Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Ο ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ....ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ....


Η συγκίνησή του ήταν μεγάλη, όμως έπρεπε να συγκρατηθεί για να μην τον αναγνωρίσουν. Στο κατώφλι είδε να κυλιέται γερασμένος, βρόμικος και λιγδερός ο αγαπημένος σκύλος του, ο Άργος. Αυτός ήταν ένα δυνατό κυνηγετικό σκυλί που δεν του ξέφευγε θήραμα. Πέρασαν όμως τα χρόνια και επιπλέον δεν υπήρχε κανένας να το φροντίζει συστηματικά. Μόλις αντίκρισε τον κύριό του ο Άργος, τον γνώρισε αμέσως, αλλά δεν μπορούσε ούτε να σηκωθεί για να πάει κοντά του• μόνο έβγαλε δυο τρεις παραπονιάρικες φωνές και ξεψύχησε.

Λίγο πριν πέσουν όλοι για ύπνο, η Πηνελόπη εκμυστηρεύτηκε στον Οδυσσέα ζητιάνο το όνειρο που είχε δει την προηγούμενη νύχτα. Ένας αϊτός όρμησε και κατασπάραξε είκοσι χήνες που ανέτρεφε η ίδια με χαρά. Μετά ο αϊτός με ανθρώπινη φωνή της εξήγησε πως ήταν ο Οδυσσέας που εξόντωσε τους μνηστήρες. Το όνειρο βέβαια ήταν ξεκάθαρο, αλλά η πιστή γυναίκα φοβόταν μήπως ήταν από τα ψεύτικα που ξεγελούσαν τους ανθρώπους.
Στη συνέχεια η Πηνελόπη αποκάλυψε στον ξένο πως θα έβαζε τους μνηστήρες ν' αγωνιστούν σ' ένα παράξενο αγώνισμα που τα κατάφερνε ο Οδυσσέας• θα έβαζε δώδεκα τσεκούρια στη σειρά και θα τους προκαλούσε να περάσουν μια σαΐτα από τις δώδεκα τρύπες. Ο Οδυσσέας την παρακίνησε να πραγματοποιήσει τη σκέψη της όσο το δυνατό πιο γρήγορα. Με τις κουβέντες η ώρα πέρασε και σε λίγο αποσύρθηκαν και οι δυο για ύπνο.
Ο Οδυσσέας πλάγιασε στον πρόδομο του παλατιού, γιατί ήθελε να παρακολουθεί τις κινήσεις των ανθρώπων του σπιτιού. Όταν είδε τις ανήθικες βάγιες να ξεπορτίζουν για να κοιμηθούν στα σπίτια των μνηστήρων, η οργή του ήταν απέραντη, αλλά η Αθηνά στάθηκε δίπλα του, τον καθησύχασε και του έδωσε γλυκό ύπνο.

Την άλλη μέρα άρχισαν από νωρίς οι προετοιμασίες για τη γιορτή του Απόλλωνα, που γινόταν κάθε πρώτη του μήνα. Κάποιες υπηρέτριες καθάριζαν το σπίτι και άλλες πήγαν στη βρύση για νερό. Σε λίγο έφτασε ο Εύμαιος με τρία διαλεχτά θρεφτάρια από το κοπάδι του και ο Μελάνθιος σαλαγώντας τις πιο καλές του γίδες. Επίσης εμφανίστηκε και ένας τρίτος βοσκός, ο Φοιλίτιος, που έφερνε στους μνηστήρες στέρφες δαμάλες. Αυτός έμοιαζε στο χαρακτήρα με τον καλόκαρδο Εύμαιο. Συγκινήθηκε πολύ όταν είδε τον ξένο ζητιάνο, γιατί του θύμισε έντονα στην όψη τον αγαπημένο του αφέντη, τον Οδυσσέα.
Σε λίγο άρχισαν να καταφτάνουν στο παλάτι οι μνηστήρες. Το γλέντι στρώθηκε για τα καλά. Ο Τηλέμαχος έβαλε παράμερα ένα μικρό τραπεζάκι για να κάτσει ο Οδυσσέας. Τότε ο Κτήσιππος, ο πιο διεστραμμένος από τους μνηστήρες, πρόσβαλε τον Οδυσσέα πετώντας του ένα μπούτι βοδινό. Ο Τηλέμαχος εξοργίστηκε και με αυστηρά λόγια κατέκρινε τους μνηστήρες που έτρωγαν το βιος του. Ο Αγέλαος τον συμβούλεψε να πείσει τη μητέρα του να δεχτεί έναν απ' όλους για άντρα της, ώστε να τελειώσουν τα βάσανά του. Έπειτα εμφανίστηκε στη σάλα η Πηνελόπη συνοδευόμενη από πολλές δούλες που κουβαλούσαν το τόξο του Οδυσσέα και τη φαρέτρα του, καθώς και δώδεκα τσεκούρια. Τότε ανακοίνωσε πως όποιος από τους μνηστήρες θα λύγιζε τη χορδή του τόξου και θα περνούσε μια σαΐτα μέσα από τις τρύπες των τσεκουριών θα γινόταν άντρας της. Αμέσως ο Τηλέμαχος ζήτησε να δοκιμάσει για να δει αν ήταν άξιος να αναλάβει την περιουσία του πατέρα του ζορίστηκε αρκετά και θα τα κατάφερνε, μα ένα νεύμα του Οδυσσέα τον συγκράτησε.

Μετά άρχισαν ένας ένας οι μνηστήρες. Πρώτος δοκίμασε ο Λειώδης, ο γιος του Οίνοπα, που όμως δεν κατάφερε να τεντώσει το δοξάρι. Στη συνέχεια προσπάθησαν κι άλλοι, μα του κάκου. Όμως ο Ευρύμαχος και ο Αντίνοος, οι πιο δυνατοί από τους μνηστήρες, δεν είχαν δοκιμάσει ακόμη.
Ο Οδυσσέας είδε σε κάποια στιγμή τον Εύμαιο και τον Φοιλίτιο να βγαίνουν έξω στην αυλή. Τους ακολούθησε και με φιλικά λόγια τους ρώτησε ποια θα ήταν η αντίδρασή τους, αν εμφανιζόταν εκείνη τη στιγμή ο αφέντης τους στο παλάτι. Αυτοί χωρίς να το σκεφτούν καν, ορκίστηκαν πως θα τον βοηθούσαν να εξοντώσει τους μνηστήρες. Τότε τους αποκάλυψε την αληθινή του ταυτότητα και τους υποσχέθηκε πως αν τον βοηθούσαν στ' αλήθεια, θα τους έδινε όμορφη γυναίκα και χωράφια και θα τους είχε σαν συγγενείς του. Έπειτα, για να τον πιστέψουν, τους έδειξε την πληγή που είχε αναγνωρίσει το προηγούμενο βράδυ η Ευρύκλεια. Μετά τις αγκαλιές και τα φιλιά που αντάλλαξαν οι τρεις άντρες κατέστρωσαν προσεχτικά το σχέδιο της μνηστηροφονίας. Αφού τους έδωσε σαφείς οδηγίες, επέστρεψαν στην αίθουσα.

Στο μεταξύ ο Εύμαιος έδωσε το τόξο στον Οδυσσέα και στη συνέχεια είπε στην Ευρύκλεια να ασφαλίσει καλά όλες τις πόρτες του παλατιού σε περίπτωση που άκουγαν βογκητά αντρών καμιά από τις δούλες να μην πλησίαζε στη σάλα, αλλά να συνέχιζαν αμίλητες τη δουλειά τους. Επίσης ο Φοιλίτιος έκλεισε καλά τις αυλόπορτες δένοντάς τες με καραβόσκοινο. Μετά ξανακάθισε στο σκαμνί του και παρακολουθούσε τον Οδυσσέα που περιεργαζόταν το τόξο του. Σε λίγο αυτός τέντωσε τη χορδή του τόξου με μεγάλη ευκολία και εκτόξευσε ένα βέλος που πέρασε μονομιάς μέσα από τα δώδεκα τσεκούρια και βγήκε από την άλλη μεριά. Οι μνηστήρες όλοι απόμειναν να κοιτούν σαστισμένοι, ενώ ο πολύπαθος άντρας έγνεψε στον Τηλέμαχο με τα μάτια, κι αυτός πήρε το κοντάρι στο χέρι και φόρεσε την πανοπλία του.
Ο Οδυσσέας πέταξε τα κουρέλια που φορούσε και στάθηκε στο κατώφλι της κύριας εισόδου για να έχει τα νώτα του ασφαλισμένα και τους μνηστήρες εγκλωβισμένους. Σώριασε μπροστά του τις σαΐτες της φαρέτρας για να τις έχει πρόχειρες και έριξε την πρώτη στον Αντίνοο, την ώρα που σήκωνε το ποτήρι του να πιεί κρασί. Η σαΐτα τον πέτυχε στο λαιμό και βγήκε από το σβέρκο• από τα ρουθούνια του έτρεξε πηχτό αίμα και έπεσε νεκρός πάνω στο τραπέζι με τα φαγητά.
Οι μνηστήρες δεν πίστευαν όσα έβλεπαν τα μάτια τους. Αμέσως όρμησαν να πάρουν τα κοντάρια και τις ασπίδες που κρέμονταν στους τοίχους, αλλά διαπίστωσαν πως έλειπαν όλα. Απείλησαν τον ξένο, που ακόμη δεν κατάλαβαν ποιος ήταν, πως θα είχε πολύ άσχημο τέλος, γιατί σκότωσε ένα από τα πιο σημαντικά αρχοντόπουλα της Ιθάκης. Τότε ο Οδυσσέας τους αποκάλυψε την ταυτότητά του.
- Σκυλιά, πιστεύατε πως δε θα γύριζα ποτέ πίσω και τρώγατε το βιος μου, πλαγιάζατε με τις δούλες μου και θέλατε να παντρευτείτε τη γυναίκα μου, χωρίς να υπολογίζετε μήτε την οργή των θεών μήτε τη δικιά μου.


Η ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ ΜΕΤΑΚΙΝΕΙ ΒΟΥΝΑ; Η ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ;

17 σχόλια:

zkcome είπε...

ΗΔΗ ΔΕ ΚΑΙ Η ΑΞΙΝΗ ΚΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΙΖΑΝ ΤΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ ΠΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝΔΡΟΝ ΜΗ ΚΑΜΝΟΝ ΚΑΡΠΟΝ ΚΑΛΟΝ ΕΚΚΟΠΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΣ ΠΥΡ ΒΑΛΛΕΤΑΙ.

ΕΓΩ ΜΕΝ ΣΑΣ ΒΑΠΤΙΖΩ ΕΝ ΥΔΑΤΙ ΕΙΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΝ Ο ΔΕ ΟΠΙΣΩ ΜΟΥ ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΣ ΜΟΥ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΒΑΣΤΑΣΩ ΤΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΑΣ ΒΑΠΤΙΣΕΙ ΕΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΑΓΙΩ ΚΑΙ ΠΥΡΙ.
ΟΣΤΙΣ ΚΡΑΤΕΙ ΤΟ ΠΤΥΑΡΙΟΝ ΕΝ ΤΗ ΧΕΙΡΙ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΔΙΑΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΑΛΩΝΙΟΝ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΑΞΕΙ ΤΟΝ ΣΙΤΟΝ ΑΥΤΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗΝ, ΤΟ ΔΕ ΑΧΥΡΟΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΑΚΑΥΣΕΙ ΕΝ ΠΥΡΙ ΑΣΒΕΣΤΩ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΝΕΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ!ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΕΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΜΑΜΜΩΝΑ!

ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ!

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΗ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΝΤ Η ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ!

ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΘΕΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ!

ΕΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΑ ΤΕΦΤΕΡΙΑ ΤΟΥΣ!

ΘΕΛΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ!

ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΘΑ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ!
ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΙ ΖΩΕΣ!

ΜΑΧΑΙΡΑ ΕΔΩΣΕΣ,ΜΑΧΑΙΡΑ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ!

ΣΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ!ΦΥΓΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ!ΑΙΜΑ ΔΩΣΑΤΕ,ΑΙΜΑ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ!

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΡΙΝΩ!
ΟΜΩΣ ΟΤΙ, ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΤΟ ΔΙΑΚΡΙΝΩ!

Ο ΘΕΟΣ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑ!ΖΗΤΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ!ΕΙΝΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΣ!ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΚΕΨΗ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΩΦΕΛΙΜΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ!

ΜΗΝ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΤΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΛΑΣΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ!
ΜΗΝ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ!
ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΑΣΑΝΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΕΛΑΤΕ!

Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

ΚΙ ΑΝ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΑΤΕ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ!

ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ!ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΤΕ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΤΗΝ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!

ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ,ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ!

ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ
ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ?

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΕΛΕΟΣ?ΤΟ ΛΑΔΑΚΙ ΠΟΥ ΓΙΑΤΡΕΥΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ!ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΑ ΠΑΘΗ!

ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ!ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Οι προφητείες του αγίου Κοσμά, ιδίως οι αναφερόμενες στην απελευθέρωσι του Γένους, «εξήσκουν τεραστίαν επίδρασιν επί των πνευμάτων των υποδούλων, ανεπτέρωνον το ηθικόν αυτών και ως ζωγόνος ήλιος ελπίδων κατηύγαζον το Πανελλήνιον...
Ελπίς!
Αλίμονο σε όλους μας εάν δεν είμαστε μέσα στο βουνό της πίστης.

Μπράβο αδερφέ μου, υπέροχη ανάρτηση

PISTOS788 είπε...

zkcome

ΕΑΝ ΜΕΙΝΗΤΕ ΕΝ ΕΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΜΟΥ ΜΕΙΝΩΣΙΝ ΕΝ ΥΜΙΝ,
ΘΕΛΕΤΕ ΖΗΤΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΘΕΛΗΤΕ,ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΙΣ ΕΣΑΣ....
ΙΩΑΝΝΗΣ!
ΤΟΓΙΟ;

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΦΟΥΤΖΙ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

telitsa-paylitsa

ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΙΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΥΝΤΑΣ ΕΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΙ....

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΔΙΟΤΙ ΕΞΕΥΡΩ ΕΙΣ ΤΙΝΑ ΕΠΙΣΤΕΥΣΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΝΑ ΦΥΛΑΞΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗΝ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ....ΖΚΕ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΠΡΑΔΕΡ....

PISTOS788 είπε...

Επίδειξη ισχύος από το Ισραήλ στους τσαμπουκάδες του Ερντογάν!
Share Σε μια άνευ προηγουμένου επίδειξη ισχύος προχώρησαν οι ισραηλινοί μετά τις απειλές τις Άγκυρας περί εξόδου του Τουρκικού στόλου στην ανατολική Μεσόγειο. Όπως αναφέρει η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, 14 Ισραηλινά μαχητικά f-16, πέταξαν οπλισμένα
μέχρι τα όρια του FIR της Αιγύπτου, στην οποία βρισκόταν ο Τούρκος πρωθυπουργός Ερντογάν. Στη συνέχεια τα αεροσκάφη εισήλθαν στο FIR της Κύπρου έχοντας καταθέσει σχέδιο πτήσης και διαθέτοντας άδεια διέλευσης. Στη συνέχεια έκαναν στροφή και έφτασαν στα όρια του FIR Τουρκίας.

Και όλα αυτά την ώρα που ο Ερντογάν κλιμάκωνε από την Αίγυπτο τις φραστικές του επιθέσεις κατά του Ισραήλ και έλεγε : “Ας υψώσουμε μαζί την Παλαιστινιακή σημαία στον ΟΗΕ και ας είναι σύμβολο της ειρήνης στη Μέση Ανατολή. Οι Παλαιστίνιοι αδερφοί μας έχουν δικαίωμα να αποκτήσουν το δικό τους κράτος”.

PISTOS788 είπε...

Την αποβολή της Ελλάδας από την συνθήκη Σένγκεν προετοιμάζει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σύμφωνα με δημοσίευμα των FT καθώς η υφιστάμενη πολιτική της Αθήνας αναφορικά με την αναχαίτιση του κύματος των λαθρομεταναστών θέτει σε κίνδυνο όλη την Ευρώπη.

Η αποβολή αυτή –έστω και αν έχει προσωρινό χαρακτήρα 2 ετών- έχει ως στόχο, σύμφωνα με το δημοσίευμα των FT να πιεστεί η Ελλάδα να συγκρατήσει το μεταναστευτικό κύμα!

Έτσι από τους 104 χιλιάδες παράνομους μετανάστες που έφτασαν το 2010 στην Ε.Ε., οι 88.000 μπήκαν από τα ελληνικά σύνορα.

Με άλλα λόγια και σε αυτό το θέμα, η ΕΕ φέρνει την ανήμπορη –όσο πιο ευγενικά μπορεί να τεθεί- έως και ύποπτα κινούμενη -στο πλέον σκοτεινό σενάριο- ελληνική κυβέρνηση προ των ευθυνών της.

Βέβαια με δηλώσεις του τύπου «Όταν οι άλλες χώρες διώχνουν τους ρομά και τους μετανάστες εμείς τους ανοίγουμε τις πόρτες», όπως είχε πει ο Έλληνας πρωθυπουργός Γ. Α. Παπανδρέου το Δεκέμβριο του 2010 έχουν αντιληφθεί όλοι στην ΕΕ ότι δεν έχουν να κάνουν με μια συνηθισμένη εθνική κυβέρνηση κράτους-μέλους της Ένωσης, που φροντίζει τόσο για το έθνος της όσο και για την τήρηση των υποχρεώσεών της μέσα στην ευρωπαϊκή αυτή οικογένεια.

Πιθανότατα έχουν να συνομιλήσουν με κάτι άλλο. Κάτι άλλο για το οποίο τα διάφορα «πορίσματα» των συζητήσεων μεταξύ επιτρόπων ή ευρωβουλευτών στους «διαδρόμους» των Βρυξελών διίστανται. Ακόμη το ψάχνουν...

«Είναι απαραίτητο για τα κράτη - μέλη να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους», τονίζει ο Tobias Billstrom, υπουργός Μετανάστευσης της Σουηδίας. «Ένα τέτοιο μέτρο (να αποκλειστεί μια χώρα) πρέπει να θεωρηθεί ως ριζοσπαστικό, αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί από την ημερήσια διάταξη» συμπλήρωσε.

Σε μια περίοδο, αρχές του 2010, που τα spreads είχαν πάρει φωτιά και οι διαπραγματεύσεις για το επαχθές μνημόνιο βρίσκονταν στο απόγειό τους το μόνο που ενδιέφερε την κυβέρνηση ήταν να φέρει το νέο νόμο 3838/2010 για την ιθαγένεια!

Πέρα της αντισυνταγματικότητας του συγκεκριμένου νόμου, όπου μειώνονται τα χρόνια σε 5 για την απόκτηση ιθαγένειας τέκνων νόμιμων και «νόμιμων» μεταναστών και όπως πολλοί βουλευτές της αντιπολίτευσης είχαν καταγγείλει η χώρα έγινε ακόμη πιο ελκυστικός στόχος των κυκλωμάτων των λαθρεμπόρων.

PISTOS788 είπε...

Η κυβέρνηση όμως κώφευε επιδεικτικά σε σημείο που έγινε πέραν του δέοντος αυταπόδεικτο πως ο νομοθέτης βρισκόταν σε διατεταγμένη υπηρεσία.

Και αφού έλυσε το πρόβλημα των Ελληνοποιήσεων, η ίδια κυβέρνηση προχωρά με γοργούς ρυθμούς στην ακόμη πιο ελαστικότερη θέσπιση προϋποθέσεων για τη «νομιμοποίηση» των παράνομων μεταναστών μειώνοντας την παραμονή τους στη χώρα, από 12 σε 10 χρόνια.

Έτσι το διαφημιστικό σλόγκαν της χώρας προς τους απανταχού μετανάστες είναι:

Αν «καταφέρεις» να ζήσεις παράνομος για 10 χρόνια στην Ελλάδα –πράγμα που είναι ούτος ή άλλως εύκολο, πιο εύκολο από το να βγάλεις χαρτιά γιατί δεν πραγματοποιούνται απελάσεις- γίνεσαι νόμιμος και αν κάτσεις άλλα πέντε χρόνια εδώ τα παιδιά σου παίρνουν την Ελληνική υπηκοότητα!

Τέτοιες βλακώδεις –στην καλύτερη περίπτωση- και προδοτικές –στο χειρότερο σενάριο- πολιτικές που διαφημίζουν την Ελλάδα στην Ασία, Αφρική και αλλαχού η ΕΕ είναι αποφασισμένη να σταματήσει.

«Μπορείτε αν θέλετε να βγάλετε τα μάτια σας με τα ίδια σας τα χέρια αλλά μόνοι σας. Όσο είστε όμως στην ΕΕ κάτι τέτοιο δε θα γίνει», είπε σε Έλληνα αξιωματούχο του υπουργείου ΠΡΟΠΟ που επισκεπτόταν τις Βρυξέλες ευρωβουλευτής κάτι που δείχνει ότι η υπομονή των Βρυξελών απέναντι στην ακατανόητη αυτή «μεταναστευτική πολιτική εξαντλείται, αν δεν έχει εξαντληθεί ήδη.

Η αντίδραση του υπουργείου ΠΡΟΠΟ στο δημοσίευμα των FT σπασμωδική. Η «σούπα» βλέπετε της πολιτικής της παρούσης κυβέρνησης η οποία συνοψίζεται από τη δήλωση του πρωθυπουργού ανωτέρω χαλάει.

Το υπουργείο αναφέρει σειρά μέτρων που έχουν ληφθεί τον τελευταίο καιρό για το έλεγχο των συνόρων, όπως τις θερμικές κάμερες, αλλά και το φράκτη στο Έβρο, ο οποίος έχει δημοπρατηθεί, αλλά φυσικά που δεν πρόκειται να γίνει ποτέ.

Είναι πραγματικά γελοίο για μια χώρα που έχει ανοίξει πρακτικά τα σύνορά της σε 94 κράτη –τόσες ήταν οι εθνικότητες αυτών που πέρασαν στην Ελλάδα το 2010- να μιλά για θερμικές κάμερες ως αποτρεπτικό μέτρο.

Πιο γελοίο όμως είναι η υποκρισία. Το χαρτί της απομάκρυνσης από τη χώρα για όσους «συλλαμβάνονται» εντός 30 ημερών συνιστά ουσιαστικά άδεια παραμονής. Και τα γέλια αυτών που έχουν ενορχηστρώσει όλη αυτή την εγκληματική για το μέλλον της χώρας κατάσταση, είναι τόσο δυνατά που έφτασαν μέχρι στις Βρυξέλες. Και την Παρασκευή θα διαπιστώσουν ότι δεν έπρεπε να γελούν τόσο δυνατά.

PISTOS788 είπε...

H δήλωση του πρωθυπουργού πως «βασικός μου στόχος σ αυτή τη δύσκολη περίοδο, να μην υπάρχει οικογένεια χωρίς τουλάχιστον έναν εργαζόμενο» προκάλεσε κάθε είδους αρνητικές αντιδράσεις: από γέλιο μέχρι οργή.

@stathisdrogosis: Ένας εργαζόμενος ανα οικογένεια, ένα βιβλίο ανά τάξη, ένας γιατρός ανα όροφο, ένα νερό ανά Βαγγελιώ


@aresburas: Μπορεί ένας δημοσιογράφος να ρωτήσει, αν σ' ένα ζεύγος δουλεύουν κ οι 2, θα πρέπει να χωρίσουν ή ο ένας να παραιτηθεί;

@mahas0: Αντε και με το καλό #enas_ergazomenos ανά πολυκατοικία


@paiktour: Επόμενη κίνηση η θέσπιση του θεσμού του εργαζόμενου της γειτονιάς

George Mantjoros είπε...

Εξαιρετικη αναρτηση.
Πρεπει να τους τραβηξουμε τις κουκουλες.
Ειμαστε πολλοι θυμωμενοι και αποφασισμενοι.

Ανώνυμος είπε...

Η ήρεμη δύναμη της προσευχής που πηγάζει από τα βάθη της καρδιάς μας θα ενδυναμώσει την πίστη μας για να απαλλαγούμε από τους εκάστοτε Μνηστήρες που καιροφυλακτούν να μας αρπάξουν τον κόσμο μας.

Ο Χρηστός στο Ιωάννου 14:27 είπε :
Εἰρήνην ἀφίημι ὑμῖν, εἰρήνην τὴν ἐμὴν δίδωμι ὑμῖν• οὐ καθὼς ὁ κόσμος δίδωσιν, ἐγὼ δίδωμι ὑμῖν. μὴ ταρασσέσθω ὑμῶν ἡ καρδία, μηδὲ δειλιάτω.

Όταν δεν ταράσσεται η καρδιά μας από τα πάθη που φιλοξενούμε όλοι μας τότε είμαστε συνδεδεμένοι με τον Κύριό μας και μπορούμε με κάθε βεβαιότητα να αντιμετωπίσουμε τα πάντα.
Ο άνθρωπος που θεωρεί τον Δημιουργό Πατέρα του είναι το πανίσχυρο πλάσμα Του μέσα στο σύμπαν. Τότε είναι μαζί μας και ποιος μπορεί να μας κατανικήσει;

ΟΥΔΕΙΣ

Με την καθαρότητα της καρδιάς και της σκέψη μας αλλά συνδυασμένα με την αντίστοιχη προσευχή θα εξέλθουμε νικητές.
Γένοιτο, Γένοιτο, Γένοιτο. Αμήν

ΙΩΑΝΝΗΣ

PISTOS788 είπε...

sagini

ΕΡΧΕΤΑΙ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΣΑΝΤΙΣΜΕΝΟΣ....

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΓΕΝΟΙΤΟ ΓΕΝΟΙΤΟ ΑΜΗΝ,ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗ!!!

ΘΑΡΡΕΙΤΕ ΕΠΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΝΤΟΤΕ,ΔΙΟΤΙ ΕΝ ΚΥΡΙΩ ΤΩ ΘΕΩ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΟΣ ΔΥΝΑΜΙΣ.
ΗΣΑΙΑΣ!

PISTOS788 είπε...

Ενεργοποιήθηκε το σύμφωνο στρατιωτικής συμμαχίας με Ισραήλ!

15-09-2011 13:25:59





Άκρως ανησυχητικές πληροφορίες για «περικύκλωση» της Μεγίστης (Καστελόριζο) από τουρκικά φωτο-αναγνωριστικά και μαχητικά αεροσκάφη τις τελευταίες 48 ώρες μετέδωσε στον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μ. Νετανιάχου ο Έλληνας πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, κατά την χθεσινοβραδυνή τηλεφωνική τους επικοινωνία, αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές. Αποτέλεσμα αυτών των πληροφοριών ήταν να συμφωνήσουν άμεσα στην ενεργοποίηση της μυστικής στρατιωτικής συμφωνίας που υπεγράφη πριν από 12 ημέρες από τον Π. Μπεγλίτη στο Ισραήλ. Σύμφωνα με πληροφορίες "Ο Γ.Παπανδρέου ξεκίνησε την συζήτηση για τις ναυτικές δυνάμεις ότι έχουν συγκεντρωθεί μεταξύ Ρόδου και Μεγίστης και προσέθεσε ότι: «Ανησυχούμε ιδιαίτερα γιατί τις τελευταίες 48 ώρες οι ισραηλινές υπηρεσίες έχουν εντοπίσει αυξημένες πτήσεις αναγνώρισης («observation flights») γύρω από την Μεγίστη". Από εκσυγχρονισμένα φωτοαναγνωριστικά RF-4.
Όπως προσέθεσε ο Γ. Παπανδρέου, τα τουρκικά αναγνωριστικά συνοδεύονταν από μαχητικά αεροσκάφη! Δεν παραβίασαν τον ελληνικό εναέριο χώρο, απλά κινούντο παράλληλα και γύρω από το νησί.
Σύμφωνα με όσα είπε ο Παπανδρέου στην τηλεφωνική του συνομιλία, η ελληνική κυβέρνηση ανησυχεί για τουρκικές αιφνιδιαστικές επιθέσεις και σε άλλα νησιά του Αν. Αιγαίου, τα οποία βρίσκονται κοντά στις τουρκικές ακτές. Πάντως τόσο το Ισραήλ όσο και η Ελλάδα δεν έχουν αποκαλύψει μέχρι στιγμής τι περιλαμβάνει η ενεργοποίηση της συμφωνίας.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες από ισραηλινές πηγές, σε πρώτη φάση το Ισραήλ θα διαθέσει αεροπορικές δυνάμεις σε ελληνικές βάσεις στην Μεσόγειο για να δοθεί ένα μήνυμα στην Τουρκία ότι θα έχει πολύ σοβαρά προβλήματα αν αποφασίσει να κτυπήσει ελληνικούς στόχους.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι «Ελλάδα και Ισραήλ ενεργοποίησαν την στρατιωτική συμφωνία μετά και από την έγκριση που έλαβαν από τις ΗΠΑ, διότι εκτιμούν ότι οι τουρκικές απειλές είναι αληθινές και αξιόπιστες».
Μετά απ' όλα αυτά, ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου συγκάλεσε εκτάκτως το ΚΥΣΕΑ, προκειμένου να υπάρξει η καλύτερη δυνατή προετοιμασία στις συνθήκες κρίσης που αντιμετωπίζει η χώρα.
Ανώτατος αξιωματικός του ΓΕΑ τόνιζε ότι «Πόσο διαφορετικά θα ήταν τα πράγματα αν οι κυβερνήσεις μετά το 2005 δεν είχαν εγκαταλείψει την προσπάθεια ισχυροποίησης των Ενόπλων Δυνάμεων. Τώρα , με ό,τι έχουμε, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Ο Θεός μαζί μας.».
Εκτίμησή μας είναι ότι η Άγκυρα "μπλοφάρει". Απλώς ενοχλεί τον "αδύναμο κρίκο" και προσπαθεί να τρομοκρατήσει την Ελλάδα για να διασπάσει την συμμαχία. Δεν υπάρχει περίπτωση να αγγίξει την Μεγίστη, εκτός και αν διακινδυνεύσει να υποστεί ήττα τεραστίων διαστάσεων...

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ - ΜΑGIK είπε...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ.
ΛΕΜΕ, ΛΕΜΕ, ΑΚΟΥΩ Κ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ Κ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΝΕΟΙ ΦΟΡΟΙ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ ,ΠΑΙΣΙΟΥ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΕ Η "ΩΡΑ" ΤΟΥΣ, ΠΟΤΕ ΘΑΝΑΙ.
ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Κ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Κ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΗΡΩΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΕΙ.
ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ Κ ΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ Κ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Κ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ..
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.
ΟΛΟΙ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΠΛΩΝΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ.
ΚΡΙΜΑ.
Κ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΕΤΣΙ ΛΕΩ, ΛΕΩ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ. ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΡΙΣΚΑΡΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ.. Κ ΚΟΙΤΑΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΩ Κ ΘΑ ΤΗΝ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΩ. ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΑΥΤΟΥΣ ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΒΓΩ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΝ Κ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΙΟΤΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΖΩ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΟΥ.
Κ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΛΛΙΣΤΑ ΝΑΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Κ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ. ΟΠΟΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ.
ΦΥΣΙΚΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΛΑΙΩ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΜΟΥ Κ ΠΑΝΤΑ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ Κ ΑΦΥΠΝΙΣΗ. ΘΑΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΑΔ Κ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΩ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΤΖΑΡΑ ΜΟΥ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΤΕ Κ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ Κ ΖΗΛΟΦΝΟΝΟΣ ΛΑΟΣ. ΠΑΡΤΕΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΝΟΙΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ ΜΑΣ Κ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ Κ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟΥ ΑΠΑΦΤΩΝΕΤΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΝ ΕΠΕΣΕ ΕΞΩ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΑΝ ΕΠΑΘΕ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ Κ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΧΩΡΑ ΟΛΗ.
ΑΥΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ Κ ΑΥΤΑ ΛΕΓΩ.
ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ 1945 - 1950 ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΟΛΗΤΟΣ.
ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ Κ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ , ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ Κ ΜΕΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ Κ ΠΑΙΣΙΟΥ.

PISTOS788 είπε...

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ - ΜΑGIK

ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ....

ΜΕΓΑΛΟ ΟΠΛΟ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ...

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΚΟΜΑ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ,ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΜΑΣ....ΘΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ....

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες