Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Plaudite Cives! - Χειροκροτήστε, πολίτες!

Ένας δάσκαλος Ζεν ζούσε μια απλή ζωή σε μια καλύβα, στους πρόποδες ενός βουνού. Ένα βράδυ, καθώς ήταν έξω από την καλύβα, ένας κλέφτης μπήκε μέσα αλλά είδε ότι δεν υπήρχε τίποτα εκεί για να κλέψει. Εκείνη τη στιγμή γύρισε ο δάσκαλος και τον είδε.
«Ήρθες από μακριά για να με επισκεφτείς» του είπε «και δεν είναι σωστό να φύγεις με άδεια χέρια. Σε παρακαλώ, πάρε τα ρούχα μου ως δώρο».
Ο κλέφτης ξαφνιάστηκε, αλλά άρπαξε τα ρούχα και άρχισε να τρέχει.
Ο δάσκαλος απέμεινες γυμνός, να κοιτά το φεγγάρι. «Τον φουκαρά» σκέφτηκε «μακάρι να μπορούσα να του δώσω αυτό το πανέμορφο φεγγάρι».
Plaudite Cives! - Χειροκροτήστε, πολίτες!
Γράφει ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ
Δικηγόρος, πρώην εισαγγελέας - αντιπροέδρος Ενωσης Δικαστών-Εισαγγελέων
Χειροκροτήστε, πολίτες! -προέτρεπε στην αρχαία Ρώμη ειδικός κήρυκας τους ρωμαίους θεατές, όταν εκείνοι δεν αντιλαμβάνονταν πότε ακριβώς έπρεπε να χειροκροτήσουν στο θέατρο.
Αφορμή για το σύντομο αυτό σημείωμα είναι η αντίδραση των μεγάλων κομμάτων στις αποδοκιμασίες που δέχονται βουλευτές και στελέχη τους από πολίτες.

Προφανώς τα κόμματα πιστεύουν ότι εξ αιτίας των μεγάλων και σοβαρών υπηρεσιών τους προς την πατρίδα, την οποία οδήγησαν στο σημερινό της μεγαλείο, θα έπρεπε τα στελέχη τους να επευφημούνται και να χειροκροτούνται σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση και όχι να ποτίζονται με χολή αντί του μάννα.Προσπαθώντας, λοιπόν, κάπως να συμβάλουμε προς την κατεύθυνση αυτή, παίρνουμε το θάρρος να οικειοποιηθούμε, μετά είκοσι αιώνες, το έργο του Ρωμαίου κήρυκα και να προτρέψουμε κι εμείς:

Χειροκροτήστε, πολίτες, όσους οδήγησαν τη χώρα στην πλήρη εκμηδένιση της εθνικής της αξιοπρέπειας, παραχωρώντας τη διακυβέρνησή της σε ξένους μικροϋπαλλήλους διεθνών συμφερόντων και ευθέως δηλώνοντας προς κάθε κατεύθυνση την απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας.

Χειροκροτήστε, πολίτες, τους άρπαγες της ΑΓΡΕΞ, της Τράπεζας Κρήτης, των δέκα δισ. των σεισμοπαθών της Καλαμάτας, τους μιζαδόρους των υποβρυχίων, του C4Ι, των ολυμπιακών έργων, των βλημάτων MILAN, MAGIC και TORM1, των αρμάτων LEOPARD, της αγοράς του αιώνα, των MIRAGE, των F16, των φρεγατών του Π.Ν. της ΕΒΟ, της ΕΛΒΟ, της ΠΥΡΚΑΛ, της ΠΡΟΜΕΤ, και της ΚΥΔΕΠ, της ΔΕΗ, του ΟΣΕ και του ΟΤΕ, της Ο.Α., του ΟΠΑΠ και των ΕΛΤΑ και των λοιπών κρατικών προμηθειών, ων ουκ έστιν αριθμός.

Χειροκροτήστε, πολίτες, αυτούς, που επί τριάντα χρόνια με τις δήθεν εξεταστικές επιτροπές, με τον χονδροειδέστερο τρόπο κοροϊδεύουν έναν ολόκληρο λαό, μεθοδικά, συγκαλύπτοντας όλα τα παραπάνω και που μέσα από ένα νομοθετικό πλέγμα προφανούς σκοπιμότητας και εξοργιστικής προκλητικότητας, πλήρως αδρανοποίησαν τη Δικαιοσύνη, καθιστώντας την θεατή της λεηλασίας της πατρίδας μας.

Χειροκροτήστε, πολίτες, όσους, έχοντας αφήσει απερίσπαστους όλους τους παραπάνω να ξεκοκαλίζουν τα κλοπιμαία, έχουν σαν τα κοράκια επιπέσει στη φτωχολογιά, τους αδύναμους, στους γέροντες και τις γερόντισσες αυτού του τόπου, στους μεροκαματιάρηδες και στους ανέργους, προσπαθώντας να βγάλουν τις μίζες των λαμογιών από τον ιδρώτα, τον μόχθο και την αξιοπρέπεια όσων δεν έκλεψαν, δεν λαδώθηκαν, δεν παρασίτησαν ποτέ στη ζωή τους.

Χειροκροτήστε, πολίτες, αυτούς που γύρισαν την εργατική τάξη πιο πίσω απ' τον Μεσαίωνα, καθιστώντας τους εργαζομένους σύγχρονους σκλάβους και έρμαια των διαθέσεων των εργοδοτών τους, απλώς και μόνο για να γίνονται οι πλούσιοι πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι.

Χειροκροτήστε, πολίτες, αυτούς, που ανάλγητα τσαλαπατώντας και συστηματικά εξαθλιώνοντας κάθε παραγωγική δύναμη αυτού του τόπου έστρεψαν, με τον πιο ανήθικο και εγκληματικό τρόπο, τη μια τάξη κατά της άλλης, στοχοποιώντας ως αιτία της καταστροφής τα λίγα ψίχουλα που ο ένας παίρνει παραπάνω απ' τον άλλο, και προκλητικά αποκρύπτοντας τη λεηλασία της πατρίδας που οι ίδιοι διέπραξαν.

Χειροκροτήστε, πολίτες, αυτούς, που με την ανικανότητα, την αδιαφορία και το μίσος προς κάθε τι ζωντανό και ελπιδοφόρο, έχουν μεταβάλει τα νιάτα της πατρίδας σε ζητιάνους των δικαιωμάτων τους και με τόση αδιαφορία (ή μήπως και με κρυφή χαρά;) βλέπουν τα παιδιά μας να παίρνουν των ομματιών τους προς τις τέσσερις άκρες του ορίζοντα για ένα κομμάτι ψωμί.

Χειροκροτήστε, τέλος, αυτούς που σε αγαστή, προκλητική, ολοφάνερη και ξεδιάντροπη συνεργασία με τραμπούκους και κουκουλοφόρους, έπνιξαν στα χημικά διακόσιες χιλιάδες ανθρώπους, απλώς και μόνον για να μπορέσουν οι ίδιοι ανενόχλητοι να αποτελειώσουν την πατρίδα, ξεπουλώντας την με τον πιο οδυνηρό (για μας) και τον πιο εξευτελιστικό (γι' αυτούς) τρόπο.
Αυτά τα ολίγα περί χειροκροτημάτων, με την ελπίδα να πιάσουν τόπο, και του λοιπού οι πολιτικοί και οι παρέες τους ηρέμως και αδιαταράκτως να τρώνε και να πίνουν, ημών απλώς ευχομένων «καλή όρεξη» και -κυρίως- «καλή χώνευση».
ΠΗΓΗ-http://radar-gr.blogspot.com/2011/08/plaudite-cives.html


14 σχόλια:

ταξιδιώτισσα είπε...

ανάξιος λαός κυβερνάται από ανάξιους ηγέτες...

ωστόσο θέλω να πιστεύω ότι θα ευοδωθεί η αφύπνιση ...

ΕΛΘΕΤΩ...

Trinity είπε...

Ας μάθουν τα λαμογια πως

'ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΥΡΙΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ'

Οτι γινεται ειναι για καλό μας. Εχουμε πολλά να δωσουμε σαν λαος..
Πως θα ξεκινησουμε ειναι το Θεμα..
Η κλωτσια πρεπει να ειναι ακομη πιο δυνατη..

ΖΚΕ

PISTOS788 είπε...

ταξιδιώτισσα

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ....ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ....

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΣΣΑ!

kiriakid είπε...

Ένα σύστημα που βασίζεται στην αδικία δεν διορθώνεται με τις δεκάδες μικροαδικίες μπαλώματα.
Όλοι οι πολιτικοί κάποτε θα καταλάβουν ότι έχουν πέσει σε παγίδα και τότε θα πουν «ΚΑΙ ΛΕΓΟΥΣΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΟΡΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑΣ ΠΕΤΡΑΣ ΠΕΣΑΤΕ ΕΦ ΗΜΑΣ ΚΑΙ ΚΡΥΨΑΤΕ ΗΜΑΣ» ,( Όχι φυσικά στις πέτρες και στα βουνά, αλλά στο λαό που θα βρίσκεται εκεί) σας παρακαλώ βοηθήστε μας…..

Ωραίος ο ΖΕΝ, ίδιο πνεύμα με τους μοναχούς «καυσοκαλυβίτες» που δεν ήθελαν να έχουν καμία εξάρτηση από την ύλη.

Υ.Γ. Πολύ καλές και οι προηγούμενες αναρτήσεις. Να τις επαναλάβεις σε «μήνα» υψηλής θεαματικότητας…

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους.

PISTOS788 είπε...

Trinity

ΚΛΩΤΣΙΑ....ΣΦΑΛΙΑΡΑ....ΗΔΗ ΤΡΩΜΕ ΠΟΛΛΕΣ....

ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ....ΞΥΠΝΑΜΕ.....

Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΚΑΛΕΙ ΙΚΑΝΟΥΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΙΚΑΝΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΛΕΣΕ....

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΡΙΝΙΤΥ!

PISTOS788 είπε...

kiriakid

ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ,ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΟ....ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΣΑΠΙΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΠΑΣΜΑ....ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΙΔΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ....ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΒΙΩΜΑ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ....

ΓΙΝΕ Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ-ΓΚΑΝΤΙ.

ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ,Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

ΥΓ-ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΣΤΟ ΤΕΛΙΝΙΟ....

ΖΚΕ!

Ανώνυμος είπε...

Ο δάσκαλος απέμεινες γυμνός, να κοιτά το φεγγάρι. «Τον φουκαρά» σκέφτηκε «μακάρι να μπορούσα να του δώσω αυτό το πανέμορφο φεγγάρι».

Αυτοί κοιτάζουν την επιφάνεια της θάλασσας και νομίζουν οτι ανενόχλητοι αρμενίζουν....Όμως δεν έχουν ιδέα το τι κρύβει ο βυθός της!!!............
''οι φουκαράδες''
Συμφωνώ απόλυτα Trinity. Και όλα για καλό....


''....τους γιους μου οταν γίνουν έφηβοι να τους τιμωρήσετε, άνδρες, στενοχωρώντας τους με εκείνα που σας στεναχώρησα κι εγώ, αν σας φανούν ότι νοιάζονται πιο πολύ για τα χρήματα ή για κάποιο άλλο πράγμα και όχι για την αρετή. Και αν νομίζουν ότι είναι κάτι ενώ δεν είναι, να τους επικρίνετε, όπως κι εγώ εσάς, που δεν φροντίζουν για εκείνα που πρέπει και που νομίζουν ότι είναι κάτι ενώ δεν
α ξ ί ζ ο υ ν τ ί π ο τ ε.
Μα τώρα πλέον είναι ώρα να φύγουμε, εγώ να πεθάνω κι εσείς να ζήσετε. Ποιοι από μας πηγαίνουν στο καλύτερο, αγνωστο είναι σε όλους μας εκτός από το Θεό.'' Αυτα ήταν τα τελευταία λόγια του Σωκράτη......

Καλημέρα!

Πολύ όμορφη και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ανάρτηση!!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ

PISTOS788 είπε...

ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Αυτοί κοιτάζουν την επιφάνεια της θάλασσας και νομίζουν οτι ανενόχλητοι αρμενίζουν....Όμως δεν έχουν ιδέα το τι κρύβει ο βυθός της!!!............
''οι φουκαράδες''
ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ....

ΕΣΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΝΙΤΥ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΣΑΣ.

ΜΕΣΤΟ ΝΟΗΜΑΤΩΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ....ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ!

ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....ΜΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ....ΟΙ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ....

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ!

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

«Ο Θεός είναι νεκρός. Τον έχουµε σκοτώσει και είµαστε ορφανοί». Με τα λόγια αυτά που καταρχήν ξαφνιάζουν,
σοκάρουν, ο78χρονος ιερέας π. Φιλόθεος Φάρος

Λαμβάνοντας υπόψιν την ανάρτησή σου, τα χειροκροτήματα στους αδηφάγους πολιτικούς-πολίτες, και την μεγάλη πικρή αλήθεια του πατέρα φιλόθεου…θυμήθηκα το ανέκδοτο με τον κρητικό και το μαχαίρι….. συγχωρέστε με για την γλώσσα…
Μια φορά, ήταν ένας Κρητικός που έδωσε εξετάσεις και πέρασε στο πανεπιστήμιο της Αθήνας. Ο πατέρας του, για να τον συγχαρεί, του αγόρασε ένα μεγάλο κρητικό μαχαίρι. Το πήρε λοιπόν μαζί του, όμως μετά από κάμποσο καιρό το πούλησε.
Μια μέρα, ανέβηκε ο πατέρας του στην Αθήνα και του ζήτησε να του δώσει λίγο το μαχαίρι. Και εκείνος του εξήγησε:
- Δεν το `χω, το πούλησα.
- Γιάντα ωρέ; τον ρώτησε ο πατέρας του.
- Για να πάρω αυτό το ρολόι..., απάντησε, έχει χρονόμετρο, ξυπνητήρι, είναι αδιάβροχο...
- Και αν ωρέ κοπέλι, σου πει κανένας 'γαμώ τση μάνας σου το μου%#', τί θα του πεις;
Δύο παρά τέταρτο;

Σωκράτη εσύ σούπερ Σταρ!!!!
Καλό βράδυ σε όλους τους αδερφούς/ες

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

...να προσθέσω κάτι ακόμη για την περίσταση

- Όσοι βλάπτουν την περιουσίαν του.

Την βλάπτουν οι κλέφτες. Οι κλέφτες δε σήμερα δεν πηγαίνουν στα βουνά να κλέψουν υπό την απειλήν μαχαίρας. Κλέβουν μέσα από τα πολυτελή γραφεία τους και τα πλούσια καταστήματα τους με τις δωροδοκίες, με τις νοθείες, τις άπατες, τις αδικίες. Κλέβουν τα άτομα, αλλά και το σύνολον το κοινόν, το δημόσιον. Τι παρανόησις! Μία δραχμή το θεωρεί αμαρτία να κλέψη από την τσέπη του άλλου. Ολόκληρα εκατομμύρια από το δημόσιο με διαφόρους τρόπους τα τσεπώνει με ήσυχη τη συνείδησι! Και όμως στο δημόσιο δεν κλέβει έναν, αλλά πολλούς μαζί. Πάντως, να ξέρουν όσοι αδικούν καθ' οιονδήποτε τρόπον τον πλησίον, ότι δεν έχουν την αγάπην εις τον πλησίον και δεν θα πετύχουν τον προορισμό τους.
Πόσον δε ανόητον και γελοίον είναι να κλέβη ο ένας τον άλλον! Λέγεται, ότι ο τετραήμερος Λάζαρος, όταν ξαναγύρισε στη γη από τον Άδη, δεν εγέλασε ποτέ. Μόνο κάποτε, όταν είδε έναν που έκλεβε μία πήλινη στάμνα ενός άλλου γέλασε.
— Γιατί γελάς; τον ρώτησαν
— Διότι, απάντησε, είδα ένα χώμα να κλέβη το άλλο χώμα!

PISTOS788 είπε...

Ο φιλόσοφος Αντισθένης συμβούλευε τους Αθηναίους να ανακηρύξουν με την ψήφο τους τα γαϊδούρια σε άλογα. Και όταν του είπαν ότι κάτι τέτοιο είναι έξω από κάθε λογική, ο Αντισθένης παρατήρησησε:
Μήπως και στρατηγούς δεν αναδεικνύετε άντρες απλώς με την ψήφο σας και χωρίς να έχουν πάρει καμία απολύτως εκπαίδευση;

ΤΟΓΙΟ ΜΠΡΑΔΕΡ ΜΟΥ;

PISTOS788 είπε...

ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ....

Δεν είχε είντα να μαγειρέψει ένας και πάει στον κήπο του γείτονά του να βγάλει κεντανέ (πράσα). Εφυσούσε ένας δυνατός αέρας κι αυτός επήδηξε το φράχτη κι εμπήκε στο περβόλι κι έβγανε κεντανέ κι είχε γεμίσει ένα σακί. Τον επήρε όμως χαμπάρι ο αγροφύλακας και πάει.
- Γιωργάκη, είντα κάνεις επαέ(εδώ);
- Είντα κάνω; Πράμα (τίποτα). Αέρας εφυσούσε και μ' έριξε στο περβόλι μέσα.
- Και τον κεντανέ γιάντα τον ήκοψες;
- Για να μη με πάρει ο αέρας. Εφύσανε κι εξάνοιγα (κοίταζα) να πιαστώ απ' τον κεντανέ κι όσα κλαδιά ήπιασα, εξεπατωθήκανε.
- Και στο σακί μέσα είντα γυρεύει;
- Κι εγώ σκοτώνω το νου μου και δεν μπορώ να καταλάβω.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

zkcome είπε...

あなたのすべてからの優れたコメント。

PISTOS788 είπε...

zkcome

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΦΟΥΤΖΙ ΜΟΥ,ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ...

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες