Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

ΟΝΕΙΔΟΣ ΕΧΘΑΙΡΕ-ΝΑ ΜΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ.


Η ντροπή προκύπτει όταν δεν έχεις σταθεί ικανός να τα καταφέρεις στο "ποιος" θέλεις οι άνθρωποι να πιστεύουν ότι είσαι.
Carl Whitaker,

Η μόνη ανηθικότητα είναι να μην κάνεις αυτό που πρέπει να κάνεις, όταν πρέπει να το κάνεις.
Jean Anouilh,

Οι πράξεις μας φαίνεται να έχουν κι αυτές το καλό τους ή το κακό τους αστέρι, στο οποίο οφείλουν ένα μεγάλο μέρος από τον έπαινο ή την κατακραυγή που προκαλούν.
Λα Ροσφουκώ

ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ

17 σχόλια:

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Μας περισσεύουν κι οι μύθοι αλλά απ' αυτό δε σου χαρίζω
σου 'χα φτιάξει ένα ψέμα τώρα πίσω δε γυρίζω
θα μείνω εδώ κι όσο καιρό και να μου πάρει,
θα περιμένω γι' αυτό κάνε μου τη χάρη.

Γιατί όπως λέει κι ο σοφός
όταν του ήλιου βγεί το φώς
το φίδι άσε μονάχο να συρθεί
μη το βοηθάς να σηκωθεί.

Τι ωραία η προδοσία σου 'χει φτιάξει ευλυγισία
για να σου δίνουν οι χαμένοι σημασία
σου ζωγράφισε κι ένα χαμόγελο στο στόμα
σού 'φτιαξε μάσκα αφού κατούρησε στο χώμα.....
Πόσο ακόμα .......?!

PISTOS788 είπε...

BornGR
Τι ωραία η προδοσία σου 'χει φτιάξει ευλυγισία
για να σου δίνουν οι χαμένοι σημασία

Το λάθος, αγαπητέ μου Βρούτε, δεν είναι στ’ αστέρια, αλλά μέσα μας.
Γουίλιαμ Σαίξπηρ.

ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ....ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ....

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ,ΜΠΡΑΔΕΡ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Σταύρου Βιτάλη, Υποστράτηγου Καταδρομών Κ.Α.Ε.Α.
Εκπροσώπου Πατριωτικού Μετώπου


ΠΡΟΣ


Σπύρο Παπασπύρου, Υποστράτηγο ΕΛ.ΑΣ., Διοικητή ΜΑΤ, Καισαριανή Υποστράτηγε Σπύρο Παπασπύρου.

Δυο μέρες πριν την μαζική επίθεση των δυνάμεών σου σε....
Έλληνες πολίτες στο Σύνταγμα, σε επισκέφθηκα με αντιπροσωπεία του Πατριωτικού Μετώπου στο γραφείο σου, στην έδρα των ΜΑΤ, στην Καισαριανή.

Ενώπιον των αξιωματικών σου, κάναμε μια αντρίκια κουβέντα, για τις εξελίξεις στο Σύνταγμα και για τον ρόλο των προβοκατόρων.

Σου ζήτησα να μου εξηγήσεις «γιατί οι δυνάμεις σου, δεν κρατούν τους προβοκάτορες μακριά από τον διαμαρτυρόμενο ειρηνικά λαό» και μου είπες πως «δεν είναι όλα στο χέρι το δικό σου» αλλά πως «έχεις ήδη με τους αξιωματικούς σου έναν σχεδιασμό, προστασίας των Ελλήνων πολιτών του Συντάγματος».

Μιλήσαμε σαν άνδρες, για την Πατρίδα μας, για τις οικογένειές μας, για την ιστορία μας. Σου μίλησα για το ξεπούλημα που βίωσα από τα θλιβερά πολιτικά ανδρείκελα, τα οποία με έστειλαν εκεί που με έστειλαν το 1993, «δόξη και τιμή» και με πούλησαν όταν χάθηκε εκείνος ο αγώνας για την Ελευθερία και Αξιοπρέπεια ενός ολόκληρου, φιλικού στους Έλληνες Λαού. Σε παρακάλεσα να ρίξεις μια ματιά στην ιστορία τούτου δω του τόπου και να αντιληφθείς πως, όταν ολοκληρώσεις την «δουλειά» για τα πολιτικά σκουπίδια που μας κυβερνούν, θα σε πετάξουν όπως έγινε και με πολλούς άλλους αξιωματικούς στο παρελθόν, στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας. Δώσαμε τα χέρια και αγκαλιαστήκαμε, όπως πρέπει σε αδέλφια, Έλληνες πολίτες.

PISTOS788 είπε...

Σε δυο μόλις μέρες, διέταξες μαζική επίθεση στον Λαό του Συντάγματος. Με την κλασική επιχειρησιακή τεχνική του «σπιράλ», οι δυνάμεις σου, έφεραν τους προβοκάτορες από την περιφέρεια των συγκρούσεων, μέσα στην καρδιά της διαδήλωσης απέναντι από τη Βουλή, όπου και διέταξες μαζικό χτύπημα εναντίον δικαίων και αδίκων. Με πρώτο θύμα τον υπογράφοντα, ο οποίος δέχθηκε επίθεση με χημικά αλλά και με χρήση απρόκλητης βίας, μέσα στο εκλογικό κέντρο όπου γίνονταν το δημοψήφισμα της Συμμαχίας για την Ελλάδα και μάλιστα καθήμενος.

Υποστράτηγε Σπύρο Παπασπύρου.

Με την κίνησή σου αυτή, πέρα από την περιφρόνηση σου, στην αντρίκια συμφωνία δύο ανδρών που φορούν το Εθνόσημο, διέπραξες ένα τεράστιο ιστορικό λάθος: Μετέτρεψες τους ταγούς του Νόμου, την Ελληνική Αστυνομία, σε παραβάτες του κοινού ποινικού δικαίου. Έχυσες ελληνικό αίμα, αθώων πολιτών. Διέλυσες με μια σου διαταγή, την συμπαράσταση που ένοιωθε από τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού Λαού η ΕΛ.ΑΣ. και οι άνδρες της, στα φονικά χτυπήματα των τρομοκρατών και των εγκληματιών του κοινού ποινικού δικαίου. Έκοψες το νήμα σύνδεσης του Έλληνα πολίτη με την Αστυνομία, ως προστάτη της τάξης και της ασφάλειάς του. Παραβίασες τον όρκο σου στο Σύνταγμα και τους Νόμους και έθεσες τον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου, στην υπηρεσία θλιβερών υποκειμένων, τα οποία ενεχυρίασαν την Λαϊκή Εντολή, σε κέντρα εξουσίας, πέραν των εθνικών συνόρων. Κονιορτοποίησες την υστεροφημία σου, μετά από 27 χρόνια υπηρεσίας στην ΕΛ.ΑΣ. και στα ΜΑΤ.

PISTOS788 είπε...

Υποστράτηγε Σπύρο Παπασπύρου.

Μετά από όλα όσα συνέβησαν στο Σύνταγμα, θεωρώ πως μπορώ να σου πω, ως παρασημοφορημένος στη γραμμή της μάχης αξιωματικός πως, δεν έχεις άλλη επιλογή, από το να υποβάλλεις σήμερα την παραίτησή σου.

Με αυτήν σου την κίνηση, θα αποκαταστήσεις το όνομά σου στην ιστορία σου αλλά και στην ιστορία της Πατρίδας μας και του Σώματος το οποίο υπηρετείς. Θα δημιουργήσεις νέες διόδους επικοινωνίας του ελληνικού Λαού με την ΕΛ.ΑΣ. Θα βάλεις φρένο – τουλάχιστον προσωρινά – στην συγκρουσιακή πορεία που έχουμε βάλει ως Λαός, με τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας. Θα κλείσεις την πόρτα της κόλασης και θα ανοίξεις την πόρτα της Αδελφοσύνης, της Αλληλεγγύης και της Αλληλοκατανόησης, που τόσο έχουμε ανάγκη, ως Λαός και ως Γένος.

Σκέψου το Υποστράτηγε, Σπύρο Παπασπύρου.

Το μόνο που μπορούν να σου κάνουν, είναι να σε αποστρατεύσουν με τον βαθμό του Αντιστράτηγου, αλλά την ίδια ώρα να σε αποκαταστήσουν στη συνείδηση του ελληνικού Λαού και των ανδρών σου. Αρχηγό, δεν πρόκειται να σε κάνουν, γιατί δεν υπήρξες ποτέ κομματόσκυλο κανενός. Δηλαδή, αλλέως πως, να σου κάνουν αυτό που είπε ο Στρατηγός Καραϊσκάκης στους δολοφόνους του.

Σήμερα είναι η ώρα της δικής σου ευθύνης και εσύ αποφασίζεις, αν θα πεις το δικό σου μεγάλο ΟΧΙ.

Σταύρος Βιτάλης
Υποστράτηγος Καταδρομών Κ.Α. Ε.Α.

PISTOS788 είπε...

Δυστυχώς η Ελληνική Αστυνομία έχει αποποιηθεί εδώ και αρκετό καιρό την αποστολή της που είναι η προστασία των Πολιτών και έχει επιδοθεί σε ένα ανελέητο αγώνα εναντίον των Ελλήνων πολιτών στην προσπάθειά της να προστατεύσει τα Βουβαλόπαιδα του ελληνικού ποδοσφαίρου και τα παχύδερμα της πολιτικής που έφεραν τη χώρα στη σημερινή κατάντια..

Ο αρχηγός της ΕΛΑΣ ας κάνει την αυτοκριτική του και ας επαναπροσδιορίσει το ρόλο της αστυνομίας εφαρμόζοντας σχέδια και πρακτικές οι οποίες θα προστατεύουν τους φοβισμένους, Έλληνες Πολίτες, από τις κλοπές και την εγκληματικότητα που αυτή την περίοδο θερίζουν τη χώρα.

Αρχηγέ η ΕΛΑΣ δεν πρέπει να είναι απέναντι στο Λαό, πρέπει να είναι μαζί με το Λαό καθώς αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του..


ΚΑΝΕΝΑΣ

ΠΗΓΗ-http://helleniclegion.blogspot.com/2011/07/blog-post_7141.html

Trinity είπε...

Βρε τους στρατηγούς!!!
Μα εαν δεν ακολουθουσε τις εντολές, μηπως το βραδυ δεν ήταν ζωντανος?..?

Ασχετο: Οι Ελ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ??

PISTOS788 είπε...

Γράφει ο Δημήτρης Παπαγεωργίου
Ντροπή, ντροπή, ντροπή. Είναι το μοναδικό που μπορεί να πεί κανείς. Την ίδια στιγμή που στην χώρα μας η αύξηση των αυτοκτονιών το διάστημα μετά το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα αγγίζει το 40%, το ελληνικό κράτος, ξοδεύει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, για την... ψυχολογική υποστήριξη των μεταναστών.
Όχι, δεν σας κάνουμε πλάκα.

PISTOS788 είπε...

Τα στοιχεία που έδωσε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος ήταν συνταρακτικά. 40% αύξηση στις αυτοκτονίες, ενώ σύμφωνα με τις στατιστικές της ΜΚΟ Κλίμακα που δραστηριοποιείται στον συγκεκριμένο τομέα, έχοντας 24ωρη γραμμή τηλεφωνικής υποστήριξης, τα πράγματα είναι ιδιαίτερα σοβαρά.
Μέσα στο 2010, η γραμμή δέχθηκε 2.500 κλήσεις από ανθρώπους που κάλεσαν για σοβαρό λόγο, ενώ από το 2007, όταν και ξεκίνησε η λειτουργία της μέχρι το 2010, ο αριθμός των κλήσεων έχει τετραπλασιαστεί. «Μία στις τέσσερις κλήσεις αφορά σε οικονομικά προβλήματα και χρέη». Αυτοί που σκέφτονται δηλαδή να αυτοκτονήσουν έχουν αυξηθεί κατά 400% μέσα σε λίγα μόλις χρόνια.
Και αντί η κυβέρνηση και το υπουργείο να προσπαθήσει να βοηθήσει τους Έλληνες, φαίνεται ότι προτιμά να διαθέτει τα κονδύλιά που του περισσεύουν για την ψυχολογική υποστήριξη των λαθρομεταναστών. Όχι, δεν κάνουμε πλάκα.
Όπως αναφέρει σε ερώτησή του, προς το υπουργείο Υγείας, το υπουργείο Οικονομικών αλλά και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αφού κατά πάσα πιθανότητα συνεργάζονται και τα τρία γι' αυτή την τρομερή ... κίνηση, το ελληνικό κράτος ξοδεύει περίπου 1.500.000 ευρώ για την ψυχολογική υποστήριξη των λαθρομεταναστών που συλλαμβάνονται. Όπως αναφέρει ο βουλευτής Πειραιώς, 81 ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί και μεταφραστές για την εξυπηρέτηση λαθρομεταναστών θα αμειφθούν με 16-18.000 ευρώ, για εργασία λιγότερη των τριών μηνών. Και τι εργασία ε; εξυπηρέτηση των λαθρομεταναστών. Και μάλιστα, τουλάχιστον 20 από τους 81 είναι αλλοδαποί, οι οποίοι προσελήφθησαν με σύμβαση από το ελληνικό κράτος.
Καταλαβαίνετε τι συμβαίνει γύρω μας; Το ελληνικό κράτος αδυνατεί να προστατεύσει τους Έλληνες σε κάθε επίπεδο, είτε οικονομικό, είτε ακόμη και από τις μαφίες των τοκογλύφων. Και αφήνει τους Έλληνες πολίτες, τους οποίους υπάρχει για να υπηρετεί – όπως ακριβώς και κάθε δημόσιος υπάλληλος, κάθε κυβερνητικό στέλεχος, κάθε υπουργός και κάθε πρωθυπουργός – να βάζουν τέλος στις ζωές τους και την ίδια στιγμή ξοδεύει τόσα χρήματα για να βελτιώσει τις συνθήκες ζωής των λαθρομεταναστών.
Θα πει κανείς, τι να τους κάνουμε; να τους αφήσουμε να τρελαθούν και να αρχίσουν να σφάζονται; Δεν νομίζω ότι το ζήτημα είναι εκεί. Το ζήτημα είναι στο ποιός επιτρέπει σε όλους αυτούς, τους ... χρήζοντες ψυχολογικής υποστήριξης να έρχονται στην χώρα μας, να εγκαθίστανται σε αυτήν και με κάθε τρόπο να μας επιβαρύνουν. Είτε με γιατρούς, είτε με ψυχολόγους, είτε με ο,τιδήποτε άλλο.

PISTOS788 είπε...

Είναι καιρός πλέον να σταματήσει αυτή η σπατάλη που γίνεται – σε τέτοιους μάλιστα καιρούς – για να εξασφαλιστούν οι καλύτερες συνθήκες ζωής των αλλοδαπών. Δεν το λέω επειδή είμαι κακός. Το λέω γιατί το λέει η απλή, σκληρή λογική. Ακόμη και στους δρόμους, ακόμη και μέσα στις φυλακές, η ζωή αυτών των ανθρώπων είναι καλύτερη από ό,τι είναι στις χώρες τους. Και όσο συμβαίνει αυτό, θα συνεχίσουν να έρχονται, μιλιούνια από δαύτους, αφού άλλωστε η δημογραφική έκρηξη της Ασίας και της Αφρικής πιέζει την Ευρώπη. Κάνοντας τέτοιου είδους... παρεμβάσεις, η ελληνική πολιτεία διασφαλίζει ότι ακόμη περισσότεροι θα έρχονται.
Φυσικά, όλοι αυτοί που μοιράζουν έτσι ανέμελα τα χρήματα του ελληνικού λαού, προκειμένου να ικανοποιήσουν τις ιδεοληψίες τους θα πρέπει κάποια στιγμή να λογοδοτήσουν στον ελληνικό λαό. Και με τον τρόπο με τον οποίο αγριεύουν τα πράγματα τώρα τελευταία, δεν θα ήθελα καθόλου να είμαι στην θέση τους.
Από "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ"


Read more: http://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2011/07/e.html#ixzz1RK1mHh4V

PISTOS788 είπε...

ΕΚΕΙ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ....

ΕΔΩ ΟΧΙ....

Η Ενωση Λιμενικού του νησιού υπογραμμίζει ότι έχουν μείνει ανοχύρωτα τα νοτιοανατολικά σύνορα της χώρας, καθώς τα περιπολικά του Σώματος έχουν βγει σε αχρηστία.


Περιπολικά σκάφη του Λιμενικού Σώματος στην Κρήτη έχουν παροπλιστεί λόγω έλλειψης συντήρησης, ενώ άλλα έχουν... ξεμείνει από καύσιμα. Το προεδρείο της Ενωσης Λιμενικού Σώματος του νησιού απευθύνει έκκληση στην κεντρική διεύθυνση για την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος.


Τονίζει ότι μένουν αφύλακτα τα νοτιοανατολικά σύνορα της χώρας στο σταυροδρόμι τριών κόσμων Ασίας - Ευρώπης - Αφρικής.


"Το θέμα έχει τεθεί επανειλημμένα και παρά τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων, παραμένει. Το όλο πρόβλημα συντήρησης και καυσίμων είναι παλιό και συνεχώς εντείνεται. Ευτυχώς που δεν υπήρξαν στην περιοχή μας τα τελευταία χρόνια κρίσιμα γεγονότα γιατί θα γινόμασταν ρεζίλι", δήλωσε ο πρόεδρος της Ενωσης Λιμενικών Ανατολικής Κρήτης, Μενέλαος Δαφέρμος.


Ο ίδιος αποκαλύπτει ότι σχεδόν στο σύνολό τους τα περιπολικά και ναυαγοσωστικά σκάφη του Λιμενικού Σώματος στην Κρήτη βάζουν καύσιμα... βερεσέ ή οι λειτουργικές τους ανάγκες καλύπτονται από χορηγίες ιδιωτών αλλά και των ίδιων των λιμενικών πληρωμάτων.


Επίσης αναφέρει ότι λόγω μηχανικής βλάβης και έλλειψης συντήρησης έχουν παντελώς παροπλιστεί τα δύο περιπολικά σκάφη στα Λιμεναρχεία Σητείας και Ιεράπετρας. Παροπλισμένο είναι και το περιπολικό σκάφος στο Λιμεναρχείο Παλαιοχώρας λόγω έλλειψης καυσίμων.


"Είναι τραγικό να μένουν ουσιαστικά ακάλυπτα τα νοτιοανατολικά σύνορά μας καθώς στη νότια Κρήτη υπάρχει μόνο ένα σκάφος του Λιμενικού στην Αγία Γαλήνη (νότια του Ρεθύμνου), το οποίο έχει κριθεί μη αξιοποιήσιμο υπηρεσιακά. Εκτελεί περιπολίες μόνο τέσσερις ώρες την εβδομάδα", αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Δαφέρμος.


Στα βόρεια παράλια της Κρήτης, όπως είπε ο πρόεδρος των λιμενικών, υπάρχει φουσκωτό σκάφος που δεν μπορεί να επιχειρήσει αποτελεσματικά και πολλές φορές η περιοχή καλύπτεται από τα δύο καταδιωκτικά - περιπολικά σκάφη των Χανίων - Σούδας ή του Ηρακλείου. Επίσης ανέφερε ότι το μοναδικό ναυαγοσωστικό σκάφος που εδρεύει στο λιμάνι του Αγίου Νικολάου Λασιθίου παραμένει επί μήνες ασυντήρητο.


Το καταδιωκτικό - περιπολικό του κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου ύστερα από τρία χρόνια καθυστέρησης συντηρήθηκε μηχανικά μόλις τον περασμένο μήνα με χορηγίες ιδιωτών αλλά και τη συνδρομή του προσωπικού.


Για τα προβλήματα της συντήρησης και των καυσίμων, αλλά και για διοικητικά και ασφαλιστικά θέματα του κλάδου οι λιμενικοί της Κρήτης διαμαρτύρονται έντονα στους αρμοδίους αλλά φωνή βοώντος.


"Είναι κρίμα για λίγα χρήματα να μην υπάρχει οργανωτική λειτουργία στις υποδομές και αποτελεσματική φρούρηση των συνόρων", τόνισε ο κ. Δαφέρμος.


Ο ίδιος ανέφερε ότι η ετήσια συντήρηση - δεξαμενισμός των σκαφών κοστίζει περί τις τρεις χιλιάδες ευρώ, ενώ εκτίμησε ότι οι ζημιές στα περιπολικά σκάφη της Σητείας και της Ιεράπετρας δεν υπερβαίνουν τις επτά και δύο χιλιάδες ευρώ αντίστοιχα.
ΕΘΝΟΣ
ΠΗΓΗ-
http://radar-gr.blogspot.com/2011/07/blog-post_3184.html

PISTOS788 είπε...

Trinity

ΕΡΧΟΝΤΑΙ....

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΤΡΙΝΙΤΑΚΙ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

Πατριωτικό Μέτωπο
Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Εκπροσώπου: 6980292626
www.pamet.gr, pametopo@gmail.com
Από Εισαγγελέα σε Εισαγγελέα στέλνουν οι Εισαγγελείς της Εισαγγελίας Αθηνών, τον Εκπρόσωπο του....
Πατριωτικού Μετώπου κ. Σταύρο Βιτάλη, αρνούμενοι στην ουσία, να δώσουν εντολή στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. να δώσει τα στοιχεία των διμοιριτών των ΜΑΤ, που διέταξαν την μαζική και απρόκλητη επίθεση στον Λαό που διαμαρτύρονταν ειρηνικά στο Σύνταγμα.

Η στάση αυτή των Εισαγγελικών Λειτουργών, υποχρέωσε τον Εκπρόσωπο του Κινήματος, να προχωρήσει σήμερα σε κατεπείγουσα αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, στην οποία αναφέρει στον ανώτατο Εισαγγελικό Λειτουργό:
«Αξιότιμε κ. Εισαγγελέα.
Στις 28 Ιουνίου, και ώρα 16:10, δέχθηκα απρόκλητη επίθεση από ομάδα των ΜΑΤ, καθήμενος μάλιστα, μέσα στο εκλογικό κέντρο της Συμμαχίας για την Ελλάδα (πολιτικού φορέα συναποτελούμενου από Πατριωτικές-Δημοκρατικές Οργανώσεις-Κινήματα) στο πεζοδρόμιο της Λεωφόρου Αμαλίας και απέναντι ακριβώς από τη Βουλή των Ελλήνων.
Η επίθεση των ΜΑΤ, έγινε με χρήση χημικής βόμβας προσωπικά κατ’ εμού και με χρήση γκλόμπς, έτσι ώστε να απομακρυνθώ βιαίως από τον κλειστό χώρο όπου γίνονταν η ψηφοφορία. Αποτέλεσμα της επίθεσης, πολλαπλά τραύματα και το χειρότερο, παράλυση του πνεύμονα μου με παράλληλη ασφυξία, έμετο και αιμόπτυση. Στις 1 Ιουλίου, επισκέφθηκα τον Εισαγγελέα Ακροάσεων, από τον οποίο και ζήτησα εγγράφως, να δώσει εντολή στον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. όπως σαφώς υποχρεούται από το Νόμο 1756/88, να μου δώσει αναλυτικά τα στοιχεία (ονοματεπώνυμο κλπ) όλων των διμοιριτών των ΜΑΤ, οι οποίοι ήταν σε υπηρεσία την 28η Ιουνίου και οι οποίοι συμμετείχαν στην επίθεση κατά του προσώπου μου, με χρήση χημικών και απρόκλητης βίας. Με αντικείμενο φυσικά, την κατάθεση κατ’ ευθείαν έγκλησης, όπως δικαιούμαι εκ του Νόμου, κατά των αστυνομικών οι οποίοι βιαιοπράγησαν αναίτια και απρόκλητα σε βάρος μου.
Το αίτημα αυτό, της κατ’ ευθείαν και κατ’ άτομο έγκλησης δηλαδή κατά των διμοιριτών των ΜΑΤ, είναι ως εκ των πραγματικών περιστατικών απόλυτα αναγκαίο, δεδομένου ότι, όλοι οι άνδρες των ΜΑΤ, είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους και έτσι δεν είχα τη δυνατότητα να ξεχωρίσω ποιος/ποιοι αστυνομικός/αστυνομικοί, ήταν αυτοί που βιαιοπράγησαν σε βάρος μου.
Ο Εισαγγελέας Ακροάσεων, παρότι υποχρεούνταν εκ του Νόμου, να δώσει άμεσα την αιτούμενη εντολή, για παραχώρηση σε εμένα των στοιχείων των διμοιριτών των ΜΑΤ, από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., με παρέπεμψε στην Εισαγγελέα Διοικητικού, η οποία με τη σειρά της, δήλωσε αναρμόδια και με παρέπεμψε στην Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Αθηνών, κ. Ράϊκου.

PISTOS788 είπε...

Η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Αθηνών κ. Ράϊκου, μας παρέπεμψε με τη σειρά της στο Πρωτόκολλο της Εισαγγελίας, όπου και πρωτοκολλήσαμε το αίτημά μας, με αριθμό εισερχομένων εγγράφων 45777 και ημερομηνία λήψης 1-7-11.
Την Τρίτη, 5 Ιουλίου, η μάρτυρας της υπόθεσης της βιαιοπραγίας σε βάρος μου και συνυπογράφουσα το πρωτοκολληθέν αίτημά μου, κ. Αργυρώ Κουκουλά, επισκέφθηκε την υπεύθυνη του Πρωτοκόλλου της Εισαγγελίας Αθηνών κ. Τουρκολιά, η οποία την ενημέρωσε ότι, η υπόθεση «χρεώθηκε» τόσο στον Εισαγγελέα Ακροάσεων, όσο και στον Εισαγγελέα Εσωτερικής Ποινικής Δίωξης.
Αμέσως μετά η κ. Κουκουλά επισκέφθηκε τον Εισαγγελέα Ακροάσεων, ο οποίος προφορικά, την κάλεσε να με ενημερώσει να παρουσιασθώ ενώπιον του Εισαγγελέα κ. Γκύζη, ο οποίος έχει ασκήσει σχετική ποινική δίωξη (κατά πάσα πιθανότητα κατά παντός υπευθύνου), όπου να μου δοθεί αντίγραφο της δικογραφίας που έχει σχηματισθεί.
Αξιότιμε κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.


Η έμμεση άρνηση της Εισαγγελίας Αθηνών, να προχωρήσει στην ικανοποίηση του νομίμου αιτήματός μου, όπως αυτό προβλέπεται από τον Νόμο 1756/88, της εντολής δηλαδή προς το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., να μου παραδώσει τα στοιχεία των διμοιριτών των ΜΑΤ, οι οποίοι διέταξαν την απρόκλητη επίθεση εναντίον μου, για να υποβάλλω κατ’ ευθείαν έγκληση εναντίον τους, ΧΡΗΖΕΙ ΤΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΣΑΣ.
Σας παρακαλώ θερμά για την άμεση και κατεπείγουσα παρέμβασή σας την οποία και θα αναμένω, σε ένδειξη σεβασμού στο πρόσωπό σας και στον Θεσμό τον οποίο εκπροσωπείται, πριν προβώ σε κατ’ ευθείαν έγκληση των εμπλεκομένων στην υπόθεση αυτή Εισαγγελέων της Εισαγγελίας Αθηνών, για ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ.»Το Πατριωτικό Μέτωπο και ο Εκπρόσωπός του, είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε όλες εκείνες τις ενέργειες, έτσι ώστε, αυτοί που έδωσαν εντολή και αυτοί που χτύπησαν – δηλητηρίασαν αθώους Έλληνες Πολίτες στο Σύνταγμα, να πάνε φυλακή. Όποιο βαθμό κι’ αν έχουν, σε όποια υπηρεσία και αν υπηρετούν.
Τα πολιτικάντικα, δικονομικά και συντεχνιακά καραγκιοζιλίκια του τύπου «κατά παντός υπευθύνου», δεν πείθουν κανέναν. Αυτοί που χτύπησαν αθώους Έλληνες Πολίτες στο Σύνταγμα, έχουν ονοματεπώνυμο. Και όπως προβλέπει ο Νόμος, με αυτό το ονοματεπώνυμο, πρέπει να σταθούν απέναντι στους δικαστές και στη δικαιοσύνη αλλά και στους κατήγορούς τους. Και αυτό θα γίνει, είτε σήμερα με αυτήν την δικαιοσύνη, με όλες τις αναπηρίες που κουβαλά στην ιστορία της, είτε με την δικαιοσύνη που προτείνει το Πατριωτικό Μέτωπο, του αιρετού Εισαγγελέα και του σαφούς Ορκωτού Δικαστηρίου, όπου ο Ελληνικός Λαός, και μόνον αυτός, θα αποφασίζει για το «ένοχος ή αθώος». Ο καιρός γαρ εγγύς και τα όνειρα του Ελύτη μας, θα πάρουν εκδίκηση.
πηγη-http://anti-ntp.blogspot.com/2011/07/blog-post_691.html

PISTOS788 είπε...

Δικαστήριο διέγραψε χρέος 200.000 ευρώ απο συνταξιούχο !
Επιτέλους στην Ελλάδα η δικαιοσύνη αρχίζει να λειτουργεί ...και να μην εθελοτυφλεί!
"Με μια απόφαση-σταθμό του Ειρηνοδικείου Αθηνών, η οποία αναμένεται ότι θα αποτελέσει «οδηγό» για χιλιάδες ακόμη υποθέσεις οφειλετών που έχουν πάρει τον δρόμο για τις δικαστικές αίθουσες, το δικαστήριο δικαίωσε ηλικιωμένο συνταξιούχο και όχι μόνο δέχτηκε ότι βρίσκεται σε μόνιμη αδυναμία να εξοφλήσει τις οφειλές του, αλλά υποχρέωσε τις τράπεζες να διαγράψουν δάνεια σημερινού ύψους 200.000 ευρώ (από ένα σύνολο οφειλών 222.200 ευρώ) και να ικανοποιηθούν με την αποπληρωμή 52.000 ευρώ, μαζί με τους τόκους, σε βάθος 14 ετών!

Ο ηλικιωμένος δανειολήπτης, που είχε φτάσει να πληρώνει περίπου 2.000 ευρώ τον μήνα για να εξυπηρετεί τα δάνειά του σε 9 τράπεζες, θα δίνει πλέον μόλις 310 ευρώ κάθε μήνα για 14 χρόνια, με την καταβολή τους να ξεκινά το 2014.
Τα πρώτα 4 χρόνια οι δόσεις θα είναι άτοκες, ενώ τα υπόλοιπα δέκα θα τοκίζονται με το μέσο επιτόκιο στεγαστικού δανείου, όπως αυτό προκύπτει από το δελτίο της Τράπεζας της Ελλάδος.
Εχει σύνταξη 1.560 ευρώ
Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι ο συγκεκριμένος οφειλέτης δικαιώθηκε πανηγυρικά, παρ' ότι θεωρείται ότι έχει υψηλές αποδοχές, καθώς λαμβάνει σύνταξη 1.560 ευρώ μηνιαίως. Δεδομένου, όμως, ότι έχει εκχωρήσει 750 ευρώ τον μήνα στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων μέσω δανειακής σύμβασης, και του απομένουν περίπου 810 ευρώ για να καλύπτει τις βιοτικές του ανάγκες και παράλληλα να αποπληρώνει τις οφειλές του, έκρινε ότι η δόση του δεν πρέπει να ξεπερνά τα 310 ευρώ, ώστε να του μένουν άλλα 500 ευρώ."

Ανώνυμος είπε...

πετερ


Ο παπανδρεου ειναι ο ιδιος ντροπη για την πατριδα μας.Για να μαθουν οι ανθρωποι το δικαιο και την αγαπη πρεπει να γινουν πολλα αλλα ενα απο τα ποιο και σημαντηκα ειναι να καταλαβουν το αποτελεσμα του κακου και της αδικιας,κατι τετοιο βιωνουμε τωρα ζουμε ενα σκληρο μαθημα σαν λαος.Δεν πρεπει ομως να φερομαστε σαν να ειναι ολα τελεσιδικα αυτο κανει ο κοσμος φερετε λες και ολα τελειωσαν δηλαδη τι θα επρεπε να λενε οι προγονοι μας? Ο καθενας μπορει να ζει εξετειας του κρατους πολλα κακα κυριως οικονομικα κτλ. 2 Πραγματα 1οποιος ειναι κοντα στον Θεο και τον αγαπα δεν θα χαθει και δεν θα πεινασει και εαν πεινασει θα ειναι προς τεραστιο οφελως του μπορει να μαθει και να αντηληφθει τοσα που ισως να μην τα μαθαινε ουτε σε 100 χρονια διαβασματος.Και δεν θα ειναι τιμωρια αλλα δωρο.2Επισης πολλες φορες γινομαστε αυτο που σκεφτομαστε ειναι σαν να αυτο-δημιουργουμε το μελλον μας.Ο φοβος μας μπορει να μας φτιαξει ενα ασχημο μελλον,αυτο το ξερουνε ολες οι σκοτεινες δυναμεις και κανουν τα παντα για αυτο,μας κανουν πλουσιους σε φοβο,και φτωχους σε αγαπη,πιστη,ονειρα και ελπιδα και ζωη.


Το μονο που θα πρεπει να φοβομαστε ειναι ο φοβος.


Και ολα αυτα θα κανουν το ανθρωπο να καταλαβει 1 μεγαλο πραγμα!!!
Η ευτηχια θα ερθει οταν το μυαλο και η καρδια θα ειναι γεματα και εντερα θα ειναι αδεια,και πως τα επηγεια τα οργια και γενικα μονο η πλουσια ζωη δεν θα φερουν ποτε ευτηχια. Αυτο δεν κυνηγα ο ανθρωπος?

PISTOS788 είπε...

πετερ

ΜΠΡΑΒΟ....ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ,ΠΟΥ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙΣ....ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΚΑΛΟΝ ΑΓΩΝΑ,ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ ΠΕΤΕΡ!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες