Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

ΝΕΜΕΣΙΣ-ΕΡΧΕΤΑΙ....


ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ....
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ...

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΚ-ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ ΓΙΩΡΓΟ ΑΔΑΛΗ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΜΕ ΑΠΛΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ, ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ "ΕΦΙΑΛΤΕΣ"

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΕΙ ΣΗΜΕΡΑ TO ADALIS.GR: "Χρωστούσαμε 90 δις ευρώ το 1994, στην πορεία πληρώσαμε 571 δις ευρώ και καταλήξαμε το 2010 να χρωστάμε κι άλλα 340 δις ευρώ"

Από το 1991 μέχρι το 2010, εμείς οι Έλληνες έχουμε πληρώσει στους διεθνείς και ντόπιους τοκογλύφους (κρατηθείτε!) 665δις Ευρώ . Να σας το γράφω κιόλας να δείτε τον αριθμό :

665.000.000.000 ευρώ.

Και αν προσπαθήσει κάποιος να τα μετατρέψει σε δραχμές με την ισοτιμία 1 ευρώ=340.75 δρχ, οι πιο παλιοί θα τρομάξετε από το αποτέλεσμα. Έχουμε πληρώσει στα κοράκια:

2.214.875.000.000.000 ΔΡΑΧΜΕΣ .

Δεν μιλάμε για δισεκατομμύρια πλέον αλλά ούτε καν για τρισεκατομμύρια. Μιλάμε για ένα αστρονομικό ποσό 2,21 τετράκις εκατομμυρίων δραχμών!

Είναι απίστευτο , ασύλληπτο και συνάμα αστρονομικό νούμερο που δεν χωράει στο μυαλό κανενός ανθρώπου που είχε μάθει να μετρά σε δραχμές!!!

Προσέξτε τώρα κάποιους υπολογισμούς (σε ευρώ γιατί σε δραχμές θα χάσουμε την μπάλα) σε μια περίοδο όπου κανείς δεν συζητά τι έγινε διότι προέχει η πολιτική επικοινωνιακή τακτική των κομμάτων για το ποιος φταίει λιγότερο !!! ΘΑ πάρουμε μια περίοδο ξεκινώντας από το 1994 ως σήμερα, που δεν είχαμε πολιτική αστάθεια και όλες οι Κυβερνήσεις ήταν ισχυρές!

Από το 1994 ως το 2010 οι Έλληνες πληρώσαμε στους τοκογλύφους που μας δάνειζαν ασύστολα, 571 δις Ευρώ. Στο ίδιο διάστημα , το χρέος μας ως χώρα (πάντα για το δημόσιο χρέος) από 90 δις που ήταν αρχικά έφτασε φίλες και φίλοι στα 340 δις ευρώ.

Καταλάβατε τι συνέβη την περίοδο αυτή; ξεκινώντας από το 1994, χρωστούσαμε 90 δις ευρώ, πληρώσαμε (αν αθροίσετε τα ποσά στον πίνακα) 571 δις ευρώ και καταλήξαμε το 2010 να τους χρωστάμε κι άλλα 340 δις ευρώ !!! Και το ποσό θα αυξάνεται διαρκώς !!!

Σας το ξαναγράφω για να δώσετε βάση και να το χωνέψετε:

Χρωστούσαμε 90 δις ευρώ το 1994, στην πορεία πληρώσαμε 571 δις ευρώ και καταλήξαμε το 2010 να χρωστάμε κι άλλα 340 δις ευρώ !!!

Είναι περισσότερο από προφανές ότι το 2007, οι διεθνείς τοκογλύφοι αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν την υπερχρεωμένη χώρα μας, ως πολιορκητικό κριό αρχικά κα κατόπιν ως βραδυφλεγή βόμβα στα θεμέλια της ΕΕ. με διπλό σκοπό !

ΠΡΩΤΑ απ όλα να γονατίσουν την ευρωζώνη και να «δολοφονήσουν» οικονομικά την Ευρώπη και ΔΕΥΤΕΡΟΝ να πλιατσικολογήσουν τον απίστευτο πλούτο που διαθέτει η χώρα μας.

Είναι προφανές ότι χωρίς βοήθεια εκ των έσω, οι διεθνείς οικονομικοί τρομοκράτες δεν θα είχαν καταφέρει τίποτα! Αφού τρομοκράτησαν πρώτα όποιον τους αντιστάθηκε, αφού κατέκαψαν τη μισή χώρα βάζοντας 8.000 εστίες φωτιάς, το 2007, έσπευσαν να κάνουν απαιτητά τεράστια ποσά , κάνοντας τη χώρα μας μια τεράστια «βόμβα χρέους» στα θεμέλια της ευρωζώνης. Η χώρα για να παραδοθεί ως βορά στα κοράκια, είχε πληγωθεί πρώτα εσωτερικά από σύγχρονους «Εφιάλτες» που σήμερα παραμένουν στο απυρόβλητο !

Προδότες που με το αζημίωτο, έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να κρύψουν τα δομικά προβλήματα της οικονομίας από τους Έλληνες και πάνω απ΄ όλα να τα συντηρήσουν . Ταυτόχρονα, διέλυσαν όλο τον αδιαίρετο κοινωνικό ιστό της χώρας, καταργώντας κάθε τι που μας ενώνει ως Έλληνες! Καταργώντας τα αρχαία ελληνικά, τα σύμβολα από την δημόσια διοίκηση, τα σύνορα, το θρήσκευμα , δημιουργώντας την ψευδαίσθηση στους Έλληνες ότι όλα αυτά γίνονται για την δημιουργία μιας «σύγχρονης Ελλάδας», συστρατεύοντας όλους τους κουλτουριαρέους και οργανώνοντας σεμινάρια ακόμη και σε δημοσιογράφους που θα «καλλιεργούσαν το έδαφος» για την επέλαση των τοκογλύφων.

Καταλήξαμε λοιπόν , ως χώρα, όποιος μιλούσε για εθνικά ζητήματα να κατατάσσεται αυτομάτως στους Εθνικιστικούς κύκλους και καταδικάζονταν στο «πυρ το εξώτερο» από το σύστημα που εξευτέλισε τους θεσμούς στην χώρα μας.

Προσωπικά δεν τα έχω τόσο με τους πολιτικούς που τα άρπαξαν χοντρά είτε με μίζες είτε με … προεκλογικές χορηγίες! Αυτοί πάντα τα ίδια έκαναν! Και άλλωστε ο κόσμος τους έχει καταδικάσει και τους ετοιμάζει μεγάλες εκπλήξεις! Και προς θεού δεν μιλάω υπέρ τρομοκρατικών ενεργειών. Το ξεκαθαρίζω, μιλάω για την επερχόμενη εξέγερση των ελλήνων πολιτών και τον αναγκαστικό «εξοστρακισμό» αρκετών πειθήνιων οργάνων των διεθνών τοκογλύφων. Κάτι που έρχεται σύντομα!

Προσωπικά, ψέγω, κακίζω και αναθεματίζω, όλους αυτούς που «έστρωσαν το χαλί» στην σύγχρονη κατοχή που ζούμε ως χώρα και δεν είναι πολιτικοί –μόνο-! Είναι «διαμορφωτές της κοινής γνώμης» , δημοσιογράφοι , παρουσιαστές και παρακρατικοί, που προσπάθησαν και εν πολλοίς τα κατάφεραν, να περάσουν στο υποσυνείδητο των Ελλήνων, ότι είμαστε μια «ζοφερή οικονομία», που πρέπει να εκμοντερνιστεί, διώχνοντας τους παπάδες από την κοινωνία, κάνοντας την Ελλάδα πολυπολιτισμικό ξέφραγο αμπέλι και αλλάζοντας την ιστορία της χώρας μας, εξευτελίζοντας ακόμη και ήρωες του ’21, ξαναγράφοντας τα βιβλία μας σε μια εξευτελιστική μορφή. Τόσο εξευτελιστική που έφτασαν σε σημείο να βαφτίσουν την Μικρασιατική Καταστροφή ως ... συνωστισμό στο λιμάνι της Σμύρνης!!

Σε τέτοιο βαθμό που αν κάποιος τολμούσε την επέτειο της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας να κρεμάσει σημαία στο μπαλκόνι του, αυτός γελοιοποιούνταν και καταδικαζόταν από το σύστημα ως γραφικός!

Ετσι βρεθήκαμε σήμερα στους δρόμους, ως απλοί «αγανακτισμένοι».

Χωρίς ταυτότητα εθνική, χωρίς κάποιον να τολμά να ηγηθεί ενός κινήματος ανατροπής της σάπιας και διεφθαρμένης καθεστηκυίας τάξης, χωρίς την ελπίδα ότι μπορεί να ιδρυθεί ένα κόμμα που θα εκφράσει την πραγματική επιθυμία των Ελλήνων και όχι τους ευσεβείς πόθους των τοκογλύφων που πλέον έχουν πραγματοποιήσει ΚΑΤΟΧΗ στη χώρα μας!

Βλέπετε το σχέδιο ήταν εικοσαετές, και προέβλεπε την δημιουργία ενός «Γερμανικού Λάντεν», στα σύνορα της Ευρασίας που θα λέγεται κατ ευφημισμό «Ελλάδα» μιας και στην ουσία θα αποτελεί αποικία των Γερμανών!

Και για να το δεχτεί αυτό ο Ελληνας θα έπρεπε προηγουμένως να του πάρουν ότι τον ταυτολογούσε ως Εθνος, να του δημιουργήσουν την εικόνα ότι οι πραγματικοί Έλληνες-Μακεδόνες βρίσκονται στα βόρεια σύνορά μας και γενικά να καταστρέψουν όποια ταυτότητα θα του επέτρεπε να σηκώσει κεφάλι και να νοιώσει υπερήφανος γι αυτό που είναι. Σήμερα, ακόμη και αυτοί που είναι στους δρόμους, επαναστατούν αλλά με σκυμμένο το κεφάλι και ντρεπόμενοι που αποτελούν ένα PIGS nation (Pig=γουρούνι, ακρωνύμιο (Portugal, Ireland, Greece, Spain)!

Καταλήγοντας αυτή την κοινωνικο-οικονομική ανάλυση, είναι προφανές ότι βρισκόμαστε στο τελευταίο στάδιο της εφαρμογής ενός σχεδίου που είχαν απεργαστεί την δεκαετία του 80, τέθηκε σε εφαρμογή την δεκαετία του 90 και είμαστε θεατές της τελευταίας πράξης του δράματος !

Μόνο που σε όλα αυτά ξέχασαν κάτι! Είμαστε το μόνο Εθνος διεθνώς που εξεγέρθηκε μετά από 400 χρόνια σκλαβιάς από τους Οθωμανούς και τα κανόνια του Αλή Πασά! Δεν θα "μασήσουμε" μπροστά στην πολιορκία των Ούνων Φραγκολεβαντίνων με τα κομπιουτεράκια και ένα παλιόχαρτο που λέγεται Ευρώ! Η δική τους σωτηρία, περνάει πάνω απ το πτώμα μας! Κι αν εμείς πεθάνουμε ως χώρα, τότε μαζί μας, στον οικονομικό μας τάφο θα πάρουμε κάθε τι Ελληνικό! Μέχρι και το Ευρώ και την Ευρώπη που αποτελούν σήματα κατατεθέντα (trade marks) της Ελλάδας!

Και ελάτε να βάλουμε ένα στοίχημα! Ποιος θα πεθάνει (οικονομικά) πρώτος; Η Ελλάδα ή κάποια άλλη «δυνατή» (μέχρι σήμερα) χώρα της Δύσης!

Αυτό θα είναι και το επόμενο άρθρο μας.

Καλή αντάμωση αδέλφια !!! Οπου κι αν γίνει αυτή !!!

-------
* Ο Γιώργος Αδαλής είναι Οικονομολόγος Μηχανικός Η/Υ και ιδρυτής των Aegean Times Internet Media

9 σχόλια:

PISTOS788 είπε...

ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΥΜΒΕΙ...

XΡΕΟΚΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ…

Το να μη πληρώσεις τον τοκογλύφο που σου φόρτωσε δόλια δάνεια με ληστρικά επιτόκια με σκοπό να σου πάρει το σπίτι

ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ

Το να νοιάζεσαι μόνο για την εξυπηρέτηση των τοκογλύφων αφήνοντας τα Ελληνόπουλα αμόρφωτα, τους άρρωστους χωρίς περίθαλψη, τους γέροντες νηστικούς, τα νοικοκυριά χωρίς φως και νερό, τους νέους χωρίς δουλειά, την Ελλάδα χωρίς μέλλον.

ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ…

Να ζήσουμε φτωχά αλλά εργαζόμενοι με αξιοπρέπεια και αλληλεγγύη.

ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ:

Να ζητάμε δανεικά για να ζούμε σε μια δήθεν ευημερία όπου δεν παράγουμε τίποτε και δεν αγωνιζόμαστε για τίποτε.

ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ….

Να απογοητεύσεις τους δανειστές σου.

ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ

Να απογοητεύσεις τον Λαό σου, να σπρώξεις τους νέους στη μετανάστευση , τις οικογένειες σε υπογεννητικότητα ή ατεκνία, την οικονομία στην ύφεση και τους επιχειρηματίες στην αυτοκτονία.

ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ

Να υποθηκεύσεις το μέλλον ης Ελλάδος αλλοιώνοντας τη δημογραφική ισορροπία της χώρας.

ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ

Να αφήσεις αφύλακτα τα σύνορα αλλά και το εσωτερικό της Ελλάδος ενάντια σε κάθε είδους επιβουλή, στρατιωτική ή ιδεολογική.

ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ

Να αφήνεις νηστικούς του φαντάρους, κακοπληρωμένους τους πιλότους, ασυντήρητα τα αεροπλάνα και τα όπλα.

ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ

Να εκποιήσεις έναντι πινακίου φακής την κληρονομία των Ελλήνων.

ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ

Να σπιλώσεις διεθνώς ένα λαό φιλότιμο και δημιουργικό.

ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ

Να παραχωρήσεις τον έλεγχο των οικονομικών σε εγκληματίες μιζαδόρους τσιράκια τοκογλύφων.

ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ

Να μην έχεις εθνικό νόμισμα και Κεντρική τράπεζα υπό τον έλεγχο του Ελληνικού Κράτους.

ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ

Να εξαθλιώσεις μια χώρα πλούσια σε φυσικούς πόρους, Ιστορία και Πολιτισμό για να τα αρπάξεις αφού τη διαμελίσεις.

ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ

Το σύστημα της παιδείας σου να εκπαιδεύει αυτιστικούς παπαγάλους στους οποίους μαθαίνει ότι οι εχθροί τους είναι φίλοι, η πατρίδα βρωμόλογο και οι δανειστές ευεργέτες.

ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ

Οι πολίτες σου να πιστεύουν μόνο στο: Ο σώζων εαυτόν σωθήτω.

ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ

Πολιτικοί ανεπάγγελτοι, εγκληματίες ατιμώρητοι.

ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ

Να αφήνεις τους εγκληματίες να αλωνίζουν ατιμώρητοι ενάντια σε ανυπεράσπιστους πολίτες.

ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ

Όταν υπερασπιστείς τον εαυτό σου στο σπίτι σου με το κουζινομάχαιρο να δικάζεσαι για οπλοχρησία και ανθρωποκτονία εκ …προθέσεως.

ΕΛΛΗΝΕΣ! ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ! ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ- ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ!

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Γεννηθήκαμε στο επίγειο παράδεισο και έχουν βαλθεί να μας πείσουν ότι είναι κόλαση.......εμ δεν θα τους περάσει!!!!....γιατί η καρδιά τους είναι η ίδια η κόλαση και κανένα νούμερο, τρεις ή τετράκις δεν μπορεί να τους αποδεσμεύσει από αυτήν, διότι υπάρχει Αμετανοησία.
"Ο φόβος κατοικεί μέσα σε αυτούς και εκδηλώνεται με την μετάθεση των ευθυνών", κι όσο επιμένουν, τόσο η υπερχρέωση υψώνεται και γίνεται αιώνιος εφιάλτης που προδίδει το βάθος της καρδιάς τους.
Στους καιρούς που ζούμε μόνο η Αγάπη και η κατανόηση μπορεί να οδηγήσει.......
ΖΚΕ

Ανώνυμος είπε...

peter


Aσκητες και Αγιοι μενανε στην Ερημο και ζουσανε ποιο φτωχα απο οτι ενας φτωχος,ο λογος ητανε για την αποκτηση πνευματικων δυναμεων και καθαρσης.Μια ξαφνηκη φτωχεια για καποιον που χανει την χρονοβορα του επηχειρηση,δουλεια,ασχολεια κτλ ισως του ειναι για καλο και να ασχοληθει με πνευματικα πραγματα,αυτα δεν θελουν πολλα χρηματα.

Φτωχος δεν ειναι εκεινος που δεν εχει χρηματα,που πειναει,που εχασε την δουλεια του,που ειναι υλικα σαν κακομοιρουλης.ΦΤΩΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ που εχει φτωχες ιδεες για τον εαυτο του,για το μελλον του,για τις ικανοτητες του.Φτωχος ειναι εκεινος που λαμβανει και τα κρινει σχεδον ολα με βαση την ηληκια του.Φτωχος ειναι εκεινος που υποβιβαζει τον εαυτο.Φτωχος ειναι εκεινος που φοβατε,η εκεινοι που δεν νιωθουν ικανοι.Φτωχος ειναι εκεινος που πηρε μια θεσουλα με βαση του νομους τη ιεραρχιας και νιωθει σπουδαιος. Το εαν καποιος ειναι φτωχος αυτο οριζετε απο την φτωχη πιστη του και απο τις ιδεες του. ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΙΝΕΙ ΤΗΝ ΥΛΗ.

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ,ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΕ ΤΙΣ ΗΓΕΣΙΕΣ.
ΚΛΑΙΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΣΗΜΕΡΑ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ,ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ,ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΞΟΡΙΑ.ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ,ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΜΟΛΥΝΟΥΝ....
ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ.Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ.
ΟΠΩΣ ΕΝΑ ΜΠΑΛΟΝΙ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΚΑΕΙ,ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ....
ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΕΠΕΘΕ Ο ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ;ΤΟΥΣ ΜΩΡΑΙΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΓΙΝΟΥΝ ΡΕΖΙΛΙ,ΜΕΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΕΔΩ.
ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΡΕΖΙΛΕΥΤΟΥΝ....
ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ....Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΙΧΑΘΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ....
ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ

PISTOS788 είπε...

peter

ΜΠΡΑΒΟ ΠΕΤΕΡ....ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ....

Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ

....ΝΑΟΣ ΘΕΟΥ ΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΙΚΕΙ ΕΝ ΥΜΙΝ....
ΑΠ.ΠΑΥΛΟΣ-ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Ο βουλευτής Γ. Ανατολάκης κατέθεσε ερώτηση - βόμβα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, με βάση την οποία δηλώνει πως έρευνες έχουν αποκαλύψει την ύπαρξη σημαντικών μικροσωματιδίων αρσενικού στον ουρανό της Αθήνας.

Στην ήδη επιβαρυμένη από τους ρύπους ατμόσφαιρα του Λεκανοπεδίου, ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί η ανακάλυψη μικροσωματιδίων που αποτελούνταν μόνο από αρσενικό, στον αέρα της Αττικής. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, διεξήχθη έρευνα στον ατμοσφαιρικό αέρα της Αττικής σε ημέρες όπου η ατμόσφαιρα ήταν καθαρή, χωρίς ανέμους και μεταφορά σκόνης.

Οι επιστήμονες, που ανέλυσαν τη χημική σύσταση των αιωρούμενων μικροσωματιδίων στην ατμόσφαιρα του Λεκανοπεδίου, ανακάλυψαν την ύπαρξη αρσενικού. Το αρσενικό αποτελεί το πιο τοξικό χημικό στοιχείο που υπάρχει με αποδεδειγμένες τις επιπτώσεις στη δημόσια υγεία και το περιβάλλον.

Όπως υποστηρίζει ο λέκτορας Ορυκτολογίας-Ορυκτοχημείας κ. Θανάσης Γκοντελίτσας, το αρσενικό δεν προέρχεται από βιομηχανικές μονάδες αλλά κατά πάσα πιθανότητα από την καύση χαμηλής ποιότητας ντίζελ.

Παράλληλα, έκδηλη είναι η ανησυχία ολοένα και περισσότερων κατοίκων η ύπαρξη αρσενικού να οφείλεται στους αεροψεκασμούς, οι οποίοι εκτελούνται αυξανόμενα το τελευταίο διάστημα.

Συνεπώς ερωτώνται οι αρμόδιοι Υπουργοί:

1. Έχετε ενημερωθεί για τα αποτελέσματα της παραπάνω έρευνας και σε ποιες κινήσεις προβήκατε;

2. Ποια μέτρα έχετε σκοπό να λάβετε, προκειμένου να επιλυθεί άμεσα το πρόβλημα στην ατμόσφαιρα της Αττικής από την ύπαρξη αρσενικού;

3. Σχετίζεται ο εντοπισμός του αρσενικού με τους αεροψεκασμούς που συντελούνται κατά διαστήματα στον Αττικό ουρανό;

4. Από ποιον ελέγχεται η δράση των αεροψεκασμών και ποιες είναι οι ουσίες που ψεκάζονται;

Αναμένεται η ερώτηση του βουλευτή κ. Ανατολάκη, να ακολουθήσει την "μοίρα" (το συρτάρι κάποιου υπουργείου) οκτώ άλλων (σχετικών) ερωτήσεων που έγιναν στην Βουλή των Ελλήνων και οι οποίες αφορούσαν τους αεροψεκασμούς...

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ;
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

ΖΚΕ ΜΠΡΑΔΕΡ ΜΟΥ....

Ανώνυμος είπε...

peter

Το αρσενικο σε μεγαλες δοσεις ειναι σχεδον το ποιο δυνατο δηλητηριο!Καταστελει την δυνατοτητα που εχουν τα κυτταρα να επιδιωρθωνουν το DNA τους.Αυτο σημαινει πως ακομα και βιταμινες να περναμε κτλ θα ειναι σαν να μην τα εχουμε παρει και με τον καιρο αυτη η συναθριστηκη πορεια προκαλει καρκινους παρκισον κτλ.Και ποιος μας λεει οτι το αρσενικο δεν υπαρχει εδω και 10ετιες? Το αρσενικο ειναι αγευστο αοσμο και ειναι μη-μεταλικο στοιχειο αυτο σημαινει οτι ανιχνευτετε πολυ δυσκολα. Ολο αυτο δνε ειναι τυχαιο διοτι η αθηνα δεν ειναι απο τις ποιο μολυσμαντικες πολεις. Το αρσενικο τεινει να καταστελει σε μεγαλο βαθμο την ερχομενη κυτταρικη αναβαθμιση. Ο λέκτορας Ορυκτολογίας-Ορυκτοχημείας κ. Θανάσης Γκοντελίτσας μαλλον μας λεει μ....κιες οι περισσοτερες μολυνσεις αρσενικου βγαινουν συνηθως απο θειουχες ενωσεις εργοστασιων και απο τα εγκατα τις γης[συνηθως μονο σε ηφηστειογενες περιοχες].Τα μικροσωματιδια αρσενικου που βρηκαν ητανε μονο απο αρσενικο δεν ητανε και με αλλες ενωσεις ητανε καθαροαιμο αρσενικο! Γιατι να μην ειναι απο τους ψεκασμους? Αυτη η δηλωση του λεκτορα κανει τον κοσμο να πιστευει οτι ειναι μονο απο τα καυσαερια. Αυτοι οι ψεκασμοι ειναι δηλητηρια που προκαλουν ασθενειες, και καταθλιπτικες και οκνηρηκες συμπεριφορες 2 σε 1.
Η λυση ειναι.Να περνουμε καθε μερα μια πολυνιταμινη[καλο ειναι] και να προσευχομαστε να μας προστατευει η Αγια τριαδα απο τα ηλεκτρομαγνητικα κυματα και τα δηλητηρια.Να εχουμε πιστη οτι δεν παθαινουμε τιποτα απο αυτα.

PISTOS788 είπε...

peter

....να καταστελει σε μεγαλο βαθμο την ερχομενη κυτταρικη αναβαθμιση....

....να προσευχομαστε να μας προστατευει η Αγια τριαδα απο τα ηλεκτρομαγνητικα κυματα και τα δηλητηρια.Να εχουμε πιστη οτι δεν παθαινουμε τιποτα απο αυτα....

ΑΨΟΓΟΣ....

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΠΕΤΕΡ!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες