Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Ώς χαρίεν ο άνθρωπος, όταν άνθρωπος ή!

Τι ωραίο πλάσμα που είναι ο άνθρωπος, όταν έχει ανθρωπιά.
Ένας προσκυνητής καθόταν στην άκρη του δρόμου κι προσευχόταν. Καθώς βρισκόταν εκεί, παρατηρούσε όλους τους άπορους, τους άρρωστους, τους ανάπηρους που τον προσπερνούσαν. Λυπημένος, απευθύνθηκε στον Θεό λέγοντας: «Θεέ μου, πως γίνεται ένας τόσο ευσπλαχνικός Πατέρας να βλέπει όλον αυτό τον πόνο και να μην κάνει τίποτα;» και μετά από σιγή, ο Θεός απάντησε: «Εγώ έκανα κάτι! Δημιούργησα εσένα!»

Όλος τούτος ο κόσμος που θωρούμε, γρικούμε κι αγγίζουμε είναι η προσιτή στις ανθρώπινες αίστησες, όλο Θεό συμπύκνωση των δυο τεράστιων δυνάμεων του Σύμπαντου.
Μια δύναμη κατηφορίζει και θέλει να σκορπίσει, ν΄ ακινητήσει, να πεθάνει. Μια δύναμη ανηφορίζει και ζητάει ελευτερία κι αθανασία.
Αιώνια τα δυο τούτα στρατέματα, τα σκοτεινά και φωτερά, τα στρατέματα της ζωής και του θανάτου, συγκρούονται. Τα ορατά για μας χνάρια της σύγκρουσης τούτης είναι τα πράματα, τα φυτά, τα ζώα, οι άνθρωποι.
Αιώνια οι αντίθετες δυνάμες συγκρούονται, σμίγουν, παλεύουν, νικούν και νικουνται, συβιβάζουνται και ξαναρχίζουν πάλι να πολεμούν σε όλο το Σύμπαντο• από τον αόρατο στρόβιλο σε μια στάλα νερό ως τον απέραντο αστροκατακλυσμό του Γαλαξία.-Ν.ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ.

15 σχόλια:

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Στον δέκατο ένατο αιώνα το πρόβλημα ήταν ότι πέθανε ο Θεός. Στον εικοστό αιώνα το πρόβλημα είναι ότι πέθανε ο άνθρωπος. Φρομ Έριχ

Τι είνε ο Θεός;..ρώτησαν ένα φιλόσοφο της αρχαιότητος. Αυτός ζήτησε κατ' επανάληψη προθεσμία, έως ότου αναγκάστηκε να δηλώσει αδυναμία.

"ιδού ο ισχυρός πολύς, και ου γνωσόμεθα"
Αλλ' αν η ουσία του θεού είνε ακατάληπτη, οι ιδιότητές του (δύναμις, σοφία, αγαθότης...) φανερώνονται στα δημιουργήματά του και προ παντός στον άνθρωπο. Γι' αυτό το "γνώθι σαυτόν", είνε μέσο θεογνωσίας. Μελετώντας και σπουδάζοντας κανείς τον εαυτό του οδηγείται σε γνώσι του Δημιουργού και τότε λέει.."Κύριε, εθαυμαστώθη η γνώσις σου εξ εμού" (σε θαύμασα, Κύριε, μελετώντας τον εαυτό μου).
Αυτή η γνώσις είνε η αναγακαία και απαραίτητη......
http://www.youtube.com/watch?v=dHRXoHwMyjk&feature=related

Η Αγάπη του Θεού είναι Ωκεανός, διασπά τα φράγματα του εγωισμού, απλώνεται ως τα πέρατα της γης.(Αυγουστίνος Ν. Καντιώτης)
"Ώς χαρίεν ο άνθρωπος, όταν άνθρωπος ή!"

Στις δύσκολες τούτες μέρες είναι τόσο απαραίτητη η ανθρωπιά!!!
Ο Θεός μαζί μας, Καλό βράδυ

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΙ ΑΝ ΒΡΕΙΣ,ΣΕ ΤΙ ΘΑ ΩΦΕΛΗΘΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΗΣ ΓΗΣ?

ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ!ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ!

ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!ΑΥΤΟ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ΠΡΟΣΠΑΘΩ!ΤΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΘΩ!
ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!

ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ!
ΜΑ ΟΤΑΝ ΑΓΙΑΣΘΩ ΘΑ ΛΑΜΠΩ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ!

ΒΓΑΛΕ ΜΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΝ ΖΗΛΕΙΑ,ΤΟ ΨΕΜΑ, ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ, ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ!ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΝΟΝ ΜΟΥ ΕΧΘΡΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΟΥ ΕΑΥΤΟ!

ΕΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΜΕ ΠΑΤΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΚΛΕΚΤΟ!ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΩ!ΕΚΕΙΝΟΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΝΑ ΧΤΥΠΑΩ!ΕΚΕΙΝΟΝ ΝΑ ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΜΟΥ ΕΧΘΡΟ!

ΟΛΟΥΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΑ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ!
ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΑΙΡΕΤΩ!ΦΙΛΑΚΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΛΥΚΑ!

Trinity είπε...

Πιστευω πως ήρθε η ώρα να έρθει η χάρη του Θεου , όπως κατέβηκε στους αποστόλους και τους μεταμόρφωσε στο νέο ειδος ανθρώπων, έτσι να ερθει και σε εμας αυτη η δυναμη ,συντομα..

HEEELP US GOD PLEASE!!!!!!!!

ταξιδιώτισσα είπε...

"έρχονται δύσκολοι καιροί,


απ' όλες τις μεριές θα μας χτυπάνε


και θα αντέξουν μόνο αυτοί


που μάθανε νωρίς ν' αγαπάνε"



Σπανουδάκης στο Ηρώδειο...

zkcome είπε...

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΣΑΙ ΑΥΤΟΝ, Η Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣΑΙ ΑΥΤΟΝ;
ΕΚΑΜΕΣ ΑΥΤΟΝ ΟΛΙΓΟΝ ΤΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΝ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΜΕ ΔΟΞΑΝ ΚΑΙ ΤΙΜΗΝ ΕΣΤΕΦΑΝΩΣΑΣ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΗΣΑΣ ΑΥΤΟΝ ΕΠΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΩΝ ΧΕΙΡΩΝ ΣΟΥ.


ΑΠΕΚΡΙΘΗ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΝ ΕΝ ΤΩ ΝΟΜΩ ΥΜΩΝ ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΘΕΟΙ ΕΙΣΘΕ.
ΕΑΝ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΕΙΠΕ ΘΕΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΓΕΙΝΕΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΙΡΕΘΗ Η ΓΡΑΦΗ
ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ Ο ΠΑΤΗΡ ΗΓΙΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ ΣΕΙΣ ΛΕΓΕΤΕ ΟΤΙ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΠΟΝ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΜΑΙ.

PISTOS788 είπε...

BornGR

-ο Θεός είναι νεκρός-
Νίτσε.

-ο Νίτσε είναι νεκρός-
Θεός.

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ....

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

telitsa-παυλίτσα

Η ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ ΣΤΙΣ ΔΥΣΠΙΣΤΙΕΣ,ΚΟΥΦΗ ΣΤΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ,ΤΥΦΛΗ ΣΣΤΙΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙΣ....

ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΑΡΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ....

ΖΚΕ-ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

Trinity

ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ....ΕΡΧΕΤΑΙ....

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΡΙΝΙΤΑΚΙ ΜΟΥ...

ΓΕΜΙΖΕ-ΓΕΜΙΖΕ....

PISTOS788 είπε...

ταξιδιώτισσα

και θα αντέξουν μόνο αυτοί

που μάθανε νωρίς ν' αγαπάνε"

ΩΡΑΙΟΣ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΣΣΑ!

PISTOS788 είπε...

zkcome

ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΧΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ,ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ...
Α ΙΩΑΝΝΟΥ!

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΦΟΥΤΖΙ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

Aπο τον ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΝΙΟ
και το "KOYΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ"


Υπάρχει κάτι πιο ασήκωτο και πιο προσβλητικό από τη χρεοκοπία.


Κι αυτό δεν είναι άλλο από το υπάρχον πολιτικό προσωπικό της χώρας.


Αν για κάτι θα πρέπει να ντρεπόμαστε είναι γιατί επί 37 ολόκληρα χρόνια, με το άλλοθι της δικτατορίας, επιτρέψαμε να εμφανισθεί-συσσωρευθεί στην πολιτική σκηνή του τόπου ένας πολιτικός υπόκοσμος που δεν έχει προηγούμενο.


Μιλάμε για υπόκοσμο μια και οι μέθοδοι που χρησιμοποίησε για να επιβληθεί, όπως επίσης και το lifestyle του, δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα εκείνο της Μαφίας: πολιτικοί τσιλιαδόροι που έγιναν πάμπλουτοι (δεν τους γνώριζε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας τους), σε διαρκή διαπλοκή με λαθρόβια παραδικαστικά κυκλώματα που τους εξασφάλιζαν ατιμωρησία και βρώμικους επιχειρηματίες οι οποίοι γιγαντώθηκαν από τη διαπλοκή τους με το σαθρό πολιτικό κατεστημένο.


Σ’ αυτή τη διαδρομή σας θυμίζω ότι χύθηκε πολύ αίμα.

PISTOS788 είπε...

Για να μπορέσουν να εγκαθιδρύσουν την δικτατορία τους, χρησιμοποίησαν τις τρομοκρατικές οργανώσεις που έδρασαν στη μεταπολίτευση εξοντώνοντας «αντιπάλους» πολιτικούς αλλά και επιχειρηματίες. Θυσιάσθηκαν ήρωες στα Ίμια και ήρωες πιλότοι στο Αιγαίο. Υπήρξαν και δολοφονίες, όπως αυτή του Κώστα Τσαλικίδη.



Ο υπόκοσμος αυτός ήταν μοιραίο να οδηγήσει τη χώρα στη χρεοκοπία αφού πρώτα τη λεηλάτησε.


Ο υπόκοσμος αυτός έδρασε ανενόχλητα γιατί οι παραδοσιακοί αστοί της χώρας παραδόθηκαν φοβισμένοι στο έλεός του, είτε από φόβο για τα κουμπούρια είτε από φόβο μην τους κολλήσουν τη ρετσινιά του γραφικού τα ελεγχόμενα από τον υπόκοσμο ΜΜΕ. Βλέπετε κάποιοι ξιπασμένοι τραπεζίτες, είχαν φροντίσει να αδειάσουν νταλίκες θαλασσοδάνεια κι αγύριστα στις αυλές πάσης φύσεως λαμογιών των ΜΜΕ.


Μ αυτό τον υπόκοσμο και την μικροαστική μεσαία τάξη καρφωμένη στα μπούτια της Ελένης Μενεγάκη τα οποία χρυσοπλήρωσαν καναλάρχες κι άλλοι σεσημασμένοι νταβατζήδες, κύλησαν τα χρόνια, με τους κρατικοδίαιτους κηφήνες συνδικαλιστές να καπνίζουν πούρα και να λικνίζουν τις ιδρωμένες σαπιοκοιλιές τους κάτω από τα πουκάμισα Dur,-αργότερα θ’ ανακάλυπταν και τα Armani-στη Πέγκυ Ζήνα.


Αυτός λοιπόν ο πολιτικός υπόκοσμος με τη φόρα του Πολυτεχνείου, εξακολουθεί να βρίσκεται καρφωμένος στην εξουσία: Μην έχετε ψευδαισθήσεις, στην πραγματικότητα 37 χρόνια συγκυβερνούν το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ. Οι υπόγειες αιμομικτικές σχέσεις που έχουν αναπτυχθεί ανάμεσα στα δύο κόμματα εξουσίας είναι μπετοναρισμένες και αποτυπώνονται στην άγραφο κανόνα της ατιμωρησίας που διέπει τις δύο φαμίλιες.


Ενώ η χώρα είναι πλέον μια αποθήκη με άχυρα που έχει παραδοθεί στις φλόγες, ο πολιτικός υπόκοσμος χρησιμοποιεί το τελευταίο καταφύγιο για την διάσωσή του: επιχειρεί να συγκυβερνήσει και φανερά. Οι δράστες του μεγαλύτερου πολιτικού εγκλήματος, της εθνικής προδοσίας μιλάνε για συναίνεση. Λες κι αν βάλεις σε μια κυβέρνηση μαζί τον Πάσσαρη, τον Ντίλιγκερ, τον Άλ Καπόνε και 10 φονικές μηχανές, θα γεμίσει η Ελλάδα ευτυχία και προκοπή.


Δηλαδή αντί να μας κυβερνάνε μόνο οι πράσινοι Χμερ να προσθέσουμε σ αυτούς και του γαλάζιους ληστοσυμμορίτες.


Η χώρα το τελευταίο που έχει ανάγκη είναι να ενωθούν και φανερά οι πολιτικοί δολοφόνοι της. Γιατί για δολοφονία μιλάμε, τίποτε λιγότερο. Μια δολοφονία που από στιγμή σε στιγμή μας απειλεί με νέα εθνική τραγωδία.


Η Ελλάδα, ότι μας έχει απομείνει τέλος πάντων δεν έχει την ανάγκη του σημερινού σαθρού πολιτικού κατεστημένου.

PISTOS788 είπε...

Αυτό που χρειαζόμαστε είναι τους Αρίστους. Τα φωτεινά μυαλά του τόπου.


Ναι, χρειαζόμαστε μια κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας. Δεν χρειαζόμαστε όμως τον Παπανδρέου, τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο, τον Παπακωνσταντίνου, τον Σταικούρα, τον Μηταράκη, τον Μολυβιάτη που δεν μας είπε τι έκανε τα λεφτά του ταμείου των πυροπλήκτων της Ηλείας…


Αν θέλουμε να σώσουμε την πατρίδα και την παρτίδα πρέπει σήμερα κιόλας να αναδείξουμε τους Αρίστους.


Σ αυτή τη κατεύθυνση είναι καλοδεχούμενη η στροφή του Mega και ο εξευτελισμός –διασυρμός των κυβερνώντων μέσα από το κεντρικό δελτίο του καναλιού.


(Όπως αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά οι χιλιάδες Αγανακτισμένοι –Λουφαγμένοι του Συντάγματος δεν στάθηκαν ικανοί να νικήσουν τον πολιτικό υπόκοσμο-ας το παραδεχθούμε για να πάμε παρακάτω)


Ακόμη κι αν δεχθούμε πως οι ιδιοκτήτες του Mega η ο Αλαφούζος για παράδειγμα, ευτελίζουν την κυβέρνηση για τα δικά τους συμφέροντα, αυτό δεν μας αφορά για την ώρα. Προέχει να απαλλαγούμε το συντομότερο από τον πολιτικό υπόκοσμο της μεταπολίτευσης.

PISTOS788 είπε...

Για να συμβεί αυτό με ασφαλή τρόπο πρέπει επειγόντως να εντοπισθούν οι Άριστοι ανάμεσα στους Αρίστους και σ αυτούς να δοθεί βήμα έκφρασης και στη συνέχεια η ανάθεση της σωτηρίας του τόπου με τη βοήθεια όλων μας.
ΠΗΓΗ-http://radar-gr.blogspot.com/2011/09/h_5567.html

PISTOS788 είπε...

Καταθέσεις & νόμισμα τα "καυτά καρφιά" στο φέρετρο της χρεοκοπίας

13-09-2011 14:30:44



Eνώ η χρεοκοπία της χώρας δείχνει να είναι πλέον διαδικαστικό θέμα, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι θα συμβεί με τις καταθέσεις των ιδιωτών στις τράπεζες, τι θα γίνει με τις αξίες, τι θα γίνει με το νόμισμα. Τα περί εγγυήσεων από το κράτος των καταθέσεων μέχρι του ποσού των 100.000 ευρώ είναι απλό ανέκδοτο, για τον απλούστατο λόγο ότι ούτε 100.000 δραχμές για τον κηπουρό του σπιτιού του δεν θα μπορεί να εγγυηθεί ο ΥΠΟΙΚ Ε. Βενιζέλος, όταν επέλθει η πτώχευση της χώρας, αφού όλα τα αποθέματα σε ρευστό και χρυσό δεσμεύονται έναντι των ξένων πιστωτών.

Οι Γερμανοί που "κάνουν παιχνίδι", τη μία μιλάνε για ευρώ, την άλλη μιλάνε για δραχμή και η κυβέρνηση φέρεται περισσότερο ως ακροατής και θεατής της τραγωδίας, παρά ως υπερασπιστής των εθνικών συμφερόντων.

Μέρκελ, Σαρκοζί και Ρομπάι συναντώνται σήμερα, όχι για να σώσουν την Ελλάδα, αλλά για να περισώσουν ό,τι μπορούν, αφού και αυτοί δείχνουν πλέον πολύ μικροί μπροστά στο τσουνάμι των αγορών.

Σε περίπτωση που η χρεοκοπία επισημοποιηθεί, ερώτημα είναι το τι θα γίνει με τις καταθέσεις των ιδιωτών, των απλών πολιτών: Τα αποθέματα στις τράπεζες σε ρευστό δεσμεύονται έναντι του χρέους στους ξένους πιστωτές, αυτό λέει ο νόμος. Για πόσο και πως θα ζήσουν οι πολίτες; Θα υπάρξει πολυήμερο "πάγωμα" των καταθέσεων; Υπάρχει κάποιος να απαντήσει υπεύθυνα στο ερώτημα αυτό;

Το κόστος ασφάλισης έναντι κινδύνου χρεοκοπίας της Ελλάδας (πενταετή CDS) έχει αναρριχηθεί στο πρωτοφανές επίπεδο των 7.318 μ.β. σημειώνοντας άλμα μεγαλύτερο των 3.000 μ.β. σε μία μόλις ημέρα, διαμορφώνοντας τις πιθανότητες χρεοκοπίας της χώρας την επόμενη πενταετία στο 98%.

Την ίδια στιγμή ρεκόρ καταγράφουν οι αποδόσεις όλων των ελληνικών τίτλων, με το επιτόκιο των διετών ελληνικών ομολόγων να βρίσκεται πλησίον του 70%, ενώ το spread του δεκαετούς διαμορφώνεται στο δυσθεώρητο επίπεδο των 2.156 μ.β.

Στην Ελλάδα τα παραδοσιακά ΜΜΕ συμπεριφέρονται σαν να αφορά το πρόβλημα μια άλλη χώρα: Στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας το νέο τέλος ακινήτων (αλήθεια γιατί να πληρωθεί αν πτωχεύσουμε;) και η απεργία των ταξί και όχι ότι η χώρα πτωχεύει με πιθανότητα να συμβεί αυτό 100%!

Κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί αν πτωχεύσει ελεγχόμενα και τι σημαίνει αυτό, όπως κανείς δεν ενημερώνει τι θα συμβεί αν πτωχεύσει μη ελεγχόμενα.

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες