Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΩΡΙΣΤΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙ!

ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΕΙΣΘΕ,ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ,ΤΑ ΑΙΩΝΙΑ ΝΕΙΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ ΤΟΥ ΙΕΡΕΩΣ ΤΟΥ ΑΜΜΩΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ,ΟΤΑΝ Ο ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.


ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ,ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ....
ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΕ ΠΕΙΣΜΑ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ....
ΑΝ ΣΕ ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥ ΔΕΝ ΜΙΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ....
ΑΝ ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΣ ΟΥΤΕ ΕΧΘΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΓΩΣΕΙ....ΑΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΟΡΩΝΑ-ΓΡΑΜΜΑΤΑ.....
ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ 60 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΥ ΤΑ ΓΕΜΙΖΕΙΣ,ΑΞΙΑ ΤΟΤΕ Η ΓΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΕ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΤΗΣ,ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΝΔΡΑΣ.
ΚΙΠΛΙΝΓΚ

9 σχόλια:

PISTOS788 είπε...

Αποκάλυψη: Σκότωσαν τον “πεθαμένο”. Τώρα, οι ισλαμοφασίστες ξαναγίνονται “μαχητές της ελευθερίας”.

Από την “μισητή Αλ Κάιντα” στην “δημοκρατική μουσουλμανική αδελφότητα”. Οι φονιάδες των λαών καθαγιάζουν τους ισλαμοφασίστες για να τους ξαναχρησιμοποιήσουν.
Το ερώτημα που πλανάται σχετικά με την πρόσφατη “δολοφονία” του Μπιν Λάντεν είναι το “Γιατί τώρα…”


Η απάντηση είναι απλή: Δεν δολοφονήθηκε ο “μπαμπούλας” Μπιν Λάντεν. Σήμερα, οι ΗΠΑ ξεφορτώθηκαν την Αλ Κάιντα, ένα δικό τους δημιούργημα που το χρησιμοποίησαν κατά το δοκούν. Πλέον, με τον ηγέτη της δολοφονημένο, η Αλ Κάιντα δεν αποτελεί κίνδυνο και στις συνειδήσεις των Αμερικανών οι ισλαμιστές παύουν να αποτελούν κίνδυνο για την “πολιτισμένη Δύση”.

Γιατί τώρα; Γιατί οι πορτοκαλί επαναστάσεις στην γειτονιά μας που γίνονται από αλλαλάζοντες ταλιμπάν που κυματίζουν την ημισέληνο και βιάζουν μαζικά γυναίκες δημοσιογράφους, είναι πλέον “αγώνας για δημοκρατία”. Η φρικτή και σατανική “Αλ Κάιντα” γίνεται “Μουσουλμανική Αδελφότητα” που μάχεται ενάντια στους δικτάτορες τύπου Καντάφι.

PISTOS788 είπε...

Τι και αν οι ηγέτες των χωρών καταγγέλουν εμφανή την υπόθαλψη των εξεγέρσεων από την Αλ Κάιντα. Από σήμερα, η Αλ Κάιντα παύει να υπάρχει. Οι ισλαμιστές δεν είναι πλέον κακοί. Η Αμερική πρέπει να βοηθήσει τους “ευσεβείς ανθρώπους” για να ρίξει τους κακούς δικτάτορες.

Μόνο τυφλοί δεν μπορούν να διακρίνουν την πραγματικότητα, μία εφιαλτική μεθόδευση που επαναλαμβάνεται. Ποιός θα ξεχάσει τις ορδές Ταλιμπάν που έσφαζαν Σέρβους στη Βοσνία; Τότε όμως οι Σέρβοι ήταν οι κακοί.

Πόσο γρήγορα ξεχάστηκαν οι αποκαλύψεις για την ενεργοποίηση μουτζαχεντίν στο Κοσσυφοπέδιο που κομμάτιαζαν γυναικόπεδα; Τότε ήταν “Απελευθερωτικός Στρατός του Κοσσόβου”. Η Αλ Κάιντα βέβαια υπήρχε, έστελνε αβέρτα τα γενοκτόνα κτήνη της, αλλά τότε όλοι έβλεπαν τους “κακούς Σέρβους”. Μετέπειτα μάθαμε για τους Μουτζαχεντίν, για το εμπόριο οργάνων, όταν πλέον όλοι είχαν κάνει την δουλειά τους.

Ποιός δεν θυμάται το πλάνο με τον μουλά να δέρνει την κοπέλα που “ξεσήκωνε τις ανθρωπιστικές αντιδράσεις”. Σήμερα που στο “απελευθερωμένο Αφγανιστάν” βρέχει οξύ σε γυναίκες και παιδάκια, δολοφονούνται κορίτσια για πλάκα από τον “εθνικοαπελευθερωτικό όχλο”, δεν μιλαει κανείς. Γιατί; Μα γιατί η παραγωγή του άνθους ξεκίνησε και πάλι μετά την “απελευθέρωση” και τα τρις του εμπορίου θανάτου ξαναγεμίζουν τα ταμεία κυβερνήσεων, κομμάτων και πολιτικών. Ποιός νοιάζεται για τις Αφγανοπούλες;

Κάτσε τώρα Καντάφι να μιλάς για Αλ Κάιντα. Η πολιτισμένη Δύση, θα κάνει τις απελευθερωμένες και περήφανες γυναίκες στη Λιβύη, κουκουλοφόρα αντικείμενα, για να πάρουν μία γεύση καπιταλιστικής ελευθερίας.
Πηγη- http://anti-ntp.blogspot.com/2011/08/blog-post_5122.html

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Πνεύμα Ελληνικό!!!!!
Τα επιστημονικά αποτελέσματα που υποστηρίζουν τη θεωρία του Havelock είναι τα εξής: Πρώτον η περιοχή Broca που βρίσκεται στην αριστερή πλευρά του εγκεφάλου ενεργοποιήθηκε λίγο περισσότερο λόγω του ελληνικού αλφαβήτου διότι χρησιμοποιήθηκαν επιτυχώς φωνήεντα σε γραφή για πρώτη φορά. Δεύτερον, ο ανθρώπινος εγκέφαλος επαναπρογραμματίστηκε επιτυχώς και τρίτον, η πιο πάνω αναφερθείσα συγκλονιστική μεταβολή στην λειτουργία του εγκεφάλου, προκάλεσε μία ουσιώδη αλλαγή στην ψυχολογία των
χρηστών του αλφαβήτου, από την οποία προέκυψε η ανάγκη επικοινωνίας των πολιτών δια της λειτουργίας του θεάτρου......και όχι μόνο!!!!

ΑΘΑΝΑΤΟ... ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ!!! (της Νίνας Παυλίδου)
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΝΟΣ.Το ενα ειναι το πνευμα που εγινε πηγη παιδειας.Αν χασουμε την συνειδηση του πνευματος αυτου ως Ελληνικου πνευματος και το ανταλλαξουμε με τα διαφορα βιομηχανικα υποπροιοντα της επιστημης που επηγασε απο την Ελλαδα,θα παψουμε αργα η γρηγορα να ειμαστε Ελληνες.Το δευτερο στοιχειο που,μαζι με το πνευμα ως πηγη παιδειας συνθετει το ιστορικο νοημα του Ελληνικου γενους,προκυπτει αμεσα απο την συνειδηση οτι υπακουουμε στο πνευμα και οχι στις υλικες σκοπιμοτητες.Οποιος εχει την συνειδηση αυτη ειναι ετοιμος για την μεγαλη θυσια.Αναριθμητοι ειναι οι Ελληνες Ηρωες και μαρτυρες που,ως ισχυροτατοι κρικοι,συγκροτουν και συγκροτουν αδιασπαστη την χρυση αλυσιδα του Ελληνικου γενους.Η αλυσιδα αυτη ανθεξε 3.οοο χρονια.Ας μην παραμελησουμε την ποιοτητα του ευγενικου μεταλου της.Ας μην την ανταλαξουμε με μεταλα ξενα που οσο και αν μοιαζουν ισχυρα και λαμπουν,ειναι προορισμενα να σκουριασουν............

Όλα Τα παραπάνω είναι "ΓΝΩΣΗ" και έχει διαβρωθεί στον χρόνο από το πνεύμα το πονηρό του σκότους, ώστε ο άνθρωπος να είναι οίκος αυτού και όχι του φωτός..
Ζω δε ουκέτι εγώ, ζει δε εν εμοί Χριστός: Ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω!

Μόνο τυφλοί δεν μπορούν να διακρίνουν την πραγματικότητα, μία εφιαλτική μεθόδευση που επαναλαμβάνεται....
Καλό βράδυ Αδερφέ μου με τα ωραία σου!!!!!

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

''Για να γνωρίσει κάποιος την Ελλάδα θα χρειαστεί μια ζωή,
αλλά για να την ερωτευτεί χρειάζεται μόνο μια στιγμή.''
Henry Miller

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΑΨΟΓΟΣ Ο ΜΠΡΑΔΕΡ ΜΟΥ!

ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ....ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ....

ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ....

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!

zkcome είπε...

ΗΣΑΝ ΔΕ ΤΙΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΑΒΑΙΝΟΝΤΩΝ ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΩΣΙΝ ΕΝ ΤΗ ΕΟΡΤΗ.
ΟΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΗΛΘΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟΝ ΤΟΝ ΑΠΟ ΒΗΘΣΑΙΔΑ ΤΗΣ ΓΑΛΙΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΚΑΛΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΛΕΓΟΝΤΕΣ ΚΥΡΙΕ ΘΕΛΟΜΕΝ ΝΑ ΙΔΩΜΕΝ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ.
ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΑΙ ΛΕΓΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙΝ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΛΕΓΟΥΣΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ. Ο ΔΕ ΙΗΣΟΥΣ ΑΠΕΚΡΙΘΗ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ ΛΕΓΩΝ ΗΛΘΕΝ Η ΩΡΑ ΔΙΑ ΝΑ ΔΟΞΑΣΘΗ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

"Το όραμα είναι υπο διωγμό επιβάλλοντας μας να αναπνέουμε γκρίζο!!!"



Συμφωνώ Born.GR
Ας μην παραμελησουμε την ποιοτητα του ευγενικου μεταλου της.Ας μην την ανταλαξουμε με μεταλα ξενα που οσο και αν μοιαζουν ισχυρα και λαμπουν,ειναι προορισμενα να σκουριασουν............

Όλα Τα παραπάνω είναι "ΓΝΩΣΗ" και έχει διαβρωθεί στον χρόνο από το πνεύμα το πονηρό του σκότους, ώστε ο άνθρωπος να είναι οίκος αυτού και όχι του φωτός..
Ζω δε ουκέτι εγώ, ζει δε εν εμοί Χριστός: Ο έχων ώτα ακούειν ακουέτω!

ΦΩΣ.....μια χαραμάδα χρειάζεται μόνο..... για να απλωθεί μες στο σκοτάδι...για να το σπάσει...... Μια χαραμάδα και όλα αλλάζουν.... οι εικόνες, οι αισθήσεις, οι ανάγκες της ψυχής!!!

Υπομονή και Επιμονή λοιπόν όπως λέει και ο PISTOS788

Καλό βράδυ!!!

Κατερίνα

PISTOS788 είπε...

zkcome

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ....

ΑΝΑΣΤΗΤΩ Ο ΘΕΟΣ....ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΩΣΑΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΥΤΟΥ ΟΙ ΜΙΣΟΥΝΤΕΣ ΑΥΤΟΝ....

ΖΚΕ....

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΦΟΥΤΖΙ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

Κατερίνα

ΦΩΣ.....μια χαραμάδα χρειάζεται μόνο..... για να απλωθεί μες στο σκοτάδι...για να το σπάσει...... Μια χαραμάδα και όλα αλλάζουν.... οι εικόνες, οι αισθήσεις, οι ανάγκες της ψυχής!!!

!!!!
ΙΔΟΥ ΔΕΔΩΚΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΣΟΥ ΘΥΡΑΝ ΑΝΕΩΓΜΕΝΗΝ,ΗΝ ΟΥΔΕΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΚΛΕΙΣΑΙ ΑΥΤΗΝ-ΟΤΙ ΜΙΚΡΑΝ ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΜΙΝ,ΚΑΙ ΕΤΗΡΗΣΑΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΛΟΓΟΝ ΚΑΙ ΟΥΚ ΗΡΝΗΣΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ....
Η ΧΑΡΑΜΑΔΑ....

ΟΤΙ ΕΤΗΡΗΣΑΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟΝ ΤΗΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΜΟΥ,ΚΑΓΩ ΣΕ ΤΗΡΗΣΩ ΕΚ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΜΕΛΛΟΥΣΗΣ ΕΡΧΕΣΘΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΟΛΗΣ,ΠΕΙΡΑΣΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ....
Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ....

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες