Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ....ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ...ΠΑΡΑ-ΞΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ ΑΝΔΡΑΣ,ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΤΟΥ!
ΟΣΟ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΖΩΩΔΟΥΣ ΣΚΕΨΗΣ,ΤΟΣΟ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΤΑΞΙΑ.
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΥΨΩΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΩΔΗ ΣΚΕΨΗ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΑ ΑΝΥΨΩΘΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΩΩΔΕΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.


ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΟΜΟΡΦΟ ΚΟΣΜΟ,ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ Η ΑΓΑΠΗ!
ΤΟ ΝΑ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ.ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ.

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

peter

Αυτοι που δημιουργουν,δημιουργουν με τις σκεψεις τους με τις ιδεες τους.Ειναι πρακτικοι ονειροπολοι.Οι σκεψεις τους ορμουν προς τον απεραντο οριζοντα και δημιουργουν.τετοιες δημιουργικες σκεψεις ειχε,ενω παλευε με το θανατο στα φοβερα χιτλερικα στρατοπεδα,εκιενος που εγινε αργοτερα διασημος με τα περιφημα αεροπλανα που εφτιαξε ο Μιιραζ.Οι ιδεες ειναι μαγνητες που ελκουν τα πραγματα που τους μοιαζουν.Οι διανοητικες δυναμεις μεγαλωνουν με την αισιοδοξια.Επαναλαμβανε καθε μερα καθε ωρα καθε στιγμη.Πρεπει να αποκτησω αυτο που θελω και θα το αποκτησω.Πρεπει να πετυχω αυτο που θελω.


Καπως ετσι ειναι και η πραγματικοτητα μας.Οτι σκεφτομαστε δημιουργειτε σε καποια αιθερικη κατασταση και υστερα σβηνετε,αλλα για να γεννηθει και να γινει πραγματικοτητα θελει αγωνα και πιστη.
H πιστη ειναι ο αγγελος που στελνει ο Θεος για να οδηγησει τον ανθρωπο στο δρομο της ευτυχιας.Τις υπερφυσικες δυναμεις τις διεργειρει η πιστη.

Ο νεος κοσμος που λενε οτι θα ερθει δεν θα ειναι ωραιος επειδει θα ειναι ωραιος,μονο.Αλλα θα ειναι ωραιος γιατι θα ειναι ωραιοι οι ανθρωποι.Αν δειτε οι τεχνητοι παραδεισοι οδηγουν στην τρελα και την καταστροφη,ενω η αρμονια οδηγει στην γαληνη και την ευτυχια.Οταν η αρμονια κυριευει τον ανθρωπο μπορει να δρα και να ζει σωστα και υγιη.Ομως αυτη η κοινωνια εχει κανει τον ανθρωπο αδυναμο και ταλαιπωρο.Γιατι οι ρουτινα και ο τροπος ζωης εχουνε τις μεγαλες ικανοτητες του εγκεφαλου να ειναι σε λανθανουσα κατασταση επειδει ο ανθρωπος νομιζει οτι δεν της διαθετει.


Δεν μπορεις να γινεις πλουσιος αν αφησεις τον εαυτο σου να υποταχθει μοιρολατρικα στη φτωχεια.Δεν υπαρχει λογος να ζητας τον πλουτο η την ευημερια αν η διανοητικη σου συνηθεια ειναι αντιθετη με αυτα.Γιατι τοτε ο νους σου κλεινει το δρομο προς οτι ειναι καλο και τον εμποδιζει να τα πλησιασει.Οι περισσοτεροι ανθρωποι ανηκουν σε κατωτερη ταξη γιατι πολυ απλα ετσι σκεφτονται.Κανεις δεν μπορει να αποκτησει και να καταφερει τιποτα παραπανω απο αυτα που νομιζει οτι μπορει να καταφερει.Ολα αυτα εχουν σαν ριζα την ματαιοτητα τον φοβο την λαθος παιδεια.,λλα και τα μυστηκα που μας κρυβουν αυτα θα αναιρεθουν.Και η παιδεια θα φροντιζει κυριως να δημιουργει ευτιχισμενους ανθρωπους και οχι παπαγαλιστηκες εγκυκλοπαιδειες.


Ο σκοπος της ζωης δεν πρεπει να ειναι η συσσωρευση χρηματων,αλλα η καλη ζωη.Αυτο το πρεπει θα ειναι ενας αυτονητος τροπος ζωης.


Αυτα και αλλα παρα πολλα θα ειναι τα μαθηματα και ο τροπος της ζωης.

PISTOS788 είπε...

peter

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ,ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟΣ....ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΝΑΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ....

ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΥ...ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ,ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΔΙΠΛΩΘΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ...

Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ.
ΚΑΘΕ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑ....
ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ....
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ....
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ ΓΕΝΟΙΤΟ....

ΜΠΡΑΒΟ ΠΕΤΕΡ....ΜΕ ΞΑΦΝΙΑΖΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ....ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ,ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

Ματθαίου
5:43 Ἠκούσατε ὅτι ἐρρέθη, ἀγαπήσεις τὸν πλησίον σου καὶ μισήσεις τὸν ἐχθρόν σου.

5:44 Ἐγὼ δὲ λέγω ὑμῖν, ἀγαπᾶτε τοὺς ἐχθροὺς ὑμῶν, εὐλογεῖτε τοὺς καταρωμένους ὑμᾶς, καλῶς ποιεῖτε τοῖς μισοῦσιν ὑμᾶς καὶ προσεύχεσθε ὑπὲρ τῶν ἐπιρεαζόντων ὑμᾶς καὶ διωκόντων ὑμᾶς,

5:45 ὅπως γένησθε υἱοὶ τοῦ πατρὸς ὑμῶν τοῦ ἐν οὐρανοῖς, ὅτι τὸν ἥλιον αὐτοῦ ἀνατέλλει ἐπὶ πονηροὺς καὶ ἀγαθοὺς καὶ βρέχει ἐπὶ δικαίους καὶ ἀδίκους.

5:46 ἐὰν γὰρ ἀγαπήσητε τοὺς ἀγαπῶντας ὑμᾶς, τίνα μισθὸν ἔχετε; οὐχὶ καὶ οἱ τελῶναι τὸ αὐτὸ ποιοῦσι;

5:47 καὶ ἐὰν ἀσπάσησθε τοὺς φίλους ὑμῶν μόνον, τὶ περισσὸν ποιεῖτε; οὐχὶ καὶ οἱ τελῶναι οὕτω ποιοῦσιν;

5:48 Ἔσεσθε οὖν ὑμεῖς τέλειοι, ὥσπερ ὁ πατὴρ ὑμῶν ὁ ἐν τοῖς οὐρανοῖς τέλειός ἐστι.

Ο πιό παράξενος άνθρωπος του σήμερα είναι αυτός που εκπαίμπει την αγάπη του παντού και δημιουργεί τον κόσμο του μέλλοντος.

ΙΩΆΝΝΗΣ

PISTOS788 είπε...

ΙΩΆΝΝΗΣ

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ,ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ....

ΒΑΖΕΙ ΨΗΛΑ ΤΟ ΟΡΙΟ....ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ....

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!

zkcome είπε...

ΘΕΛΕΙΣ ΑΓΑΠΑ ΚΥΡΙΟΝ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΣΟΥ ΕΞ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΞ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΞ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΙΑΣ ΣΟΥ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΟΛΗ
ΔΕΥΤΕΡΑ ΔΕ ΟΜΟΙΑ ΑΥΤΗΣ ΘΕΛΕΙΣ ΑΓΑΠΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΣΟΥ ΩΣ ΣΕΑΥΤΟΝ.
ΕΝ ΤΑΥΤΑΙΣ ΤΑΙΣ ΔΥΟ ΕΝΤΟΛΑΙΣ ΟΛΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΑΙ ΚΡΕΜΑΝΤΑΙ.

ταξιδιώτισσα είπε...

όμορφη , τρυφερή η μαργαρίτα...

να έρθει η στιγμή που η ομορφιά και η αγάπη δεν θα μαραίνονται

αλλά θα ανθίζουν και θα εξελίσσονται...

PISTOS788 είπε...

zkcome

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΙ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ,ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.....

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

ταξιδιώτισσα

ΟΜΟΡΦΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΑΝΝΘΡΩΠΟΙ....ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΝΑΝ ΟΜΟΡΦΟ ΚΟΣΜΟ....

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΣΣΑ!

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

"Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο"
Η φράση αυτή ανήκει στον Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι και είναι παρμένη από τον «Ηλίθιο», έναν ήρωα που το χαρακτηριστικό του είναι ότι βλέπει τα πράγματα σα να είναι πρώτη φορά, όπως ένα αθώο παιδί. Κάτι που έχει χάσει ο δυτικός πολιτισμός και κατ’ επέκταση και η χώρα μας…

«Οι άνθρωποι είναι λιγότερο ο εαυτός τους όταν μιλούν αυτοπροσώπως.

Δώστε τους μια μάσκα και θα πουν την αλήθεια», (Όσκαρ Ουάιλντ)…

Αυτά τα περίεργα τυπάκια θα δώσουν την νέα πνοή, ο "Άγνωστος Στρατιώτης"......
Ποτίζεις τον ανθό της Ελπίδας

PISTOS788 είπε...

BornGR

Δώστε τους μια μάσκα και θα πουν την αλήθεια», (Όσκαρ Ουάιλντ)…

ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ....

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες