Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2011

ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ,ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ.

Προετοιμασία του ελληνικού λαού για χρεοκοπία της οικονομίας, ήταν η συνέντευξη που έδωσε το απόγευμα ο υπουργός Οικονομικών. Ο κ. Ευ. Βενιζέλος, για πρώτη φορά έβαλε στο τραπέζι τον όρο επιλεκτική χρεοκοπία λέγοντας ότι ο συγκεκριμένος
όρος μπορεί να τρομάζει κι ότι ο ίδιος χρησιμοποιεί τον αγγλικό όρο selective default. Έσπευσε μάλιστα να καθησυχάσει του Έλληνες λέγοντας ότι ακόμη και η περίπτωση επιλεκτικής χρεοκοπίας (selective default) δεν δημιουργεί κινδύνους για τις περιουσίες των πολιτών.
Παίζουν με τις λέξεις δηλαδή προκειμένου να πείσουν τον κόσμο ότι δεν είναι και κανένα κακό μια χρεοκοπία της Ελλάδας, με όποιο επιθετικό προσδιορισμό κι αν έχει μπροστά. Η κυβέρνηση φαίνεται ότι πήρε το μήνυμα από τους ξένους ότι είναι αναπόφευκτο το σενάριο της επιλεκτικής χρεοκοπίας και θα πρέπει όλοι να προετοιμαζόμαστε γι’ αυτή την εξέλιξη. Βέβαια, το ερώτημα είναι τι άλλαξε και φτάσαμε στην καταστροφή. Εδώ και 1,5 χρόνο οι πολίτες κάνουν απίστευτες θυσίες κι έχουν έρθει τα πάνω – κάτω. Δεν έφταναν όλα αυτά τα μέτρα για να γλιτώσουμε τη χρεοκοπία; Κι αν δεν έφταναν γιατί δεν χρεοκοπούσαμε πέρυσι αντί να γίνουν όσα έγιναν;
ΔΕΙ ΤΟΝ ΑΓΑΘΟΝ ΑΝΔΡΑ,ΠΑΥΟΜΕΝΟΝ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ,ΜΗ ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΝ,ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΔΟΞΟΤΕΡΟΝ ΓΕΓΟΝΑΙ=
ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΝΑΡΕΤΟΙ ΑΝΔΡΕΣ.ΟΤΑΝ ΑΠΟΣΥΡΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ,ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΙ,ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΔΟΞΟΤΕΡΟΙ-ΒΙΑΣ

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟΙ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΑΝΕΜΟΥΣ ΘΕΡΙΖΟΥΝ ΘΥΕΛΛΕΣ
TRINITY

Ανώνυμος είπε...

peter


Κατι παρα πολυ βασηκο αυτονοητο μα μη αντηληπτο,πρεπει να προσεχουμε αυτους που ξαφνηκα και αποτομα αποκτησαν εξουσια και δυναμη που δεν την αξιζαν.Αν το ειχε καταλαβει η ελληνικη μαζα τα πραγματα θα ητανε διαφορετικα.Σκοπος και προτερεοτητα της κυβερνησης ειναι να εξυπηρετει και να προστατευει τους ποθους τα ειθει και τα πιστευω του εθνους.Θα ηθελα πολυ να γνωρισω τα πραγματικα καθηκια και οχι τους καραγκιοζηδες πολιτικους που εχουμε αυτοι ειναι γελιοι αστειοι ηληθιοι ουτε τα κορδονια τους δεν μπορουν να δεσουν.


Ετσι οπως μια αορατη δυναμη κινει το σωμα μας ετσι και μια αορατη δυναμη κινει τον κοσμο,οτι και να επιτραπει η να γινει ποτε δεν θα κατηγορησω κανεναν,εκτος απο τον εαυτο μου,λεγοντας εγω τι εκανα για ολα αυτα?

BornGR είπε...

Γουδί........
Το πρόβλημα βέβαια είναι ότι αυτοί είναι οι αντιπρόσωποι και υπηρέτες του ψεύδους,......με το ίδιο το ψεύδος όμως πρέπει να ασχοληθούμε, διότι ετοιμάζει και τους διαδόχους των πρώτων και αναλώσιμων αντιπροσώπων...... όχι ξανά στην ίδια παγίδα.
Το Νού μας στους Επίλεκτους και στις Επιλογές μην μας πάρει η θύελλα.
Καλό βράδυ Αδερφέ μου

PISTOS 788 είπε...

TRINITY

ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗ Η ΒΡΟΧΗ ΚΑΙ ΗΛΘΟΝ ΟΙ ΠΟΤΑΜΟΙ ΚΑΙ ΕΠΝΕΥΣΑΝ ΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΠΕΣΟΝ ΤΗ ΟΙΚΙΑ ΕΚΕΙΝΗ,ΚΑΙ ΟΥΚ ΕΠΕΣΕ,ΤΕΘΕΜΕΛΙΩΤΟ ΓΑΡ ΕΠΙ ΤΗΝ ΠΕΤΡΑΝ....

ΖΚΕ-ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΡΙΝΙΤΑΚΙ ΜΟΥ!

PISTOS 788 είπε...

peter

,οτι και να επιτραπει η να γινει ποτε δεν θα κατηγορησω κανεναν,εκτος απο τον εαυτο μου,λεγοντας εγω τι εκανα για ολα αυτα?

!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΠΕΤΕΡ

ΜΕΛΛΕΙ ΓΑΡ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΡΧΕΣΘΑΙ ΕΝ ΤΗ ΔΟΞΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΑΥΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΑΥΤΟΥ,ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΕΚΑΣΤΩ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΙΝ ΑΥΤΟΥ....

ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ!

PISTOS 788 είπε...

BornGR

ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ
ΡΟΥΖΒΕΛΤ

ΖΚΕ!!!!

zkcome είπε...

"ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΑΤΟΚΟΠΙΑ,ΚΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ."

Και θα γίνει στις έσχατες ημέρες, λέει ο Θεός,
θα εκχύσω από το Πνεύμα μου πάνω σε κάθε σάρκα,
και θα προφητέψουν οι γιοι σας
και οι θυγατέρες σας
και οι νεαροί σας θα δουν οράματα
και οι πρεσβύτεροί σας στην ηλικία θα δουν όνειρα.
Και βέβαια πάνω στους δούλους μου
και στις δούλες μου
τις ημέρες εκείνες θα εκχύσω από το Πνεύμα μου,
και θα προφητέψουν.
Και θα δώσω τέρατα στον ουρανό πάνω,
και σημεία στη γη κάτω,
αίμα και φωτιά και στήλη καπνού.
Ο ήλιος θα μεταβληθεί σε σκοτάδι
και η σελήνη σε αίμα,
πριν έρθει η ημέρα του Κυρίου
η μεγάλη και επιφανής.
Και θα συμβεί καθένας που επικαλεστεί
το όνομα του Κυρίου να σωθεί.

Ανώνυμος είπε...

Αγγαίος

2,20 Ωμίλησε πάλιν ο Κυριος στον προφήτην Αγγαίον την εικοστήν τετάρτην ημέραν του ιδίου μηνός και είπεν•
2,21 Ειπέ προς τον Ζοροβάβελ, τον υιόν του Σαλαθιήλ, τον καταγόμενον από την φυλήν του Ιούδα, τα εξής• εγώ σείω τον ουρανόν και την γην, την θάλασσαν και την ξηράν.
2,22 Θα καταστρέψω θρόνους βασιλέων, θα εξολοθρεύσω στρατιωτικάς δυνάμεις εκείνων, που βασιλεύουν εις τα έθνη. Θα καταστρέψω άρματα και αναβάτας• ίπποι και ιππείς θα πέσουν κάτω και ο καθένας θα φονεύη με την ρομφαίαν τον αδελφόν του.
2,23 Κατά την ημέραν όμως εκείνην, λέγει Κυριος ο παντοκράτωρ, θα πάρω σε τον Ζοροβάβελ, τον υιόν του Σαλαθιήλ, τον δούλον μου, λέγει ο Κυριος, και θα σε θέσω εις ασφάλειαν ως πολύτιμον σφραγίδα, διότι σε έχω εκλέξει, λέγει ο Κυριος ο παντοκράτωρ.

PISTOS 788 είπε...

zkcome

ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ....

ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΜΕ....

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!

PISTOS 788 είπε...

Κατά την ημέραν όμως εκείνην, λέγει Κυριος ο παντοκράτωρ, θα πάρω σε τον Ζοροβάβελ, τον υιόν του Σαλαθιήλ, τον δούλον μου, λέγει ο Κυριος, και θα σε θέσω εις ασφάλειαν ως πολύτιμον σφραγίδα, διότι σε έχω εκλέξει, λέγει ο Κυριος ο παντοκράτωρ.

ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΗΜΕΙΑ....
ΖΚΕ!!!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (4) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (53) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (1) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (28) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΥΑΙ (2) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (56) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (1) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (51) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (4) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (1) ΤΟΓΙΟ; (17) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (4) UFOs (8)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.