Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ.


ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ!
Μπράβο στον Κουρουμπλή...ντροπή στα πρόβατα!
Αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον μέχρι σήμερα Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ο οποίος, σε αντίθεση με άλλους, δεν προέβη σε μεγαλοστομίες τις τελευταίες αυτές ημέρες, αλλά ήταν ο μοναδικός ο οποίος αρνήθηκε να συμμετάσχει στην προδοτική στάση που διατήρησαν οι «πράσινοι» βουλευτές .
Ευχαριστούμε λοιπόν τον ανεξάρτητο πλέον βουλευτή Παναγιώτη Κουρουμπλή για το ξεκάθαρο «ΟΧΙ» στο Μεσοπρόθεσμο. Αντιθέτως αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε την λύπη μας για όλους τους υπόλοιπους «αμφιταλαντευόμενους» βουλευτές που μέχρι και σήμερα ήταν μεγαλόστομοι αλλά την τελευταία στιγμή σαν καλά και γνήσια πρόβατα υπάκουσαν στις εντολές του δήμιου της Ελλάδος. Ντροπή σε εσάς…χίλια μπράβο στον Κουρουμπλή!
Read more: http://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2011/06/blog-post_3490.html#ixzz1Qhe2xYoC

ΜΗΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;

Όταν κάποιος κάνει κάτι για το οποίο ντρέπεται, διακηρύσσει πως έκανε το καθήκον του.
Τζωρτζ Μπέρναρντ Σω

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

συγκίνησε ο Κουρουμπλής τον 'Ελληνα...

ας μιμηθεί την παληκαριά του όπου κι αν βρίσκεται με όποιο τρόπο μπορεί...
η μετριότητα και η κάλυψη πίσω από άλλους αναπαράγει την φαυλότητα...

ταξιδιώτισσα

zkcome είπε...

Οι λεπτομέρειες δεν παίζουν ρόλο.

Υπάρχουν μόνο μερικά κομβικά σημεία, στα οποία, μέσα στο χαμό, πρέπει να εστιάσουν την προσοχή τους "όσοι μπορούν και βλέπουν".

Το να λένε τα ελληνικά κανάλια προώθησης της προπαγάνδας και οι πολιτικοί στην Ελλάδα, ότι αν δεν ψηφιστεί δήθεν το μεσοπρόθεσμο μνημόνιο, θα πτωχεύσει η Ελλάς, αλλά και η Ευρώπη, πάει κι έρχεται, θα ήταν κατανοητό, στην προσπάθειά τους να πείσουν τον κόσμο να δεχθεί την απόλυτη οικονομική καταστροφή της χώρας.

Το να λένε όμως, το CNN και το BBC και τα άλλα μέσα προώθησης της προπαγάνδας σε παγκόσμιο επίπεδο, ότι άν δεν ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο στην ψωροκώσταινα, θα καταρεύσει η.....παγκόσμια οικονομία, πάει πολύ, αλλά και μας βάζει σε σκέψεις.

Γιατί προωθήθηκε παγκόσμια, σε όλους τους λαούς, η άποψη ότι αν πτωχεύσει η Ελλάδα, θα καταστραφεί η παγκόσμια οικονομία;

Μπορεί, όπως σας είχα πεί από τις 10/6/11, να αναβλήθηκε προσωρινά η τεχνητή παγκόσμια οικονομική κατάρευση, αλλά ξεκαθαρίστηκε, ότι εφόσον, την προωθούσαν, θα έλεγαν στον παγκόσμιο πληθυσμό ότι φταίνε οι Έλληνες.

Είναι σαν να λέμε δηλαδή, ότι αν κλείσει το τυροπιτάδικο στη γωνία καταρρέει η οικονομία της χώρας.

Γιατί λοιπόν τα παγκόσμια λαμόγια προωθούν τέτοια δυσφήμηση μιάς χώρας που δεν παράγει τίποτε, όπου οι συνδικαλιστάδες και οι παράλογα υψηλοί φόροι έχουν διώξει κάθε μονάδα παραγωγής και έχουν κλείσει ή έχουν διώξει σχεδόν κάθε υγιή επιχέιρηση; Μια χώρα που είναι η τελευταία τρύπα του ζουρνά στην παγκόσμια οικονομία;

Τι τους έχει πιάσει με την Ελλάδα; Από που και ως που μας ενέπλεξαν με τη μοίρα όλου του πλανήτη; Γιατί πέρασαν στον παγκόσμιο πληθυσμό το ότι η οικονομία και η μοίρα του εξαρτάται δήθεν από την Ελλάδα;

Αυτοί νόμισαν ότι προωθούν το δικό τους σχέδιο. Το σχέδιο δυσφήμισης των Ελλήνων. Το σχέδιο δυσφήμισης του εχθρού τους, όπως μας αποκάλεσε και ο Κίσσινγκερ.

Θέλουν δεν θέλουν όμως προώθησαν το σχέδιο του Θεού και δίδαξαν με την προπαγάνδα τους στους λαούς, ότι η μοίρα τους πράγματι εξαρτάται από τους Έλληνες.

Είδατε χθες χαρές και πανηγύρια όλα τα λαμόγια σε Ευρώπη και Αμερική; Ανέβηκαν όλα τα χρηματιστήρια σε όλο τον πλανήτη. Ανέκαμψε το ευρώ. Παγκόσμια λέει ανακούφηση!!! Άστα να πάνε!!!

Κάνανε λέει οι Έλληνες το καθήκον τους και σώθηκε όλος ο πλανήτης!!!!!!!!!!

Μη λέτε ψέματα ρε λαμόγια. Οι Έλληνες δεν το κάνανε ακόμη το καθήκον τους.

Αλλά σας διαβεβαιώ ότι θα το κάνουν και ο πλανήτης θα σωθεί.

Μετά τιμής

Λιακόπουλος Δημοσθένης

PISTOS788 είπε...

ταξιδιώτισσα

Παπούλια, βοήθησε τη χώρα με την παραίτησή σου! ΤΩΡΑ!

Πρόεδρε παρατήσου. Η πραξη σου αυτή θα σώσει την αξία της δημοκρατίας.

Αυτοί που τους την ανάθεσες να την προστατεύσουν σήμερα κατέλησαν κάθε μορφή της.

Πρόεδρε σώσε μας με "την πράξη σου".

Πρόεδρε Δείξε οτι είσαι... ζωντανός.

Οταν ήσουν νέος πολέμησες την χούντα λυσσαλέα.

Σήμερα πρόεδρε τα πράγματα είναι χειρότερα.

Πρόεδρε διέλυσε την χούντα του παρακράτους.

Πρόεδρε τα βάζουν με αθώους πολίτες.

Πρόεδρε βοηθησέ μας.

Πρόεδρε κάνε το τώρα που μπορείς.

Αύριο πλέον είναι αργά.

Πρόεδρε φοβάμαι πως αύριο Θα κατέβει στους δρόμους, αποφασισμένη η γενιά των "Σαράντα".
Πρόεδρε φοβάμαι πώς είναι η ποιο επικίνδυνη γενιά. Είναι "η γενιά που θα τρέλαινε τον ήλιο..."

Θυμάσαι; "Σίγουρα ναι"!!!

Είναι η γενιά που αφού δεν τρέλανε τον ήλιο, πλέον όταν κατέβει στούς δρόμους φοβάμαι πως θα κατέβει για να τους κάνει χωματόδρομους.

Πρόεδρε φοβάμαι πως η γενιά των "Σαράντα" δεν θα κατέβει ούτε για να πετά χαλίκια, ούτε χαρτοπετσέτες, ούτε για βγάζει ειρηνικές άσκοπες κραυγές. Φοβάμαι πως έχει κρίνει οτι αυτά δοκιμάστηκαν και απέτυχαν.

Πρόεδρε η γενιά των "Σαράντα" είναι μια γενιά που προστατεύει παιδιά, γονείς και οικογένεια και φοβάμαι πως την οδήγησαν στην μεγάλη απόφαση.

Να είναι σιωπηρή αθόρυβη και αποτελεσματική.

Πρόεδρε φοβάμαι πως μας οδηγούν σε εμφύλιο.

Δώσε λύση σήμερα.

Πρόεδρε βοήθησε μας.

ΠΗΓΗ-http://anti-ntp.blogspot.com/2011/06/blog-post_6359.html

PISTOS788 είπε...

zkcome

ΣΩΣΤΟΣ Ο ΛΙΑΚΟ....

kiriakid είπε...

Αυτού του "είδους" η Δημοκρατία είναι προφητευμένη εδω και καιρό. Δείγμα του τι θα ακολουθήσει.
Αργότερα όποιος πολίτης δεν συμφωνεί θα τίθεται εκτός συστήματος...


Ωραίος ο παπάς... έβγαζε κάποιο άχτι ή μου φάνηκε.
Οι δικοί μας θέλουν αγιασμό με μάνικα...

PISTOS788 είπε...

kiriakid
ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΝΔΟΡΕΣ...

Τι σημαίνει “Κόνδορες” και ποιά η δράση τους

Κάποιοι φίλοι ρωτούν γιατί αποκαλούμε τους παρακρατικούς κουκουλοφόρους ως “Κόνδορες”. Η αναλυτική επεξήγηση βρίσκεται στο άρθρο – σταθμό που σηματοδότησε την αντίδραση στο ΔΝΤ, κόντρα σε όλα τα καλοπληρωμένα ΜΜ”Ε”, που στην αρχή δεν το είδαν και όταν ήλθε, είδαν στο πρόσωπο του τον Μεσσία.
Οι δολοφόνοι Κόνδορες στην....
Αργεντινή ήταν κυρίως αλλοδαποί γιατί δεν είχαν κανένα πρόβλημα να χτυπούν γηγενείς αγωνιστές ακόμα και γυναικόπαιδα. Δεν θα είχαν πρόβλημα λοιπόν να κάψουν την έγκυο στη Μαρφίν ή να χτυπήσουν τον Παπού που διαδηλώνει.


Γράφαμε λοιπόν:
Οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες. Ο λαός άρχισε να βγαίνει μαζικά στους δρόμους. Σε κάθε γειτονιά, κάθε πόλη ή χωριό ανέμιζαν οι Αργεντίνικες σημαίες ενώ οι κομματικές εξαφανίζονταν. Κάθε μέρα, για πολλές ώρες, ο λαός ήταν στους δρόμους απαιτώντας την πτώση της κυβέρνησης και τον διωγμό των ξένων επιτηρητών του ΔΝΤ.
Η αστυνομία πλέον ήταν αδύνατον να ελέγξει τις αντιδράσεις. Οι ανταποκρίσεις των διεθνών ΜΜΕ διακόπηκαν αφού πλέον δεν υπήρχαν κομματικά σημαιάκια για να δείξουν ενώ κάθε επιχείρηση Αμερικανικών συμφερόντων έμπαινε στο στόχαστρο των διαδηλωτών. Εκεί μπήκαν στο παιχνίδι οι παρακρατικοί “Κόνδορες”. Οι Κόνδορες ήταν το δίκτυο της CIA σε όλη την Λατινική Αμερική που είχε στηθεί με το πρόσχημα του “Κομμουνιστικού κινδύνου” στον ψυχρό πόλεμο. Παραγουανοί κυρίως παρακρατικοί συντάχθηκαν με τον μηχανισμό της ΚΥΠ ώστε να αρχίσουν τα χειρουργικά χτυπήματα για να κάμψουν το φρόνημα των διαδηλωτών.

PISTOS788 είπε...

Ακολούθησαν χτυπήματα σε ανοιχτές συγκεντρώσεις (κλασσική ιμπεριαλιστική μέθοδος) ώστε να τρομοκρατήσουν τον λαό για να μην ενισχύει τις κινητοποιήσεις. Δεκάδες οι νεκροί, εκατοντάδες οι τραυματίες.
(για να γίνει το παράδειγμα πιο κατανοητό, σκεφθείτε την υποθετική περίπτωση να γινόντουσαν αυτά τα πράγματα στην Ελλάδα και η φιλοαμερικανική κυβέρνηση να επιστράτευε Ουτσεκάδες, που είναι εκπαιδευμένοι από την CIA, για να χτυπούν ανοιχτές συγκεντρώσεις με χειροβομβίδες και Καλάσνικοφ, ενώ την ίδια στιγμή η κρατική αστυνομία να συλλαμβάνει Έλληνες διαδηλωτές)
Διαβάστε το: Το ΔΝΤ και πως να το …τσακίσουμε.
Η πρώτη φωτογραφία είναι από το Associated Press και απεικονίζει μία από τις συλλήψεις μετά την επίθεση κουκουλοφόρων που σας αποκαλύψαμε χθες.
Δείτε τώρα και την φωτό των δολοφόνων της Μαρφίν σύμφωνα με το Zougla.gr λίγο πριν τελέσουν το δολοφονικό τους έργο κατά την διάρκεια του πρώτου ξεσηκωμού την ημέρα της ψήφισης του μνημονίου και βρείτε τις ομοιότητες:
ΔΕΣΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΕΔΩ
ΠΗΓΗ-http://anti-ntp.blogspot.com/2011/06/blog-post_2007.html

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Ξεπεσμός, των αρχόντων, και επιβολή του Αναγκαίου Κακού της Νέας Τάξης! ......Πνευματική διάλυση και κατάλυσης της δημοκρατίας μέσα στον οίκο τη,ς απο την φίμωση των Πραγματικών αντιρρησιών και εκπροσόπων της Λαικής θέλησης............Τους γράφει η Ιστορία ως Τους Προδότες της ποιο μακροχρόνια κοιτίδας Του μοναδικού πολιτισμού Φωτός....... "Το σύνδρομο του Ιούδα" επέστρεψε.......Οι Ψευδοπροφήτες της Πτώχευσης. ........και τα έσοδα απο όλους τους πολιτιστικούς χώρους πηγαίνουν άμεσα στα ταμεία των δανειστών!!!!

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Οι Αμερικανοί λένε κάτι πολύ σοφό: "Αν με ξεγελάσεις μία φορά,είναι ντροπή σου ...Αν με ξεγελάσεις δύο φορές, είναι ντροπή μου".Αν λοιπόν θεωρείται ντροπή να σε ξεγελάσει δύο φορές ακόμα κι ένας ευφυήςάνθρωπος, τι ντροπή είναι να σε ξεγελάσει δύο φορές ο Γιωργάκης; Υπάρχει κλίμακαντροπής, για να μπει κάποιος σε μια τέτοια περίπτωση; Αυτό ούτε η αμερικανική λαϊκήσοφία δεν το έχει προβλέψει. Δική του κατηγορία βλακείας έχει θεσπίσει ο Βαγγέλας.Μιλάμε για ένα δίδυμο αντιπάλων, το οποίο εξελίσσεται σε γιγαντομαχία τύπου ...ο ηλίθιοςκι ο πανηλίθιος.Όταν ολόκληρη η χώρα θεωρεί τον Γιωργάκη βλάκα με περικεφαλαία, πόσο βλάκαςμπορεί να είναι εκείνος, τον οποίο ο Γιωργάκης τον έχει χρησιμοποιήσει δύο φορές, για να σωθεί ο ίδιος; Απλό "φουσκωτό" να ήταν ο Σαλονικιός χοντρός, θα είχε "ξεφουσκώσει" από την πρώτη διάσωση ...Και όμως, ο πανηλίθιος σώζει για δεύτερη φορά τον ηλίθιο. Το"φουσκωτό" σώζει τον "κωπηλάτη" Τζέφρι. Τον "δούλεψε" ο Τζέφρι δύο φορές σε σύντομοχρονικό διάστημα ...Ο γνωστός Τζέφρι με τους κουραμπιέδες ...Ο χασικλής της σουηδικήςκοινωνιολογίας ...Ο άεργος γιος της Μάργκαρετ ...Το "μαλάκιο" με το κολάν
http://tolimeri.blogspot.com/2011/07/blog-post_1835.html
Το τσόφλι του αυγού έσπασε, κι ο νέος άνθρωπος έρχεται....

PISTOS788 είπε...

BornGR

Το τσόφλι του αυγού έσπασε, κι ο νέος άνθρωπος έρχεται....

ΧΕΙΜΑΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ....

ΕΡΧΕΤΑΙ....ΖΚΕ

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες