Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Εκείνοι, στην σιωπή τους, προτιμούν να ακούν τον ήχο των κυμάτων, και την βουή των επερχομένων γεγονότων....

Η ψυχή μου κραυγάζει και όλα τα έργα μου είναι απλά ένα σχόλιο για αυτήν την κραυγή.
Ν. Καζαντζάκης.
Του Γιώργου Γραμματικάκη
Καθώς η κρίση απλώνει βαριά την σκιά της στην χώρα και τις ψυχές μας, πολλοί προσπαθούν να προδικάσουν το μέλλον. Κάποιοι αναλυτές θεωρούν ότι θα υπάρξουν βίαιες αντιδράσεις, άλλοι πάλι ότι η απάθεια θα εξακολουθήσει να κυριαρχεί.
Ενώ όμως μια κλασική επανάσταση δεν είναι ανάμεσα στα ενδεχόμενα -ούτε οι συνθήκες υπάρχουν, ούτε ο εχθρός είναι ορατός- εγώ οραματίζομαι από παλιά μια άλλη επανάσταση. Μια επανάσταση διαφορετική από όσες περιγράφουν τα βιβλία, από όσες απεικονίζουν στις ταινίες τους οι σκηνοθέτες. Την ανάγκη της μάλιστα διατύπωσα πολλά χρόνια πριν. Kαθώς όμως περνά ο καιρός αυτή η άλλη επανάσταση, που οραματίζομαι, κερδίζει διαρκώς σε περιεχόμενο και ορμή.
Η επανάσταση λοιπόν, που οραματίζομαι, θα είναι μια επανάσταση των σιωπηλών. Δεν θα έχει σημαίες αναπεπταμένες, συνθήματα και ιδεολογικές διακηρύξεις. Θα είναι μια επανάσταση βουβή, που θα στηρίζεται απλώς στην αλληλεγγύη των βλεμμάτων. Θα ξεκινήσει από την απόλυτη, την οργισμένη σιωπή, και θα αποδώσει στον άνθρωπο όσα στερήθηκε, όσα ονειρεύθηκε, ό,τι ζήτησε με κραυγές -πριν επιλέξει την σιωπή.

Γιατί αυτή η σιωπή, είναι η απόγνωση και η προσδοκία του. Δεν είναι αποδοχή, μήτε μοιρολατρία. Η σιωπή είναι το μέτρο της διαψευσμένης του ζωής, η πίκρα για τις επαγγελίες που ακυρώθηκαν, η οργή για την υποκρισία και το ψέμα. Η σιωπή είναι το ανώτερο στάδιο της πολιτικής ωριμότητας. Αν οδηγήσει στην επανάσταση, θα είναι μια επανάσταση αληθινή, αφού για πρώτη φορά δεν θα δεσμεύεται από τα λόγια της. Θα δεσμεύεται μόνον από τα αισθήματα της.
Σε αυτήν λοιπόν την επανάσταση, που αναζητά αιωνίως τα θεμέλια της, δεν έχουν ίσως θέση οι ποιητές, μήτε οι φιλόσοφοι. Έχουν όμως θέση οπωσδήποτε οι άνεργοι. Ο φιλόσοφος προσπαθεί να καταλάβει τον κόσμο, ο ποιητής δημιουργεί τον δικό του. Ο άνεργος όμως τον στερείται εξ ορισμού. Η ανεργία αποτελεί τον παραλογισμό ενός πολιτισμού, που δεν παύει να επαίρεται για τις κατακτήσεις του. Ο παραλογισμός αυτός, αλλού εκδηλώνεται στην πρόκληση της χλιδής, στον άνεργο σε ταπεινώσεις που δεν τελειώνουν. Ο άνεργος κατέφυγε στην σιωπή, επειδή κουράστηκε να ακούει για επενδύσεις και για τη μείωση της ανεργίας που εξαιρούν ωστόσο πάντοτε τον ίδιο. Ο άνεργος είναι πια σιωπηλός, όχι επειδή θέλει να κρύψει την οργή του, αλλά επειδή δεν αντέχει να μιλήσει άλλο.
Στην επανάσταση των σιωπηλών θα συμμετέχουν οι άλλοι: Όσοι γνωρίζουν ότι η ανάσα της φύσεως είναι το ίδιο σπουδαία με την δική τους ανάσα, ότι τα τραύματά της αποτελούν τραύματα στο δικό τους το σώμα και την ψυχή. Αν σήμερα η μόνη προσδοκία τους είναι η επανάσταση των σιωπηλών, είναι επειδή κουράστηκαν να υπομένουν: Την ασίγαστη μανία καταστροφής ενός ευλογημένου τόπου, τις απάνθρωπες πόλεις που στεγνώνουν τις ψυχές, την θυσία του αιώνιου και του αναγκαίου στο εφήμερο και το ταπεινό.
Στην επανάσταση των σιωπηλών συμμετέχουν και όσοι είδαν τον διαφορετικό κόσμο, που έπλασαν μέσα τους, να διαψεύδεται και να συντρίβεται. Ούτε μετάνιωσαν όμως, επειδή ο δικός τους κόσμος είχε αξίες και ήθος, ούτε μπορούν να τον αλλάξουν. Στην επανάσταση των σιωπηλών, είναι σημαιοφόροι χωρίς σημαίες, πεζοπόροι χωρίς προμήθειες. Διαθέτουν την τιμιότητα του βλέμματος και μια βαθύτερη αξιοπρέπεια. Κι ενώ τα λόγια των πολιτικών επιμένουν να διαγράφουν κύκλους ανούσιους και υποκριτικούς, εκείνοι, στην σιωπή τους, προτιμούν να ακούν τον ήχο των κυμάτων, και την βουή των επερχομένων γεγονότων....

Πολιτική είναι η ικανότητα να παρουσιάζεις σήμερα τι θα γίνει αύριο και να εξηγείς αύριο γιατί δεν έγινε.
Γ. Τσώρτσιλ

16 σχόλια:

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Και αν δεν υπάρχουν οι λέξεις τότε υπάρχει η σιωπή
κάποιες φορές είναι πολλά αυτά που έχει να πει
όπως τα μάτια μιλάνε έτσι και τα χείλη κλειστά
λένε αλήθειες που περνάνε ξυστά απ'την καρδιά.....Going Through ~ Πόσο Αντέχουν οι Νύχτες

Τυφλός είναι κι εκείνος που κάνει ότι δεν ξέρει
πως πίνει απ' το πηγάδι το σκοτεινό
που ότι τον κατατρώει ανάγκη το 'χει κάνει
ή στην αυλή το κρύβει να ξεχαστεί....
http://www.youtube.com/watch?v=dhNnoNRbSyk&feature=related

Η πνευματική τάξη έχει γίνει Η αναζήτηση
Εν πλήρη Τάξη σε βρίσκω Αδερφέ μου
Καλό βράδυ

zkcome είπε...

Η ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ

ΕΝ ΑΡΧΗ ΕΠΟΙΗΣΕΝ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΗΝ.
Η ΔΕ ΓΗ ΗΤΟ ΑΜΟΡΦΟΣ ΚΑΙ ΕΡΗΜΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΟΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΘΕΟΥ ΕΦΕΡΕΤΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ.




ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ

ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΣΙΝ ΕΙΣΘΑΙ ΣΗΜΕΙΑ ΕΝ ΤΩ ΗΛΙΩ ΚΑΙ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΤΟΙΣ ΑΣΤΡΟΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ ΕΘΝΩΝ ΕΝ ΑΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΗΧΕΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ.
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΕΛΟΥΣΙΝ ΑΠΟΨΥΧΕΙ ΕΚ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑΣ ΤΩΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΔΕΙΝΩΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΝ ΔΙΟΤΙ ΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ ΘΕΛΟΥΣΙ ΣΑΛΕΥΘΗ.
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΕΛΟΥΣΙΝ ΙΔΕΙ ΤΟΝ ΥΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΡΧΟΜΕΝΟΝ ΕΝ ΝΕΦΕΛΗ ΜΕΤΑ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΚΑΙ ΔΟΞΗΣ ΠΟΛΛΗΣ.
ΟΤΑΝ ΔΕ ΤΑΥΤΑ ΑΡΧΙΣΩΣΙ ΝΑ ΓΙΝΩΝΤΑΙ ΑΝΑΚΥΨΑΤΕ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΑΤΕ ΤΑΣ ΚΕΦΑΛΑΣ ΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΑΠΟΛΥΤΡΩΣΙΣ ΣΑΣ.

ταξιδιώτισσα είπε...

Ούτε μετάνιωσαν όμως, επειδή ο δικός τους κόσμος είχε αξίες και ήθος, ούτε μπορούν να τον αλλάξουν...

εκείνοι, στην σιωπή τους, προτιμούν να ακούν τον ήχο των κυμάτων, και την βουή των επερχομένων γεγονότων....

Τι όμορφη ανάρτηση που έχεις κάνει...
με υπαινικτικά και άλλοτε φανερά μα πάντα ουσιαστικά νοήματα...


ωραίος για μια φορά ακόμη ο Γραμματικάκης

κι οι φωτογραφίες...

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΣΙΩΠΗ...ΜΗΤΕΡΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ,ΦΙΛΗ ΔΑΚΡΥΩΝ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΟΡΑΜΑΤΙΣΜΩΝ,ΑΝΑΒΑΣΙΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.

ΣΑΙΞΠΗΡ.

ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

zkcome

ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΕΛΟΥΣΙΝ ΙΔΕΙ ΤΟΝ ΥΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΡΧΟΜΕΝΟΝ ΕΝ ΝΕΦΕΛΗ ΜΕΤΑ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΚΑΙ ΔΟΞΗΣ ΠΟΛΛΗΣ.

ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ....

ΖΚΕ-ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΟΥΤΖΙ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

ταξιδιώτισσα

και την βουή των επερχομένων γεγονότων....

ΕΡΧΟΝΤΑΙ...ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ....

ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΣΣΑ.

PISTOS788 είπε...

ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ....

PISTOS788 είπε...

ΗΠΑ προς Τουρκία για γεωτρήσεις: "Αν κτυπήσετε σε Κύπρο θα απαντήσουμε"!

Νέα, ακόμα πιο "καθαρή", προειδοποίηση στην Άγκυρα ότι "θα της κοπεί το χέρι" αν τολμήσει να παρενοχλήσει την γεώτρηση για φυσικό αέριο που ξεκινά σε ένα μήνα περίπου στην κυπριακή ΑΟΖ από την αμερικανική εταιρεία Noble Energy απευθύνθηκε εκ νέου πριν λίγες ώρες.
Όπως μεταδίδουν πηγές από την Ουάσιγκτον, η αμερικανική κυβέρνηση με δήλωση του υπουργείου Εξωτερικών, προειδοποίησε την Άγκυρα ότι αν προσβάλει την αμερικανική πλατφόρμα θα λάβει απαντήση με "θερμό" τρόπο: Οι ΗΠΑ θα υποστηρίξουν τα συμφέροντα - εάν απειληθούν - κάθε αμερικανικής εταιρείας". Πρέπει να υπογραμμιστεί ότι οι αμερικανικές εταιρείες που ασχολούνται με θέματα ενέργειας είθισται να προστατεύονται από τις ΗΠΑ, αλλά και οι ίδιες οι εταιρείες διατηρούν ομάδες με μοναδική αρμοδιότητα την ασφάλεια των εγκαταστάσεων και του προσωπικού της!
Επίσης σε δήλωση που έγινε προς την κυπριακή εφημερίδα "Φιλελεύθερος" αξιωματούχος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών τονίζει ότι "Οι ΗΠΑ υποστηρίζουν το δικαίωμα όλων των χωρών, συμπεριλαμβανομένης και της Κύπρου, να εξασφαλίζουν την προμήθεια ενέργειας. Η Ουάσιγκτον υποστηρίζει επίσης και την ενεργειακή διαφοροποίηση και απορρίπτει τα ενεργειακά μονοπώλια".
Απαντώντας σε ερώτηση που αφορούσε τα τουρκικά διαβήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες εναντίον της Κύπρου αλλά και της προκλήσεις της Άγκυρας, που έφτασε στο σημείο να απειλεί εμμέσως και για πολεμική ενέργεια, ο Αμερικανός αξιωματούχος είπε ότι "Γνωρίζουμε τη θέση της τουρκικής κυβέρνησης στο ζήτημα αυτό, αλλά η διασφάλιση του ενεργειακού εφοδιασμού μέσω της βελτίωσης της ενεργειακής ποικιλομορφίας είναι κάτι που οι Ηνωμένες Πολιτείες υποστηρίζουν σθεναρά για όλες τις χώρες και αυτό θα το υπερασπίσουμε. Οι Ηνωμένες Πολιτείες, βέβαια, εξακολουθούν να υποστηρίζουν σθεναρά τις προσπάθειες των δύο πλευρών της Κύπρου να επανενώσουν το νησί σε μια διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία".
Η κυβέρνηση των ΗΠΑ απέρριψε το τουρκικό διάβημα με το αιτιολογικό ότι "Δεν έχει δικαίωμα η αμερικανική κυβέρνηση να συμβουλεύει ιδιωτικές αμερικανικές εταιρείες" αναφερόμενη στη Noble Energy.
Μεταξύ της κυβέρνησης της Κυπριακής Δημοκρατίας και των χωρών που έχουν ενεργειακά συμφέροντα στη Μεσόγειο (Ισραήλ και ΗΠΑ) συμφωνήθηκε ότι στην πλατφόρμα που θα στηθεί στο τέλος Σεπτεμβρίου θα κυματίζουν η κυπριακή, η ισραηλινή, η αμερικανική και η σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Στο μεταξύ, η Ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ Ελένη Θεοχάρους κατάγγειλε ενώπιον της Ευρωπαϊκής Επιτροπής τις τουρκικές προκλήσεις στην υπόθεση του φυσικού αερίου και προέτρεψε την Επιτροπή να παρέμβει διότι απειλείται η Κυπριακή Δημοκρατία, η περιφερειακή ασφάλεια, και τα συμφέροντα της ΕΕ.
Στην επιστολή της, η κ. Θεοχάρους επισημαίνει ότι η Άγκυρα κλιμακώνει τις απειλές της σε βάρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και δημιουργεί εκρηκτικό κλίμα που θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια ολόκληρης της περιοχής. Επίσης, σημειώνει ότι από τον πλούτο του φυσικού αερίου και του πετρελαίου που ενδεχομένως να βρίσκονται στο θαλάσσιο βυθό της Κύπρου, δεν θα έχει όφελος μόνο η Κυπριακή Δημοκρατία, αλλά και η ΕΕ, και συνεπώς, όταν η Τουρκία απειλεί να πλήξει τα συμφέροντα της Κύπρου, είναι ως να απειλεί να πλήξει τα συμφέροντα της ίδιας της ΕΕ.

Ανώνυμος είπε...

Μάζεψα τα πιο όμορφα,
τα πιο σοφά Λόγια,
για να κατανοήσω πως στην κορυφή της ομορφιάς, της αρμονίας και της σοφίας βρίσκεται η Σιωπή

Σοϊλεμεζίδης Γ.

''...όπως τα μάτια μιλάνε έτσι και τα χείλη κλειστά λένε αλήθειες...'' (ΑΛΗΘΙΝΟ!!!)

Καλή ημέρα σε όλους

PISTOS788 είπε...

Σοϊλεμεζίδης Γ.

ΚΑΛΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ....

ΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΦΩΤΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ....

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ,Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

Κι αλήθεια πόσο σκοτάδι περιβάλλει την ύπαρξή μας.......

Εύχομαι να βρεθεί σύντομα στην παρέα μας, θα έχει σίγουρα πολλά να μας προσφέρει.
Καλή σου μέρα!!!
(Απλά και μόνο ''Ανώνυμος'')

Ανώνυμος είπε...

«Πάτερ ημών ο εν τοις ουρανοίς,
αγιασθήτω το όνομά Σου,
ελθέτω η Βασιλεία σου,
γενηθήτω το θέλημά σου
ως εν ουρανώ και επί της γης».

Ελθέ ΚΥΡΙΕ και βασίλευσον εφ' ημάς το ταχύτερον δυνατόν.

ΙΩΑΝΝΗΣ

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Αμήν....Ιωάννη

Στη μελέτη μετεωρολογικών φαινόμενων, όταν δύο ή περισσότερες «καταιγίδες» συγκλίνουν στο ίδιο σημείο την ίδια στιγμή, το ονομάζουν «τέλεια καταιγίδα» και ισοδυναμεί με… Αρμαγεδδώνα!

Τηρουμένων των αναλογιών μια τέτοια «τέλεια καταιγίδα» κυοφορείται ή πλησιάζει τη χώρα μας.

Εμείς όμως, δεν θα «παραδοθούμε στη μοίρα μας»!
http://onlygreeknews.blogspot.com/2011/08/blog-post_6545.html

PISTOS788 είπε...

Ανώνυμος

ΟΚ....

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ,ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΕΛΘΕ,ΕΛΘΕ,ΕΛΘΕ....

ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ....

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΤΟΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΑ...ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ....ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ....ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ...

ΖΚΕ!!!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες