Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΚΑΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΘΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΚΙΟ ΤΗΣ.

Ακούω Πολλές ερωτήσεις από φίλους αλλά και συνομιλητές για ποιό λόγο μία ολόκληρη διμοιρία των ΜΑΤ και την περασμένη εβδομάδα αλλά και άλλες φορές κρατούσε την ασπίδα ανάποδα.
Ήθελε για κάποιοι λόγο να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες διμοιρίες;
Όσοι ήμασταν στο Σύνταγμα την....
περασμένη εβδομάδα είδαμε και πάλι, μια ολόκληρη διμοιρία και από ότι αντιληφθήκαμε και την σκληρότερη όλων να κρατάει τις ασπίδες ανάποδα.
Επίσης η συγκεκριμένη διμοιρία φοράει αντιασφυξιογόνες μάσκες που καλύπτουν τα πάντα και φαίνονται μόνο τα μάτια...Οι απορίες μου κατά 50% λυθήκαν και κατά 50% εντάθηκαν εχθές σε μια συζήτηση με συνταξιούχο αστυνομικό, διατελέσαντα και διοικητή τμήματος επαρχίας αλλά και Αθηνών.
Μου είπε ότι συγκεκριμένοι μάλλον είναι διμοιρία Νατοϊκή. Καλά το ακούσατε, Νατοϊκή. Στο ΝΑΤΟ από ότι μου είπε έχουν εκπαιδευτεί μονάδες ΜΑΤ που περιλαμβάνουν αστυνομικούς από διάφορες χώρες και απαρτίζονται κυρίως από Βρετανούς, Ολλανδούς, Γάλλους και Αυστριακούς.
Υπάρχουν αυτές οι άρτια εκπαιδευμένες μονάδες για να αντιμετωπίζουν παρόμοιες κρίσεις ανά χώρες και περιπτώσεις που χρήζουν προσοχής. Εξού και η πρωτοφανής βαρβαρότητα που επέδειξαν την περασμένη εβδομάδα με χιλιάδες χημικά αλλά και ξύλο που όμοιο του δεν έχουμε ζήσει ποτέ μεταπολιτευτικά.
Μας έφεραν Νατοϊκά ΜΑΤ να χτυπάνε κόσμο και να διαλύουν συγκεντρώσεις. Μήπως είναι και αυτός ένας μικρός μνημονιακός όρος; Ίσως.
ΠΗΓΗ-http://diaforetikimatia.blogspot.com/

ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ ΑΚΟΜΑ....

10 σχόλια:

zkcome είπε...

"ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΚΑΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ."

Ιδού εγώ και τα παιδιά που μου έδωσε ο Θεός.
Επειδή, λοιπόν, τα παιδιά έχουν συμμετάσχει σε αίμα και σάρκα, και αυτός παραπλήσια μετείχε από τα ίδια, ώστε μέσω του θανάτου να καταργήσει αυτόν που έχει την εξουσία του θανάτου, τουτέστι το Διάβολο, και να απαλλάξει αυτούς, όσοι από το φόβο του θανάτου ήταν διαπαντός στη ζωή τους υποδουλωμένοι. Γιατί αναμφίβολα δε βοηθάει αγγέλους, αλλά απογόνους του Αβραάμ βοηθάει. Συνεπώς, όφειλε σε όλα να ομοιωθεί με τους αδελφούς του, για να γίνει ελεήμονας και πιστός αρχιερέας στα πράγματα που αφορούν το Θεό, με σκοπό να εξιλεώνει τις αμαρτίες του λαού. Γιατί, σε ό,τι έχει πάθει ο ίδιος όταν πειράχτηκε, δύναται να βοηθήσει αυτούς που πειράζονται.

zkcome είπε...

Επειδή έχουμε, λοιπόν, μέγα Αρχιερέα που έχει διαπεράσει τους ουρανούς, τον Ιησού τον Υιό του Θεού, ας κρατούμε σταθερά την ομολογία μας. Γιατί δεν έχουμε Αρχιερέα που να μη δύναται να συμπαθήσει στις ασθένειές μας, αλλά έναν που έχει πειραχτεί σε όλα όμοια μ' εμάς χωρίς να αμαρτίσει. Ας προσερχόμαστε λοιπόν με παρρησία στο θρόνο της χάρης, για να λάβουμε έλεος και να βρούμε χάρη για βοήθεια στον κατάλληλο καιρό.

zkcome είπε...

Αυτός, κατά τις ημέρες της ενσάρκωσής του, αφού πρόσφερε δεήσεις και ικεσίες προς εκείνον που μπορούσε να τον σώζει από το θάνατο, με κραυγή ισχυρή και με δάκρυα, και αφού εισακούστηκε από την ευλάβειά του, αν και ήταν Υιός, έμαθε από αυτά που έπαθε την υπακοή. Και όταν καθιερώθηκε ως ιερέας, έγινε σε όλους εκείνους που υπακούν σ' αυτόν αίτιος αιώνιας σωτηρίας, και προσφωνήθηκε από το Θεό Αρχιερέας κατά την τάξη Μελχισεδέκ.

Κατά τόσο πολύ και καλύτερης διαθήκης έχει γίνει εγγυητής ο Ιησούς.
Εκείνος, επειδή μένει στον αιώνα, έχει αμεταβίβαστη την ιεροσύνη. Συνεπώς, δύναται και να σώζει ολοτελώς εκείνους που προσέρχονται μέσω αυτού στο Θεό, πάντοτε ζώντας, για να μεσιτεύει υπέρ αυτών.
Γιατί, πράγματι, τέτοιος αρχιερέας μας έπρεπε, όσιος, άκακος, αμόλυντος, χωρισμένος από τους αμαρτωλούς και υψωμένος πάνω από τους ουρανούς. Ο οποίος δεν έχει ανάγκη κάθε ημέρα, όπως ακριβώς οι αρχιερείς, να προσφέρει θυσίες, πρώτα για τις δικές του αμαρτίες και έπειτα για τις αμαρτίες του λαού. γιατί αυτό το έκανε μια φορά για πάντα, όταν πρόσφερε τον εαυτό του.

PISTOS788 είπε...

zkcome

"ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΚΑΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ."

ΑΨΟΓΟΣ....

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΒΟΛΕΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ....

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΦΟΥΤΖΙ ΜΟΥ!

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

και καράτε και βαράτε!!!!!

στο παρακάτω απόσπασμα βλέπουμε .....

http://www.youtube.com/watch?v=ydbZ0eQJo2s&feature=player_embedded

ίσως έτσι μπορούμε να καταλάβουμε την βαρβαρότητα και την ωμή βία

...όσο για την "γυναίκα" μάρτυρα της αγάπης προς τον "άνδρα" της, νομίζω ότι θα ήταν καλό μοντέλο για την εκπαίδευση των σωμάτων ασφαλείας, φτάνει να φορά ανάποδα την μπλούζα της για να μην την μπερδέψουμε.....

Υπάρχει μεγάλη προπαγάνδα σε διάφορα site με δημοσκοπήσεις μαϊμού, στημένα με τέτοιο τρόπου ώστε να οδηγούν πάντα στο αποτέλεσμα που θέλουν να περάσουν. Αυτό που θέλουν να πάρουν θα προσπαθούν το πάρουν, ακόμη και με την μισθωμένη εισαγόμενη βία! .........ο προδότης έδειξε, και θα περιμένει τα αργύρια.
Στο δέντρο της ζωής τι θα κάνει?...θα γραφτεί η θα κρεμαστεί?
Ευχή, η Αλήθεια με την Σκιά της να δροσίσει κάθε βασανισμένη ψυχή.
Καλό βράδυ Αδερφέ μου

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Στη βουλή η μήνυση του Δ. Αντωνίου κατά του Ελληνικού Κοινοβουλίου για Εσχάτη Προδοσία!!! σύμφωνα με τα άρθρα 59, 60, 61, 62 και 86 του Συντάγματος

Read more: http://tolimeri.blogspot.com/2011/07/59-60-61-62-86.html#ixzz1RYcqEgJZ

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ,ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ....ΒΛΕΠΕ.....

PISTOS788 είπε...

Καταπέλτης ο Σταύρος Βιτάλης στην Ανακρίτρια.

Να προσαχθεί σήμερα ενώπιον της, ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. κ. Ελευθέριος Οικονόμου, ζήτησε από την αποφασισμένη να βάλει το «μαχαίρι ως το κόκκαλο», 12η Ανακρίτρια κ. Μανιατοπούλου Δήμητρα, ο Εκπρόσωπος του Πατριωτικού Μετώπου κ. Σταύρος Βιτάλης.

«Ο κ. Οκονόμου» είπε στην πολύωρη, με κατεπείγουσες διαδικασίες κατάθεσή του ο κ. Βιτάλης, «πρέπει να απαντήσει σήμερα κιόλας στη δικαιοσύνη, σε δύο ζητήματα που αφορούν στην Υπηρεσία του: Α. Ποιος έδωσε την εντολή να χτυπηθούν αθώοι Έλληνες πολίτες στο Σύνταγμα την 28η και την 29η Ιουνίου και Β. Ποιοι αστυνομικοί, χτύπησαν».
Ακόμη ο Εκπρόσωπος του ΠΑΜ, στοιχειοθετώντας τα αδικήματα που διέπραξαν οι άνδρες των ΜΑΤ στο Σύνταγμα, παρουσίασε όλα εκείνα τα πραγματικά περιστατικά που έγιναν,

εκείνη την ημέρα κατά την οποία, οι άνθρωποι οι οποίοι ορκίσθηκαν στο Σύνταγμα και στους Νόμους και οι οποίοι φορούν το ελληνικό εθνόσημο, μετατράπηκαν σε παραβάτες, του κοινού ποινικού δικαίου.
Σε δήλωσή του στα ΜΜΕ εξ’ άλλου, αμέσως μετά την κατάθεσή του στην Ανακρίτρια, ο Συντονιστής του Κινήματος, αναφέρει:
«Παρά την αποπροσανατολιστική ενέργεια του κ. Τσίπρα, να καταθέσει αμέσως μετά τους εκπροσώπους της Συμμαχίας για την Ελλάδα, αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, με την οποία να ζητά «την δίωξη παντός υπευθύνου», η Ανακρίτρια, δείχνει αποφασισμένη να «βάλει ονοματεπώνυμο» στους αξιωματικούς και αστυνομικούς, που βιαιοπράγησαν κατά Ελλήνων πολιτών.

PISTOS788 είπε...

Ο κ. Τσίπρας, δεν προσέφερε καμία καλή υπηρεσία στην αναζήτηση των ενόχων – τόνισε ο κ. Βιτάλης. Αντί να στηρίξει το αίτημα μας, να δοθεί εντολή στην ΕΛ.ΑΣ. να παραδώσει αμέσως ως όφειλε εκ του Νόμου, τα στοιχεία των διμοιριτών των ΜΑΤ, έτσι ώστε να γίνουν κατ’ ευθείαν και ονομαστικά μηνύσεις στους υπευθύνους, επέλεξε να «θολώσει» την υπόθεση, υποβάλλοντας αναφορά «κατά παντός υπευθύνου». Και γι’ αυτήν του την επιλογή, θα πρέπει να απολογηθεί τόσο στα στελέχη του Κόμματός του όσο και στους Έλληνες πολίτες που ξυλοκοπήθηκαν και δηλητηριάστηκαν αναίτια.
Αυτό το οποίο έγινε στο Σύνταγμα – πρόσθεσε ο Εκπρόσωπος του Πατριωτικού Μετώπου – ήταν απόφαση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Προ. Πο., αλλά και της ανώτατης ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. Δεδομένης μάλιστα της σαφούς δέσμευσης του Διοικητή των ΜΑΤ, Υποστρατήγου Σπύρου Παπασπύρου, αλλά και των άλλων ανώτερων και ανώτατων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., «περί προστασίας των πολιτών του Συντάγματος και απομόνωσης των προβακατόρων», δυο μέρες πριν την επίθεση και ενώπιον του Εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος κ. Ιφικράτη Αμυρά. Επομένως, το επιχείρημα του τύπου «όλα έγιναν λόγω του κλίματος σύγχυσης που επικράτησε, από την δράση των προβοκατόρων», είναι τουλάχιστον αστείο. Όλα δείχνουν πως με «άνωθεν εντολή» οι επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων, επέλεξαν σαφώς με την γνωστή τακτική του σπιράλ, να μεταφέρουν τη σύγκρουση με τους προβοκάτορες, από την περιφέρεια, στο κέντρο της Πλατείας Συντάγματος, όπου και επακολούθησε η επίθεση των οργάνων της «τάξης», κατά δικαίων και αδίκων.
Ζήτησα από την Ανακρίτρια – συμπλήρωσε ο κ. Βιτάλης – να καλέσει τόσο τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. όσο και όλους τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση, αξιωματικούς, διμοιρίτες και απλούς αστυνομικούς των ΜΑΤ, ΥΜΕΤ, ΔΙΑΣ κλπ, να προσαχθούν ενώπιον της και να διαταχθεί η σύλληψη, όσων διέπραξαν παραβάσεις του ποινικού δικαίου.
Η κυρία Ανακρίτρια – την οποία όλοι έχουμε ιερή υποχρέωση να προστατέψουμε και να στηρίξουμε – με διαβεβαίωσε ότι είναι αποφασισμένη να φθάσει μέχρι το βάθος της υπόθεσης, δεδομένης μάλιστα της εντολής του Εισαγγελέα που χειρίζεται την υπόθεση, κυρίου Γκύζη.

PISTOS788 είπε...

Της εύχομαι να έχει όλη εκείνην την απαραίτητη δύναμη, να ξεκαθαρίσει το σκηνικό της σαφούς συνταγματικής εκτροπής που έχουν πάρει πια με τις αποφάσεις τους, τόσο το πολιτικό σύστημα, όσο και οι λειτουργοί του Δημοσίου. Της υπενθύμισα τον κ. Σαρτζετάκη με την υπόθεση Λαμπράκη και τους Τερτσέτη και Πολυζωίδη και μου απάντησε πως υπάρχουν στην Δικαιοσύνη και σήμερα, έντιμοι δικαστές. Το πιστεύω αυτό ακράδαντα. Αυτή η Πατρίδα, που για 3.000 χρόνια γέννησε ήρωες, μάρτυρες, ποιητές, σοφούς, γενναίους δικαστές και κοινωνικούς αγωνιστές, δεν μπορεί να σταμάτησε ξαφνικά να γεννοβολά πνευματικούς άνδρες και να γεννά μόνο οσφυοκάμπτες της εξουσίας και Νενέκους.
Πέρα όμως από όλα αυτά, καλούμε όλον τον ελληνικό Λαό να αντιληφθεί πως το πρόβλημά μας, δεν είναι οι επιμέρους αναπηρίες του συστήματος. Το πρόβλημά μας είναι η ίδια η Δημοκρατία και οι Θεσμοί της.
Πρέπει όλοι να καταλάβουμε εν τέλει, πως η υποχρέωσή μας στις γενιές που έρχονται, είναι να τις αφήσουμε ως κληρονομιά, ένα Σύνταγμα, με τις εξουσίες περασμένες όλες στο Λαό. Όσοι σήμερα, είτε από έλλειψη επαφής με την πραγματικότητα και τις ανάγκες του ελληνικού Λαού, είτε από υστεροβουλία «αρπακτικού» στο πληγιασμένο κορμί της κοινωνίας μας παρουσιάζονται ως «σωτήρες» και «μεσσίες», δεν προσφέρουν καμία υπηρεσία στο Γένος.
Κλείνοντας, ένα προσωπικό μήνυμα, στους ψευδοαστυνομικούς, που επιχείρησαν να εισβάλουν πριν μερικές μέρες στο γραφείο μου, αλλά και σε όλους όσους κάνουν «υπερωρίες» απειλώντας με. Τους παραπέμπω στο Νίκο Καλογερόπουλο και στους «Ιππείς της Πύλου» http://www.youtube.com/watch?v=EcO5iuio7Oo».
Πηγη -http://anti-ntp.blogspot.com/2011/07/blog-post_2396.html

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες