Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

ΓΙΑΤΙ; ΕΠΡΕΠΕ;Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΛΙΚΑΡΙΩΝ.


(Αρχικό κείμενο): Ισχυρές ενδείξεις δολιοφθοράς έχει η σημερινή τραγωδία στη Ναυτική Βάση "Ευάγγελος Φλωράκης" της Κύπρου και για το λόγο αυτό η Κύπρος ζήτησε από την μητέρα πατρίδα να συνδράμει με ειδικό προσωπικό και μέσα στην έρευνα για τα αίτια της έκρηξης. Όπως αναφέρουν ασφαλείς πηγές στο defencenet.gr περί τις 04.00 τα ξημερώματα και ενώ είχε ξεσπάσει η φωτιά στον σταθμό ηλεκτροπαραγωγής, μία φωτιστική φωτοβολίδα εμφανίστηκε επάνω από την βάση, ένδειξη ότι είχε εντοπιστεί ύποπτη κίνηση. Αυτή την στιγμή γίνεται έρευνα για να διαπιστωθεί αν κάποιος από τους ζώντες φρουρούς την εκτόξευσε.

Νέες διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση της φονικής έκρηξης που ισοπέδωσε την περιοχή Ζύγι -Βασιλικά με ισχύ έκρηξης άνω του 1ΚΤ! Όπως αποκαλύπτει δημοσίευμα της ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ που κυκλοφορεί την Πέμπτη 14 Ιουλίου ακριβώς στην ίδια περιοχή σχεδιάζεται να κατασκευαστεί ο τερματικός σταθμός υγροποίησης φυσικού αερίου (LNG) που θα τροφοδοτείται με υποθαλάσσιο αγωγό από το ισραηλινό κοίτασμα Leviathan 3 και κυπριακό πεδίο 12.

Η τοποθεσία που πρόκειται να κατασκευαστούν οι τερματικές εγκαταστάσεις βρίσκονται σε ακτίνα λιγότερο των 2 χλμ από το σημείο που έγινε η έκρηξη, η οποία έχει ισοπεδώσει τα πάντα σε απόσταση εκατοντάδων μέτρων.

Kαταγγελίες σοκ από το γιο του νεκρού – και επίσημα – διοικητή της Ναυτικής Διοίκησης Κύπρου Νικόλα Ιωαννίδη ο οποίος μιλώντας στο ΡΙΚ αποκάλυψε ότι οι πάντες στην κυβέρνηση Χριστόφια γνώριζαν ότι τα κοντέϊνερ ήταν παρατημένα στη τύχη τους χωρίς φύλαξη αλλά αδιαφορούσαν:

''Αυτό που συνέβη σήμερα στο Μαρί ήταν μια έκρηξη στα θεμέλια του κράτους μας. Ο πατέρας μου έκανε επανειλημμένες εκκλήσεις για το συγκεκριμένο θέμα. Χθες είχαν πληροφορίες ότι είχαν φουσκώσει τα κιβώτια, τα οποία για 1,5 χρόνο βρίσκονταν κάτω από τον ήλιο.

Ο πατέρας μου κλήθηκε να πάει όταν ξεκίνησαν οι μικρο-εκρήξεις και πήγε πρώτος εκεί. Είναι μεγάλη ντροπή για αυτό το κράτος που ακόμα δεν έχουν παραιτηθεί όλοι τους. Τις ίδιες καταγγελίες με έγγραφα φαίνεται να έκανε και ο διοικητής του στρατοπέδου ο οποίος και αυτός δεν είναι πλέον στη ζωή. Κανείς όμως δεν τους άκουσε.

Αρχειοθέτησαν μάλλον για τα καλά τις καταγγελίες τους στα συρτάρια τους και τώρα κρύβονται για να μην αναλάβουν τις ευθύνες τους. Παρά μόνο παραιτούνται και νομίζουν πως την έχουν γλιτώσει. Ή απλά πάνε στον τόπο της τραγωδίας και δηλώνουν συγκλονισμένοι και πως το κράτος θα σταθεί δίπλα τους. Γιατί όμως το κράτος δεν στάθηκε δίπλα στους ανθρώπους που με τις καταγγελίες τους προειδοποιούσαν για τα χειρότερα;»

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι παρά τις διαβεβαιώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου ότι «Κατ’αρχήν δεν υπάρχουν ενδείξεις δολιοφθοράς μέσα στη νύχτα άρχισαν σχεδόν ταυτόχρονα με την φωτιά εκρήξεις στα κοντέϊνερ. Από τι; Υψηλή θερμοκρασία δεν είχε αναπτυχθεί εκείνη την ώρα στα κοντέϊνερ. Πάντως έτσι εξηγείται και ο θάνατος του διοικητή της βάσης. Κλήθηκε εσπευσμένα μετά τις πρώτες εκρήξεις.

Πληροφορίες του defencenet.gr από απόλυτα έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι κάθε βράδυ καταβρέχονταν τα κοντέϊνερ, έτσι ώστε να μην αναπτύσσονται υψηλές θερμοκρασίες στο εσωτερικό τους κατά την διάρκεια της ημέρα. Γελοίο, άλλά είναι γεγονός.

Μέχρι στιγμής οι αρχές κάνουν λόγο για 12 νεκρούς και 62 τραυματίες. Όμως πληροφορίες πληροφορίες από το νοσοκομείο αναφέρουν πως ο αριθμός των νεκρών θα φτάσει θα φτάσει τουλάχιστον τους 17, αφού πέντε από τους τραυματίες είναι κλινικά νεκροί.

Τα κοντέϊνερ έφτασαν στη βάση την Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2009. Πλήρωμα του αμερικανικού ναυτικού λαμβάνει άδεια από τον καπετάνιο Σμιρνόφ να επιβιβαστεί στο «Μόντσιεγκορσκ» για μία επιθεώρηση, στο πλαίσιο των αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας. Το ρωσικών συμφερόντων πλοίο με την κυπριακή σημαία είχε ναυλωθεί από την IRISL, τις κρατικές ναυτιλιακές γραμμές του Ιράν, για τη μεταφορά φορτίου από το ιρανικό λιμάνι του Μπαντάρ Αμπάς στην Ταρτούς της Συρίας. Άμεσα οι επιθεωρητές ενημερώνουν την Ουάσιγκτον για τα ευρήματα των ελέγχων σε μερικά από τα 98 κοντέινερ που μετέφερε το πλοίο.

«Πυρομαχικά των 120, 122, 125 και 160 χιλιοστών που έχουν προορισμό τη Συρία. Η επιθεώρηση αποκάλυψε επίσης σφαίρες ΑΚ-47 των 7,62 χιλιοστών, πεπιεσμένη πυρίτιδα, γομώσεις απλές και γομώσεις μαγνησίου», ανέφερε το απόρρητο τηλεγράφημα 09State5968 που στάλθηκε από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ στην αμερικανική πρεσβεία στη Λευκωσία και είχε υπογραφή Κλίντον.
ΠΗΓΗ-defencenet.gr

Δόθηκε πριν λίγο στη δημοσιότητα η λίστα με τα ονόματα των 12 επιβεβαιωμένων νεκρών από την έκρηξη στη ναυτική βάση "Ευάγγελος Φλωράκης". Ανάμεσα στα ονόματα των νεκρών ξεχωρίζει η περίπτωση του θανάτου των διδύμων αδελφών, Χριστοφόρου, του Μιλτιάδη και του Χριστάκη, οι οποίοι είχαν επιστρέψει από το Λονδίνο για να υπηρετήσουν τη στρατιωτική τους θητεία:

Ιωαννίδης Ανδρέας, Πλοίαρχος , Διοικητής Ναυτικού/ ΓΕΕΦ
Λάμπρου Λάμπρος, Αντιπλοίαρχος, Διοικητής της Ναυτικής Βάσης
Κλεάνθους Κλεάνθης, Αρχικελευστής, Υπαξιωματικός στη Διοίκηση της Ναυτικής Βάσης
Ηρακλέους Μιχάλης, ΕΠΥ Κελευστής, Υπαξιωματικός στη Διοίκηση της Ναυτικής Βάσης

Χριστοφόρου Μιλτιάδης, Ναύτης (Εθνοφρουρός), της Διοίκησης Ναυτικής Βάσης
Χριστοφόρου Χριστάκης, Ναύτης (Εθνοφρουρός), της Διοίκησης Ναυτικής Βάσης (δίδυμα αδέλφια)

Παπαδόπουλος Ανδρέας, Αρχιλοχίας Πυροσβεστικής Υπηρεσίας
Κρόκος Βασίλης, Πυροσβέστης
Ταντής Σπύρος, Πυροσβέστης
Θεοφίλου Παναγιώτης, Πυροσβέστης
Γιακουμή Γιώργος, Αρχιπυροσβέστης
Αδάμου Αδάμος, Πυροσβέστης

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ,ΤΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟΝ ΜΑΣ


Μια βροχη..που ξεπλυνε την λυπηση
κι'εμεινε η ρημα..και η θυμηση..

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

peter

Tα εργα μας ειναι το πορτρετο του εαυτου μας.


Ο θανατος ειναι κατι κακο γιατι απλα σταματα την ζωη,ομως πρεπει να πεθανουμε γιατι ετσι ειναι η φυση μας γιατι ετσι περναμε στην αιωνιοτητα.Οι πεθαμενοι αυτοι συγκενεις για καποιους ανθρωποι για τους αλλους ΑΠΛΑ ειναι σε ενα αλλο δωματιο απο οτι ειμαστε εμεις.
Προσευχη για να ειναι καλητερα απο οτι μπορει να ειναι και προσευχη για κουραγιο.Καθε αποχωρισμος ειναι και ενας πονος!Το νεογνο φωναζει γιατι αποχωρει απο το σπιτι του που ζουσε εκει μεσα 9 μηνες.


Πρεπει να εχουμε θαρρος γιατι το αυριο μπορει να ειναι καλητερο,αυτο ειναι ενας λογος να μην υπαρχει η απελπησια.

PISTOS788 είπε...

peter
Πρεπει να εχουμε θαρρος γιατι το αυριο μπορει να ειναι καλητερο,αυτο ειναι ενας λογος να μην υπαρχει η απελπησια.

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΕΡ....ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ....ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ....

ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ!

PISTOS788 είπε...

ΜΕΓΑΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ
Κυριακή, 10 Ιουλίου 2011

Σημαντικότατες αποκαλύψεις όσον αφορά την επιβεβαίωση ύπαρξης 1,5 τρισεκατομμυρίου κυβικών μέτρων φυσικού αερίου σε κοιτάσματα που υπάρχουν στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Πλακιά και Φραγκοκάστελου, νότια της Κρήτης, έκανε ο καθηγητής Γεωλογίας του Πανεπιστημίου της Κρήτης Αντώνης Φώσκολος.

"Μεταξύ Πλακιά και Φραγκοκάστελου είναι το ένα κομμάτι, ένα άλλο κομμάτι μεγάλο κομμάτι , είναι το κομμάτι νοτιοδυτικά της Γαύδου. Αυτό το κομμάτι νοτιοδυτικά της Γαύδου δίνει ενδείξεις ύπαρξης, αλλά δεν είναι επιβεβαιωμένο το απόθεμα. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι το κομμάτι μεταξύ Πλακιά και Φραγκοκάστελου είναι επιβεβαιωμένο και υπολογίζεται σε 1,5 τρισεκατομμύριο κυβικά μέτρα φυσικού αεριού. Αν όπως λένε η Δυτική Ελλάδα έχει 20 Πρίνους και η Κρήτη έχει 2000 Πρίνους".

Καταλαβαίνετε ότι αν εκμεταλλευθούμε αυτά τα αποθέματα, θα ξεπληρώσουμε το χρέος, δεν θα έχουμε ανάγκη αγοράς καυσίμων και θα πουλάμε φυσικό αέριο σε όλη την Ευρώπη.

Πλην τούτου, αν κάνουμε τις κατάλληλες υποδομές, θα μεταφέρουμε στην Ευρώπη, όλο το φυσικό αέριο που θα βγει στο τρίγωνο Κύπρος-Ισραήλ-Αίγυπτος.

Γι αυτό και οι Τούρκοι είναι στα μαχαίρια με τους Εβραίους και γι αυτό και κάποιοι προσπαθούν να αυξήσουν το χρέος της Ελλάδος και να μας κάνουν να αισθανόμαστε μίζεροι και φτωχοί.

Για να επιτευχθεί η σωστή διαχείρηση αυτού του τεράστιου πλούτου, πρέπει ή να γίνουμε στρατιωτική και ναυτική υπερδύναμη, πράγμα δύσκολο, ή να έχουμε έντιμους και ξύπνιους πολιτικούς, που θα κάνουν τις σωστές συμμαχίες και θα πετύχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τον τόπο.

Είναι σαφές, ότι επειδή ήρθε η ώρα της εξώρυξης, γι αυτό και μας οδήγησαν στο ΔΝΤ, για να τα πάρουν όλα για ένα κομμάτι ψωμί.

ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΛΟΥΤΗ

ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Το μεγαλύτερο όμως πρόβλημα, είναι αυτό που πάντα υπήρχε σαν αρχαία κατάρα στον τόπο, αυτό και είναι:

ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ.



Μετά τιμής

Λιακόπουλος Δημοσθένης

PISTOS788 είπε...

Πάνε για στάση πληρωμών και στις ΗΠΑ! - Αρνούνται οι Ρεπουμπλικάνοι να τυπώσουν κι άλλα δολάρια

Πολιτική και οικονομική κρίση στις ΗΠΑ με αφορμή την απόρριψη του σχεδίου του Μπαράκ Ομπάμα να συρρικνωθεί κατά τέσσερις χιλιάδες δισεκατομμύρια δολάρια (4 τρισ. δολάρια) το ομοσπονδιακό έλλειμμα, υπό 10ετή προθεσμία οι Ρεπουμπλικάνοι την ώρα που επίκειται στον Λευκό Οίκο μια σύσκεψη γι’ αυτό το ζήτημα, κάτι παραπάνω από τρείς εβδομάδες πριν από μια ενδεχόμενη στάση πληρωμών του αμερικανικού δημοσίου.

Παρόμοια δυσοίωνη προοπτική, τα μεσάνυκτα της 2ας Αυγούστου, απεύχεται ο υπουργός των Οικονομικών Τίμοθι Γκάιτνερ, που ζητά μέχρι το τέλος της νέας εβδομάδας τη διακομματική συναίνεση, για τη μείωση του δημόσιου ελλείμματος και την αύξηση του ομοσπονδιακού δανεισμού.

Η αντιπολίτευση των Ρεπουμπλικάνων, πλειοψηφική στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αρνείται να αυξήσει το ανώτατο όριο ομοσπονδιακού δανεισμού, που έχει συμπληρώσει τα 14.294 δισ.δολάρια, εκ των οποίων τα 1.600 δισ. δολάρια μόνον φέτος, εφόσον δεν μειώνει τις δημόσιες δαπάνες η κυβέρνηση του προέδρου Ομπάμα, τουλάχιστον σε ισόποση βάση.

Οι Δημοκρατικοί, πλειοψηφικοί στην Γερουσία, αρνούνται με τη σειρά τους να μειώσουν τις δαπάνες για κοινωφελείς σκοπούς, ενώ ευνοούν καταργήσεις φορο-απαλλαγών υπέρ των πλουσιοτέρων, στις οποίες οι Ρεπουμπλικάνοι εναντιώνονται.

Σε μια προσπάθεια επιλογής μιας συμβιβαστικής λύσης, η κυβέρνηση του προέδρου Ομπάμα τον Απρίλιο πρότεινε μέσα σε 10 έτη από σήμερα το δημόσιο έλλειμμα να έχει περισταλεί κατά τέσσερις χιλιάδες δισ. δολάρια, χάρη σε ένα μείγμα μείωσης κρατικών δαπανών και αύξησης φόρων.

Κάτι τέτοιο απέρριψε δημόσια τις τελευταίες ώρες ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Τζον Μπένερ.

ΤΟΓΙΟ;

Ανώνυμος είπε...

peter

Δεν μπορει ο ανθρωπος να ευτηχησει οταν ο πλουτος εχει προελθει απο εγκληματα.Αυτο που κανουν συνεχεια ειναι να μετατρεπουν με την απληστεια τους την γη σε 1 μολυσμενο θησαυροφυλακειο για αυτους αυτο θα ειναι και η τιμωρια τους,και οχι μονο.

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Καλό παράδεισο
ο πόνος αυτών που μένουν είναι το ποιο δύσκολο.

Με προβληματίζουν πάντα οι συμπτώσεις, ώστε να αποδώσω "στο τυχαίο", τέτοιο γεγονός!
Η Ελλάδα και η Κύπρος είναι το επίκεντρο όλου του παγκόσμιου ενδιαφέροντος μέσα απο τις πηγές ενέργειας που διαθέτουν. Βλέπουμε πόσο στενά παρακολουθούν κάθε λεπτομέρια με όλα τα αγνωστα, σε εμάς τους κοινούς θνητούς, μέσα που διαθέτουν.....πως τους ξέφυγε μια τόσο τρανταχτή "λεπτομέρια".
Θυσία οι ζωές των ανθρώπων και μαρτυρία το αίμα τους που ποτιζει αιώνες τούτη την Γη....ας είναι τουλάχιστο για τον παράδεισο και την αιώνια ζωή.
Αιωνία τους η μνήμη.

Trinity είπε...

Σωστές οι απορίες Born Gr!! Ειναι και δικές μου..
Ολοι πιστευω εδω 'διαβαζουμε πισω απο τις λεξεις'...

PISTOS788 είπε...

peter

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΥΤΥΧΗΣΕΙΣ,ΟΤΑΝ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ....

ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ....

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΗΓΟΡΟ,ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΝ ΑΜΑΣΗΤΟ....ΟΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ....

ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ,ΑΣ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΠΑΛΙΚΑΡΙΩΝ....

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

Trinity

ΟΣΟ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΒΑΝ....
ΤΟΣΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΕΙ....

ΖΚΕ-ΟΚ,ΝΕΡΟ....

zkcome είπε...

Ο πρώτος άνθρωπος ήταν από τη γη, χωματένιος, ο δεύτερος άνθρωπος είναι από τον ουρανό. Όποιος ήταν ο χωματένιος, τέτοιοι είναι και οι χωματένιοι, και όποιος είναι ο επουράνιος, τέτοιοι θα είναι και οι επουράνιοι. Και καθώς φορέσαμε την εικόνα του χωματένιου θα φορέσουμε και την εικόνα του επουράνιου.
Αυτό λοιπόν δηλώνω, αδελφοί, ότι σάρκα και αίμα τη βασιλεία του Θεού δε δύνανται να την κληρονομήσουν, ούτε η φθορά κληρονομεί την αφθαρσία. Ιδού, ένα μυστήριο σας λέω: όλοι δε θα κοιμηθούμε, όλοι όμως θα αλλάξουμε, σε μια στιγμή, σε ριπή οφθαλμού, κατά την έσχατη σάλπιγγα. Γιατί θα σαλπίσει και οι νεκροί θα εγερθούν άφθαρτοι και εμείς θα αλλάξουμε. Γιατί πρέπει το φθαρτό τούτο να ντυθεί αφθαρσία και το θνητό τούτο να ντυθεί αθανασία. Όταν λοιπόν το φθαρτό τούτο ντυθεί αφθαρσία και το θνητό τούτο ντυθεί αθανασία, τότε θα πραγματοποιηθεί ο λόγος ο γραμμένος: Καταπιώθηκε ο θάνατος σε νίκη.
Πού είναι, θάνατε, η νίκη σου;
Πού είναι, θάνατε, το κεντρί σου;
Το κεντρί λοιπόν του θανάτου είναι η αμαρτία, και η δύναμη της αμαρτίας ο νόμος. Αλλά ας δώσουμε ευχαριστία στο Θεό που μας δίνει τη νίκη μέσω του Κυρίου μας Ιησού Χριστού. Ώστε, αδελφοί μου αγαπητοί, εδραίοι να γίνεστε, αμετακίνητοι, περισσεύοντας στο έργο του Κυρίου πάντοτε, αφού ξέρετε ότι ο κόπος σας στον Κύριο δεν είναι μάταιος.

PISTOS788 είπε...

zkcome

Όταν λοιπόν το φθαρτό τούτο ντυθεί αφθαρσία και το θνητό τούτο ντυθεί αθανασία, τότε θα πραγματοποιηθεί ο λόγος ο γραμμένος: Καταπιώθηκε ο θάνατος σε νίκη.
ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ....

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες