Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

ΦΑΤΕ ΦΟΒΟ,ΟΧΙ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ.








ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΟΣΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ....ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ....ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ....ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑ....

ΜΑΘΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ....ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΑΓΙΑΖΕΤΑΙ=ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΗΜΩΝ

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πολύ-πολύ ενδιαφέροντα

να είσαι καλά Πιστός που μας τα γνωστοποιείς

ιδιαίτερο και το βίντεο στο τέλος...

ο ανααστημένος Χριστός να λυτρώσει το γένος μας

ταξιδιώτισσα

zkcome είπε...

Να εργάζεστε όχι για την τροφή που καταστρέφεται, αλλά για την τροφή που μένει για ζωή αιώνια, που ο Υιός του ανθρώπου θα σας δώσει.

Εγώ είμαι ο άρτος της ζωής. Οι πατέρες σας έφαγαν το μάννα στην έρημο και πέθαναν. Αυτός είναι ο άρτος που κατεβαίνει από τον ουρανό, για να φάει κανείς από αυτόν και να μην πεθάνει. Εγώ είμαι ο άρτος ο ζωντανός που κατέβηκε από τον ουρανό. Αν κάποιος φάει από τούτον τον άρτο, θα ζήσει στον αιώνα. Και ο άρτος, λοιπόν, που εγώ θα δώσω είναι η σάρκα μου υπέρ της ζωής του κόσμου».

Εκείνος που μου τρώει τη σάρκα και μου πίνει το αίμα έχει ζωή αιώνια, κι εγώ θα τον αναστήσω την έσχατη ημέρα. Γιατί η σάρκα μου είναι αληθινή τροφή και το αίμα μου είναι αληθινό ποτό. Όποιος μου τρώει τη σάρκα και μου πίνει το αίμα, μένει μέσα μου κι εγώ μέσα του. Καθώς με απέστειλε ο ζωντανός Πατέρας κι εγώ ζω για τον Πατέρα, έτσι και όποιος με τρώει θα ζήσει κι εκείνος για μένα. Αυτός είναι ο άρτος που κατέβηκε από τον ουρανό, όχι καθώς έφαγαν οι πατέρες και πέθαναν. Όποιος τρώει τούτον τον άρτο θα ζήσει στον αιώνα».

Trinity είπε...

Υποχρεωοτικο το πατερ υμων πριν το φαγητο αδερφια

Trinity είπε...

http://www.nwo.gr/story.php?title=kommitis-elenin-kai-i-istoria-toy-ti-na-perimenoyme

DEITE TO LINK

Ανώνυμος είπε...

peter


Γνωριζετε οτι οσο και να νευριασετε για ολα αυτα,δεν μπορειτε να βαλετε στον κ@λ@ τους τα λαχανικα?
Γνωριζετε οτι και να το κανατε δεν θα αλλαζε τιποτα?
Γνωριζετε οτι εαν σταυρωνετε το φαγητο σας με τα 3 δαχτυλα και προσευχεστε στην Αγια τριαδα να σας ευλογησει και αγιασει την τροφη αυτη απολυμενετε απο καθε τι κακο που θα μπορουσε να σας κανει?Πειραματιστειτε.
Γνωριζετε οτι εαν παρετε ενας ενησχητη ακουστικγς συχνοτητας και στο input βαλετε ενα καλωδιο[χωριστε το στα] και να ενωνετε με 2 χαλκινες πλακες[1 καλωδιο καθε πλακα] και αναμεσα τους βαλετε οτι φαγητο θελετε η κατι απο εσας π.χ. τριχες και να εχετε στο μυαλο σας και θελετε να πεθανουν καποιοι οργανισμοι η μικροβια η οτιδιποτε αλλο παρομοιο απλα θα πεθανουν σε λιγες μερες οσο δυνατος και να ειναι ο ιος.Συντομα θα βγουν λεπτομεριες

PISTOS788 είπε...

ταξιδιώτισσα

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ....ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ....

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΣΣΑ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

PISTOS788 είπε...

zkcome

Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΕΞΑΠΟΛΥΕΙ ΠΥΡΑ ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΑ.....

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

Trinity

ΣΩΣΤΗ Η ΤΡΙΝΙΤΥ.....

ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ....

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΤΡΙΝΙΤΑΚΙ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

peter

ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ Ο ΠΕΤΕΡ....ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ....

ΔΙΑΛΕΧΤΕ Ή ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ.....

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠΕΡΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!

PISTOS788 είπε...

Ο ΔΕΙΛΟΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ

Aς μιλήσουμε για εκείνες τις ξεχασμένες εποχές , που οι θεοί περπατούσαν ανάμεσα στους ανθρώπους . Την εποχή που η λέξη ήρωας ήταν τιμή και η έννοια του πολεμιστή ήταν κάτι περισσότερο από λέξη . Σε εκείνους τους μακρινούς καιρούς ο πολεμιστής θεωρούσε ατίμωση μόνο ένα πράγμα, να πεθάνει σε κάποια ευνοούμενη θέση, κοντά σε κάποιον θρόνο !( Άλλωστε και σε κάθε γνήσια μάχη δεν παλεύεις ουσιαστικά με τον θάνατο που προσωποποιείτε στο πρόσωπο του εκάστοτε εχθρού; ) Για τον πολεμιστή η τελική του μάχη , ουσιαστικά ήταν μια μονομαχία με τον ίδιο το θάνατο ! Βλέπετε για κάθε πολεμιστή, σε όποιο στρατόπεδο και αν ανήκει ,όταν πάρει απόφαση ότι θα περάσει στην άλλη πλευρά, θα παλέψει μανιασμένα, ίσως όσο ποτέ άλλοτε και αλίμονο σε εκείνους τους αδαείς που θα βρεθούν εμπρός του….. Αλλά ποιος είναι τελικά ο καλύτερος πολεμιστής; Χμ ξέρω περιμένετε να αναφερθώ, σε μία σειρά από γνωστούς ήρωες της ιστορίας . Ας με συγχωρέσει η ιστορία, αλλά έχω σκοπό τουλάχιστον σε αυτό το κείμενο να αναφερθώ σε κάποιους πολεμιστές που παρέλειψε να τους αναφέρει! Βλέπετε υπάρχουν και οι δειλοί πολεμιστές ετούτου του κόσμου . Εντάξει, εντάξει, μην γουρλώνετε τα μάτια, γιατί ένας δειλός μπορεί να εξελιχτεί σε μία γνήσια πολεμική μηχανή. Τι δεν είναι έτσι; Κυνηγήστε μια γάτα σε ένα ανοιχτό χώρο και θα δείτε με πόση δειλία θα χαθεί από τα μάτια σας . Στριμώξτε την σε μια γωνία, χωρίς δρόμο διαφυγής και θα δείτε με τι παλικαριά θα σας ορμήσει ώστε να σας κάνει κομμάτια και ας έχει μάθει να τρέχει και να χοροπηδάει μία Ζώη ! Βλέπετε, για να γίνεις μαχητής στην ζωή σου πρέπει απαραίτητα να περάσεις από το στάδιο που έρχεσαι αντιμέτωπος με τους ίδιους σου τους φόβους και εκεί τους νικάς θες δε θες ! Η μήπως νομίζετε ότι στα κόμικς ο ήρωας τελικά νικάει τον φόβο του τυχαία ; Μάλιστα, στις περισσότερες περιπτώσεις ο παλιός φόβος γίνεται σύμβολο του ήρωα. Αλλά γιατί αναφερόμαστε στους δειλούς αυτού του κόσμου ; Ίσως γιατί οι δειλοί έχουν περισσότερους φόβους από κάθε άλλον .Αυτό όμως τους κάνει ταυτόχρονα να βρίσκονται σε μία συνεχή κατάσταση μάχης και εγρήγορσης που θα ζήλευε και ο καλύτερος πολεμιστής της Βαλχάλα ! Ναι, ίσως κάποιοι δειλοί να μην αντιμετώπισαν ποτέ τους φόβους τους ως τώρα και να τρέχουν σαν την γάτα , αλλά μην ξεχνάτε πως σε αυτή την διαδρομή που ονομάζετε Ζώη υπάρχουν και γωνίες ! Και ναι, όταν ένας δειλός περάσει την γραμμή έχει πολύ περισσότερα όπλα από εκείνον που δεν δείλιασε πότε ,
αφού χρειάστηκε να δώσει πολύ περισσότερες μάχες και οι ίδιοι του οι φόβοι γίνανε η έμπνευση του . Συχνά βέβαια, υποφέρουν για ανούσια πράγματα ή θεωρούν τους εαυτούς τους ανίκανους και ανάξιους για οποιοδήποτε θαύμα, μάλιστα θα τους ακούσετε να μιλάνε για λάθη και πράγματα , που σπατάλησαν το χρόνο τους και αυτό τους κάνει να είναι τελικά οι καλύτεροι πολεμιστές! Γιατί μέσα από τα τόσα λάθη τους, διδάχτηκαν πράγματα που οι άλλοι θα αγνοούν για πάντα !
ΓΡΑΦΕΙ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ.

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Θα κάνει πείνα......
Έχω δύο μαγνητάκια στο ψυγείο μου "το Γέροντα Ιωσήφ τον ησυχαστή, και τον γέροντα Παίσιο", επίσης ένα που λέει "το ξέρω είμαι στον κόσμο μου...αλλά εδώ όλοι με ξέρουν!!!".......παρεμπιπτόντως το ψυγείο είναι άδειο...

"Η νηστεία ταπεινοί το σώμα, η αγρυπνία καθαρίζει τον νουν, η ησυχία φέρει το πένθος, το πένθος βαπτίζει τον άνθρωπο και ποιεί αυτόν αναμάρτητον" Όσιος Λογγίνος

Δειλός Πολεμιστής - Οι αγιοταφίτες πατέρες, φύλακες του Παναγίου Τάφου στα Ιεροσόλυμα, έχουν τον τίτλο "Ναΐτες Ιππότες",...τυχαίο?

Αδερφέ μου δεν μπορώ να εγκλιματιστώ στην πόλη....νεκρή ζωή περικυκλωμένη απο "μαγνητάκια".
Yio brothers

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Μεγάλη επιτυχία .....
http://www.youtube.com/watch?v=wRiA_8zdLJ4&feature=player_embedded

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ....ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΙ.....

ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ....ΖΚΕ!!!

PISTOS788 είπε...

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
ΤΩΝ “300 ΕΛΛΗΝΩΝ”
ΠΡΟΣ
1.ΤΟΝ κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
2.ΤΟΝ κ. ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
3.ΤΟΥΣ κκ. ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ




Κύριοι,
μετά ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ της 5/6/2011 στην Πλατεία Συντάγματος και τους γύρω δρόμους, σας δίδετε η λαϊκή εντολή ,
αφ' ενός να μην υπογράψετε κανένα νέο μνημόνιο αφ' ετέρου άμεσα να πράξετε τα κατωτέρω για να σταματήσει η γενοκτονία που συντελείται με τις πράξεις σας.
Βεβαίως καταλαβαίνουμε ότι εκτελείτε ΑΝΩΘΕΝ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ
αλλά ευελπιστούμε (ματαίως;) ότι έστω και την τελευταία στιγμή,
θα συνειδητοποιήσετε ότι η πατρίδα μας κινδυνεύει (εξ αιτίας αυτών των εντολών) και να θυμηθείτε ότι είσαστε πρώτα και πάνω απ όλα ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ
και όχι μέλη των διαφόρων κλειστών λεσχών .


Σας προσφέρεται η τελευταία ευκαιρία να πράξετε τα κάτωθι :


α) να προσέλθετε
άπαντες εντός των τριών επομένων ημερών στο χώρο ΤΩΝ “300 ΕΛΛΗΝΩΝ”
επί του πεζοδρομίου απέναντι από την γωνία της Μεγάλης Βρετανίας για να προσυπογράψετε για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος
-όπως μέχρι σήμερα έχουν υπογράψει περισσότεροι των 100.000 πολιτών-
με τα κάτωθι αιτήματα :
Κατάργηση του μνημονίου
Άρνηση του χρέους σαν προϊόν εξαπάτησης ( Λογιστικός Έλεγχος για πραγματικό)
Κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας και του νόμου περί ευθύνης υπουργών
Αναγνώριση της ΑΟΖ του Αιγαίου
Αλλαγή του Συντάγματος με Συντακτική λαϊκή Εθνοσυνέλευση .

PISTOS788 είπε...

Από την συγκεκριμένη ενέργεια εξαιρούνται οι βουλευτές ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ και ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ-ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ που έχουν ήδη υπογράψει τα ανωτέρω.
Όπως είναι φυσικό η εφαρμογή των ανωτέρω με τον καθημερινό έλεγχο από τους πολίτες, αυτών που θα εκλεγούν , δεν θα επιτρέψει να ξαναβρεθούμε στην τωρινή κατάσταση .
Θεωρούμε αυτονόητο και ως λογικό επακόλουθο αυτής της ενέργειας σας ,
να επιστρέψετε στην Βουλή και να τιμήσετε την υπογραφή σας.


β) επειδή είστε παράνομοι,
εφαρμόζοντας τον νόμο περί ευθύνης υπουργών και διατηρώντας την βουλευτική σας ασυλία (υπάρχει νόμος πιο πάνω από το Σύνταγμα ?)
καταπατώντας το Σύνταγμα και την βασική του αρχή,
ότι ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ,
σας δίδετε η ευκαιρία να διαλέξετε :
'Η να επιστρέψετε στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ κάθε περιουσιακό στοιχείο που αρκετοί από εσάς (νυν και τέως) έχετε αποκτήσει κατά την διάρκεια της θητείας σας, εκμεταλλευόμενοι την ασυλία σας απέναντι στις παρανομίες σας κατά την διαχείριση της εξουσίας 'Η να θέσετε αυτοβούλως εαυτόν εκτός κάθε είδους ασυλίας σας, ενώπιον των αρμοδίων διοικητικών, δικαστικών και εισαγγελικών Αρχών, όπου και θα πρέπει να αποδείξετε πως αποκτήσατε τα περιουσιακά σας στοιχεία που δεν ανταποκρίνονται στα εισοδήματα σας .
Φυσικά εξυπακούεται ότι όλη, ελεγκτική ή δικαστική διαδικασία, θα είναι ταχύτατη σε καθημερινή βάση προκειμένου να ολοκληρωθεί χωρίς κωλύματα ή καθυστερήσεις και δεν θα “λιμνάσει” σε κάποιο συρτάρι.
Άπαντες δε προς τους οποίους μεταβιβάσατε περιουσιακά στοιχεία,
μη δικαιολογημένης νόμιμης προέλευσης, θα εμπλακούν ως αποδέκτες προϊόντων εγκλήματος.


Η επιλογή δική σας !

PISTOS788 είπε...

Αφ'ενός η ψήφος των 172 βουλευτών και αφ'ετέρου η μη παραίτηση όλων των υπολοίπων από εσάς, είχαν σαν αποτέλεσμα με το ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1
την εκχώρηση της Εθνικής μας Κυριαρχίας .
Για δεύτερη φορά με το ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2 θα εκχωρήσετε την Εθνική Κυριαρχία και επομένως θα έχετε διαπράξει δυο φορές Εσχάτη Προδοσία .


Οι δικαστικοί και εισαγγελικοί λειτουργοί θα έπρεπε αυτεπάγγελτα να απέχουν από τα καθήκοντα τους , ακυρώνοντας με αυτόν τον τρόπο την προδοσία σας .
Η αδράνεια, τους καθιστά συμμέτοχους, στο μεγαλύτερο έγκλημα κατά του Ελληνικού Έθνους.
Τέλος τα σώματα ασφαλείας, τόσο τα αστυνομικά όσο και τα στρατιωτικά,
θα πρέπει να γνωρίζουν, ότι υπάρχουν για να προστατεύουν τον ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ και όχι να στρέφονται εναντίον τους, προστατεύοντας ένα διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας . ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.
Γιατί όλοι με τις πράξεις τους κρίνονται και όχι με τα λόγια .


ΤΩΡΑ
ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ
ΑΝ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ
ΣΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ
ΑΘΗΝΑ 8 / 6 / 2011


ΤΗΛ. 6980.834.934
ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Ανώνυμος είπε...

Μη φοβού μόνον ΠΙΣΤΕΥΕ

ΙΩΑΝΝΗΣ

PISTOS788 είπε...

ΙΩΑΝΝΗΣ

Η ΠΙΣΤΙΣ ΣΑΣ,ΕΝΙΚΗΣΕΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.....

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΛΙΟ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΧΟΡΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΑΡΑ ΜΟΣΧΑΡΙ ΚΑΛΟΘΡΕΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΜΙΣΟΣ.ΠΑΡΟΙΜΙΑΙ 17

ΤΟ ΑΓΙΑΣΤΗΡΙΟΝ ΤΗΣ ΤΡΟΦΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ.

ΜΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΓΙΩΡΓΟ!ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ?Ε!ΑΜΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΘΑ ΣΤΗΝ ΚΟΨΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ!

ΕΝΑΣ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΤΡΩΕΙ.ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ.

Η ΜΑΡΙΑ ΟΜΩΣ Η ΟΣΙΑ Η ΑΙΓΥΠΤΙΑ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΕΖΗΣΕ ΜΕ 3 ΚΑΡΒΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ!

ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ!ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.
ΜΟΝΟ ΑΝ ΝΕΚΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΑΓΧΟΣ,ΦΟΒΟ,ΘΥΜΟ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ!

ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΕΚΕΙ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ.ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΑΣ!

ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΧΩΡΟ ΣΑΣ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΜΑΘΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΕΡΜΑ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ!

http://www.youtube.com/watch?v=H3MpJ2K25QQ&feature=related

PISTOS788 είπε...

telitsa-παυλίτσα

ΟΜΟΡΦΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ,ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΣΧΟΛΙΟ....ΑΠΟ ΟΜΟΡΦΗ ΨΥΧΗ....

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΡΗΤΗ ΜΑΣ!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες