Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΖΗΣΟΥΝ ,ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ

ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟ....
ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΟ ΧΑΟΣ,Η ΑΤΑΞΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΕΟΚΟΠΙΕΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ....
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ,ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ,ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ,ΘΑ ΕΞΑΠΟΛΥΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΠΛΗΘΗ ΕΡΓΑΤΩΝ....
ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ-1902....


ΜΕΤΑ ΑΥΤΟ....
ΠΟΣΕΣ ΦΟΥΣΚΕΣ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΑΡΑΓΕ;
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΜΠΙΝΓΚ....ΘΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΕΣΕΙΣ....
ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟΝ ΑΥΤΗΣ ΟΝΟΜΑ ΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΝ,ΜΥΣΤΗΡΙΟΝ,ΒΑΒΥΛΩΝ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΝΗ,Η ΜΗΤΗΡ ΤΩΝ ΠΟΡΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ,ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΠΟΛΕΜΟΙ,ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ ΚΑΙ....ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ
ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΑΟΡΑΤΩΝ ΣΚΗΝΟΘΕΤΩΝ,ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΘΑ ΡΙΧΤΟΥΝ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

Ο ΑΓΙΟΣ ΜΕΘΟΔΙΟΣ ΟΜΙΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ....ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΒΑΣΙΛΕΑ

ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ ΘΑ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ....ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΠΡΟΣ ΤΟ ΕΙΔΟΣ,ΔΙΚΑΙΟΣ,ΕΛΕΗΜΩΝ,ΦΟΡΩΝ ΠΕΝΙΧΡΑ,ΤΗ ΟΨΕΙ ΑΥΣΤΗΡΟΣ....ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΩΑΝΝΗΣ...

ΕΝ ΓΑΡ ΤΑΙΣ ΕΣΧΑΤΑΙΣ ΗΜΕΡΑΙΣ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΒΑΣΙΛΕΑ ΑΠΟ ΠΕΝΙΑΣ,ΚΑΙ ΠΟΡΕΥΣΕΤΑΙ ΕΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΚΑΙ ΓΕΝΗΣΕΤΑΙ ΔΙ'ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟΙΣ ΠΑΣΙΝ ΕΥΑΡΕΣΤΟΣ,ΠΑΝΤΑ ΔΕ ΠΟΛΕΜΟΝ ΚΑΤΑΠΑΥΣΕΙ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΝΗΤΑΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΑΠΕΡΓΑΣΗΤΑΙ....ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΤΟΥ ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΥ.
...ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΚΕΙΝΟ ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΝ ΣΑΝ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ....ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΖΗΣΟΥΝ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ....ΑΓΙΟΣ ΟΔΙΛΟΣ-ΓΑΛΛΙΑ



28 σχόλια:

zkcome είπε...

ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟΙ ΕΩΣ ΤΟΥ ΕΣΧΑΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ.
ΠΟΛΛΟΙ ΘΕΛΟΥΣΙ ΚΑΘΑΡΙΣΘΗ ΚΑΙ ΛΕΥΚΑΝΘΗ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΘΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΕΒΕΙΣ ΘΕΛΟΥΣΙΝ ΑΣΕΒΕΙ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΑΣΕΒΩΝ ΘΕΛΕΙ ΝΟΗΣΕΙ ΑΛΛ ΟΙ ΣΥΝΕΤΟΙ ΘΕΛΟΥΣΙ ΝΟΗΣΕΙ.
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΘ ΟΝ Η ΠΑΝΤΟΤΕΙΝΗ ΘΥΣΙΑ ΑΦΑΙΡΕΘΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΕΩΣ ΣΤΗΘΗ ΘΕΛΟΥΣΙΝ ΕΙΣΘΑΙ ΗΜΕΡΑΙ ΧΙΛΙΑΙ ΔΙΑΚΟΣΙΑΙ ΚΑΙ ΕΝΕΝΗΚΟΝΤΑ.
ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΟΣΤΙΣ ΥΠΟΜΕΙΝΗ ΚΑΙ ΦΘΑΣΗ ΕΙΣ ΗΜΕΡΑΣ ΧΙΛΙΑΣ ΤΡΙΑΚΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΙΑΚΟΝΤΑ ΠΕΝΤΕ

zkcome είπε...

命の主は来る

zkcome είπε...

ハレルヤ

ταξιδιώτισσα είπε...

Έρχου,

έρχου,

ΕΡΧΟΥ...

έρχου Κύριε

ταξιδιώτισσα είπε...

παιχνιδιάρη γλωσσομαθή brother zkcome ...

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Κύριος της ζωής θα έρθει....αμήν

PISTOS788 είπε...

zkcome

ΟΥΔΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΑΣΕΒΩΝ ΘΕΛΕΙ ΝΟΗΣΕΙ ΑΛΛ ΟΙ ΣΥΝΕΤΟΙ ΘΕΛΟΥΣΙ ΝΟΗΣΕΙ.

ΠΟΛΥ ΦΟΥΤΖΙ-ΜΟΡΙ....

PISTOS788 είπε...

СКОРО В ПРОДАЖЕ-ΡΩΣ...

ΖΚΕ!

PISTOS788 είπε...

ταξιδιώτισσα

ΠΛΗΣΙΟΝ....ΖΚΕ!

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΓΙΟ ΜΠΡΑΔΕΡ ΓΙΟ-ΑΛΗΛΟΥΙΑ

PISTOS788 είπε...

"Κ.Σημίτης και Γ.Παπανδρέου μας έδιναν το μισό Αιγαίο από το 2002"!

Η κυβέρνηση Σημίτη με υπουργό Εξωτερικών τον Γιώργο Παπανδρέου το 2002 είχε δεχθεί να παραιτηθεί του δικαιώματος επέκτασης των χωρικών υδάτων στο Αιγαίο στα 12 ν.μ., γράφει σε βιβλίο που εξέδωσε ο Τούρκος πρώην διπλωμάτης Ντενίζ Μπουλούκμπασι, ο οποίος συμμετείχε στις 36 από τις 50 διμερείς επαφές που είχαν ξεκινήσει από το 2002!

Ο πρώην διπλωμάτης αποκαλύπτει της περιοχές που η Τουρκία ζήτησε την «παραμονή των χωρικών υδάτων στα 6 μίλια» και αρχικά το υπουργείο Εξωτερικών, δια του Γ.Παπανδρέου αρχικά και εν συνεχεία ο Κ.Σημίτης, απάντησαν ότι "Αυτό θα μπορούσε να γίνει"!

Οι περιοχές που ο Γ.Παπανδρέου κατά τον Τούρκο πρώην διπλωμάτη, δέχθηκε να συζητήσει την παραίτηση του δικαιώματός της για επέκταση στα 12 ν.μ., εντυπωσιάζουν: Δεν υπάρχουν μόνο οι περιοχές μόνο στο Ανατολικό και το Βόρειο Αιγαίο, αλλά περιλαμβάνουν και τους στρατηγικούς διαύλους Ρόδου-Καρπάθου, Κάσου-Κρήτης και Αντικυθήρων-Κρήτης και την ... Μύκονο! Συγκεκριμένα στην περιοχή που ξεκινά από τη Μύκονο μέχρι την Ικαρία που επικρατεί καθεστώς ανοιχτής θαλάσσης που οι Τούρκοι δεσμεύουν συνέχεια για ασκήσεις του Ναυτικού τους και της Αεροπορίας!

Ιδού ποιες περιοχές αναφέρει ο Ν.Μπουλούκμπασι:

-στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, κυρίως στις περιοχές κοντά στα παράλια της Τουρκίας.
- Ανατολικά, βόρεια και νότια της Σαμοθράκης και της Λήμνου
- Βόρεια και νότια της Μυτιλήνης, Ψαρών και Χίου.
- Βόρεια, νότια και δυτικά της Ικαρίας.
- Στην περιοχή που ξεκινά από τη Μύκονο μέχρι την Ικαρία που επικρατεί καθεστώς ανοιχτής θαλάσσης.
- Στα περάσματα Ρόδου-Καρπάθου, Κάσου-Κρήτης και Αντικυθήρων-Κρήτης

Σε αντιδιαστολή του γεγονότος ότι η Τουρκία πρακτικά έπαιρνε τον έλεγχο του μισού Αιγαίου, θα δεχόταν να πάει στο Διεθνές Δικαστήριο για την επίλυση του θέματος της υφαλοκρηπίδας! Αυτή ήταν η ... τουρκική παραχώρηση. Το ότι θα παραπέμπαμε σε διεθνές δικαστήριο τον διαχωρισμό του Αιγαίου! Ο τίτλος του βιβλίου είναι "Η σκάλα του Υπουργείου Εξωτερικών».

Eίναι ανατριχιαστικά αυτά που αναφέρει ο Τούρκος πρώην διπλωμάτης, ειδικά αν σκεφθούμε ότι με την έλευση της κυβέρνησης Γ.Παπανδρέου στην εξουσία τον Οκτώβριο του 2009, όλα ξεκίνησαν εκεί που σταμάτησαν το 2004: Ελληνική πρόταση για προσφυγή στην Χάγη και συζητήσεις για "χωρικά ύδατα-χτένι" στο Αιγαίο!

Για τα γραφόμενα από τον Ν.Μπουλούκμπασι θα πρέπει οπωσδήποτε να υπάρξει τοποθέτηση από το πρωθυπουργικό γραφείο. Οποιαδήποτε σιωπή θα εκληφθεί ως επιβεβαίωση των όσων γράφει...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Trinity είπε...

http://www.oodegr.com/oode/profities/andr_salos/esxata1.htm

zkcome είπε...

Игра начнет густеть

Jose Ramon Santana Vazquez είπε...

...traigo
sangre
de
la
tarde
herida
en
la
mano
y
una
vela
de
mi
corazón
para
invitarte
y
darte
este
alma
que
viene
para
compartir
contigo
tu
bello
blog
con
un
ramillete
de
oro
y
claveles
dentro...


desde mis
HORAS ROTAS
Y AULA DE PAZ


COMPARTIENDO ILUSION
PISTOS 788

CON saludos de la luna al
reflejarse en el mar de la
poesía...




ESPERO SEAN DE VUESTRO AGRADO EL POST POETIZADO DE TOQUE DE CANELA ,STAR WARS, CARROS DE FUEGO, MEMORIAS DE AFRICA , CHAPLIN MONOCULO NOMBRE DE LA ROSA, ALBATROS GLADIATOR, ACEBO CUMBRES BORRASCOSAS, ENEMIGO A LAS PUERTAS, CACHORRO, FANTASMA DE LA OPERA, BLADE RUUNER ,CHOCOLATE Y CREPUSCULO 1 Y2.

José
Ramón...

PISTOS788 είπε...

Trinity

ΚΑΤΙ ΛΕΙΠΕΙ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΝΤΩΣ!

ΕΡΧΕΤΑΙΑΙ....

PISTOS788 είπε...

zkcome

ДА ДА Братья

PISTOS788 είπε...

Jose Ramon Santana Vazquez

GRACIAS POR EL POEMA, Dios con ustedes NUESTROS HERMANOS

BUENO PARA ACTIVAR SU BELLA ESPAÑA

PISTOS788 είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΣΑΛΤΟ.

Η Σάμος μετατρέπεται σε κολαστήριο
Ως αδέσμευτοι, από τα κόμματα της διαπλοκής, της υποθηκεύσεως της πατρίδος και της ηθικής καταπτώσεως, εκπαιδευτικοί, εκφράζουμε τη βαθειά λύπη και απογοήτευση μας για την απαράδεκτη, από κάθε άποψη, απόφαση του Εκτάκτου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σάμου, της 4/8/2011, με την οποία δίδεται το πράσινο φως εκ μέρους της τοπικής Αρχής, ώστε να
επαναλειτουργήσει το Κέντρο Λαθρομεταναστών ως «Κέντρο Πρώτης Υποδοχής» Λαθρομεταναστών!
Η εν λόγω απόφαση έρχεται σε πλήρη σύγκρουση με τη βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Σαμιακού Λαού, την οποία ενώ όφειλαν, ως εκλεγμένα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, να υπερασπίσουν με όλη τους τη δύναμη, αυτοί την αγνόησαν.

Να θυμίσουμε στο Δήμαρχο Σάμου και στους Δημοτικούς Συμβούλους, που ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ την πρόταση της επαναλειτουργίας του ΚΕ.Π.Υ., ότι έχοντας εκλεγεί δημοκρατικά με την ψήφο του Σαμιακού Λαού, οφείλουν να υπερασπίζονται τα συμφέροντα, την πρόοδο, την ανάπτυξη, την ευημερία και την ασφάλεια αυτού, που όμως δε διασφαλίζονται με την επαναλειτουργία του Κέντρου, υπό οποιαδήποτε μορφή!

PISTOS788 είπε...

Αντιλαμβανόμαστε τις ισχυρές πολιτικές και όχι μόνο, πιέσεις που δέχθηκαν, όμως αυτό δε δικαιολογεί την ολέθρια, για την τοπική κοινωνία της Σάμου, απόφασή τους. Τους καλούμε να εξηγήσουν, επωνύμως, τους λόγους για τους οποίους ενέδωσαν σ’ αυτές! Αν πάλι θεωρούν ότι υπάρχουν οφέλη από την απόφασή τους, έχουν υποχρέωση, έκαστος εξ αυτών και επωνύμως, να την υπερασπίσουν, κι αν είναι δυνατόν να πείσουν δια το ορθόν της επιλογής τους!

Αν δεν το πράξουν, επιβεβαιώνοντας με τη σιωπή τους το ομιχλώδες παρασκήνιο της όλης υποθέσεως, τους καλούμε να παραιτηθούν, εξασφαλίζοντας και διασφαλίζοντας την περαιτέρω πορεία του Σαμιακού Λαού μακριά από αντιδημοκρατικές, βαθύτατα νεοταξικές πολιτικές και οικονομικές πιέσεις!

Στην περίπτωση που επικαλεστούν ως δικαιολογία την ανθρωπιστική πλευρά της όλης υποθέσεως, τους υπενθυμίζουμε ότι οι Σάμιοι πολίτες τους εξέλεξαν με την προϋπόθεση να εκπροσωπούν απόλυτα τα συμφέροντα των πολιτών της νήσου και τίποτα πέραν αυτών! Αν οι ίδιοι παρασυρόμενοι από τις όποιες λανθάνουσες, δήθεν ανθρωπιστικές ιδεοληψίες τους, απεφάσισαν να επιλύσουν την όντως τεράστια επισιτιστική κρίση που μαστίζει τον πλανήτη μας, εισάγοντας όλους τους λιμοκτονούντες και κυνηγημένους συνανθρώπους μας στην Ελλάδα και ειδικότερα στη Σάμο, οφείλουμε να τους τονίσουμε ότι το πόστο του Δημάρχου και των Δημοτικών Συμβούλων δεν δικαιολογεί τέτοιες πρωτοβουλίες!

PISTOS788 είπε...

Θα συμβουλεύαμε, λοιπόν, στα εν λόγω μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου να ενταχθούν, αφού πρώτα παραιτηθούν από τη θέση τους στο Δήμο, σε μία από τις πολλές ανθρωπιστικές οργανώσεις, που προσφέρουν αφιλοκερδώς θεάρεστο έργο, υπέρ των αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας σε όλο τον πλανήτη (π.χ. «Γιατροί του Κόσμου, Γιατροί Χωρίς Σύνορα, Διεθνής Αμνηστία, Ερυθρός Σταυρός ή Ερυθρά Ημισέληνος κ.α.). Επί τόπου θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να αποδείξουν τις όποιες ανθρωπιστικές ευαισθησίες τους, προσφέροντας ακόμη και την προσωπική τους περιουσία στον αγώνα της καταπολεμήσεως της παγκόσμιας φτώχειας, αφού σε καμμία περίπτωση δε δικαιολογούνται να διαθέσουν, για τον ανωτέρω ιερό σκοπό, τον εθνικό πλούτο, τις περιουσίες και την ασφάλεια των Σαμίων πολιτών.

Όσων αφορά στα μέλη του Συμβουλίου που δεν μπόρεσαν ή δεν ήθελαν να εκφέρουν γνώμη, νίπτοντας τας χείρας των και ψηφίζοντας ΛΕΥΚΟ, αποδεικνύουν την ανεπάρκειά τους, ενώπιων θεμάτων ζωτικής σημασίας για το μέλλον του τόπου. Η λογική του «κάντε ότι θέλετε, δε μας απασχολεί» είναι τουλάχιστον ανεύθυνη!

Το δίλημμα το οποίο ετέθη ενώπιον αυτών ήταν κατ’ ουσίαν το εξής:

«Αποφασίστε εάν θέλετε να μετατραπεί η Σάμος, η πατρίδα μας, σε Στρατόπεδο Συγκεντρώσεως ανθρωπίνων ψυχών, δηλαδή, σε κολαστήριο για τους πολίτες και για τους επήλυδες ! Τάσσεσθε ΥΠΕΡ ή ΚΑΤΑ;»

PISTOS788 είπε...

Αν σ’ αυτό το απλό δίλημμα αδυνατούν να εκφέρουν γνώμη, τότε ας περιοριστούν στα διλήμματα που τους θέτει η καθημερινότητα της οικογενειακής εστίας, αφήνοντας την επίλυση δύσκολων αποφάσεων σε πολίτες, που διαθέτουν υπευθυνότητα και βαθειά αίσθηση του καθήκοντος έναντι των παιδιών μας!

Εν τούτοις δεν μπορούμε να μη συγχαρούμε τους δεκατρείς, οι οποίοι και εψήφισαν ΚΑΤΑ της επαναλειτουργίας του ΚΕ.Π.Υ., αφού προέταξαν το συμφέρον του Λαού που εκπροσωπούν, πάνω από τα συμφέροντα των εντόπιων και ξένων παραγόντων.

Ως Αδέσμευτοι Εκπαιδευτικοί τους εκφράζουμε το θαυμασμό και την ευγνωμοσύνη μας, εφόσον υπερασπίστηκαν το μέλλον και την ασφάλεια των παιδιών του Σαμιακού Λαού!

Παρά την μεθοδευμένη «αντιρατσιστική» προπαγάνδα, που εξαπέλυσαν εις βάρος του Λαού μας, οι επαγγελματίες δήθεν ανθρωπιστές, αυτοί τους αγνόησαν και επέλεξαν το δρόμο της τιμής και της αξιοπρέπειας.

Στην εν λόγω ψηφοφορία, παρά το εφιαλτικό, για την ιδιαίτερη πατρίδα μας, αποτέλεσμα, αυτοί αξίζουν να έχουν την ηθική ικανοποίηση ότι εκπροσώπησαν επάξια την συντριπτική πλειοψηφία του Λαού της Σάμου!

Τέλος καλούμε το Σαμιακό Λαό να μην αποδεχτεί, απογοητευμένος από κάποιους εκπροσώπους του, την ολέθρια υποβάθμιση της πατρίδος του!

Ας διατρανώσουν δημοκρατικά, όλοι οι Σαμιώτες ενωμένοι, ότι δεν είναι διατεθειμένοι να θυσιάσουν την προσωπική και οικογενειακή τους ασφάλεια και ευτυχία, για τη χάρη και τα συμφέροντα κανενός!
Πηγη-http://resaltomag.blogspot.com/2011/08/blog-post_2114.html

PISTOS788 είπε...

Ανοιχτή επιστολή του Δημήτρη Ιατρόπουλου στους «Πνευματικούς Ανθρώπους» του τόπου Share Δημήτρης Ιατρόπουλος: Είσαστε Ξεφτίλες!

Γράφει ο Δημήτρης ΙατρόπουλοςΠοιος μικροαστικός σεισμός ταρακούνησε ωφελιμιστικά την κρανιακή σας κάψα, ω «πνευματικοί άνθρωποι» αυτής εδώ της πατρίδας, (αν τη θεωρείτε ακόμα πατρίδα την Ελληνίδα Γη) και το βουλώσατε;
Ποιος υπαρξιακός πανικός σας πέταξε στην άκρη των γεγονότων, την ώρα ακριβώς που Εσείς, πρώτες και πρώτοι, έπρεπε να μιλήσετε, να εκραγείτε, να ειδοποιήσετε, να οδηγήσετε;

PISTOS788 είπε...

Ποιος μίζερος λογαριασμός ατομικού μικροσυμφέροντος, άραξε μπροστά απ το χαρτί σας, το τελάρο σας, την κινηματογραφική σας μηχανή, τον υπολογιστή σας, το καμαρίνι σας, το βεστιάριό σας, τα σενάριά σας, τα θεατρικά σας έργα, τα αδημοσίευτα ή δημοσιευμένα σας ποιήματα, τα χίλια μύρια καλλιτεχνικά και πνευματοειδή σας τερτίπια, με τα οποία τόσα χρόνια ισχυρίζεστε ότι παράγετε πολιτισμό;

Που είναι η φωνή σας μωρέ; Πού είναι ο Λόγος σας, γραφτός, προφορικός, έστω κι ένας απλός Λόγος της Τιμής δεν χτύπησε την πόρτα της μαραγκιασμένης σας ψυχής, όπως θα σας έλεγε αν ζούσε ακόμα ο Σεφέρης;

Μια φούχτα άνθρωποι μείναμε μονάχοι μας, δε λέω ονόματα, τα ξέρουν όλοι πια, μια φούχτα κλαρίτες ξεμείναμε, με την κάπα μας κρεμασμένη στην αλυγαριά, να σύρουμε φωνή.

Κι εσείς, κουτσομπολεύετε στα εκδοτικά σας καφενεδάκια, στα κοσμικά σας μπαράκια, στους διαδρόμους των εφημερίδων με τα κυριακάτικα «ένθετα Τέχνης και Πολιτισμού», τα λέτε τηλεφωνικά από σπίτι σε σπίτι και χαζογελάτε..

Ότι εμείς οι πέντε-δέκα, πάει πια, «καήκαμε» στο «καινούριο» ΔουΝουΤουΕλλαδιστάν, δεν θα έχουμε προφανώς στον ήλιο μοίρα, έτσι δε λέτε;

Και σερνόσαστε ακκιζόμενοι στην θλιβερή μιζέρια σας και τολμάτε ακόμα να κυκλοφορείτε ανάμεσά μας;

Το ξέρετε πως μόλις περάσει η πρώτη μπόρα του πολιτικού γιαουρτιού, η επόμενη ομάδα που θα μαζέψει τη ροχάλα της αγανακτισμένης, προδομένης και εξαγριωμένης νεολαίας, θα είσαστε εσείς;

Η κατάντια σας θα γεμίσει με πελατεία τους ψυχίατρους, έτσι που κρυφτήκατε στα λαγούμια του σέχταρ σας..

Πώς τολμάτε και αποπειράστε ακόμα να «δημιουργείτε», αν αυτό το ρήμα είναι πλέον ικανό να φιλοξενήσει τον πανικόβλητο φιλοτομαρισμό σας;

Για ποιους «παράγετε πολιτισμό»; Ποιος να σας πλησιάσει, τι να σας κάνουμε, τι να μας πείτε, αφού το πρώτο απ όλα που έπρεπε να πείτε, ένα ΟΧΙ απέναντι στη Νέα Άλωση που επιχειρείται, δεν τολμήσατε να το ξεστομίσετε;

Είσαστε Ανάξιοι της Πατρίδας!

PISTOS788 είπε...

Αντί να βγείτε, με ομαδικές διαμαρτυρίες, με ψηφίσματα, με προσωπικές παρουσίες, με δυνατή αντιστασιακή κραυγή, να δηλώσετε παρούσες και παρόντες, εσείς κρυφτήκατε ακόμα πιο βαθιά στον υπόνομο της δειλής σας προσωπικής τραγωδίας, περιμένοντας τις «εξελίξεις»!

Περιμένοντας να κατακαθίσουν τα πράγματα και να ξαναβγείτε σαν τα σαλιγκάρια μετά απ τη βροχή, να γλείψετε τους καινούριους «άρχοντες», όποιοι και να είναι, Έλληνες προδότες, ή εισαγόμενοι «διαιτητές»,δεν σας νοιάζει, αρκεί να προσκυνήσετε ως επιτυχημένοι σφουγγοκωλάριοι, τον επόμενο «αυθέντη».

Για τίποτε επιχορηγήσεις, για κανένα «πρόγραμμα» απ’ τις Ευρώπες, για κάνα μηχανισμό ψευτοπροβολής από κάποιο δήθεν «Υπουργείο Πολιτισμού του Πολυπολιτισμικού Πολίτη», που θα στηθεί για ξεκάρφωμα, στην καινούρια «ελλαδίτσα» που μαγειρεύουν, τα τομάρια της παγκόσμιας συμμορίας.

Με ενοχλεί που τα ξέρατε όλα, που κανείς δεν σας έπιασε στον ύπνο, που είχατε τις πληροφορίες εδώ και αρκετά χρόνια, και κάνατε όλες και όλοι το κορόιδο!

πηγη-http://anti-ntp.blogspot.com/2011/08/share_11.html

Ανώνυμος είπε...

Ποιοί αλήθεια θα είναι αυτοί που θα μείνουν;
Η΄ καλύτερα ποια θα είναι τα χαρακτηριστικά του χαρακτήρα τους;

Ο δίκαιος εκ πίστεως ζήσεται.
Και δίκαιος είναι το Παιδί του ΘΕΟΥ. Αυτός που ζει μέσα την αγάπη, την αληθινή θυσιασμένη αγάπη.
Αυτή που δίδαξε ο Χρηστός.
Ο ελεών όλη την ημέρα.
Ο αληθινός, εξ υιοθεσίας, υιός του Θεού.
«Εγώ είπα θεοί εσταί πάντες».
Να αντιγράψουμε τον Κύριο της δόξης τον Ιησού Χρηστό σε όλα τα σημεία της ζωής του εφαρμόζοντας με κάθε λεπτομέρεια τη διδασκαλία του για να μείνουμε και να χαρούμε όσα ο ΘΕΟΣ έχει προορίσει για τον άνθρωπο αλλά κανείς άνθρωπος δεν μπορεί να φαντασθεί.

ΙΩΑΝΝΗΣ

PISTOS788 είπε...

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ....

Ο ΣΙΤΟΣ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΧΥΡΟ ΘΑ ΚΑΤΑΚΑΕΙ....

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

peter

blepo apo to eksoteriko oti ontos pagkosmios ginete tis trelis.Oso taksideuo europi k allo blepo polla meroi na einai oi anthropoi pragmatika kseniastoi san na einai ola ta problimata tous limena,tulaxiston etsi dixnoun.Kai telika blepo oti den einai mono meriki ellines pou kimountai alla akoma perisoteroi.Kaneis den xanete otan einai pragmatika konta sto theo. Oloi oi anthropoi kai oi eksousies pou einai h douleuoun gia tis skotines pleures tha exoun thn idia kataliksi pou eixan oi babilonioi ktl ktl tha afanistoun molis epitelesoun ton rolo tous san kakoi.

kales diakopes se olous

PISTOS788 είπε...

peter

ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ,ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ....

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙΣ.

Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες