.. Ντροπή και όνειδος!

zkcome είπε...

Αλήθεια, αλήθεια σας λέω, όποιος πιστεύει σ' εμένα τα έργα που εγώ κάνω κι εκείνος θα κάνει. Και μεγαλύτερα από αυτά θα κάνει, γιατί εγώ πορεύομαι προς τον Πατέρα. Και ό,τι ζητήσετε στο όνομά μου αυτό θα το κάνω, για να δοξαστεί ο Πατέρας μέσω του Υιού. Αν κάτι μου ζητήσετε στο όνομά μου, εγώ θα το κάνω».

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

οἱ «μηδέν ἔχοντες καί τά πάντα κατέχοντες» στόν κόσμο αὐτό, διαθέτουν συνήθως μία καταπληκτική παρρησία!

Ελλάς . πυρ! Ελλήνων . πυρ! Χριστιανών . πυρ!
Τρεις λέξεις νεκρές. Γιατί τις σκοτώσατε.
Γεωργίου Σεφέρη

Θα αλλάξουμε εμείς, θα φύγουν οι καθρέφτες μας!
Υπομονή να ζητούμε Αδερφέ μου

Trinity είπε...

Ελπιζω στην ψυχη μας να φανει τατουαζ
'ανηκω στον Ιησου'
και να φωσφοριζει την υστατη ωρα

PISTOS788 είπε...

zkcome

ΟΥΤΩ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ,ΑΠΑΞ ΠΡΟΣΦΕΡΘΕΙΣ ΔΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΗ ΤΑΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ ΠΟΛΛΩΝ ΘΕΛΕΙ ΦΑΝΗ ΕΚ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΜΕΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΝ ΣΩΤΗΡΙΑΝ.

ΤΟΓΙΟ;

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ,Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΟ Ω, Η ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΔΩΣΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΨΩΝΤΑ ΕΚ ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΤΟΥ ΥΔΑΤΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΔΩΡΕΑΝ.

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΜΠΡΑΔΕΡ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

Trinity

ΔΙΚΟ ΣΟΥ....

ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΣΟΥ,ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΡΕΥΟΜΕΝΟΣ ΜΕΤΑ ΣΟΥ,ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΣΕ ΑΦΗΣΕΙ,ΟΥΔΕ ΘΕΛΕΙ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ....

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΤΡΙΝΙΤΑΚΙ ΜΟΥ!

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

http://www.greekamericannewsagency.com/GANA2/X%20Giannaras%20Mega%2025%2009%202011.WMA
Αξίζει!!!

Ανώνυμος είπε...

peter

Μια απαντηση προς τον παπανδρεου: Kαποιος κοροιδευει-ηρωνευετε κτλ τους συναδελφους επι χρονια σε τραγικα ασχημο βαθμο.Αυτος ο ανθρωπος καποια στιγμη με καποιο τροπο θα βιωση μια μεγαλη ταπεινωση για τις πραξεις του και θα καταλαβει το γιατι,αυτος ειναι ενας πικρος τροπος συνετησης.Ο Θεος θα το επιτρεψει γιατι τον αγαπα και βλεπει πως δεν μπορει να αλλαξει με αλλο τροπο.Ειναι πολυ περιορισμενη ως και μηδενισμενη η σοφια και οι αρετες σου για να μπορεσεις να τιμωρεις εναν λαο.Φτιαχνουμε μοντελα για το πως ειναι ο κοσμος,οσο περισσοτερες πληροφοριες εχουμε τοσο ποιο λεπτομερες ειναι το μοντελο.Φτιαξε την παιδεια και διδαξε αληθειες για να φτιαχτει μια κοινωνια με ευτιχισμενους και δυνατους ανθρωπους ετσι δεν θα σφαλουν για να τιμωρεις και δεν θα εχει τοσες δαπανες το κρατος σε απεξαρτισεις σε σοφρονιστηκα υδριματα κτλ.Πρεπει να καταλαβεις οτι οι ανθρωποι ειναι μηχανες παραγωγης πραγματικοτητας.Ο τροπος που τιμωρεις δημιουργει τετοιες βιοχυμηκες αναγκες στον ανθρωπο που παλευει σωματικα-ψυχικα μοναχα για τα βασηκα δεν του διδασκεις τα λαθοι αλλα τα χειροτερευεις οπως ενας εκπαιδευτικος που τιμωρει συνεχεια με βια.Ο πλανητης δεν βαραινει επειδει φωτιζετε γιατι η ακτινοβολια δεν εχει μαζα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι το φως δεν υπαρχει η δεν δινει ζωη!ετσι ειναι και οι σκεψεις μας δεν εχουνε μαζα ομως η εκπομπη τους δινουν την δυναμη να δινουν υποσταση στον κοσμο με διαφορους τροπους.Φαντασου λοιπον τι δουλεια μπορουνε να κανουνε οι προσευχες!Σκεψου οτι οταν γονατιζεις εναν λαο μαζευεις πανω σου χιλιαδες+ σκεψεις&καταρες κτλ πανω σου αν δεν σου λεει κατι αυτο τοτε ανετρεξε στην ιστορια ποσσοι πολιτκοι εκτελεστικαν ,αποκεφαλιστηκαν απο τον γονατισμενο λαο τους.Κοιτα το 1922 15 νοεμβρη που εκτελεσαν τους πολιτικους στο γουδι για την προδωσια τους.Τελος αν αξιζουμε τιμωρια εσυ τι αξιζεις για ολα οσα λες και κανεις?

Trinity είπε...

Peter ωρες ωρε με τρομαζεις....με την ευστοχια σου

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ...ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΠΡΑΔΕΡ!

PISTOS788 είπε...

peter

ΕΝΑ ΔΥΝΑΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΕΤΕΡ.

ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΡΟΧΩ!!!

Ανώνυμος είπε...

Μάρκου 11:22 μέχρι 11:26
Καὶ ἀποκριθεὶς ὁ Ἰησοῦς λέγει αὐτοῖς•

ἔχετε πίστιν Θεοῦ.
ἀμὴν γὰρ λέγω ὑμῖν ὅτι ὃς ἂν εἴπῃ τῷ ὄρει τούτῳ, ἄρθητι καὶ βλήθητι εἰς τὴν θάλασσαν, καὶ μὴ διακριθῇ ἐν τῇ καρδίᾳ αὐτοῦ, ἀλλὰ πιστεύσῃ ὅτι ἃ λέγει γίνεται, ἔσται αὐτῷ ὅ ἐὰν εἴπῃ.

διὰ τοῦτο λέγω ὑμῖν,
πάντα ὅσα ἂν προσευχόμενοι αἰτεῖσθε, πιστεύετε ὅτι λαμβάνετε, καὶ ἔσται ὑμῖν.

καὶ ὅταν στήκετε προσευχόμενοι, ἀφίετε εἴ τι ἔχετε κατά τινος, ἵνα καὶ ὁ πατὴρ ὑμῶν ὁ ἐν τοῖς οὐρανοῖς ἀφῇ ὑμῖν τὰ παραπτώματα ὑμῶν.
εἰ δὲ ὑμεῖς οὐκ ἀφίετε, οὐδὲ ὁ πατὴρ ὑμῶν ἀφήσει τὰ παραπτώματα ὑμῶν.

"Πιστεύετε ότι λαμβάνετε".
Αν είναι δυνατόν με τα μάτια της καρδιάς και της ψυχής μας
να βλέπουμε ότι άρχισε και εξελίσσεται η πραγματοπίηση του αιτήματός μας.

ΙΩΑΝΝΗΣ

PISTOS788 είπε...

ΙΩΑΝΝΗΣ

"Πιστεύετε ότι λαμβάνετε".
Αν είναι δυνατόν με τα μάτια της καρδιάς και της ψυχής μας
να βλέπουμε ότι άρχισε και εξελίσσεται η πραγματοποίηση του αιτήματός μας.

εστιν δε πιστις ελπιζομενων υποστασις πραγματων ελεγχος ου βλεπομενων

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ....

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

Όσο από πιο χαμηλά παίρνεις φόρα τόσο πιο αψηλά μπορείς να φτάσεις. Η μεγαλύτερη αξία του αγωνιζόμενου χριστιανού δεν είναι η αρετή του, είναι ο αγώνας του να μετουσιώσει την αδιαντροπιά, την ατιμία, την απιστία, την κάκητα μέσα του και να τα κάμει αρετή. Μιά μέρα, ο πιο ένδοξος αρχάγγελος που θα στέκεται πλάι στο Θεό, δε θα 'ναι μήτε ο Μιχαήλ, μήτε ο Γαβριήλ, μήτε ο Ραφαήλ, θα 'ναι ο Εωσφόρος, όταν πια θα 'χει μετουσιώσει το φοβερό σκοτάδι του σε φως.
Ν. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ (ο φτωχούλης του Θεού)


Καλό βράδυ!!!

PISTOS788 είπε...

Ανώνυμος

ΔΥΝΑΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ....θα 'ναι ο Εωσφόρος, όταν πια θα 'χει μετουσιώσει το φοβερό σκοτάδι του σε φως....
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝ ΣΟΦΙΑ ΕΠΟΙΗΣΕ...

Πρέπει να νιώσεις από σκοτάδι για ν’ αγαπήσεις το φως.
ΑΡΓΥΡΗΣ ΕΦΤΑΛΙΩΤΗΣ “ΜΑΝΟΛΗΣ Ο ΝΤΕΛΜΠΕΝΤΕΡΗΣ”

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΝΩΝΥΜΕ-Η!

PISTOS788 είπε...

Σκληρές αερομαχίες στο Αιγαίο με εικονικές καταρρίψεις! (upd)

28-09-2011 19:04:39



Σκληρές εμπλοκές είχαμε σήμερα στο Βόρειο και Κεντρικό Αιγαίο μεταξύ ελληνικών και τουρκικών μαχητικών μετά από πολύ καιρό, όταν τα τουρκικά μαχητικά επέδειξαν άκρως επιθετική συμπεριφορά και προσπάθησαν να προχωρήσουν σε εικονική κατάρριψη των ελληνικών!

Τα ελληνικά (δύο F-16 από την 341Μ στη Ν.Αγχίαλο και δύο 330Μ επίσης από τη Ν.Αγχίαλο - "Κεραυνός"και ένα Μirage 2000-5 από την 331Μ) αντέδρασαν, ακολούθησαν σκληρές αερομαχίες και αποχώρησαν μόνο όταν τελείωναν τα καύσιμα και στις δυο πλευρές. Ελληνικά μαχητικά φυλακής τα διαδέχθηκαν, αλλά οι Τούρκοι δεν επέμειναν.

Η αερομαχία ξεκίνησε όταν τα τουρκικά μαχητικά από το Μπαλίκεσιρ προσπάθησαν να εγκλωβίσουν σε παραμέτρους βολής βλήματος AIM-120 τα ελληνικά μαχητικά. Την κατάληξη των αερομαχιών είναι εύκολο να την φανταστούμε: Απόλυτη ελληνική επικράτηση μετά τον αρχικό αιφνιδιασμό, αφού δεν περίμεναν ότι θα έκαναν τέτοια κίνηση οι Τούρκοι.

Όλα άρχισαν όταν δύο σχηματισμοί της τούρκικης Αεροπορίας αποτελούμενοι από 12 μαχητικά εκ των οποίων τα 8 ήταν οπλισμένα, -εξαιρετικά μεγάλος αριθμός για τα συνήθη δεδομένα τους- πραγματοποίησαν 3 παραβιάσεις του Εθνικού Εναέριου Χώρου (ΕΕΧ) και 2 παραβάσεις του FIR Αθηνών.

Το θέμα είναι γιατί τώρα και γιατί με τέτοια ένταση: Η τουρκική Αεροπορία σε μία επίδειξη θράσους, προσπάθησε να παρεμποδίσει την μετάβαση των μαχητικών F-16 από τη Ν.Αγχίαλο στην άσκηση του ΓΕΣ "Χαλύβδινος Θώραξ"!

Δηλαδή έκαναν μία κανονική αποστολή αεροπορικής απαγόρευσης με στόχο να απομονώσουν το πεδίο μάχης του "Χαλύβδινου Θώρακα" από την υποστήριξη των ελληνικών F-16! Είναι η πρώτη φορά που το κάνει και η συμπεριφορά αυτή δείνχει ότι είναι για όλα ικανοί, πλέον.

Όλη η δραστηριότητα εκδηλώθηκε σε βόρειο και κεντρικό Αιγαίο.

Το ότι ο αριθμός των εμπλοκών και των παραβιάσεων ήταν ίδιος συμπεραίνεται εύκολα πως οι χειριστές των τουρκικών μαχητικών ήταν αποφασισμένοι για αναμέτρηση με την ΠΑ και εκμεταλλεύθηκαν την κάθε ευκαιρία.

PISTOS788 είπε...

Σκληρό πόκερ αποφάσισε να παίξει το Ισραήλ στέλνοντας τα μαχητικά του έξω από τη Μεγίστη (Καστελόριζο) ως απάντηση στην αποστολή τουρκικού αεροσκάφους συλλογής πληροφοριών που πέταξε χθες λίγα μίλια εκτός του ενάεριου χώρου του Ισραήλ!
Αμέσως μετά δύο ισραηλινά μαχητικά απογειώθηκαν από ισραηλινή βάση πέταξαν προς την περιοχή του Ριζοκάρπασου πάνω από τα κατεχόμενα ενημερώνοντας την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας της Κύπρου και όχι το FIR Ercan.

Τα αεροσκάφη συνέχισαν την πτήση τους προς τον κόλπο της Μερσίνης και πέταξαν παράλληλα με τις ακτές της νοτίου Τουρκίας σε απόσταση 15 μιλίων, μέχρι την Φοινίκη κοντά στο Καστελόριζο!
Τα ισραηλινά μαχητικά τήρησαν του κανόνες του FLIR Λευκωσίας και όχι βέβαια αυτούς του παράνομου Ercan που θεωρεί «δικό του» τον εναέριο χώρο από τα κατεχόμενα μέχρι τις ακτές της Τουρκίας. Ακολούθως τα μαχητικά κατευθύνθηκαν νότια και επέστρεψαν στο Ισραήλ.
Λίγο αργότερα ένα τουρκικό F-16 αποπειράθηκε να προσεγγίσει το Ισραήλ αλλά αμέσως 6 ισραηλινά μαχητικά απογειώθηκαν για την αναγνώριση του τουρκικού μαχητικού το οποίο πραγματοποίησε στροφή 180 μοιρών, ενώ το πλησίαζαν και επέστρεψε στην Τουρκία, ενώ οι Ισραηλινοί πιλότο είχαν λάβει εντολή κατάρριψης!. Χθες δικινητήριο τουρκικό αεροσκάφος συλλογής πληροφοριών πέταξε σε απόσταση μερικών δεκάδων μιλίων από το Ισραήλ χτές το πρωί. Το αεροσκάφος λίγη ώρα αργότερα αναχώρησε για τα κατεχόμενα.

Χθες επίσης τουλάχιστον δύο τουρκικά μαχητικά, εξακολούθησαν και χθες τις παραβιάσεις του FLIR Λευκωσίας πετώντας ανοικτά της Λάρνακας - σε απόσταση 50 χλμ από τις ακτές και κοντά στα ανατολικά όρια της ζώνης ασκήσεων (LCD3) των βρετανικών βάσεων.
Νωρίς το απόγευμα χθες, όταν το Piri Reis πλησίασε σε απόσταση μικρότερη των 20 ναυτικών μιλίων από την πλατφόρμα στο «Οικόπεδο 12», εμφανίστηκε Ισραηλινό μαχητικό ελικόπτερο να πετά στην περιοχή για μεγάλο χρονικό διάστημα καλύπτοντας την περιοχή της πλατφόρμας και αυτή της πορείας του «Πίρι Ρέις».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

PISTOS788 είπε...

Μ.Αρίντς: "Ο Γ.Παπανδρέου είπε ότι έχουμε δικαίωμα ερευνών"!

29-09-2011 00:48:41



Άμεση απάντηση πρέπει να δοθεί από τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου στις δηλώσεις του αντιπροέδρου της τουρκικής κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντς ο οποίος ισχυρίζεται ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός αναγνώρισε το δικαίωμα της Τουρκίας να κάνει έρευνες για πετρέλαιο και φυσικό αέριο στην κυπριακή ΑΟΖ!

Ο Αρίντς, γνωστός κουτοπόνηρος Ανατολίτης, είπε ότι γνωρίζει το περιεχόμενο της τηλεφωνικής συνομιλίας Παπανδρέου –Ερντογάν και υποστηρίζει πως ο Έλληνας πρωθυπουργός παραδέχθηκε το δικαίωμα της Τουρκίας, για έρευνες στην περιοχή της Κύπρου!

«Ο Γ. Παπανδρέου είπε να μην υπάρξει κάποιο ζήτημα με τις διαπραγματεύσεις στην Κύπρο. Να μην υπάρξει ένταση. Η απάντηση μας ήταν πως “είμαστε αντίθετοι σε οτιδήποτε θα εμποδίσει τις διαπραγματεύσεις. Οι Ελληνοκύπριοι το ξεκίνησαν. Έτσι και η Τουρκία στην ΑΟΖ θα κάνει έρευνες. Δεν ακούμε τίποτα. Το Πολεμικό μας Ναυτικό και αν χρειαστεί η Αεροπορία μας θα προστατεύει τις έρευνες μας. Τότε ο Παπανδρέου απάντησε: "Έχετε δίκιο. Αν κάνουν έρευνες εκείνοι κι εσείς μπορείτε. Αλλά μην υπάρξει ένταση"»!

Είναι άμεση η ανάγκη να υπάρξει απάντηση από πλευράς Έλληνα πρωθυπουργού. Σε διαφορετική περίπτωση θα έχει επιβεβαιώσει τον Τούρκο αντιπρόεδρο και πλέον τίθενται άλλα ζητήματα...

PISTOS788 είπε...

ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ

Αποτάχθηκε από το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή βαθμοφόρος, γιατί διέπραξε το αδίκημα της ενεργητικής δωροδοκίας. Συγκεκριμένα, ο εν λόγω βαθμοφόρος συνελήφθη επ΄ αυτοφώρω την 24/10/2008, από κλιμάκιο...
του Γραφείου Εσωτερικών Υποθέσεων του ΛΣ, στο λιμάνι του Πειραιά, να παραδίδει χρηματικό ποσό σε κυβερνήτη περιπολικού σκάφους του ΛΣ-ΕΛΑΚΤ ακριτικής περιοχής, προκειμένου να παραλάβει αντίγραφο απορρήτου προγράμματος νυχτερινών περιπολιών του σκάφους, με σκοπό να το παραδώσει σε διακινητή έτσι ώστε να διευκολυνθεί η παράνομη είσοδος μεταναστών.

ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΝ ΤΑ ΒΑΡΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΨΑΡΕΨΟΥΝ ΕΙΧΑΝ ΑΔΕΙΑ ΑΛΙΕΙΑΣ,ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΟΣ....

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες